Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Dâncule, ce marjă de eroare mare ai!

Dâncule, ce marjă de eroare mare ai!

După ce a Metromedia a trântit grandios sondajele de le europarlamentare, sociologul de fițe și cașcaval Dâncu, în loc să se ascundă-n casă și să nu-și mai ridice plapuma de pe cap decât pe întuneric, a produs o nouă construcție de profil. Numită IRES, întreprinderea ideologului partidului conservelor și al izmenelor generalului imobiliar Oprea ar trebui să mascheze dezastrul sociologic din trecut, extrem de profitabil pentru gânditorii de vitrină ai Clujului. Și, evident, să încaseze ce au de cheltuit, pe vreme de criză, mărimile zilei și, mai ales, statul.

Rezultatele exit poll-ului din Moldova spun totul, dacă mai era nevoie, despre rigoarea și profesionalismul puișorilor de Dânci. Tactica a arhicunoscută. Dăm în rezultate ca la pokere și, după aia, legitimează din butoane serviciile ciordeala. Numai că diferă țara și sferele de influență. Iar rușii nu-s români, să le fure bagabonții friptura din farfurie și ei să aplaude ca la operă. Evident că obrăznicia caracteristică personajului care l-a prăbușit pe Năstase la imagine și PSD-ul ca partid în Ardeal îl va face să emită, din nou, judecăți de valoare și că se vor găsi destui imbecili care să se uite-n dinții lui. Dar e bine de consemnat noul rateu…

UPDATE. După cum era de aşteptat, tupeul jegos revine

P.S. Am citit pe Net o serie de cugetări şi comentarii legate de boala Monicăi Iacob Ridzi şi m-am (re)convins că ura iraţională a celor care-l detestă pe Băsescu nu e cu nimic diferită, în afara destinaţiei, de cea proferată şi împărştiată în proporţie de masă de băsişti.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

88 thoughts on “Dâncule, ce marjă de eroare mare ai!

  1. Asta-i viata. Oricum moldovenii mai au de tras cu comunistii, iar Dancu cu marjele si lista poate continua…saptamana excelenta!

  2. Dancu asta era si el o conserva PD-ista in PSD, dimpreuna cu Rus si tradatorii care au fugit la generalul Izmana. Acum a tras si el un tun fratilor de peste Prut, in buna traditie romaneasca, ca tot n-au aia ce-i face. Sau poate trimit racketii dupa el. Cine stie? 😛

  3. IRES era pe vremuri Intreprinderea de Retele Electrice Sibiu.
    Va fi si la Dancu ceva cu Retele? Sau retete?
    Hei,hei, asa se alege la tara romaneasca si seara te culci cu un presedinte ales si te trezesti dimineata cu un presedinte numarat.
    Da´cu softu´, cu softu´ nu a mers? N-au incercat?
    PS
    Mai da base cetatenii si pasapoarte? Dar milioane de ieuro? Ca parca nu se renteata…

  4. Lasa-l in zeama lui pe Dancu.
    Pe mine ma nedumereste alta intrebare:
    Domnu’ Ponta zicea de “falimentul dreptei”.
    In Moldova a fost ‘falimentul dreptei” ?
    Adica a fost “dreapta ” la putere si acum va fi “stanga”?
    Adica in Moldova impozitul progresiv a doborat cota unica?
    Asta mi se pare mai mie mai interesant decat gogomaniile lui Dancu.
    Pe de alta parte am inteles din pozitia domnului Vadim Tudor ca in Moldova a invins crestinismul . Ca Romania mare e “partid crestin” si dumnealui se bucura si topaie de victoria crestinismului comunist.
    Da’ ce sa ma mai mir de gogomaniile astea daca in Romania pedelelei i se zice de ‘dreapta”.
    Rau e cand da filozofia si doctrina in cine nu trebuie.

  5. cum zicea si badea – cine draqu` mai crede`n sondaje? boc? basescu? cred ca madam udrea :))

  6. Cred ca au furat rusii angro la alegeri!
    In cartea “Previziuni pentru urmatorii 100 de ani”, Geoge Friedman prognoza ca intre 2010 si 2020 se va desfasura un “razboi” impotriva Rusiei incheiat cu infrangerea acesteia.
    Basarabia (Republica Moldova) se va intoarce la Romania.
    Dupa aia s-a sucit!
    Penibil!

  7. Intotdeauna l-am suspectat pe Dancu
    ca foloseste cota unica la sondaje
    si marja de eroare de 2-3% la impozitarea veniturilor… =))

  8. “Iar rușii nu-s români, să le fure bagabonții friptura din farfurie și ei să aplaude ca la operă” – un adevar pe cat de genial spus, pe atat de meritoriu si universal in tarisoara.
    In cadrul scenei cu plapuma in cap merge pe sustache strecurat la ceas de somn un cap de cal, precum in Nasul.

  9. Lasa ca vine marele (rahat ) cutremur si le rezolvam !!!…
    Este era schizofrenicilor !!!…

  10. Comunistii din nou la moda?
    Las’ ca vin voturile din diaspora si se scoate Dancu.

  11. alegerile din moldova demonstreaza inca o data cat de imprevizibili si masochisti sunt romanii:
    50% din cei din Romania l-au ales pe Basescu; 40% din cei din Moldova au ales comunistii.

    Cel putin in privinta asta suntem un singur popor

  12. Salut, Victor! Azi am intrat prima data pe blogul tau si mi-a placut descrierea facuta de tine.
    E misto sa fii arogant si increzut. Ai si de ce. Ar fi o prostie sa fii modest cand de fapt esti bun.
    Bv, imi place si-o sa mai intru.
    Edi, Braila

  13. Ce sa mai… Cultura politica din Romania e strans legata de cultura porumbului si a sfeclei. Cum isi mai permite dumnealui sa-si deschida gurita ai? Isi permite, ca-i da Basescu bani suficienti…

    Apropos de cutura politica. Privesc la un film danez. Ultima confruntare televizata dintre cei doi candidati principali la primaria generala a capitalei, Coppenhaga. Se termina dezbaterea, iese candidatul cu stafful de campanie. O PERSOANA. UNA. Se indreapta spre masina din parcare, iar candidatul isi scoate din buzunarul pardesiului un sandwich baban impachetat in celofan transparent…
    Sa pic de pe scaun. Si la ei e normal asa.

  14. Pai si “moldovanii” aia de peste Prut tot romanasi sunt.Si nu ma refer neaparat numai la votanti.Sefii partidelor asa zis democratice mai au putin si se iau la cafteala ziua in amiaza mare fara nici o rusine.Ca de ce sa fie Gica sef cand pot si eu?Ce,la noi se intampla altfel?Se paruiesc aia din pedele,se ciufulesc Ponta cu Antonescu iar Eckstein se pregateste sa-l beleasca pe Bela,ca de par nu are cum sa-l apuce.Duca-se dreakku,tot,sef sa fiu si eu,macar o zi!Asta-i deviza.

  15. @P.S.
    Nu am citit nimic recent despre subiect, dar indraznesc sa-mi dau o parere fara a vedea acele comentarii.
    Fie 2 tabere:
    1. “Oamenii liberi”, pe care ii urasc basistii
    2. Basistii, pe care ii urasc oamenii liberi.
    (Nu? cam asa e meciul asta: basistii impotriva restului lumii.)

    Nu prea stiu de ce urasc basistii pe oamenii liberi (poate pt ca sunt liberi?), dar stiu de ce trebuie sa-i detestam pe basisti: pt ca sunt carnivore primitive mai josnice decat hienele – chiar au spirit de haita; pt ca vor cu adevarat sa supravietuiasca doar ei, delimitandu-se de ceilalti, de parca ar fi o alta specie, nu homo sapiens; de parca ar fi de alta natie, nu romani.
    Actiunea de “a fura” au dus-o dincolo de orice inchipuire, asigurand traiul in huzur urmasilor lor de pana la a zecea generatie, cu pretul omorarii unui popor prin inanitie.
    Actiunea de “a infesta” tara si institutiile cu larve portocalii au realizat-o programat, cu eficienta bolsevica.
    M-am intrebat de cateva ori cam ce avere au basescu, udrea, berceanu, videanu, etc. Nu gasesc un raspuns verosimil, caci nu am date. Dar parca nu au justificat vreo 70 mlrd din banii imprumutati, nu? Cam asa era discutia mai pe la inceputul anului.
    Iar aceste fiare aparute prin mutatie din homo sapiens, acesti handicapati hotarasc cine trebuie sa traiasca si cine sa piara – si nu de azi de ieri, ci de cativa ani buni! Ei ne omoara rece si calculat iar noi trebuie sa-i respingem civilizat si politicos, pt ca noi nu suntem ca ei si nu facem ca ei… Chiar si parghiile puterii cu care ne reprima, tot prin hotie si le-au insusit.

    – Deci ce reguli au respectat ei in cadrul democratiei? Ce au dobandit ei (ban, parghie a puterii) in mod cinstit?

  16. Ce naiba ne tot f..e grija de moldovenii astia ??? Noi crapam de saracie si ne tot omoara grija de ce fac astia … Pe ei ii doare in fund de noi , vezi Doamne , fratii lu’ peste !!!
    Ne-am sparge capetele …Daca te duci la Chisinau , nici nu vorbesc limba romana : asa de mult ne iubesc !!!
    Hai sa mai terminam odata cu circul asta ieftin de atatia ani : ” pod de flori , pod de rahat … hai lasati-o jos !!!

  17. Despre update: chiar asa e, domnule Ciutacu. Si exact asta e electoratul care are nevoie de cat mai multa “lumina”, dar nu din aceea de la madam Udrea. Iar in acest sens avem cu totii responsabilitatea de a ajuta unde si cum putem.

    Cat despre moldoveni, cum zicea unul dintre ei, “mila mi-e de ei, dar de noi mi se rupe inima de mila ce-mi este”. Nu sunt de parere ca dl. Dancu reprezinta problema in situatia prezentata, intr-o economie functionala el si altii ca el sunt eliminati de competitie. Problema sunt cei care il finanteaza, caci ei primesc de la noi impozitele intru buna lor administrare in interesul nostru, ceea ce evident neglijeaza sa faca. Pentru ei exista si diverse norme de drept penal, care, intr-o tara cu o justitie eficienta (repet, 11 milioane de ore de lucru pe zi, din care si o parte mica, de ex. 10%, reprezinta 1 MILION de ore de lucru pe zi) ar ajunge sa fie si aplicate, in cele din urma chiar corect.

    Cat despre insinuarea ca “serviciile AR FI legitimat ciordeala” si in decembrie 2009, cu toata ura pe care o port portocaliilor din fiecare celula a mea, nu pot sa nu ma intreb la rece: nu e fiecare zi dupa decembrie 2009 in care Basescu, Boc, Udrea etc. ocupa functiile respective o legitimare a lor?

    Fara a incita la violenta, stau si eu si ma intreb de ce Merkel si ai ei nu par prea tentati sa bage degetele adanc in avutia statului german: pai in tara asta, dincolo de integritatea conducatorilor si de justitia functionala si eficienta, au mai existat si RAF si diferite alte atentate. In Romania, dupa razboi, a mai fost vreunul?

  18. Ridzi bolnava? parca am auzit asta undeva…in mandatul trecut…la alt inculpat…

  19. Si de data asta Dancu a gasit o SCUZA.
    De vina sunt aia care au mintit.
    Intrebare: Nu au mintit si in celalat sondaj?

  20. Au iesit comunisti victoriosi in alegerile din Republica Moldova!.Ei si!.Credeti ca sondajele lui Dancu au vre-o legatura cu alegerile?.E un smecheras care a reusit sa bage bine mana in bugetul statului cu ajutorul celor de la putere.Problema este cu totul alta.Reintoarce-rea electoratului romanesc,saracit,umilit,scar-bit spre vremurile apuse de trista amintire.Ca-pitalismul in romania a esuat:somaj,foamete,hotie ,minciuna,lipsa de moralitate a clasei politicela,la toate nivelurile vietii politice si sociale.Nimeni nu mai are incredere in actualile partide politice.Cu ochi spre trecut,uitand de cozi si tacamuri,isi reamintesc ca aveau un loc de munca si o casa.De ce nu ne punem problema ca si la noi s-a infiintat Partidul Comunist,poate participa in alegeri si poate intra in …parlament cu un scor mare.De unde stiti ca cei care au dubla cetatenie,moldoveneasca si romaneasca,nu voteaza cu convingerile parintilor lor?,adica cu comunisti.Cred ca guvernarea PDL-contribuie din plin la revenirea pe scena politica a comunistilor.Sa nu uitati ca au oameni pregatiti la “Stefan Gheorghiu”neinregimentati de partidele actuale,si sunt multi dintre ei care doresc sa conduca.

  21. Dancu si-a indeplinit misiunea, doar ca si rusii si-au indeplinit-o. Cat despre PS, chiar n-am citit prostii, dar ma asteptam dupa cum vad ca tot creste cohoarta de antibasisti liberali sau psdisti care te injura pe tine, ii injura pe Gadea, Stan, Badea, Dana Grecu, Firea, Radu Tudor (de Oana Dobre nici nu mai spun, ce scarbosenii i se adreseaza!), pentru ca nu-i laudati pe Crin sau Ponta… Voi o sa fiti la fel de huliti, indiferent de cine e la putere, ca toti suntem romani.

  22. Ar fi timpul sa reflecteze cineva serios la felul in care invatarea istoriei si geografiei intr-o limba straina perverteste definitiv o populatie. Moldovenii romani nu se mai fac. A fost suficienta o generatie de rusificare.
    Peste o generatie Harghita va fi probabil un fel de Transnistria.
    Nu mai vorbim de imbecila idee a invatamantului fara memorie, bagat pe google.
    Materialul gandirii sunt cunostiintele si ideile memorate. Daca nu le ai la tine in permanenta nu ai c ce sa operezi si te tampesti definitiv.
    Am auzit de geniul carpatilor si desteptaciunea ca un om cu competente ar fi un om competent. E ca si cum ai zice ca un om cu cizme e cizmar. Despre inteligenta, speculativa, afectiva, tehnica, artistica, spirituala, sociala, incultul asta incredibil de la Cotroceni nu stie absolut nimic. Nu avem nu spalam.
    Daca trebuie sa rezistati la ceva cu adevarat nociv, rezistati la magaria asta criminala si imbecila.

  23. Foarte bun si comentariul, dar si P.S-ul

    Discursul urii ne modelează conștiințele, ne deformează mentalitățile și ne predispune la violență. Ceea ce nu ar mai trebui să surprindă pe nimeni, atâta timp cât statistic se demonstrează că suntem una din țările cu cel mai crescut grad de agresivitate publică. În condițiile în care trecutul recent nu ne sperie iar prezentul se desfășoară sub o notă sumbră conferită de multiplele incertitudini „xeroxarea istoriei„ poate deveni o banalitate…Scenariul rămânând același, doar actorii modificându-și masca. Nu însă și discursul…

  24. Moldovenii care au votat cu PCM sunt ori rusofili ori masochisti nostalgici ai deportarilor in Siberia. “Cine isi uita istoria risca sa o repete”

  25. Nu stiu de ce Ponta si cu ceilalti nu-l ejecteaza o data pe Hancu,pardon Dancu ,din PSD,cred ca va merge mult mai bine fara ideologi de acest gen!In rest,s-auzim de bine si la viitoarele alegeri cu o marja asa,de vreo 25-30 %!

  26. Dancu in urma cu un an declara pe la ziar ca face sondaje ZILNICE sa mori de ras nu alta.Cum dracu reusea aceasta performanta? Probabil cei trei indivizi chestionati pe strada zilnic pentru el reprezinta un sondaj. Individul asta e facut pentru sondaje se vede si pe fata lui asta. Victore scuze ca deraiez putin dar ii ramasesem dator unui individ in legatura cu ,,ochii cat cepele ce se intreaba banisorii nostri?,,. Ba baiatule nu mai delira in numele Romanilor banisorii mei ca si ai multor alti Romani sunt produsi de multi ani in alta tara,familia mea munceste nu glumeste si lunar baga in aceasta tara bani si asta ca sa tina cizme ca tine ca Boc ca Isarescu etc. Daca te ai imprumutat te ai imprumutat pentru tine si prietenii tai toti niste trantori.Nu mai vorbi despre lucruri pe care nu le cunosti.Sunt BANISORII MEI nu ai tai nici ai acestei tari si nici imprumutati.

  27. Victor,
    Am vorbit cu un cunoscut basarabean si mi-a spus ca pe langa potentialele erori facute de Dancu se pare ca basarabenii fie au prea multi glumeti fie au prea multi mincinosi care nu au curajul sa spuna adevarul in sodaje. De altfel, din cate am inteles nu ar fi prima data cand se intampla asemenea erori.
    In concluzie: “rahat bagi, rahat scoti” indiferent de cat de buna/proasta este masinaria.

  28. E fain asa cu Dancu, cu Oprea din astia, nu zic nu. Si f intereseant. Dar poate apucam sa vorbim si noi putin despre Cablegate, ceva…ca e bine si cu ce se intampla aici in acvariu da poate mai ridicam si noi privirea in jur, asa, macar idn cand in cand… Cat despre parazitul in cauza poti posta maine un video cu Dancu imbracat in Lady Gaga si recunoscand ca e vinovat de toate mizeriile pe care le-a facut si tot nu i s-ar intampla nimic.

  29. @MilesTeg: cu exceptia faptului ca mi se pare haios securistul ala mic de la Wikileaks, n-am mari lucruri de comunicat pe tema propusa de tine. cand si daca vor aparea dovezi despre sprijinul direct pentru realegerea lui Basescu, se schimba calimera
    @bigradu: da, molodovenii aia mint doar in exit-poll-urile lui Dancu!

  30. Eu pot sa-i urez, sincer, insanatosire grabnica, Monicai Ridzi. Da’ ea poate sa promita ca nu mai face? Si ea si urmasii urmasilor ei? Ma indoiesc. Pentru ca eu cred, in momentul asta, ca, in timp ce noi vom deveni un fel de animale de pripas, fericite cu ceva mancare, ceva caldura si un colt de acoperis unde sa ne odihnim oasele, copilul ei se va comporta cu copiii nostri exact cum s-a comportat mama lui cu noi.

  31. basescu , suparat pe voronin, a zis ca nu-l mai ajuta ! S-o fi rasgindit !Doar la basescu ce e azi negru miine e alb !

  32. @sierra: pai eu zic, atunci, sa-i blestemi in avans copilul, sa se-nvete de mic cu greul. nu ca n-ar fi deja, dar nu mai are importanta

  33. Maine, la Cluj, deputatului Calian i se va acorda cea mai inalta distinctie ortodoxa a Transilvaniei, dupa ce a mers la curve. Sa nu fim nici pudibonzi, nici ipocriti, dar totusi, parca nici chiar asa… nu a mai ramas nimic sfant in tara asta portocalie?

  34. Victor imi poti spune cat costa maine jurnalul national impreuna cu editia de colectie “generatia in blugi”(pt ca nu stiu dk trebuie sa intarzi la servici pt a astepta sa-l iau (la pret ma refer)multumesc anticipat…

  35. Apropo de PS
    Daca astia -inclusiv ritzi- urasc poporul asta si-l baga-n mormant, noi s-o luam cre(s)tineste si sa ne rugam pentru ei?
    Io is cu Legea Talionului – m-ai futut te-am futut!
    PS
    Copilul ala va fi crescut in spiritul lor. Asa ca ura naste ura!

  36. @Iordachel Gudurau: da-mi voie sa nu rezonez. imi repugna stitul asta de gandire si educatie.

  37. Eu pe portocalii îi vreau, în primul rând, sănătoşi tun, pentru a putea suporta detenţia.

    DACĂ Ridzi e bolnavă, atunci, Doamne fereşte şi să se facă bine!
    ÎNSĂ, nu pot să nu mă gândesc la ce pot fi ăştia în stare şi la faptul că, pentru o cezariană s-a dus Ridzi în Austria, iar pentru ceva mult mai serios a folosit sistemul nostru medical. Doar dacă nu e prea bolnavă şi a trebuit să meargă la ai noştri medici. În acest caz, Doamne fereşte!

    P:S: Nu pot să-l uit pe Hayssam.

  38. @violet: s-a dus pentru cezariana intr-un loc unde aveau sanse sa scape; si ea, si copilul. iar la Municipal a ajuns fiindca, probabil, pana la Viena nu rezista. cam atat cu amanuntele astea, detest sa intru cu picioarele-n problemele personale ale oamenilor. crede-ma, n-am nici o urma de simpatie pentru omul politic Iacob-Ridzi, da’ mi se pune pe creier cand vad ca la intoleranta basistilor se raspunde cu o intoleranta cel putin egala. si, apropo, stai linistita, n-o sa vezi picior de pedelist de frunte la beci; indiferent cine va prelua de la ei guvernarea

  39. Despre Ridzi; Dumnezeu nu da cu parul. Cat despre Dancu; CINE DRACU E DANCU SI CE FACE PSD-UL CU EL?!?!?!
    Astept un raspuns inteligent din partea marelui strateg (tot din Cluj),Rus.

  40. Scuze ca revin, dar as adauga ceva: nici blestemele, nici Legea Talionului nu sunt executorii, pedepsele penale insa de regula da. Hai mai bine sa vedem cum sa obligam noi cetatenii institutiile alea ale statului sa isi faca treaba pentru care le platim.

    Si manifestarile astea sunt tot din acelasi registru ca si lupta cu comunistii, sarea, posta si mogulii. Trebuie sa invatam odata sa judecam persoanele publice dupa ceea ce fac sau nu fac in functii respectiv dupa ceea ce se angajeaza sa faca. Sfera lor intima nu e treaba noastra.

  41. Victor, mulţumesc de răspuns; evident că ştii ce vorbeşti. Nu m-am îndoit niciodată de asta. Doamne fereşte, deci!
    Cât despre pedelişti la beci, ştiu că sunt şanse maxime să visez cai verzi pe pereţi. Dar tot mai sper, aşa-s eu mai fraieră. Dacă n-aş fi aşa, cred că n-aş putea trăi pe aceste meleaguri.

  42. Scuze, nici eu n-am nimic cu oamenii politici. Am cu persoanele. Nu politicienii ne distrug, ci oamenii. Mai bine zis ne-oamenii, care ne stapanesc. Ceea ce fac aceste creaturi cu tara si poporul nu are nicio legatura cu arta fina a politicii. Sunt niste talhari criminali, care au purces la un vesel genocid.
    Este minim minimorum sa le doresc exact ceea ce ne fac ei noua. Sigur, eu sunt foarte generos si le doresc mult mai multe.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.