Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Cu multă sinceritate despre Tonomat…

Cu multă sinceritate despre Tonomat…

Am fost la emisiunea Cristinei Cioran. Şi zău că m-am simţit bine…Merci, Paule! Cine vrea şi are chef, gaseşte aici şi “Vorbe grele” cu Dan Ruşanu şi Ioan Oltean.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

27 thoughts on “Cu multă sinceritate despre Tonomat…

  1. @ŞuKăRiT: nu, am inregistrat ieri, in jurul pranzului.
    @dumitru: e tot ce-mi lipsea. in rest, le aveam pe toate.

  2. Victor, a fost chiar frumoasa emisiunea, iar tu esti un om minunat! Esti normal, nu te ascunzi sub o masca, esti sincer! Iti doresc sa ramai la fel si multa fericire alaturi de familia ta!

  3. Zici că nu ataci primul, în cazul lui Hiudu ai atacat primul.
    Zici că unui atac îi răspunzi cu o intensitate mult mai mare decât cea proprie atacului, în cazul lui Huidu nu ai făcut-o.

  4. Rusanu nu e cel care si-a “bagat menta pe gat” cu Radu Moraru la “Nasul” si are finul director la ANAF?

  5. Asta ai spus tu în emisiune, eu nu am făcut decât nişte observaţii. Oricum, sunt sigur că nu eşti chiar aşa de rău (evil) pe cât laşi să se înţeleagă. Asta mi-ai dovedit-o când ai renunţat să te mai cerţi (decizie înţeleaptă) cu idiotul de Huidu (care-mi era oarecum simpatic înainte să dea cu mucii-n fasole sau, cum bine ai spus tu, să-şi tragă singur palme).

  6. Huidu prezinta o emisiune inregistrata…difuzata o data pe saptamana. In rest se pricepe la politica atat cat ma pricep si eu cred.

  7. Felicitari pt. participarea la emisiunea “Sinteza zilei” de aseara. Ai fost d-le Ciutacu, ca de obicei de altfel, f. bine documentat. As sugera sa faceti o ancheta in aceste institutii: agentii si autoritati subordonate fie premierului fie cate unui ministru… si sa vedeti cati dintre salariati sunt pensionari, da PENSIONARI care primesc pensie dintr-un alt sistem, de regula al M.I.R.A. sau M. Ap.N. sau au varsta legala de pensie si pt. ca sunt atat de “buni” – a se citi “pilosi” – primesc pensie civila, la care se adauga si salariul f. gras de la “agentie” – va recomand spre exemplu o astfel de investigatie la ANRSC acum subordonata M.I.R.A. ca tot analizati “declaratia” d-nei Preda…

  8. @PallMall
    … finul este la ANAF iar fina va fi viitorul vice-presedinte al CCR (Curtea de Conturi a Romaniei)… pai sa ramana fata fara coledzi…!

  9. Am vazut emisiunea Cristinei si mi-a placut foarte mult. Tine-o tot asa. Esti un exemplu pentru cei ce isi doresc sa fie jurnalisti.

  10. Victor, de obicei imi place sa te ascult (daca spun ca imi place sa te privesc, las loc de interpretari)! Dar in conditiile unei emisiuni de genul asta nu am avut putere sa te urmaresc mai mult de zece minute.

    Nu vreau sa iti jignesc colegele dar emisiunea asta e adresata persoanelor cu un IQ mai mic decat marimea de la pantof(i). Poate mai apari la “Sinteza Zilei”!

  11. vad ca astora le raspunzi la mesaje…sa facem o proba:”Ciutacule,daca existi da un semn…”:))

  12. Este 14 octombrie, ora 17,41
    Daca v-ati “distrat“ cu scandalul dintre Victor Ciutacu si Serban Huidu vreau sa va vad ce mai ziceti acum, dupa scandalul dintre presedinte si premier.
    Vomit, pur si simplu.
    Astept postarea despre acest incident foarte grav pentru ca asa e in Romanica: uitam un incident urit fiindca vine altul si mai urit.
    Hai siktir tara mea ! Ne meritam conducatorii, zau asa.

  13. multumesc…intrebarea sau in fine formularea de la”Doamne,daca existi,da-ne un semn…” era reprodusa sau refacuta intr-un caz concret si vad ca a mers…MS acu ma simt bagat in seama =)).Hai si-o intrebare mica,stiu ca emisiunea are o tenta politica,da’ cand il inviti si pe Badea sa vorbeasca…despre…ce vrea el:))

  14. Victore, eu am o nedumerire in toata povestea asta. Din cate stiu, bugetul Aparaii si MIRA se discuta in CSAT. La baza intocmirii bugetelor pentru cele doua ministere exista o documentatie de la aceste ministere. deci bugetul acestor achizitii au fost aprobate de CSAT. Nu inteleg mirarea p[resedintelui. Apoiu dotarea Armatei si bugetul acesteia este aprobat tot de CSAT de anul trcut. Ce il nemultumeste pe presedinte? De ce nu a iesit anul trecut sa spuna ca bugetul Ministerului Aparaii NU este bun. Apoi nu Taricianu sau base hotaras ce este necesar pentru inzestrarea Armatei, ci Staul major evalueaza necesitaile si prioritatile. Discutia dintre cei doi a fost inutila si stupida. Pe mine ma uluieste lipsa vizunii prioritailor CSAT. oare nu trebuia sa se lase deoparte orice orgolii stupide, sa se dea pe mana DNA cercetarea contractului, iar in CSAT sa se discute cu prioritate modalitatile de diminuare a impactului crizei financiare mondiale asupra Romaniei? Oare nu cu acest subiect trebuia sa se inceapa sedinta CSAT? O discutie la care sa participe experti si Mugur Isarescu? In loc sa fie interesat de soarta Romaniei, Basescu a regizat un balci. Cum poate crede presedintele ca o sa credem minciuna pe care a lansat-o ca pe ordinea de zi au fost introduse subiecte fara stiinta lui? Hallo, domn’ presedinte, secreteraiatul CSAT este la Presedentie si nici o foita de hartie din acest secretariat nu iese fara ACORDUL lui. Daca nu era de acord cu Agenda sedintei, trebuia sa anunte asta si sa suspende din timp sedinta, nu sa-i puna pe ministri sa defileze prin fata presei, cu scopul clar de a-i umili si de a da ocazia unui atac fulminant la adresa guvernului. Un scenariu PENIBIL si NEDEMN de un presedinte pe care il preocupa mai mult campania electorala a PD-L, decat soarta Romaniei. Vai de mama noastra!

  15. O seara cu Badea si Ciutacu suna al naibii de bine.
    Pacat insa ca domnul Badea isi pierde “suflul” atunci cand are un interlocutor. Prietenii imaginari de la camere se exclud…

  16. Nu vreau sa ii iau apararea lui Huidu, dar el face si emisiuni matinale la radio Kiss FM, 3 ore si jumatate, de luni pana vineri, in direct. Asa ca nu mai ziceti despre el ca nu stie sa faca emisiuni in direct. Intr-adevar, imi place mai mult Gainusa decat Huidu, este mult mai spontan, iar Dezbracatu’ vine puternic din urma. As mai vrea sa spun cate ceva despre “razboiul” dintre Morar si Buzdugan/Huidu Gainusa. Moda ultimilor ani in FM a fost o echipa de matinali care sa aduca audienta. Toti au adoptat aceeasi metoda de emisiune, citim ziarele (aceleasi pentru toti) si comentam evenimentele. Oricum, din nefericire pentru Morar si Buzdugan, carcotasii sunt mai buni, din punctul meu de vedere. Morar a fost “stricat” de televiziune si audienta. Episodul cu Gadea de la “Rai, da’ buni”, in care era “implorat” cu telefoane de la telespectatori sa ramana in trust mi s-a parut cel putin penibil. Pacat, pentru ca Morar parea sa aiba coloana, nu credeam ca o sa aleaga o metoda lacrimogena pentru a ramane in Intact. Oricum decizia era luata, nu cred ca avea nevoie de ea. Dar, intr-o tara telenovelista ca a noastra, banuiesc ca era normal sa intalnim astfel de comportamente.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.