Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Daţi-mi un cot când intrăm iar în criză

Daţi-mi un cot când intrăm iar în criză


Recunosc, Băsescu-i mult prea versatil pentru mine. Ne bagă-n criză şi ne scoate cu o frecvenţă care excede atât capacitatea mea de repliere, cât şi extrem de vagile cunoştinţe de economie pe care le posed în mod sălbatic. Mi-e şi frică să mă aşez seara-n pat, că nu ştiu dacă, dimineaţa, mă scol pe recesiune sau în plin elan de redresare economică. Azi am aflat, iar, că am depăşit vârful crizei economice, dar şi că mai avem de lucrat pe partea socială. Deci mai luăm un credit de la FMI şi continuăm să tăiem, prestaţiile sociale. Probabil că banii împrumutaţi o să-i ţinem la ciorap şi o să facem mişto de ăia care o să moară de foame. N-am priceput cum şi unde-i returnăm, că în rezerva BNR n-am auzit să puiască aurul ca găina lui Cristoiu, dar cred că o să aflu dintr-un interviu deontologic, la sânge, cu cărţile pe msă, pe care întâiul economist al ţării îl va acorda inegalabilei doamne Culcer.

UPDATE: Un filosof din Drumul Taberei m-a atenţionat că greaua moştenire e cea mai de succes instituţie postrevoluţionară. Deci haideţi să înfiinţăm Ministerul Grelei Moşteniri!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

57 thoughts on “Daţi-mi un cot când intrăm iar în criză

  1. Dupa ce am citit principalele puncte ale discursului basescian de ieri, am ramas cu impresia ca Ceausescu era mic copil pe linga Basescu si pot spune ca-m trait din plin perioada ceuasista. Modus operandi basescian seamana izbitor cu regimul stalinist, ca la Putin este totusi o farima de democratie. El este tatucul care decide ce trebuie sa faca un guvern, el stie “in marea lui intelepciune” cine minte si fura (si evident nu PDL-ul lui) si la fel de evident gaseste dupa bunul plac in Constitutie numai articolele care-i convin politicii sale dictatoriale. Partea insa socanta pentru el este ca Romania nu poate primi credite avantajoase pentru ca nu-i vazuta bine. Oare chiar n-a inteles ca Romania in plan european cel putin este reprezentata de presedinte si ca imaginea lui nu este deloc frumoasa in Europa si lume? In planul asta n-are (inca) pe cine invinui.
    Apropo de “greaua mostenire” de cind ma stiu am tot auzit de generatii de sacrificiu: generatia postbelica, tinar comunista, “decreteii” si de tranzitie. Toate au avut un numitor comun greaua mostenire si toti acesti ani au fost impanati cu reforme de invatamint, sanatate si sociale, care nu se vor termina niciodata pur si simplu, pentru ca politicienilor romani le va fi totdeauna mai simplu sa gaseasca vinovati de serviciu decit sa cladesca ceva.

  2. APRECIERE ACADEMICĂ

    Un celebru savant matematician – pensionar – este rugat de către participanţii de la manifestaţiile din stradă, să-l aprcieze pe Băsescu Traian cu note de la 1 la 10 :
    – Îi aord, la limită, nota 9,8596…
    – Cum aţi putut fi aşa de galanton ? Îl mustră tânăra lui asistentă.
    – Ia mai gândeşte-te ! Nu cumva 9,8596 = π.π ? Şi o pupă pe…frunte.
    – Ahhh !!!

  3. Basescu are un mare merit, demn de Cartea recordurilor: sustine un premier si un guvern cel mai prost, cel mai contestat social si cel mai mentinut in functie.
    Probabil ca ne vrea raul, altfel nu-mi explic.
    PS : Vreau ca politistii sa protesteze nu neasigurand circulatia mea pe sosele( am dreptul la protectie , nu eu le-am luat 25%), ci vreau sa-l vad “la stop” pe Basescu.

  4. MISS COCOŞATA A ROŞIT A 3-A OARĂ

    O femeie roşeşte de trei ori în viaţă : prima dată când este deflorată ; a doua oară când ia bani prima dată ; a treia oară când dă bani prima dată.
    Mărturisind în plen că a plătit 136667 ron / membru (scump bre, scump ! ) pentru 90 de pardide sexuale, miss Cocoşata a dovedit că la Cameră e vremea schimbării codoaşei, mult prea ramolită.

  5. Ca si pe vremea Dictaturii ceausiste,exista oameni care sunt mai vinovati de existenta Dictaturii decat insusi Dictatorul.Toate slugile basiste,plus servicii plus armata plus procuroii si judecatorii si directorii si oameni simpli,toti,toti sunt vinovati. Poate se vor trezi? Sau isi vor schimba Stapanul? Vai de noi si de mama noastra de natiune slaba!!!! Si vai de cei care au adus atata jale acum si ce va sa vie!!! Acum ar putea Biserica Ortodoxa,Catolica si celelalte culte sa-si faca treaba lor de moralisti,daca sefii Bisericii mai sunt crestini. Caci aceasta criza este mai mult morala pentru tara aceasta si din ea nu ne vom trezi sub conducerea stramba care este acum.Eu cel putin nu mai sper sa apuc altfel de viata,dar nici sa ma impac cu aceasta.

  6. cand mister presidente nu va mai merge aburit labe1 sunt curioasa cat de lins si pupat va fi…poate ca atunci nu va vedea trecut doar varful crizei economice ci si pe cel al crizei sociale…ori poate foarte aburit,iese in Piata Victoriei la taifas cu cetatenii,sa mai hahaie putin

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.