Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Daca a ajuns si Huidu analist politic…

Daca a ajuns si Huidu analist politic…

Eu inteleg ca intreaga clasa politica trebuie decredibilizata, iar media sapa adanc si neghiob la groapa colectiva, da’ zau ca exista si metode inteligente de a o face. E firesc ca Adi Ursu sa vrea sa faca rating. Insa a-l chema in emisiune (si a-l lua in serios) pe Serban Huidu, ca sa analizeze el sistemul electoral schiop si tarele politicienilor, cand s-a facut om la casa lui pe bani cu o provenienta cel putin discutabila ai unui fostul senator pesedist (“intamplator”, socru), zau ca suna a desconsiderare a noastra, cei care (pretindem ca) gandim si ne uitam la televizor.

Pinguinul asta e, prin traditie, gata sa iasa la omor de fiecare data cand o cere cauza portocalie, dar chiar sa ajungem sa punem pret pe parerea de analist a unuia caruia-i danseaza borfeturile pe masa? De fapt, nu stiu de ce ma mir. In acelasi trust media, un fost corector frustrat de propria-i ratare a ajuns sa desfiinteze catigatorii de Nobel pentru literatura fara sa-i dea nimeni doua palme.

P.S. Ca sa preintampin intrebarile binevoitorilor, ma lasa rece razboiul penibil purtat intre saltimbancul asta ridicol (pe care l-am auzit duminica seara rostind solemn “mijloacele mass-media”) si Mircea Badea (care, dincolo de toate pustismele si frustrarile lui, are totusi proprietatea termenilor si a facut gramatica pe bune). Nu stiu cine l-a inceput, cine are dreptate, ma doare la cozoroc cine-l va castiga si mi se va rupe motu’ de la basca daca o sa ajung iar personaj la emisiunea aia copiata si rasuflata.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

395 thoughts on “Daca a ajuns si Huidu analist politic…

  1. Huidu zice despre tipa aia care isi baga pamatuful in pi… ca nu e boarfa ?

    LOL

    Bebelusele dans!

  2. Nu suntem aici sa mediem conflicte dar putem comenta…daca nu zicea Badea (cu frustrarile lui) in emisiune de blog nu mai vedea Ciutacu atata trafic…Insa de unde atata malitiozitate sa faci fetele alea boarfe si sa dai atacuri la mame nu stiu…Bucurestiul ala v-a tampit de tot….Succes!

  3. ma uit, citesc si ma minunez.astia-s oameni in toata firea si se cearta mai ceva ca la usa cortulu…si copiii din spatele blocului si-ar da seama ca sunt penibili.chiar ca…traim in romania si asta ne ocupa tot timpu…”hai siktir”:)))

  4. @huidu: am uitat sa-ti spun (si sa te dezamagesc astfel) ca nu am nici o legatura de rudenie cu profesorul Ciutacu. altfel, esti sigur ca vrei sa discutam despre cine finanteaza emisiunea voastra? eu zic sa-l suni inainte pe Cristi Burci si (dupa ce-i transmiti salutarile mele) sa-l intrebi daca Miron Mitrea si-ar dori chestia asta. daca nici el nu stie, cred ca gasesti niste raspunsuri la Viena; la Mihai Necolaiciuc…

  5. …dar eu cu cine votez?

    (chiar trebuie sa votez? nici nu stiu cand trebuie si mai ales de ce? asa ca o sa gasesc altceva mai bun de facut in acea perioada!)

    THE SHOW MUST GO ON!

  6. Domne baiatul asta huidu la televizor parea simpatic cu + si – ca orice om si ca in orice emisiune, dar aici a dat dovada de prostie ca in vorba aia ,prost prin excelenta’.
    Si de o incapacitate totala de a fi OBIECTIV, il injura pe nenea ciutacu despre care zic doar un JURNALIST cu + si cu -.
    In concluzie Huidule esti tare prost si mai dai dovada si de lipsa de caracter, pana la urma nu ai cum sa iti schimbi apartenenta si educatia timpurie.
    Si mai faci morala despre cum ar treb sa fie Romania, ceva concret stiu,
    ca romania sa fie cum ar trebui…. clar oameni ca tine nu ii vor trebui.

  7. 1. Chelul se leaga de freza lui Badea.

    2. Daca se bazeaza asa de mult pe talentul personal poate renunta la minorele alea care ne arata bucile.

    Emisiune de tinuta… nu am ce sa zic.

  8. ooooooo da!!!!!:D:D:D:D

    ce-mi place!!! continuati d-le Ciutacu… iar d-le Huidu…nu o mai luati atat de personal…:)))))))))Domnul Ciutacu doar isi spune parerea… conteaza atat de mult pt dvs parerea lui:))))))):P:P

  9. @huidu – nu l-ai atacat pe victor cu aceeasi moneda. Daca l-ai fi atacat cu aceeasi moneda te-ai fi luat de una din colegele lui, INSA TU TE-AI LUAT DE MAICA-SA! victor nu s-a luat nici de maica-ta si nici de nevasta-ta.
    Desi nici el nu e vreun sfant, tu esti cel care a intrecut masura.
    Mai pe limbajul meu de om obisnuit, l-ai injurat de mama in timp ce el te-a injurat de o colega. Asta e o mare diferenta.

  10. Blogosfera, inca un instrument prin care wanna-be de formatori de opinie se declaseaza. Felicitari Ciutacu, felicitari Huidu.
    Bine e ca bazaim pe aici relativ putini oameni. Rau e ca noi, astia putini, suntem tocmai aia care ar trebui sa ducem mesajul vostru mai departe in societate. N-ati putea sa va manjiti cu rahat in privat?! Ati mai salva cel putin aparentele de decenta.

  11. @BadeaMirciulica: Toate ca toate dar freza mea o sa fie tot timpul mai tare ca a ta !!!

  12. da domnu ciutacu cine finateaza emisiunea noastra? eu sunt platit conform facturii de pro7 sat1 group ag! are si doi actionari: permira si kkr! puteti gasi informatii despre toti! dumneavoastra stiti cine va plateste? o mare rosie pesedista si niste interese meschine voiculesciene?

  13. Adrian, te asteptai de la Huidu sa bage o replica inteligenta?
    L-a injurat de mama… atata a putut.

    Ce sa faci… gainusa doarme la ora asta si nu a putut fi contactat pentru o replica cat de cat decenta…

  14. Domnule ciutacu am si eu o mica intrebare, eu chiar am facut scoala pe bune acia la romania si sa fiu eu al dracu daca stiu de unde vine sau ce inseamna cuvantul borfeta, puteti sa imi dati niste date despre etimologia cuvantului sau macar asa o idee despre ce vrea sa zica, CA PUN PARIU CA NENA HUIDU ALA SMECHER SI FLECMATIC CU UN SOCRU UNIC POLITICIAN ROMAN BINEFACATOR DE MINUNI NU ARE NICI CEA MAI MICA IDEE, DAR DE LA IAU I-AU LA A STII SAU NU STII CE MAI CONTEAZA

  15. mai victoras esti un baiat inimos si cu mintea la tine, de aceea te intreb: de ce te iei de huidu? lasa-l sa se afirme. daca te-ai luat de el numai pt ca ti-a (re)difuzat scaparea aceea pe care din discretie nu o numesc, atunci scazi mult in ochii mei si te indemn cu toata prietenia sa lasi barda la o parte si sa-ti ascuti sabia pentru cine merita cu adevarat in tara asta, adica marlanii de politicieni, umflatii bogati ai veacului si inca odata iti zic: nu mai pune la inima niste chestii pe care un om serios nu le ia in seama, cauta sa si le corecteze si, fi sigur, ca pe langa circul politicienilor, asta oferit de tine si de huidu ingroasa porcariile interminabile din tara asta. Asa ca, pune punct, limpezeste-te si du alta lupta mai buna.

  16. Huidu e un expirat! Probabil ca nu se mai uita chiar nimeni la emisiunea aia a lui si atunci trebuie sa faca in asa fel incat sa mai auda lumea de el! Patetic!

  17. Carcotasilor sunteti “de porc” deja!!!!! noroc cu Dezbracatu’…. in rest…n-aveti idee ce ma bucur cand pot sa schimb postul cand vad ca sunteti voi la TV:)))))))))

  18. Huidu, matale de unde eşti? Nu de unde s-a răsturnat căruţa cu proşti? Aceeaşi mentalitate de prăzar. Cărăcăleanule!!! Huidu şi Găinuşă, 2 răsuflaţi. Simpatic îmi e Codruţ, restu-s varză. Cât despre “bebeluşe” deja seamănă puţin a prostituţie. Chiar sunt penibile duduile alea care îşi freacă fesele lasciv pe pupitrul “cârcotaşilor”. “Boarfe” e puţin spus…
    Salutare Victore!

  19. Domnule Ciutacu, esti bestial de “arogant si genial”!
    L-ai facut praf pe Huidu. Si-a meritat-o!
    S-a incurcat cu dracu`
    Cu Badea si cu Ciutacu
    Vai mama lui…

  20. Ce e pe blogul asta e mai amuzant decat Cronica + Gura Presei + Sinteza Zilei la un loc. Ma amuz teribil si nu cred ca sunt singurul -). Cata prostie sade in tara asta. Sincer acum m-a izbit, ne meritam soarta, ne meritam conducatorii…

  21. va plateste cineva sa va certati asa? creste orgoliul vostru mai mult daca spuneti fiecare ce stie mai “de porc” despre celalalt? sunteti patetici, parca ati fi in curtea scolii… dumnezeule… MATURIZATI-VA!!! va atacati in frustrari penibile.
    PS: huidule, ti-a murit blogul! sau noaptea face nani?

  22. Ciutacu e cel mai tare analist politic ever, el e soarele de pe cer fara de care nu putem vedea lumina si pe care el o elibereaza de fiecare data cand vorbeste.

    E atat de smecher si destept incat isi raspunde singur la intrebare inainte sa se gandeasca la ea. El detine adevarul absolut si noi trebuie sa il veneram.

    Atat de tare este. Tare obosit adica. Bineinteles ca el are mereu drepate si chiar daca ar fi sa nu aiba, el tot are ca e Ciutacu si are vise de preamarire.

    E atat de smecher incat ne face sa ne dam cu totii cap in cap de toate oboselile pe care le spune cand apare la TV (tocmai pentru ca e foarte jurnalist).

    Adica vezi tu, doar el poate fi acolo, Huidu de ce sa se bage si el sa vorbeasca si el?

    Huidu nu are marlania si nesimtirea pe care dl. Ciutacu consider ca le are ca si caracteristici intrinseci ale personalitatii sale megalomane.

    Hai ciao si la revedere!

  23. Lasati pe Huidu sa faca politica iar Alina Plugaru sa “consilieze” ca asa vom avea si noi de cine rade pana la adanci batraneti, oricum Badea tot poante va face in emisiunile lui.

  24. @everybody: bai, oameni buni, chiar n-am de impartit nimic cu Huidu. mi-am permis sa comentez o aparitie a lui la tv si a iesit ce a iesit. probabil ca omu-si inchipuie ca el e singurul care o poate face. uite ca nu-i asa. in rest, nu ne batem pe acelasi public, nici pe aceleasi femei. eu nu urc femei cu bucile la vedere pe masa, el nu polemizeaza decat cu bebelusele, pe texte scrise de Gainusa, ca singur nu e-n stare. eu n-o sa-l injur de mama. cam atat.

  25. Acum pe bune, care e targetul emisiunii aleia?
    12-14 ani?

    Rusinica- rusinica!!! :))))

    WYF ?!?

    Un umor mai scremut nu am vazut de cand mama m-a facut.

  26. Mai nea Victorasi (scuze da ma luai dupa nea Stan,sti tu ala cu laptopu”)fiecare isi da cu parerea asa cum poate si unde este invitat,nu tre” sa te superi.Io intelesei ca avusesi ceva cu Huidu da trebuia ma (zic eu)sa te exprimi ceva mai civilizat ca daia ai scoli sau facultati cum se zice.Ma ma facusi curios si dadui un serchi pe google da nu gasi nimica ma despre bebeluse,sti tu ceva si nu stim noi?(la cine te referi ca fetili astea adica borfeturile cum zici tu nici nu au auzit de tine ma).Ce sa zic RUSINICA
    Ps.Si sa sti ca nu ma omor nici cu ..cronicuta.

  27. da’ nu inteleg ce aveti cu bebelusele .aaa ba m-am prins .sunteti invidiosi pe Huidu .
    despre bebelusa aia veche inteleg .oricum daca socotesti tot ea e in cistig , daca ne amintim anecdota cu Puiu Calinescu “….ori eu ori bautura” buna si sticla pana la urma daca produce ce trebui .

  28. Victore si daca va certati, lumii ii place, stii cum e in tara asta…
    “Pan y circo”

  29. Ma uit de mult la Badea si n-am inteles niciodata de ce-i plac conflictele ieftine de genu asta..huidu atata poate,dar tu?Bucurestiul e de vina,e de porc vorba ta..cat despre Ciutacu e odios dar un nebun frumos:)

  30. Mda…Huidu e de o peniblitate incredibila, si pe langa, ca sa o sublinieze, tine sa se si explice mai departe pentru comentariile pe care le face…

    Daca tot le faci, de ce nu le spui bine de la inceput sau accepti urmarile pe care le vor avea supra imaginii tale…fara alte lamuriri de lingau…

    Anyway…fiecare cu ce-l doare…sau nu:)

  31. Se pare ca a dat navala recesiunea si in ratinguri.
    Ori va paste falimentul, ori va cumpara careva. Nici macar nu aveti acelasi target…deci, va pierdeti vremea.
    ciutacu, huidu: DANS ! o “batuta” de pe dambovitza daca se poate. FARA NUMAR. *cicalacacichicia (licenta Mircea Badea)

  32. Cat mai e pana la pumni in gura si picioare in pipometru?is curios k nu degeaba platit cablu,nu?trebe si ceva actiune..si Badea abia asteapta partea cu violenta fizica presimt:)mare figura e Badea asta..

  33. nu, Ciutacu e odios si-atat.

    Spune niste banalitati stupide insa le ridica la rang de mari remarci, “vezi tu Doamne”.

    Domnule Ciutacu -nu ca ar conta- nu va sufar. Ca 90% din Intact. Singurii care au respectul meu pentru profesionalism si atitudine impartiala sunt Moise Guran si Dana Grecu.

    Nu aveti pic de moralitate sau decenta.

  34. Acuma serios chiar tu esti Victor la ora asta?n-ai somn?adormi cu limba pe tastatura si ochii pe blog?:)

  35. wooow… m-am distrat, ce sa zic… tot timpul voi fi de acord cu pareri pro sau contra ceva atat timp cat sunt argumentate adecvat. Si, din nefericire, ADN-ul natiei asteia idioate din care facem parte ne impinge sa dam cu bata-n balta. Si exemplul de mai sus e doar unul din cele multe pe care le vedem in fiecare zi. Brici comentariul d-lui Ciutacu. Dar numai dpdv al fondului. Dpdv al formei? Uite bata, uite balta. Esti roman… stii cel mai bine cum le combini sa-ti iasa o “romaneasca”. Cat priveste reactia lui Huidu: atat pot, atat fac. Carcotesc! Ah, si grohai! 😀 de la burta… Sa fiti sanatosi!

  36. Astepti contraatacu de la Huidu sau ce?jucati pe contre vad,cu garda jos..e chiar frustrat Huidu dar dreptul la o opinie chiar merita saracu,macar atat!!gandeste-te k e copilotul lui Gainusa de mult timp..

  37. @ Victor Ciutacu: chiar nu are rost…iti pierzi timp pretios din somnul de frumusete, si o sa faci riduri. Si lasa-l si pe huidu sa se duca in gainar la celalalt, eminenta cenusie, care sa il pregateasca pentru emisiunea cu mai multe duble decat Titanicul, in care o sa cada “suduielile” pe tine si mirciulica.

  38. hello..oameni buni..ce va certati ca chiorii…o viata avem..si voi va certati din cele mai tampite motive…grow up! va pierdeti timpul
    eu respect si pe Huidu si pe Ciutacu si pe Badea..fiecare cu emisiunea lui, cu ideiile lui cu parerile lui…btw..Ciutacu..ai cam exagerat cu bebelusele..ele chiar nu au nimic de-a face aici..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.