Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Dacă ne-am da la o parte, vă băgaţi voi?

Dacă ne-am da la o parte, vă băgaţi voi?

Inteleg ca aseara, in timp ce eu ma semeseam in masina cu un sfert de agenda a telefonului, facea mare valva dezbaterea privind intentia de plecare de la Sinteza zilei a lui Ion Cristoiu. Asta daca intra PC in coalitia imorala care se construieste.

OK, Old Jack nu vrea sa-l banuiasca lumea pe nedrept ca pozitiile i-ar fi vreodata dictate de Dan Voiculescu. E alegerea lui, da’, daca ma intrebati pe mine, mintea mea in gandul ei nu crede; nici ca presedintele ipocrit va accepta vreodata solutia imorala in guvernul lui, nici ca noi vom ramane orfani de Maestru. Eu, scepticul de serviciu, n-am asemenea apasari. Am un contract (valabil pana la finele anului si prelungibil cu acordul partilor) care nu contine absolut nici o clauza de natura politica. Si, atata amar de vreme cat va fi valabil, nici nu va contine. Deci tot n-o sa-mi placa, la modul generic, pe sticla, de Jucator; nici in ziar, sa n-avem vorbe.

Da’ nu-i nici o tragedie pentru trust o eventuala (si, dupa umila mea parere, total improbabila) plecare de pe geam a racnitorilor de serviciu Gadea, Stan, Badea si Ciutacu. Fiindca exista o rezerva debordanta de cadre. In lungul sirag de nestemate, sclipesc, una mai lucitoare ca alta, Magda Ciumac, Sexy Braileanca si Silvia Pop. Sunt colegele noastre de la Euforia, care, n-am nici o indoiala, ne pot suplini cu succes. Colega Magda cred ca poate sa injure orice politician cu infinit mai multa aplicatie decat ar face-o Stan. Colega Braileanca (sau Sexy, nu-mi dau seama, sunt usor confuz) le-ar trage-o traga mai abitir decat o face Badea. Iar colega Silvia, care am inteles ca-i gata sa faca bebelusi cu materialul la eprubeta al clientului donator, e si mai sexy decat Gadea, si mai incisiva decat mine. La o adica – din cate am priceput, colegele enumerate mai au si alte colege la fel de dotate – se pot gasi inlocuitoare de geniu pentru Mugur Ciuvica, Bogdan Teodorescu sau Radu Tudor. Pentru ca-i banal si la indemana oricui ceea ce facem noi seara de seara si tara musteste de talente extrem de combative si andurante…

P.S. Multumesc din sufletel Utecistului pentru invitatia la “10 pentru Romania”, da’ ei cu ei, noi cu noi. Sau nu suna asa angajamentul portocaliu de campanie?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

106 thoughts on “Dacă ne-am da la o parte, vă băgaţi voi?

  1. Zece pentru Romania,arata nevoia romanilor pentru critica,de aia deontologii aserviti puterii au luato la vale,oamenii vor sa auda si altceva decat laude,acum cand puterea nu prea are opozitie,trebuie s-o faca cineva la vreme de seara,dupa ce ziua baietii si-au impartit fripturile intre ei.Emisiunile de analiza politica realizate de dvs.,de Gadea,de Vranceanu Firea,de Badea si de ceilalti colegi si parteneri sunt urmarite si apreciate de telespectatori si de aceea trebuie sa continuati nu atat pentru dvs. cat pentru cei care va crediteaza cu increderea lor si mai ales in ciuda concurentei care nu sa simtit prea bine si care a fost pusa la locul ei de oamenii care nu cred in manipularea lor.Continuati ca efortul merita,diplomele conteaza mai putin si de cine sunt date,comparativ cu ce le place sa auda si sa vada auditorii.Succes.

  2. @ORASAN IOAN: n-a spus nimeni ca renuntam sau ca ne predam.
    @brokeritza: exact asta voiam si eu sa subliniez.
    @plopcupere: se poate trai si fara noi, nu suntem indispansabili.
    @Radu: fiecare, deci si Cristoiu, e liber sa aleaga ca face.
    @Sami: daca nu era Basescu, facem ce-am facut si pana sa ajunga el presedinte, adica tot presa. altfel, sperati, ca speranta moare ultima.
    @Adriana: nici eu n-am votat cu PC-ul. doar ca nu mi-am facut iluzii.
    @medusa: criteriul sexului e ultimul care conteaza in alegerea invitatilor.

  3. Ar fi pacat ca domnul Cristoiu sa plece!Era singura voce mai rationala de la sinteza zilei,ca restul…!
    Pe mine ma dispera incapatanarea multora de a fi pro sau anti Basescu de parca altceva nu ar mai exista pe lumea asta!Adevarul ca intotdeauna e undeva la mijloc,ambele tabere au si partea lor de dreptate,dar si “derapaje” evidente!Credeti ca lumea a votat PSD-ul doar pt ca e anti Basescu si PDL-ul doar pt Basescu?Daca ar fi asa inseamna ca suntem o natie de prosti!
    Batalia celor doua trusturi Antena si Realitatea este clara,Antena este anti Base,iar Realitatea pro Base.Eu spre exemplu le urmaresc pe amandoua cam in aceiasi masura,dar postul Realitatea mi se pare mai corect pentru ca mai da o sansa si adversarului,dar la Antene mult mai rar apar si opini contrare!Realitatea ofera cel putin iluzia unui duel corect lucru care nu se prea vede pe Antena 3!
    E imposibil ca Base sa fie raul absolut,si sa nu fi facut si el lucruri bune!

    PS-nu sunt un fan al lui Base

  4. ca tot ai adus vorba de ’10 pentru Romania’, nu-mi spune ca nu ti-a placut de Aurora Simionescu…eu ii dau acestei fete de 24 de ani nota 10: pentru ce a facut ea pana acum si pt ce a spus pe scena. Si le mai dau 10 si minerilor. M-au facut sa plang. That’s me

  5. Sa inteleg ca deja va cam fac cu ochiu “colegele” de trust:Magduta, Florinuta…
    Se pare(ca sa folosesc o expresie jurnaliceasca)ca se coace de un tranfer al Sintezei la Euforia?
    Inseamna ca vom urmari Sinteza zilei cu Mihai Gadea si Magda Ciumac moderatori si pe Ion Cristoiu la “Inelul cu diamant”,urmarind pofticios unduirile d-soarelor gata sa-si expuna formele apetisante pentru inelul d-nului Cristoiu.Cred ca va fi cea mai dura competitie,iar D-nul Cristoiu va negocia si va solicita probe suplimentare pt.inelul care se va lasa mult asteptat.De ce?Pentru ca d-nul nu va sti in care buzunar al vestei l-a pus.Va dati seama ce suspans?E in asta de sus sau in buzunarul de jos sau in cel pt.telefonul mobil?
    Si,ca sa creasca ratingul, inelul va fi dat spre pastrare la…Mircea Badea,care il va oferi castigatoarei din pozitia spagat pe doua scaune.
    Scuze daca am fost c-am deplasata cu fanteziile mele,dar, la ce miscari sunt in politica,nimic nu m-ar mai mira in tara asta.Sau poate,vor mai exista cativa oameni decenti care sa merite timpul pe care ,tu,ca privitor,il dediici lor.

  6. Pentru “entuziasti” …MANIFESTUM NON EGET PROBATIONEM >>> “NIMENI NU ESTE DE NEINLOCUIT !”.

  7. esti “genial”…hihihi…sper sa nu plecati nicaieri…ar fi mare plictiseala daca nu s-ar auzi vocile voastre in peisaj…keep going…ce naiba ??? nu va invata Tuca nimic ???..cu drag, cu bine, sper pe curand

  8. @Saitnoxis
    Zici: “E imposibil ca Base ….. sa nu fi facut si el lucruri bune!”
    A facut domnule, sigur ca a facut!
    A facut contrabanda, a facut bisnita, a mers pe la bordeluri, a ciripit la securitate si mai apoi a intrat in randurile ei, a vandut flota, si-a dat ilegal locuinte, a mintit, si-a promovat amantele, etc. Vezi? Numai lucruri bune a facut.

  9. @Saitnoxis chiar nu intelegi nimic… SUNTEM o natie de prosti…sau defecti genetic..sigur exista si exceptii …dar putzintele

  10. merg pe mana d-lui chis alexandru: si ctp-ul, si cristoiu sunt prea naivi pentru rolurile pe care si le-au asumat. uneori, din pacate, sunt chiar patetici…
    plecarea d-lui cristoiu in cazul, improbabil, in care pc-ul ajunge la guvernare este insa o chestiune de mult bun-simt.

  11. Oameni buni, trăim o tragedie și-n tragedii toți au dreptate ( vezi mai jos). În rahatul generalizat în care ne bălăcim cu toții, Bărbații Adevărați au două variante: se bagă-n luptă până la care-pe-care (abordarea Ciutacu, Badea) sau nu se amestecă pentru că dacă deschid gura le intră-iese rahat din ea (abordarea Cristoiu).
    Cineva zicea mai sus de ’naivitate’ la CTP/Cristoiu: băiețel, asta nu-i naivitate e Idealul pe care ar trebui să-l avem cu toții în viață ca reper permanent. Când oamenii ăștia zic că așa ar trebui să fie, că așa nu se poate, că ei așa fac, se raportează la un Ideal, un reper moral, o valoare, zi-i cum vrei.Și noi ceilalți trebuie să le fim recunoscători că ni-l reamintesc pentru că luați de vria vieții noi uităm cum ar trebui să fie, de fapt.

    *Diferența dintre dramă și tragedie: În dramă unii luptă împotriva altora, unii având dreptate, altora nu.
    În tragedie unii luptă împotriva altora și toți au dreptate.

  12. Nea Victore, m-am saturat de o pitzipoanca de la voi ,de la ANTENA, ce tot transmite, printre orgasme, de la COTROCENI !!!! Ocheama ,parca, Sorina Matei si cred ca doarme , nici nu poate adormi, cred , fara poza baselei , sub perna!!!Si daca-mi vei raspunde ca in cazul ziaristului de la pagina trei, sa stii ca nu te cred!!Nu e nici o barfa aici dar tre da-tzi spun ca rar vezi un asemenea ,,devotament” si-o atat de ,,netzarmurita” si sublima admiratzie, ca in cazul acestei desavarshite ,,fatuci”!!! Chiar daca , uitandu-ne bine, seamana mult cu o ,,tziganca imputzita”, nu tzi se pare?????

  13. REPET, Boss! vezi de ne lasa si tu cu ochi-n soare. Daca pleaca Cristoi chiar că e nașpa, dar… asta e.

  14. D-le Ciutacu,
    Chear dacă PC e în coaliţia de guvernare sunt convins că Antenele nu vor urma calea Realităţii de a lustrui papucii puterii aşa încât vă urez succes şi în continuare.

  15. @pacostel: BAIETEL, mie mi-ar fi usor sa-ti explic cum sta cu naivitatea celor doi, dar tare mi-e ca ti-ar fi mai greu sa intelegi…

    in plus, baietii nu candideaza la “naivul anului” ci la titlul, in ultima instanta, de cel mai competent ziarist…

  16. Cred ca Ion Cristoiu doar a obosit putin, si va reveni cu mai mult aplomb anul viitor dupa alegeri, imediat dupa ce PDL-ul va scoate PSD-ul si PC-ul in suturi de la guvernare. E o voce lucida!

  17. Dupa ce mi s-a frant inima vazand marii si incomparabilii actori ai Romaniei, aceia care m-au invatat de-o viata cu teatrul si filmul de mare calitate, dupa ce n-am putut sa nu ma gandesc ca-i foarte posibil ca pe oricare dintre ei sa-l vad pt ultima oara in viata lui, n-am putut sa nu pufnesc in ras la sabloanele verbale extrem de plate si dureros de sacaitoare ale lui tatulici iar apoi am ras cu hohote cand am aflat cine a luat premiul pt cel mai admirat roman! Ia se va vad daca ghiciti!!! Ei?! Oh, da, chiar el, marele strateg, marele 3 in 1 (presedinte, prim ministru si guvern), unicul om orchestra din politica europeana, maretul marinar! Admirat! Cel mai din dintre toti romanii! Va dati seama ca suntem praf?! Nu noi ca popor, ca sigurissim n-a votat tara, ci vreun vant recunoscator pt vreun nup, ca sa nu stea la zdup (misto gaselnita!)Suntem praf fiindca dintre noi a iesit acest vant ca si alte vanturi la fel de jenante! Din pacate, premiatul n-a putut fi prezent! Vaaai, ce pacat!!!

  18. Nu cred pana nu vad aceasta alianta.Tot mai sper ca e sah (la rege). Sper sa fie si mat.Oricum, sunt curioasa sa vad care dintre partide e mai ferm in sustinerea promisiunilor, indiferent care sunt astea.

  19. @ “Zece pt Romania”. Din tot bilciul lui Tatulici-Vintu, a impresionat -prin sinceritate si tragism- doar episodul cu minerii. Desigur, Giuliani a cuvintat ca un primar adevarat. I-a invitat pe imbuibatii Romaniei (buna parte din ei aflati in sala Ateneului) sa-si cheltuiasca banii si la New York. Acum, cu privire la referirile lui CTP la Mircea Badea. Probabil ca pe bune, la ambele categorii locul intii a fost ocupat de Mircea Badea si nicidecum de CTP. Dar “conteaza cine numara voturile” sau cine i-a platit pe cei ce le-au numarat. CTP este un mare gazetar si spune niste adevaruri. Insa la fel ca poetul-mosier Dinescu, el se limiteaza la adevarurile unuia pe care tranzitia l-a facut milionar (ori multimilionar?!). In schimb Badea, facind parte dintre amarasteni, vede si necazurile aestora.

  20. Mda…..preocupare mare.Adevarul e ca daca nu ar fi fost Antena 3 si 2 ne-am fi plictisit de moarte.Faza e ca nu stiu daca ne vom distra la fel daca “astia” intra toti la putere.Ar mai fi o posibilitate:Sa-si faca Patriciu o televiziune cu acoperire nationala si sa se transfere toata trupa acolo.
    Ar fi audienta maxima tinand cont de ce se arata in viitor (PSD+PC+PDL+UDMR) Oauuuuuuuuuu ,o sa fie o “paruiala” pe cinste.
    Saraca tara noastra ,am ajuns de unde am plecat! FSN ,FSN,
    Ei cu Ei si noi singuri.

  21. Perfecta dreptate: nu o sa moara lumea fara Cristoiu! Vor veni altii, oameni capabili ce asteapta doar o sansa in viata ca sa se afirme.
    Respectivele nestemate sunt vai de ele, dar asta e tara noastra, in ea crestem si ne chinuim sa traim.
    Astept ziua in care o sa gasesc o emisiune total obiectiva la politica, in general. Deocamdata, doar Sinteza zilei se apropie de idealul meu de emisiune.

  22. Nea Victore, cine dracu a adus-o pe SORINA MATEI , LA VOI LA ANTENE????? asta e campioana la pupincurism basescian d-ala ,,orgasmic” ,vorba lu’BADEA!!,cred ca doarme cu tabloul piratului sub perna !!!! la trei vorbe scoate pe guritza-i maiastra numele baselului, si de cate trei oriintr-o fraza!!!!! asa ca avetzi si voi utecista voastra , chiar daca seamana mai mult cu o ,,tziganca imputzita”!! Si daca o sa-mi respunzi sa nu-mi zici ca la intrebarea cu ,,jurnalistul” de la pagina trei, devenit ,cred, prezentza cea mai numeroasa pe RATALITATEA!!!!!

  23. Ati facut voi misto atata timp de Jucator, v-a mai impuns, v-a aratat cu degetu’, a uitat de voi, dar uite ca acum, indirect v-o luati rau de tot! Va plateste cu varf si indesat!!! si chiar ca MERITATI! Prea l-ati vazut numai pe el, voi ar trebui sa va faceti un canal TV numit ANTIBaseTV, sa-l porcaiti numai pe el toata ziua si sa-i pupati pe altii…sunteti mai rai decat Vadim cu ungurii. Iar de Vadim lumea zice ca e nebun ca o tine intr-una cu iredentismul….mie mi s-ar acri sa-i spun numele ala infect in fiecare minut al existentei mele si va dau un pont: spuneti-i domne Fanthomas, ca e exact el! Respect Valentin Stan,Maestru Cristoiu,Badea…etc. Cat despre emisie, poate va sustine amicul Bombonel, nu pe el l-a vanat Fanthomas in 2004? mare pacat sa vad atatia intelectuali slugile unor impotenti mintal, ex. securisto-comunisti….voi si cu realitatea dati exemplu de aservire politica….pacat de voi! PS: SUS PATRIA, JOS MAFIA

  24. Mult prea multa politica in presa noastra,in special la cele doua posturi de stiri,pline de “deuntologie”,Realitatea si Antena 3.
    In afara de crime si politica nu mai vezi si tu o stire interesanta. Se intampla atatea in tara asta si in lumea asta,dar noi nimic: politica si violuri!
    Sunt mult prea multi “analisti” si “analiste” care cat este ziua de lunga toaca aiurea nervii romanilor.
    Personal cred ca emisiunile cu caracter politic trebuie sa fie programate de la ora 23 in sus. Cine mai are nervi si chef sa urmareasca politicieni imbecili si analisti frustrato-interesati nu are decat sa stea noaptea sa-i urmareasca,la concurenta cu filmele porno. 🙂
    Avand in vedere componenta noului guvern – PDL/PSD – cred ca este obligatoriu sa urmeze si o restructurare a emisiunilor cu caracter politic. Avem nevoie de emisiuni cu analize echilibrate si corecte…..fara vena umflata la gat si spume la gura.
    In legatura cu titlul,nu cred ca este cazul de victimizare,sunt multi care lipsesc din poza asta,atat din trustul tau cat si de pe la trustul concurent care trebuie sa faca o pauza.

  25. Gata, baietii veseli semneaza maine parteneriatul, auzi la ei, parteneriatul pt Romania! Hehehehe! Ti-e greatza. Cine va mai vota la anul este sau dobitoc sau cumparat c-un kil de orez. Sentimentul? SCARBA.

  26. “Cristoiu e vulpe batrana si histrioana”

    Ce fel poate sa fie o vulpe “istrioana?”
    Asta o fi stiind ce e aia histrion?
    Sau poate ca nu stie ce e aia vulpe.
    Vulpe histrioana…..

  27. Eu nu inteleg ce legatura are dl Cristoiu cu Partidul Consevator… Dansul e un jurnalist independenti politic care nu are nicio legatura cu vreun partid… Intre faptul ca PC bate palma cu Basescu si faptul ca la Sinteza Zilei voi il tocati pe Base nu vad nicio corelatie… Nu-i asa ?!

  28. Domnule Ciutacu cum va explicati ca domnul Ion Cristoiu a fost platit de o “mustarie” a lui Vantu?Daca va pleca la Realitatea si acolo vom auzi ca a fost platit de o termocentrala a lui Voiculescu,ce sa mai credem?E pacat ca oameni in care avem incredere ne dezamagesc fara pic de rusine.I-am transmis si lui Badea si va transmit si dv.:”pastrativa pula in chiloti”.

  29. Dom’ Victor, recunosc in nemernicia mea ca sunt fan “antens”, dar n-ati putea vorbi dumneavoastra cu fatuicile astea de la “stiri” sa nu mai faca aaaa, oooo, mmmmaaaaa sau, si mai penibil, baaaaa (cu i din a!), pentru ca sunt atat de enervante ca nu numai ca nu ma pot concentra la ce spun, dar mi se pare de-a dreptul jignitor pentru orice conlocutor ar avea. Daca n-au idei in mintea capului si le cauta in pauzele astea ridicole de vorbire sa-si faca o lista permanenta de genialitati spontane, ca si asa pun niste intrebari de te doare mintea. N-ar fi mai bine sa se ocupe ele de “flesh sport” (asa ii zic mereu si te duce gandul la alte ielea!)sau sa croseteze niste ciorapi de lana pentru iarna?
    Cat despre domnul Cristoiu, spuneti-i dumneavoastra va rog sa-si vada de treaba, pentru ca injuratorii vor continua sa-l injure si admiratorii sa-l admire, indiferent unde se duce sau ce face. Important e sa aiba unde sa zica si sa faca ceva. Eu cred ca “Sinteza zilei” i se potriveste manusa, cu sau fara domnul Voiculescu la putere, si daca va injura in biserica si va fi concediat, cel putin va avea cateva puncte morale castigate cu acea ocazie. Chiar daca a zis ce-a zis, nu trebuie sa se jeneze sa schimbe de opinie pentru ca doar cel care nu gandeste nu se razgandeste.
    Va urez multe succesuri in editarea de fraze la “Vorbe grele”, mai ales ca circumstantele promit lupte si mai grele!

  30. domnu’ ciutacu sincer ion cristoiu e de inteles… adik dumnealui traind in vremuri tulburi la fel d intens k si acum nu poate trece chiar asa usor peste jignirile aduse d basescu fara pic d regret….si d altfel si dumneavoastra ati fi indreptatit la o eventuala decizie asemanatoare d parasire a trustului dar sfatul meu 🙂 : ramaneti constanti si in aceleasi formate fiekre la locurile dumneavoastra pt ca un brand se construieste in timp !

  31. Pai cum sa nu se refaca fostul FSN daca este vorba de multi bani, sau cascaval, la mijloc.La noi in Buzau presedintele consiliului judetean si-a facut fiul parlamentar pe pachete cu mancare date romilor cu drept de vot.Toate licitatiile in constructii publice sunt date firmei lui fisu care nu stie altcva decat sa cheltuie banii cu toate tarfele di buzau.

  32. Victore, se poate trai fara oricine, dar NU ar fi pacat? La “fidelii” vostri (care nu sunt putini) v-ati gandit? Pana la urma un jurnalist este compsu din “sine” si cititori+telespectaotori. Eu tot mai sper sa ramaneti.
    Ne asteapta vremuri grele si sper sa va gasesc acolo cand deschid televizorul si dupa Revelion.

  33. Puteti merge oriunde, dela otv la Romania Mare, trecand pe la Cotidianul, Cancan sau la emisiunile XXX. Cameleoni !

  34. Fatucile alea, asa se adreseaza dl Cristoiu fetelor de genul ala, ar putea face emisiuni ca ale voastre pe euforia, la genul parodii. Voi discutati despre lucruri serioase. Dl Teodorescu mi-a fost profesor in facultate si am tot respectul pentru el. Badea a lansat sloganul romanilor, Gadea e simpatic si cu fata lui de copil studios lanseaza idei si comentarii pertinente. Valentin Stan e omul spectacol, chiar nu poate fi inlocuit, iar tu…esti tonomatul care ne canta melodiile preferate. Melodiile tale se potrivesc cu starea de spirit a celor care-si mai permit sa gandeasca. Eu sper ca dl Cristoiu va reveni asupra deciziei.Nu poate sa cante cum ii spun altii. Sincer, i se simte lipsa maestrului Paler. Mare om, mare caracter. Ce frumos ar fi vorbit despre starea actuala a politicii. Ne ducem spre dictatura si nimeni nu se prinde. O sa-l impuscam si pe Basescu? Cred ca doar asa vom scapa de el. Sau mai bine sa-i servim o friptura cu dioxina. Nu sunt macabra, dar cred ca trebuie sa luam pozitie sau o sa fim exclusi si izolati ca natiune. Din pacate interesele unora se ascund in asa zisul Pact pentru Romania. Foamea e mare. Daca ne-ar ajuta cu ceva ce pun astia la cale, m-as duce si i-as sustine, dar, cunosc marfa. Vai de mama noastra.

  35. Am auzit ca viitorul fost prim ministru Geoana e suparat ca nu a castigat concursul de Miss “Desemnarea Premierului”.Poezia a spus-o bine dar “Juriul” a fost mai impresionat de proba costumului de baie

  36. Disertatie “made in Romanica”
    Ma uit la televizor, sa vad si io un talk-show ca lumea. Da, fetzele sunt aceleasi, burtile politicienilor sunt aceleasi, nu le lipsesc cravatele, ceasurile si camasile scumpe… Da sunt tot ei! Moderatorii sunt aceiasi, aceeasi tinuta, acelasi ruj aceleasi parfumuri (cred ca nici astea nu le-au schimbat, ca vine criza!). Si pun aceleasi intrebari, incearca sa descoase, apoi ceilalti invitati (analisti, sociologi, jurnalisti), o cos la loc, si ei sunt tot aceiasi. Nici macar decorul nu s-a schimbat…
    Incep politicienii sa vorbeasca. E vocea lor! Dar cuvintele nu le mai recunosc! Nu mai inteleg NIMIC! Sunt tot aia de acum 4 ani, sau de acum trei saptamani? Cu siguranta NU! Am un moment de uluiala, imi vine sa sterg ecranul televizorului prin interior, ca poate in nebunia mea, aproape cred ca in studio sunt prea multi aburi, prea multa umezeala… Imi revin, si stiu ca nu-i asta cauza… Schimb pe postul concurent… Nu nici acolo nu s-a schimbat nimic. Si acolo se rostesc aceleasi cuvinte…
    Observ la moderatori cum incearca sa isi stapaneasca zambetul ironic sau vreo ghirmasa, cum se stapanesc sa nu vomite… Abia acum imi dau seama, ce greu le este lor sa inghita!…

  37. @plopcupere: si eu vreau sa continui ce-am inceput si cred ca am demonstrat pana acum ca-i respect pe cei care consuma “produsele” muncii mele. doar ca sunt sunt dispus sa ma compromit. atat timp cat nu mi se pune pumnul in gura – si, pana acum, n-am avut motive sa ma plang – merg inainte.

  38. offline–Marko Bella asta e nesimtit rau! Mor de nervi dupa ultimele lui declaratii. Alte aberatii despre eventuale conflicte interetnice, foruri internationale care ne privesc urat pt ca nu sunt ei la putere, etc.
    Nu-i mai suport pe astia. Singurul lucru pe care il apreciez la psd (cu toate ca nu-i voi vota niciodata) este ca ne-au scapat in sfarsit de udmr.
    Ce suparat era nesimtitul asta de marko… nu pot sa cred. Cand draku vor ajunge romanii din Ungaria sa guverneze timp de peste 12 ani!
    Nu se lasa marko asta pana cand nu creeaza el tensiuni interetnice.

  39. O sa plece si Cristoiu ,asa cum s-a aruncat si Ungureanu de pe bloc . Am auzit ca TRU s-a urcat totusi pe un bloc… de ceramica (cerasit,parca) ,dar nu a mai apucat sa se arunce pentru ca trecand pe-acolo un dulau comunitar l-a luat drept buda(de,mirosul)si a fost nevoit sa abandoneze gestul de onoare in favoarea aruncarii cu pietre ( de data aceasta, dupa caini). Asa si maestru ,mai trage putin de pret si …..

  40. Imi pare rau ca Ion Cristoiu si Valentin Stan vor pleca de la sinteza, dar pana la urma este decizia lor si cel mai probabil s-au gandit foarte bine inainte.

  41. Domnule Ciutacu,
    Sigur santeti putin cam arogant,iar cu genialitatea mai discutam;totusi va urmaresc cu interes emisiunile care mie mi se par interesante pentru ca incearca sa ofere niste explicatii unor fenomene sociale in mijlocul carora traim.Despre plecarea,ipotetica a dlui Cristoiu de la emisiunea dlui Gadea,cred ca ar fi o pierdere pentru noi,ca telespectatori.Un gazetar cu experienta Dlui Cristoiu ar trebui sa incerce sa-si continue activitatea pe toate planurile ,desi,sant convins ca ,la un moment dat cand ai senzatia ca vorbesti ‘in pustiu’dupa ce ,o viata ai incercat sa-ti faci meseria cum crezi mai bine,se instaleaza acea stare de lehamite care te impiedica sa mai continui!(mai ales cand vezi in jur cand constati ca principiile lumii in care ai trait si profesat s-au schimbat in rau);cand constati ca banul,oportunismul,incompetenta,non-valoarea,lipsa de idealuri,intriga,minciuna,grobianismul,impostura,nesimtirea,etc – reprezinta,din pacate,atribute ale “omului de tip nou”.Acest lucru nu este valabil numai in profesiunea dvs ,ci si a multor romani anonimi, care,dezamagiti de ceea ce vad in jurul lor inca isi mai fac datoria din respect pentru profesie!Din acest punct de vedere il inteleg!Desi nimeni nu este de neinlocuit,cred ca plecarea lui de la aceasta emisiune va fi o pierdere,mai ales pentru incercarea de a fi un factor de echilibru,daca avem rabdarea sa-l intelegem,pentru ca,spre deosebire de scris, uneori este destul incoerent in explicatii.Sper insa,sa mai continue activitatea la celelalte emisiuni(ZIG-ZAG de ex)Eu o sa continui sa-l citesc si sa-l apreciez ca si pana acum!La fel voi proceda si cu dvs si colegii dvs pe care ,in cea mai mare parte ii apreciez pentru munca pe care o depun.Sant din generatia care inca mai crede ca mass media ar putea avea si un important rol educativ!Probabil santem de o naivitate vecina cu prostia !

    Cu deosebita consideratie !
    Ioan Petrescu

  42. Pe repede inainte…Adversarul tuturor este Traian Basescu iar in Romania nu se face politica ci “comert” pe marginea soselei. Voi, astia de la masa sinteti baieti destepti si v-ati prins de treaba asta.
    Deci astia care isi spun politicieni sint negustori pe mosiile de la mamicile lor… Este scirbos cind ii auzi pe “jurnalisti” facind analize …generale.
    Cine a spus ca opozitia va fi in strada a avut dreptate. Daca oamenii corecti si destepti din PNL vor ramine tot asa…sa mai vedem .In rest, hai la iarmaroc cu tara.Curaj ,gaina, ca te tai!

  43. Ma uit la “poza de familie”si vad ce-as pierde:niste oameni care gandesc, analizeaza, spun;pentru cine are urechi…Calculez ce-as pierde prin plecarea lor: analize pertinente; dar cui ii mai pasa de asa ceva cand toata tara e vraiste? Ma cuprinde deznadejdea cand vad circul zilelor noastre si nu ma pot opri in a asculta pe mos Ion de la tara”astora numai de tara nu le pasa!”Am lacrimat la spusele DOMNULUI RADU BELIGAN la Realitatea;Emana patriotism sfant…cati ca el?

  44. De cele mai multe ori ma uit la “Sinteza zilei” doar pt un singur lucru: dialogurile dintre dl. Stan si dl.Gadea. Sincer, nu stiu cine pe cine inspira: “Sinteza zilei” pe “Mondenii” sau invers.

    “Sinteza zilei” e mai mult o emisiune de divertisment.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.