Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Cum ne îmbrăcăm de sfârşitul lumii?

Similar Posts

72 thoughts on “Cum ne îmbrăcăm de sfârşitul lumii?

  1. foarte tare… dabea astept emisiunea… m-ar bucura daca mi-ai da accept pe facebook 🙂

  2. De sfarsitul lumii pe care l-a anuntat Tudor Barbu cum ca ar avea loc pe 27.09.2011, care a trecut? Prefer in costumul de maimuta, cimpanzeu adica asa cum ne-am nascut. D-le Ciutacu, tocmai citesc astia niste stenograme pe antena 3. ie penibil, tot ii pun sa citeasca pe unii care n-au habar de intonatie, nu stiu sa citeste cu intonatie un dialog. iese penibil intotdeauna. de unde au adunat toti indivizii astia? ca asta, citirea cu intonatie se invata la limba si literatura romana in scoala generala. astia sunt dilii din aia, de habar n-aveau pe ce lume sunt, de-aia de abia treceau clasa la gradinita. Banuiesc ca se ofera salarii mici si de-aia se angajeaza numai oameni din astia… Sa traiti!

  3. @elena urdea: cred ca din cauza intonatiei nefericite a celor care interpreteaza stenogramele la A3 vine sfarsitul lumii 🙂

  4. Oreste la Vorbe grele ?! Bine c-am aflat, ca asta necesita o pregatire speciala… Doua pastile de Fortral, o juma’ de vodca si-o sa-l inteleg perfect…

  5. Oreste a devenit foarte interesant în ultima vreme. La emisiunea lui nu pot să mă uit, dar ca invitat la altele de pe A3, nu e de ratat. 🙂

  6. Mai terminati cu tampeniiile astea !!!… Cred ca in ultima luna am auzit de 3 ori ca vine sfarsitul lumii !!!…
    Oreste ar trebui sa stie ca in Biblie scrie clar : ” NIMENI NU STIE NICI ORA , NICI CEASUL , NUMAI DUMNEZEU STIE ” …
    In rest sunt speculatii si programe de umplutura pentru babele care ies pe ulita sa prinda sfarsitul lumii !!!

  7. cred ca am sa imbrac haine in culori pastelate, caramiziu si gri moloz….

  8. Foarte frumos! Numai invitati care merita vazuti ati avut in ultima perioada…la mai mare!…pe Oreste l-as asculta non stop…abia astept seara!

  9. As vrea sa stiu un lucru. Ce are societatea romaneasca cu batrinii si copii acestei tari? Nu inteleg de ce indivizii cu virste cuprinse intre 19-60 de ani se comporta intr-un asa hal de barbarie cu partea cea mai nevinotata a societatii cum rar se poate vedea in acest secol. Care este motivul manipularii si bataii de joc constante? Ce se cistiga de fapt?

  10. @eugen pe 7 October 2011 la 13:20. Zici ca in Biblie scrie clar : ” NIMENI NU STIE NICI ORA , NICI CEASUL , NUMAI DUMNEZEU STIE ”. Asa o fi maestre, dar Coranu’ce zice? Dar Evenimentul Zilei? Dar aia de la B1 ce-au labarit pe tema asta? Eu unu astept cu incredere un comunicat din partea presedentiei…

  11. Astea cu sfarsitul lumii sunt niste aberatii. .chiar dak ar veni sfarsitul nu as vrea sa stiu. Dar o sa ma uit la oreste,e funy tipul.

  12. Oreste si Ciutacu.Nemaipomenit.Lipseste Badea, dar banuiesc ca se va remedia si asta data urmatoare. Multa bafta, sunt convinsa ca va fi o emisiune excelenta.

  13. pt discuţia asa mai bine invitai un actor de la comedie sau pe Mircea Badea… – dacă subiectul este îndreptat către “politicieni” ne 🙂 şi noi puţin pe seama lor că şi aşa ei râd de noi destul

    oreste nu mă încântă defel, aşa că să mă iertaţi dar nu mă uit la emisiune, aleg parodia de fotbal a la frf via dna

  14. wow! nu m-am asteptat la asa subiect si m-ai prins fara haine “de gala”…
    Mai am timp sa-l rog pe Mircea Badea sa-mi dea cadou fustita aceea de pene pe care a purtat-o in cinstea autostrazii de la Turda la Gilau?!

  15. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Ma bucur pentru invitatul Dvs.;e un personaj din ce in ce mai interesant,il urmaresc deseori.
    Azi plec la tara,la mama,sper sa pot viziona emisiunea-sa nu patesc cum am patit-o cand am fost la soacra-mea,ca n-am putut sa vad in direct emisiunea cu Ilie Balaci.Am vazut-o ulterior,in inregistrare, si n-am facut niciun comentariu,ca era tardiv,dar acum,ca veni vorba,va spun ca Ilie Balaci nu a avut nicio problema cu consumul de alcool,cum comenta cineva pe blog;mergea cu prietenii la o terasa si bea Cico sau Cola,cum erau atunci-nu punea pic de alcool in gura.Mai degraba ,colegul de scoala si de echipa, Negrila,o mai facea-taica-sau era,de, primar intr-o comuna din Dolj.
    Vocea lui Balaci a capatat un timbru aparte,specific arabilor,pentru ca a trait mult acolo si poate da o falsa impresie altora.Eu l-am urmarit continuu,in cariera sa,ca mi-a placut foarte mult ca fotbalist si ca personalitate,si stiu ca e un om deosebit.

    Va doresc mult succes diseara!
    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  16. mie-mi plac aparitiile lui Oreste in diferite emisiuni.
    e “the ultimate entertainment”: vrei sa auzi de ET si alti
    extraterestri,
    astrologie, ocultism, zen, spiridusii irlandezi
    si punguta cu galbeni de la capatul curcubeului, sfirsitul
    lumii si graalul, revelatii si servicii secrete, centrii
    energetici, mantra si misterele kabbalei ? vino la “taraba”
    lui Oreste, iar el iti va explica in maniera sa amuzanta,
    sarmanta si persuasiva toate chestiile de mai sus.

    am murit de ris la vreo 2 emisiuni de-ale lui
    Mihai Gidea in care erau prezenti Victor, Mircea Badea,
    Oreste, Mindruta si parca si d-l Ciuvica, iar cuplul
    Oreste-Mindruta ii exaspera pe ceilalti din studio.

    Oreste are farmecul ala al lui ori de a te convinge, ori de
    a te zapaci, ori de a te scoate din pepeni cu ghiveciul sau
    mistico-fantastic; imi aduce aminte cumva de emisiunile SF
    de la TVR din anii ’90 cu d-nii Mironov si
    (sper sa nu ma insel) Mihai Badescu.

    oricum ar fi, il prefer pe Oreste oricarei emisiuni de
    divertisment ori “sezatorilor” altor posturi; ca leac
    impotriva depresiei post-decembriste, Oreste este perfect.

    ma gindeam sa port un costum d-ala “la 800 si 2 poli”
    (ca al lui Edmond), dar cred c-o sa ma “imbrac” pina
    la urma intr-un parpalac “cu nimic pe sub” si-un strat
    de crema cu factor foarte mare de protectie solara 🙂

  17. @eugen -daca l ai fi ascultat pe oreste ce “abereaza” el decand tot apare la televizor pe tema asta…poate nu ai fi fst asa vehement cu “prostii de tot felul”… titlu era unul comic sa nu crezi ca ciutacu asteapta sfarsitul lumii … iar oreste stie el foarte bine ce scrie in biblie , ca nu ai tu placi de faianta in baie de cate ori o fi rasfoit-o el…si by the way…vad ca la tine tin chestiile de umplutura pentru babe …

  18. In costum de balerina cu tutu-ul falfaind.As vrea sa-i vad pe udrea,boc,anastase si basescu dansand,ca un tribut adus proastei guvernari,celebrul dans de patru lebede din Lacul lebedelor,am imaginatie bogata,parca-i si vad pe poante!

  19. titlul emisiuni o sa atraga o masa importanta de OTV-isti(prostii prostiti),continutul cred ca o sa-i indeparteze. :))))

  20. “Cum ne îmbrăcăm de sfârşitul lumii?”

    Să nu fie prea scump că, la cât mi-s de norocos, sigur pierd clipa de vârf şi-i păcat de risipă. 🙂

    (Oreste! Olteanca mea radiază. Şi io pe lângă ea. 😉 )

  21. In cazul in care timpul alocat emisiunii permite si daca ti se pare interesant, tinand cont de invitatul din seara asta, as dori sa-l intrebi pe Oreste daca stie ceva de ‘intamplarea’ “Chicken runs at midnight” si daca da, ce parere are despre astfel de ‘happenings’ care au inspirat si filme celebre cum ar fi “Signs” al lui Mel Gibson, cu celebra fraza “Swing away!”.

  22. Pe mine m-a prin in pantaloni scurti si tricou.
    Dar nu m-a prins chiar sfarsitul lumii ci sfarsitul sperantei ca exista posibilitatea ca omul sa devina mai bun si mai intelept odata cu albirea tamplelor.
    Asta am constata-o acum,privindul pe Domnul Sergiu Nicolaescu cum ii explica Doamnei Firea cum ca Regele Mihai este un tradator care l-a arestat pe bunul si inteleptul maresal Antonescu si a vandut si tara la rusi.

  23. STA SCRIS IN BIBLIE
    CREDE IN DUMNEZEU SI DOAR IN EL
    LA VREMEA SFARSITULUI VOR FI MULTI HRISTOSI MINCINOSI
    SFARSITUL LUMII VA VENI SI DUMNEZEU NE VA JUDECA PE ACEST PAMANT
    DUMNEZEU A SPUS SA NE FACEM PLANURILE CA SI CUM VOM TRAI 1000 DE ANI
    ACUM TRAIM APOCALIPSA LUI IOAN SI TREBUIE SA INTELEGEM ETAPELE ORIN CARE TRECEM ,DAR NU STIM EXACT ZIUA SFARSITULUI PENTRU CA DUMNEZEU NU A PERMIS ACEST LUCRU

    ITI APRECIEZ EMISIUNILE FOARTE MULT SI MA UIT CU PLACERE LA ELE
    NUMAI BINE

  24. Felicitari pt.tema emisiuni . pt mine personal sfarsiul lumi va veni in momenul cand voi muri

  25. Am sa-l contrazic pe invitatul tau:democratia e o frumoasa aparenta,sua ,franta,statele occidentale sunt aparente de democratie.Libertatea pura inseamna haos.Obama,Sarkozy,etc. raman dictatori in forma cea mai umana,dar raman dictatori.

  26. V-as ruga sa-l intebati pe Oreste ce parere are despre asa numitii “Annunaki” (si daca este adevarat faptul ca acestia conduc lumea).

  27. Judecând după Publicitate, cred că audienţa e bună. Dialogul curge aşa uşor, de la sine, nu ştiu cum să zic. Nu s-ar putea face încă o emisiune cu Oreste? Un fel de “la cererea telespectatorilor”?

    Oare să mai încerc o dată să-i urmăresc emisiunea? 🙄

  28. Multumesc …, multumesc Victore pt. recunoasterea calitatilor mele … mercantile !!! 😆

    In alta ordine de idei : neasteptat de captivanta emisiune 😛 , chiar daca previzibil de inteligenta si de profunda ! 🙂
    Reverente pt. imensa LUCIDITATE , PROFUNZIME , DOCUMENTARE si , as zice , chiar , CLARVIZIUNE al lui Orste , si nu numai … !!!
    A fost o reala placere intreaga emisiune. 🙂

    PS: Josnica si libidinoasa “gudureala” firmei (cu afinitati UDMR-iste) RDS-RCS pe langa prezidentiabilul dement , prin scoaterea Antenei 2 din grila (un post cu rating deloc neglijabil), totul pt. a lovi in “profesorul neagreat de presedinte” !!!
    – Nu uitati , “fratilor cablisti” , ca nici un aliat de-a lui Basescu n-a scapat de linsajul acestuia pe la spate , atunci cand interesele acestuia i-au dictat … Cand veti afla asta pe propria piele , deja costurile financiare pe care le veti fi platit vor depasi cu mult castigul prezumat (asta daca va fi vreunul !!!) . 😳

  29. As fi vrut sa ma plang iar ca e prea mica emisiunea, dar daca analizez mai bine situatia imi dau totusi seama ca, cel putin cu Oreste, orice emisiune ar avea nevoie de 4-5 ore, cel putin. M-as fi uitat la voi discutand, pana spre dimineata…dar asta e :).

    Un micut off-topic: Sunt din Muntenia, dar pe durata facultatii toti Bucurestenii imi spuneau ca sunt Moldovean doar pentru ca fiind oarecum la granita dintre Moldova si Muntenia, foloseam ‘di ce’, in loc de ‘de ce’, asta fiind singurul regionalism imprumutat de la ‘vecinii’ Moldoveni. As vrea si eu sa stiu cat de ipocriti pot fi Bucurestenii, care se ‘leaga’ intr-un mod evident peiorativ de eventualul accent Moldovean al unui om, in timp ce ei spun (inca din timpul in care eram eu la facultate si pana in ziua de azi) ‘diseara’ in loc de ‘deseara’? Am ajuns sa vad in timpul emisiunii tale un promo in care era scris mare pe mijlocul ecranului, ‘diseara’! Presupun ca obiceiul de a spune gresit ‘diseara’ s-a impamantenit atat de mult in limbajul Bucurestenilor, incat au ajuns sa creada ca asa se si scrie. 🙂

  30. Ah, inca o chestiune pe care am omis sa o scriu in comentariul precedent. Cu cateva post-uri in urma, cineva te intreba de ce nu-l aduci pe Vadim la un dialog. Tin sa-ti multumesc sincer pe aceasta cale ca nu te-ai injosit si tu in halul asta pentru rating, incat sa-l aduci la Vorbe Grele. Spun ‘si tu’, pentru ca bunul tau coleg Razvan Dumitrescu face 3 din 5 emisiuni singur in studio cu Vadim, iar mai nou, il vad stropind cu vapori fini de scuipat rezultat din ragetele sale inconfundabile denumite pompos ‘discurs politic’, si prin studiourile RTV. Apropo de discutia cu Oreste din seara asta, referitor la subiectul cu o eventuala conflagratie in care tiganii sa fie noii evrei, eu cred ca Vadim se incadreaza perfect intr-un astfel de scenariu sumbru care pare ca deja a fost demarat. Astfel de personaje apar, sau daca exista deja, infloresc, taman in perioada ce precede un eventual ‘buboi’ planetar care-i gata sa erupa. Ma intreb cat timp l-o mai aduce nea’ Dumitrescu pe la A3… Chiar atata rating face nen-tu asta? Sau e in lipsa de inspiratie, de altfel bunul realizator TV?

  31. Am crezut c-o sa fie vorba doar de-un “bagat capu’ “, asa, la alibi…In schimb am avut parte de-o emisiune pe care-o pot cataloga in trei cuvinte: geniala! 🙂

  32. relaxanta emisiunea; Oreste stie sa vorbeasca;
    mi-a placut faza cu “am cititorii mei”.

    @Catalin: bati cimpii fara gratie; esti evident
    “beneficiarul” unui complex de inferioritate pe
    care habar n-am de ce ti-l exteriorizezi aici;
    referitor la dilema ta existentiala cu “deseara”
    vs “diseara”, poti cauta raspunsul in dexonline.ro
    ori varianta “offline”, tiparita; apropo de Vadim
    si Razvan Dumitrescu; esti “stapinul stecherului”,
    parca asa ziceai, nu ? :))

  33. intrebarea era cu ce ne imbracam nu , pe cine criticam? atitea critici si jigniri, de parca unora chiar le este frica de acest sfirsit si mai ales se tem ca vor ramine cu citeva vagoane de injuraturi,critici,vulgaritati neexprimate. ei nu ” se risca” sa le aiba in stoc la momentul culminant.

    acum inteleg de ce in orasul meu, nu mai pot face programari la cosmetica, coafor si estetica corporala. se pregatesc doamnele intens.

    cit despre ce vom purta, e cazul sa luam in calcul si noua colectie lansata de o maaaaaareeeeeeeeeeee creaTURA de moda. cica “aripi de inger”
    poate ne imbracam cu frunzele din inspirata promovare a ro-maniei.

    pina acum ceva vreme, imi doream sa am si eu mintea lui paller, acum m-as multumi si cu a lui oreste. (si vorbesc f serios, nu este gluma; si daca s-ar putea sa fie combinata si cu sclipirile lui badea, ciuvica,ciutacu, mindruta si ar mai fi. nu vreau nici un neuron de la acele doamne care uneori se cred pe banca in fata blocului…)

    succese si sanatate

    trecem noi si peste sfirsitul asta, asa sa se oftice manipulatorii( nu le-a mers cu gripele, vaccinurile, cutremurele,vulcanii,premiile nbobel, acum incearca cu psi-urile)

    ne imbracam in VIOLE(N)T

  34. Felicitari, atat tie cat si lui Oreste. Iar pe mine ma felicit pentru ca am decis sa continui sa ma autocenzurez, dupa cum m-a acuzat cineva printr-un comentariu, cand am scris ca nu ma uit decat la Badea si la tine.

  35. Dupa emisiunile tale inchid televizorul si spun: “hai ma, ca n-au inebunit cu totii”.

  36. Ca tot a fost vorba de politica la nivel global,ii spune careva lui Baconschi ca Romania care cerseste e tot Romania si ca el trebuie sa se ocupe de acei romani fie ca-i place sau nu?Altfel e liber sa paraseasca postul de ministru de externe desi ,din cate imi amintesc ,Base a fost votat de foarte multi tigani si romani de prin afara.Asa ,ca fapt divers pentru un ministru cretin,care se gandeste la pdl,nu la Romania care cerseste in strainatate.

  37. @hieroglife in loc de nume, in vederea obtinerii unor efecte de unicitate si originalitate specifice ‘internautilor’ in incercarea pastrarii anonimatului atunci cand isi dau cu parerea pe diferitele site-uri sau blog-uri:
    Pe langa multumirile pe care ti le aduc pe aceasta cale pentru sincera grija pe care mi-o porti (“cainele moare de drum lung…”), remarc totusi promptitudinea si repetitivitatea cu care insisti sa ‘te iei de mine’ cel putin odata la 2-3 postari de-ale mele in diferitele topic-uri pe care gazda le initiaza. De fiecare data nu ti-am raspuns pentru ca nu este un blog care sa faca hosting pentru chat pe de o parte, si nici eu nu am intentia sau nervii necesari pentru a initia o polemica cu o persoana totalmente anonima care tasteaza sub ‘acoperamantul’ anonimatului (ca si mine de altfel), pe de alta parte. Avand in vedere ca blog-ul apartine unei perosoane publice care binevoieste de fiecare data sa-mi ‘publice’ comentariile in care nu jignesc sau atac alti comentatori, ele nefiind altceva decat pareri de-ale mele cu privire la subiectele aduse spre ‘dezbatere’ de catre gazda, nu inteleg oportunitatea sau mai bine zis utilitatea luarilor tale de pozitie in ce ma priveste. Constat in acelasi timp ca nu doar eu intru sub atenta ta analiza. Diversele tale comentarii sunt menite sa te situeze oarecum deasupra celorlalti comentatori, facandu-te un fel de autointitulat avocat al blog-ului, un fel de guru al comentatorilor…un fel de vigilante care-si da cu parerea despre ce este, sa nu este ‘bun’ in acest loc public. Avand in vedere taria convingerilor tale cu privire la persoana mea (noi fiind de fapt, unul pentru altul, doar niste litere apasate intr-o anumita oridine pe o tastatura oarecare din tara asta), fara nici o urma de ironie sau de sarcasm ieftin, tin sa-ti spun doar un singur lucru, pe care nu eu l-am spus pentru prima oara, dar pe care mi-l asum si mi se pare in acelasi timp ca descrie perfect comportamentul tau vis-a-vis de ceilalti comentatori de pe acest blog: “Assumption is the mother of all fuck’ups”.

    @Victor Ciutacu: Imi cer scuze pentru chat. Voi incerca pe viitor sa incetez a mai raspunde in vreun fel persoanei care se semneaza “/|.?|-!\”. Am considerat intotdeauna ca singura persoana careia am dreptul sa-i raspund aici intr-o oarecare forma de chat, esti tu. Asta am si facut de fiecare data cand tu ai binevoit sa raspunzi comentariilor mele, dar atat. Nu este blog-ul meu si nici al lui “/\|.!)]”, asa ca nu am de ce sa ‘atac’ alti comentatori care pot avea, si slava Domnului ca au, pareri diferite de ale mele. Constat insa ca sunt cativa ‘comentatori’ care si-au facut un tipic din a arunca mici sageti inspre cei carora nu le convin, intr-o incercare vizibila din punctul meu de vedere, de ‘a se da pe langa gazda’. Spre exemplu cum apare parerea unui PDL-ist mascat sau nu, vii tu si-i raspunzi, si imediat dupa comentariul tau apar inca 2-3 care tin ei mortis sa-l ‘puna la punct’, de parca nu era pus destul. Eh, genul asta de comentatori tinde a se lua cam de toata lumea care intra in contradictie cu parerile sau opiniile lor, eu fiind de ceva vreme o tinta numai buna, cu toate ca singura comunicare pe care eu o incerc este comentator-gazda (adica intre mine si tine). Nu incerc si n-am incercat niciodata sa ma lingusesc libidinos pe langa gazda pupand-o-n cur prin ‘atacuri’ asupra comentatorilor pe care cred eu ca gazda nu-i suporta. Din contra, am incercat cat de des am putut sa fiu un critic bazat pe dovezi si nu pe intuitie si presupuneri. Iar incercarea mea actuala de a ma justifica este facuta tocmai pentru ca vreau sa ma delimitez total si ireversibil de un asemenea gen de ‘comentatori’. Nu am cu cine si de ce (in afara de gazda) sa intru in vreun dialog pe contre, cu atat mai mult cu cat aici nu este nici mirc, nici mess si nici facebook.

  38. @Victor, scuze de chat; stiu ca ai tras deja concluziile.

    @Catalin:

    blogul lui Victor e fabulos, vezi o suma de pareri, opinii,
    certitudini, dar si prostie cronica, rautacisme, etc.

    Ca tu nu esti in stare sa faci diferenta intre caterinca
    bucurestenilor si rautate / atacuri sub centura sau cum
    vrei mataluta sa le cataloghezi si inca le porti ranchiuna
    astora (bucurestenilor), inseamna ca nu esti suficient de matur.
    Ce ti-am scris reflecta realitatea prin prisma celor debitate
    de tine. Daca tu ai fi scris pe blogul lui Mircea Badea, pe
    care am inteles ca-l stimezi (sau nu ?) despre “bucurestenii
    rai/prosti” vs “ceilalti, bunii” (si aici poti include ce
    regiune-ti place), care crezi c-ar fi fost urmarea ?
    (eu zic ca te-ar fi trimis la plimbare soto)
    Victor este mult prea ingaduitor. Daca eu scriu timpenii,
    ma astept sa fiu taxat, imi asum acest risc.

    Cit despre “luatul de tine”, mi se pare o rautate sa scrii
    ca Balaci bea. Asa ai spus sau ma insel eu ?
    http://www.ciutacu.ro/articol/inca-un-an-de-impliniri-marete/#comment-215638
    N-am nimic cu tine, daca ar fi scris altcineva ce ai scris tu
    acolo + in postul acesta cu ipocrizia bucurestenilor, as fi
    scris exact acelasi lucru. Ti-o zic pentru a doua oara:
    nu poza in victima, nu ti se potriveste dupa ce arunci
    “sageti otravite”. Cind ai avut postari pertinente/bune/
    la obiect s-a luat cineva de tine cumva ?
    Singurul care se plinge pe blog de emisiuni, de invitati,
    etc esti tu, verifica ce ai scris in “pomelnicele” alea.
    Vere, nu-ti place structura programelor Antena3 ?
    Cumpara statia, zi-i lu’ taticu sa scoata X MLD de Euro
    de la CAR si-ti faci post dupa pofta inimii; ce zici ?

    Despre bucuresteni si romanii din alte zone, orase, etc:
    n-are decit sa se inflameze oricine dar nimeni nu e mai
    bun ca altul doar pentru ca s-a nascut undeva, cindva
    fatza de restul. Mie mi-e sila de prejudecati d-astea,
    mai ales de cei care stau in Bucuresti si fac “disidenta”
    ca “bucurestenii sint nenorociti/etc si singurele valori
    pleaca din provincie”; frate, nu va place, nu veniti;
    mai e o chestie: Catalin, esti sigur ca aia care faceau
    misto de tine erau bucuresteni get-beget ? Poate erau
    moldoveni/ardeleni/banateni/…-eni(ca sa nu se supere nimeni)
    “naturalizati”, la a doua generatie. La asta te-ai gindit ?

    Eu am spus ce aveam de spus. Direct. Nu opinie, nu aluzie. Daca
    Victor are de gind sa ma taxeze/baneze/etc, faca-se voia sa 🙂
    e tarlaua lui. Totusi nu pot sa nu remarc ca fiecare cind are
    ceva de zis altcuiva de pe blog, o zice, inclusiv tu.
    Verifica arhivele.

    Pe final iti zic doar atit: fiecare pune cita tarie
    doreste in spusele sale. Nu ma consider vigilante.
    Ma enervez doar cind vad timpenii flagrante decretate
    sus si tare cu pretentiozitate.
    Pentru stiinta ta, majoritatea sintem anonimi aici.
    Btw: alea nu-s hieroglife, iar semnificatia lor in
    cazul nick-ului acesta transcede intelegerea ta 🙂

    A, si “la rigoare” (vorba lui Victor), ca tot zici ca am ceva
    cu tine: m-ai vazut pe mine sa ma pling vreodata ca “scrii
    nimic” mereu de 2 pagini si abureli specifice politicienilor ?

  39. Nimeni nu stie cand va fi ceasul sfarsitului, dar cand va sa fie, plangere MARE VA FI, caci Domnul stie durerile si plangerile cele mari, judecata se va face prin Fiul SAU MANTUITORUL IISUS HRISTOS, CARTILE se vor deschide, faptele se vor cerne pentru fiecare in parte, nemeni nu sta in fata Puterii Dumnezeului Celui Din Vechime.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.