Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Cum nu m-am îmbrâncit în Piaţa Operei

Cum nu m-am îmbrâncit în Piaţa Operei

“Eu şi Ciutacu am ajuns mai devreme. Şi, până să vină ceilalţi, am dialogat cu asistenţa. Am spus, domnule, ştiţi că la cinematografele de pe vremuri erau unii care cântau. Ei, noi suntem pe postul lor, am venit să vă întreţinem…”, spune, într-un interviu pentru Gândul, Mircea Dinescu. Am citit noaptea, m-am amuzat. Deşi cred că ar fi trebuit să mă întristez. Dar nici măcar puterea asta n-o mai am.

Nu cred că-l bântui atât de tare pe poetul odinioară disident încât să trăiască-n cotloanele gândurilor sale cu spectrul unui tonomat nemernic. Bănuiesc că a vrut să spună Ciuhandu. Ori i-a ieşit lui Dinescu, din greşeală, pe gură, Ciutacu, ori Marian Sultănoiu (autorul interviului) e fudul de urechi şi/sau răuvoitor. Fiindcă, pe de o parte, eu n-am mai fost la Timişoara de vreo jumătate de an, de la ultimul şpriţ cu prietenii mei de acolo. Deci nici ieri. Când am stat toată ziua-n Bucureşti; la ziar, la televizor şi, după emisiune, la crâşmă. Nici să fi vrut n-aveam cum să mă împart. Dar n-am vrut. Nu particip, decât prin prisma meseriei, la manifestări politice. Dacă vreau să strig Jos Băsescu!, aşa cum o fac fără nici o apăsare şi neîntrerupt de cinci ani, am ziar, emisiune, blog, facebook şi twitter la îndemână. Nu am ce căuta-n pieţe; deocamdată…

De unde vine, totuşi, amărăciunea? Din faptul că Marian Sultănoiu, care nu-i ziarist de alaltăieri, nici măcar nu s-a ostenit (dacă Mircea Dinescu a spus, din greşeală, Ciutacu în loc de Ciuhandu) să verifice crâmpeiul de informaţie. Ciutacu nu e un nume comun. Zgârie la ureche oricine l-ar pronunţa. Telefonul lui Ciutacu e un bun aproape public. Măcar jumătate din echipa ziarului Gândul (al cărui sediu e la vreo 500 m de cel al Jurnalului Naţional) îl are-n agendă. Putea măcar unul să mă sune, să mă-ntrebe dacă nu cumva am căpiat şi mă bat cu “anticomuniştii” lui Băsescu prin Piaţa Operei. Înteleg că la mogulul pro-occidental Sârbu-n trust e criză. N-or fi avut unităţi pe cartele. Dacă aveau bun-simţ, îmi dădeau un beep. Îi sunam eu şi, la nevoie, le făceam cu mâna din geamul biroului.

UPDATE: Au corectat pe site după ce m-au făcut istericii lor postaci cum le-a venit scris de la stăpânire. “Nu! Eu şi Ciutacu am ajuns mai devreme (n.red. de fapt nu e vorba de Ciutacu, acesta aflându-se în Bucureşti, ci de Ciuhandu)”. Pe print rămâne cum au stabilit şmecherii. Ce-o zice rigurosul Crucişător CTP?

P.S. Dincolo de penibilul situaţiei de a te lăuda pe hârtie cu armonia familiei tale (după ce acum 15 ani jeleai prin reviste că a dat fie-ta-n tine şi că vorbeşti numai cu câinele), curiozitatea mea nu e dacă Maria Băsescu a citit măcar scrisoarea electorală a staff-ului băsescian (transmisă presei de pe mailul Ioanei), ci… dacă soţia preşedintelui ştie să scrie. Şi, dacă e posbil un răspuns, ce părere are despre Elena Udrea…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

126 thoughts on “Cum nu m-am îmbrâncit în Piaţa Operei

  1. Victore, eu te stiu , din Sinaia, asa, mai sgubilitic, dar nu mi te-am inchipuit chiar “Speedy Gonzales”

  2. bleaga si-a delegat capra!vom avea parte de alegeri corecte conduse de capra?ce se va intampla totusi?

  3. Dvs. nu v-ati “imbrancit” in Piata Operei dar a fost numele Dvs. “imbrancit” din greseala de M.Dinescu, si “intentionat” de Sultanoiu.
    Nu va suparati, la ce va foloseste ca pe site este o corectura? Cati deschid site-ul? Oamenii citesc ziarul cumparat sau la care s-au abonat si afla ca Ciutacu se bate cu “anticomunistii” lui Basescu prin Piata Operei. Si zic in gandul lor:”Uite la ce se preteaza “tonomatul nemernic”.
    Regret ca spun, dar vorbesc din convingere, ca daca Crucisatorul presei nu “si-ar fi luat avant de pe Crucisator” D-l Cioutacu avea parte de scuzele in rigoare, si nu o simpla (paranteza…). Ca va fi Sarbu, ca va fi Sultanoiu ar trebui sa-si ceara scuze pentru “eroare” si nu numai printr-un telefon.

  4. dom’le..Baselu numai ce-a zis ca el a fost in piata Universitatii dar ca acolo nu era nimeni si s-au si umplut pietele patriei ieri.Probabil ca toti care-au fost acolo au sperat sa-l intalneasca, era poate singura data cand Base putea sa-si respecte o promisiune..N-o fi vazut Base ca-l cheama lumea in piata sa puna de-o Revolutie anticomunista???

  5. basescu e un JEG. singurul presedinte asa-zis democrat ce n-a dat mana cu 2 fosti presedinti .asa ceva nu se face cred ca, nici in venezuela!ah, nu i-a vazut, n-a avut ochelarii de distanta sau de apropiere?

  6. daca vor iesi oranjgutaniiportocalii in strada, in zona mea , n-am sa stau nici eu in casa…si ca mine sunt multi altii dar, deocamdata ne abtinem…

  7. Din putul gandirii d-nului Basescu:

    1.Pun sef de serviciu secret cand ii “pofteste sufletelul” subalternei mele. A se citi : sunt fraier si nu am autoritate, recunosc.
    2. M-am dus in Piata Universitatii si “nu era nimeni”. A se citi: recunosc ca majoritatea in numele careia vorbesc, nu exista.Bai, “porci”( scuze, e expresie preluata de la d-nul Berceanu) de PD-L-isti, macar voi sa va fi dus in piata, sa nu lasati omu’ singur!
    3. Cel mai bun prim-ministru a fost..Nastase ! A se citi: recunosc ca Boc si guvernul lui e… varza !
    Si ca sa puna cireasa in varful tortului, o scoate la inaintare si pe nevasta-sa, mai are sa-si scoata si copii(nu conteaza, puteau fi si minori), nepotii, stranepotii, prietenii de sprit.
    Sunt doua lucruri care ma ingrijoreaza:
    1.Blaga se retrage de la MAI. DE CE? DE CE si-au dat si altii demisia din functii MAI? Se pregateste o frauda masiva?
    2.Manifestatii “spontane” in orase? DE CE? Se pregateste o revolutie portocalie, in caz de esec?
    Pe d-nul Basescu il cred in stare sa nu paraseasca vaporul decat dupa ce-l scufunda…

  8. Fidel meseriei.

    A preferat-o pe cea care-i făcea “marinari” în locul celei ce-i făcuse fete…

  9. dupa o saptamana de la incidentul cu lovirea baietelului, deschide gura prima …doamna, nu data!cam tarziu, nu mai cred , de fapt, nici nu e scrisoarea ei… dar n-o dezminte…

  10. daca mai trebuia ca bassse & staful sau electoral sa puna vreo bomboana pe coliva campaniei prezidentiale, au facut-o editand o asa-zisa scrisoarea deschisa a dnei basescu catre neant si sf. pavnutie, din care aflam ce golden boy este basssel, ce suflet sensibil si simtitor are el si ce armonie de rai a domnit si domneste in familia pilangiului de ambrozie.
    nu s-a putut abtine acest paranoic disperat si si-a tarat pana si consoarta in zoaiele si laturile luptei electorale, punandu-l pe cotoi-sever sau pe t.r.u., sau pe amandoi, sa scrijeleasca pe hartie niste randuri ca venind de la madam basescu. pentru mine femeia asta nu-i din filmul pe care-l urmarim acum. a fost o eroare de distributie. am urmarit-o curios la intalnirea celor trei si nu m-am putut abtine sa nu observ tresaririle acelea nervoase, clipitul des al pleoapelor urmat de lungi momente de holbare efectiva in gol, apoi iar zvacnete nervoase ale capului, de parca o supara vreo musca sau alt gongoi. o pot respecta, dar n-am pic de compasiune ptr ea, cum are de exemplu maica-mea, care ma bate la cap cum ca-i sigura ca doamna asta traverseaza un adevarat calvar, prinsa intre bassse si-a lui stoarfa. pe de-o parte, si calapantzele alea de fete, blagoslovite cu gingasia porcului-buzat si-o sfanta lacomie pentru bani. sa-i fie de bine! ma indoiesc ca are glanda care s-o faca sa puna mana pe condei si sa-si exprime “indignarea”. glanda aia, zic eu, se afla in pumnul drept al pilangiului ei consort.

    p.s.
    confuzia asta de nume, aparuta in gandul, voluntara/involuntara sau cum naiba am putea-o defini, dovedeste ca totusi tu, victor, vietuiesti pe acolo, pe undeva, prin cotloanele gandurilor multor figuri si figurine de pe scena politica si media. ii bantui rau pe baietii astia, draga victor, ceea ce, recunosc, imi starneste un suras sardonic. parca as urmari un thriller bun, de la loja, cu cinci kile de pop-corn in brate si-o naveta cu beri reci la picioare!:))

  11. Nici nu stiti ce ati pierdut nevenind in Timisoara, ati fi putut participa la “inaugurarea” centurii Timisoarei de catre Boc si Berceanu!!! E adevarat, exista un “mic” (no offence, Mr. Boc!) impediment – centura NU este de fapt finalizata (“Abia în primăvara anului viitor urmează să se realizeze încă 1,2 kilometri de drum, un pasaj peste calea ferată şi să se toarne stratul de uzură” – explica directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara, Ioan Maliţa), dar ce mai conteaza astfel de “mici” detalii….

  12. Victor, m’am straduit in legatura cu P.S.-ul sa vorbesc mai pe larg despre scrisoarea cu pricina si de ce se vede foarte clar ca este o “servita”!

  13. off topic, cu scuze, domnu’ Ciutacu…
    “Contrarevolutia portocalie”

    Ieri am asistat la cea mai rusinoasa manevra din campanie. Mai rusinoasa decat manevra lui Patriciu cu punerea pe piata a filmuletului (trucat ori nu). PD-L si-a mobilizat soldateii, intrucat – chipurile – PSD voia sa fure idealurile Revolutiei si sa fuga cu ele la Ion Iliescu. Mai mult, in Brasov, Cluj, Targoviste si Bucuresti au izbucnit alte manifestatii, la fel de “spontane” ca si cele de la Timisoara.
    Sigur, actiunea lui Geoana si Antonescu n-a fost o decizie inspirata. Momentul si locul au fost prost alese. Exista lucruri care se uita greu. Insa Johannis, Antonescu, Geoana si Ciuhandu au vrut sa demonstreze ca exista posibilitatea reconcilierii, ca exista interese mai presus de divergentele dintre partide. Exista oameni care toata viata lor traiesc IN ura si DIN ura. Astfel de oameni au actionat astazi in Timisoara. Refuz sa cred ca revolutionarii au luptat (si multi au murit) pentru o URA PERPETUA. Cand PD-L s-a aliat cu partidul lui Iliescu, “revolutionarii” au tacut malc. Acum, Ciuhandu, Antonescu, Geoana si Johannis au dorit o reconciliere istorica la 20 de ani de la Revolutie. Ranile, chiar si cele mai grele, se inchidin cele din urma. Germania si Rusia au ajuns la reconciliere. Japonia si SUA – la fel. La noi nu se poate. De ce? Fiindca mineriada portocalie, pusa la cale de ciracii lui Basescu, a avut menirea sa mineze aceasta reconciliere. Unii folosesc fantomele trecutului drept pretext pentru rafuieli. Acum am putut constata hidosenia regimului Basescu, care e in stare de cele mai mizerabile lucruri ca sa se mentina in scaun. PD-L a initiat o ultima miscare, una cu adevarat disperata: au initiat o “contrarevolutie portocalie”. Nu-i nimic. Treaca de la noi. Mai avem de rabdat doar cinci zile…

    UPDATE
    D-l Burlacu, presedintele uneia din asociatiile de revolutionari din Timis, a aparut intr-o intervenie televizata. Domnia-sa a dezmintit categoric ca organizatiile de revolutionari au participat la actiunea anti-PSD de la Timisoara. Dintre cele opt organizatii revolutionare din Timis, una singura a participat la acel miting “spontan”, restul n-au nimic in comun cu mitingul. Si atunci, despre ce revolutionari vorbim???

  14. @ DSN:

    De ce crezi că ea ar fi acceptat? Eu cred că, în cel mai bun caz, a fost informată!

  15. Dar asta îţi place? Omul a ajuns să fabuleze atît de mult, că nu-şi mai dă seama cînd cade în ridicol şi în absurd. Parcă trăieşte într-o altă lume!

  16. STIMATA DOAMNA MARIA BASESCU in virtutea egalitatii intre oameni si cu aceeasi nota de eleganta doresc sa va raspund in cateva randuri la scrisoarea dvoastra.Ati afirmat ca traian basescu in calitate de presedinte a facut totul ptr ca viata oamenilor sa fie mai usoara.In 2004 traian basescu a primit 3 voturi in familia mea sperand la o viata mai buna.Asa de bine am trait ca astazi impreuna cu sotia mea traim in italia iar copiii sunt studenti acasa in Romania.Stiu,ca mama, sunteti multumita ptr ca cele 2 fete ale dvoastra au servici,sotul mai are INCA si el servici iar despre casa nu cred ca platiti ca noi 500 euro chirie pe luna.Nu vreau sa va intreb unde v-ati facut concediul(oare cum mai este sa mergi in concediu ca noi n-am mai fost de 12 ani) nu vreau sa va intreb unde va mai faceti cumparaturile doresc sa va intreb un singur lucru:SUNTETI CONVINSA CA PRESEDINTELE ACESTEI TARI A FACUT TOTUL CA OAMENI OBISNUITI CA MINE (FARA AFACERI,FARA PAMANTURI SI FARA RELATII IN TOATA GASCA ASTA DE LUPI) SA TRAIASCA BINE? Va multumesc ptr rabdarea dvoastra. P.S. Ulterior cel mai mic membru al familiei mele a capatat dreptul la vot asa ca acum cu regret va anunt ca cele 4 voturi ale noastre nu vor mai fi acordate lui traian basescu.Din toata inima eu chiar va doresc SA TRAITI BINE.

  17. D-nule Ciutacu , nu pot sa tac, apropo de mass-media , Base a reusit sa lanseze iar o “tema” de campanie electorala, falsa: scrisoarea d-nei Basescu, o doamna despre care nu poti sa vorbesti de rau! Orice, numai sa nu-l intrebati ce a facut in ultimii 5 ani( guvernare,economie, relatii externe, dosarele coruptilor sau ale revolutiei) si ce proiecte are pe viitor.

  18. Am ramas perplex la circul pe care au incercat unii sa il faca de 1 decembrie. Se vrea razboi civil in romania? Unii strigau …Jos comunismul…Care comunism? Ceea ce e trist este faptul ca multi din cei ce strigau nici nu erau nascuti in 1989.Sa inteleg ca rezultatul unor alegeri democrate nu vor conveni unora si sub pretextul ca noi luptam cu fantomele trecutului vrem sa o punem de un scandal?Si cine este adevaratul si marele luptator impotriva comunismului ? Comunistul Basescu. Sunt doar doua lucruri infinite, universul si prostia umana, insa asupra primului aspect nu sunt atat de sigur. A Einstein.

  19. Reporterul:Domnule Basescu uitandu-ma in ochii dumneavoastra pot ghici pe ce vas a-ti lucrat ca marinar.Basescu:-Da.Pe ce vas? Reporterul:Pe crucisator.

  20. Ieri dupa amiaza,pe Internet,prin reteaua Facebook,un consilier parlamentar indemna tinerii sa participe la o manifestatie ilegala in Piata Universitatii.
    Cel in cauza este Daniel Olteanu,seful cabinetului parlamentar al ministrului Culturii,Theodor Paleologu.Dar acesta a participat alaturi de “furia portocalie”Monica Macovei si alti pedelisti in Piata Universitatii la mitingul “trupelor de asalt portocalii ” impotriva “furtului revolutiei” de catre “comunisti”.
    Datorita acestor mesaje de manipulare si instigare tocmai de 1 decembrie ZIUA NATIONALA a ROMANIEI,ministrul Culturii ,Theodor Paleologu trebuie sa prezinte explicatii oficiale privind aceste mesaje.

  21. Nu aveau nici o autorizatie de a se manifesta in Cluj Napoca, Romania.
    Nu aveau nici o autorizatie sa aiba insemne, altele decat cele nationale romanesti, care se poarta de 1 decembrie
    Nu aveau ce sa caute cu provocari in aceasta zi sfanta pentru tara, popor si neamul romanesc

    Si totusi, li s a permis sa vina in Cluj -Napoca, desi, se stia despre intentiile lor, un alt autocar a fost intors din drum, colegi de extrema; li s a permis, cu o seara inainte sa atace in Janis, romani; erau in cautarea romanilor de la Noua Dreapta, au venit cu arme albe; ciudat este ca nimeni nu a reactionat in locul cu pricina;

    Am mers sa ii vad, sa le vad mutrele de straini.

    Ciudat este ca la catedrala lor, a ungurilor, au fost gazduiti cu tot cu steagurile lor jegoase, fireste nu se pot lua masuri impotriva popilor catolici care afara de maghiara in catedrala nu stiu;

    Am purtat un dialog cu jandarmii din preajma;
    le ziceam
    “domnule dar cum se poate intampla asa ceva aici de Ziua Nationala”???

    iar ei mi au spus, autoritatile au cerut sa fie protejati si lasati sa isi arate ostentativ jegurile si hoiturile; erau romani si ei, erau si ei uimiti cum se poate asa ceva intr o Romanie europeana;

    Stau si gandesc daca in Anglia sau Franta, daca vin unii si fac ce au facut nemernicii astia, oare cum vor fi tratati??? condusi in masini de lux ale Jandarmeriei si dusi cine stie unde… SAU daca, noi, romanii mergem de ziua lor, a celor fara de tara, vom fi la fel de bine protejati… nu prea cred

    La Alba Iulia, s a strigat impotriva tarii si pentru autonomia secuilor si Boc&com nu au reactionat deloc…

    Sa se pregateasca oare Cluj Napoca pentru un guvernator ca arpad de gruia si sa se mearga spre o tiranie a securistului muresan tot de gruia???

    Ceea ce s a savarsit de 1 decembrie si inertia autoritatilor de a reactiona, a umbrit totul
    Adica, autoritatile portocalii ne pazeau si ne pozau pe noi, erau pregatite mai mult pentru actiunea noastra, a romanilor de protest, decat pentru actiunea neautorizata si ilegala si antinationala a ungurilor; este de cazualul unui incredibil ce se intampla la Cluj Napoca; Aceasta nu se numeste toleranta nici ingaduinta ci aservire

  22. Domnule Ciutacu nu vreau sa fiu alarmist dar ceea ce s-a intimplat la Timisoara si Brasov e Tipic Securist. La Timisoara nu a fost mai nimic important (30 de insi adusi cu scop de gilceava au incercat sa fure momentul zilei) asa ca nu trebuia facuta vilva.

    Tostusi percep ca in anumite cercuri se fabrica un subiect de dezinformare pentru a se induce ideea ca TARA E IN PERICOL FRATILOR, OAMENII IES IN STRADA, CE NE FACEM????

    Intr-o tara normala asta s-ar numi INSTIGARE! In Romania se numeste FABRICAREA MOTIVULUI LEGAL PENTU INSTAURAREA SATRII DE URGENTA!

  23. Buna seara d-le Ciutacu,

    Numaram zilele pe degete sa scapam de alegeri.Ne-am saturat,sincer va spun.

    Fuserati cumva si la Iasi?!Sau poate aflam maine de la un interviu cu alt domn “Dinescu”care fu pe acolo…Eu glumesc,sigur,dar vedeti ce parsiva e lumea?
    Si m-a dezamagit foarte tare Maria Basescu….Eu aveam o parere foarte buna despre dansa,dar cred ca a fost foarte nefericita cu sotul basescu.O fi uitat,poate, si sa scrie in acest mariaj.

    Va doresc numai bine,cu acelasi respect,
    IoanaP

  24. Rugaciune:
    -Doamne, anul acesta mi l-ai luat pe cantaretul meu preferat Michael Jackson…l-ai luat pe actorul meu preferat Patrick Swayze…Sa sti Doamne , ca politicienii mei preferati sunt Basescu si Udrea… 😀

  25. Sunt de acord cu Barosanul. Ieri, cred că multă lume care a privit imaginile, a remarcat-o pe acea femeie care strigă ,,Criminalilor!”, apoi ridică foarte sigură pe ea bannerul de care ţinea alături de încă o persoană. Când au început să-l calce în picioare, o făceau clar ştiindu-se în lumina reflectoarelor. Ce-ar fi fost să nu-i transmită nimeni, cel puţin, să nu dea decât câteva secunde, în treacăt? Ce satisfacţie ar mai fi avut?

  26. Tot gastele stiriste au batut apa in piua 4 ore si cu subiectul asta.
    De la o emisiune a tvr au venit minerii in 90.
    Da aia erau gascani si aveau un interes. Astea sunt gaste si n-au. Asa sunt ele.

  27. Niciodata n-am placut-o pe Maria Basescu! Dar parca e prea mult s-o citesc in scrisori deschise spunand ca sotul ei e cel mai model dintre toti dupa ce a umilit-o punand-o sa dantuiasca cu bercea mondialul cu ditai lantoiu la gat, dupa ce a umilit-o punand-o sa sarute mainile celor de la Vatican cand asta nu se face, cand a lasat-o sa vorbeasca cu cainele si multe altele. Dupa parerea mea orice femeie isi merita soarta (aia de umilita in permanenta) atunci cand te complaci in mizerie pentru ca n-ai nici o cariera doar pentru ca sotul iti ofera un locsor caldut. Prin similitudine nu vad de ce Adina Valean ar fi fost mai putin prima doamna avand o cariera proprie, nedepinzand din punct de vedere financiar de sotul ei.

  28. Repet :
    Credeti ca atat de usor, va renunta basescu ..?!!!
    Fara “lupta”, ..?!!
    Cu certitudine, disperarea ii va fi cea mai buna “calauza”…
    Si sa nu uitam , nici un presedinte nu pierde ,… cat timp inca nu i-a “pierdut” pe baietii “cu ochii albastri”….!!
    Sunteti atat de siguri , ca baietii “cu ochi albastri” …au “intors armele” ?!!!
    eu nu as avea inca aceasta certitudine…
    Imi e “teama”…..e ca si cand “ceva se pregateste”….si nu sunt sigura ca va fi cu happy -end…
    Romani “vi se pregateste ceva”…..
    sunteti siguri ca stiti ce..?!!!
    ( in minte imi “susura” deloc dulce :”dormiti – FNI vegheaza”!!!
    parodiind usor amar, as spune : dormiti, baietii cu ochi albastri , inca il vegheaza!!!)

  29. Nenorocitii portocalii nu au nimic sfant pe lumea aceasta; nici macar Ziua nationala, pe care,am convingerea, ca nici semnificatia ni-i cunosc.Dar de ina sunt doar cei cre-i manevreaza…vorba ceia: prosti, da’multi.Rusine sa le fie !!!!! Timisoara NU este reprezentata de acei analfabeti care au fost manevrati…Doamne iarta-i, ca nu stiu ce fac…..dar pe cei care stiu de ce manevreaza, nu-i ierta.
    Chiorul, cand este vorba de puterea sa, nu are nici mama nici tata, dar nici sotie.Rusine sa-i fie, ca pana si de ea se foloseste.

  30. De fapt de ce n-ai mai lasat-o pana maine?
    Sigur o foloseau alde Hoara sau Boureanu ca argument portocaliu impotriva ta!

  31. Am o nedumerire domnule Ciutacu: Eu cand merg la vot,mi se cere buletinul si se lipeste pe el un timbru. Cum se face ca cei care merg si voteaza de mai multe ori (traseistii) nu beneficiaza de acela tratament ? Nu li se verifica buletinul la prezentare la urne si vede daca au mai votat odata ? asta nu pricep.

  32. Victore,
    Ce dracu cauta iar Pieleanu la Antena3? Iar o sa manipuleze in momente cheie! (vezi seara in care incerca sa accelereze iesirea necalculata a PSD din guvern)

  33. Ma distreaza update-ul D-lui Ciutacu si daca a schimbat registrul de la “amaraciune” la “mistocarie” inseamna ca este pe drumul cel bun; ramane acelasi jurnalist care “musca” argumentat, pentru care cititorii derbedei il apreciaza.
    Si ne-o scoate la lumina pe M.Basescu, care de bine ce se intelegea cu T.B. in familie, ajunsese sa se exprime greoi, pentru ca vorbea numai cu cainele.
    Ma indoiesc ca din propria initiativa “rupe tacerea pe care a pastrat-o timp de cativa ani”; o izbucnire impotriva presei, fiindca “ceea ce face presa si oamenii care sunt in spatele ei” i se par “de neacceptat”.D-ei admite:”Nu tot ce a facut (TB) e perfect, dar ca tot timpul s-a gandit sa faca lucruri bune pentru oamenii de rand”. Prin urmare noi trebuie sa acceptam “greselile” lui si sa i le “iertam”, chiar daca “intentiile lui au iesit” rau si au culminat in criza politica, sociala, economica si morala.
    Dupa aceasta gandire “pragmatica” chiar putem intreba:”Oare M.Basescu a citit scrisoarea electorala a staff-lui Basescu?”

  34. Off-topic: Base tocmai a primit un aviz ca filmul e o copie.
    ce e interesant, avizul primit de Base nu zice nimic de o denaturare a scenelor din film

  35. dom’le daca plansu`’e elementul cheie ca sa ajungi presedinte in Romania inseamna ca suntem cu totii niste dobitoci.Eu unul va jur prefer sa-i numar ouale lui Adrian Nastase,sa ma las impilat de catre moguli,orice numai cineva sa faca ceva sa opreasca circul asta, panarama asta…DINU Patriciu mie nu imi este rusine cu tine..Orict de mogul asupritor ai fi.

  36. Deci, asadar cica este oficial….
    inregistrarea unei aparente lovituri a unui copil de catre presedinte , nu e autentica, contine elemente …..bla, bla, bla…- analiza nu stiu carui centru de criminalistica ….
    televiziunile dau pe toate posturile , mitingurile “spontane” din orasele tarii, mitinguri evident pro-basescu…..
    E groasa, dragii mei….
    Romani vi “se pregateste ceva” ….si nu cred ca e de bine…

  37. Daca nu apare D-na Elena Udrea (ce frumos am scris!)cu dovezi, nu-l cred nici pe Dinescu si nici pe tine.

  38. AM AFLAT: base a trimis la analiza un CD cu lupta dintre Popeye si Bluto descarcat de pe bit torrent. Si nici macar nu era full HD. O copie dom’le!

  39. Cat de penibil poate fi Basescu? Vine cu un aviz care nu zice mare lucru si la sfarsit are un suspin, mai-mai ca il loveste plansul… Oare pe cine crede ca mai pacaleste cu trucurile astea ieftine?

  40. Raportul spune doar ca filmul este un rip dupa filmul original. Basinosu’ a citit doar ce i-a convenit.

  41. Mă rog, confuzia neintenţionată sau nu a poetului Dinescu sau a ziaristului Sultănoiu, aduce cumva cu obiceiurile taberei portocalii. Vrând-nevrând toţi pupinbăseii se duc să-l aclame pe tătuc. Poate că Dinescu s-a gândit că Dvs. veţi fi foarte vehement la adresa “revoluţionarilor” timişoreni. E greu să pătrunzi într-o minte încâlcită precum cea a poetului şi omului Dinescu.
    Până una-alta vocile contra Băselului sunt din ce în ce mai numeroase. Până şi D-na Doina Cornea şi-a dat seama că discursul pretins anticomunist al Băselului e fals. Dacă şi liderii asociaţilor de revoluţionari şi-au propus să-l accepte pe Geoană că-i mai bun ca Băsel, ce pretenţii mai are ultimul? Şi încă un lucru care ar trebui subliniat: s-a promis DEPOLITIZAREA serviciilor publice. Băsel tocma’ lucrează cu specialiştii portocalii care aduc pe bani grei oamenii la mitinguri.
    Poate peste 5 ani voi regreta că l-am ales pe Geoană, da’ falsitatea Băselului îmi provoacă multă scârbă!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.