Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Dacă ne-am da la o parte, vă băgaţi voi?

Dacă ne-am da la o parte, vă băgaţi voi?

Inteleg ca aseara, in timp ce eu ma semeseam in masina cu un sfert de agenda a telefonului, facea mare valva dezbaterea privind intentia de plecare de la Sinteza zilei a lui Ion Cristoiu. Asta daca intra PC in coalitia imorala care se construieste.

OK, Old Jack nu vrea sa-l banuiasca lumea pe nedrept ca pozitiile i-ar fi vreodata dictate de Dan Voiculescu. E alegerea lui, da’, daca ma intrebati pe mine, mintea mea in gandul ei nu crede; nici ca presedintele ipocrit va accepta vreodata solutia imorala in guvernul lui, nici ca noi vom ramane orfani de Maestru. Eu, scepticul de serviciu, n-am asemenea apasari. Am un contract (valabil pana la finele anului si prelungibil cu acordul partilor) care nu contine absolut nici o clauza de natura politica. Si, atata amar de vreme cat va fi valabil, nici nu va contine. Deci tot n-o sa-mi placa, la modul generic, pe sticla, de Jucator; nici in ziar, sa n-avem vorbe.

Da’ nu-i nici o tragedie pentru trust o eventuala (si, dupa umila mea parere, total improbabila) plecare de pe geam a racnitorilor de serviciu Gadea, Stan, Badea si Ciutacu. Fiindca exista o rezerva debordanta de cadre. In lungul sirag de nestemate, sclipesc, una mai lucitoare ca alta, Magda Ciumac, Sexy Braileanca si Silvia Pop. Sunt colegele noastre de la Euforia, care, n-am nici o indoiala, ne pot suplini cu succes. Colega Magda cred ca poate sa injure orice politician cu infinit mai multa aplicatie decat ar face-o Stan. Colega Braileanca (sau Sexy, nu-mi dau seama, sunt usor confuz) le-ar trage-o traga mai abitir decat o face Badea. Iar colega Silvia, care am inteles ca-i gata sa faca bebelusi cu materialul la eprubeta al clientului donator, e si mai sexy decat Gadea, si mai incisiva decat mine. La o adica – din cate am priceput, colegele enumerate mai au si alte colege la fel de dotate – se pot gasi inlocuitoare de geniu pentru Mugur Ciuvica, Bogdan Teodorescu sau Radu Tudor. Pentru ca-i banal si la indemana oricui ceea ce facem noi seara de seara si tara musteste de talente extrem de combative si andurante…

P.S. Multumesc din sufletel Utecistului pentru invitatia la “10 pentru Romania”, da’ ei cu ei, noi cu noi. Sau nu suna asa angajamentul portocaliu de campanie?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

106 thoughts on “Dacă ne-am da la o parte, vă băgaţi voi?

  1. Dle. Ciutacu ce e mai nasol pentru “deontologi”, e ca si chiar daca a-ti pleca de pe sticla si v-ar inlocui “colegele” de la euforia ,ei tot ar lua bataie la scor,la audiente!Chiar cum ar fi sa anunte sexy braileanca topul audientelor,si sa ne spuna,in stilul lui M.Badea,ca le-au tras-o celor de la realitatea,ca Turcescu e sub ea,ca Ursu a ajuns cu chelia in dreptul buzelor ei,ca Tatulici, la varsta lui, a ajuns cu susul in jos!

  2. Ba fratilor, facura PSD-ul si PD-L-ul ca facura, dar prim-ministru tot de la PNL este, chiar daca este un tradator.

  3. Sa le fie de bine!
    Daca politicienii sunt surzi, si nu dau importanta presei, cu atat mai bine!!! Pai ei ne cred prosti, si in subtextul de la toate “tocshoaiele” ne dau “SICTIR”, sugerand ca de fapt politica nu se face pentru fraieri, si nici nu trebuie sa respecte aspiratiile elctoratului, politica se face pentru interesele de partid… BRAVOS!!! Asa ne trebuie!!!
    Sa nu ne mire ca lui Badea ii scriu oamenii pe blog, mai in gluma, mai in serios, sa candideze de presedinte… Pai la ce clasa politica avem, are sanse inca din primul tur!
    Sa nu uitam noul slogan:
    Sa va crizati (m)bine!

  4. Daca Email-ul nu va fi publicat , scoateti-l fratilor , ca indiferent la care titlu intru , i-mi gasesc binemersi , Emailu-l afisat . Multunesc .

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.