Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Cum ia cotizaţia cu acte clanul Băsescu

Cum ia cotizaţia cu acte clanul Băsescu

Motto: “Am plătit un miliard de lei pentru două proprietăţi, că le-am înstrăinat acum un an” (Silviu Prigoană, la Vorbe grele)

UPDATE. Lucrarea a fost desăvârşită: Latifundiarul a luat scurt un mandat de reţinere şi cică va fi prezentat tot azi pentru arestare, deşi nu există plângere penală (nici de la Gigi pentru hoţi, nici de la sechestraţi pentru Gigi). Ioana-i subit mai curată, Mircea-i brusc uitat, ingerinţa lui Traian în justiţie s-a evaporat.

Cum se plângea Gigi, la primitorul lustragiu, că a uitat Jucătorul cât l-a ajutat…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

119 thoughts on “Cum ia cotizaţia cu acte clanul Băsescu

  1. Off topic
    Felicitari pentru reactia dvs. de la Sinteza Zilei de ieri. Va inteleg complet sentimentul de lehamite referitor la aerele de..”stapan al pamantului (lord of the land)” ale lui M. Basescu. Din pacate, toti cei care se simt cu “spate” au aceasta atitudine. Abia astept sa vad cat de curajos va fi M. Basescu cand “frate-miu” nu va mai fi la putere. Referitor la ce se intampla zilele acestea la TV, eu am impresia ca dl. presedinte a calcat pe un musuroi de furnici (Dl. Popoviciu), si s-a bagat intr-o situatie ce pare sa-l depaseasca. Toata povestea seamana cu un bulgare de zapada, care la inceput inofensiv, poate cauza un dezastru…in cazul dlui presedinte, il poate chiar costa un nou mandat. Inca o data felicitari. Daca eram in locul dlui Gadea ii inchideam telefonul in nas 😀
    Bafta!!!

  2. ei,da! asa fuck mafotii bani in Romania! foarte buna dezvaluirea d-nului Prigoana. in sfarsit a spus & dansul ceva adevarat & folositor pt publicul larg. se mai mira Mircea Badea,cum de unii Mafioti sunt in stare sa castige sume astrologice,in timp ce ei nici nu stiu sa vorbeste?! practic,au mai multe milioane decat cuvinte-n vocabular. uite cam asa…d-nul Prigoana a facut ceva lumina in acest mister. multumim!

  3. Si mituitorul (in speta prighena ) e scos din ecuatie daca e “sincer” ? sau e faza aia cu gunoiul la gunoi trage si a dat si el o spaga mica ca deh a fost nr 1 pe lista la sectorul 3?

  4. mita d-nului Pringoarna e imorala,nu ilegala. cei mai multi Mafioti asa au facut Bani,furand legal,cu acte. sunt curati ca lacrima. noi suntem mizerabili,pt. ca traim in mizerie & nu suntem in stare sa-ntelegem cum functioneaza sistemul mafiot & ticalos. asta e.

  5. Mah… nu stiu ce sa zic…
    Din notariat se castiga multi bani… Poate ca nu prea aveti habar cu se mananca meseria asta… Da’ orice om care a vandut/cumparat un impobil de ex stie cam cati bani a decartat… Si la preturile pe apartamente/case din ultimii ani… S-au strans bani frumosi…
    Notarii, in vremurile bune ( din 2004 incoace de ex) erau oameni de pana la 10-15.000 eur pe zi ( desigur ca 60% se duceau la stat – dar tot mai raman 4-6000 eur/zi) Si vb de notari de cartier …Iti dai seama cam cine venea la Ioana Basescu…si cam ce tranzactii autentifica…

  6. Nica-i ministru de interne…asa ca pot intelege ca Basescu e pe o mana cu Nica impotriva PNL-ului si desigur impotriva lui Geoana? Hai ca prea va umflati aci in pene. Ok dai in Basescu da nu ne iei de fraieri.

  7. Prigoana e la fel de redus ca atunci cand, in povestea cu telefonul furat “tigancii imnputite”, a declarat ca “Basescu nu are cum sa comita infractiuni pentru ca nu il lasa SPP-ul”. In privinta urgentei care l-a impins in bratele notarului Ioana Basescu iar minte. Legea este foarte clara. Ca sa vinzi o proprietate imobiliara trebuie sa te adresezi notarului, care trebuie sa obtina un extras de carte funciara. Procedura, pentru notarii de rand, dureaza intre 24 si 48 de ore. De aceea extrasul este valabil 5 zile. Mai trebuie si certificatul de sarcini fiscale, dar acela se obtine repede de la primarie. Unde era urgenta lui Prigoana??? Trebuia sa vanda intr-o ora?? A reusit Ioana Basescu sa scoata pe loc un extras de CF??? Cum oare? Sau, doamne fereste, refuz sa ma gandesc la asa ceva, notarul a autentificat vanzarea si a scos ulterior extrasul de carte funciara? Orice ar spune Prigoana, nu tine. Omul s-a dus la Baseasca pentru ca acolo trebuia sa se duca.
    PS. Victore, tu te-ai duce sa faci o tranzactie de aproximativ 1000000 euro (cam la aceasta suma taxele notariale sunt de 100.000 RON)la un notar a obtinut nota 5,70 la proba teoretica, adica la verificarea cunostintelor juridice?

  8. hai ca s-au scos! au gasit alt subiect fiebinte pt presa (BECALI), poate uita lumea de ei. a venit in ajutorul lui 2,15 (ca nu-l desfiinteaza)si a fost rasplatit rapid.

  9. Adevarul e ca familia baselului era bagata tare in corzi,acum gata a bagat ceata in presa cu Becali.
    Se pricepe de minune la astfel de jocuri,mai ales ca Antena 3 si RTV au ce rumega departe de familia,,imperiala”.Ce jeg de om

  10. Bine şi dumneavoastră! La ce să ne aşteptăm de la un gunoier cu experienţă-n meserie? Să cureţe gunoiul, nu?! Asta era problema lui cea mai arzătoare (că… “Care-i problema?”) să mai spele câte ceva de prin conturi.
    Bănuiesc că pupatu’n dos a familiei presidenţiale, este un bonus din partea “firmei”.
    Îi bun şi ca parlamentar, cum nu? Mă uit la el şi încă mă minunez de ăia care l-au votat. Cu ce promisiune “formidabilă” a câştigat el simpatii şi voturi… Curat murdar!

  11. Un caz specific de abatere a atentiei opiniei de la clanul Basescu!!! Si amenintarile, fratelui presedintelui securist smenar, Mircea Basescu la adresa lui Mugur Ciuvica de a-l bate si de a-l ucide pe acesta pentru c-a dezvaluit tunul pe care Mircea de Basescu se pregateste sa-l trag cu cele 30 de hectare de linga Agigea. Departamentul de diversiune al Securitatii=SRI lucreaza la turatie maxima. In rest “Sa traiti bine” clanul Basescu fura cel mai bine.

  12. Nu o sa ii inchida gura la Gigi niciodata,o sa il indarjeasca si mai tare.

  13. Multi dintre psihologii departamentului Securitatii de control, manipulare si imbirligare a populatiei din marile centre urbane au fost angajati in cadrul SRI intr-o divizie asemanatoare. Iar acesti psihologi ii fac planul de actiune lui Basescu. Daca faceti o statistica, si inventariati fiecare stire arzatoare despre smenurile si furturile aparute trase de clanu Basescu si hotii de marca din PD-L de cind Basescu a deveni presedinte veti constata ca, in max. 12 de ore stirile arzatoare au fost trecute in anonimat de catre fumigene aruncate cu maestrie in mass-media romaneasca sau actiuni intreprinse de procurorii DNA si Politie care au arestat exact politicieni ai opozitiei sau oameni de afacere neiregimenta la gasca clanului si ai PD-L.

  14. Cum s-a simtit activistul de partid Prigoana sa sara in ajutorul imaginii prezidentiale.Traim un serial prost numit Deja Vu in care astia cu ceva par alb in loc de suvitza ne readucem aminte de slugarnicia si nemernicia celor pe care tocmai am crezut ca i-am lasat la garderoba in 89.

  15. am zis de dimineata pe blog ca este facatura, si asa si este. pai astia sunt justificari pentru toata agitatia de azi. ce sa mai, praf in ochi pentru cetatenii fraieri.

  16. Oricum, diversiune sa fie, dar se pare ca reuseste. Azi nu mai vorbeste nimeni de Mircea Basescu. Sau de Ioana Basescu. Sau de Elena…Sunt si media astea foarte previzibile.

  17. Asta este ştirea zilei, lunii, anului : Clanul Băsescu.

    Deci, domnilor jurnalişti, nu-i iertaţi nicio secundă!

  18. Cat despre Gigi…un caz clar in care o parte a Politiei raspunde la comanda unui potentat financiar impotriva altuia care l-a calcat pe bataturi.Adica ce stie Politia sa faca mai bine de data asta nuemaifiind implicati interlopi de cartier ci adevaratii smecheri ai momentului.

  19. sper ca lumea si presa sa nu uite de Clanul Basescu… asta e ceea ce vrea seful statului

  20. Ehe, cum ne mai recita noua proaspatul retinut de politie, in urma cu cateva zile, la Stirile ProTV, “inegalabilele si profundele” versuri…
    ” Bun e laptele de oaie…Toate venele se-nmoaie… Numai una se-ntareste… Si le place la studente…”
    Ce catren…, ce vremuri!…

  21. “…Ioana-i subit mai curată, Mircea-i brusc uitat, ingerinţa lui Traian în justiţie s-a evaporat.”
    Exact!
    Ceea ce nu pricep este naivitatea (voită ori nu?!) a jurnaliştilor şi a realizatorilor de la posturile tv. Era suficientă o ştire de 2 minute despre “săltarea” lui Becali (ştiind că nu-i nici un pericol să-i ia careva capul!) şi, în schimb, să se dea la fiecare oră ştirile despre ceea ce este cu adevărat grav. Despre cum a cerut don President capul unui (fost!) posibil contracandidat, ameninţările de aseară a lui Mircea Băsescu, declaraţia de “spălare” a contului Ioanei, dată de Prigoană.
    Ce fac televiziunile, editorialiştii, invitaţii, tot felul de “experţi” ? De ce nu se dovedesc (măcar din când în când!) şi la momentul oportun, profesionişti?
    De dimineaţă, nu ne mai slăbesc cu Becali!
    De parcă asta-i problema noastră. Să mai amintesc despre baba care se piaptănă în timp ce arde ţara?! Da, amintesc şi de ea, fiindcă în loc să sară cu toţii să stingă focul, o suduie pe amărâta aia, de parcă ar fi ea în putere să ridice un furtun.

  22. Off-topic
    Despre persoana lui Victor? Ciutacu
    Nu stiu si nici nu vreau sa stiu cum a ajuns asa un personaj pe sticla.Nu pot sa cred ca e cel mai valoros contestatar al lui Basescu.
    Acest Ciutacu-o marioneta a lui Voiculescu, un Mircea Badea wannabe,un propagandist al PSD-ului la fel ca toti care apar in emisiunea Anti-Basescu, ma scarbeste de fiecare data cand deschide gura.Nu. Cand vorbeste. Unde e greutatea vorbelor tale domnul Ciutacu? Cand cumperi shaworma poti sa spui “da pui ” in schimb la emisiune ar fi de preferat -de pui- la fel si .din gura. nu “dan gura” .Imaginea de .smecher da capitala. te ajuta sa iti impui punctul de vedere?
    De fapt de ce imi obosesc degetele degeaba, fraier nu e cel care vorbeste ci cel care se uita.

  23. esti mare omule
    ma bucur ca mai e cineva in tara asta cat se poate de obiectiv
    in privinta ioanei nici nu stiu de ce se tot intreba lumea de unde are banuti.
    pai dc taticu e BASESCU
    e normal in romania ca toate contractele mari sa treaca pe la ea, deci nici nu tre sa se agite prea mult ca baieti precum PRIGOANA si unde sa se duca sa “cotizeze”
    si contractele d-lui Casuneanu am o vaga impresie ca sunt inregistrate tot la d-naIoana Basescu chiar de pe vremea cand era la cucuieti din deal.
    De-am sti noi ce bani s-au invartit prin acel birou ntarial din capatu tari.
    asa ca relaxativa oameni bani sunt cu acte dobanditi, DAR TOTAL IMORAL.
    ASA E LA NOI LA romanica ETERNA SI FASCINANATA
    ma inclin RESPECT VICOTR CIUTACU

  24. Ca sa vezi de unde aparura aparatorii famigliei prezidentiale!Dar cine se aseamana se aduna…

  25. luati praf in ochi si mai vb de Becali si poate uitati de Mircea basescu,ioana basescu,elena basescu…DOAMNE astia nu mai au rusine…?
    Oricum oamenii sunt din neam nesimtiti si prosti.
    Stiti vorba aia?
    Prost sa fii noroc sa ai

  26. Cu Becali anchetat – Base s-a eschivat

    Alo, presa! S-a incheiat meciul cu familia Basescu? Nu de alta, dar “dealde de astia” plimbati pe la politie, parchet etc..care ies zambind in maxim 24 de ore…m-am plictisit. Era mai educativ sa-l aud pe fratele presedintelui la tv.

  27. Cel mai mare talent al procurorilor e să-i aresteze pe ăştia pentru ce nu au facut, ca nu cumva sa ajungă să fie si condamnaţi, Doamne fereşte, şi să închidă ochii la ce au făcut cu adevărat, ca nu cumva să fie nevoiţi să facă nişte dosare adevărate.
    Fiat justitia pereat “circus”!

  28. Ciutacule,

    Tot publici si tu Badea clasamentele alea pt. audienta. Pe intevalele orare, stati mai bine ca RTV. Acuma vreau sa te intreb: e o satisfactie pt. tine faptul ca se uita mai multa lume la tine decat la RTV pe orarul ala ? (poate fi si cazul “prosti da’ multi”, nu ?) Sau dpv al tau este indiferenta calitatea publicului ?

    Ce mai zice Printesa legat de IP-uri ?

    Fiara.

  29. Era de asteptat sa “bubuie” altceva, chiar ma intrebam de ce dureaza atat de mult….Gigi este asu'(Ace!) ?! 😉

  30. @Fiara: nu mai public cifre decat extrem de rar. daca sta-i bine-n rating, te mentii in piata, asta-i secretul bataliei. n-a zis nimic Printesa, eu am uitat.

  31. Totusi, Radu Tudor are dreptate.
    Presa nu exista atata timp cat
    nu-si recastiga statutul prin initiative clare,
    cum ar fi o solicitare organizata a demisiei presedintelui

    (care, fie vorba-ntre noi, s-ar putea extinde
    la nivel national, fie si cu rezultate mai tarziu,
    …la alegeri.)

    Dar nu, nu se organizeaza nimic.

    Nu sunt de acord nici cu Ion Cristoiu,
    in legatura cu eticheta pusa blogger-ilor,
    dar nu sunt de acord nici cu multumirea
    ca daca ne plangem putin pe blog-uri,
    e mai mult decat suficient.
    Daca avem o nemultumire comuna,
    avem si verticalitatea de a ne-o asuma
    cu tot cu semnatura?
    Se pare ca nu.
    Bun, atunci meritam absolut tot ce ni se intampla.

  32. victore iti multumesc ca te-ai lasat inspirat de catre mine in ceea ce priveste eticheta pe care trebuie sa i-o lipim acestei familii! CLANUL BASESCU!!! ar trebui sa folosim mai des acest apelativ pentru ca el ilustreaza cel mai bine regulile dupa care actioneaza aceasta familie! asemeni unui veritabil CLAN! adica diferenta intre CLANUL BASESCU si CLANUL CAMATARILOR, CLANUL CLAMPARILOR, CLANUL DUDUIENILOR, CLANUL BECALI, CLANUL STOACA, CLANUL GEMENILOR,CLANUL CORDUNENILOR SI MULTE ALTE CLANURI, ESTE CA BESESTII nu fac trafic de droguri si de carne vie si nu sechestreaza persoane si nu se preteaza la ciordeli mici! in rest infractiunile sunt aceleasi cu cele care la fac interlopii! atat CLANUL BASESTILOR cat si celelalte clanuri pe care le-am enumerat comit trafic de influenta, colectioneaza taxe de protectie, luare si dare de mita, fals si uz de fals, inselaciune, si mai presus de toate CLANUL BASESCu este corupt pentru ca IL CAPO DEL TUTTI CAPI, seful de clan TRAIAN BASESCU inalt demnitar roman si comite fapte grave de coruptie prin intermediul locotenentilor sai IOANA BASESCU, MIRCEA BASESCU, ELENA BASESCU ETC! GANDESTE-TE PUTIN LA ANALIZA MEA SI TE ROG SPUNE-MI DACA SUNT TAMPIT CA O SA VOTEZ CU CRIN ANTONESCU

  33. Prigoana s-a aruncat in cap in mod clar acum cateva luni si se tampeste de la o zi la alta (poate de la o ora la alta). Poate se gaseste careva sa ma acuze de elitism, dar am stiut sigur ca nu e teafar la cap de cand am auzit cum si-a trecut el studiile in CV.

  34. bai nene, daca moare o baba de 105 ani de infarct in casa, tot Basescu e de vina, de 5 ani incoa in tara asta numai Basescu e de vina.
    Daca vreti sa fiti jurnalisti, investigati-i pe toti, nu doar pe Basescu. Pe toti la rand, ca din 90 incoa nu stiu cum mama dracu s au imbogatit numa astia de au avut legatura cu politica intr-un fel sau altfel.

  35. Bun, incepand de ieri putem spune ca familia asta mutanta a intrecut tupeul familiei ceausescu?

  36. Tara de kkt !
    Poate ca asta va fi semnalul trezirii !
    Daca nici acum , atunci – niciodata !

  37. Nu poate fi adevarat ce se intampla in tara asta.Basescu si ai lui isi bat joc de poporul roman.este Romania o tara democrata? Poate cineva sa raspunda avand in vedere ce face familia Basescu? Domnilor ziaristi nu iertati, nu fiti fraieri ca si unii romani care nu au curaj sa zica nimic.

  38. aaaa si apropo victore! iti mai aduci aminte de DOMN COSTEL? ala de la PDL DOLJ, imbunatatiri funciare, ministerul agriculturii, etc…! care l-a sechestrat pe amaratu ala, l-a legat cu lanturi si i-a facut poze! am si eu o intrebare: PE ALA CATI MASCATI L-AU LUAT? SI IN CE AREST SE AFLA ACUM? ADICA EU UNU NU-L SUPORT PE GIGI CA SUNT STELIST SI-SI BATE JOC DE STEAUA! DA NICI NU POT SA FIU DE ACORD CU CEEA CE I SE INTAMPLA!!! E STRIGATOR LA CER

  39. Am aflat ca masele pesediste i-au cerut lui Mircica Geoana sa catindeze.Si ghiciti ce,a acceptat.Mama ce mai blat!Si daca nu ne trezim,daca nu gasim un om sa il invinga pe Basescu o sa ajungem sa ne gandim la guvernarea pesedista ca la zilele de aur ale democratiei romanesti.O fi Iliescu “bolsevic” dar mare dreptate a avut cand l-a caracterizat pe Mircica!Iar Crin Antonescu pare de-a dreptul paralizat…

  40. Radu Tudor are dreptate.
    Presa nu exista atata timp cat
    Trebuie recastigat statutul prin initiative clare,altfel presa nu exista.Solicitati organizata demisiei presedintelui Basescu.Bafta Domnilor ziaristi! SI sindicatele si populatia ar trbui sa aiba un cuvant de spus in legatura cu ce se intampla in tara asta. E tara noastra nu a familiei Basescu.

  41. Bine ca nu au bani pt profesori, medici, dar se fura ca in codru, ei vorbesc de sute de mii de euro, milioane de euro.De ce nu se ocupa de problemele acestui popor care le-a incredintat tara si fac diversiuni precum cazul Becali. Ei sunt oameni de afaceri si isi doresc profit pt ei. Indiferent daca va fi inlocuit Basescu si indiferent de cine va fi inlocuit nu va fi mai bine. Poporul trebuie sa aiba un cuvant de spus.

  42. Nu se cunoaste limita maximä a slugarnicilor ! … CUM E TURCU’ SI PISTOLU’!. Honorius a venit din America pentru campania “celei mici” !…

  43. Atâtea perdele de fum într-un timp aşa de scurt n-am mai văzut de mult. Se aruncă cu tone de fumigene.
    Înseamnă că se întâmplă ceva foarte important şi grav în background.
    Ai idee despre ce e vorba?

  44. Tonomate frate
    Stiu ca te ai “pe bune” atat cu Crinul liberalcat si cu cel mai cunoscut chitarist din PNL, care raspunde la numele de Ludovic; ar fi interesant sa aflam deseara la grelele vorbe, opinia PNL-ului despre ce se intampla in Romanica. Crinul liberal sau Trubadurul nu cred ca ar trebui sa ia atitudine pentru jurnalistii terfeliti de famiglia Basescu? Unii dintre ei chiar au unele merite in ascensiunea domniilor lor; dar, asa cum am luat multa uniune europeana cu Emil Constantinescu, Traian Basescu, Sorin Oprescu, se pare ca vom lua si cu Crinul liberal…daca vom apuca sa luam.
    Se vede de la o posta ca nu avem insi cu alura de lideri adevarati, europeni.Iar politica damboviteana, seamana cu orisice, numai cu politica nu.
    Salutare taica si noroc
    PS. Un ins din Suedia, uitandu-se la un taran roman care ara pe un camp, a facut urmatoarea afirmatie: ” Daca iei un cadru foto cu acest om, si nu prinzi in cadru sarmele de inalta tensiune si ii dai jos taranului ceasul de la mana, poti spune ca acea fotografie este una din anul 500, fara probleme”
    Mare adevar a spus scandinavul…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.