Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Dai un link pe f-b dacă-l invit pe tiran?

Dai un link pe f-b dacă-l invit pe tiran?

Dragă Elena, din motive care ţin de anumite sensibiltăţi şi de faptul că m-am ocupat să iau premiul APTR pentru cea mai bună emisiune de interviu din România (ştiu că te bucuri pentru mine), corespondenţa noastră a scăzut în intensitate în ultima perioadă. Plus că te-am văzut ocupată cu reforma statului şi, patriot cum mă ştii, nu am vrut să te ţin din treabă. Ţi-am urmărit evoluţia impresionantă. Eşti (aproape) prima doamnă a ţării, pe partea executivă, n-aş vrea să înţelegi greşit. Doresc să te felicit. Ţi se cuvine. Sălile de sport şi bazinele de înot ne-au scos din recesiune.

Aseară m-am întristat. Sper că n-ai stricat frumuseţe de ochi plângând. Am citit că te-ai supărat rău pe televiziunile din trustul pentru care lucrez şi că nu mai permiţi să ţi se posteze pe wall link-uri către emisiunile mele şi ale colegilor mei. Peretele tău, criteriile tale, regulile tale, doar n-o să-mi închipui acum că ai avea ceva cu libertatea de exprimare. Te ştiu extrem de democrată (cred că d-aia n-ai inclus şi Jurnalul Naţional pe lista interzişilor), iar preşedintele lui Niels Schnecker a anunţat public, atunci când a depus primul jurământ, că presa e ultima redută a democraţiei.

M-am uitat, trist, pe peretele tău. Voiam să-mi iau rămas bun de la onoarea de a fi contemporan pe facebook cu tine. Şi, când colo, ce-mi văzură ochişorii? Un video postat cu mânuţa ta. E de la Antena 1, Observator, emisiune aflată în subordinea şi coordonarea lui Mihai Gâdea. Dialoghezi extrem de civilizat cu Simona Gherghe. Nu vreau să-mi spui că a plecat Simo sau că mogulul Dan Voiculescu a privatizat Observatorul fără să ne anunţe şi pe noi. N-aş suporta asemenea veşti! Tocmai fiindcă nu vreau să aflu o asemenea nenorocire, plec prin şuvoiul de ploaie la concertul de retragere al Scorpions. Îi ştii tu, băieţii ăia pletoşi care cântau, când eram noi mai mici, despre vântul schimbării. Dar m-aş bucura să-mi trimiţi pe sms dacă-mi postezi şi mie un link pe facebook în eventualitatea în care-l invit (şi el acceptă) la Vorbe grele pe preşedintele lui Niels Schnecker. Mulţumesc mult pentru atenţie, sper că te-ai mai înseninat, spune-i lui Dorin că-l pup dulce şi mi-e doar de el.

Al tău pentru totdeauna,

Victor

Comentarii

comentarii

Similar Posts

69 thoughts on “Dai un link pe f-b dacă-l invit pe tiran?

  1. Romania este in UE. Trustul Intact este in Romania da’ Intact nu este, pe facebook, in U.E. Paradox?

  2. Nu-i bai. Postam linkuri catre bloguri care contin linkuri catre antene. Mi-am dat seama ca Basescu este marioneta lui Udrea, nu invers. A mai fost o Lenuta care a distrus tot. Sa nu uitam cum si-a gasit sfarsitul. Ma intreb cat mai trebuie sa asteptam pana actionam, pentru ca in 89 cel putin nu aveam mijloacele de comunicare actuale, acum avem, dar parca suntem mai prosti. Permitem distrugerea tarii si nu reactionam in niciun fel. Nu am inteles in 89 de ce i-au impuscat pe Ceausesti, dar daca oamenii simteau atunci,ce simtim marea majoritate acum, este clar.
    Gura pacatosului adevar graieste: “Romania is in the truck”. Ma intreb doar daca Basescu vede prapastia spre care camionul se indreapta.

  3. Acum, cand vezi cat de obiectiva in gandire si de talentata-n scris este d-na. E.U., cred ca realizezi greseala pe care ai comis-o, cand ai acuzat-o de imprastiere de material derapanto-cernoziomic din buletinu’ proprietate personala. Are carte de identitate. 🙂

  4. Nu ai observat tag-ul bestial din josul ecranului: in this video: no one. Foarte corect, desi ironic.

  5. observ ca multi din cei care au comentat referitor la postul de mai sus, nu prea au inteles nimic din satira ta. normal ca cine modereaza o emisiune, un site, etc. poate permite sau respinge un comentariu (lucru precizat chiar de tine in superba scrisoare de draCoste catre nuti). paradoxul este ca desi spune ca nu va posta link-uri catre emisiuni (doar emisiuni!) ale antenelor, chiar ea (cu manita ei) a postat video-ul cu interventia de la observator. deoarece in regulament spune doar de emisiunile antenelor, sunt curioasa daca postez un coment cu link catre blogul tau, il va publica… nu cred, desi si-ar incalca regulamentul, nu?
    oricum, mare paguba ca e suparata pe antenele care minimizeaza cresterea asta economica pana la cer… oare nu vom ameti sus acolo?
    si inca ceva: ati observat ca pe pagina de f-b a lui nuti (poza a 2 a postata de tine) apare “In this video: No one”!!!! Nimic mai adevarat!!!
    super tare postarea ta. m-am distrat copios.

  6. Tare de tot dle Victor, de altfel am vazut emisiunea dlui Badea si am ras, ca v-a citat din ce a-ti scris aici, cat despre eminenta cenusie base ne-a facut iara de c…. s-a dus in Anglia si in loc sa isi i-a dracu un traducator ca avem atatia vorbitori de engleza, ma ofeream chiar sa i-o dau pe fimea ca stie engleza la greu si vb de 1000 ori mjai bine decat eba, auzi sa spuna the esec domne mai mare rasaul, el nu s-o vedea cat e de penibil sau oara bagase niste jack daniels? a fsot frumos la scorpions cred, nu sunt amatoare recunosc dar totusi sunt niste legende. dana

  7. Base la Vorbe grele! Base la Vorbe grele! Il vreau pe Base!!! (… la Vorbe grele, da unde credeati??? 🙂 ) Serios…. vreau sa vad si eu ca tara asta e condusa de un barbat cu singe in instalatie… capabil sa poarte o discutie barbateasca, nu prin intermediul muierilor si al fatalailor din jurul lui. Base… accepti? Te rog io mult! Pliiiiiizzzzz! Plus ca m-ai dat pe spate cu engleza ta shakespeariana. Sau romgleza? Hai, Base… fii barbat! Te vreau!!!! (la Vorbe grele, bineinteles).

  8. Replica pentru tiran care nu a inteles nimic din justitie ,nimic din democratie:jocurile avocatilor inseamna aparare,jocurile politice inseamna democratie.Iar chestiunea cu reorganizarea oricat crede tiranul ca e de necesara va bulversa tot daca e facuta rapid si fara cap si fara specialisti in drept.Si cred ca va determina sanctiuni din partea Comisiei Europene in legatura cu fondurile europene si transparenta lor.Deci revizuire si reorganizare ,subiecte fara suport oricat ar vrea pdl-ul sa le impuna pe agenda publica.

  9. :)))))

    “Elena Udrea prima femeie presedinte din Romania!” Titlu de ziar.

  10. Victor,promit ca e ultima postare,deja sunt plictisita.Mesaj pentru Elena Udrea:Elena draga,ia-l pe Base la o sueta ,fa ceva cu el,esti femeie,e clar :omul se plictiseste!Si tu si eu suntem femei.Cred ca intelegi ce e de facut.Nu pot sa fac eu ce ar trebui sa faci tu.Base nu e genul meu.Nu va fi niciodata.E prea slab ca barbat din multe puncte de vedere.Oricum ceea ce pare in avantajul pdl nu va determina decat niste injuraturi in plus din partea oamenilor care se vor vedea obligati sa faca n demersuri pentru acte ,etc. si alte drumuri lungi doar pentru ca Base e nesatisfacut.

  11. Geniala postarea dvs. Am fost curioasa sa vad si eu pagina domniei sale. Nu am ramas deloc surprinsa cand am observat ca 98% din sustinatorii doamnei sunt analfabeti. Noroc cu ei,ca alfel ar ramane fara fani pe “feisbuc” doamna ministru.

  12. Mulţi sar gardul oameni buni. Mulţi. Şi mie-mi vine să plâng o dată cu tine Victor. Mi-e milă de ţărişoara asta…

  13. “t-ul” meu de la “altfel” a disparut,din cauza tastaturii…Imi cer scuze,m-am corectat .

  14. geniala faza cu Dorin! imediat dupa ar trebui sa pui fragmentul cu Mircea Badea despre Udrea si Organ. e vechi dar inca mai tin minte cat am ras la el. totusi, cine ar fi chiar prima doamna a tarii, pe parte executiva, evident, daca Nutzi nu e ? (ce era sa pun m in loc de n si sa nu mai dau space dupa u)

  15. Cică în stânga jos a imeginii „In this video: No one”. Ce-i corect, e corect :))

  16. Domnule Ciutacu,
    Nu stiu daca aceasta rubrica se preteaza pentru ceea ce vreau sa va intreb, dar o sa incerc.
    Au aparut pe internet tot felul de informatii referitoare la constructia inelului 2 al Centurii Bucuresti. Unii spun ca este vorba despre un tun imobiliar major inainte de alegerile urmatoare, altii spun ca sunt vorbe in vant. Pe mine ma interseaza subiectul pentru ca am un teren in zona si m-ar ajuta enorm. Doresc sa va intreb daca dumneavoatra aveti ceva informatti despre problema asta. Va intreab avand in vedere faptul ca sunteti, daca nu cel mai bun, atunci printre cei mai buni jurnalisti de investigatii din tara. Sper sa nu va fi deranjat cu intrebarea mea si astept, daca este posibil, un raspuns.
    Va multumesc, George

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.