Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Cotroceni 2014. He believes she can fly

Cotroceni 2014. He believes she can fly

elena-udrea.cracita

Au trecut mai bine de patru ani de atunci. Am scris că Elena Udrea va fi candidatul lui Traian Băsescu la prezidențialele din 2014. Mă privea lumea ca pe un lunatic. Ceea ce se întâmplă, din ce în ce mai sacadat, în ultimele zile nu face altceva decât să mă confirme (am greșit doar partidul, n-a putut să recâștige PDL, și-a făcut altul, PMP). Astăzi, netulburat nici măcar de vecinătatea imagistică periculoasă a unei Constituții pe care o calcă în picioare și, culmea sfidării, invocând fără să i se miște un mușchi pe față calitățile morale ale preferatei sale, omul a zis-o clar, cu subiect și predicat.

http://youtu.be/MWgQ1c65Qms

Ar pune ștampila pe ea dacă ar candida la Președinție. Fiindcă-i singura care l-ar pune premier după aia. Și, ceea ce nu spune, viteaza săritoare cu parașuta e unicul prezumtiv viitor președinte de la care își închipuie că are garanții că nu i-ar trimite mascații la poartă. D-aia i-ar și fi bună a treia suspendare. Postura de victimă, el singurul bun împotriva tuturor răilor, îl prinde. Și încă-i aduce succes la proști.

P.S. Donatul salariului pe-o lună la PMP e pentru ăia bogați care au niște bani găsiți pe stradă de cheltuit și n-au priceput de vorbă bune unde ar fi indicat s-o facă

UPDATE: Tocmai am urmărit un delir verbal de-un ceas în care Băsescu l-a amenințat pe Ponta, de la pupitrul Cotrocenilor, că, dacă nu renunță la candidatura la Președinție pe care încă nu și-a anunțat-o, va da din casă tot ce știe și-i va face nasoale. Ca să fiu domn și să nu intru-n aluziile străvezii ale premierului la eventualele probleme psihiatrice ale președintelui, citez dintr-o colegă: Nu credeam că un bărbat poate face atât de urât pentru o femeie.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

41 thoughts on “Cotroceni 2014. He believes she can fly

  1. Ei, astea n-o să-i mai iasă lui Băsescu… Până aici!

    Că individa nu e încă pe la DNA/răcoare și că se dă om politic și apare pe la televiziuni, e una. Partea bună e că pe ce pune ea mâna, se usucă și cade. Deci…la cât mai multe poze cu bufnițe și alte animale doritoare de salariu de europarlamentar!

    Mai că i-o vreau contracandidată lui Crin, mai ales pentru confruntarea directă. Dar mă mulțumesc și cu Ponta. MRU nu cred că vine, că i-a ajuns ce a pățit la citirea moțiunii de cenzură de acum doi ani. 🙂 Era negru, efectiv. Cred că fuge de Crin ca ăla de tămâie. În ceea ce îl privește pe Predoiu, cred că ar putea face un „duet” cu amica sa veche, deși cred că poveștile lor ar fi bune mai degrabă pentru miezul nopții.

    Eu zic că sunt șanse mari să nu mai auzim de târâtură și caricatura jalnică de la Cotroceni, începând cu 2015, decât în contextul răspunderii penale și civile. Cel puțin, e dreptul meu să sper.

  2. Scuze! Am uitat să zic de titlu. Da, ea așa crede. Dar n-are aripi.

  3. 😳
    Ca de obicei, sunt repezită.
    Tu zici că el crede, nu ea. Dar el a crezut întotdeauna, nu? Și crede și ea. În sfârșit. Gata, tac. :mrgreen:

  4. @violet: te repezi si cu Crin. daca nu face alianta cu Basescu, se uita la televizor la campania pentru turul doi

  5. Off-topic: nu am vazut/auzit nici o reactie a PNL-ului vis-a-vis de implicarea directa a presedintelui in campania electorala in favoarea PMP. Poate mi-a scapat mie….Sau poate nu…

  6. Victore,
    Despre Elena Udrea am aceeasi parere ca si despre Mihaela Radulescu: amandoua sunt doua doamne care cand erau tinere umblau in patru labe pe sub biroul sefilor si (Violet scuze pentru misoginism) dar pe ce puneau mana (la vremea aia) se intarea si crestea. Acu’ Nuti, poate, si-o fi pierdut din vechile abilitati, dar a dezvoltat alta abilitate, foarte profitabila: are “Midas touch”.
    A o pune pe Nuti sa candideze la Presedentie este una din cele mai mari tampenii politice si sper ca Basescu sa realizeze lucrul asta. Nuti sigur nu va avea votul meu, cel putin in turul 1.

  7. PS. vad ca lumea se isterizeaza de poza lui Base cu tricoul PMP. La unul din posturile precedente (Revoluţia vomitivă a prostului gust), cineva a dat un link la un afis electoral al PSD+PC din 2004 cu Iliescu (pe atunci presedinte in functie) care-i tinea tandru de brate pe Nastase si Geoana, iar ei se uitau la Iliescu cu ochii in lacrimi de emotie. Mai mult Iliescu a candidat la si a fost ales in functia de senator PSD pentru mandatul 2005-2008. Cat de fatarnici pot fi cei de la PSD?

  8. lucica53:

    A scris pe Facebook pe data de 4 mai. Nu vreau să abuzez de spațiul lui Victor Ciutacu și să pun link. Iată ce e scris pe contul lui Crin Antonescu, deasupra pozei lui Băsescu cu Udrea:

    „La final de mandat, Traian Băsescu alege să se transforme într-un jalnic agent electoral. Situaţia în care a ajuns Traian Băsescu, în tricoul ăla, pe malul mării, acolo, îl scoate din raza de acţiune a oricărei acţiuni serioase, este aproape de neimaginat . Este un lucru trist, pentru unii caraghios. Pentru cei care ne gândim că, totuşi, ţara asta traversează de ani buni o criză a prestigiului conducătorilor, o criză a prestigiului funcţiilor, aceste isprăvi în tricou cu măr ale domnului Băsescu sunt foarte nefaste. Am subliniat astăzi, la Suceava, faptul că niciun președinte, nici un șef de stat vreodată nu s-a compromis, ajungând chiar să îmbrace tricoul unui partid în timpul unei campanii, în vreme ce el este președintele tuturor românilor…”

    Cum la televiziuni nu are loc de PSD și Ponta, e mai greu să auzi ceva zis de Crin, dacă nu poate fi interpretat ca favorabil lui Băsescu, fie și foarte forțat. Iar mesajul de mai sus mie mi se pare foarte clar că se înscrie în ceea ce spunem toți. Doar că el n-a folosit termeni vulgari, pe care noi însă ni-i permitem și ne plac, să recunoaștem…

  9. Sunt “basist” cu acte-n regula (l-am sustinut cu votul de fiecare data pana acum) insa n-as vota niciodata Udrea sau pateticul ei partid de buzunar. Ma mira sustinerea puternica de care se bucura aceasta doamna dar consider ca nu mai este relevanta – Basescu are sanse minuscule sa ramana in preajma butoanelor puterii in urmatorii ani.

    Din punctul meu de vedere, Basescu, chiar daca a facut multe greseli si a aratat des un caracter infect, si-a facut treaba cea mai importanta: se inghesuie destui baieti destepti in inchisoare iar restul stau la coada la DNA/tribunal.

    Referitor la respectarea Constitutiei, exista deja o hotarare in acest sens. Presedintele isi poate declara sustinerea pentru oricine, la fel ca restul cetatenilor.

  10. Da bigradu, asa este cu afisele alea. Problema este ca Iliescu a fost foarte atacat de unii care acum nu au o problema cu hainele de vacanta ale marinarului.

    Si mai mare problema, pentru mine cel putin, este ca dintre toti nu a gasit-o decat pe Udrea sa o ia de manuta. Bog problem si pentru noi si pentru el.

  11. Nu il iubesc pe Iliescu, eram mai mic pe vremea aia da tot nu imi amintesc sa fi zis de la pupitrul prezidential cu steagurile in spate…”pacat ca am steagurile astea in spate ca veneam tot asa imbracat” sau mai naspa sa zica eu votez PMP cand el da declaratii oficiale, dar cum spuneam poate eram prea mic si nu imi amintesc.
    @bigradu – doar in primu tur nu votezi? macar sa pui doua stampile pe Udrea in al doilea sa recuperezi din primu tur ;).
    Eu personal vad un tur doi plictisitor Ponta vs Johannis. Orice candidat da PMP va fi rejectat instant.

  12. Stati linistiti, n-a fost nicio incalcare de Constitutie, nu exista decat o singura limitare: sa nu fie membru de partid. Atat. In rest discutii sterile despre o tampenie, caci nu poti sa-i spui altfel ideii de a-l opri pe un Presedinte, oricare ar fi el, sa sustina un partid/alianta pt ca doar asa isi poate duce la indeplinire promisiunile pt care a fost ales. E si o precizare a CCR in acest sens, daca nu ma insel emisa cand a fost suspendarea din 2007.
    Deci nici Iliescu in poza aceea cu Nastase si Geoana, nici Crin in mitingurile USL pe cand era presedinte interimar si nici Basescu acum nu au incalcat nicio Constitutie.

  13. Eu am auzit interviul si am aflat de acolo ca Baselu’ e presedinte la program. Ca sa vezi, ca el purta acel tricou in timpul sau liber…

    Sa ia nota procurorii curajosi din justitia independenta (curajoasa si ea, desigur) de programul omului si sa-l intrebe de sanatate cand nu e presedinte ci doar nea’ Caisa cu budigaii bagati in ciorapi.

  14. De brigadu , IIliescu a candidat pt Senat si in acea calitate a facut foto (presedintele are dreptul sa faca actiuni de campanie in ultimele 3 luni de mandate).Golanul de Base a spus ca nu a facut campanie ci a fost pe plaja . Nu simti ca te ia de prost ?

  15. Domnule Ciutacu, nu am citit comentariile sa vad daca cineva a pus a ceasta problema: presedintele flutura Constitutia in fata camerelor si spunea ca libera exprimare este dreptul fundamental garantat de Constitutie si ca el o va face fara a o-ncalca. DAR… cand orice alt politician si-a exprimat nemultumirea la unele sentinte date de instante de ce a sarit ( de ex:) CSM-ul sa spuna ca se face presiune asupra justitiei?? Multumesc frumos.

  16. Scuzati-ma va rog , la ce dracului ne trebuie noua un presedinte ?

  17. @rodica…am mari dubii ca poate simti! A trecut demult de faza asta!:)

  18. Imi pun intrebarea cine conduce Ropmania in acest moment ,lupta-i pe viata si pe moarte, baselului i se strange latul, se zbate ca un maidanez turbat .Geaba se agata de parasuta udrea ,este timpul socotelilor ,se apropie judecata ,il vrem suspendat cu 1 zi inainte de alegerile prezidentiale sa-si piarda toate privilegiile ,Ma uit la udrea cum si-a pus tricoul in pantaloni asa…mai sexi ,numai un colt si mosulica o vrea presedinte ,vrea sa-i fie supus .Doamne mare-i gradina ta ,sa plece si sa aiba interzis la tv ,chiar nu mai vreau sa-i aud vocea ,minciunosul dracului

  19. O sa vedem imagini de la intalnirea dintre admiratoarea doamnei in cauza si presedintele Norvegiei (evident cu prilejul reunirii Consiliului European)?!… Asta daca nu cumva ii va delega atributiile prim-ministrului…
    Doamne, ce minunata e viata politica din tara asta! Revenind la lucruri serioase, mai exista vreo tara in care presedintele sa faca atatea conferinte in care sa jigneasca toate categoriile profesionale si sociale si, in general, pe toata lumea de la prim-ministru la simplu cetatean?

  20. Pai nu le spune niciun PR sau cineva ca oamenii nu uita scandalurile politice din trecut.De ce sa incercam ceva nou? Poate merge si asa sa ramanem la putere

  21. Am un feeling personal destul de acut ca Elena Udrea este iepurasul scos sa irite ogarii, sa le tina atentia treaza! Iar dincolo, in umbra, adevaratul candidat isi face socotelile. Am io, asa, in minte un nume rostit (cred ca si pe aici!) in toamna trecuta si din ce in ce mai tare cred ca el este (pentru Base) optiunea number one!

  22. Hai sa fim seriosi, Udrea este eroul de sacrificiu. Poti sa il acuzi pe Basescu de orice mai putin de stupizenie si de lipsa de viziune politica.
    Singurii doi cu sanse reale la finala sunt Iohanis, pe care l-ar vota cu draga inima tot palierul de dreapta, inclusiv UDMR-ul , si Ungureanu, pe care l-ar vota usor toti liberalii. Si pariul meu este ca oricare din astia doi ajunge in finala, il bate pe Ponta.

  23. @Rodica
    Poate ca am ajuns sa fiu luat de prost (desi am mari dubii) dar se intampla doar de 10 ani. Altii sunt luati de prosti de PSD de 25 de ani si inca nu-si dau seama. Tu reusesti sa vezi paiul din ochiul altora dar nu-ti vezi barna din ochii tai.

    Astazi am vazut un afis electoral de mare eleganta pe care scria: “USL traieste: Voteaza PSD”.
    Pentru liberalii care au crezut in alianta cu PSD nu pot decat sa-i felicit. Ati luptat impotriva lui Basescu si nu v-ati dat seama ca PSD-ul va fura tot (oameni, identitate, voturi, etc.). Acum ati pierdut pana si singurul varf de lance pe care-l aveati: lupta impotriva lui Basescu. Vi l-a furat PSD-ul (si pe asta).

  24. Salve Victore, nu ma alatur nici unui “cor”, dar Marineru’ nu este atat de stupid incat sa insiste pe o iapa stearpa (politic). Si eu cred ca MRU si Iohannis ar fi singurii, din partea asa-numitei Drepte, cu sanse in confruntarea cu plagiatoru’.
    P.S. Bine te-am regasit @Violet. Ce mai face Antonescu?

  25. presedint(a), mai bine ragina ca la familia de albine, altfel iese toata mierea cacat….

  26. cineva pe blog ne cerea sa fim seriosi…si opina ca iohanis sau ungureanu ar avea sanse in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, hai sa fim seriosi astia doi nu ar avea nici macar scorul lui antonescu. daca atata poate dreapta…halal…

  27. Bun, deci Basescu e nociv, Crin a tradat nobilele idealuri USL, doctorul ti-e prieten, deci mai ramane Ponta. Si uite asa, dand in toti afara de unul, cum zicea si Mircea Badea, il sustii de fapt pe acela. Ar trebui insa ca toti cei care il ajuta astfel sa si-l asume, dar ma indoiesc ca vom vedea asta la RomaniaTV sau Antena 3.
    Ponta guverneaza de cativa ani, insa la unele televiziuni, nu conteaza cat de grava e situatia pe langa noi, e criticat Basescu.
    Eu, si altii ca mine vrem sa vedem stiri, nu balacareala, sau macar sa fie echidistanta daca e, sa aiba un haz. Si pariez ca daca iese Ponta presedinte, la acele televiziuni tot despre basescu se va vorbi.
    Nu sunt fan basescu, si-a trait traiul in politica, daca a furat sa ajunga unde merita, dar m-am saturat sa fie impartita tara in 2 : cine e impotriva lui Basescu si cine are alta opinie, chit ca nu are nici o treaba cu Basescu.
    Iar Psd nu e nicidecum salvarea nationala, eram student in Regie cand au venit minerii prima data, s-a schimbat doar numele din frunte dar dinozaurii sunt in spate si fac jocurile. Vor fi ca si putin acum, fara limita pana acapareaza tot. S-a vazut si la ce s-a intamplat in USL si in felul cum guverneaza.

  28. @marian: de fiecare data cand eu am sustinut pe cineva, am facut-o transparent, asumat public, in scris si pe post. istoria recenta consemneaza momentele Oprescu-2008 si Antonescu-2009. momentan, nu m-a convins nimeni s-o fac. sa-i vad aliniati la start si ma decid.
    grija ta pentru Basescu-subiectul de presa si pentru lipsa de echidistanta a televiziunilor e induiosatoare. altfel, cu riscul de a te dezamagi, pesedistii nu-mi sunt nici mie prea dragi. d-aia a si aparut momentul Antonescu-2009. dar, sigur, pe vremea aia Crin nu-si descoperise comuniunea de idei cu Traian

  29. nu stiu cat de potrivita e pentru presedentie dar in acelasi timp nu stiu cine ar putea fi potrivit pentru presedentie.

  30. voi despre ceva semnificativ nu putztetzi sa vorbitzi ?

    sincer chiar nu mai e loc de nimic altceva decat de mistouri basic instinct?

    ps stie ceva ce industrie va creste in Ro si de ce ? pe ce se bazeaza ?

    cold friction-ul si atat. Hmmmmm
    voi in tzara asta o sa traitzi.
    in tzara smily si connect-R.
    enjoy.

    cat despre lupta impotriva lui Baescu nu a furat-o coabitacul a abandnat-o de buna voie la sugestia nu stiu cui Antonescu, asa caaaaaa.
    sa ia voturi de la ambasada de la care isi ia in plic deciziile sale politice.

    sa-i fie de bine.

  31. Orice persoana care traieste cu picioarele pe pamant realizeaza ca Oprescu va fi noul presedinte, restul sunt baliverne.

  32. Antonescu va face alianta cu PDL-ul lui Blaga.Incepe sa devina din ce in ce mai evident acest lucru.Problema este daca membrii PNL-isti obisnuiti vor vota conform comenzii.Ma indoiesc !

  33. pt cei care cred ca basescu are dreptul la libera exprimare:
    si voi aveti dreptul la libera exprimare, mergeti si injurati un politist in virtutea derptului la libera exprimare

  34. Nu imi fac iluzii in ceea ce il priveste pe Ponta,Ponta ori nu isi va anunta candidatura la presedintie ori se va retrage la timpul potrivit. Asa cum s-a facut pres la picioarele lui Base cu tot felul de pacte semnate dupa ce il amenintase ca dupa alegeri ce o sa-i faca el asa si in campania la presedintie va lasa locul cui trebuie ba chiar il va netezi. Cat mai trebuie ca sa isi dea seama romanasul ca Ponta nu este decat maimutoiul acela prins de gard care merge cu viteza in cursele de ogari? In romanistan presedinte iese cine trebuie iar daca indrazneste vreun neavenit sa strice socotelile va fi prins prin vre-o sauna ,jacuzzi cu vre-o minora iar poporul va aplauda frenetic descoperirea impostorului ce dorea sa ajunga presedinte.

  35. Victor, cand o s-o vezi intamplandu-se sa-ti aduci aminte de comentariul de mai sus 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.