Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Cretinet fără talent în orezăria cu actuali

Cretinet fără talent în orezăria cu actuali

Fostul meu sef, fostul presedinte al Clubului Roman de Presa (CRP), fostul redactor sef/director al ziarelor Adevarul si Gandul imi face onoarea nesperata a unei recenzii pline de talent la marfa cu Udrea. Redau, pentru placerea lecturii unui text profund, exclusiv pasajul care ma priveste direct.

“Un cretinet, altfel jurnalist cu funcţie, sloboade pe blog un puhoi de vulgarităţi noroioase, înjurături, insulte, obscenităţi, între care cele mai puţin fetide sunt fă! şi hai sictir!, la adresa ministrului Turismului, Elena Udrea. Nu e nici o umbră de pamflet, de talent, de estetică a urâtului acolo, e doar revărsarea de sine a unui caracter josnic, care se consideră „curajos“, „verde-n faţă“, campion la „i-a zis-o!“ Tragedia e că îl consideră şi alţii, prea destui.”

Omul care a introdus in premiera cuvantul filosofico-abisal MUIE in editorialistica de top din Romania e revoltat ca ar putea fi considerat pe nedrept coleg cu mine si-i dreptul lui sa se simta cum considera potrivit. La fel cum e dreptul meu sa ma intreb daca – din momentul in care m-a prezentat fiului sau drept “unul dintre cei mai mari jurnalisti in viata” si pana astazi – mi-a pierit mie iscusinta scrisului sau i-au crescut lui exponential criteriile.

Dat fiind ca, probabil, doar istoria presei ne va scoate din aceasta dilema, eu raman acelasi admirator al calitatii scriiturii lui Cristian Tudor Popescu, dar ma intorc, dupa scurtul intermezzo intelectual, printre tonomatele mele din imaginea de mai sus. Oameni nu atat de daruiti de Dumnezeu cu inspiratie, dar care nu se retrag de pe post motivand implicarea politica a patronului ca sa aiba unde se-ntoarce pe mai multi bani in sezonul viitor. Si care, poate tocmai de asta, n-au cateva sute de mii de euro cash deoparte ca sa puna bazele unui nou cotidian.

Un actual cretinet lipsit de talent

UPDATE: Cotidianul preia micul nostru iureş, face o agregare şi scoate un subiect mişto. Cel mai mult îmi place că trei ziare foarte serioase se bat cu un blog, fac trafic pe spinarea acestuia, gravitează în jurul lui şi/sau se-njură cu el. Care blog, întâmplător, e al meu. Asta se termină cu q.e.d., domnu’ inginer Cristi Popescu 🙂

Deci cine este cel care mă acuză pe mine că mă refer necuviincios la o doamnă?

UPDATE FINAL: I-am ţinut şi azi pe trafic pe micuţi. Aştept nerăbdător simbria.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

210 thoughts on “Cretinet fără talent în orezăria cu actuali

  1. @klm: bine, cand o sa ma vad cu Udrea, o sa iau act de ironia ta si-o s-o scuip direct intre sprancene. e bine asa sau tre’ s-o si trag pe roata?

  2. klm: iar tu pleci. fara “se pare” inainte. fiindca viata-i curva. deci pa!

  3. Nu stiam ca si CTP i-a pus-o coanei.Daca e adevarat, nu e meritul lui CTP ca ar fi vreun Don’ Juan, ci ca era tare-n pix ( la propriu ) si il vroia anihilat , ca sa nu-i incurce planul de ascensiune premeditat, cu o ambitie viscerala de parvenire.

  4. pai ce sa spun domnu ciutacu & domnu stan nu l-ati taxat pe ctp atunci!!!!!!!!!!!! acest tip de argument se numeste argument ad hominem si e de fapt un paralogism!
    ctp are dreptate in ceea ce priveste faptul ca ceea ce a aparut acum cateva zile pe blogul domnului ciutacu nu e decat o mizerie urata si atat – nimic care sa aduca a pamflet…

  5. Saru’mana,nenea Dan si tanti Kim
    cand eram io mai mic l-am auzit pe tata cum ii zicea unui pretin ca si pentru a-ti face un “giocco di mano” ai nevoie de tzutzulica,darmite pentru un raport sexuat.. N-am inteles io prea bine atunci ce-i aia un raport,da’ am capacitat ani mai tarziu cand am vazut-o pe…pe canapeaua lu’…prin geamu’ spart de…. Da’ un singur lucru n-am aflat pana la anisorii mei de acu’: cum dracu’ nu exista asa mana potrivita pentru p..e asa de mari ca voi ??!

  6. pai e simplu, in cutiile alea de chitara va tineti prezervativele pentru gagicile alea doua. mai primiti inscrieri?

  7. Orice-ar zice altii, parerea mea este ca nu esti altceva decat un frustrat lipsit de orice talent sau bun simt, bagat in seama numai pentru ca ai tupeu. Tipic mass-mediei romanesti, in care multe non-valori (asa cum esti d-le Ciutacu)stau in prim-plan prin limbaj de mahala.

  8. Nu sint in tema cu toate atacurile si grupuletele voastre, sa va spun cum vad eu principial lucrurile.

    Sint doua situatii DIFERITE in discutie:
    1. Jurnalismul (despre care scrie si CTP in articolul lui) care, ma gindesc eu ca, presupune comentarea (“analiza”) unor diverse lucruri (evenimente, actiuni, etc) de interes public (deci depindem de ele, intr-o oarecare masura). Urmeaza modul in care se face.
    2. Dialogul jurnalistului cu un badaran.

    Referirea la dialogul CTP-ului cu Baselu face parte din categoria 2.
    Sint de parere ca unui magar tre’ sa-i raspunzi cu aceeasi moneda, si invers. Desigur, exista riscul si probabilitatea ca atunci cind cobori la nivelul unui mitocan, acesta sa te invinga prin experienta lui. Toata acea balaceala a inceput intr-o discutie publica, si CTP a tinut sa o termine (intr-un tirziu) tot public.

    Cit despre voi si emisiunea voastra… despicarea firului in patru, cu analiza atenta a fiecarui cuvint al CTP-ului, presupuneri a ceea ce a vrut el sa spuna, de ce “l-a reinventat” pe base, calificative la adresa lui, etc, IN ABSENTA PERSOANEI DESPRE CARE VORBITI…ce sa zic…extrem de penibila!
    Ati dat dovada de un OTV-ism desavirsit. Tineti-o tot asa, OTV-istilor!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.