Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Dacă aș fi președintele României…

Dacă aș fi președintele României…

…m-aș îngrijora că, într-un an electoral, unul dintre liderii de opinie ostili mie reușește să strângă, într-un parc, vreo câteva mii de oameni. Dacă le-ar veni ideea să facă urât în fața Palatului din Deal? La fel cum m-aș întrista că, pentru a-mi promova odrasla, e nevoie să apelez, dincolo de complicitatea proastă a media, la trucuri ieftine. Și mi-ar fi jenă că, în timp ce rivalul meu politic lansează cărți (scrise de el) pe bandă rulantă și refuză să pună capu-n țărână, eu, care pun totul pe-o carte, asul de treflă, sunt nevoit să mă maimuțăresc la diverse festivaluri de crăpelniță și pileală ca să rămân în atenția unui popor pe care l-am mințit cinic c-o să trăiască bine. Norocul meu că nu sunt și n-am asemenea griji!

UPDATE: Ceaușescu era mic copil

Comentarii

comentarii

Similar Posts

73 thoughts on “Dacă aș fi președintele României…

  1. Din păcate, Victore, pentru Băsescu (dar şi pentru alţii de teapa lui) turma contează…

  2. @Johnson: eu cred că cei de la PPE nici nu ştiu ca partidul prezidenşial face parte din ”marea familie europeană”

    PS: am făcut buba la picior, am căzut ieri la maratonu lu Badea, era să mă desfac, dar mi-a prins bine mişcarea 🙂 🙂

  3. Tin minte, Victor, o remarca de-a ta, intr-o emisiune in care era prezentat filmuletul cu meseriasii care incercau sa urce o masina intr-o furgoneta: “Va dati seama ca votul astora face cat votul vostru?” Probabil ca, daca ai fi presedintele Romaniei, dupa 4 ani de mandat, ai fi atat de constient de forta electorala a festivalurilor de crapelnita, de faptul ca, pentru fiecare minte clara cu drept de vot exista 10 ignoranti care sigur voteaza, incat luciditatea ta de acum ti s-ar parea o copilarie. Si, de fapt, nici n-ai avea cum sa ajungi presedinte. Se pare ca ignorantii nu te prea urmaresc.

  4. Lideri de opinie ? Auzi ma !
    Voi nici lideri nu sunteti si nici opinie nu trebuie sa aveti. Voi sunteti ( ar trebui sa fiti) niste moderatori de emisiune . Dupa umila mea parere de “injinier de suruburi”.

  5. Victore, am spus ca nu mai dau link-uri dar nu stiu cum sa fac sa-ti arat o poza… Pe Softpedia e un topic despre asemanarea EBA – Naomi travestitul. E si o poza acolo, facuta penru comparatie… 🙂

  6. Politica in Romania = maimutareala clara !!! crezi ca ei au timp sa se gandeasca ca unii oameni (MIRCEA) vor sa mai faca si ceva bine pentru tara asta ???
    eu unul nu mai am nici o speranta ca cineva se gandeste la noi …. au adoptat toti teoria unui ,,mare ganditor” (PATRICIU):,,in economia de piata nu exist decat eu si familia mea”
    ei sunt preocupati sa traga cireasa pe tortul lor
    INTREBARI :
    de ce nu mai da nimeni cu mopul prin scoli??
    de ce nu mai face unul pe fata, unul pe dos ci ,,doar pe noi pe fata ne face doamna aceea” care ne reprezinta la aceste maimutareli ale presedintelui in bluze foarte transparente??

    PS: nu i-a spus nimeni ca EROS SHOW nu a inceput????

    altfel numai de bine….

  7. Domnule Ciutacu,cu tot respectul, sunteti intr-o profunda greseala.
    1.Orice lider de opinie care nu strange 5000 de oameni nu e lider de opinie
    2.Campanie pentru fetita tatei -foarte buna
    3.Nastase-rival politic???-o sa dezvolt subiectul
    4.Presedintele are un public tinta care-l va vota(intrbati-l pe Teodorescu daca face bine sau nu)parerea mea ca are o campanie magistrala(nedeclarata).In orase mai ramane cu unii si trece la tara pe sate si comune unde castiga detasat.Votul lui Nea Ion = votul lui Nea Stan,doar ca “Nea Ion” sunt mai multi ca Stan,Gadea….etc.
    Nastase nu mai este de mult un rival politic pentru Basescu.Oricat ar veni in fata cu dreptae sau fara dreptate,cu toate procesele castigate,cu toate NUP-urile din lume,Nastase nu mai vede Presedintia decat in vizita.Nu stiu de ce pariati pe un cal care nu participa la cursa,si dupa parerea mea un cal mort,dar Adrian Nastase nu poate sterge(nici el nici altii)din subcostientul oamenilor pe MATUSA TAMARA.Poate sa dovedeasca ca nu si-a pus termopane,ca campaniile lui au fost curate,dar matusii Tamara nu are ce sa-i faca.A existat,si,in ciuda unui trai normal i-a lasat 1.000.000 dolari mostenire,pe care el i-a declarat ca atare.La 90 de ani,raposata facea afaceri de sute de mii cu cunostintele lui Nastase.Tot romanul care aude povestea aceasta STIE de unde sunt banii.SPAGA ACUMULATA.Nu se pot demonstra,nu se pot verifica dar a devenit o axioma in mentalitatea poporului.E ceva real.Daca nu-i declara,putea sa mai spere la timpuri mai bune.Insa cum i-a declarat salutare taica si noroc…

  8. “Dumnezeu şi dumnevoastră, să faceţi să trăim bine”??? Dar ei de ce mai sunt acolo unde sunt? sa asteptam sa pice ceva din cer? Asta e de o nesimtire rara! hai sa pronuntam cuvantul Dumnezeu ca da bine, ca romanii sunt un popor crestin, nu?

  9. Ar fi interesant sa-i urmezi exemplul lui Badea in privinta consumului de alcool si al activitatii sportive.Te-ar ajuta profesional,sincer;)(mi se pare mai viguros in exprimare decat tine)

  10. Sunt printre norocosii care-au vazut “Revizorul” pus in scena de Lucian Pintilie,inainte de a fi interzis. Grotescul imaginat de Pintilie in scenele primirii revizorului, iata, a fosr egalat de Flutur !Pot spune chiar depasit. Ce jalnice creaturi !

  11. Abia acum am vazut, la Dana Grecu, cum I-AU URAT BUN-VENIT COPIII DIN NASAUD LUI BASESCU!!!!! Mamaaaaa, ca pe vremea lui Ceausescu! Poeziile omagiale mai lipsesc…

    Nu se pot prelua imaginile la Sinteza?

  12. Pana acum sloganul era SA TRAITI BINE!!
    Urmatorul va fi MAI TRAITI??
    Parca nu mai am rabdare pana-n toamna.

  13. Bun, mă voi feri de cuvinte mari şi pompoase. Acţiunea de ieri a fost un succes, pentru că a fost un lucru normal, făcut cu bun simţ şi fără prea mari pretenţii. Aud (citesc pe unele bloguri- mai exact)de la unii sau alţii sloganul: Mircea Badea Preşedinte! Da, el este Preşedintele nemulţumiţilior. Da’ unii nici măcar nu învaţă din asta, de parcă le-ar păsa…

  14. da chiar asa…incepe o propozitie vesnica: daca…predestinata esecului din pacate. insa am observat duminica faptul ca nu suntem toti dusi cu pluta. nu suntem sclavii nimanui. nu suntem toti inteligenti ca superman sa ne tragem chilotii peste pantaloni.

  15. Din discutia din aceasta seara de la Gadea cu invitatii sai am inteles ca “blonda” este fan base!
    Si nu este prima data cand a “razbatut” aceasta optiune a ei pentru actualul prezident.

  16. ptr.Mircea, sub camasile de marca sa ia camasa luptatorului, se ascut sabii,se cresteaza gloante,…Oricum cei care ar proceda la fel ca el, sau gandesc la fel, sunt f.f.multi; este o buna baza de pornire spre mr.President. Daca renunta…Congo.

  17. Elena are sloganul”eba ia atitudine”??Pai atunci poate asta e explicatia vinetelii de la ochi.O fii luat fata prea multa atitudine..::))::))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.