Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Dai un link pe f-b dacă-l invit pe tiran?

Dai un link pe f-b dacă-l invit pe tiran?

Dragă Elena, din motive care ţin de anumite sensibiltăţi şi de faptul că m-am ocupat să iau premiul APTR pentru cea mai bună emisiune de interviu din România (ştiu că te bucuri pentru mine), corespondenţa noastră a scăzut în intensitate în ultima perioadă. Plus că te-am văzut ocupată cu reforma statului şi, patriot cum mă ştii, nu am vrut să te ţin din treabă. Ţi-am urmărit evoluţia impresionantă. Eşti (aproape) prima doamnă a ţării, pe partea executivă, n-aş vrea să înţelegi greşit. Doresc să te felicit. Ţi se cuvine. Sălile de sport şi bazinele de înot ne-au scos din recesiune.

Aseară m-am întristat. Sper că n-ai stricat frumuseţe de ochi plângând. Am citit că te-ai supărat rău pe televiziunile din trustul pentru care lucrez şi că nu mai permiţi să ţi se posteze pe wall link-uri către emisiunile mele şi ale colegilor mei. Peretele tău, criteriile tale, regulile tale, doar n-o să-mi închipui acum că ai avea ceva cu libertatea de exprimare. Te ştiu extrem de democrată (cred că d-aia n-ai inclus şi Jurnalul Naţional pe lista interzişilor), iar preşedintele lui Niels Schnecker a anunţat public, atunci când a depus primul jurământ, că presa e ultima redută a democraţiei.

M-am uitat, trist, pe peretele tău. Voiam să-mi iau rămas bun de la onoarea de a fi contemporan pe facebook cu tine. Şi, când colo, ce-mi văzură ochişorii? Un video postat cu mânuţa ta. E de la Antena 1, Observator, emisiune aflată în subordinea şi coordonarea lui Mihai Gâdea. Dialoghezi extrem de civilizat cu Simona Gherghe. Nu vreau să-mi spui că a plecat Simo sau că mogulul Dan Voiculescu a privatizat Observatorul fără să ne anunţe şi pe noi. N-aş suporta asemenea veşti! Tocmai fiindcă nu vreau să aflu o asemenea nenorocire, plec prin şuvoiul de ploaie la concertul de retragere al Scorpions. Îi ştii tu, băieţii ăia pletoşi care cântau, când eram noi mai mici, despre vântul schimbării. Dar m-aş bucura să-mi trimiţi pe sms dacă-mi postezi şi mie un link pe facebook în eventualitatea în care-l invit (şi el acceptă) la Vorbe grele pe preşedintele lui Niels Schnecker. Mulţumesc mult pentru atenţie, sper că te-ai mai înseninat, spune-i lui Dorin că-l pup dulce şi mi-e doar de el.

Al tău pentru totdeauna,

Victor

Comentarii

comentarii

Similar Posts

69 thoughts on “Dai un link pe f-b dacă-l invit pe tiran?

  1. Victore draga cum cenzurezi si tu mesajele ea de ce nu ar avea dreptul la aceeasi actiune?

  2. presedintele lui Niels Schneker nu poate veni la vorbe grele, tocmai ca intrebarile pot fi grele si nu mai este obisnuit sa raspunda, desi cat de curand va raspunde, cum nici nu-si imagineaza. se pare ca Mugur Ciuvica are dreptate, statul e un balamuc, doctorii au fugit iar bolnavii au ajuns la conducere.

  3. @bool shit: pai eu sunt tiran si ea democrata. in plus, nu despre asta e vorba-n propozitie, boulean portocaliu. marş înapoi în spam!

  4. La naiba nu pot sa las comentarii pe pagina ei(probabil din cauza ca nu i-am dat LIKE…dar nu pot sa ma degradez in halul ala)…pacat pentru ca aveam niste insulte foarte mestesugite.
    PS: “Elena Udrea 17,182 people like this”…e trist ca avem cel putin 17000 de retardati..

  5. Ma ingrijorez cand scrieti astfel. Ati mai semnat si pentru sustinerea “Ebei” in campanie electorala si a castigat. Stiu, nu asta doreati sa spuneti. Dar invitati in emisiune… si dvs aveti mana buna….

  6. 😆
    Mişto! Totuşi, Victor, la care preşedinte al lui Niels te referi, că el are doi ( sau trei 🙄 ). Vrei să ne faci o surpriză şi să-i provoci un atac de cord lui Traian? 😆
    “WIND OF CHANGE”…n-o fi chiar ăsta cu cod galben de zilele astea? Vrabia mălai visează…

  7. D-le Ciutacu,

    Ce facurati acum?! Ceea ce nu ne asteptam:o declaratie de “dragoste” pentru Elena,dupa ce va intristaserati aseara!Mai sa fie!!!Norocul cu pertetele si cu facebook-ul.
    O rog pe d-na Mana sa fie intelegatoare,sa treaca cu vederea si sa va astepte cu bucurie de la concert(unde Doamne ajuta ,sa nu va ploua!),daca nu merge si dansa cu Dvs.(Vladut stiu sigur ca va fi acolo).

    Va doresc multa bucurie la Scorpions!

    Cu acelasi respect,
    IoanaP
    P.S. De ce tiranul e presedintele lui Niels?!Daca il placea,ma pierde ca simpatizant…

  8. Ei, asta e, nu-i plac antenele. Poate ii plac parabolicele …. intrebati-o si voi, si redenumiti blond posturile alea de televiziune.

  9. “Bestial” articolul ! L-am citit aproape pe nerăsuflate ! Văd că nici nu l-ai terminat bine de scris, că pupinbăsiştii au şi sărit în apărarea Udrei ! Sunt sigur că dacă “scotoceşte cineva mai adânc”, va descoperi postaci portocalii angajaţi şi plătiţi din banii publici să scrie împotriva “golanilor” de la Antena 3. Asta cu Băsescu la “Vorbe Grele” ar fi tare de tot … dar nu vine Băsescu nici cu Poliţia. Ştie zdreanţa că “o i-a în freză” ! Fuge de Antena 3 mai ceva ca de suspendare.

  10. @Ioana S: da, in mine le era nadejdea electorala. cand sa-i infranga-n lupta dreapta apriga opozitie, le intind eu mana salvatoare 🙂

  11. “boulean portocaliu” 🙂 buhuhahaha hahahahah ha hahahahah….
    Esti in forma azi Victore

  12. adevarul este ca daca cineva nu scrie laudativ-slugarnic preamarind ideile lui ciutacu sau badea este imediat taxat basist sau portocaliu. orice om cu bun simt vede cu ochiul liber ce gen de mesaje sunt acceptate in trust

  13. @victor: asa e, ne-ai prins. ne pune mogulu-n sedinte sa raportam cati portocalii am trimis in spam. deci inca unul pe raboj 🙂

  14. Da, da, da. Il vreau pe tiran la Vorbe grele… Daca are cojones, ar trebui sa accepte. Daca insa e las… face ca strutul…si ii ramine Basu’ pe afara… 🙂

  15. Dela iubire la ură(precum dela sublim la ridicol)nu este decât un pas;si invers,la fel.Scrisoarea dv.pare să le…amestece.E derutant.Poate si pentru „andrisant”.

  16. @Victor:

    de final, pentru rigoare, trebuia s-o vîri
    pt Mr.Rooster si fraza cu oamenii putini
    si de calitate…

    daca vine presedintele d-lui Stecher Smecher
    (calamburul lui Mircea Badea), eu ma inclin
    si declar totul rotund si ma duc in Tibet.

    oricum, frumos incondeiat 😉

  17. “mi-e doar de el” ????
    ce ai vrut sa spui?
    “mi-e dor de el” sau “mi-e dor doar de el” sau ” ma doare [undeva] de el”

  18. @victor
    Nu cred ca cineva scrie laudativ-slugarnic preamarind ideile lui ciutacu sau badea;asta e realitatea.Daca gresesc cumva si dansii,nimeni nu ne poate inchide gura,decat Dumnezeu.
    Ioanap

  19. @Victor Ciutacu: Asta cu “apriga opozitie” e tare!
    Daca ar fi sa monitorizam, la Antene sunt mediatizati mult mai mult portocalii ,decat “apriga opozitie”. Vad privirea inteligenta a blondei de 3 ori pe zi: dimineata, la pranz si seara.

  20. Singura sansa de a veni tiranul la tine in emisiune este sa il astepti cu o lada de whisky.D-na Udrea stati in continuare pe facebook nu va deranjati,turistii dau buzna in Romania in ruinele turistice ce le pastoriti iar vinovatii dezastrului Romanesc stim sunt Antenele.

  21. Uite ce-mi trecu mie prin minte…oh….nu, nu un glont… desi poate multi ar vrea… 🙂 si nu ca-s femeie si tin cu femeile sau ca ma cheama Elena si tin cu Elenele… dar ma gindii io asa… si anume: ca voi, barbatii, cind nu puteti pune jos o femeie, incepeti sa ii scoateti vorbe… (nu grele 🙂 ) cum ca e asa… cum ca e pe dincolo… si de fapt biata femeie e cu totul vice versa (nu pe invers, Doamne fereste!). Deci, ce am vrut sa spun: io cred ca voi barbatii de aia ii scoateti vorbe doamnei ministru si nu sunteti multumiti de ea (ca unii zic chiar ca e grasa, ceea ce este un mare neadevar), ca sunteti ca in rolul vulpii care pohteste la struguri… si zice ca-s acri, ca nu ajunge la ei…
    Postul de mai sus este un pamflet si trebuie tratat ca atare 🙂

  22. Are facultate isi permite …sa aiba figuri in cap . O sa vedem pina cind …Daca vine Basescu la Vorbe grele il bate Ciutacu :)) si dupa declara ca a fost trucaj mai ales ca sint multi pixeli albastrii in studio . Atentie la lacrimi Victore 😛

  23. Ioana S are dreptate. De exemplu:

    ”Băsescu i-a certat pe miniştri pentru nivelul scăzut de absorbţie a fondurilor europene”

    Daca titlul asta de pe A3 nu mai e basist, atunci EZ e o publicatie ultramondialista.

  24. Formularea din final,al tau pentru totdeauna trebuie s-o fi dat pe spate pe lenuta,ministresa dezvoltarii piscinelor si partiilor de schi nefolositoare nimanui.Cat despre invitatia presedintelui lui Niels merita trimisa,la un tango in doi.Sa-i spui ca in tara cu locuri de munca lipsa,lipsa sanse pentru cetatenii ei,cand numai in Bucuresti s-au angajat per total 13 oameni,cand nu creezi locuri de munca nu oferi alternative tarii,solutii pentru iesirea din criza,ce mai vine demelza cu postacii ei cretini sa mai spuna?!Va veni ziua cand vor ajunge si ei pe la vreo 50 ani,daca-i mai apuca,si nu sunt uzati psihic de prea multa dezvoltare,cand altii ca ei le vor da cu tifla!Cate exemple sa mai vina de genul celui care si-a dat foc,greva foamei s.a.,
    ca sa inteleaga ca nu mai sunt doriti nici macar de cei care i-au votat.Le e frica de un tango in doi,dar daca esti suficient de barbat,fa-o basescule,presedinte a lui Snecher!Timp frumos la concert sa ne spui cum a fost.

  25. am ris cu lacrimi!ai tintit si marcat direct la sensibilitate lenutei…democratia!
    chioru nu vine nici beat la tine….
    la varianta in care vin amindoi ca doi porumbei (vezi propunerea de sigla lui Paleologu)te-ai baga?

  26. Nici pe bani nu as putea sa arunc vreo privire pe wall-ul acestor mutanti portocalii. Da’ cred ca o sa-si schimbe si culoarea pana anul viitor. Le place in ceata.

  27. Dacă e despre ea aveţi şanse să vă dea link! Îi place despre ea, foarte mult, aşa am auzit, nu bag mâna-n foc! 😉 😛

  28. Victore, daca tot ai reprodus pagina de facebook a doamnei cu pricina, eu cred ca puteai sa pui in evidenta si nivelul la care a ajuns acolo limba romana (“notitele lui Elena Udrea”), chiar daca e in ton cu comentariile (“sinteti democratica ca …”)

  29. cei pe care i-ai invins nu-ti mai aduc nici o glorie, singura speranta e la cei ce nu-i poti subjuga. voi i-ati adus gloria nu papagalii care-i ling in cur mereu .cu ce-i vrea sa se laude udrea, ca-l face pe boc cand, unde si cum vrea ea? asta stie toata lumea. face si ea pe atacata la indemnul chiorului poate.

  30. Domnule Ciutacu,
    M-ati facut sa rad in hohote. Aveti un stil aparte de a exprima ideile!
    PS. Felicitari pentru premiul APTR!

  31. Minunat. Cu dv. Moshe si A3 imi trec amaraciunea zilnica de pensionar. Multumesc!

  32. Loooooolll !!! 😆 Superb !
    Including how you pissed on the … “bool shit”! 😛 Yessssss …!

  33. Victore nota 10 pentru calitatea articolului dar nu ai dreptate. Hai sa fim seriosi nimanui nu ii convine sa fie criticat in propria casa si la fel cum tu iti aprobi/banezi comentatorii la fel are dreptul si ea. Este profilul ei de facebook.

    Cat despre sali de sport si bazine – din pacate in Romania s-a construit extrem de putin in ultimii 20 de ani si de aia nu avem autostrazi, nu avem sali de spectacole (stii ca in Bucuresti nu avem macar o singura sala propice pentru concerte rock (sau in general concerte la care nu se sta pe scaun) de peste 1000 de spectatori?), de aia nu avem de nici unele. Hai sa criticam (daca este cazul) ca se construieste cu firme prietene, ca se da spaga, ca se fura, dar nu CA SE CONSTRUIESTE.

    Altfel sper ca te-ai distrat bine la Scorpions, si sper ca te vei distra la fel de bine la Alice Cooper, Judas Priest si restul.

  34. Niels are cel putin doi presedinti. Io zic ca mai curand vine ala mai bronzat, daca-l invitati! Totusi, habar n-aveam ca simona a avut-o pe balana ingenua si atat de capabila, in emisiune, oricum pare a fi mai demult! La ora asta sigur dardaiti in vantul schimbarii scorpionesti, va invidiez!

  35. Foarte frumos, ce să îi faci dacă mogulul și angajații săi nu o mai slăbesc, păi ea ce e vreo divă? E doar ministru așa că ia să nu mai vorbim noi de ministresă pe tot netul, nu doar pe pagina ei de fb. Auzi indolență trustul intact dezvăluie când bagă mâna-n cașcaval, așa nu se mai poate.

  36. Imediat cenzureaza presa. Urmeaza internetul.

    Da totusi are vreun prieten pe facebook? sau ii apare faza aia cu “You have 0 friends” cand se logheaza 🙂

  37. Ghinionul politicienilor ca exista presa sau ghinionul presei ca exista politicieni. Nu stiu ce sa cred 😀

  38. Te joci cu inima Elenei Udrea.N-ar fi rea ideea totusi.Toata lumea se joaca.Olanda si Franta,secondata de Germania s-au jucat cu noi.O ironie a sortii:ultima oara amicul meu francez era prin Olanda.Jocul e urmatorul:le president sait tout.Voila!

  39. Presedintele lui Niels este cel care, fiind acum cateva zile intr-o vizita oficiala in Anglia, a profitat de abundentul sau timp liber (si de prezenta TVR !!!) ca sa arate englezilor, prin conferinte si interviuri, ce mare reformist este domnia sa care doreste sa schimbe mentalitatea poporul sau cu privire la munca, plangandu-se de fapt, ca acesta (care vra sa zica poporu’ !!) nu ii intelege bunele sale intentii si nu ii apreciaza eforturile sale in slujba bunului public. De fapt aceasta este una dintre putinele teme pe care le mai are la indemana preşedintele lui Niels pentru manipularea prostilor sperand ca ,pana la urma , va reusi sa supravietuiasca liber si dupa 2012, atat dansul cat si gasca sa de ticalosi si talhari. Pentru asemenea panseuri de carciuma, preşedintele lui Niels va alege intodeuna TVR 1(unde cine plateste comanda muzica!!) si nu “tonomatele” mogulilor.
    Gogu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.