Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Cum ia cotizaţia cu acte clanul Băsescu

Cum ia cotizaţia cu acte clanul Băsescu

Motto: “Am plătit un miliard de lei pentru două proprietăţi, că le-am înstrăinat acum un an” (Silviu Prigoană, la Vorbe grele)

UPDATE. Lucrarea a fost desăvârşită: Latifundiarul a luat scurt un mandat de reţinere şi cică va fi prezentat tot azi pentru arestare, deşi nu există plângere penală (nici de la Gigi pentru hoţi, nici de la sechestraţi pentru Gigi). Ioana-i subit mai curată, Mircea-i brusc uitat, ingerinţa lui Traian în justiţie s-a evaporat.

Cum se plângea Gigi, la primitorul lustragiu, că a uitat Jucătorul cât l-a ajutat…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

119 thoughts on “Cum ia cotizaţia cu acte clanul Băsescu

  1. Susemnatu…sesizez militia, ca sa se sesizeze si ea, ca am vazut caci in ultimul timp militia se tot autosesizeaza pentru mihaiela radulescu si jiji becali, impotriva lu’ Matake Macelaru’, care in mod repetat l-am
    vazut ca comite doua infractiuni, si adica:
    1. infractiunea de talharie, prevazuta si pedepsita de art…(sa spuna militia nr.articolului), deoarece atuncea cand vine un cumparator la el in butic, ii fura plasa si betu’ cumparator e speriat rau (deabea se aude vocea lui-pai pt masa de dimineata-), pt ca cu vocea aia il sperie pe cumparator, si cumparatoru’ nu reactioneaza, fapt ce dovedeste clar ca Matake Macelaru, vrea sa il fure si sa il sperie.
    2. infractiunea de instigare la ura rasiala (tot militzia sa spuna art.), finca nu spune “MUSHCHI ROMANES(C)”, asa cum vrea regele lu’ romi, ci spune “MUSHCHI TZIGANESC” asa cum spune unele capuri rase si estremisti. Io zic ca Matake Macelaru’ face ura de rasa cu “MUSHCHIU’ lui si daia sesizez Militzia ca sa se sesizeze si ea.

    PUNKT

    denuntator: wickerman

  2. so .. prigoana vrea sa desfiinteze DNA-ul, creat de maleficul nastase, din cauza ca este o institutie cu ‘butoanele la un om’ … aoleu .. si ce e omul ala ACUM ?? .. propun urmatoarea schema de arestari :
    DNA aresteaza doi s’un sfert – deja se intampla
    SRI aresteaza DNA-ul
    SIE aresteaza SRI-ul
    Presedintele aresteaza DIE
    Guvernul aresteaza presedintele

    Parlamentul demite guvernul ..
    si am rezolvat drakku problema coruptiei in an de criza fara prea multe costuri .. doamne ajuta ..

  3. Basescu ii da zor cu tonomatele, dar pentru el lucreaza un numar mare de formatori de opinie, sereisti sub acoperire, in mass-media romaneasca. De aceea mass-media romaneasca nu e unita si baga sub pres foarte repede toate magariile facute de clanul Basescu si gasca lui din PD-L.

  4. Ar trebui ca diseara stirea Zilei,Vorbele Grele,Sinteza si In Gura Presei sa se ocupe exclusiv de Mircea si Iana Basescu,de incercarea disperata a presedintelui de a deturna atentia provocand arestarea lui Becali,nimic despre cazul in sine si-asav ne-au chiaunit deontologii toata ziua.Adica sa le dati “baietilor destepti din propaganda de partid” o lovitura direct in plex,acolo unde ti se opreste rasuflarea pt cateva secunde.

  5. @johnson: de Firea si Badea inca nu stiu, da’ pe mine si Gadea poti conta

  6. Victore ajutor!!!.Am ajuns sa fiu luat la misto de toti.De la cel mai prost din romania pina la cel mai schizofrenic.Asta care e presedinte ne cam serveste UE mereu.Cica sa traiti bine.Abia acum m-am prins,vorbea cu masa,tasu” si mircea frasu”.Basescu asta a uitat ca este presedinte de tara si s-a proclamat jucator,de fotbal.Limbajul este comun.Bai muie-bai gaozare,bai tigan de giulesti-tiganca imputita.Atit astept de la omul cu privirea dupa colt:sa-l aresteze pe Piturca sa scapam nationala de el.Si in toamna ii promit sa scapam si de el.Hai sictir presedinte-jucator nu mai vreau sa fiu luat la misto de tine si de toti acolitii tai.In toamna te dam jos sau poporul tau isi v-a continua rolul de curva.Mai vedem noi.Pina atunci ai grija Puiu-Bambu-Nuti-jaf.

  7. Eu zic ca Basescu va fi doborat de SINERGIA FAPTELOR si de MEANDRELE CONCRETULUI!

    Spre disperarea pseudo-intelectualilor care au ras de aceste concepte.

    Pana si asta cu Gigi Becali se va intoarce impotriva lui, afundandu-l si mai adanc in rahatul in care a intrat.

    Ce-i drept, lipsa de prezenta de spirit si vigoare a liberalilor lui Crin (si, mai ales, a lui), A INCEPUT SA MA INGRIJOREZE.

    UN PIC DE VANA, MAI BAIETI; MAI! Ce daca are bube si Tariceanu? Tocmai v-ati delimitat cat de cat de bolovania antipatica a sa!

  8. Domnule Ciuvica face-ti un rezumat al tuturor informatiilor despre magariile lui Basescu aparute in mass-media romaneasca din 2004 si pina astazi si veti observa ca, in max 12 ore la ordin au aparut fumigene de fumigene in presa, actiuni mascati tocmai pentru a abate atentia de la dezvalurile incomode ce-l vizau. Toate fumigenele sunt puse la cale de armata de psihologi ce au lucrat la Secu si multi dintre ei lucreaza in SRI in diviziunea speciala. Basescu putind fi batut doar cu contra-armele lui. Va rog eu frumos, vreti sa se sparga buba, faceti acest lucru. Si daca aveti si preteni psihologi de incredere angrenati-i in aceasta problema.

  9. Bine ca si Dana Grecu a inceput sa recupereze timpul pierdut de dimineata. Ca de obicei, Radu Tudor a fost excelent.

    Nu ma asteptam ca Ciutacu si Gadea sa ma dezamageasca, am si confirmarea ca n-o vor face.:) Gabita Firea…cred ca nici ea. Mircea Badea, nici atat!

    Aseara Prigoana a fost…jenant. Numai asta nu-si permitea sa ne insulte inteligenta!

  10. Nimeni nu face o paralela Dom Costel (PDL) care e banuit de tortura si sechestrare si Becali ! Costel e pus in Guvern pt ca, cica ar fi torturat (mai pe placul lui Base).

  11. Mai sus, cineva scria despre slugărnicia celor care îi fac jocurile lui Traian Băsescu, referindu-se la Prigoană, dar sunt încă mulți alții.Parțial adevărat.Slugărnicia e implicită, interesul e evident.Patapievici, Mihăieș,Traian Ungureanu,Sever Voinescu,Preda și alții de același soi, care se pretind intelectuali, elite, luminători ai neamului,au de ales:ori cred sincer în clanul Băsescu și atunci intelectualitatea lor este la nivelul cunoscut și practicat de Traian Băsescu, fratele lui și ceilalți din clan:găozar, tigancă împuțită,ori îi cântă în strună lui Băsescu din interes. Paradoxal, adversativele sunt amândouă adevărate în același timp,pentru că slugarnicii sunt intelectuali pârâți și plini de ifose și fac totul din interes. Iată o mică listă de recompense, care justifică din plin excesul de zel al “elitelor”: Patapievici-președintele ICR, Mihăieș-adjunct, Traian Ungureanu-propus ambasador,acum candidat PDL la europarlamentare, Sever Voinescu-parlamentar propus de PDL,Preda-consilier prezidențial, candidat la europarlamentare pe listele PDL, Monica Macovei – independentă, deh!- candidează la europarlamentare tot pe listele PDL. Nu mai vorbesc de cei implicați politic direct și care beneficiază de tot felul de favoruri prezidențiale, gen Elena Udrea, ajunsă ministru prin eforturi personale, prestate cu sârg, unde trebuie și atunci când trebuie…
    E darnic jupânul Băsescu, atunci când dă din banii noștri. Cum se vede, cei răsplătiți sunt foarte mulțumiți. Nu par la fel de mulțumiți pensionarii, profesorii și toți cei care au crezut că îndemnul “Să trăiți bine!” li se adresează lor.

  12. Ce s-a intamplat cu Becali, a fost ce vreti voi numai arestare nu….Pai daca eu fac ceva ilegal, ma baga in duba si ma si bate. Gigi s-a dus cu limuzina la politie….
    Vrajeala totala….

  13. urmeaza paskany?!
    nici n-am apucat sa ma dezmeticesc dupa circul de aseara, in care un individ al carui nume nici nu merita sa-l mentionez, dar voi reveni asupra subiectului, ameninta in direct la sinteza zilei un reprezentant al societatii civile, respectiv dl. Mugur Ciuvica, cu bataia, cu loc de veci etc., ca dis-de-dimineata ma astepta replica institutului de propaganda basescian cu un fapt de senzatie, retinerea lui beeecali pt. un eveniment din 26.01.2009.

    nu vreau sa comentez faptele lui jiji, mai mult sau mai putin legale, ci doar sa evidentiez aspectele care unora s-ar putea sa le scape. parca jiji hahaia cu base la golden slitz mai acu vreo trei ani dupa un meci al stelei, cand nu se stie cine avea mai multa nevoie de cine, base de el sau invers? astazi m-am dumirit: escu l-a folosit si atunci si azi, iar acum poate sa plece la glina!

    popo-viciu a primit ok-ul lui base+videanu, si-a facut baneasa lui, l-a rasplatit pe base cu ce-a putut – el ar fi vrut cu un ap.mai mic, dar lacomia la basesti e genetica – iar acum inca un loc la groapa de gunoi ii este rezervat, nu?, viciu-lui.

    cititorii acetui blog, inteligenti cum ii consider, n-au putut sa nu remarce ca avocatul lui becali era azi la…cluj, unde mare atentie, pe sistemul pomicola mon amour, renumitul schimbator de sms-uri cu alteta-sa, a copiat la indigo afacerea baneasa, constanta si cine stie cite or mai fi fiind. probabil a fost angajat de paskany, ca vorba aia, mai bine sa previi, decit sa te vindece marinarul prin metode specifice.

    rectorul universitatii din oradea a cedat in folosul primariei (liberale) oradene, tot terenul statiunii..ati ghicit, pomicole de cercetare, cu care vom vedea ce va face bolovanul oradean (e doar numele de alint pe care oradenii il folosesc cind vine vorba de prea-marele lor), in urmatoarea perioada.lucrarea s-a facut oficial prin hotarire de guvern, acest guvern, cu toata impotrivirea fostilor primari don pedro si groza, atentie! membri pd-l. or fi avut ei vreun gind si nu le-a iesit. mai vedem!

    trecind putin mai la sud, ne intrebam cind o sa aflam actele de vitejie ale bravului falca, primar de arad, nimeni altul decit finul basescului. vom fi pe aproape la momentul oportun, ca pina acum nu stim sa fie vreo pomicola si la arad.

    inainte de a incheia acest post, as dori sa revin de fapt la adevaratul subiect, cel pe care masina de fum cotrocenista incearca in zadar sa ni-l ascunda, si anume la clanul basescu, mult peste toate clanurile la care s-a facut referire de-a lungul vremii, ale carui increngaturi incep sa iasa la lumina si a carui activitate sper sa inceteze mai devreme decit ar trebui in mod logic, adica inainte de alegerile din toamna.

    pt. partidele din romania, n-am decit un singur sfat: somn usor ca poate daca reactia va lipseste in cazuri evidente precum cel de aseara, veti avea una usor erectila la noapte care va va face fericiti. dar n-o sa va tina mult, ca voi nu numarati oua, nici macar pe ale lui nastase, voi doar le mingiiati pe ale altora.

    ps. casuneni din romanica, 6! vine base!

  14. Buna seara d-le Ciutacu,

    Am zis ca nu mai vorbesc de Basesti;dar uite,iar vorbesc.Aveti dreptate,de ei trebuie sa discutam,nu de retinerea lui Becali.Eu n-am nimic cu el,dar cred ca el are dreptate- a facut ce a facut cu hotii masinii lui,nu i-a omorat-acum ei ii cer rascumparare ca sa taca si politia face ce face abia astazi.Pana acum de ce nu a facut-o?Cred ca treaba asta cu Becali vrea sa deturneze atentia oamenilor de la problemele familiei Basescu.
    Va doresc numai bine.

    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  15. Nu stiu cum de nu te-ai scarbit de subiect.. E incredibil ce se intampla, aseara cand il ascultam pe fratele marinerului la Sinteza ma gandeam ca mai jos de atat nu se poate ajunge.. Si azi se intampla operatiunea Becali.. Si stii ce-i cel mai trist? Ca incep sa cred ca orice s-ar intampla, nu ne mai putem schimba soarta. Asta am vrut, asta am votat, asta am obtinut..

  16. Nu ma uit un pic la televizor si apar lucruri trasnite .Astept cu nerabdare ca cineva sa se sesizeze in legatura cu un caz de tradare savarsit de admirabila si nemaipomenita Monica Macovei.Asta vrea sa ne reprezinte in Parlamentul European?Si cand te gandesti ca nu e prima oara cand face asemenea lucruri…In ceea ce priveste marile rafuieli intre miliardari,eu le-as caracteriza drept neinteresante.Iar PSD-ul a ingenuncheat in fata lui Basescu,oricat s-ar amagi Geoana ca iese presedinte.Cineva ar trebui sa-i explice lui Geoana ca echipa lui Nastase a adus voturi pentru PSD,nu stimabilul care acum se imbata cu apa rece.Ca de aia a vrut Base capul lui Nastase…

  17. chestia cu JJ e clar scoasa ca sa deturneze media de la subiectul BASESCU.

    daca tot se apropie lumea de acest subiect, ofer si eu unul:

    – pe langa faptul ca jj la nasit pe primarul de Voluntari (intr-un anume fel) iar primaria Voluntari este in prag de faliment, pe bugete false depuse la ministerul finantelor, asta trebuie verificat atat la minister cat si la bancile implicate.
    sa revenim: cum poate un angajat al primariei din Voluntari, dupa trei ani de lucru(cred ca a venit direct din facultate) la disciplina in constructii sa cumpere vreo 25 de HA in Voluntari (la preturile din 2003) culmea pe unde ar putea sa treaca o autostrada.( ase verifica declaratiile de avere de pe site-ul primariei)

    asta nemaivorbind de ce legaturi ar putea exista intre actualul primar,presedintele consiliului judetean, gabriel oprea si actualul presedinte pnl ilfov = pdsr-ul nu se uita niciodata:)

    p.s. chiar daca se poate considera ca am divagat, fiecare subiect in parte reprezinta o problema grava

  18. E incredibil ce se intampla in tara asta!! Daca mai aveam vreun dubiu, acum e clar: nu mai cred in coincidente!

  19. D-le Victor Ciutacu,
    Dl.boc iar astupa goarna. Sotul meu a iesi cu pensie partiala anticipata din cadrul armatei in anul 2000 nu pentru ca a vrut ci, pentru ca s-a inchis unitatea. A facut o alta facultate, si acum ocupa un post intr-o institutie bugetara. Are pensie de 1730 burt, net 1530 lei, si salariu 1300 lei,iar dupa dl.boc trebuie sa aleaga intre pensie ori salariu. Este moral, ce principiu mai sta la baza. Dar daca cineva are pensie 1499 lei si salariu 3000 lei acela poate cumula pensia cu salariul, este moral.Mai mult cei numiti si alesii poporului, pot cumula pensia cu salariul, pai nu e discriminare.De ce nu faceti emisiune si pe aceasta tema pentru ca arde. Acesti oameni au imprumuturi la banci, copii de intretinut la facultate, cum se vor descurca.In mai putin de 10 ani sunt dati afara pentru a doua oara de catre stat.

  20. Vorbiti fratilor despre alte subiecte la Sinteza si Vorbe Grele…sa fie in ciuda altora…!

  21. Toata tarasenia cu furtul masinii lui Becali a fost pusa la cale de cei de la DGIPI, la ordin de sus, pentru a-l prinde pe Becali in flagrant, rapire de persoane sau vatamare corporala…, deoarece scandalul cu valiza era de toata prastia si nu putea sa-l bage la zdup cu asa ceva. De aceea Politia n-a inceput cercetarile cind Becali a declarat la Politie ca i s-a furat masina. Smecherii de la 2,15 au dat comanda hotilor informatori sa fure masina, acestia au furat-o, Politia nu a intervenit, Becalia a cautat sa-si faca singur dreptate si iata ca, acum au gasit motiv suficient ca sa-l lege pe acesta. Si asta pentru ca, Becali a declarat intr-un interviu la un studio de televiziune cum ca, “Bai Basescu ai grija baiatule ce faci ca, nu esti doar tu de capul tau in tara asta”

  22. Incredibil dar adevarat! Scandalul Becali reuseste sa abata atentia de la magariile lui Base et company. Apropo ce cauta tiganii la Judecatorie? Nu cumva vreun portocaliu i-a uns tocmai pentru a face un pic de galagie? Vad ca pana si Antena 3 prezinta mai mult despre Becali decat despre hotul Basescu. Pacat!

  23. Tătucu’ virgin încearcă să ne pună nouă, prostimii prezervativ, ca să nu violăm prin holbarea la teveu, famelia sa de băieţi & fetiţe cu lovele făcte pe şest.
    1. Ceea ce nu a aflat Tătucu’ e că violu’ cu prezervativ nu se poate descoperi decât dacă e recunoscut de făptaşi.
    2. Fiind criză, nu m-aş mira ca prezervativele astea să-l coste mult la alegeri.
    3. Poate crede că unii o avem la fel de mică (măsura la pantofi-desigur!) precum a micului său servitor (sau poate a D-sale…), şi din cauza asta, la unii dintre noi, s-au crăpat prezervativele.
    Soluţie: Oricâte prezervative ne cumpără se crapă… La unii mai greu la alţii mai uşor, da’ important e că suntem din ce în ce mai mulţi.

  24. acum urmaresc in reluare pe Antena 3 emisiunea de aseara, va apreciez foarte mult domnule Ciutacu, un adevarat erou pot sa spun, tinete-ti minte va rog numele de Marian Vlad, prea mult tupeu din partea domnului Mircea Basescu, incredibil ce poate sa declare si in ce fel, ma fac eu mare stati linititi, urcheala ca la clasa 1, rusine rusine ierarhiei Escu toti care au fost au supt intr-un mare fel, daca asta e adevarul despre tara asta sincer prefer sa ma mut cat mai curand!

  25. Domnule Ciutacu, mi-e greata si nu mai pot! Ajungem mai rau ca in comunism…

  26. Pe bune,
    badea incepe sa ma enerveze din ce in ce mai tare. Are idei fixe si vrea sa le impuna ca axiome. E o drama!

  27. Buna seara!Basestii ne considera fraieri.Imi dau seama si din felul cum rade presedintele si zice “sa traiti bine!”Era clar de atunci ca e fals.

  28. @Irina:
    Ce cred eu: Antonescu si Nastase in primul tur, pe langa Basescu, nu se stie, sa nu treaca Nastase cu Basescu in cel de-al doilea tur. Iar in al doilea tur, Nastase ar fi dezavantajat de laturile pe care le-ar arunca marinarul, in maniera-i binecunoscuta. Ca sunt multi prosti in tara asta, n-avem ce sa facem si nici sa ne ascundem dupa vorbe pretioase nu(mai) e cazul. Crin insa cred ca-l poate”face ” pe badaran fara nicio problema, dat fiind ca acesta nu se poate da victima pe langa el. N-are vile si nici afaceri pe bani publici n-a facut.
    Prostanacul in primul tur n-are sanse sa-l”deranjeze” pe Crin.

  29. “Sta-i” (din “daca sta-i bine-n rating”) se citeste sta… urmat de sunetul provocat de contractia (mai rapida chiar decit cea a economiei) organelor genitale masculine (sectiunea de jos) in urma unei actiuni nedemne. Sintaxa denota un oarecare grad de stres.

    Prin extrapolare, putem ajunge la sta-tul (de la, aleg un exemplu la intimplare, “statul politienesc”), unde tul se transforma in tur (prin rotacism) si denota sta-rea in care ne aflam actualmente: sta-i un tur sau primesti o… vizita.

  30. Am sa fac referire la un subiect care nu prea are legatura cu ceea ce ati postat aici:venirea primei doamne a Frantei in Romania la un spectacol de moda.Daca imi amintesc bine,cu mult timp in urma ,o persoana cu relatii de rudenie in guvernul francez ma indemna sa intru in politica si incerca sa afle dedesubturile guvernarii romanesti.Am avut impresia atunci ca am de-a face cu cineva din cadrul serviciilor de informatie.La momentul respectiv, sefia CE apartinea Frantei.Cat de curand voi ajunge si eu in Franta.Basescu a avut niste aventuri cu nabadai pe acolo,parca asa imi amintesc.Iar faza cu spectacolul de moda ,la care vine Carla Bruni,ma duce cu gandul la contacte intre servicii secrete.Nu o spun ca sa ma aflu in treaba.Asa vad eu lucrurile ,cunoscand si alte aspecte,fara a da detalii.E disperat Basescu?Vrea sa isi repare greseli din trecut?

  31. Este foarte clar: istoria se repeta cu alti actori, este reinstaurata teroarea rosie sub masca portocalie. Exact asa procedau si comisarii sovietici si rusnacii conducatori ai securitatii in anii 50: navaleau in casele oamenilor, ridicau incomozii si dusi erau. Daca se mai auzea ceva de vreunul era bine, problema este ca nu prea se mai auzea vorbindu-se mai mult in soapta. Felicitari Traian Traianovici Basescov, demn fauritor al stalinismului portocaliu in Romania.

  32. PD-Liberal, afara e vopsit gardul!!!

    Dupa uluci stau oli..go..fre..nii ca, Mircea fratele presedintelui, care ii ameninta pe cetatenii acestei tari care ii dau in vileag afacerile de hotie cu paminturile statului cu bataia si mortea. Cu atit mai mult cind Mircea Basescu nu e un simplu membru de partid iar mincatorul de ca..ca..o Boc de pe vremea epcoii de aur tace ca melcul si inghite ca porcul vis-a-vis de amenintarile mafiotului de la malul marii. Asta-i partidul vopsit in liberal democrat expert la bagatul pumnului in gura celor care nu le ridica osanale.

  33. Gata, dom’le, mi-a revenit optimismul,
    ati fost foarte bine cu totii,
    intrarea in prelungiri a fost excelenta.
    Imi da o mandrie de-un anumit fel
    faptul ca sunteti cum sunteti.
    Un pic de presa tot mai avem noi.
    Mesajul mai trebuie preluat de catre contracandidatul ASTUIA
    (de-acum nu-i mai zic presedinte,
    nici Baaaaaase Baaaaaaaase,
    ii zic ASTA — simt eu ca-i vine bine).
    De fapt cred c-am sa-ncep sa-i zic Presedinte omului anului,
    poate-i da si mai multa energie. 🙂
    (Da da, am zis ca mi-a revenit optimismul,
    despre Antonescu vorbesc.)

    Am zis felicitari? N-am zis.
    Deci:
    Felicitari echipei din seara asta.
    Sunteti minunati.

    Sa fim optimisti, ca parca suntem mai frumosi asa.

  34. Vai ce “misto” a fost Giovani Becali cum aranja el camerele! Un adevarat regizor de platou. Cum poti sa-l lauzi cand ia de gat un cameraman? Bine ca faci spume cand zice Basescu “caraghiosule” sau cant frate-sau te ia pe tine la pertu.

  35. Am citit mai sus o idee excelenta….sa se lanseze o “petitie” pentru demiterea “lu basescu”.
    Va scriu de la mama draqului (canada) unde imi duc veacul, si nu o duc rau dar as veni acasa . Sa va spun una buna: acum cateva zile am mers la o banca aici sa ma interesez cum pot obtine si in ce conditii un imprumut pt o casa (preturile sunt jos) , trebuie sa precizez ca spre deosebire de copilele “clanului basescu” ,muncesc de 4 ani si 4 luni aici ( 14 luni 20$/ora; 16 luni 23$/ora; 20 luni 25$/ora; si acum 27$/ora….saptamana de lucru de 45 ore,sambata doar 5 ore) si am reusit sa strang 75 000$, o parte din care sa ii pun down payment ,avans…surpriza ….de la banca mi-au cerut nu scrisori de la servici sa dovedesc ca muncesc ci doar un numar de telefon ca se intereseaza ei dar au cerut sa le dau explicatii de unde am banii pt down payment.
    Pt asta trebuie sa sun la fisc si aia or sa imi dea nus’ ce hartii doveditoare ca am platit toate taxele si asa mai departe
    Acum in tara aia (Romania) cum poti sa faci atatea si nimeni sa nu te intrbe nimic?
    Daca mai este reales si anul asta basina asta , nesimtitul asta va sfatuiesc sa va tineti gura ca tara merita ce are
    Tot respectul si porniti petitiune sa cada basina de la cotroceni

  36. Felicitari, ati avut fler privind arestarea lui Becali. Tinutul lui in arest va tine ocupata opinia publica timp suficent ca ionica base sa faca rost de niste documente iar unchiul ei sa faca pierdute altele. Nu ca dau sfaturi dar nu trebuie sa lasati sa scape clanul base de atentia publicului privind magariile lor.

  37. Nu inteleg de ce, in pofida sarlataniilor familiei Basescu, nimeni nu sesizeaza ridicolul presiunilor exercitate de ADN asupra lui Nasstase. Pai, chiar si adunate, Tamara plus Zambaccian plus toate termopanele din lume toate la un loc nu fac nici macar cat sub unghie in comparatie cu DOUA FETE CINCI PALATE, CASUNEANU, COCOS, UDREA, RAPIREA DIN SERAI, GAOZAR, EBA, NOTARUL IOANA, FIRMA DE TRABUCE, INGHETATA, MIHAILEANU, TELEFOANE ASCULTATE, GOLDEN BLITZ, BAUTURA, ESCAPADELE…… Aoleu, da cate sunt. Chiar si eu imi dau seama ce prost sunt cateodata si cate mizerii am putut sa inghitim de la Besesscu & Co

  38. Becali era victima sigura. Daca dadea banii ceruti in santaj era condamnat pentru intelegere cu infractorii. Jalnica prestatia lui Nica si acum si cand a fost arestat Gorbunov. Omul asta e prost de iese in momentul unor actiuni in desfesurare pe care nu le stapaneste. E clar, el este prizonier la interne dar va deconta.

  39. 1. Nota 10 pt. Bogdan Teodorescu ca ne-a lamurit ce inseamna “ori iti fac casa, ori cavou” , care se traduce prin” ori te cumpar ,ori te omor” Abia acum sunt socat de ce a putut spune fratele presedintelui la tv.Iar presedintele tace, deci e deacord.Incredibil, ce banditi!
    2 D-le Ciutacu, invitati-l pe seful politiei din Romania sa ne explice de ce autoritatile nu s-au autosesizat si in cazul “Dom Costel”.
    3 De ce opozitia nu caraie nimic despre afacerile familiei Basescu ?

    Te salutant!

  40. Astept dle. Ciutacu, o plangere penala pe petitii.ro pe care s-o putem semna cat mai multi, impotriva individului numit Mircea Basescu! Evdent printre primii semnatari as dori sa-l vad pe “gauzar” si dl. Ciuvica. Sunt curios cum va reactiona procuratura la asa ceva.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.