Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Dacă ne-am da la o parte, vă băgaţi voi?

Dacă ne-am da la o parte, vă băgaţi voi?

Inteleg ca aseara, in timp ce eu ma semeseam in masina cu un sfert de agenda a telefonului, facea mare valva dezbaterea privind intentia de plecare de la Sinteza zilei a lui Ion Cristoiu. Asta daca intra PC in coalitia imorala care se construieste.

OK, Old Jack nu vrea sa-l banuiasca lumea pe nedrept ca pozitiile i-ar fi vreodata dictate de Dan Voiculescu. E alegerea lui, da’, daca ma intrebati pe mine, mintea mea in gandul ei nu crede; nici ca presedintele ipocrit va accepta vreodata solutia imorala in guvernul lui, nici ca noi vom ramane orfani de Maestru. Eu, scepticul de serviciu, n-am asemenea apasari. Am un contract (valabil pana la finele anului si prelungibil cu acordul partilor) care nu contine absolut nici o clauza de natura politica. Si, atata amar de vreme cat va fi valabil, nici nu va contine. Deci tot n-o sa-mi placa, la modul generic, pe sticla, de Jucator; nici in ziar, sa n-avem vorbe.

Da’ nu-i nici o tragedie pentru trust o eventuala (si, dupa umila mea parere, total improbabila) plecare de pe geam a racnitorilor de serviciu Gadea, Stan, Badea si Ciutacu. Fiindca exista o rezerva debordanta de cadre. In lungul sirag de nestemate, sclipesc, una mai lucitoare ca alta, Magda Ciumac, Sexy Braileanca si Silvia Pop. Sunt colegele noastre de la Euforia, care, n-am nici o indoiala, ne pot suplini cu succes. Colega Magda cred ca poate sa injure orice politician cu infinit mai multa aplicatie decat ar face-o Stan. Colega Braileanca (sau Sexy, nu-mi dau seama, sunt usor confuz) le-ar trage-o traga mai abitir decat o face Badea. Iar colega Silvia, care am inteles ca-i gata sa faca bebelusi cu materialul la eprubeta al clientului donator, e si mai sexy decat Gadea, si mai incisiva decat mine. La o adica – din cate am priceput, colegele enumerate mai au si alte colege la fel de dotate – se pot gasi inlocuitoare de geniu pentru Mugur Ciuvica, Bogdan Teodorescu sau Radu Tudor. Pentru ca-i banal si la indemana oricui ceea ce facem noi seara de seara si tara musteste de talente extrem de combative si andurante…

P.S. Multumesc din sufletel Utecistului pentru invitatia la “10 pentru Romania”, da’ ei cu ei, noi cu noi. Sau nu suna asa angajamentul portocaliu de campanie?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

106 thoughts on “Dacă ne-am da la o parte, vă băgaţi voi?

  1. “nu vrea sa-l banuiasca lumea pe nedrept ca pozitiile i-ar fi vreodata dictate de Dan Voiculescu”…???
    Eu zic ca lumea, sau cel putin eu, intelege tocmai invers. E o confirmare. E teama ca acum exista riscul sa faca gafe, sa nu crape acolo unde da…;-)

    Cum am mai spus: nu v-ar contesta nimeni daca ati fi rai cu toti, macar din cind in cind….dimpotriva.

  2. Nu pleaca domne niciun Cristoiu de la “sinteza”, bag mana in foc. Nu stiu cum o luati, dar sinteza zilei NU exista fara Cristoiu. Cristoiu eswte pentru Sinteza cum e Esca poentru Stirile PROTV.

  3. Nu-mi fac probleme că va rămâne fără ,,coledgi” domnul Cristoiu pentru că P.C. nu va primi nimic din ciolanul puterii iar alianţa de guvernare P.D.L. – P.S.D. nu va dura mai departe de toamna anului viitor. Şi când spun toamna, sunt optimist.
    În altă ordine de idei dacă m-aş numi P.N.L. mi-aş dori al dracului alegeri anticipate, numai şi pentru faptul că, noi – ,,prostimea” – cei care am votat cu buci unul dintre cele două partide am votat, în cele mai multe cazuri, împortiva celuilalt. Şi-acum ne trezim că cei doi duşmani de moarte ce se scuipară şi bălăcăriră cu ocări şi măscări ani la rând, sunt acum atât de tandri unul cu celălalt şi dornici să lingă acolo unde au scuipat şi s-au bălăcărit.
    Sila e un sentiment mult prea uman ca să exprime întreaga… repulsie provocată de spectacolul împănat cu godaci politici cu un şorici ce nu l-ar putea face comestibil nici câteva şire de paie sau oricâte butelii vreţi dumneavoastră.
    Cu respect,
    marcel cu m mic că cei cu litere mari sun parlamentari

  4. Dle Ciutacu, aveti o echipa prea buna, si asta o stie si consumatoru’… ar fi o mare prostie sa se destrame asemenea echipa. Daca totusi se va intampla, nu cred ca A3 va mai face audienta de acum…
    Semnat: fan Badea-fan Ciutacu-fan Gadea-fan Stan

  5. Buna seara d-le Ciutacu,
    Eu nu cred ca dl Cristoiu va pleca-poate o sa o faca pentru ca s-a saturat de toate,ii e dor de biblioteca ,scris…
    Va dati seama,ca o sa ne lipseasca Old Jack,dar sper din tot sufletul sa nu plece de la Sinteza zilei.
    Stati dragi domni acolo,ca noi ce o sa facem?!
    Nu vrem nici pe Magda,nici pe Sexy Braileanca,etc.,ce ,doar n-om fi ajuns la balamuc!?

    Va doresc un week-end placut si bucurie in famile.
    Cu tot respectul,
    IoanaP.

    P.S.la P.S.:Imi place chestia cu Utecistul din P.S.-ul Dvs.,ca eu tot asa il percep!

  6. Dle Ciutacu,
    De foarte multi ani analizez comportamentul a doi mari “titani” ai ziaristicii romanesti, Ion Cristoiu si Cristian Tudor Popescu. Va marturisec ca la amindoi am constatat o endemica trasatura de caracter: naivitatea! Acesti doi ziaristi s-au inselat de prea multe ori – de-a lungul unei indelungi cariere jurnalistice – ca ma si intreb cum de este posibil? Ce resort intim le dicteaza, de fiecare data, sa acorde “polite in alb” unor persoane care nu au dovedit prin nimic ca merita aceste atuuri morale? Diferenta dintre cei doi este modul in care fiecare este perceput: Ion Cristoiu este “copia fidela” a lui Ilie Noromete(mai putin naivitatea) iar Cristian Tudor Popescu este un mic dictator al verdictelor date la Tv, crezindu-se detinatorul tuturor adevarurilor absolute si dind sentinte inexorabile.

  7. Gresesti referitor la invitatia la “10 pentru Romania”. Te-a invitat pe tine personal. Te-ai indentificat asa de tare cu trustul de presa din care faci parte? Poate ai alte motive pe care nu le spui, pentru ca altfel e o dovada de imaturitate, iar asta imi vine greu sa o cred.

  8. Cristoiu nu este Basescu sa se razgandeasca dupa 5 minute! Daca a zis ca pleaca…apoi, cred ca pleaca… daca pecistii iau si ei… acolo… o ciosvarta de putere! Se gasesc televiziuni care sa critice noua putere.Unele se pregatesc deja!
    Si…nu a plecat Base de la Cotroceni ca sa ramana Sinteza Zilei fara “obiectul” muncii!

  9. @Plano: nu prea cred. care? B 1 TV cu frustratul de radu moraru: nu prea cred, TVR 1: sorry, dar nu-i loc, e luat de basescu, national TV: acest post nu exista, PRIMA TV: nu face politica. mai are rost sa mentionez Realitatea TV? 😆

  10. eu m-as bucura daca tu si crestoiu ati pleca amandoi unde vedeti cu ochii…

  11. Cine sa se bage??? Pai deontologii lu’ peste-mputit-de-osanale-marinarului, sunt cu totii sub Mircea Badea… Dar pana una-alta, Dl. Cristoiu, are dreptul sa faca ce doreste. E o tara, cel putin pana acum, libera! Sigur ca-mi pare foarte rau, dar… Emisiunea asta e un reper al vietii mele cotidiene. Din toata campania, imi voi aminti doar de teapa data de staful lui Udrea unei femei necajite, de faza lui Marinescu de pe B1, de emisiunea de la A1 si de Sinteza!

  12. Hehe! Adevarul e ca mi-ar fi greu fara voi. Racnitori de serviciu sau nu, m-am obisnuit cu voi si… stii cum e… “rau cu rau, dar mai rau fara rau”. Plus ca, odata lasata pe mana “colegelor” voastre, nu stiu la ce sa ma astept. Si nu de injuraturi mi-e frica! Parol!
    Maestrul Cristoiu are de ales intre a-si pastra integritatea, dovedind ca pana acum nu l-a injurat pe Basescu la comanda si a ne lasa pe mana lui Hurezeanu, care ne-ar incaleca in secunda doi.
    De Gadea si de Badea nu zic nimic. (primul mi-e simpatic iar de-al doilea mi-e frica)
    Care “10 pentru Romania”? Nu vezi ca au inceput sa se repete? CTP-ul a luat premiul I de 2 ori (si de vreo 4 ani) iar restul, care ar fi fost oarecum importanti, n-au venit.

  13. Sinteti o echipa extraordinara!Va urmaresc cu interes si apreciez in egala masura pe toti:Vali Stan,Mircea Badea,Radu Tudor,Mihai Gidea….pe maestrul Cristoiu….Sinteti buni fiecare in parte…dar cind va reuniti toti..ati spart toate audientele…nu as vrea ca parerea mea sa fie interpretata altfel…sint doar un telespectator fidel,atit eu cit si familia mea si urmarim cu interes aparitiile voastre.Sa dea Dumnezeu sa ramineti tot voi in continuare chiar daca vad ca e o alta ”echipa” pregatita sa va ia locul.

  14. Antenele 2 şi 3, se identifică cu Ion Cristoiu, Victor Ciutacu, D-na Gabriela Vrânceanu-Firea, D-na Dana Grecu, Mircea Badea, Mihai Gâdea, Radu Tudor (nu neapărat în această ordine!)
    Ion Cristoiu este mintea raţională de la Sinteză. Spunea Chis Alexandru mai sus, ceva despre naivitate. Eu cred că dincontra, mai întâi spun ceea ce cred dumnealor (cei doi amintiţi) că este normal (ori corect) să se facă, apoi analizează ceea ce s-a făcut în fapt.

    Oricum, nu cred că va pleca nimeni.
    Din această porcărie de alianţă se va alege praful. Lungiţi-o fraţilor, lungiţi-o! Aşa, cam prin martie vom avea şi un nou guvern.
    În situaţii de criză pentru ca lucrurile să nu se înrăutăţească, cea mai bună soluţie este ca, în prima fază, să nu se facă nimic. Se pare că asta ne aşteaptă. Lucrurile vor merge de la sine, guvernul actual va face doar ce-i dă dreptul Constituţia să facă, scapă de grevele care aşteaptă noua guvernare la porţile Palatului Victoria, mai scapă şi de alte mici “jene”…

    De criza asta cu care ne sperie toţi guvernanţii trecuţi prezenţi şi viitori, nu mă tem. În schimb, mă îngrozeşte posibilitatea ca Băsescu să-i îngenuncheze pe toţi. Dacă negociatorii sunt şantajaţi cu cine ştie ce greşeală din trecutul lor (mai mult sau mai puţin apropiat) acum ar fi momentul să ne spună…

    Salvarea noastră este, incredibil, tot UDMR-ul. Unii şi-au dat cuvântul că-i iau la împărţit ciolanul (ca să vezi, nu şi l-au retras în 5 minute?!) ceilalţi nu au mandatul să-i accepte.
    Nu înţeleg, ce mai este de negociat?!

  15. Pacat de gala, domnule Ciutacu! A fost faina, zau! Si pe cuvant ca merita sa mergeti. Eu unul m-am stricat de ras la premierea privind categoria celor mai “apreciati”…”cunoscuti”..nah! C’am uitat categoria! Da’sigur a castigat’o baselu.Intai m-am enervat crunt pe romani si brusc m-am destins contstatand ca premiul ii va fi inmanat de D.Diaconescu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Am ras cu lacrimi. Mai buna asociere nici nu se putea gasi. Circ+circ =dixtractie. Pacat ca ati lipsit. As fi dat orice sa vad asta live. Cu stima!

  16. Hai mah, incerci sa-i arati patronului ca sunt altii mai naspa in ograda de care trebuie sa scape inainte sa o faca cu voi.

  17. In ce-l priveste pe Ion Cristoiu, putem sta linistiti. Cristoiu e vulpe batrana si histrioana pana in maduva oaselor. Va pleca de pe ecran cum pleaca Iliescu din politica. Si nu o spun cu regret. Din contra. Ideea e ca nu am nici cea mai mica emotie ca-l vom pierde din vedere pe batranul Jack, cum bag sama ca il alinta apropiatii. Iar faptul ca sigla din coltul ecranului pe care va aparea in continuare o sa faca parte din trustul antenelor sau nu, asta pentru noi privitorii prea putin importa.
    Si ce spune Ciutacu in acest post e just. (Aproape) toti cei enumerati sunt ziaristi mult prea pregnanti ca sa nu-si gaseasca un locsor sub soarele mass-media, in caz ca antenele se vor retrage cumva pe pozitia ciocului mic fata de portocalii. Asta e poate singura trasatura in mod autentic democratica a societatii romanesti.

  18. Uite aici ce mare e marele maestru..
    Imperiul Ciutacescu sucks…
    Ce anti-basescian convins esti ma? Dar de-alde Hrebenciuc,Voiculescu si altii nu ai nimic de zic nu…
    Sa-ti fie rusine, tie si altora ca tine, care ne intoxicati zilnic… Ma intreb cum dormi noaptea, stiind ca ai mai prostit vro 10 romani cu retorica ta de doi lei..

  19. Victore, e a doua oara cand te felicit pentru articole…
    Sau, stai, ca nu am spus-o… o spun acum: Felicitari!
    Si ma bucur ca nu ai uitat sloganul portocaliilor si ni-l readuci aminte. 😉
    Sa-l spui mai des, da?

    Multumesc. 🙂

  20. am uitat sa intreb ceva, si te rog sa raspunzi sincer. 🙂
    Cand la Sinteza vine echipa din poza (completa), mai e vreun post cu audienta mai mare?
    Eu nu am de unde sa stiu, pentru ca in afara de Antena si ProCinema (din cand in cand) nu mai ofer audienta altui post romanesc. :p

  21. M-am grabit la bucurie ca schiopu’n carje!!! Mai am oleaca si ma sufoc! “politicianul anului”!!!!!??? Bai! Romania e facuta din prosti ca mine!

  22. Pentru Old Jack – RESPECT!
    Pentru restul trupei – parafrazandu-l pe Mircea Ionescu Quintus – FIDELITATE! Nu fata de “mogul” ci fata de NOI, cei ce va urmarim si…cateodata va ADMIRAM.
    Salutare taica si noroc

  23. Bai sunteti Dumnezeu pe pamant – si nu in sensul folosit de Badea – pentru mine care am rau de vapoare, porturi, flote si admiratie pentru tiganicile imputite, chiar sunteti Dumnezeu pe pamant.

  24. Eu zic ca Sinteza zilei se afla intr-o situatie delicata desi sunt sigur ca Mihai Gadea and the Crew vor gasi o rezolvare. Am un mare respect pentru voi toti.

    Acum un mesaj pentru politicienii nostrii:

    ” Şi acum priviţi cu spaimă faţa noastră sceptic-rece,
    Vă miraţi cum de minciuna astăzi nu vi se mai trece?
    Când vedem că toţi aceia care vorbe mari aruncă
    Numai banul îl vânează şi câştigul fără muncă,
    Azi, când fraza lustruită nu ne poate înşela,
    Astăzi alţii sunt de vină, domnii mei, nu este-aşa?
    Prea v-aţi atătat arama sfâşiind această ţară,
    Prea făcurăţi neamul nostru de ruşine şi ocară,
    Prea v-aţi bătut joc de limbă, de străbuni şi obicei,
    Ca să nu s-arate-odată ce sunteţi – nişte mişei!
    Da, câştigul fără muncă, iată singura pornire;
    Virtutea? e-o nerozie; Geniul? o nefericire. “

  25. Am scris parerea mea despre toate acestea, pe ziare.com.CHE GHEVARA). Cit priveste “ZECE PENTRU ROMANIA”-Foarte bine ca nu v-ati dus !A fost un circ ! Au amestecat oameni valorosi cu nulitati…Familia mea urmareste Sinteza Zilei,Revista presei si emisiunea dv.Felicitari!

  26. le-ai refuzat invitatia celor de la realitatea? sa-ti fie rusine, nu se face,cum ai putut?:))))) bine ai facut!:D oricum din cate am vazut in seara asta cu exceptia comentariului lui DDD(Dan Diaconescu Direct) care a fost sa zicem amuzant,adica mi-a placut,in rest plictiseala totala,vorba reclamei! tatulici la fel de sobru si de “Mort” iar melania mai zicea si ea ce era scris in desfasuratoru’ ala…

  27. Sinteza zilei a ajuns , in ultima vreme , o ” oglinda oglinjoara ” a lui Gadea. Sunt convins ca Gadea l-a provocat pe Jack numai ca sa mai auda odata confirmarea ca pleaca. Orgoliul lui Gadea e enorm .V-o spune un ins care a facut doi ani de psohologie speciala. Desi se vorbeste de deontologie , nimeni nu prea mai intreaba de ea la o adica. PSD-ul s-a topit in PDL .Nu am crezut ca oportunismul foamea e asa de mare. M-am inselat. Asta e. Nu-l agreez pe Basescu dar il admir . Pentru machiavelismul sau. Daca a ajuns Nastase sa faca program de guvernare pentru PDL , nu mai e necesara nici o explicatie suplimentara. Romania e tzara tuturor posibilitatzilor;si celor ce se poate dar mai mult a celor ce nu se poate.

  28. Daca voi plecati de la antena 3…se inchide postul. Sa fim seriosi..oamenii din imagina sunt cream. Daca aceasta crema se duce..tortul nu mai este bun. Nu, nu pup in cur, doar imi exprim pararea.

  29. @gigi: cand Cristoiu facea ziare, Teodorescu ii corecta virgulele lui Manolescu. cand citesc replicile unoea ca tine, zau ca ma culc al dracu’ de linistit.
    @neinfectat de comunism: vorbeste cu patronu’, poate-ti rezolva inconfortul.

  30. Ma uit la poza de mai sus si ma crucesc de cum s-au nimerit atatia barbati si nici o femeie in studioul ala.
    Cat pe ce sa spun ca sunteti o banda de misogini, daca ezit in privinta unora.

  31. Intru pe blogul dvs. pentru prima oara si nu ma rabda inima sa plec fara a lasa un comentariu.
    In sport, echipa castigatoare nu este schimbata. Bineinteles, mass-media nu poate fi confundata cu sportul, fie si numai din cauza absentei fair-play-ului. Dar chiar si in aceste conditii, o formula de succes (si de calitate) precum cea a “Sintezei zilei” nu ar trebui modificata. Fara Ion Cristoiu s-ar pierde din farmecul ei, din sarea si piperul cu care ne delectam in fiecare seara. Toata emisiunea este asezata sub semnul autoritatii morale si profesionale a dlui. Cristoiu. Pentru a nu mai pomeni despre indiscutabilul sau simt al umorului. “Sinteza zilei” a pierdut deja o mare valoare, Octavian Paler. Nu este oare destul ?
    Personal, cu toate ca nu am votat P.C.-ul, sunt totusi extrem de dezamagita de comportamentul din ultimele zile al acestui partid politic. Sa fi fost oare inlocuit Dan Voiculescu cu o clona ? Acum este dispus la o guvernare alaturi de cel care nu il scotea din “Felix Motanul” si “mogulul” ? Chiar poate sa treaca peste orice jignire doar pentru un oscior de ros ? Pentru ca, in cazul P.C.-ului, nu poate fi vorba decat despre un oscior prapadit, in conditiile in care P.S.D.-ul isi calca in picioare renumele si mandria. Nu mai zic nimic despre obedienta oarba a conservatorilor in relatia lor cu social-democratii. Parca nu ar exista in acea alianta. Au fost buni doar pentru a mai aduce cateva voturi in curtea P.S.D.-ului, iar cand vine vorba impartirii pradei de razboi (de altfel extrem de sarace, mai degraba niste firimituri de la masa P.D.L.-ului, pardon, a lui Basescu…), nu-i mai baga nimeni in seama ? Unde este orgoliul lui Dan Voiculescu ? Prefera sa-si sacrifice propriul post de televiziune doar pentru a fi mangaiat pe crestet de Basescu ? Fiindca va ramane doar cu atat.
    Tragand linia, pot sa spun ca din toata aceasta targuiala singuri liberalii ies cu capul sus. Felicitari lui Crin Antonescu pentru demnitate, consecventa si coerenta!
    Noapte buna, dle. Ciutacu!

  32. Dacă ar fi să plecaţi, luaţi ” Sinteza Zilei ” în tolbă, vă urmăm, numai să ne spuneţi unde 🙂
    Din nou, noi

    Bun, dar cu noi cum rămâne?
    Ei au fost mari, tragici, sfinţi…
    Ei au mâncat pâine,
    părinţilor noştri le-au fost părinţi.

    Dar noi, dar cu noi?…
    Lor le-a fost frig, au pătimit,
    au mers prin zăpadă, prin noroi,
    au murit şi s-au nemurit.

    Noi trăim, cu noi cum rămâne?
    S-a hotărât ceva? S-a hotărât?
    Când anume şi ce anume?
    Suntem, dar ne este urât!
    ( Nichita Stănescu )
    respecte,
    Sibilla

  33. Ciutacu, Gadea, Stan, Badea si compania sunt cei mai tari! Uraaaaaa! Injurati-l pe Basescu tot mai cu foc!
    Ma intreb, daca nu era Basescu, daca nu ajungea presedinte, oare acum voi ce faceati?? Ii scriati poezii de admiratie lui Nastase ?
    Ar fii fost de admirat modul vostru de a face jurnalism, daca nu era indreptat doar intr-o directie..
    De ce in campanie nu am auzit nimic de PSD din gura voastra???
    Sper ca timpul sa va zboare din presa…

  34. Domnule Ciutacu,
    Unde sa plecati si de ce ?
    In cazul in care ati pune problema in mod serios, ar trebui sa plecati in alta tara, iar un motiv plauzibil ar fi un rating foarte scazut al Sintezei.
    Nu este cazul !
    Considerati ca noua ne este usor sa suportam ce este de nesuportat pe plaiurile mioritice ?
    Luati aminte la Statele Unite, nu pleaca nimeni, dar incearca sa schimbe.
    Nu e vorba in vant ce a spus Presedintele ales al Statelor Unite :
    “Thank you ! We proved that change can happen”
    Domnule Ciutacu, hai sa ne vedem de treaba.
    Echipa face emisiuni, iar ne ocupam de rating.
    Fair deal ?

  35. Victore, Antenele ar fi mai sarace fara voi. Ce Dumnezeu, cum sa ma culc fara sa il vad pe Mirciulica? Nu as mai dormi bine. Cum sa dispara Tonomatul lu’ Ciutacu? Chiar daca tu in ultimul timp esti cam “blandutz” si te-as vrea mai acid. Emisunea lui gadea se termina in coada de peste in ultimul timp, chiar cand devine mai incitanta pentru ca eu cred ca nu are la dispozitie timp de emisie efectiva mai mult de 35 de minute. Emisunea nu are echilibru. Ea ar trebui gandita pe o ora efectiva de emisie plus publicitate. Asa, in ultimul timp, cand ma pregatesc sa asist la o discutie incitanta, emisunea se termina. Analizati emisunile si o sa-mi dati dreptate. Poate ea ar trebui sa fie gandita pe zile si unele sa fie mai scurte si altele ceva mai lunguta. E pacat sa aduuci 5 oameni in studiou si in timp ce telespectaorul se bucura cand ii vede pe cei cinci si se supra cand emisunea se inchide, lasandu-i cu “vorba in gura” pe participanti. Oricum ma bazez ca nu veti pleca de pe sticla. Lumea fara voi ar fi mai trista.

  36. Domnu Ciutacu, dumneavoastra chiar credeti ca romanii, care nu stiu ce se intampla dincolo de ce scriu ziarele si de ce anume prezinta Tv-urile de stiri adica care nu au acces la anticamerele politicii romanesti sau ale TV-urilor, pot face distinctie intre ce nenorocire inseamna Basescu pentru Romania, SOV, Patriciu, Dan Voiculescu si ce poate fi cu adevarat normal sa se intample in Romanie? e greu domnu Ciutacu si mai ales in criza economica, care se va resimti puternic in Romania in mai-iunie-iulie 2009, cert este ca razboioul este atat de dur ca multi nu stiu!

  37. Victore, presa e boala grea.. mori cu ea si nu renunti sa dai, uneori patimas, in cine merita. Nu cred ca se poate pune problema substitutiei nimanui.. voi existati oricum.. cine va va vrea va stii si sa va caute si voi sa va lasati gasiti. E firesc sa fie asa. Cu toii suntem in acelasi cerc.. uneori in centru, alteori la margine.

  38. Si cine mai face opozitia?Domnul Emil Constantinescu spunea o chestie interesanta:cand nu se face opozitie in parlament,se va face opozitie in strada.Deja lucrurile devin din ce in ce mai greu de indurat pentru populatie.Am auzit ca Radu Moraru e dorohoian.Vai de capul nostru!Pupincuristul de serviciu era de-al nostru.Mi s-a facut instant scarba.Cineva ar trebui sa ii aminteasca specimenului astuia ca Mihail Kogalniceanu ,cel mai longeviv om politic din tara noastra,a fost dorohoian si avea o calitate,ca de aia a fost reales in atatea randuri:avea cuvant,demnitate si onoare.Mai sper ca asa-zisul jurnalist sa nu fie de-al nostru,altfel am ajuns de rasu-plansu.Noroc ca cei de aici ii admira pe cei ca voi,echipa imbatabila.Nu ne luati ce ne-a mai ramas:speranta.

  39. Sincer sa fiu,mi-ar parea rau sa plece I.C.de le “Sinteza”…Precedentele deschid calea intotdeauna…Si sincer cred ca va pleca pentru ca I.C. nu poate fi incadrat la sectiunea “previzibili” si faptul ca nu a facut din comentariul politic un deziderat in sine, ci mai mult ca un “sport”,ii da o libertate de miscare pe care nu multi ziaristi de azi – de calibru,normal – isi permit sa o aiba…Deci,maestre,indiferent ce decizie iei ,toata stima si respectul !Si nu pentru ca il criticai pe Basescu – dl.Stan le stie cu mult mai bine – ci pentru ca de cele mei multe ori,of-urile,indignarile,concluziile matale in ansamblu coincideau cu ale mele…
    Pt.marcel-daca acum ar fi alegeri te ASIGUR CA REZULTATUL AR FI ACELASI !! de ce? pentru ca la vot au fost doar “fidelii” partidelor..Ai impresia ca pe cel pe care nu l-a intesesat in noiembrie cine candideaza in circumscriptia lui il va interesa deacum inainte mai abintir ?? mai ales cu aberatii de genul deputat maghiar pentru motzii din muntii Apuseni sau deputat “smecherash” eliberat in graba din arest sa ajunga la Bucuresti sa depuna juramantul de om cinstit si grijuliu cu tara asta amarata…? sau cu UDMR-ul care te santajeaza cu drepturile omului daca nu ajunge la guvernare,de parca asta ar fi o cutuma ..?Nu mumai ca suntem de rasu’ lumii -si ne facem cu nonsalantza ca nu .. da’ chiar si noua ne vine sa radem… Credeti-ma, imoralitatea acestui maglavais politic ce se coace incet nu mai mira pe nimeni…poate doar pe TRU..!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.