Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Despre complicata mea viata-n orezarie

Despre complicata mea viata-n orezarie

Eu ori nu apar deloc, ori dau buzna peste tot pe unde apuc, Acum sunt in cel de-al doilea stadiu. Interviul trebuia sa apara acum un an, revista respectiva s-a inchis, insa Ramona Pop a avut ideea de a-l dezgropa si actualiza. Vedeti si voi ce-a iesit…

VERSO.ro: Va provoaca vreun personaj politic scarba? As fi crezut ca Elena Udrea, daca nu mi-ati fi zis ca va conversati telefonic…

CIUTACU: Da, ni se intimpla sa ne auzim, in anumite vremuri, din cind in cind. Intre timp, ea a ajuns ministru, iar eu sunt acelasi. Elena Udrea e un personaj perfect adecvat momentului pe care il traim. Are tupeu, are obraznicie, are stomac de politician, rezista la tavaleala, e ok. Nu e idealul de om politic in viata, dar nici nu pot spune ca-mi provoaca scarba. Daca societatea asta va continua sa se degradeze, ea e viitorul presedinte al Romaniei.

VERSO.ro: Credeti ca a regretat vreo secunda presedintele ca v-a branduit “tonomatul cu euro”?

CIUTACU: Am mari dubii. Traian Basescu nu e tipul regretelor. E un tip spontan (sau, ma rog, suficient de spontan, ca nu e nici Basescu atit de spontan pe cat lasa sa se intrevada), care da cu goarna si nu regreta. Basescu a jignit, a acuzat in stinga si-n dreapta, a terminat o gramada de oameni politici, incepand cu Petre Roman. Era sa-l termine si pe Adrian Nastase, nu vad de ce s-ar impiedica de mine. Si se munceste intens la asta, da’ inca ma tin pe picioare. Ei sunt ai dracu’, eu sunt capos si ambitios.

 Integral, pe verso.ro

UPDATE: Băsescu i-a refuzat lui Cristoiu onoarea să fie coleg cu el. Ceea ce, încă o dată, mă bucură şi, în plus, demonstrează ridicolul în care sunt gata unii să se pună pentru un pumn de grăunţe. Am o satisfacţie diabolică!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

135 thoughts on “Despre complicata mea viata-n orezarie

  1. Acordam prea multe calitati acestor doua putori, basescu si udrea. deja se acumuleaza o imensa ura la adresa lor, si cu tot sistemul lor represiv, nu le prevad un sfarsit bun. E nevoie de o scanteie la locul si la momentul potrivit. Pentru ca si in cazul lor functioneaza principiul rotii. Si roata a inceput sa coboare…

  2. Îmi place că-i recunoşti meritele femeii (Elena Udrea), pentru că până la urmă, se pare că reţeta ei e una de succes: obrăznicie, tupeu, aş zice eu şi altceva, dar mă abţin…Asta se cere, asta se vinde, asta ne oferă doamna Udrea! A nu se înţelege gresit, nu sunt fan al ei ( Doamne fereşte!), sunt chiar dezgustată de “succesurile” ei, dar la aşa popor, aşa politicieni. Fără alte pretenţii!

  3. @Daca societatea asta va continua sa se degradeze, ea e viitorul presedinte al Romaniei@.

    Ciudata remarca! Si totusi amar de reala! Nimic mai de asteptat decat o asemenea perspectiva… vom ajunge sa votam in functie de…culoarea parului…sau inaltimea picioarelor… Interesanta democratie!!!

  4. Mie-mi provoacă!

    Oare relaţiile trainice să înceapă aşa? Mai ştiu eu şi pe alţii. 🙂

  5. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Am citit interviul si cu sinceritate,va spun ca imi place asa cum sunteti si va doresc sa fiti mereu asa.Bucurosi trebuie sa fie cei care va cunosc,care va vor cunoaste,prietenii si mai ales cei din familia dvs.-in primul rand Vladut,sotia.

    Va doresc cu mult respect numai bine si un week-end frumos!
    IoanaP

  6. Nu cred ca Basescu va reusi sa te arunce de pe punte in mandatul sau.

    Decat sa lucreze la ziaristi si alte bresle,mai bine ar lucra seara cu fiica-sa o compunere,o dictare,cateva minute de citire libera dintr-o carte de colorat ,ca habar nu are micuta limba romana si papa cacao la tribuna de la “Briucsel”.

  7. Victore dar ce e linistea asta aici pe blog?
    V-au legat pe toti acolo in tara?

    ….nici taica-miu nu mi-a raspuns azi la telefon..

  8. „Trupu-mi vărează iar capu-mi iernează”

    Văru Lică dintre garduri când a început să adâncească „problema eternă” avea o „pitagogă” de 60 revoluţii solare, pe faţa căreia, la fiecare “lecţie”, întindea cu respect , batista albă a pubertăţii, astfel că, spunea el : „trupu-mi vărează iar capu-mi iernează !”.
    Domnule, cam aşa pricep c-o percep pe destinsa doamnă UE, din punct de vedere… !

  9. cu sau fara scarba, pomenita de Victor Ciutacu s-ar putea sa-i creezi o oarecare reclama pt.alegerile prezidentiale, doar nu e departe de demagog!

  10. Ohne worte!
    Vorbesc serios.Este o nuca greu de spart! Am nevoie de instrumente speciale; din pacate nu le am la indemana; trebuie sa fac rost de ele. Cum sa le cer ca imprumut? Oh, nu, nu-mi sta in caracter! Va trebui totusi sa scotocesc printre neuroni; sunt sigur ca voi gasi instrumentele necesare si voi reusi sa sparg nuca in cele din urma.Sunt convins ca merita efortul.

  11. Se conturează autoportretul unui om care pare să-si fi găsit drumul,lucru remarcabil dată fiind jungla care trebuie străbătută în societate în zilele noastre pentru a performa cu adevărat.Întrebările,dar mai ales răspunsurile echilibrate au darul de a scoate în evidentă mai mult personalitatea celui intervievat decât caracterizarea personajelor si a situatiilor discutate.
    Multumesc,E.V.L.

  12. Daca vei continua cu interviuri de genul acesta, pana si al nostru capo di tutti capi va considera ca esti baiat bun (pe care-l strica anturajul) si te va onora cu prezenta.

  13. Ştiu că-s arogant şi genial, dar îmi place să mi-o spună şi alţii.

  14. partea haioasa e ca oana dobre joaca roul “baiatului rau” la vorbe grele. si o face cu talent, chiar daca, personal, reuseste sa ma irite. de fapt, a recunoscut ca una din “calitati” e ca nu lasa omu’ sa-si termine fraza.

  15. Coane Victor, jos palaria.In viata, fara sa fii vreun geniu, trebuie sa stii ce poti si ce vrei si-apoi sa-ti alegi bine mijloacele si partenerii de drum.Si-apoi sa ai amor propriu, orgoliu si caracter. Tocmai in asta, cred eu, ca sta “secretul succesului” dvs.Acu’,dupa atatea “osanale” si-un mic repros.Sunteti o voce publica ascultata si care conteaza,cu carisma, iar cu aceste calitati n-ar trebui, asa cum de multe ori ati declarat,sa prasiti cu succes doar in orezaria dvs, in timp ce orezaria nationala e doar o mlastina.Acolo, mai mult decat oriunde,e nevoie de sange,caracter si vana.Intr-atea sulfe fara talent cred ca si-ar face partie un “golanas cu carte”.Si mai cred ceva: daca a fost posibila aparitia “basescianismului” a aparut deja pe cale naturala si imunizarea, numita “ciutacism”.Sange aveti, doar branci sa va dea cineva.

  16. “Păpuşa gonlabilă” Elena Udrea presedintele României?Oricît s-ar degrada situaţia din ţară,nu accept că putem ajunge atît de jos,înseamnă că nu mai suntem un,stat,ci un fel de gintă,trib,sau o societate de roboţi-indivizi- programaţi psihologic.

  17. Nu a acceptat. Daca i-ar fi acordat titlul acum 2,3 ani,era aplaudat la scena deschisa.
    In privinta tovarasei, ai mare dreptate. El a refuzat, pentru ca o pregatesc pe dansa.

  18. ”Traian Basescu nu e tipul regretelor. E un tip spontan (sau, ma rog, suficient de spontan, ca nu e nici Basescu atit de spontan pe cat lasa sa se intrevada), care da cu goarna si nu regreta.”

    Eu zic este DISCRETIONAR … asta ii confera aparenta spontaneitatii. In timp ce noi si altii avem limite date de bun simt sau repere morale si nici nu ne trece prin cap ca cineva ar putea face ”ceea ce spartie gandul”, Basescu nu are nicio jena. Deci are o libertate mai mare de imaginare a posibilitatilor de actiune din care nu se sfieste sa aleaga discretionar, dupa bunul plac de moment.

    In constructie e instabil, cu exceptia urii in care este chiar un arhitect sistematic si tenace.

  19. Cristoiu este penibil,aş vrea să văd dacă poate să ne privească în faţă după un gest atît de josnic.Parcă se zicea că vîrsta te înţelepţeşte,dar se pare că la el e disperare?

  20. da,si o sa vina iar peste 5 ani o mare academiciana la conducere,normal,cu 5 mil de retardati in tara poti sa te astepti la altceva?????

  21. Fan si Fain! Viata imi demonstreaza iarasi ca inteligenta si bunul simt, nu au de-a face cu impertinenta si bunul plac. Raman “ciutac…cist” irecuperabil, asa cum Boc ramane “utc-ist; tot, irecuperabil!… Unii, oricat isi screm desteptaciunea, nu reusesc decat sa-si faca ochii oblici. Celor alesi, le umple Dumnezeu bolul mintzii cu boabe de har-fermecat! Decat sa fii “sclav-negru” pe plantatzia de portocali, mai bine ramai “chinez-alb” in orezaria presei… Asta si face ca un “bacauan rozaliu” sa exclame: “fain”, in loc de “misto”!

  22. Am constatat ca oricine vine in contact cu tiroidul canceros de la cotroceni se discrediteaza, se umple de ridicol sau pur si simpu se minjeste cu rahat. Tipul acesta josnic si detestabil este de un ridicol grotesc. A ajuns chiar libidinos. Daca vrei sa cauti un etalon al raului in Romania te duci la cotroceni.

  23. Bai, mizda pa-sii: escala la Academie oricum este obligatorie in ruta spre Targoviste!

  24. Am pe fundal Antena3. Hoara debiteaza. Sabina Iosub si Andrei Badin sunt depasiti. Ieri au muscat-o copios cu pozele alea.
    Cam bleg cuplul asta!

  25. Basescu tocmai a refuzat sa fie academician! Cred ca acest refuz dovedeste fara drept de apel buna lui credinta. Ce om bun, moral, modest! Cat bun simt!!! Astept sa procedeze precum generalul roman Cincinatus, care, dupa ce a fost proclamat dictator de catre senat si si-a salvat patria de invadatori, s-a reintors la statutul de simplu cetatean, retragandu-se la ferma sa si apucand, din nou, coarnele plugului. Astept, deci, ca si Basescu sa procedeze la fel: acum, ca ne-a salvat de moguli si de comunisti, iar basescianismul poate fi lasat mostenire spirituala si politica democrat-liberalilor mai tineri, sa redevina un simplu cetatean. In spiritul refuzului sau de a deveni academician, nu ar fi decat un gest prea firesc. Iar noi il vom iubi, ca sa parafrazez finalul “Apelului catre lichele” al lui Gabriel Licheanu (pardon, Liiceanu).

  26. Un mic comentariu la up-date, coane Victor.
    Da a refuzat titlul,ca era prea de oaie.Da limbile -n cur i-au produs placere.Am zis.

  27. Paragraful despre Udrea nu-mi place absolut deloc.
    Şi, repet, mie-mi provoacă scârbă. De fapt, mi se pare efectul cel mai potrivit. Şi spun asta ştiind că sunt în asentimentul unora care l-au vrut pe Băsescu, dar nu şi pe ea.

    Şi sper că nu e nicio nucă de spart.

  28. Nu stiu daca toata lumea si-a dat seama ca de fapt interviul asta era destul de incriminator pentru tine. Esti impotriva “lor” dar nu si a lui Udrea, care e un specimen reprezentativ pentru specia lor ? Eu te stiam mai cu principii. Eu daca cineva imi e prieten si se comporta asa, nu-l apar, ci il scot de pe lista de prieteni. E mult mai corect fata de tine.

  29. @Crocodilul: prima aparitie a cuvantului canceros in textele dvs va coincide si cu ultima prezenta de comentator pe care o aveti acest blog.
    @Catalin: mai mult, e chiar o autodemascare ca am cazut la pace cu Udrea 🙂

  30. Nu mai apucă s-o pună preşedintă… pe pricipiul “vrabia mălai visează” dar “socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg” chiar dacă ai o minte diabolică.
    Pe ce mă bazez ? Pe instinct…învăţ de la dl. preşedinte.

  31. Faptul că Udrea e demnă de toată scârba din lume e dovedită din plin şi de articolul de pe antena3. Tonul pe care îl foloseşte, manipularea jegoasă pe care o practică, referitoare la jurnalişti şi relaţia lor cu angajatorii, nu lasă loc de interpretări.
    Asta-i bună! Am ajuns să comentez de trei ori cu privire la un jeg uman.

  32. pe domnul hoara l-as fi uns membru de onoare al academiei.te rog invita-l la vorbe grele,este genial.

  33. ce mishteaux!
    deduc ca iti plac blondele, udrea in special, daca tot o prevezi presedinte.
    Acu, fără mişto, chiar ai avut dreptate. Şi culmea, ai reuşit chestia asta fără să înjuri.”Daca societatea asta va continua sa se degradeze, ea e viitorul presedinte al Romaniei.”

  34. Bună ziua la Tonomat! Ai spus asta, în interviu, despre dna Elena Udrea: “Daca societatea asta va continua sa se degradeze, ea e viitorul presedinte al Romaniei”. Ai spus-o atunci şi ai spus-o şi acum câteva zile aici pe blog! Chiar crezi asta, sau o spui ca să te amuzi? În sfârşit, dacă Elena Udrea va fi preşedintele României, cu EBA cum rămâne, dom’le?! Că premier o să fie Traian Băsescu, dacă înţeleg eu bine; şi dacă nu i-o veni între timp chemare, cumva…!

  35. Lasa ca si Boc e capos. Azi au dat cu mocirla in el in piata Victoria, iar individu’ a priceput de aici ca asa ii place lui “sa coboare in mijlocul oamenilor”.
    Adica cum sa coboare? Poate sa URCE!!!!
    Si daca tot ii place ‘in mijlocul oamenilor”, eu ii sugerez la modul foarte serios, sa faca intr-o zi o plimbare pe jos, singur si fara spp-ist, de la Chirigiu la Spanzuratu’ sa zicem.
    Daca supravietuieste mai mult de 100 m inseamna ca e iubit, capabil bun de prim ministru.
    Pentru cine nu stie “Spanzuratu” e pe la Electomagnetica, la intersectia de acolo.
    E o poveste cu numele asta. In locul ala era locul de executie al raufacatorilor(nici o aluzie la Boc), iar unul din ei a avut noroc, s-a rupt franghia si a scapat cu viata. A fost gratiat, si dupa aceea s-a stabilit chiar acolo, si-a deschis o carciuma careia evident ca i se spunea “La spanzuratu'”
    Asa ca sa incerce Boc sa mearga pe jos pana acolo, sa vada cat e de iubit si apreciat.

  36. Da, viata Dvs. chiar poate deveni complicata daca v-ati asumat rolul de a veghea, de a ne avertiza de pericolele care se pot abate asupra noastra din cauza iresponsabilitatii lui T.B., a Guvernului, a politicienilor.Si chiar daca va puneti mereu intrebarea daca merita oare,pana la urma, constiinta Dvs. nu va lasa sa abandonati aceasta postura.

  37. Nu-l cred pe domnul Ciutacu atunci cînd spune că nu-i plac blondele.Nu cred că şi-a explorat suficient interiorul pentru a emite cu pretenţie de adevăr absolut acest lucru.Nesfîrşite sunt tainele sufletului…Sper că nu l-am supărat,dacă nu m-am supărat nici eu,care sunt blondă, am simţul umorului şi-mi este foarte simpatic.

  38. @irina
    Chiar inainte sa citesc ultima propozitie puteam sa jur ca esti blonda ….
    Numai blondele se cred irezistibile, imposibil de refuzat si cunoscatoare a adevarului absolut!
    Banzai!

  39. Se repetă istoria cu o nouă Elenă din România.Nici un dictator n-a învăţat nimic privind influenţa acesteia asupra destinului său.Domnul Aliodor ce părere are?

  40. O duduie plingea pe marginea drumului linga un Porche rosu cu capota din fata ridicata.
    – Aaaualeuuu mi-am pierdut motoruuu’
    Opreste linga ea o alta duduie in alt Porche rosu.
    -Nu mai plinge draga ca am eu un motor de rezerva in portbagaj!
    Normal ca cele doua dudui erau blonde.
    Banzai!
    Scuze…

  41. I s-a marit bila aia violeta la D-l Ciutacu de refuzul lui Basescu dea accepta cel mai inalt titlu stiintific; nu regreta de loc ca academicianul I.Cristoiu nu se mai poate bucura de statutul de coleg al celui mai ‘distins’ barbat din tara. Numai ca acest lucru nu-l scapa in veci de brandul pus de Basescu ‘tonomatu’Ciutacu’. Si in cele din urma asa s-a obisnuit cu acest titlu incat dumnealui va intra in istorie mai de graba ca insusi Basescu sau Cristoiu. Sa ne traiasca tonomatu’.

  42. In spatele Operei vis-a-vis de Casa de Cultura a Studentilor exista o crasma Academia de Mici Bere si Sprit. Propun să-l facă ei membru de onoare înainte de Academia (”mare”) de Asfalt Imobiliare si Deposedari-Imposedari prin Contracte cu Statul din cadrul Golden Blitz.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.