Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Da, e Crin. Fiindcă nu e Sorin…

Da, e Crin. Fiindcă nu e Sorin…

Aveam de onorat o promisiune și de perpetuat o tradiție. În lumea ipocrită în care ziaristul trebuie să se dea bățos de imparțial, îmi anunț favoritul electoral. O fac înaintea primului tur de scrutin, nu joc la două capete. E vorba de oameni, nu de partide. La locale am anunțat transparent Sorin Oprescu și așa am votat. La prezidențiale am oscilat între Oprescu și Antonescu. Nehotărârea de a decide între doi oameni aproape de sufletul meu mă lăsase aproape dator.

Strict din motive pragmatice (Doctoru-i departe de turul doi), așa cum am spus la ediția specială moderată de Gabi Firea, alesul meu e Crin Antonescu. Da, evident că i-am văzut greșelile de tactică sau agresivitățile gratuite și, spre deosebire de cei care-l pupă-n cur cu ochii închiși, i le-am amendat în direct. Da, n-are încă discurs de om de stat, dar are potențial și naturalețe. Da, am auzit și eu bâzâitul persistent al bârfei conform căreia va face blat cu Traian Băsescu (filmulețul de mai sus poate fi tratat ca un necesar remamber) pentru o viitoare alianță guvernamentală cu PD-L. Dacă Doamne ferește se va întâmpla asta, îl voi adăuga pe răbojul dezamăgirilor mele umane. Politicienii nu mă mai amăgesc demult.

Da, Mircea Geoană are discurs de om de stat (că nu trece el sticla e altceva și-l privește) și este favorit pentru accesul în finală. Unde va avea votul meu, la fel de transparent, dacă va ajunge, fiindcă nu mai suport încă 5 ani cu Traian Băsescu. Știu că aș fi putut să mă abțin din punct de vedere tactic și, nu-i așa?, al viitorului meu apropiat. N-am făcut-o pentru că nu-mi stă-n obișnuință, nu-mi joc politic meseria și nici cariera. Și, nu în ultimul rând, fiindcă omul ăsta, așa imperfect cum e el, plecat în cursă ca prezumtiv loc 4, s-a bătut ca o fiară, până-n ultima clipă a unei campanii electorale epuizante, pentru șansele lui. Iar mie-mi plac luptătorii…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

276 thoughts on “Da, e Crin. Fiindcă nu e Sorin…

  1. “Tatal meu avea o vorba: sa incercam sa fim destepti ca lumea e plina cu prosti!”
    Miine avem o mare ocazie de a face aceasta incercare.
    E un moment mult prea important ca sa ne alintam ca ciorile in lat, sa ne legam de detalii stupide…
    Ce dracu mai avem de pierdut?

  2. din pacate, singurele optiuni viabile pentru a scoate Romaniaca din mocirla sunt Crin sau doctorul. Insa mi este teama ca nu o sa ajunga in turul doi si va trebui sa votam iara in stilul ,,anus contra naturii,, ca sa nu i dam votul marinelului.

  3. @thedaniel
    vezi ca mai sunt alti 9, in afara de cei 3, Basescu, Antonescu, Geoana.

  4. Vom vedea pe 22 noiembrie procentul oamenilor cu mai putin bun simt din aceasta tara. Ori ANTONESCU ori alta tara!
    Daca Oprescu nu are sanse, cu siguranta nu se va supara ca iese Crin. Asa ca…mergeti la vot! Numai bine!

  5. Iti multumesc din suflet pt declaratia de ieri, mai ales venita din partea unui reprezentant al PD-L da dovada de mult fair-play.Lasand gluma la o parte, da, Crin nu este perfect, dar poate, cu sansa, va fi primul presedinte sincer dupa 20 de ani, primu om adevarat, si nu confectionat cu grija in laboratoarele de specialitate, primu om politic la care eu ii pot citi buna-credinta in ochi.Crin este un visator printre contabilii de voturi, respira firesc normalitatea, decenta. Ma bucur ca varsta imi permite doar acum sa votez pt prezidentiale cand il pot vota pe Crin. Doamne Ajuta!

  6. In turul 1 Geoana
    In turul 2 Geoana
    Antonescu e simpatic ..dar atat !
    Basescu nu exista pt mine !

  7. La mine in China e 1 noaptea si mai stau nedormit pana la 6 dimineata, iau vaporul +taxiul si merg la consulat in Hong Kong,votul meu ma costa vreo 150 de Euro dar viitorul copiilor nostri (suna nasol dar asta e adevarul) conteaza cel mai mult. Da pentru Crin cu toata inima.Cea mai mare dilema a mea este pe cine voi vota in turul doi daca Crin nu ajunge.In rest numai bine…

  8. Daca staff-ul lui Crin stie ce face (am unele indoieli) , probabil ca strategia ultimei saptamani a fost sa castige voturi de la electoratul care se extaziaza in fata celui ce “le-o zice alora” (e electoratul care l-a urcat pe Vadim la 27% in 2000 si i-a adus victoria lui Basescu in 2004) . Probabil au calculat ca vor castiga mai mult de aici decat vor pierde din ce-au castigat pana acum . Sper ca asa sa fie . Pe mine m-a dezamagit strategia asta , dar nu sunt sociolog .
    Celor care spun (inclusiv pe acest blog) ca Antonescu e tot un fel de Basescu , as vrea sa nu uite cateva aspecte esentiale :
    1. Omul nu s-a imbogatit din politica , desi a avut multe oportunitati ;
    2. A refuzat posturi ministeriale (in guvernarea Tariceanu) pentru ca nu a crezut intrutotul in politica guvernului ;
    3. N-a lucrat la Anvers inainte de ’89 , ci la Solesti (Vaslui) si la Isaccea (sau Babadag , nici nu mai stiu) . Cei care au lucrat la Anvers pana in ’89 trebuia sa indeplineasca o conditie esentiala (n-o spun care , ca dovezile nu mai sunt) .
    4. Inafara discursului obsesiv cu Patriciu , care e o insinuare – niciodata vreun fapt concret – , nici rivalii nu l-au putut afilia vreunui grup ilegitim de interese . Iar despre Patriciu , stiu atat : Rompetrol plateste statului roman mai multe impozite decat regii asfaltului la un loc , iar marca firmei a ajuns cunoscuta inclusiv peste hotare (Golden Blitz are o notorietate exclusiv locala) . In sfarsit , nu Patriciu e subiectul …
    5. Nu i-a spus lui Tariceanu : “Caline , esti cel mai tare” , pentru a-l sapa pe la spate in partid . S-a situat tot timpul pe o pozitie aparte in conducerea PNL (in sensul unei oarecare dizidente) .
    Si ar mai fi …

    Deci , Antonescu nu e egal Basescu . E foarte diferit .

    In ce-l priveste pe Geoana , categoric o varianta mai buna decat Basescu , sunt multe chestiuni ramase nelamurite :
    1. Vanghelie , Oprisan , Mazare , Dragnea , etc.
    2. Prosperitatea familiei sotiei domnului Geoana (poate perfect explicabila , dar inca neexplicata convingator). Dealtfel , domnul Geoana care spunea ca fapta sa buna ar fi faptul ca nu si-a dat soacra afara din casa nici nu putea s-o faca pentru ca , daca nu ma lasa memoria , intr-o imprejurare a spus ca tocmai soacra platea chiria exorbitanta a casei de protocol pe care familia Geoana nu s-a indurat s-o paraseasca .
    3. “Nu stiu cati mai suntem” (era vorba de numarul de informatori) .
    4. Promisiunile ridicole : 25000 pentru fiecare roman care se intoarce in tara (daca se intorceau 2 milioane , suma reprezenta mai mult decat intregul buget al tarii – 50 de miliarde) , romanii in cosmos (o tichie de margaritar) , etc.
    5. Multele companii nationale pe care le preconizeaza (le-a amintit inclusiv vineri) si care ar duce la o pseudo-etatizare – eventual noi sinecuri pentru inevitabila restructurare a aparatului de stat .
    Etc. …

    Votare placuta . Stiti cum se zice , e ca la sex : stii ce bagi , nu stii ce iese .

  9. Buna Victore, sunt unul din acei tineri care vor ca aceasta tara sa se schimbe! Sunt la primul meu vot pentru prezindetiale, nu am o cultura politica extraordinara dar dupa ultimile luni mi-am contura ceea ce vreau de la un presedinte, avem nevoie de un presedinte european, de un presedinte cu bun simt, care sa nu atace in stanga si in dreapta, sa nu vina cu dosare falsificate si cel mai important sa nu aiba un discurs 100% anti sistem pentru ca nici unul dintre ei nu este total afara din acest sistem, si cand spun asta cu discursul ma gandesc la domnul Antonescu o persoana care a inteles sa-si faca campanie electorala prin a ataca pe Traian Basescu si Iliescu,Hrebenciuc(adica pe Geoana prin astia) Dupa parerea mea Crin Antonescu adopta acelasi discurs cu cel al lui Basescu, de aceea nu inteleg de ce as vota Crin Antonescu?
    Aseara dupa parerea mea Geoana a castigat demonstrand ca este un om calm, echilibrat care ne-a aratat proiecte, idei nu a dat la “gioale”! Asa ca iubiti confrati Votati Mircea Geoana, e mult peste ceea ce pot oferi Crin Antonescu si Traian Basescu! Si ca incheiere daca Geoana nu intra in turul 2 votez cu Traian Basescu pentru ca Antonescu e mai periculos ca Base, retine-ti asta!

  10. Basescu si guvernul Boc: manipuleaza , fraudeaza, mint, incalca legea.
    Argumente:
    1. NEINFORMARE: Informarea publicului despre cauza si consecintele reale ale acestui referendum.Nu spun ca nu sunt de acord cu acest referendum. NU A EXISTAT O INFORMARE REALA.
    2. FRAUDA:Bugetul pentru informare este dupa lege este destul de mare. Unde sunt acesti banii? Ca o paranteza se gasesc in panoutile electorale ale lui Basescu de tip”DE CE LE E FRICA NU SCAPA?
    3.MANIPULARE :Modul de informare tendetios si campanie tendentioasa pentru refeferndum

  11. Am oscilat intre Geoana si Crin.Acum, dupa confruntare, m-am hotarat.Geoana! Mi-a placut mai mult.

  12. @everybody: postacii de partid au depasit deja limita acceptabilului. noroc ca mai sunt doua saptamani si raman iar fara slujbe si preocupari

  13. Daca vreti ca sa-l trimitem pe Crin in turulII, chiar daca sunteti sustinatori ai doctorului, intrucat nu are sanse sa ajunga in turul II, trebuie mers la vot si votat Antonescu. Dintre Geoana si Antonescu cred ca cel mai cinstit si onest ramane Crin, chiar daca si in PNL sunt indivizi dubiosi sper sa se lepede de ei asa cum a spus.

  14. Pt ca vad ca se permit predictii, permiteti-mi una (aveti si voi o predictie?). Propun un concurs, care suntem mai aproape de adevar, iar Ciutacu sa-si puna venitul pe o luna premiu pt. noi care ii facem trafic aici. Deci:

    1. Basescu 31%
    2. Geoană 30%
    3. Antonescu 19%
    4. Vadim 9%
    5. Oprescu 4%
    6. Kelemen 4%
    7. Becali 1%

  15. te apreciez foarte mult ptr curaj si sinceritate si eu votez crin cu toata convingerea si incerc aici in italia sa convin si pe altii ……….e cam greu dar incerc si nu mi frica 🙂

  16. @John: cand o sa fac primii 5 lei din traficul pe care mi-l aduceti voi, mai cautati-ma sa-mi pun veniturile premii.

  17. @ Victor Ciutacu

    Nu stiu daca te referi inclusiv la postul meu cand vorbesti de “limita acceptabilului” (recitindu-l , ma gandesc ca e posibil – sunt cam partizan , recunosc ) . Daca da , rade-l . L-am scris doar pentru ca am vazut multe reactii dupa confruntarea de vineri , inclusiv de genul “Antonescu e un mic Basescu” , chestie care m-a infuriat .
    Oricum , si daca stergi postul asta si daca nu , pana imi vei da voie sa postez aici o voi mai face , chiar si peste doua saptamani … Desi am si slujba si alte preocupari . 🙂

  18. Intrebare pt turul 2: Daca modelul moral al lui Traian Basescu e sotia lui (dealtfel, d-na Maria Basescu e o femeie discreta si cu bun-simt), atunci de ce se comporta ca omu’ padurii???

  19. Aoleu, sa aleg intre Basel si Gionel? Dar cu ce am gresit? Am ales o data intre Basel si Bombonel, nu mai vreau!
    Hai Crin, nu ne dezamagi!

  20. pe toata perioada campaniei Crin Antonescu mi se parea prima optiune.Aseara m-a facut sa imi schimb total opinia prin raspunsul la intrebarea cu personalitatea pe care o poate considera la o prima impresie,un reper.Raspunsul cu Tudor Chirila chiar si eventual sugerat de consultantii de campanie,mi se pare ca l-a descalificat din postura deloc neglijabila de viitor reper al unei tari.O persoana care considera ca domnul Chirila poate fi un reper ,in orce domeniu,imi transmite ca nu e inca pregatit sa fie un reprezentant serios si credibil al tarii.De aceea maine ma duc la vot ,dar sunt sigur ca nu imi doresc Presedinte o persoana care il socoteste pe Chirila un reper-si nu am nimic cu individul ,doar nu ma intereseaza.

  21. Pana sa te dezamageasca pe tine Crin (ceea ce prevad ca se va intampla prea curand…), m-ai dezamagit tu pe mine… Dintre toti candidatii, tu ai ales sa sustii pitziponcul!

  22. Eu cred ca cel mai decent candidat este Remus Cernea. Pe el il voi vota. Ca un vot e blam pentru toata clasa politica actuala (inclusiv Crin Antonescu)

  23. Dupa ce i-ati distrus cariera politica lui Sorin, facand presiuni asupra lui sa candideze, desi nici nu dorea nici nu avea sanse, acum il abandonati ca pe-o masea stricata. Tot atata izbanda vor avea si ceilalti pe care ii sprijiniti! Vot negativ stimulati pentru ei. Sorin a castigat primaria din alte motive decat sprijinul dvs!

  24. @Luci: m-ai prins. eu sunt acel guru ucrainean Ignatenko si m-am jucat paranormal cu gandurile lui Sorin. mai putin cu bugetul de 2 miliarde euro pe care sta cu curu’, da’ nu ne luam noi doat de la atat 🙂

  25. Oameni buni, si pe mine m-a “dezamagit” Crin in cele 2 confruntari cu Geoana, atacand mult prea dur, folosindu-se excesiv de agresivitati gratuite, cum zice Victor Ciutacu.
    Dupa nebunia de miercuri, chiar eram hotarata sa-mi schimb votul in favorea lui Mircea Geoana…Insa…m-am razgandit la loc, realizand ca Geoana nu e nicidecum un model de liniste, pace si unitate, asa cum bine a fost invatat sa ni se arate. “Dvs sa vorbiti cand o sa fiti candidat” adresat lui Mugur Ciuvica miercuri, la Sinteza Zilei, mi-a dat fiori. Cum fiori imi dau si prezenta lichelei aleia de Cozmin Gusa in stafful lui, si ignorarea cu desavarsire a acuzativului atunci cand se exprima liber (a se observa “care”, in loc de “pe care”).
    Asadar…merg maine la vot si votez Crin…nu stiu daca o sa intre in turul II, dar comparandu-l cu toti ceilalti candidati (cu oarescare sanse), cu siguranta merita!

    P.S: foarte interesant blogul asta…incisiv, amuzant, introspectiv, uneori si deosebit de enervant…intocmai dupa chipul si asemanarea posesorului lui…place! 🙂

  26. 1) Pentru cei care nu nu ştiau: votul presupune doar deplasarea gratuită până la secţia de votare. Ajunşi acolo, în schimbul abandonării temporar-legale a buletinului, primim nişte formulare, după caz, în funcţie de politichia zilei. Oricum, e obligatoriu ca alături de hârtii să primim şi o ştampilă. Unsă cu tuş de cineva, un fel de funcţionar conjunctural, care ne verifică într-o listă şi ne aprobă drumul spre cabina de vot. În drum spre cabină putem face o ultimă trântă cu propria credinţă. Intri, votezi, gata! Nu eşti obligat să cunoşti de ce un cerc se poate înscrie într-un viitor ales. Asta ţine de geometrie politică. În fine, trebuie doar să încadrezi conturul ştampilei în interiorul patrulaterului (de regulă, dreptunghi) candidatului favorit. Ieşi, împătureşti hârtiile, te asiguri că le-ai plasat în urna potrivită, predai ştampila şi primeşti buletinul cu viza de a fi votat…Restul ţine de fiecare…

    2) Vă puteţi testa, gratuit, orientarea politică aici. Dacă nu înţelegeţi întrebările, înseamnă că avem o problemă…Oricum, pentru limba română apăsaţi tasta…TB, MG, CA, SO,VT, GB, KH etc. Doamne-ajută!

  27. Pentru cei nehotariti. Stiu eu un candidat bun. George Laurentiu se numeste el! Numai bine!

  28. Si totusi Crin – o spun cu parere de rau – a fost cel mai slab aseara! Ridicati-l voi cei de la Antene ca altfel pierde. Si base a fost mai bun si e pacat!

  29. Hi…, hi…., ce m-ai distrat cu :
    ” … aveti de gand sa va opriti odata cu psihoza comentariilor care n-apar? mai am si alta treaba decat sa stau lipit de laptop ca sa nu vi se para ca va cenzureaza oamenii rai
    De Victor Ciutacu….”
    Ne-ai “deschis poarta” si te-ai pricopsit cu noi pe cap… Cateodata probabil iti face placere prezenta noastra , alteori te exasperam…! Hmmmm, parca ma vad pe mine cu pruncii mei: cand mi-e drag de ei , cand imi vine sa-mi “iau lumea-n cap” …!!! Greu cu noi…,ca si cu pruncii, nu?

  30. Tocmai am aflat un lucru si nu am rabdare sa ma intorc acasa. Cineva din familie a fost astazi, de Ovidenii, intr-o comuna din judet.
    A aflat ca un membru PDL marcant la nivel de judet le-a dat indicatii locuitorilor comunei,
    sa voteze Mircea Geoana. Deocamdata ma mai gandesc la motivul pe care il poate avea.

  31. Domnu’ Vector, asa, sa-ti fie de bine…in fond daca vine asimetricu 2 ai si mata si badeamircea o painica de mancat ca si contestatari, n’asa?

  32. Da, si eu cred ca n-a nimerit-o cu personalitatea aleasa , da’ parca noua nu ni se intampla niciodata sa avem un lapsus…? Daca voia ca model o personalitate mai nonconformista ( dar minunata ca OM si profesionist ), putea sa-l aleaga pe Florian Pittis – Motzul , ce va ramane nemuritor in sufletele multora din noi …!!!

  33. Observ in foarte multe comentarii de pe aici urmatoarea expresie “as vota cu Oprescu, dar daca nu are sanse sa ajunga in turul II, votez cu …”. Mi se pare absolut aberant sa zici ca nu votezi cu un om pentru ca nu are sanse…pai d’aia nu are sanse! ca nu votezi cu el!! Sunt convinsa ca sunt o multime de oameni care ar vrea sa il vada pe Oprescu in turul II, dar atunci nu inteleg…de ce nu fac ceva pentru a face acest lucru posibil!?
    Maine voi vota cu Oprescu (indiferent de sondajele lu’ peste)!

  34. @ violet

    Daca in judetul respectiv (sau localitatea cu pricina) PDL are un scor mai slab decat cel preconizat , conducerea locala va fi decapitata de la centru . Probabil ca acel “membru marcant” tocmai asta isi doreste (o fi randul lui sa iasa mai in fata ) . Se intampla mai des decat crezi .

  35. Nu pot spune ca Antonescu poate fi presedintele ideal.Dar de Basescu ne-am cam saturat,iar de Geoana nu putem fi siguri ca va schimba PSD-ul si nu ii va aduce in fata pe veterani.In concluzie merg pe mana lui Antonescu.
    Corectati-ma daca credeti ca gresesc.

  36. Oricum sunt cele mai interesante alegeri! Daca nu votezi cu sufletul, votezi cu mintea. Ca un joc de sah. Spre dorinta tuturor de aici, trebuie sa gandim un sah mat! Altfel, ne apucam de table.

  37. Votez si eu cu Antonescu pentru ca mi se pare un om diferit, fata de toti cei din politica. Ii lipseste demagogia celorlalti candidati care o au in exces..Nu zic ca ar fi vreun zeu care o sa schimbe Romania, dar imi inspira incredere si forta de a lupta impotriva greilor, cu spate, din politica gen: Basescu si Geoana. Daca nu intra in turul 2, o sa dau un vot antibasescu, categoric..adica o sa-l votez pe Geoana.

  38. Observ ca foarte multi, desi au multe sa-i reproseze lui Crin, afirma ca totusi il voteaza in speranta ca poate va invata di mers. Si daca nu invata ? Si daca nu poate mai mult de atat ? Multi afirma ca e tanar si are timp! Sa fim seriosi, omul are 50 de ani, e deja chiar bine “copt”, cand si ce sa mai invete daca asta-i tot ce stie si ce poate dupa 19 ani de politica ?! Iar vreti sa facem experimente pe propiile noastre vieti ? Sa mai irosim inca 5 ani incercand ceva ce are slabe sanse sa fie o varianta viabila? Singura ocazie cand Crin a fost putin deasupra mediocritatii, a fost sueta de la Cluj. Dupa aceea si in discutia cu Geoana si aseara, a fost sub mediocru. Aici ma adresez celor neutri, vad ca majoritatea pe aici sunt penelei, care e normal ca vor vota cu Crinul lor chiar si-n pielea goala (cum bine a zis Mircea Badea). Haideti sa fim seriosi, Crin e un tip haios, de gasca dar functia de presedinte presupune mult mai mult si consider ca nu ne putem juca. GEOANA PRESEDINTE – E CEL MAI POTRIVIT PT ACEASTA FUNCTIE.,

  39. vreti sa va opriti odata cu spamul electoral? nu castiga ai vostri doar fiindca scrieti voi tampenii pe blog la Ciutacu. pierdeti vremea si, pe deasupra, ma enervati si va banez

  40. Dupa ce faci parte din partidul PSD in doua campanii pentru primarie ale domnului Oprescu si mergi noaptea cu oua umplute cu vopsea si arunci in panourile electorale rivale iti cam dai seama ce fel de partid este PSD. Vor spune si vor face orice sa primeasca voturile romanilor. Eu votez cu Crin Antonescu. In turul 2 daca nu va intra voi vota raul cel mic….care o fi acela?

  41. M-ati inebunit fratilor cu OPRESCU.Da-
    ti-o incolo de treaba .Ala e limbaj de viitor presedinte?
    predictiile mele:
    tur 1:GEOANA 32%
    base 30%
    ANTONESCU 19%

  42. Dupa interventia ta, absolut gratuita, insolenta si stupida, adresata celor care posteaza opiniile lor cu sinceritate pe marinimosul domniei tale blog, iti spun adio. Ramai cu aia care te lingusesc si iti adora intelepciunea nemarginita. Inca o deziluzie nu mai conteaza….Si daca stai rau cu nervii, lasa-te de meserie, GENIALULE!

  43. “Declaraţia unui cioclu imun al Bucureştiului din vremea ciumei lui Caragea Vodă : – Azi am îngropat numai 14 din cei 15 morţi deoarece unul a fugit !”. – Pricepi cum devine cestiunea la o adică Băsescule, pe care ţi-o vând ca informaţie fără chitanţă ? aşa cum aflai de la tine că se topiră 4 din cele 14 milioane $ pentru răscumpărarea ziariştilor răpiţi în Irak. Mai vorbim mâine seară la fix 21 dacă dă liber administratorul blogului.

  44. @ Adi:

    Intr-adevar, la noi in judet, PSD sta foarte bine.
    Daca manevra e semnul unei intelegeri intre PSD si PDL? Inca de la localele din 2008, cele doua partide au batut palma la noi in municipiu. Apoi, dupa noiembrie 2008, PSD a dat dovada ca poate face alianta cu PDL, in ciuda tuturor neintelegerilor si injuraturilor adresate reciproc. O alta varianta este aceea ca lui Basescu ii este frica mai mult de Crin in turul doi- lucru care mi se pare normal-si a gandit aceasta strategie, bine calculata la nivel national, de a se asigura ca va avea de-a face cu Geoana si nu cu Crin. Bine, Basescu e optimist, oricum.

  45. Nu voi vota cu CRIN ANTONESCU.
    Motivele:
    1.- Crin a intrat in politica in anul 1992. Ca parlamentar nu s-a evidentiat cu nimic(initiative legislative, functii cu rezultate etc.)In schimb e cunoscut ca un om comod, superficial, chiulangiu.
    2.- A terminat Facultatea de istorie. Au trecut multi ani de atunci si nu a facut niciun fel de cursuri postuniversitare,masterate,doctorate.Nici in domeniul profesiei nici in administratie, politica,economie sau orice altceva. Nimic.S-a limitat la aceasta facultate . Din functia de profesor de comuna sarind la functia de parlamentar.
    3.- Nu cunoaste nicio limba straina ceeace e de neconceput pentru un sef de stat dintr-o tara europeana.
    4.- Discursul lui a fost fara substanta. S-a limitat la a critica pe altii, sa speculeze,sa le gaseascu punctele slabe si sa loveasca, fara a transmite nimic constructiv.
    5.- Bunul simt si buna educatie al lui a lui Geoana n-a fost inteleasa si apreciata de el desi acesta din urma putea sa riposteze, dar n-a facut-o.
    6.- Modelul lui moral e Tudor Chirila,un betiv notoriu, nonconformist,vulgar .
    Concluzie: Crin e un neam prost un fel de Basescu mai mic. Deosebirea e ca Basescu e mai inteligent (o inteligenta diabolica)si profesional e mai in tema cu problemele specifice functiei.
    Domnule Ciutacu incearca sa ti-l imaginezi pe Crin intr-o intalnire cu alte personalitati ale lumii. (fara expertiza in diplomatie si in general in nimic). Fara sa cunoasca nicio limba straina ,stangaci si penibil.
    Sunt interesate si celelalte tari despre alegerile prezidentiale din Romania. Ce vor scrie si comenta acestea despre presedintele ales ?
    Domnule Ciutacu, dar si Mircea Badea, Gadea,Ciuvica etc, Acest a e modelul de presedinte pe care il vreti ????????

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.