Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Da, e Crin. Fiindcă nu e Sorin…

Da, e Crin. Fiindcă nu e Sorin…

Aveam de onorat o promisiune și de perpetuat o tradiție. În lumea ipocrită în care ziaristul trebuie să se dea bățos de imparțial, îmi anunț favoritul electoral. O fac înaintea primului tur de scrutin, nu joc la două capete. E vorba de oameni, nu de partide. La locale am anunțat transparent Sorin Oprescu și așa am votat. La prezidențiale am oscilat între Oprescu și Antonescu. Nehotărârea de a decide între doi oameni aproape de sufletul meu mă lăsase aproape dator.

Strict din motive pragmatice (Doctoru-i departe de turul doi), așa cum am spus la ediția specială moderată de Gabi Firea, alesul meu e Crin Antonescu. Da, evident că i-am văzut greșelile de tactică sau agresivitățile gratuite și, spre deosebire de cei care-l pupă-n cur cu ochii închiși, i le-am amendat în direct. Da, n-are încă discurs de om de stat, dar are potențial și naturalețe. Da, am auzit și eu bâzâitul persistent al bârfei conform căreia va face blat cu Traian Băsescu (filmulețul de mai sus poate fi tratat ca un necesar remamber) pentru o viitoare alianță guvernamentală cu PD-L. Dacă Doamne ferește se va întâmpla asta, îl voi adăuga pe răbojul dezamăgirilor mele umane. Politicienii nu mă mai amăgesc demult.

Da, Mircea Geoană are discurs de om de stat (că nu trece el sticla e altceva și-l privește) și este favorit pentru accesul în finală. Unde va avea votul meu, la fel de transparent, dacă va ajunge, fiindcă nu mai suport încă 5 ani cu Traian Băsescu. Știu că aș fi putut să mă abțin din punct de vedere tactic și, nu-i așa?, al viitorului meu apropiat. N-am făcut-o pentru că nu-mi stă-n obișnuință, nu-mi joc politic meseria și nici cariera. Și, nu în ultimul rând, fiindcă omul ăsta, așa imperfect cum e el, plecat în cursă ca prezumtiv loc 4, s-a bătut ca o fiară, până-n ultima clipă a unei campanii electorale epuizante, pentru șansele lui. Iar mie-mi plac luptătorii…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

276 thoughts on “Da, e Crin. Fiindcă nu e Sorin…

  1. @ ZARA:

    Nu voi comenta decat atat: cum naiba sa fie mai inteligent Basescu decat Crin? Dar spontaneitatea lui Crin nu i se datoreaza unei inteligente deosebite? Cum sa fii atat de spontan cum e Crin, daca nu posezi si un IQ care sa te onoreze? Nici nu se pot compara cei doi, la cat de greu se urnea betivul. Diabolic, da, sunt de acord.

  2. Mi-ar fi placut sa nu se cramponeze atat Oprescu si sa dea voturile lui lui Crin! Ar fi foarte urat sa ne trezim cu Geoana in turul 2. M-am cam saturat de fete comuniste…

  3. @ violet
    In traducerea ta tupeul si obraznicia insemana spontaneitate ?? De “spontani” ce suntem am ajuns sa alegem un presedinte betiv, acum urmeaza un cartofor ?! Mai avem putin si ne da “spontaneitatea” afara din casa. Cred ca suntem blestemati !!!

  4. Celor impresionati de prestatia lui Geoana de la confruntare (ma refer la cei sinceri , nu la PSD-isti) le amintesc ca atunci cand e spontan , domnul in cauza calca in strachini cu multa gratie : “Nu stim cati suntem” (vorbea de informatori) , “Popular inseamna o inghetata care costa 50 de bani pe cand eram eu copil” (asta era definitia lui pentru doctrina populara) , raspunsul dat unui batran care i-a marturisit ca-i vine sa se sinucida : “mai aveti putina rabdare” , cartea “Alice in tara minunilor” scrisa de Carl Lewis (probabil intre finala la 100 de metri si calificarile la lungime) , etc.,etc.,etc. Nu confundati o confruntare pregatita cu minutiozitate si in care Geoana s-a dovedit un scolar sarguincios cu adevaratul Geoana .
    Acuma , daca o lume intreaga a ras 8 ani de zile de George Bush jr. si gafele lui , puteti pune stampila si pe Geoana . Daca iese , macar avem de ce sa radem 5 ani de-acum incolo .
    Numa’ grija mare cand va plimbati prin Bucuresti sa nu va intalniti cu “domnisoru'” Geoana prin oras . Asta nu-i ca taticu’, nu stie de gluma . La 16 ani , deja conduce in viteza bolizi pe strazile Capitalei . Ziceti ca nu poate conduce daca n-a implinit 18 ani ? Ma , sunteti siguri ? Mai ganditi-va!

  5. @ Dan. Voturile lui Oprescu vor fi utile si-n turul II. Poate sunt prea increzator, dar cred ca trecem de primul. Sunt din ce in ce mai increzator, altfel n-ar fi ‘astia’ asa disperati.

  6. Domnule Ciutacu,
    Întotdeauna v-am perceput ca pe un personaj dornic să epateze prin limbaj insolit şi atitudine “liberală”. Vă credeam un om deştept, cu o anumită doză de cabotinism necesară în mass-media. Totuşi ceea ce aţi prestat aseară la emisiunea cu Gabriela Firea a fost ca la şcoala de proşti sau cu telespectatori proşti.
    Sincer, nu cred că vă place Antonescu, nu se poate, e o contradicţie în sine. Cînd aţi declarat aseară pe post că îi daţi votul, pe cuvînt, chiar mă podidise plînsul în plină comedie, am conchis că: fie inteligenţa v-a fost excedată de cabotinism, fie că v-a făcut altcineva speech-ul ca să ne lăsaţi pe noi speechless…

  7. @sorina: sa-nteleg ca l-am deranjat pe Geoana?
    @Sorin: ai jucat vreodata carti cu Crin?
    @postacii pesedisti: v-ati trezit si voi cand s-a terminat campania?

  8. ce tare e treaba asta..
    ai observat? majoritatea personajelor internaute voteaza cu Penelistul Crin Antonescu in turul unu, si in turul doi cu Mircea Geoana.
    Pai de unde sunt ei siguri ca Mircea o sa ajunga in turul doi , daca ei il voteza in turul unu pe Crin, iar voturile lor se adauga la cele ale PNL-istilor, asa ca poate Crin Antonescu o sa fie Presedinte , ci nu Geoana.
    Daca voteaza toti in turul unu Crin Antonescu si in turul doi Mircea Geoana atunci sigur Crin Antonescu o sa fie Noul Presedinte al Romaniei.

  9. domnule ciutacu, v-am privit aseara, si nu mi-a venit sa cred ce aud. adica, votati cu crin, si o spuneti asa, si maselor, ca sa faca si ei ca ciutacu?? probabil veti spune ca oricum, fiecare voteaza cu doreste, sau ca sunteti liber sa spuneti ce doriti…ca si cristoiu de altfel, pe care l-am vazut aseara intr-un mare interviu cu basescu.
    oricum, nu mi s-a parut corect sa faceti un gest care ar putea avea influenta asupra altora mai putin pregatiti mintal:))
    eu voi vota geoana. si ca mine, multi.
    crin?? un trubadur, un menestrel, un tudor chirila in costum si cravata. felul in care a atacat aseara, parca era drogat, zambetul ala mieros si ochii aia de peste…ntzz, nu-mi place asa ceva.
    l-a atacat pe geoana prin cumnatul acre castiga bani multi. bravo lui, si eu castig bani multi. dar domnule ciutacu, eu semnez condica zilnic la locul de munca. este o conditie esentiala, despre care domnul antonescu nu stie mare lucru pana acum.
    apoi,la domnia sa in partid a fost scandal ca adina valean a fost pusa pe liste pentru europalamentare cand antonescu a fost ales presedinte de partid. deci, ce vrea sa demonstreze antonescu? se bazeaza pe memoria scurta a oamenilor??cat despre ca e sarac, se pare ca nu prea i-a placut munca, parerea mea.
    ma rog, basescu iese din discutie.
    deci votez geoana , si chiar pe blogul dumneavoastra de discutii, indemn si pe altii sa se mai gandeasca nitel.

  10. DOMNULE CIUTACU, VA PRETUIESC ATAT CAT PRETUITI SI DUMNEAVOASTRA DREPTUL NOSTRU DE A ALEGE.
    VA VOI SPUNE IN CATEVA CUVINTE DE CE NU MERITA DILETANTUL DE CRIN ANTONESCU NICI MACAR POSTUL PE CARE IL OCUPA ASTAZI, POST OBTINUT TARANDU-SE IN PARLAMENTUL ROMANIEI:

    1. ACEST OM CONSIDERA CA NU FACE PARTE DIN LUMEA POLITICA VICIATA. DOMNULE CIUTACU – ASTA MANANCA NUMAI SALARIU UN MILIARD JUMATE PE AN DE LA SENAT – CHIULIND REPETAT – CRIN ANTONESCU MANANCA DE 20 DE ANI BANII STATULUI! FACE SA IL CREZI PE ANTONESCU? NU PREA!
    2. ACEST INDIVID CONSIDERA CA UN PRESEDINTE NU TRBUIE SA SE PRICEAPA – TREBUIE SA AIBA IDEI. TREC DE FAPTUL CA IDEI A AVUT SI BASESCU…PRICEPERE…., DAR DOMNULE CIUTACU, DE CE NU IL INVITAM SA FIE PRESEDINTE NEA CAPRA ALA CARE INVENTEAZA TROTINETA CU STROPITOARE??? ALA ARE CELE MAI MULTE IDEI…
    3. DOMNULE CIUTACU, GEOANA SI PSD I-A SPRIJINIT PE LIBERALI SI CAND STERGEA BASESCU CU EI PE JOS….SI CAND AU VENIT CU MOTIUNEA, …SI CAND AU DAT GUVERNE JOS….CHIAR SI CAND AU VRUT SA IL IMPUNA PE JOHANIS….NUMAI SI PENTRU ASTEA CA SA NU MAI VORBIM DE ALTELE…ANTONESCU NU TREBUIA SA SE POARTE JOSNIC – ASTA DENOTA CE CARACTER POATE AVEA ACEST DOMN
    SI CA SUPLIMENT VA MAI SPUN CA IN PREZENTA A TREI PERSOANE – CRIN ANTONESCU A CONSUMAT IN 45 DE MINUTE 5 BERI LEFE ;)…. VRETI SA MA CONVINGETI CA ALCOOLICUL DUMNEAVOASTRA ESTE MAI BUN DECAT ALCOOLICUL DOAMNEI UDREA?

    POATE CA VA MIRA RASPUNSURILE OAMENILOR – CERT ESTE CA NU A STAT NIMENI SA VA EXPLICE PANA ACUM, PENTRU CA NU ATI FACUT MAGARIA DE ASEARA PANA ACUM!
    VA SFATUIESC SA VA PASTRATI VICTOR CIUTACU! PENTRU SERILE IN CARE M-AM CERTAT CU NEVASTA-MEA CA SA MA UIT LA DUMNEAVOASTRA…DACA NU PENTRU OBIECTIVITATEA CARE SE CUVINE IN POST!

    INCHEI SI VA SPUN CA EU VOTEZ CU MIRCEA GEOANA! – ESTE DOAR TREABA MEA CU CINE VOTEZ!

  11. @radu: emotionant. parca citesc din hartiile strategilor lui Geoana. haideti, se poate, un pic de imaginatie nu strica. daca aseara spuneam ca votez cu Mircea, banuiesc ca deveneam, pentru voi, un tip demn de toata stima 🙂
    p.s. cumantu’ lu’ Geoana a ajuns prin concurs nominalizarea PSD pentru presedintia Eximbank?

  12. “Vai, vai, Chirila!” De parca modelul lui basescu ar fi fost Tom Araya si al lui geoana Dave Mustaine. Decat sa ma spovedesc la “popa”, sau la “nevasta”, mai bine beau o bere cu T.C. – intre noi fie vorba.

  13. Nu ştiu, nu am jucat cărţi cu el. Oricum, nu ştiu eu ce să înţeleg. Să mă supăr că am fost considerată omul lui Geoană sau să nu mă supăr că nu am fost confundată cu vreo admiratoare a Elenei Udrea.

  14. Domnule Ciutacu, o întrebare pentru cel mai jurnalist greu din media, dacă prin graţie divină Băsescu şi-o fură în turul I, vă mai duceţi la vot în turul 2 ?

  15. draga domnule ciutacu, daca ati fi intr-o poz itie ca a domnului geoana, l-ati ajuta pe cel de langa dumneavoastra?? sau ati fi impartial,si l-ati lasa in ” saracie”, asa cum ar proceda probabil preacinstitul crin gura de aur))))???
    eu spun sincer ca l-as ajuta, si i-am ajutat pe ai mei din pozitia mea. pentru ca am putut. si nu pot minti.
    lasati psd-ul, ca are alta treaba. nu simpatizez pds, ci aleg mircea geoana. asta scrie pe buletinul de vot, putea sa fie si de la partidul piratilor. pacat ca acest domn antonescu a recurs la strategii de astea ieftine, mergand si petzind saracita romanie cu buzunarele goale, dar cu ganduri de a o face fericita.( sarac si curat pe naiba), nu mi-as da fata pe mana lui, nu-mi place ca nu se spala pe cap.))

  16. Nu, răspund doar pentru mine. Dar mi-a plăcut răspunsul dumneavoastră printr-o întrebare si am vrut să vă plagiez, anulînd astfel această viitoare posibilitate de răspuns pentru mine. Nu îmi place să explic glume şi nici nu ar fi fost cazul, dacă nu aţi fi dorit să daţi impresia unei conspiraţii de răspunsuri încurcate. E subţire, domnule Ciutacu şi e păcat!

  17. @radu: mishteaux! deci Crin n-are voie ce are voie Mircea. si nici nu se spala pe cap. da’ cu spray s-o da? 🙂
    @sorina: aveti treaba dimineata. tre’ sa postati in numele victoriei. sau sunteti in tura de noapte?
    @everybody: postacii pesedisti sunt la fel de penibili ca aia penelisti

  18. Am o mare curiozitate… Daca in luna asta nivelul de dementa generala a ajuns unde a ajuns, o sa descoperim saptamanile viitoare ca se poate mai rau?

  19. crin are voie sa ia orice. cuvantul ” munca” este foarte esential.munca, studii, limbi straine, maniere, nu bunfonerie. oricum, pentru un fost profesoras de solesti( din judetul meu, na:)), a luat mai mult decat ii permiteau puterile. cred ca a fost o chestie pur conjuncturala. nu cred in puterile lui, si probabil ca viitorul ne-o va demonstra.
    cred cu tarie in geoana, cred cu tarie ca ne va reprezenta tara in buna regula, si ca nu vom mai sta cu capul plecat la masa tarilor europene. asta cred, da. avem nevoie de asta, ca de gheogari si marlani tara pute. s-a vazut si la tv. din 3 participanti, 2 ciubote de ciobani.
    o seara buna

  20. Nu am nicio treabă dimineaţă. Nici nu mă duc să votez, că nu am cu cine, deşi dumneavoastră, ca îndrumător de opinie, ne-aţi sfătuit aşa de melodramatic cu cine… Nu vreau, însă, să vă mai reţin pe dumneavoastră. Vă aşteaptă atîtea de de comentat după exit poll şi sper că dacă vă odihniţi o să o faceţi ca un profesionist. Eu nu vă voi urmări, a fost de ajuns această mostră de dialog, eufemistic vorbind, penibil.

  21. In stress-ul in care traim din cauza alegerilor nu este de mirare ca D-l Ciutacu vorbeste de o “psihoza” nu numai la individ, ci chiar una generalizata.Ma bucur ca eu nu ma numar printre acestia intrucat nu am motive sa fiu surescitata sau sa am obsesii din cauza amintita mai sus.
    In jurul, 5,49 pm am trimis un comentariu. Pe ecran a aparut mesajul ca “se pare ca l-am mai trimis odata”.L-am trimis a doua oara, a treia oara si disparea intr-o secunda ca dupa aceia sa revina in casuta. Atunci m-am adresat D-lui Ciutacu ca introducere la comentariu cu intrebarea daca a luat cumva, nu stiu ce cheie si a inchis cumva ‘chioscul’ cum zic eu, cand nu vrea sa fie deranjat, si din nou am trimis comentariul; iar a disparut,iar a aparut in casuta respectiva si iar a disparut. Nu-mi fac ciorno si, din pacate, nu ma pricep atat de bine la manuirea computerului sa salvez aceste comentarii, si “ma pun”, ca doar nimeni nu ma obliga, din nou la treaba, ca sa rescriu comentariul respectiv din memorie, cum am mai scris de cateva ori. Si nu l-as mai fi scris daca n-as fi muncit chiar mult la el.
    Iata-l:
    Citeam pe un blog despre ‘cuvant’:”Cuvantul rostit poate darama un om sau mai multi oameni, dar cuvantul scris are puterea de a darama o imparatie intreaga”. Suntem de acord cu aceasta afirmatie, dar nu putem sa nu ne minunam cate nuoante pot fi dezvaluite chiar si prin rostirea unui cuvant. Si pentru ca D-l Ciutacu isi incepe articolul de azi prin “da” o sa incercam sa ni-l imaginam rostind acest cuvant, si suntem siguri ca prin vibratia coardelor vocale, in functie de starea sufleteasca, si prin intonatia suitoare si coboratoare, acest “da” purtatorul unor conotatii nebanuit de variate, de la o confirmare neutra pana la o manifestare de extaz.In forma lui scrisa trebuie sa observam ca semnificatia constanta a lui “da” este confirmarea oricarui context, chiar si cel implicit si functioneaza ca un anunt. Dar pe langa constanta semantica “da” poate semnifica orice in dependenta de contextul in care este folosit, continutul lui semantic fiind actual in mesaj.Nu putem trece cu vederea sinonimia lui “da”cu:”bineinteles, fara doar si poate, fereste, de buna seama, fara indoiala” care ne dau posibilitatea sa consideram “da” polisemantic, si totusi nici una dintre acestea nu ar fi redat ideea D-lui Ciutacu.Aceste considerente sunt 100% arbitrare dar servesc ca punct de plecare in considerarea lui “da” in sensul in care D-l Ciutacu l-a folosit.”Da” folosit de dumnealui nu este echivalent cu un “da” hotarat, rostit sau scris sub forma de angajament la incheierea unei casatorii. Este mai mult “explicativ”, gandit si scris “strict din punct de vedere pragmatic” ca unic criteriu de selectie. “Da” nu apare numai in titlu ci si in interiorul textului. Cand citim “da,n-are discurs de…”, “da, evident ca i-am vazut…”, “da, am auzit si eu” ne dam seama ca cele afirmate mai sus primesc conotatia de de confirmare a explicatiei date. Totusi, acesti “da” sunt urmate de virgula prin care nu numai ca se sugereaza un moment de gandire dar denota o tenta de hotarare pana la “da” final. Este extraordinar cum D-l Ciutacu speculeaza si exploateaza fiecare nouanta in transmiterea mesajului sau.Il felicitam.

  22. Mai rasfirati baieti, mai rasfirati… s-au adunat pe aici toti pomanagii de la PSD (si nu numai) sa ne spuna cum ar fi votat ei cu Antonescu dar ca s-au razgindit tocmai acum. Geoana nici n-a ajuns presedinte si deja are citeva subiecte despre care daca-l intrebi il apuca bilbaielile si te face demagog.

  23. Imi pare rau, d-le Ciutacu, ca nu realizati ca, prin sustinerea neconditionata pe care i-o acordati d-lui Antonescu, ati devenit la fel de penibil ca postacii PSD-isti sau cei PNL-isti…… Poate ca ar fi fost mai bine sa fi ramas impartial…..

  24. In primul rand, chem tot poporul plaies sa-l trimitem pe Crin in turul 2.Nu de alta dar cu Geoana in turul 2 va garantez ca ramane tot Basescu..Apoi, ca sa raspund unui comentariu, de mai sus, facut de un elector dilematic, inca nehotarat, din cauza ca-l place pe Crin dar inca are retineri sa-l voteze pentru ca, zice dumnealui, e de stanga.Pai..cetatene dilematic,daca-i doar vorba de inflexibilitatea printipului imagineaza-ti ca azi poti fi de stanga si maine, chiar maine, sa zicem ca te loveste pleasca la 6 din 49 si automat te faci de dreapta…asta in cazul in care nu te inscrii in PSD,doar acolo poti fi milionar in euro si cu carnet de socialist… cumnatul lui Geonica e baron bancher dar il pune la o adica partidu’ sa planga de mila celor cu pensiile de 100 de ori mai mici decat salaroiul ala nesimtit.

  25. Dupa alegeri o sa creasca somajul ingrozitor in Romania cind toti postacii astia, indiferent de culoare, vor ajunge pe drumuri

  26. Eu cred ca fara “tarie ” nu poti sa crezi in Geoana. Votca, rom, slibovita, carcalete oricum. Tarie de proasta calitate.
    Daca mai crezi mult cu tarie din asta sa stii ca nu ti se mai intareste deloc.

  27. Nu pot sa dau votul meu DL.Antonescu .L-am urmarit cu atentie si am ramas dezamagita .A fost sfatuit prost si neinspirat .Nu mi-a placut hartagul lui exagerat ,nestiind ca cei care nu-l mai vor presedinte pe Basescu au printre alte motive si pe cel ca s-au saturat de scandal ,de intrigi .de acuze . A fost prea atent cu imaginea lui artistica ca sa- mai preocupe si altceva .Am spus imagine artistica pentru ca asa s-a numit la Antena acest mod de a te prezenta in fata alegatorilor. Dincolo de toate acestea am simtit o nemultumire la multe din acuzele lui .El nu a aparut peste noapte de niciunde ,a facut politica 20 de ani ,a avut functii de conducere in partidul sau si intr-un guvern ,deci vrea nu vrea a fost partas la tot ce acuza el .Nu este atat de alb cum doreste sa arate .Este imatur si necopt inca .Daca stii sa fii ironic -ironia poate fi uneori si obraznicie ,nu inseamna ca ai intelepciunea si diplomatia pe care trebuie sa o aiba un presedinte adevarat. Mai multa cumpatare si echilibru ar fi fost in avantajul lui.O Romanie a bunului simt se construieste cu rabdare si calm si mai ales in liniste .Dupa epoca Basescu .in care cainii au latrat mai mult decat oricand,iar nesimtirea si obraznicia au devenit articole din Constitutie ,Romania are nevoie de un presedinte instruit ,bine informat .Sper ca DL.Geoana sa fie acel presedinte .Sa aiba rabdare si echilibru ,dar mai ales cumpatare .Sa inteleaga ca-i dam votul nu pentru ca are,,calcatura de presedinte,,-cum spunea Stelian Tanase,nu pentru Vanghelie si Hrebenciuc sau pentru alti colegi de partd .Daca va reusi sper sa aiba inteligenta si maturitatea sa stie ce alegeri sa faca ,ce oameni sa aiba in jurul sau .Daca nu va sti acest lucru va fi o mare deziluzie .Deosebita este prezenta Dnei.Geoana .Experienta pe care o are ca sotie de ambasador s-a vazut.Eleganta dar cu bun simt si cu bun gust ,impecabila in aparita ei ,ca o adevarata prima Doamna .Si asta conteaza intr-o lume in care orice gest nelalocul lui este comentat .Amintiti-va de toate aparitii in public ale Dnei Basescu -atat de timorata si nefericita.Este singura din fam.Basescu care merita respect .Comentariile mele se termina aici dar va pretuiesc pentru sinceritatea vorbelor grele pe care ni le spuneti de fiecare data .Si sa nu uit poate Antena 3 sa transmita o emisiune remember dedicata dlui Cristoiu.Trebuie sa revedem cu totii emisiunile in care era inversunat impotriva nasului ,impotriva dlui Basescu si poate vom inte lege si noi ce nu ne ducem viata prin Biblioteca Academiei ,ce revelatii sau petrecut in mintea maestrului ! Nu cred ca sunt de vina femeile din viata presedintelui ,care atat l-au tulburat incat maestrul traieste din nou o revolutie.Daca FEMEEA este motivul ,atunci vorba lui nea Iancu -mare pisicher domnule! !

  28. Citesc surprins (mi-e jena sa spun stupefiat) cum oameni care au calculator/scolati mai mult decat purtatorii de cizme de guma se pot gandi sa voteze un individ provenit dintr-o familie care si-a facut traiul din salariul de “politist politic” de varf. Nu v-a ajuns “experienta” SRI, adica basescu? Omul SRIului inscaunat dumnezeu la cotroceni? Si cand ma gandesc ca basescu a fost doar un limbric de colaborator… ce sa mai zic de fii de generali SRI ? Voi va dati seama ce plosnite babane au oprescu si geoana in spatele lor? Nu vi se pare bizar ca dintr-o data avem 2 candidati din 12 cu parinti securisti de varf? Adica SRIul sa fie siguri ca omul lor geoana ajunge in “finala” mai scoate inca un candidat de-al lor (oprescu) care sa “fure” voturile celui care i-ar putea lua locul in finala adica Antonescu.
    Nu garantez nimanui ca Antonescu va face ceva pentru tara dar garantez ca nu are plosnite sri in spate.
    Nu sunt PNList dar i-am facut si ii fac reclama lui Antonescu PENTRU CA NU A AVUT NICI O LEGATURA cu SRI ori PCR! Este intradevar cum zice el “un om curat”.
    Votez Antonescu pentru ca:
    -votez schimbarea ticalosului care ne-a mintit acum 5 ani
    -Antonescu e un “om curat”
    Romani treziti-va ! Veti trai ce votati!

  29. PCR – FSN – PSD…nu este nici o deosebire..ma mir ca nu va ganditi la tot ceea ce are Geoana in spate, in final..i mean, in turul 2 tot cu el o sa ajungem sa votam ca o sa ne puna Base pielea pe gard ca sa-i faca pantofi lui Udrea:) daca mai iese o data presedinte. Dle.Ciutacu, va salut cu tot respectul. La NY votul o sa inceapa la 7 ore dupa Romania, doresc tuturor bafta si GO CRIN!

  30. Da ai rabdare nu gluma :))), sa le raspunzi la toti “internautii de campanie” care nici macar nu au fost in stare, sa posteze pe blogurile electorale un raspuns la intrebarea “importanta de a merge la vot?”, ma rog sa indexeze si aceasta intrebare pentru ai gasi cei care cauta pe goolge asta si sa nu mai ajunga la mine pe blog pentru ca eu nu fac politica.
    PS: E greu de inteles pentru unii ca daca nu esti simpatizantul unui partid trebuie sa alegi un om presedinte care dupa alegeri nu va mai face parte din acel partid.

  31. @radu:Din moment ce Geoana sta cu nasul plecat la Vanghelie, cum crezi ca se va descurca cu Obama,Merkel sau Sarkozy cand il prinde treaz?Voi chiar nu ganditi ce spuneti, ma rog, nu vreti sa ganditi! Nu va zice nimeni sa nu votati cu Geoana, da nu spuneti prostii ca poate ramaneti asa.Toti astia de la PSD o sa ajunga sa-l pupe in CUR pe Crin Antonescu in turul 2 daca ajunge Geoana acolo.Nu vezi ca Geoana nu zice nimic rau de Crin, nici chiar “fiara” de Base nu zice nimic, toti incearca sa-l pupe in cur,numai pentru asta mi se par jalnici.Da poate a atacat prea mult la confruntare,poate a gresit cu Tudor Chirila…(normal ca a gresit) dar e om, a spus si el,nu se asteapta nimeni sa fie un robot asa ca Geoana.Iar Basescu e… cum il stim,un nenea sinistru care se crede superman. Asa ca e simplu, votezi cu cine vrei.

    Domnule Ciutacu, si sambata va munciti pana dimineata??

  32. “Omul sfinteste..votul” (sau votul sfinteste OMUL). Cu totii credem (cu mai mult sau mai putina tarie) intr-un om (candidat) – chiar daca niciunul din ei nu e perfect. Nici noi, alegatorii, nu suntem perfecti. Aratati-va maine la vot! Noapte buna!

  33. totul se invata in viata: politica externa etc. etc. un singur lucru nu se invata: CARACTERUL!
    am avut colegi care stiau f. bine toate lectiile la scoala, dar daca ii scoteai din ce tocisera acasa nu se descurcau deloc.
    antonescu are capacitatea de a invata ce e de invatat, iar ce nu se poate invata, spre deosebire de geoana si basescu! – are din cei 7 ani de-acasa.
    si mie imi asta imi e suficient.
    votez antonescu.
    ps
    eu cred ca nu oprescu nu a fost bun in campanie, ci basescu a reusit sa il scoata din cursa cu intreaga poveste a guvernului care cade, care se duce in parlament,care iar cade etc.
    din pacate. cred in continuare in doctor pentru ca si el are caracter!

  34. Ce puzderie de ,,portocalii” si ,,rosii”pe blog-ul domnului Ciutacu.Cum apare numele Basescu sau Geaoana, cum apar si gonacii celor doi pentru a veni cu abureli impotriva ARGUMENTELOR.Sunt care posteaza si cu doua nume, pentru a parea mai multi.Daca trebuie sa caracterizez aceste doua partide, aduc ca argumente coruptia, aroganta, manariile, lipsa de rezultate economice ( pozitive, evident, caci negative sunt din plin ).Sa luam personaje ca Blaga ( campionul coruptiei ), Udrea, Ridzi, Videanu, Berceanu, Negoita`pe de o parte, Hrebenciuc, Vanghelie, Nastase,Oprisan, Mitrea pe de alta parte ca sa ne dam seama ce personaje formeaza aceste partide.Basescu este un om care a supus justitia, care a permis plecarea din tara a unui inculpat de terorism, care prin prezenta sa la Cotroceni si-a tinut promisiunea de ,,Sa traiti bine ” partenerilor sai.Nu la Grivco, ci la Golden Blitz.Mergeti si votati maine, romani, nu va lasati manipulati de vrajelile rosii sau portocalii, caci daca va iesi din nou Basescu, se va reface alianta PDL – PSD si drumul spre prapastie va continua!!!Daca nu va fi sa mearga Crin in turul doi, nu voi mai merge sa votez raul cel mic in turul doi!!!

  35. Ba, ai dat si tu in boala lui Basescu – toti aia care te critica sunt niste tonomate si niste postaci de partid. Penibili si cu ochii umezi. Hai, banneaza-ma ca te enervez.

  36. salutare tuturor…si eu votez cu Crin..dar am o intrebare..Numa mie mi s-o parut ca Basescu era spritzuit la “dezbaterea vietii”? sau deja asa se comporta el…?

  37. Interesant ca sustinatorii lui Geoana sunt foarte insistenti..cei ai lui Antonescu se limiteaza la a face cunoscuta parerea lor…fara represalii…deci cu bun-simt!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.