Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Daţi-mi un cot când intrăm iar în criză

Daţi-mi un cot când intrăm iar în criză


Recunosc, Băsescu-i mult prea versatil pentru mine. Ne bagă-n criză şi ne scoate cu o frecvenţă care excede atât capacitatea mea de repliere, cât şi extrem de vagile cunoştinţe de economie pe care le posed în mod sălbatic. Mi-e şi frică să mă aşez seara-n pat, că nu ştiu dacă, dimineaţa, mă scol pe recesiune sau în plin elan de redresare economică. Azi am aflat, iar, că am depăşit vârful crizei economice, dar şi că mai avem de lucrat pe partea socială. Deci mai luăm un credit de la FMI şi continuăm să tăiem, prestaţiile sociale. Probabil că banii împrumutaţi o să-i ţinem la ciorap şi o să facem mişto de ăia care o să moară de foame. N-am priceput cum şi unde-i returnăm, că în rezerva BNR n-am auzit să puiască aurul ca găina lui Cristoiu, dar cred că o să aflu dintr-un interviu deontologic, la sânge, cu cărţile pe msă, pe care întâiul economist al ţării îl va acorda inegalabilei doamne Culcer.

UPDATE: Un filosof din Drumul Taberei m-a atenţionat că greaua moştenire e cea mai de succes instituţie postrevoluţionară. Deci haideţi să înfiinţăm Ministerul Grelei Moşteniri!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

57 thoughts on “Daţi-mi un cot când intrăm iar în criză

  1. Pai cum sa nu intram in criza… rectific, in moarte cand in institutii se face o epurare politica de te doare mintea, din servicii si din politie se curata tot ce nu are legatura cu PDL-ul. Sa fim seriosi, sa vezi holocaust la anul.

  2. Acelasi presedinte corect in relatia cu institutiile statului (ca atunci cind n-a tinut cont de o majoritate)care inca e in continuare convins ca pensiile sint o forma de ajutor social! Borasc!
    Banzai!

  3. “…să puiască aurul ca găina lui Cristoiu…”

    Un atac nemeritat…Cristoiu e, totusi, unul dintre fondatorii presei independente de dupa ’89. Te banuiesc de invidie, pentru ca omul a atins acel nivel de maturitate profesionala care ii permite sa analizeze la rece , fara patima , orice subiect. Io’ ce zice , ca l-a-nvatat meserie si pe Nae Ionescu 🙂

  4. @ion: sunt sigur ca dom’ presedinte vegheaza 🙂
    @Bubulea: da, Jack si Lucescu i-au descoperit pe toti

  5. Eu nu inteleg ce legatura au “reformarea institutiilor statului” si parlamentul unicameral cu iesirea din criza. Ah daca prin reforma inteleg sa plece si sa ne lase…

  6. În momentul când scriu aceste rânduri vorbeste,pentru cine?„missa”,pres.a camerei.Sentimente?Greată e prea putin spus.Te întrebi cât de idioti ne cred acesti,oameni le pot zice cu greu,care aruncă cu murdărie pe altii si nu se dau în lături dela nici o faptă reprobabilă pentru a acoperi urmele propriilor blestemătii.Revoltător!

  7. Criza la romani: te duci la birt si bei pe datorie, ma rog, “pe caiet”. Cand ala nu-ti mai da, se cheama ca-i intrat in criza.
    Cand economia “duduia”, se cheama ca “serveai” cu naveta; de… aveai doar o pagina de datorii.

  8. Victor, doar ce am ascultat-o pe Roberta Anastase, secondată de Mircea Toader!
    Doamne, ce minciuni şi ce comportament de toată jena au avut ăştia doi! Au minţit cu neruşinare, n-au fost în stare să răspundă clar la nişte întrebări de bun-simţ ale jurnaliştilor.
    SE VEDEA DE LA O POŞTĂ CĂ MINŢEAU!

    E o încercare jalnică de a se răzbuna pe tot ce i-a servit Ponta astăzi.

    Oameni buni, ăştia îşi bat joc de noi într-un mod inimaginabil. Atât ea, cât şi Mircea Toader nu erau pregătiţi să mintă, nu-şi făcuseră nici măcar un scenariu complet, care să stea cât de cât în picioare.

    Roberta Anastase, fiica unui fost nomenclaturist, mare ştab în Ploieşti, PRIETEN CU BĂSESCU şi Mircea Toader, VECHI TOVARĂŞ DE “ARME” CU ACELAŞI BĂSESCU, TOT MARINAR.

    A venit cu ea, că singură i-a fost frică să vină. Au încercat marea cu degetul; se vedea pe feţele lor că mint, oameni buni!

  9. Eu nu am avut chef sa il urmaresc pe Base,care vrea sa aiba voturi pentru perioada urmatoare,adica fix prin anul 2012.In plus nu vrea sa ii dea in cap poporul.Dar ma impresioneaza Roberta Alma ,care e induiosator de proasta.Ii explica cineva individei ca a aloca bani pentru autoritatile locale nu constituie o infractiune,ba chiar o obligatie a statului?Plus ca mi s-a parut ca spune ceva de genul :am fost santajati sa alocam din banii pdl-ului(?!) pentru primari psd.Nu stiam ca banii pe care ii platim in calitate de contribuabili catre stat sunt acum ai pdl-ului.Astia sunt cretini in masa .

  10. ” Dovezile” vitei care stă pe scaunul celui de-al treilea om în statul român sunt nişte tabele cu nume de primării diverse şi sume în dreptul fiecăreia. Evident că totalul de jos e 127 miliarde. Pot face cam într-o oră tabele similare şi să le dau drumul…undeva.

    A susţinut încă din Parlament că au fost şantajaţi. Şi la conferinţa de presă. CÂND A FOST VITA ÎNTREBATĂ DE CE NU AU SESIZAT ORGANELE COMPETENTE, nepregătită pentru această întrebare ( de unde atâta inteligenţă la ăştia), A SUCIT-O CA LA PLOIEŞTI(deh), dar cu jumătate de glas, că a fost şi o negociere. Întrebată în continuare dacă a fost şantaj sau negociere, Anastase a răspuns că n-are pregătire juridică!!!!!!!!!!!!!!!!

    Şi da, dacă n-a avut scopul ăsta- şi cred că nu l-a avut, pentru că doar încearcă să se răzbune pe Ponta care a insinuat că e “necalmată” hormonal, spunându-i “domnişoară”-s-ar putea să reuşească să deturneze atenţia de la furtul ei. Măcar parţial.

  11. Preluand ideea lui @cucu , eu cred ca asa e cu criza la Basescu . Depinde pe care parte a patului se trezeste (ma rog , unii ar zice ca depinde si de patul in care se trezeste , da’ s-o lasam balta) . Cred ca il suna pe Mircea si-l intreaba : “cum merge treaba , bai?” Daca ala zice “prost , n-am mai prins un contract ca lumea de mult , ar trebui sa-l demiti pe Boc ca-i incompetent” , imediat apare prezidentul cu textul “criza e cat casa” . Daca in schimb raspunsul lui Mircea e “bine , 5 contracte intr-o saptamana … Nu , nu , stai linistit , ma costa numai hartia pentru facturi. Boc e cel mai bun prim-ministru al Romaniei” , apare si domnul presedinte sa ne-anunte ca am trecut de varful crizei .

  12. Discursul de azi, din Parlament, m-a condus la o singură concluzie: noi suntem „greșiți”…nu poți pune un președinte de mâna întâi să conducă o țară de mâna a doua…

  13. sper ca o sa fiu primul care iti va trimite un mail cand reintram in creza …dar.. daca ne uitam la ce spune Nenea Presedinte noi iesim si intram in criza odata la 5 minute … sa nu uitam ca in 2011 ne mai imprumutam cu 5 miliarde si ceva de la FMI … deci .. suntem iar in criza 🙁 .. la naiba .. lasa ca iesim din criza la urmatoarea declaratie

  14. Ca cei care ne codnuc ne mintesc nici nu- greu de observat, ami ales ca discursurile lor nu au o minima de logica:

    1) ” … peste 7428 de firme au beneficiat …” un citat (cifra nu stiu daca e chiar exacta) din discursul de ieri a lui Boc. Dupa o minima logica ori au fost peste 4000 sau 4700 ca peste 7428 nu o fi 7428,5. Nevoia de a amplifica unele afirmatii care ar trebui sa fie simple arata clar starea de minciuna care domensti in mintile unora.

    2) Astazi Roberta ne spune ca legea X a fost cumparata de coalitia majoritara de la opozitie (PSD) cu o anumita suma. Pai de ce ar fi avut coalitia majoritara nevoie de voturile PSD? Iar daca chiar s-a intamplat asa felicitarile mele PSD-ului care a reusit sa duca niste fonduri catre primariile lor dand nimic in schimb ba mai mult si demascand (intentionat sau nu) hotia PDL-istilor. (Ce ar fi facut cu fondirile PSD-ul ar fi total alta discutie)

    Singura problema ar fi ca tot poporul sa inteleaga aceste minciuni

    Cat despre criza, cred ca am iesit din ea demult, pentru ca asa ne zise Basescu in septembrie anul trecuc, numai ca unii dintre noi refuza sa accepte realitatea :))

  15. buna seara

    domnule ciutacu, as dori sa va deschid putin ochii si anume ” de ce nu v-ati gandit ca Basescu, poate folosi HAKERII pt a modifica iferite date oficiale, diferite mesaje, poze, filmari, inregsitrati audio, etc ? ”

    sunt atatea programe care printr-o simpla accesare pot trimite mesaje ” de la adresa de email persoanala la diferite persoane, publicatii etc ” si sa va incrimineze si sa vi-o luati pe COSTUM fara sa stiti?

    de ce nu v-ati gandit ca sunt programe care blocheaza accesul la unele mesaje pe care oamenii, le pot trimite catre dumnevostra?

    sau stiati ca sunt programe care printr-un simplu click la un link primit in adresa de email sau chiar aici, se poate instala un PROGRAM IN CALCULATORUL PERSONAL si care sa va inregistreze diferitele parole, care sa redictioneze mesajele si in alta parte ” mai exact o copie “, etc ???

    deschideti o astfel de tema si veti avea succes.

    de EX. prin votul uninominal, alesii au fost NUMITI de catre CALCULATOR! votul la legea pensiilor, se putea face si de la DISTANTA, prin INTERMEDIUL UNUI PROGRAM SPECIAL INSTALAT

    :))

  16. Am vazut pe site-ul Antenei 3 declaratia lui Basescu “De cinci ani ma prabusesc in sondaje, dar castig la alegeri”, oauu tupeul lui continua sa ma uimeasca, pana unde este capabil sa mearga si cat timp poporul asta o sa ii inghita toate porcariile? Ca voturile cu care a castigat au fost numarate pe stil Roberta Anastase cred ca o stim cam toti cei care avem un pic de creier, dar sa aiba nesimtirea sa faca o astfel de declaratie…

  17. Au început oamenii să descopere că tabelele conţin primării cu primar PDL!! Deci nici măcar n-au avut suficient creier să selecteze primării cu primari PSD. Au luat de-a valma ce le-a căzut în mână din diferite fişiere, cu diferite subiecte .

    ATA E LIPSĂ DE RESPECT ŞI BĂTAIE DE JOC SAU, PÂNĂ LA URMA…DOVADA PROSTIEI CRASE A PORTOCALIILOR?

  18. stii ce o sa zica basescu la sfarsitul mandatului? v-am ciuruit, fraierilor. v-am facut cum am vrut eu. cam asa o sa zica si fara remuscari (mustrari de constiinta). ca zice ceva acu’ si peste 5 minute se contrazice e deja o boala cronica de care sufera. singurul tratament care iar mai putea stopa evolutia ar fi sa sara si el cu pianu’ in Dimbovita . daca n-are curaj , sa-l trimita pe boc, obedientul #1 al planetei.

  19. UN SINGUR LUCRU AM RETINUT DIN MAGISTRALA CUVANTARE;necesitatea gospodaririi centralizate a fondurilor europene(alea nereturnabile) daca nu ghiciti de catre cine, o caricatura nostima postata recent v-ar putea ajuta!

  20. pa mine ma amuza faza cu lista primariilor si emailu de la (cica) psd…
    paradoxal, analizand lista, cele mai multe primarii (de pe lista) sunt ale pd-l… adica psd a santajat pd-l ca sa dea bani la… pd-l… doh! misto, nu?
    apoi: din cate stiu eu partidele au si ele niste domenii si servere email… vad ca astia folosesc gmail (nu mai punem la socoteala ca forma si fondul emailului nu corespund nicidecum unui inbox email – dar prosteala tine la necunoscatori)…
    ciudata coincidenta si hg referitoare la sumele scoase din rezerva bugetara si alocarea catre unele primarii pt continuarea unor lucrari…

    sa analizam suma: 127 miliarde… ron sau rol?
    a) daca e vb de ron… inseamna vreo 30 mld eur… wow! de unde mama dracu’ are guvernul 30 mld eur? comentariile sunt de prisos… tragem concluzia ca e vb de rol…
    b) e rol ca n-avea cum ron. pai adica vreo 12,7 mil ron adica 3 mil eur… pt vreo 152 primarii (cf listei) adica vreo 20000 eur de colegiu… RIDICOL!

    oricum ai da-o… alta manipulare marca inregistrata pd-l

    vad ca acum mircea toader sustine pe tv ca nu mai stie cu cine a negociat… wow…

    sa analizam si varianta ca santajul ar fi pe bune… deci pd-l avea interesul sa treaca legea… adica avea nevoie de cvorum… pai fara opozitie nexam cvorum! adica au negociat ca opozitia sa iasa din sala sa … nu treaca legea? nu mai inteleg nimic…

    ce zicea TB ca el nu poate interveni in disputele din parlament? pai a facut-o de atatea ori… ba a dat si termene… oricum putea cel putin sa retrimita legea inapoi pt re-examinare… dar… n-o face… din contra: o va promulga…

    in ce tara traim???

    oricat de portocaliu ai fi, in sinea ta,… parca-ti vine sa intri in pamant de rusine daca mai ai dram de bun-simt…

  21. 127 mld. au primit PSD…….
    Vi se pare ca PDL nu mai are nici o rusine ca ne crede pe toti niste prosti…
    Eu cred ca banda de ticalosi din fruntea tarii au renuntat de bunavoie la sprijinul celor care NU “le curge scuipat din gura” – cum asa de bine ii caracterizeaza prietenul tau Mircea Badea. Ei vor ca la nivelul la care se comenteaza in piata sau prin carciumile de cartier sa se intareasca convingerea ca toti politicienii sunt hoti si ticalosi. Vezi si perechea de pensionari de la orele pranzului – pe antena 3 – care din povestea din 15 sept. din camera deputatilor au inteles ca de vina e opozitia ca a parasit sala. E o categorie de oameni in tara asta pe care orice ai face, oricat le-ai explica nu ai cum sa-i mai faci bine. Pe astia vrea basescu sa-i pastreze cu orice pret.

  22. Eu deja nu mai pot sa ma mai uit la TV,ca sa vad cum ne mint cu nerusinare,ca tot ce e negru de fapt e alb,noi suntem de vina si presa;oricum am inceput sa am aceeasi perceptie ca si inainte de ’89 cand ne vorbea tov Ceausescu care isi recita acelasi si acelasi discurs insipid,asa si acum, nu mai pot sa-i mai urmaresc,cand ii vad imi spun:A!Iar vorbesc prostii,vorbe pe care nu mai am cum sa le mai cred,minciuni,minciuni si vorbe goale,fara continut.

  23. păi cum aşa Victor să te mai anunţăm?

    nu am avut vreo 45 de criză severă, cu o fantă numită dezgheţ, apoi o altă numită perestroika, apoi au urmat cei 20 şi de ani ai pâinii ci cricului cu “clasa politică&com” acum ne îndreptăm către un e:Comunism cu faţă biometrică care va aduce prosperitate şi ţării deplină unitate n diversitate… de acum nainte pute spune că vom simţi în sufletele noastre că democraţia chiar este “dictatura legii”…

  24. Pana una , alta , Anastase si puterea isi face nevoile in capul oamenilor si a pensionarilor …
    LE VOR TAIA PENSIILE !!!.. PUNCT !!!…IAR NOI IN LOC SA IESIM SI SA-I TERMINAM , STAM SI NE LAMENTAM CA NISTE BABE !!!…

  25. Daca am depăşit vârful crizei economice, asta inseamna ca de luna viitoare ne vom primi salariul intreg? Daca punem asemenea intrebari, brusc vom auzi ca suntem in “groapa” crizei.

  26. iubitii nostri din “clasa conducatoare” au trecut de mult orice granita a grotescului… cu obrajii grosi ca asfaltul nemtesc mai adauga o lopata la nerusinarile cu varf – chestia asta cu alba-neagra (uite criza, nu e criza) e o palma peste obrazul cetatenilor, e ca si cum le-ar spune: ba, sunteti prosti… nici nu e criza si voi n-aveti ce manca, nu aveti cu ce bani sa va trimiteti copii la (care?) scoala, etc… adica de vina e prostia voastra ca nu vedeti ce bine va merge

  27. “….Mi-e şi frică să mă aşez seara-n pat, că nu ştiu dacă, dimineaţa, mă scol pe recesiune sau în plin elan de redresare economică.”
    Tot e bine Imperialule Imperator, spaima nu-i chiar mortală, mai putem umbla (no, că nu-i bai o ţârucă năuci). Mortal o fost când ne-am trezit dimineaţa (de două ori la rând! ) cu alt preşedinte decât ăla care ieşise când ne-am pus în pat de cu seară. 🙂

  28. Grea, usoara, mostenire sa fie! Astia cumpara imediat (stiu ei cum sa convinga) drepturile litigioase si urlă apoi cat ii tin bojocii
    Restitutioooo ab Inteeeegrrruuuuum! Si se dau urmasii taranistilor … Urmale-ar!

  29. Apropo de votul la pensii, e adevarat ca Ponta a votat, desi nu era prezent in sala? Daca-i asa, inseamna ca-i la fel de hot ca Roberta.

  30. Cristian Preda a zis sa nu se bucure PSD ca creste in sondaje, ca totul se poate schimba intro noapte. De ce nu intro zi? Gura pacatosului…Schimbarile spectaculoase ale pedeleilor se petrec tot timpul noptea. Iar numaratori de tipul Almei nu sant o inventie recenta. Am zis.

  31. TRAIASCA REPUBLICA SOCIALISTA ROMANIA !!!…

    Ar fi fost bine , pana la urma !… Multi dintre noi aveam case si loc de munca !… Acum in plus fata de foamea si frigul de la iarna o sa avem ” cadou de Craciun ” niste somaj si un pic de saracie !!!
    Ei si ???…

  32. Asadar am inteles cum s-au numarat si voturile in daspora. D´aia era seara Geoana castigator iar dimineata marlanu´. Si nimeni nu zice nimic.
    Asazisele adevaruri prezentate de hoata si mincinos (R.A & M.T.) nici n-au fost gandite.
    Cand l-au intrebat pe mincinos cu cine a tratat de la PSD nu a dat un nume, iar presa nu a insistat. Io zic ca dementa este totala;
    cum adica Opozitia a iesit din Parlament? Pai ca sa nu aiba ei cvorum. Si daca nu-s instare sa-si adune si sa-si tina masinaria in functiune sa se duca dracului.
    Cei care mai pun botu´ merita. Io in locul lor -al leprelor- as incerca si mai mult. Ca daca nimeni nu reactioneaza, inseamna ca “romanii” inteleg ca s-a terminat criza saptamana asta ; las´ca vine aia de saptamana viitoare.
    Scaba si greata…
    PS
    Sa vedem mitingurile si adunarile de protest(?)
    de astazi…

  33. Pont: un autocar plin cu soldati americani au ajung azi la ora 10 la hotel athene palace hilton, unde acestia s-au cazat. Basescu si-a chemat intariri? 😉

  34. @bubulea
    Eu, despre Cristoiu, imi amintesc ca facea, in urma cu vreo 2 ani,la tv, o previziune de mare maestru: “ascultati-ma pe mine, o sa vedeti, Boc va fi un mare prim-ministru!”
    Cata dreptate a avut!!! Pai de-aia s-a ajuns la Boc 4!!! Restul e istorie!

  35. @iuliana
    Doamne, parca e o conspiratie: Basescu are masina timpului si vede in viitor. Oare a vazut ca va ajunge la puscarie? Sau ce face, e pentru ca stie ca nu va face puscarie?
    Cum a zis si el “IN SONDAJE PIERD SI IN ALEGERI CASTIG” @-)

  36. Cand imi va curge scuipat din gura atunci poate am sa si cred ce latra Alcoolicul, pana atunci tot un handicapat mental ramane, un bolnav grav de paranoia.

  37. Ceausescu,de acolo de unde e-in rai sau iad, nu moare definitiv de necaz si de invidie cand il vede pe basescu?! Cine l-o fi creat pe basescu,ca Dumnezeu nu cred,dracu’nici atata?!Ca tare l-as injura(ca tot am invatat in epoca basescu)!!!

    Cu respect,
    Ioanap

  38. basescu zecea ieri ca trebuie sa luam bani de la FMI in 2011 ca sa “…continuam dezvoltarea…”. acu stau eu si ma intreb: a cui dezvoltare? ca romania nu pare sa se dezvolte, ba din contra…
    poate ma lamureste si pe mine cineva…

  39. Dinastia BOC … Ei si ??? … Boc al XX -lea !!!
    Mare branza !!!… O sa conduca o tara de zombie !
    Romania o tara ” parjolita ” si parasita iar Basescu stand in mijlocul ei pe tron cu sceptrul in mana hahaind la trei scheleti !!!…
    ” Ce-ti doresc eu tie , dulce Romanie ” …

  40. Comenteriu referitor la virsta de iesire la pensie:
    Incepind cu virsta de 50 de ani incepem sa imbatrinim (femeile au deja probleme de sanatate ).
    Pe la 60 de ani sintem in ,,floarea” batrinetii, iar la 70 sintem batrini. Dar la 65 cum se cheama ca sintem?! In toate discutiile de la TV n-a pus nimeni problema daca pe la 60-65 de ani ne mai tin puterile, sanatatea sa mai venim la lucru, sa facem fata la ceea ce avem de facut, daca nu cumva dam rateuri, daca n-am devenit uituci…
    Ar fi frumos (oare?) sa te certe seful (care sigur e mai tinar ca tine): tataie, cum dracu’ te-ai rasturnat cu TIR-ul, doar ai permis de 45 de ani? sau: mamaie, iar ai uitat sa treci prin saloane, iar au ramas aia mici nemincati si neschimbati ?
    Pe la 57 de ani o femeie INCA mai are puterea de a face fata onorabil unui serviciu, iar pt. barbati 60 e maxim.
    Intrebati pe strada cam ce virsta are o femeie sau un barbat care vi se par a fi de 50-55 ani; o sa vedeti ca au mai multi ani si arata imbatiniti.
    Poate ca ar trebui invitat si un medic de specialitate sa-si spuna parerea impartiala asupra acestui subiect.

  41. cum suna mai bine? baga-te-as in criza sau baga-te-as in crizda? intrebare pentru domnul basescu.
    greaua mostenire e mai mult decat un minister, e un mod de viata la romani. esenta noastra ca natie, ADN-ul nostru.

  42. Cred ca Basescu vede criza in felul urmator: cand nu mai au ai lui Boc bani de invartit pt. “afaceri” , e criza. Mai fac un imprumut la FMI, la banci etc., am iesit din criza. Cand au tocat ce era de tocat, este iar criza si ne baga mana in buzunar 25% si mai fac rost de maruntis. Acum, dupa el, am depasit varful crizei, am trecut si mai avem nevoie de un imprumut sa nu ramanem cu fundul in varful ei ca a folosit toate tepele deja in Piata Victoriei, nu poate sa traga si criza-n piept.
    Seamana cumva cu fluxul si refluxul oceanelor parerile astea ale lui Basescu despre criza.

  43. P-astia cu “greaua mostenire” i-as scuipa in gura. Pai ei au candidat in Romania si se asteptau sa guverneze in Japonia sau Germania ca sa aiba o mostenire usoara si placuta? Cand vezi un Trabant si spui “vreau sa-l conduc”, dintr-o data, cand ajungi la volanul lui te astepti sa conduci monopostul de formula 1?
    Pe de alta parte, daca-ti moare o matusa mai saracuta decat nivelul tau de trai si-ti lasa mostenire o aplecatoare in targul Vitan, iar tu esti obisnuit sa derulezi afaceri la BVB, renunti la taraba in favoarea altuia. Cine dracu ii obliga pe astia sa ramana la guvernare daca li se pare “mostenirea” prea grea?!

  44. Sunt un roman plecat din tara in cautarea unei vieti mai bune. Cand citesc despre ce se intampla in tara, asa ceva imi face placere sa citesc. Si cred ca ar merita sa amintiti, in vreun articol, vreo emisiune sau chiar o stire scurta, oriunde sau la orice ora. O secunda pentru aceasta stire cred ca ar merita (macar pentru acesti copii)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.