Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Dâncule, ce marjă de eroare mare ai!

Dâncule, ce marjă de eroare mare ai!

După ce a Metromedia a trântit grandios sondajele de le europarlamentare, sociologul de fițe și cașcaval Dâncu, în loc să se ascundă-n casă și să nu-și mai ridice plapuma de pe cap decât pe întuneric, a produs o nouă construcție de profil. Numită IRES, întreprinderea ideologului partidului conservelor și al izmenelor generalului imobiliar Oprea ar trebui să mascheze dezastrul sociologic din trecut, extrem de profitabil pentru gânditorii de vitrină ai Clujului. Și, evident, să încaseze ce au de cheltuit, pe vreme de criză, mărimile zilei și, mai ales, statul.

Rezultatele exit poll-ului din Moldova spun totul, dacă mai era nevoie, despre rigoarea și profesionalismul puișorilor de Dânci. Tactica a arhicunoscută. Dăm în rezultate ca la pokere și, după aia, legitimează din butoane serviciile ciordeala. Numai că diferă țara și sferele de influență. Iar rușii nu-s români, să le fure bagabonții friptura din farfurie și ei să aplaude ca la operă. Evident că obrăznicia caracteristică personajului care l-a prăbușit pe Năstase la imagine și PSD-ul ca partid în Ardeal îl va face să emită, din nou, judecăți de valoare și că se vor găsi destui imbecili care să se uite-n dinții lui. Dar e bine de consemnat noul rateu…

UPDATE. După cum era de aşteptat, tupeul jegos revine

P.S. Am citit pe Net o serie de cugetări şi comentarii legate de boala Monicăi Iacob Ridzi şi m-am (re)convins că ura iraţională a celor care-l detestă pe Băsescu nu e cu nimic diferită, în afara destinaţiei, de cea proferată şi împărştiată în proporţie de masă de băsişti.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

88 thoughts on “Dâncule, ce marjă de eroare mare ai!

  1. mi-a placut concertul de vorbe ushurele. eu caut un moderator de vorbe grele care sa aiba instalatie functionala, pentru a pune udemerishtilor intrebari grele, ex: udmr ia bani ca org. culturala shi ca partid. de ce nu-i foloseshte in shcoli ptr. limba shi cultura ungureasca[nu maghiara, pentru ca maghiar inseamna supus al regelui ungariei]

  2. cat timp “fatucile ” cu microfon se duc si-l intreaba pe neica-nimeni “cum credeti…”, ” ce parare aveti…” vor exista zeci de mii de danci. De ce trebuie sa-l mai bagi in seama pe unul care nu spune nimic? Trebuie sa fii tare prost atunci. Si nu e numai dancu, e valabil la 99% din politicienii(si nu numai) de azi care nu prea stiu cum ii cheama daca-i intrebi repede. parerea mea :bianca lu’ bote e la fel de buna ca si dincu (sau invers).

  3. Vistore
    Si daca nu o sa vezi picior de pedelist de frunte
    la beci, atunci? Ce dorim? Incotro ne indreptam?
    Vin astialalti -indiferent cine- si nu se va intampla nimic?
    Io fiind pesimist de felul meu, sunt de acord si nu visez cai verzi pe pereti. Dar chiar nimic?
    Si atunci, de exmplu, TU- pentru ce lupti/vorbesti/scri?
    Daca nu o sa vedem transmisiuni in direct de la DNA, de pe trepti, cu toti trupetii pedisti,
    strigandu-si nevinovatia si explicandu-ne ca totul este o inscenare politica si ca ei doar
    au reformat si ca sunt nevinovati, atunci sa ramana la butoane inca 20 de ani.
    Pentru ca de ce ar mai fi schimbati?

  4. Eu cand aud de sondajele lui Dincu,imediat am o foarte mare rezerva.Iar daca un sondaj este prezentat in prezenta lui Dincu,iarasi am o foarte mare rezerva.Omul pur si simplu umfla scorul in favoarea platitorului sau a propriului partid.Tin sa reamintesc sondajele din 2009 cand psd-ul era cotat la aproape 40%,iar la toate alegerile a dat-o in bara.Vad ca pdl-ul moare de grija lui Geoana.E dorita o suspendare ca un raspuns la o alta eventuala suspendare,preventiv.Iar Base,asta e pentru tine,degeaba muncesc eu in fiecare zi ,fraiera platitoare de impozit,daca tu iti bati joc de banii munciti de mine si cu care te platesc pe tine ca presedinte.Nici nu ai idee cata scarba are lumea fata de tine.Blestemat de multa lume e momentul decembrie 2009,nici nu iti imaginezi.

  5. Nu cred ca este momentul sa ne para,sau nu,rau de moldovenii de peste Prut.Din pacate trebuie sa ne impacam cu soarta fiecare dintre cele doua parti.Nu vom fi in stare sa fim de capul nostru niciodata.Altii ne vor hotara soarta.Cu ce suntem noi mai breji,ca n-am fost in stare sa ne scapam de Basescu?Nu suntem o masa compacta de cetateni,nu avem lideri adevarati sa ne angajeze alt traseu.Ramanem la lamentatii si comentarii pe la colturi de strada sau pe la televizor.Pacat!!!

  6. Eu aseara am avut un feeling.Nu am crezut sondajele facute de romani si nu m-am inselat deloc.Imi pare rau de Moldoveni dar sper sa reuseasca sa fie uniti pentru noi toti.Dancu cu toti Clujenii lui sunt de “Merdre” ca tot UNPR-ul care sunt numai santajisti si santajati ,de PDL-isti se stie deja.
    Pacat de Moldova si de oamenii de acolo care sunt manipulati ca noi aici in tara de niste izmene in vant.
    Succes Victor ,si sa nu te puie dracu sa pleci de la Antene pe doi galbeni de rahat.”Mai bine sarac si curat cu cateva milione de euro in buzunar” decat jucat in picioare de jigodii.

  7. E o oarecum fireasca reactia inumana a unora. Programul sistematic de dezumanizare derulat in Ro de ani buni da roade!
    P.s. honto Shogunule

  8. 1. nu i-am suferit vreodata pe dancu, rus, i.sarbu&comp, ba chiar am ajuns (pe vremuri…) sa am dubii asupra inteligentei lui adrian nastase, tatal lor spiritual, pe care, spre regretul meu, l-au tradat.
    2. s-ar putea totusi ca la moldoveni sa conteze, chiar mai mult decat la noi, cine numara voturile.

  9. Salutare Victore, de ce nu i-ai dat o perversa lu’ madam aia care te-a injurat? Vorba lui Mircea Badea ai prea mult bunsimt cu prostii si basistii.

  10. Monica are deja un copilaş pe care s-ar putea să-l lase singur pe lume. A fost născut la Viena, în luna aprilie a.c.
    Să te bucuri – doar pentru că ai impresia că un om a greşit sau chiar a greşit în viaţă – de boala lui mi se pare de cea mai joasă speţă umană posibil!
    Monica se zbate între viaţă şi moarte suferind de o boală rară a sângelui. Mi se zburleşte părul în cap şi mă rog nu ştiu cui ca acestă mamă să aibă viaţă pentru a-şi bucura copilul de prezenţa de neînlocuit a ei!
    Din tot ceea ce am trăit până acum atât am aflat: că oriunde suntem înlocuibili, doar rolul de părinte este unicat!
    Să-i dea Dumnezeu sănătate!

    PS Cu Moldova n-am nicio apăsare (vorba ştim noi cui). Mai bine-zis: nicio mirare! Nu e vorba numai de ruşi acolo. Şi românaşii noşt’ sunt idem… şi la fel!

  11. Când asculti pe cineva vorbind,ai deja un prim criteriu într-o tentativă de apreciere a personajului respectiv.La dl.Dâncu eu am,de fiecare dată când îl ascult,impresia că acest prim criteriu e suficient si nu merită efortul de a săpa mai adânc.Nu explicitez sensul aprecierii.

  12. in ziua cand tot internetul e plin de subiecte legate de wikileaks, la noi se discuta despre boc si base.

    nici macar o emisiune despre un subiect de o magnitudine internationala. absolut penibil.

  13. Nene Victore, am urmărit foarte atent emisiunea V.G. cu Monica Iacob Ridzi. Mi-am şi spus părerea. Ziceam ceva de ochii ei. Nu reiau acuma, poţi verifica. Am suduit-o, la vremea cînd trebuia suduită, de m-am plictisit io! Da’ io unu’ nu mă pot bucura de suferinţa unui om! Nu contează ce a făcut, (pînă una-alta nu-i nimic dovedit) acuma e un om în suferinţă. Dacă-i drept ce se zice la televizor, femeia aia are o infecţie de măduvă osoasă. E în prag de leucemie. Netratată, se poate generaliza şi aia înseamnă septicemie, adică MOARTE. Nu-s medic (îs “decît” inginer), da’-s trecut prin multe spitale şi am văzut destule.
    Într-un singur caz m-aş putea “bucura” de suferinţa unui om! În sensul că m-aş putea uita fără să tresar. Şi să apăs pe trăgaci ca să-i curm suferinţa! Nu dau nume…persoană importantă!
    Banzai!

  14. Noi plangem omul ridzi, iar basistii de frunte se bucura ca au scapat de unu/una care le lua o parte din felie. Parerea mea. Iar cu exit-poll-uri, ce poti sa ceri la niste oameni care nu facut statistica aprofundata, daca nu au facut un studiu corect, daca nu si-au dat interesul.

  15. Sunt din Moldova si as vrea sa fac cateva precizari. Exit-poll-ul a fost o gluma, comunistii nu aveau cum sa aiba doar 26%. Eu am pariat cu un prieten si i-am spus ca o sa ia 38%, au avut un pic mai mult. Cu acest partid voteaza 80% din populatia vorbitoare de limba rusa (ucraineni, rusi, armeni, evrei, polonezi etc.) si 80% din pensionarii din Moldova. Avand in vedere ca 60% din populatia activa de munca e plecata in straintate (Italia, Portugalia, Rusia etc.) rezultatul este unul normal. Si totusi comunistii vor avea 42 de mandate, cu 5 mai putine decat pana acum (nu vad de unde aceasta panica ca au castigat comunistii)in conditiile in care AIE vine dupa un an si jumate de guvernare pe timp de criza. Eu cred ca e chiar o performata ca au reusit sa obtina cu 5 mandata mai mult. Iar cu timpul acest partid o sa dispara. Batranii dispar pe cale naturala, iar vorbitorii de limba rusa vor avea alternative. Una din ele este PDM, dar probabil o sa mai apara un partid si pentru cei extremisti. Iar pentru cei care au postat ca moldovenii romani nu vor mai fi, le spun ca moldovenii sunt romani prin nastere si nu trebuie sa-i valideze ca fiind romani cineva din Ardeal sau Muntenia. Mai mult decat atat ceea ce spune-ti voi sunt exact ideile pe care le promoveaza partidul comunistilor in Moldova. Am ajuns ca atat rusii cat si unii romani sa ne spune ca nu mai suntem romani. Dupa ce acei tineri au murit la 7 aprilie pentru ca au luptat pentru libertate si romanism, fratii nostri scuipa peste mormintele lor. Multumim.

  16. Despre alegerile la moldoveni nu vreau sa spun decat ca sunt mari sanse sa fie la fel ca si la noi, incondeiate precum ouale de pasti.Doamnei Ritzi ,sanatate si numai bine!

  17. @Arhi: irationalul nu poate fi motivat rational. si, crede-ma, putina lume are motive mai intemeiate decat mine s-o faca…
    @shogunu’ & mosser: exact asta am incercat sa explic si eu in cuvinte mai rezervate
    @Iordachel Gudurau: pentru dreptul meu si, prin extensie, al celorlalti de a trai o viata normala

  18. Mai bine raman in ignoranta mea sa nu stiu cine e dancu,am decis sa nu ma mai intereseze astfel de personaje,tocmai ca li se acorda o importanta necuvenita fac ceea ce fac,oricum in Moldova situatia tot in coada de peste ramane.Nu ma bucura si nici nu ma intristeaza boala vreunuia,e o stare de fapt si o iau ca atare dar ramane repulsia fata de astfel de personaje!Dupa ce te-ai tarat pe jos sa te ridici e mai greu!Poate ca nu e asta comentariul pe care l-ai fi vrut dar asa simt!Ce le-a oprit sa fie corecte si cinstite atunci cand trebuia sa demonstreze celor care le-a acordat increderea ca fac bine ceea ce fac si in folosul lor?!Iar cand viata le da o lectie sunt umili si neajutorati,isi aduc aminte ca si ei sunt oameni!Noi eram negrisorii pe plantatie si ei se scaldau in euroi,noi ne chinuim sa traim si ei aroganti si tupeisti pe banisorii nostrii,nici macar munciti de ei!Iarta-ma dar nu simt nimic!

  19. Este fascinant cum o tara intreaga sta si incaseaza lovituri dupa lovituri de la nenorocitii astia …
    Taxa pentru orice ??? Ce-i asta ???…
    O sa puna taxa si de cate ori te sui in pat cu nevasta ( ca s-o spun elegant ) … O sa devina statul ” peste ” !!!
    Iar in legatura cu indemnizatia mamelor : cata bataie de joc !!!
    Eu propun ca la fiecare birou sa existe si o sala de nasteri . Astfel femeia naste , apoi se aseaza mai departe la birou , la munca , sa nu piarda statul bani !!!
    Ce … la tara nu nasteau alea pe camp apoi secerau in continuare ca in ” ION ” ???

  20. Am citit si eu stirea cu Ridzi si primul meu gand a fost ca trebuie sa fie vorba de ceva ancheta si ca s-a internat, asa cum altadata a ramas, in mod convenabil, gravida. Daca acum are probleme reale de sanatate, eu nu prea mai gasesc resurse de compasiune, stiind ca, indirect, si ea ne-a facut atata rau. Nu s-ar numi ipocrizie sa pretindem altceva decat simtim? Poate nu e crestinesc, dar, daca ne-am inrait, cea mai mare vina e a lor. Si in plus, daca tot ne raportam la religie, sa mai aplicam si cate ceva din Vechiul Testament. Nu mai pot si nici nu mai vreau sa pot sa ii compatimesc, indiferent ce li se intampla. Duca-se!

  21. Domnule Ciutacu,

    Hodoronc tronc! Sa-i blestem copilul??? Poate n-ati citit cu atentie prima mea propozitie, poate nu m-am exprimat eu suficient de clar, poate amandoua. Din moment ce spun ca pot sa-i urez, sincer, sanatate, inseamna ca o si fac, ca am facut-o. Pentru simplul motiv (desi sunt si altele) ca stiu ce inseamna boala, deci n-as putea sa-i doresc nimanui asa ceva. Nu a fost un rationament de genul ” eu ii urez sanatate daca ea…” ci unul “desi eu ii urez sanatate ea nu poate…”. Era doar o constatare amara. In rest, mi-am exprimat o temere legata de viitor, vazand beizadelele politicienilor in ultimii 20 ani. Sunt dupa chipul si asemanarea lor si nu am niciun motiv sa cred ca raporturile dintre ei si noi se vor schimba in viitor.

    Daca tot v-ati hotarat sa propavaduiti pacea si mila crestine, acordati-le, magnanim, tuturor, chiar si unui postac amarat ca mine, despre a carui gandire si educatie, se pare, stiti totul.

  22. @Antonescu:
    Corect punctul lui de vedere. Si vis-a-vis de Dincu personajul in cauuza tre’ sa intre in vacanta la facut sondaje ca e a doua oara cind o da in bara. Prea multa galagie pentru nimic. Daca vrem sa ii ajutam pe romanii de peste Prut trebuie continuata mult mai sustinut politica de colaborare cu fapte si nu cu vorbe.

  23. @sierra: stiu doar ca tu stii in avans cum o sa-si creasca Ridzi copilul; daca o sa apuce, amandoi…

  24. Dâncu-i prefixul lui r? Atunci, s-ar explica de unde scoate datele pe care le freacă Dân’cap!

  25. Poate nu mi-am ales cel mai bun moment sa spun ce gandesc in legatura cu familia Ridzi. Adica exact cand ei trec printr-o incercare grea a vietii. Asta nu schimba, insa, adevarul spuselor mele. Adevarul meu, bineinteles. Pentru ca eu cred ca, indiferent de cum isi va creste copilul Monica Ridzi, ei vor ramane in lumea lor, iar noi intr-a noastra. Privilegiul puterii se transmite peste generatii.
    Mai vorbim peste 20-30 ani. 🙂 Cand mama Ridzi si copilul Ridzi, asupra viitorului carora tot cobiti, vor fi bine mersi si ne-o vor trage noua, crestinilor piosi de pe aici.

  26. Domnule Ciutacu,

    Trec peste greata pe care mi-o provoaca greata dvs. si va spun asa: toate comentariile pe care le-am facut in legatura cu Monica Ridzi au avut la baza urmatoarea stire, preluata de pe realitatea.net:

    “Internarea vine după o infecţie. Se află pe secţia hematologie. Vrem să tratăm bine această infecţie, dar mai durează”, a spus purtătorul de cuvânt Spitalului Universitar, Bogdan Popescu.

    Potrivit medicilor, Monica Iacob Ridzi va mai rămâne cel puţin 3-4 zile în spital, în funcţie de cum răspunde la tratament.

    Fost ministru al Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ridzi este cercetată penal într-un dosar pentru abuz in serviciu contra intereselor publice, fals intelectual şi uz de fals.”

    Nu am timp sa citesc in fiecare zi revista presei si nici nu am cunostinte medicale, asa ca am ramas cu impresia ca e o stare trecatoare, care, in niciun caz, nu-i pune in pericol viata, darmite pe cea a copilului.Azi m-am repezit sa va raspund, pentru ca mi s-a parut total nedreapta si disproportionata reactia dvs. Fara sa ma informez inainte, adica mi-am dat cu parerea fara sa stiu despre ce e vorba, lucru pe care-l detest. Pentru asta imi pare rau si imi retrag toate comentariile.
    Eu am gresit ca a vorbit gura fara mine, dar dvs. m-ati pus la stalpul infamiei, de parca planificasem asasinarea Monicai Ridzi si a copilului ei.

  27. Off-topic: foarte tare emisiunea lui Mihai Gidea; am ris cu lacrimi la faza cu lipsa lui Victor; captuseala sacoului lui Mircea Badea (aia roza) seamana cu cea dintr-un episod de-al lui Seinfeld cu haina de piele-intoarsa :))))))) BTW: foarte tare Dom’ Doctor Oprescu && Dom’ Profesor Teodorescu. Am o propunere pentru Dom’ Doctor ca tot veni vorba cu subiectul zilei de pe blog: vreti o tara ca-n afara ? K, facem un Speaker’s Corner la KM zero la Universitate ca-n Londra ? 🙂 (buturuga asigurata de oficialitatile locale). Simbolism.

  28. Ma mir ca nu a aparut Voronin la TV dupa anuntarea rezultatelor finale si sa spuna: “Un fleac, i-am ciuruit!”. In ruseste, fireste.

  29. Dancu si grupul de la Cluj au incercat sa manipuleze PDS-ul prin intermediul lui Geoana. Ei “l-au lucrat” pe Iliescu si au afectat grav partidul, prostanacul nefiind in stare sa castige alegerile prezidentiale. Motivatiile lui sunt puerile: la inceput flacara violeta, paranormalul, apoi Ponta, din vorbele caruia el n-a iesit! La ordinul incapabililor din Cluj (in spatele carora, foarte probabil, sat ZEUS insusi) Geoana a reluat procesul de destructurare a PSD. Ar trebui dat afara cat mai urgent din PSD pentru separarea “apelor”. Operatia chirurgicala ar fi salvatoare, cum a mai fost in vremea cand Melescanu et comp visau la un partid personal.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.