Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > De ce muşcă maidanezii din Radu Duda

De ce muşcă maidanezii din Radu Duda

L-am avut invitat recent pe Radu Duda. S-a comportat decent, nu-i deloc rău ca interlocutor, dar continui să nu cred în şansa lui de a fi ales preşedinte al României. N-are partid mare-n spate, n-are structuri serioase, n-are nici charisma necesară să convingă poporu’ că-i mai tare ca mitocanu’. Mai e şi ginerele Regelui Mihai, ceea ce-l face profund nefrecventabil pentru ghiolbanu’ românesc tipic.

Faptul că mie mi se pare că nu va conta decisiv în economia jocului poate fi perceput ca o părere de consumator de politică, de om care trăieşte (şi) din asta. Dar nu pot să nu remarc că, de la momentul lansării candidaturii sale, omul ăsta e o ţintă perpetuă pentru toţi mâncătorii de căcat prezidenţial cu lopata. Tradiţionalii lătrăi la comandă acţionează ca de obicei. La semnul stăpânului, sar la jugulara duşmanului indicat. Ultimul dintre ei în ordinea aderării la plutonul de execuţie, care-l acuză ca ar fi produsul sistemului, este, ironia sorţii, ditamai disidentul de Primăverii Volodea Tismăneanu. Că puiul de kominternist n-are nici o urmă de ruşine nu mă miră, dar lectura textului de astăzi, coroborată cu toate isteriile talibanilor portocalii din ultima perioadă, mă face să mă întreb dacă nu cumva am greşit eu şi Radu Duda chiar ar putea să-l incomodeze pe tiran.

UPDATE: Fain mort, mişto pomană. Se strânge laţul! Niciodată n-au stat mai rău. Iar băieţilor care au postat sondajul li s-au muiat grisinele şi l-au dat iute jos. Dar şi-au revenit între timp şi iar l-au săltat. Opriţi-vă, bă, că mă dor ochii!

UPDATE LA UPDATE: Finul intelectual de casă al Jucătorului îmi face nesperata onoare de a-mi răspunde pe blogul lui fără cititori. Cică nu ne-am vorbit niciodată şi se declară oripilat de limbajul meu. Dacă tot veni vorba, eu nu mă întâlnesc cu oameni fără caracter decât accidental şi sunt grobian pe bani privaţi. El îşi renegă trecutul şi e libidinos de slugarnic faţă de Băsescu pe bani publici.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

133 thoughts on “De ce muşcă maidanezii din Radu Duda

  1. Singura sansa pentru Principe este sa renunte la rang..la titlu..sa devina simplu RADU DUDA.
    ATAT TREBUIE SA FACA.
    SI devine presedinte..are tot ce-i trebuie..il strica doar faptul ca poarta numele sotiei.
    Nu poti sa candidezi intr-o republica..tu facand parte dintr-o familie regala. Unde monarhia este pe primul loc.
    Am dreptate?

  2. @ironickq: Dvs sunteţi dezinformat sau dezinformaţi. Dacă dvs credeţi că voturile se “iau” în ţara asta meritaţi să trăiţi în ea, adică în wonderland, şi să fiţi cât de “ironickq” doriţi (deşi din câte îmi dau eu seama ironia presupune inteligenţă). Eu pe Crin Antonescu, oricât de apreciat ar fi pe acest blog, nu l-am văzut cu un discurs la fel de coerent încă şi am impresia că nici nu-l voi vedea pentru că este prieten, sau mă rog coleg de partid, cu unul care nu şi-a mai găsit nicio antrepriză formidabilă cu foste proprietăţi ale statului comunist şi îşi face campanie de presă (echidistantă şi profesionalistă cum este presa din România în general) cu drepturi de autor furate. adică chiar aşa josnic să fii? Nu vreau să fac eu pe justiţiarul dar pot să am o foarte mică încredere în capacitatea antreprenorială a lui Patriciu (cum nu am încredere în mulţi alţii).
    Eu nu prea asociez aşa uşor ce aud în presă – romantic, obamic – cu adevărul absolut, cum asociaţi dvs un nume scris pe o foaie cu un pact cu diavolul parafat de securiştii care urmăreau (sau, din câte înţeleg, urmăresc încă) doar corecta informare a publicului. Prezumtiv toţi sunt vinovaţi în ţara asta dar până acum nimeni, nici măcar Crin Antonescu, nu a riscat să lupte până la capăt ci s-au mulţumit să o asiste de exemplu pe Mona Muscă (care oricât de mult s-ar dori a fi reabilitată este de o ipocrizie pe care pe mine mă deranjează mult mai rău decât colaborarea în sine care puteam presupune că a fost constrânsă dacă îi acord prezumpţia de nevinovăţie) în acţiunea de tras în ţeapă corupţii. Da, sunt foarte mişto şi ironiile în faţa nesimţirii lui Boc spuse pentru aliaţii veşnici ai puterii care au fost “nedreptăţiţi” de conjunctura politică şi anume UDMR, dar nu mai bine e asta cu, mă rog, competenţa, demnitatea [publică], cunoaşterea atribuţiilor funcţiei la care aspiri? Nuuuuu. Sigur e pentru marinar.
    Încercaţi să gândiţi cât mai puţin să vă uitaţi cât mai mult la TV, să citiţi minciuna şi să votaţi adevărul. Dreptatea şi adevărul. Dacă le-am încurcat puţin, mă scuzaţi, dar sunt rău intenţionat şi ascund sentimente de iubire pentru Băsescu Traian justiţiarul susţinut de adunări spontane de oameni născuţi pe planeta marte şi teleportaţi în ţara noastră de fecioare şi sfinţi aducători de lumină de asemenea sfântă care pâlpâie numai în inimile credincioşilor nestrămutaţi ca ironickq.
    PS: ştiu că Patriciu e un fanboy şi un suporter activ al regalităţii române dar deocamdată în bezna morală în care mă aflu nu văd fapte, acţiuni concrete şi pozitive faţă de poporul exercitant de putere democratică, şi mă mulţumesc naiv (mi-aş putea zice şi prost dar vă las pe dvs să o faceţi) cu declaraţii de intenţie din partea unui ce îşi poartă [cu mândrie] titlu nobiliar (că tot vorbim de parvenire fără să cunoaştem conceptul). Uite aici ironickq (apropo, mai adugă tu nişte consoane că poate iese o ciorbă pe care o să o guşti în epoca postbăse chiar dacă o să fie acră).

  3. Duda a fost pregatit sa ia puncte de la Antonescu – cel de azi din PNL. Ma mira faptul ca Ciutacu nu si’a dat sama de asta. Asa ca el se alatura tocmai celor pe care-i face latrai prezidentiali (sic!) si care scot in fata un actor de mana a 2-a a carui cea mai tare scena e cea cu fata imparatului rosu… de sangele lui ANTONESCU (maresalul).

  4. Vorma lui nea’ Tomescu , D-zeu sa-l ierte, ” Se strange latul” Basescule. In scurt timp va incepe sa puta a DNA , sau cum iti asterni asa dormi! Naspa.

  5. pai tocmai ca ma deranjeaza. si inca f tare.ca-i face jocurile lui base.si voi se pare ca nu vedeti asta. da e vreo chestie aici si nu m-am prins eu? de ce-i suflati toti in panze lu nea asta?

  6. @ De Petru : Esti cam confuz sau cam nervos. Ia-o de la capat si foloseste mai putine cuvinte.Cine isi scrie opinia banuiesc ca vrea sa fie si inteles. Fara suparare!

  7. pt petru
    recunosc ca la “nivelul” meu de inteligenta, atata cat e, mi-a fost greu sa inteleg ce vreti dv de pat(apropos de cuvinte multe sau putine)crin antonescu are un discur f clar si inchegat.un discurs inteligent, sclipitor uneori. discursul constipat al lui duda pe mine nu ma convinge. a avut tinp din 2007 sa-i invata bine rolul. cu toate astea,la lansarea sa si-a citit discursul. cam jenant pt omul cult, educat si asr care este d-l duda.
    d-l duda n-avea ce cauta sub nici o forma pe lista aia, pe care se afla evident, cine altul decat t.b. decat daca a colaborat. cum sa gandesc, la ce sau unde sa ma uit, e treaba mea. si n-aveti nici o calitate sa-mi dati sfaturi in privinta asta. un singur lucru ar trebui sa obesrvati insa cu mintea dv patrunzatoare. ca cele 3% voturi de la duda, sunt ecat cele care fac diferenta intre antonescu si geoana pt turul doi. cum duda oricum nu iese cu toate analiza dv extrem de exhaustiva, rezulta f clar ca duda obtine ce si-a dorit, creeaza confuzie si il propulseaza pe geoana in turul doi spre linistea iubitorilor de basescu, eba, udrea samd.

  8. @Mihiaela, @ironickq:
    Nu-s nici confuz, nici nervos (poate puţin nervos, dar nu asta îmi afecta scrierea ci, eventual, graba şi într-o măsură mai mică, cred, decât apreciaţi). Pentru lizibilitate, probabil, şi pentru a fi “inteligibil” ceea ce e greu se pare o să folosesc fraze cât mai scurte pot.

    Dreptatea şi adevărul nu-mi plac. Ca idee de marketing politic. Constituţia noastră nu e cea americană şi nici nu aduce a. Campania de punere la zid a nenorociţilor nu este cea pentru preşedenţie. Asta aţi învăţat poate de la preşedintele jucător. Presupunem că eu aveam intenţia de a vota pe oricine pentru simplificare presupunem ca se numea Antonescu. Dar auzind că Alteţa sa candidează m-am sucit şi i-am luat votul lui Antonescu. I l-am dat principelui. Am primit la schimb cartonaşe de baseball de colecţie sau ce?
    Trecem mai departe. Nu pot acuza nici un “om de afaceri” de nimic ilegal. Asta nu înseamnă că am încredere în ei. Studiu de caz: Dinu Patriciu, cel mai bogat român, penelist. Tipul ăsta nu-mi inspiră mai multă încredere prin faptul că justiţia din România l-a lăsat afară. Sunt convins că e dreptul lui. Totuşi după ce a făcut o mare antrepriză din rafinăriile statului comunist român nu aş vrea să facă încă o antrepriză cu statul însăşi. Antonescu Crin l-a răpus în luptă dreaptă pe Tăriceanu, băiat bun dar oarecum prea descurcăreţ, pe plan financiar, pentru a conduce ţara. Acum eu ar trebui să înţeleg că penele e curat. Sigur! În pana mea. Eu am văzut cum Mona Muscă demasca structurile comuniste şi securiste – nu mai dezvolt petru că văd că nu vrea nimeni să audă. Am văzut cum sprijinea guvernarea liberală antreprenorii de şcoală românească. Ăia care fac bani prin afaceri cinstite cu investiţii mici şi profituri mari, avânt colaborarea tacită sau implicită a statului. M-am săturat. În primul rând nu e treaba unui viitor preşedinte să dea exemple negative şi să acuze, dar dacă tot o face măcar ipocrizia s-o lăsăm deoparte. Credeam că asta e de apanajul lui Băsescu.
    Eu am rezerve foarte mari cu privire la condamnarea neechivocă a comuniştilor. Am rezerve foarte mari faţă de “procesul” soţilor Ceauşescu. Poate că zic asta pentru că-s născut în 1989. Totuşi am aflat că erau 4 mil. de membri de partid în România, că cei care condamnă comunismul în România au fost şi ei complici, forţaţi de împrejurări pe care uneori nu şi le amintesc (Mona Muscă). Rezultatul: la 20 de ani după căderea dictatorului tot ce poate scoate Mugur Ciuvică (nu-l dispreţuiesc dar îl contest) referitor la un om politic e o adeverinţă de securist. Ei bine a scos una şi cu numele Radu Duda. Răspunsul nu a fost unul bâlbâit ci unul cu dovezi. Vă vine să credeţi? Pe site-ul, opriti minciunile.ro a postat copii ale documentelor CNSAS (eliberate pentru că Alteţa sa a avut funcţie de demnitar al statului). Pe mine sincer m-ar fi durut în trei litere şi în cazul contrar atâta vreme cât nu a făcut principele mare tevatură pe marginea condamnării comuniştilor. Asta deşi Regele Mihai, după cum îmi spunea bunicu-meu, a trecut prin gara din Oradea cu un singur vagon cu bunuri personale. Cu toate astea membrii familiei regale sunt cei mai mari parveniţi. Nu se vorbeşte de amploarea parvenirii materiale şi culturale după 1989, despre marii intelectuali şi oameni de afaceri pe care i-a dobândit subit ţara asta din pustiul cultural şi, respectiv, din aprozarele, şantierele navale, rafinăriile, staţiile de cercetare agricolă (făcute DE ROMÂNI sub regimul comunist) – care s-au adăugat la cele realizate în economia naţională în monarhie.
    Ca să revin la comunişti, mi se tot spune că trebuie să cunosc istoria pentru a evita să o repet. Scutiţi-mă. Cum au fost ăia complicii lui Ceauşescu vor fi complicii oricui le va sufla în pânze, iar repetarea de istoriei sumbre îi va durea-n bască. Contrastul dintre ceea ce susţii şi ceea ce făptuieşti se numeşte ipocrizie. Eu nu o mai pot suferi. Să aveţi multe “succesuri” peste cadavrele ţapilor ispăşitori dacă asta doriţi, dar eu voi sta mereu împotrivă, întotdeauna cugetând.

    Cu speranţa că am fost mai clar închei spunându-vă că minciuna de regulă simplă şi vocală în timp ce adevărul e complex şi complicat. Nu e o axiomă ci o teoremă verificată empiric.

  9. Musca, musca ca fuge ceva din electorat si nu le place,mai ales lu Base…daca si de data asta romanii mai voteaza cu Base inseamna ca suntem un neam de prosti si de corupti…cum draqu sa-l mai alegi pe asta cand nu a facut alceva decat sa se lupte cu toti si nu avem 1km de autostrada si platim miliarde anul taxe la stat…e imposibil asa ceva….nu am parcari dar in schimb imi ridica masina,cu ce drept?daca nu am unde sa o parce ce draqu sa fac cu ea?in germania nu sunt sa o urc pe balcon din pacate….jos cu astia ca deja se cred prea mari…eu 1 as risca cu Vadim,daca lumea a riscat cu Base si nu a iesit nimic,macar cu Vadim sa vedem ce draqu iese…ca pe altcineva nu vad…

  10. Ce ma uluieste pe mine este ca multi din ilustrii antecomentatori declara ca in principiu le-ar placea Radu Duda, dar ca nu are nici o sansa pe motiv de ghiolban roman… Eu unul nu sunt atat de sigur ca o reactie a unei oarecare ‘elite’, care organic nu se poate simti reprezentata de actualul presedinte, ar ramane chiar fara efect. Din pacate alta meteahna romaneasca va face jocurile celor care puneau si inainte pumnul in gura celor care stiau mai multe cuvinte: defetismul. Multi dintre ale caror optiuni s-ar indrepta spre Radu Duda vor spune ca oricum n-are nici o sansa si fie nu vor iesi la vot fie vor vota cu un alt candidat creditat cu mai multe sanse, orice, numai sa fie impotriva lui Basescu. Ceea ce e la fel de gresit.

  11. nu, nu cu oricine e impotriva lui basescu. dar inc-un securitst la cotroceni e deja prea mult. eu unul m-am saturat de minciuni si tupeu. rolul lui duda tocmai asta e, sa creeze confuzie. asupra lui antonescu, cel putin nu planeaza suspiciuni de coruptie sau colaborare cu secu. e inteligent si, lucru f rar are si mult bun simt. duda si-a “inflorit” cv. asta nu va spune nimic despre caracterul omului?

  12. Pentru că am devenit excesiv de nervos în ultimele două ore îi voi spune lui @ironckq că eu am înţeles şi “de pat”, şi “discur f clar”, şi “apropos”, şi “a avut tinp din 2007 sa-i invata bine rolul”. Nu am înţeles ghilimelele de la nivelul şi lipsa lor de la inteligenta. În condiţiile astea ironickq e un titlu de manelist: Petricel Copilul Ironickq.

  13. lui petru-dac-ai devenit excesiv de nervos, inseamna ca esti bolnav cu nervii capului si ar trebui sa te duci sa te cauti. asta porbabil si ca te-ai chinuit sa scrii atat, si n-ai prea fost bun la compuneri in scoala. sau ca nemaiavnd argumente, preferi sa ajungi la polemici gen ba tu. asta-mi aduce aminte de niste verusri ale lui mrion radu paraschivescu, de care desigur, tu ai auzit. suna cam asa: ” si-asa muri terente, lipsit de argumente”. si pa, ca mai am si treaba.

  14. @ironickq & petru: daca nu va potoliti cu balacareala, va banez urgent

  15. imi cer scuze victore, dar nu eu am inceput. si-am vb si frumos pe de-asupra. mi-am dat seama pe ce panta o ia “discutia” si de aia i-am zis omului, pa. inc-o data scuza-ma.

  16. Nu aveam de gând să lungesc polemica dar acum domnule Ciutacu vă rog să banaţi. Dar urgent şi pe amândoi. Că nu-mi place critică literară făcută de semidocţi care se lovesc de frazele lungi pentru că citesc poezie. Prea liric pentru unu’ de la inginerie [,adică eu – ca să nu creez confuzie]. Ironia e că tot eu am rămas fără argumente şi nu am auzit de un Miron, cu atât mai puţin de un mrion.
    [Fără ironie] îmi pare rău că am abuzat de blogul şi bunăvoinţa dumneavoastră. În ceea ce priveşte update-ul la update vă voi susţine chiar şi banat.

  17. domnule Victor Ciutacu.ii faceti o reclama destul mare acestui om.este cultivat manierat civilizta etc.eu un ghiolban public care nu prea-l inghite nici cu miere de albine(vorba domnului Petre Niteanu) nici pe domnia sa nici pe socrul distinsului adica mihai exregele vreau sa va spun ceva.orice om poate sa fie civilizat dar cu o conditie:sa se ocupe cineva de toate treburile cotidiene sa aiba timp sa studieze sa invete sa se relaxeze etc. nu-l vad eu pe Duda sa fi stat la tirnacop si lopata toata viata iar intr-o pauza repede sa manince un senvis.cred ca masa a fost masa.la noi ghiolbanii de rind cind te asezi sa maninci chiar daca-i pauza trebuie sa fie unu sa te trimita sau sa faca io mai stiu ce cu tine.asa ca atunci cind te apuci sa maninci pe undeva zice lumea ca-ti fura cineva mincarea din farfurie sau ca nu ai vazut mincare in viata ta.de sters la bot cind ma adap nu mai e timp.este adevarat ca cel care vrea poate sa invete sa fie civilizat dar pentru unele lucruri nu ai timp.mai erea o vorba frumoasa pe care din pacate nu pot sa o redaui cuvint cu cuvint:vezi ce fel de om este atunci cind face ceva crezind ca nu-l vede lumea.e de discutat aici.pina si un print are intestinele pline de gaze.asa ca…………..:))sint multe lucruri pe care le faci in particular care in mod normal ar oripila intreaga opinie publica.ok?dumneavoastra nu faceti decit sa prezentati opiniei publice oamenii asa cum sint ei.eu asta sprer.cu respect un ghiolban din popor. 🙂

  18. @Darius o universitate din Romania nu-i proasta.daca nu-i in top 500 mondial asta nu insemna mare lucru.poate are oameni ajunsi in posturi cheie care nu vor sa recunoasca unde si-au facut studiile.Dacia nu-i masina proasta chiar daca a fost cam ignorata.crezi ca oamenii de la UZINA DACIA nu vor fi instare sa constuiasca o masina blindata sa-l transporte pe presedintele tarii sau rege depinde ce or vrea romanii sa aiba??????mai nou aud ca singura solutie este monarhia.ata ete p[oti sa zici nu?a si daca vrei sa vezi ceva frumos vin-o la Pitesti sa vezi Universitatea Constantin Brincoveanu.sint oameni remarcabili acolo care au facut din piatra seaca ceva frumos.sa-ti mai spun ca conducerea ei reusit sa adune oameni inteligenti din peste 20 de tari ceva de genul caimacul lumii a fost la Pitesti pentru citeva zile.numai un om foarte inteligent poate sa adune atitia oameni inteligenti sau unul foarte prost.adica se string toti oamenii inteligenti ai lumii sa vaza etalonul prostiei spre exemplu je’ :)).cred ca trebuie sa intru in cartea recoardelor datorita si multumita mintii mele care-i o bezna stralucitoare.

  19. Cand ma gandesc ca va iesi iar Basescu, imi vine sa plang, am atacuri de panica, ma ia cu palpitatii… ar trebui sa existe un fel de asigurare medicala pt asta: Traiul in Romania, slujba de mare risc.

  20. Dragule, nu te prea plac. Esti prea destept pentru mintea mea si ma incomodezi psihic. Dar, de data asta chiar te iubesc(nu te speria, am 63 de ani). Nici eu nu cred ca dl.Duda are vreo sansa, dar sa te apuci sa dai in el precum “anticomunistul” Tismaneanu…Pana la urma, in loc sa i se spuna “anticomunistul” asa cum tot insista presa (si vezi ca i s-a lipit!!,ceea ce ma enerveaza rau!) mai bine i s-ar spune “puiut de cominternist”, adaptand spusele celui caruia ii linge fundul.

  21. Ba, voi santeti prosti? cum a zis colegul vostru de pe A3. Chiar nu vedeti ca “maiestrul” vostru Cristoiu e trecut in tabara jucatorului. Chiar pe fata. E criza financiara fratilor si fiecare se descurca cum poate. Canci moralitate ca muriti de foame. Dativa cu voda.

  22. Potrivit corectitudinii pe care o afişaţi recent Pieleanu-i maidanez? După emisiunea din 29.04 a domnului Gâdea ar fi şi penibil să-l apăraţi. Nişte argumente şi ceva drept la replică nu puteţi să-l convingeţi pe cetăţeanu’ Pieleanu (era să-l fac domn) să împartă cu prostimea. Sper (şi voi munci la asta) “să şi-o fure” după primul tur.

  23. @gabi-bt: ba, da tu esti proasta?, cum bine ai spus! “canci moralitate caci muriti de foame” ti se aplica tie, ca prea frumos ai sintetizat situatia ! A, si corect e :dati-va ! Dar asta nu tine de foame!

  24. Nu mai puneti voi sondaju ala sa duceti oamenii in eroare si pe la televizor tot aratati ca psd,etc sau Basescu au procentele cele mai mari,,
    Dc sa nu incercam si cu Radu Duda , de Politicienii astia care se gandesc doar la buzunarele lor si nu fac nimic pentru Poporu Roman.. Mai merita astia votati ?

  25. domnule ciutacu azi 7.05.2009 la sinteza zilei ati dat niste explicatii gresite in legatura cu titlul domnului duda:
    1.principele consort al marii britanii nu este print prin casatoria cu regina marii britanii ci prin nastere fiind fiu de rege, nepot de rege etc.
    2.infanta cristina a spaniei si sotul acesteia au primit din partea regelui spaniei (care are dreptul sa faca acest lucru fiind rege in exercitiu nu fost rege)la casatorie titlul de ducesa respectiv de duce. Deci nici o legatura cu titulatura de principe a domnului radu duda. in plus daca dl.duda candideaza la titlul suprem intr-o republica in virtutea sa de cetatean trebuie sa accepte si titlul de domnul duda altfel in varianta in care va castiga alegerile cum va fi principele radu duda presedintele romaniei si prima doamna a republicii romania principesa margareta? dvs. nu intelegeti se pare ce confuzie ar crea acest lucru pe plan international in legatura cu tara noastra?!

  26. trebuie odata sa dam o palma clasei politce.cred ca trebuie sprijinita candidatura altetei sale principele radu duda ,romani aveti osansa de ava schimba fata “VOTATI-l”

  27. Domnule Ciutacu,

    Va dati seama ca dvs si cei cativa care faceti audienta la ora actula cu diverse talk-shoae aveti intr-o oaresicare masura destinul tarii in joc? Ar fi bine, daca aveti constiinta, sa fiti impartiali. Chiar si cu domnul Basescu, o spun desi nu sunt sustinatorul lui.
    Radu Duda va produce o mare surpriza.

  28. nu cred ca tampiti nostri concitadini o sa il voteze pe radu duda….pariu ca daca intrebi pe cineva din generatiile de dupa 89 nu stiu m are lucru desprea mihai 1 si depre perioada regala a romaniei ca sunt prea ocupati cu manelele si cluburile de fite…asa maiestatea sa principele radu nu are o sansa concreta..imi pare rau…degeaba cerem schimbare ca nu avem cu cine sa o facem

  29. Si eu ca si tine cred ca nu are mari sanse sa fie presedinte si iti aduc si argumente …nu i mitocan si mistocar cum ii place romanului cum se mai spune nu are “sange n penita” el este un om bine crescut ,cult si care nu poate intra la inima “prostimii”,plus ca nu l are nimeni cu nimic la mana ,cred …ca in Romania imediat iti fac baietii un dosar si nu e din “popor” vezi gen Popey care acum ii in birt acum sare in masina cu SPP dupa el si nici nu are cum ii alinti tu latrai eu le as spune corcituri portocalii o combinatie intre un comunist pur sange cu pretentii de liberal in rest ce sa mai spun …nu sa nascut in tara potrivita …pacat

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.