Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Daca a ajuns si Huidu analist politic…

Daca a ajuns si Huidu analist politic…

Eu inteleg ca intreaga clasa politica trebuie decredibilizata, iar media sapa adanc si neghiob la groapa colectiva, da’ zau ca exista si metode inteligente de a o face. E firesc ca Adi Ursu sa vrea sa faca rating. Insa a-l chema in emisiune (si a-l lua in serios) pe Serban Huidu, ca sa analizeze el sistemul electoral schiop si tarele politicienilor, cand s-a facut om la casa lui pe bani cu o provenienta cel putin discutabila ai unui fostul senator pesedist (“intamplator”, socru), zau ca suna a desconsiderare a noastra, cei care (pretindem ca) gandim si ne uitam la televizor.

Pinguinul asta e, prin traditie, gata sa iasa la omor de fiecare data cand o cere cauza portocalie, dar chiar sa ajungem sa punem pret pe parerea de analist a unuia caruia-i danseaza borfeturile pe masa? De fapt, nu stiu de ce ma mir. In acelasi trust media, un fost corector frustrat de propria-i ratare a ajuns sa desfiinteze catigatorii de Nobel pentru literatura fara sa-i dea nimeni doua palme.

P.S. Ca sa preintampin intrebarile binevoitorilor, ma lasa rece razboiul penibil purtat intre saltimbancul asta ridicol (pe care l-am auzit duminica seara rostind solemn “mijloacele mass-media”) si Mircea Badea (care, dincolo de toate pustismele si frustrarile lui, are totusi proprietatea termenilor si a facut gramatica pe bune). Nu stiu cine l-a inceput, cine are dreptate, ma doare la cozoroc cine-l va castiga si mi se va rupe motu’ de la basca daca o sa ajung iar personaj la emisiunea aia copiata si rasuflata.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

395 thoughts on “Daca a ajuns si Huidu analist politic…

  1. ,,ma uit la postarile tale si-mi place ca ma faci pe mine mitocan?!??! o oglinda pe acasa n-ai? si foarte tare si faza cu socru meu fost senator pesedist!-stii bine unde a candidat si ce regiune a reprezentat ca esti de acolo…si mai stii si cati oameni a ajutat, inclusiv pe profesorul Ciutacu pe care l-am cunoscut personal mare om! tu esti un epigon atat de mic! intreaba-l pe Vlad Petreanu cine a comandat materialul de la obositor in urma caruia socrul meu a fost dat afara din psd…jeguri de oameni ce sunteti!

    De huidu pe 13 October 2008 la 7:03 pm (#) ”

    SINCER,AVEAM PRETENTII DE LA O ASEMENEA PERSOANA (PUBLICA);DAR CE VAD…..MA INGROZESC.DAR,DE’…ASTA E TRISTA LUME A ,,MEDIEI”DIN CARE AFLU CA FACE EL PARTE;JALNIC

  2. Intr-o tara cu un presedinte betiv si un prim ministru vitezist numai ai cum sa te mandresti de aceasta tara . Pacat de ea ca e frumoasa . Domnule Huidu nu stiu daca este frumos sa te iei de parintii cuiva , cand nici nu stiu daca ii cunosti .

  3. afurist rau, Badea asta :))) “Cand doi se cearta, al treilea castiga” 😉
    Tara asta seamana cu un Bordel-balamuc. Unul arunca cu o piatra, altul ii raspunde iar al treilea bate toba sa se auda peste mari si tari.Si se aduna “cipciraii” ca la spectacol, fiecare cu ce poate…bate, furci, prastiute, oua stricate…:))))
    Mishto

  4. @blu: asta-i nivelul. cum indraznesti sa le dai jos masca de pe fete, mata-i curva, tac’tu betiv. diferenta e ca eu nu-mi folosesc emisiunea pentru a-mi regla conturile. se pare ca doare tare ce scrie pe blogul asta

  5. Nu se poate face o comparatie intre un om citit si trecut prin multe (Mircea) si un bufon(Huidu). Prin cate a trecut Mircea cu incercarea lui de afacere innabusita din fasa de unii cu banii are tot dreptul acum sa urasca sincer pe toti cei care nu muncasc pe bune pt un salar normal ci baga mana pana la fundul sacului cu bani ca sa fie sigur ca ce ramane sa ajunga doar de o liturghie. E prea mare hotia in tara asta. Cat despre huidu mai bine isi vede de emisiunea lui fara sa se amestece in “enigmele” politicii ca, vb aia, face ASTA pt toata familia socrul lui.

  6. mesajul meu nesemnificativ: tara arde si baba se piaptana.

    @huidu: invata sa ignori, credeam ca stii regula. E valabila pentru orice persoana publica… de fapt, sa zicem pentru orice persoana.
    @ciutacu: get a life.
    @all: imi aduceti aminte de molia de la bec.
    Cu bine

  7. In primul rand tin sa atrag atentia “domnului” Huidu vis-a-vis de reactia sa, care a fost deplasata. Observ ca va deranjeaza cand cineva va spune ca sunteti incult, acum, citind raspunsul pe care l-ati postat as dori sa va intreb pe “dvs.” daca vi se pare a fi un raspuns inteligent ?!
    In al doilea rand, faptul ca v-ati folosit de o dizabilitate psihica pentru a jigni/ofensa pe cineva, nu va prezinta mai presus de rangul animalic.
    Domnule Ciutacu … toate cele bune.

  8. VAI S-AMAR!!! Bine zice o d-ra “de mai sus”: sunteti PATETICI [si-atat]! “Neshte” orgoliosi! Tara arde si… voi va zgaiti unii la altii. Rusine! Rusinati “sexul tare”! Traiam cu ferma convigere ca divele-s [cu “d” foarte mic]cu resortul asta al “circului” prin toate mijloacele mass-media dar voi reusiti sa demonstrati contrariul. Shame on you! Se pare ca si pe voi va doare-n cur[te] de tara asta, prioritatea “nambaruan” fiind ratingul indiferent de unde “se trage” el [din vazut, din auzit sau din scris]. Daca vreti neaparat sa impresionati in mod placut [NU e pleonasm], faceti ceva in genul “Nasului”: do the best sa demascati/daramati excrocii care belesc [am observat ca va place “espresia”] pielea de pe noi toti. Parca ar fi mai “teresant” decat sa va porcaiti a-le-la. E o risipa INUTILA [nici asta NU e pleonasm] de energie, cu prost gust cat-cuprinde, tiganeala, etc. Think! Norock!

  9. Huidu nu mai face rating si are de gand sa il faca pe spatele vostru!! Va rog mult, nu-i mai bagati in seama iesirile disperate!! Incearca si el sa mai resusciteze ratingul “Cronicutei”! Chiar va convine sa ii dati o mana de ajutor unui asemenea om? Un om care te cunoaste doar cand are nevoie de tine pentru ca peste cateva luni sa nu-si mai aminteasca nici de unde te cunoaste macar? :)) Un om caruia, desi casatorit, ii umbla ochii ca mingile de tenis in cap cand te intalneste pentru ca, atunci cand e cu sotia, nici macar sa nu te salute? :))
    Vi se pare un om independent? Eu am impresia ca e un suflet chinuit! Mi-e mila de specimenul asta!
    Va credeam oameni seriosi si sunt sigura ca veti ramana asa in continuare…
    Va rog eu! Nu-i mai dati apa la moara unui asemenea specimen!

  10. Auzi Victore, da’ ti-a trecut prin cap ca cel care semneaza huidu nu e huidu ci vreunul caruia ii arde de distractii (cum ar fi acum de ex 🙂 )?

  11. Ciutacu e greu de atacat de o persoana care face emisiuni cu umor la prima mana, deloc inteligent si uneori vulgar. Nu l`am urmarit foarte mult, dar din cate am vazut este destul de cerebral.
    Cerebral a fost si cand a spus de bebeluse ca sunt borfeturi, poate cuvantul vine de la Daniela Beorfi – acelasi tipar de femeie.
    Domnule Ciutacu, dupa cum ati spus, nu e aici logul unei discutii cu un semidoct cititor de replici.

    P.S. Cum o numea cronica pe Andreea Esca ? micul robotel cititor de promptere ? cred ca se regaseste oarecum Huidu in ea :))

  12. Sa nu uitam ca e campanie electorala si, deci, “anything goes” – cum s-ar zice in perfidul Albion. Ca a inceput si Huidu sa amusineze la butoaiele cu smantanica, si s-a trezit peste noapte mustind de virilitate politica si (e)rectitudine morala, asta nu e chiar asa de mirare. Doar e vremea in care ne dam cu totii jos chilotii, sa vada poporu ce-are sa primeasca daca e cuminte si merge sa ne voteze.

  13. domnule huidu..sau cine ai fi… lasa distractiile pentru altii. viata s-a distrat cand te-a creat pe tine.

  14. @Stefan

    dar al cui sa fie partizan? Al lui sarbu? ce-ai vrea, sa-l injure pe Dan voiculescu ca lucreaza la el in trust? Doamne, mare ti-e puterea. Cat despre huidu, dezamagitor, baiatul asta acum cativa ani chiar era simpatic. Ce l-o fi facut asa incrancenat?

  15. intr-o tara ca asta rating nu se face decat aruncand cu mizerie in stanga si in dreapta…eu sunt sincer cam obosit de aceste certuri, intepaturi, acuze , umflat in pene cu rating-ul propriu si asa mai departe…sincer sa fiu singurele emisiuni TV romanesti pe care le urmaresc cu un anumit interes sunt Cronica Carcotasilor si In gura presei….asta pt ca ma regasesc in multe din parerile lui Badea , la fel gandesc si eu de multe ori, iar Cronica face de multe ori haz de prostia si mizeria umana din Romania….din pacate nu gust deloc stilul de mahala in care oamenii de televiziune se ataca unul pe altul la noi…nu e elegant domnilor…ganditi-va ca sunt si oameni care nu gasesc o satisfactie in a lua partea uneia dintre parti si care cu timpul vor renunta la emisiunile dvs tocmai din acest motiv…

  16. deja ati intrecut masura mai bine isi vede fiecare de emisiune lui si o lasati mai moale.

  17. Stimate domnule Ciutacu,

    Va rog sa aveti amabilitatea de a scrie postari individuale si despre prezenta pe micul ecran in calitate de atotstiutori/atotanalizatori a urmatorilor:
    Silviu Prigoana
    Monica Tatoiu
    Florin Calinescu
    si ultimii, cu voia dumneavoastra, Morar si Buzdugan (vizite periodice la Sinteza zilei)

    Va multumesc anticipat

  18. o constatare: dar site-ul lu’ huidu de ce nu mai functioneaza?
    l-a inchis preventiv?
    mai bine raminea la cronica, acum a intrat in gura “deontologilor”. nu mai scapa!
    deh, celebritate vrea, celebritate o sa aiba.

  19. Parerea mea:
    Discutam discutii … Ciutacu se leaga de coerenta lui Huidu si de o bebelusa care intre noi fie vorba cat timp a facut ce a facut cu prietenul ei … e la limita … Huidu daca o fi el se leaga de “moguli si interese meschine” … parca ar scoate cuvintele fix de la conducatorul iubit al PD-L-istilor ala cum ii zice … Basescu … cu sinistrul deja hahait “sa traiti bine”…

    ce pot spune 2 frustrati la acest capitol , dar dintre cei 2 imi pare rau dar trebuie sa-l sustin pe Ciutacu e coerent si aduce argumente si incearca pe cat posibil sa nu arunce cu vorbele doar de dragul de a scrie ceva.

    Uneori exagereaza cei de la Antene dar sincer sunt mult mai obiectivi decat cei ce inchina ode pe la Realitatea TV … iar despre Huidu ce pot spune au muncit mult dar emisiunile lor sunt pe copca se tot incearca resuscitarea lor dar e normal dupa atatia ani sa mearga si in jos.
    Eu va dorec numa bine … la amandoi nu am mai ras de mult timp asa de bine.

  20. Citeam aseara ce scrie pe aici si mi-am pus si eu intrebarea pe care si-au pus-o multi de pe aici: de ce mai, de ce? Nu aveti loc unul de altul, impartiti chiar asa de mult rating, vi se taie din salar daca nu dati cu noroi unul in altul? Cred ca stiu raspunsul. Motivul pentru care faceti ce faceti si vorbiti ce vorbiti e orasul in care locuiti. Bucurestiul e o balta infecta plina de rahat in care innotati cu totii, si cand ajunge rahatu’ la gura, duca ce ai inghitit cateva bucati, atunci inevitabil mai scuipi si pe altii. Asta e nivelul capitalei: oameni care se mananca de vii intre ei, care nu au loc unul de altul si sa stau tot timpul cu morcovul in dos ca doar doar ii loveste un bulgare de rahat, oameni cu creierul mai neted decat palma dar cu pretentii de intelectuali. Asta ati ajuns stimabililor, asta inspirati, si asta inspiram noi, mirosul de rahat dinspre buricul tarii. Mi-e jena de asa tara, de asa capitala si de asa oameni pe care ii numesc concetateni. Ati descoperit blogul si acum infectati si spatiul virtual cu aceleasi gainarii pe care le expuneti in emisiunile voastre cu rating. Decat sa va mai aud pe voi, mai bine imi iau internet TV si nu mai aud nimic de tara asta.

  21. Domnule Huidu ati precizat ca atunci cand vorbiti va scapa anumite greseli…Dar de ce va scapa si cand scrieti? Exemplu: “mincati”(se foloseste “î” intr-un cuvant doar daca acel cuvant este compus: neinfricat, neintrebat etc.), “voiculecian” sau mai rau “origofreni”(oLigofreni). Cand scrieti aveti sansa sa va corectati, in cazul in care nu ati facut-o deja dar nu ati observat nicio greseala…ceea ce ar fi grav.

  22. Eu inca nu stiu exact cine este acest Victor Ciutacu. Am auzit de prea putin timp de el. Nu vreau sa il apar pe Huidu in fata altora, nici nu imi place “razboiul” dintre el si Mircea Badea, pentru ca am impresia de multe ori ca sunt doi copii de zece ani care arunca unul in altul cu pietre. Pe langa asta, nu inteleg ce treaba au bebelusele. Sincer sa fiu nu cred ca o captura de pe google este o dovada ca ar putea fi numite “borfete”. Cam grea exprimarea asta, ai ce ai cu Huidu, lupta-te cu el, lasa fetele in pace. Am facut cautarea pe google si crede-ma ca nu am gasit poze “incriminatoare” cu ele, si nici nu prea cred ca exista. Asa ca, aici ai gresit. Ce ma enerveaza cel mai mult este faptul ca, pe principiul (depasit intre timp) lui Zoso, cine nu este cu mine ii sterg replica de pe blog, Victor Ciutacu (tot nu reusesc sa imi aduc aminte de unde si cum ai aparut in media, o sa dau o cautare pe google) face la fel cu cei care indraznesc sa ii dea o replica. Eu zic sa iti faci un mic univers al tau, unde sa fii Dumnezeul tutoror si sa il lasi pe Mircea Badea sa se ciondaneasca in continuare cu Serban.Apropo, am gasit pe wikipedia cine esti…. nu ai cine stie ce cariera in fata. Il prefer pe Cristoiu, a mai vazut si alte trusturi la viata lui, pacat ca a ajuns la Intact.
    Inca o chestie care ma distreaza, desi… nu prea este nimic ilar aici. Razboiul asta dintre Antene si Realitatea – Catavencu. Nu stiu de ce, dar mie imi place sa cred ca este doar o fatada proasta, tare imi este teama de faptul ca Voiculescu si cu Vantu stau undeva in spate si rad impreuna de prostia celor care se uita la voi, cei care pe de-o parte aruncati cu rahat in ceilalti si pe cealaltaparte pupati in cur patronii. Ce distractiv cred ca este pentru ei. Apropo, ca sa intelegi mai bine ultima parte incearca sa cauti bancul cu scotianul la bordel (“pe banii mei ma distrez numai eu”).
    Spor la… scris!

  23. In primul rand Domnule Ciutacu… este greseala Dvs. ca ati scris acest post. Cand te bagi in cocina… te mananca porcii.

    Cat despre raspunsul lui Huidu… daca se mai intreaba despre ce borfeturi este vorba sa dea o cautare pe google si va vedea ce fac pretinsele virginele ale lui.

    Cat despre emisiune… norocul gangavului Huidu sta in Gainusa. Caci Gainusa le gandeste, Huidu le rosteste gangav pe gura, ca se si vad colturile gurii cum se crispeaza cand citeste din prompter, ca de atatia ani n-a invatat nici macar chestia asta.

    Cat despre lupta cu Badea… nu sunt fan Badea, dar daca il prinde Badea pe Huidu in direct vom asista la transformarea lui Huidu in hartie igienica.

    Caci am vazut cu totii cat stie stilatul Huidu sa replice… o da cu mame si raniti, de vorbe frumos lucrate nu e in stare decat cand e Gainusa sa-i toarne replici in ureche.

    Penibil.

  24. Diferenta mare intre cultura lui Ciutacu si incultura histrionuliui agramat, cu nume predestinat, Huidu. Diferenta si mai mare intre umorul spontan al lui Badea si cel scremut de Huidu si altul cu nume predestinat, Gainusa! Doi ipocriti, imbogatiti prin mijloace necinstite, care fac mistocareala ieftina de altii, fara sa se uite in oglinda sau sa-i mustre constiinta, daca stiu ce-i aia! Huidu face dovada agramatismului si a inculturii (apropos boala se numeste oligofrenie, nu “oRigofrenie”).

  25. Bai ..sa innebunesc nu alta !!
    Nu ii mai faceti reclama infectului de Huidu .
    Nu vedeti ca asta vrea prin atacurile la adresa celor din trustul Intact
    Cum stie ca de la trustul Pro..nu poate obtine ca aia ‘sunt prizonieri ” aia numai “liber” nu sunt lasati sa gandeasca ..se ia de voi ..ca aici la voi gura voastra chiar e sloboda rau de tot, la voi aici e prea mare libertate fratilor, cred ca fiecare face ce vrea ..zice ce vrea eu asa vad din afara situatia !! Si ce e mult intotdeauna STRICA
    Poate un regulament de ordine interioara nu ar strica la Intact . Luati exemplul celor de la pro !!
    Nu va mai lasati purtati in razboaie pt ca baieti ca Huidu sau ZozoZopo sa incerce sa-si creasca traficul pe net sau ratingul la emisiuni pe seama voastra..
    Refuz sa cred ca sunteti naivi ..si nu va dati seama de situatie

  26. Probabil ca acuma Voiculescu a ordonat sa se faca o lista cu persoanele din trustul Intact care au sarit sa-i repereze onoarea lui Ciutacu, groaznic lovit in haripa de articolul Ciutacului. Persoanele incondeiate vor fi poftite la placinte (cu ravase poate), fonctii importante in partid si stat (pe la AVAS, ANRC, ANCPI etc unde se castiga bani frumosi, dar parandaratul e mare ca sa zic ase) si recunostinta vesnica a marelui om de bine cu fundatie umanista (era sa zic onanista) pana cand se va razgandi pentru parasirea liniei partidului (nonsens veti spune vesnica..pana)

  27. Stii ce nu am inteles eu,care e problema ca isi da cu parerea si Huidu. Parere buna, rea, dar e parerea lui. Maine poimaine o sa ne puneti pumnul in gura sa nu mai gandim decat asa cum vreti voi “analistii”. Bre, daca eu vreau sa debitez pe post, si am oameni care ma asculta, e treaba mea. Bravo Huidule, ca ai vorbit, ti-ai spus parerea.
    Apropo, in conceptia ta (si aici ma refer la Ciutacu) nu ar mai trebui sa se ia interviuri oamenilor de pe strada pentru ca nu sunt analisti? Si ce daca si-a facut vila in Delta e
    pe banii socrului, fiecare e corupt intr-un fel sau altul: primul meu job la 16 ani l-am avut ptr ca a vorbit mama cu cineva sa ma angajeze!! Si? Mi-am facut treaba… hai ca te dai in stamba.
    P.S. Ciutacu, nu uita ca raspunderea penala e personala, nu cred ca ti-ar conveni sa te acuze pe tine cineva ptr faptele altuia, doar pentru ca iti e ruda sau amic

  28. hai mai ciutacu ca-s bune borfeturile! cit despre huidu … ce-i aia huidu? reclama la potentiatorii de gust?

  29. “Domnule” Huidu din pacate desi va dat macho ati ajuns o gainusa. Apropos de duduile alea care danseaza pe masa poate ne spuneti cum factei selectia ca daca-mi aduc bine aminte acu cativa anisori era una surprinsa cu cocosul in gurita si cu voma de pe parchet. Asa ca pana una alta prin extrapolare cuvantul borfet este elegant.

  30. Zau nu inteleg de ce trebuie sa ne certam de fiecare data. Daca nu avem un motiv serios trebuie sa facem in asa fel incat sa iscam unul. In primul rand nu mi se pare normal domnule Ciutacu sa va luati de niste copile de 16-20 de ani. Ele nu au aparut sa analizeze votul uninominal la tv. Sunt niste simple modele care isi fac treaba, nu exagereaza in obscenitati, danseaza cred in jur de 20 de minute in fiecare miercuri seara la o emisiune de DIVERTISMENT. Sa nu uitam acest lucru important Cronica Carcotasilor este o emisiune de DIVERTISMENT, ar fi ciudat (referitor la ce ati zis dumneavoastra) sa apara la dumneavoastra in emisiune 2 domnisoare si sa danseze pe masa!!!deci comparatia pe care ai facut-o este deplasata dupa opinia mea. Cat priveste capacitatea de analiza a politicii din Romania a lui Huidu de la acea emisiune am de spus ca in primul nu el s-a autoinvitat la acea emisiune si mai de graba ar trebui tras la raspundere moderatorul acelei emisiuni, iar daca e sa ne uitam putin pe micile ecrane observam ca in fiecare zi apar noi si noi analisti….asta este un lucru cu adevarat ingrijorator caci am ajuns sa avem pe langa o clasa politica mizera si incompetenta si un mare de analisti care vorbesc doar de dragul de a vorbi…Dupa parerea mea ar trebui ca fiecare sa isi vada de treaba lui Huidu de divertisment(si cu parere de rau pot spune ca ar trebui sa aibe mare grija cacio Cronica Carcotasilor merge pe un drum descendent si dupa opinia mea este fix din cauza acestui scandal cu M Badea) iat dumneavoastra, Victor Ciutacu de analiza clasei politice(si dumneavoastra ar trebui sa va uitati putin in propria ograda caci nu mai aveti acelasi impact ca si altadata, Este adevarat ca aseara la Sinteza Zilei prestatia a fost una cu adevarat reusita). Va doresc la amandoi o zi frumoasa.

  31. Totusi, sunt 105 sau 150 comentarii ? Cred ca s-a stricat contorul…Si nici de-al dreak nu ma pun sa numar . Sa numere inginerii, ca eu am alta treaba.
    PS .faine vorbe…despre tine :)))))

  32. Mai oameni buni, de ce trebuie sa existe astfel de discutii, de ce trebuie sa se bata o gramada de oameni toata noaptea pentru o aiureala?
    Huidu – realizatorul unei emisiuni ce a avut succes mare in trecut, maculata de manipularea unor mari sume de bani catre realizatorii ce si-au pierdut contactul cu realitatea(daca l-au avut vreodata), cat si datorita unei dorinte prea mari de a face audienta cu orice pret: “Bebeluselor dans!”etc.
    Din cand in cand, unele vedete desi nu au ABSOLUT NICI O LEGATURA, pentru a mai face niste audienta la emisiuni si a-si mai ridica si ele ratingul. Asta s-a intamplat si cu Huidu.
    Ceea ce e foarte frustrant, pentru mine cetatean ce ascultam la radio emisiunea de dimineata de la Kiss acum 3-4 ani, este ca personajele pe care le adulam findca “Spun lucrurilor pe nume, da-n ei de imbogatiti, etc”
    sunt fii de senatori de Valcea, de primari de Cheia, isi fac pensiuni de cateva milioane in delta sau la ei in “sat” cu bani SAPARD.
    Sincer, m-am simtit excat ca si cand as afla ca Che Guevara era fiul unui industrias american, iar moartea lui a fost trucata.
    Un spectacol de minciuni…

  33. Ciutacule, dorim sa asistam si la o confruntare cu Gainusa.
    Daca ti-e frica de el, cheama-l in ajutor pe superman Badea, el oricand e gata sa scuipe in ochii nostri cate o replica.
    Hai ca nu vreau s-o mai lungesc p-aici si va mai spun doar atat, voi ati fi credibili daca nu ati ciuguli din palma mogulului Voiculescu.

  34. “Borfeturi” pentru ca danseaza, pentru ca au tinute sexy, pentru ca apar intr-o emisiune TV sau pentru ca dv. personal si toti prietenii dv. v-ati culcat cu ele pe bani? Ori, poate, pentru ca visati s-o faceti si nu stiti cum.

  35. …da…si cum spunea Mirea Badea…Bebelusele, DANS!!! CICALACA-CICHI-CEA

    cu bucile pe la nasul lui Huidu si Gainusa, ca numa atat a mai ramas din emisiune.
    Huidule esti penibil, taci, ca te faci te tot…vai viata!!!

    Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!respect Badea, bravo!

  36. Nu c-as fi avut rabdare sa citesc chiar tot, dar prima jumatate da. Un bun exemplu de mult zgomot pt nimic. Chiar ma batea gandu’ sa-l sfatuiesc pe mircelu’ sa nu-si mai complice viata ripostand la toate tampeniile puerile debitate de cei doi gugustiuci, cand iata alta poveste! Don ciutacu, fiti om serios cum va consider, nu mai intrati in clinciuri cu prapaditu’ ala, care nu poate compensa lipsa inteligentei decat prin obraznicie! Sigur, e haios sa ne dam cu totii cu parerea, creste traficul, ne amuzam, da’ atat, frate, ca prostu’ daca nu-i fudul, parca nu e prost destul, si iata cum da pe dinafara si incepe sa se considere un caz, sa creada ca e si el cineva demn de luat in seama, vreun exemplu de spirit democratic oprimat! Nu mai bine il lasam in durerea lui, inainte sa devina ca audienta, o magda a blogurilor?!

  37. hai sa fim seriosi !
    cine dracu se mai uita la maimutele alea doua in ziua de astazi ?
    chiar trebuie sa bagam in seama toti amatorii ??

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.