Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Copia nu e original! Hai să pişăm ochii…

Copia nu e original! Hai să pişăm ochii…

Băsescu flutură o hârtie, dă olecuţă de apă la şoareci şi bagă un “să-ţi fie ruşine, Dinu Patriciu”. E aviz, nu expertiză. Cică e vorba de editare (că l-au luat de pe Net) şi de comprimare (altfel nu încăpea într-un mega). A fost alterată integritatea înregistrării (care conţine elemente de editare şi nici măcar nu e originală, că d-aia e copie). Aia ştiam şi noi. Nici o vorbă despre trucare. Originalul e tot la Felix Tătaru, delaţiunea e tot la Gardianul. Nu le-a cerut nimeni. Nici măcar institutul de expertize criminalistice. Unde-i şef unul adus de Macovei, dat afară de Chiuariu şi reangajat de Predoiu. Realitatea TV a comandat afară, pe bani grei, o experiză adevărată. A lor durează o săptămână. La şchiopii noştri merge-n trei zile cu download de pe Net. Fix cât să pişe instabilul ochii încă o dată-n faţa poporului suveran şi să-i dea-n cap cu hârţoaga lu’ Geoană la marea confruntare.

P.S. Uitai să precizez că un aviz nu e veodată probă-n instanţă; nici în procesul pe care Băsescu i l-a intentat lui Patriciu, nici dacă mă judec eu cu vecinul de la 3.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

238 thoughts on “Copia nu e original! Hai să pişăm ochii…

  1. @agia
    partea de neinteles e cu lamentatiile, referitoare la ce o sa fie dupa.
    In stiinta, in justitie, societare, analiza se face cu “materialul clientului, cu ce a fost si nu cu ce o sa fie.
    Problema e cit de naiv esti si iti pui niste standarde de asteptare ce sunt nerealiste, daca iar apelezi la “materialul clientului”
    Cert e ceva: votam sa plece unul, ce ne scirbeste pe zi ce trece. Momentan alde Geoana nu a fost Prezident. Vom vedea si putem avea o certitudine, ca si mod de comportare e o schimbare clara. In consecinta o sa il platim si pe acesta, insa nu sa imi fie rusine de cum se comporta, macar in afara.
    Pofteste o lamiie si mergi la vot.

  2. institul cu pricina ar trebui mai bine sa faca o expertiza mandatului lui de 5 ani si sa-i elibereze un AVIZ, POZITIV fireste (sunt ironic??), care sa-i dea dreptul (in stangu’)sa candideze la pentru functia de presedinte..
    daca ar fi dupa mine (a nu se intelege “in spatele meu”) i-as da aviz favorabil sa plece pe mare si….”VANT(URI) DIN PUPA”

  3. Salut Victor,si eu as dori sa te vad la confruntare in fata lui Basescu sa-i vad reactia.Daca ai pune si o intrebare tare ai deveni omul zilei.

  4. Dar stii ca multi oameni (onorabili sau obisnuiti) care n-au habar de pixeli, comprimare, rezolutie au crezut ca Institutul a cochis ca ar fi un trucaj, o manipulare?
    Adevarul e ca Basescu si-a jucat rolul foarte excelent. Romania a castigat un mare actor, pacat ca nu e distribuit in filme artistice.

  5. Coşmarul

    – Marie !
    – Da Traiane.
    – Am visat-o pe Doina Badea fredonând « Cânta un marinar la proră », după care a zis-o şi p-aia cu « Roata morii se-n vârteşte », apoi « Se-ntorc vapoarele ! »
    – Tu unde erai ?
    – La provă, plângeam !

  6. Buna ziua dl. Ciutacu am si eu o intrebare cum se poate cataloga acest lucru mita electorala sau stimularea parintiilor in a vota PD-l cand Primarul Ridzi face cadourii copiilor din toate scolile cand primaria nu are banii sa faca drumurile sau trotuarele si mai ales ca pe acea ciocolata valoreaza ce-l putin 5 lei.

  7. La conferinta tarzie din noapte aproape ca-l bufnea rasu’ cand a zis ca n-a lovit niciodata un copil, abia aseara aproape ca l-a bufnit plansu’ …
    O fi incurcat momentele??? 🙂

  8. In fata unui dusman comun nu-ti ramane decat sa te aliezi si cu dracu… pana treci puntea:) dupa ce dispare dusmanu’ ce se intampla? hehe… cine stie, poate peste cateva luni in centrul atentiei va fi geona sau …? in rest, bani sa iasa … hehe

  9. Victore,

    Imi spui si mie, un alegator disperat ca nu am cu cine naiba vota in turul 2, … si eu cu cine sa votez?

    Cu unul fost marinar, fost PCR-ist si ajuns presedinte (cu un mandat cu rele si bune, astea din urma facute mai mult de Tariceanu) sau cu fost PCR cu tata general de secu, ajuns ambasador in US pe spatele taranistilor si readus la matca rosie dupa 2000?

    Nu am nici un argument pozitiv daca ajunge Basescu, dar nici cu Geoana care mi se pare o marioneta in mana seniorilor din PSD. Ce mi-e Videanu, Udrea sau Berceanu, sau ce mi-e Vanghelie, Nastase, Hreneciuc, Duvaz & co.

    Am avut parte de bombe, fumigene, petarde, lansatoare de flacari etc. in toata campania asta. De jena ptr noi care ne tot chinuim de 19 ani sa gasim persoana care sa faca ceva si ptr noi, ptr tara.

    Cum pot eu ca om care stiu exact care sunt valorile occidentale, sa aleg intre cei 2. Sa schimb unul rau cu unul poate si mai rau? Ca argumente nu are sa ma convinga. Experimente s-au tot facut pe sptele nostru timp de 20 de ani. Sincer il preferam in turul 2 pe Antonescu, dar asta a fost a fie…si nu il iert pentru alipirea cu prea mare lejeritate si urgenta de PSD. Poate sa se retraga cei 2 si sa il propune pe Iohannis presedinte!

    Pune-te in locul meu ajuns sa nu am cu cine vota cu inima deschisa si impacata, pus sa aleg intre 2 rele…

    Numai bine,
    DL

  10. Daca ramane basescu vor continua scandalurile. Geoana nu reprezinta vreo garantie, poate va vi mai rau cu geoana dar nu avem de unde sa stim putem insa incerca sa schimbam ceva chiar daca doar un nume.

  11. Am si eu o nelamurire.
    Poate ma juta cineva: cum se face ca aproape toate comentariile de mai sus sunt anti Basescu ?!?
    In mod logic la orice subiect de dezbatere se formeaza cel putin 2 tabere. Ori si aici si pe site-urile Antenelor si la Realitatea eu nu vad decat o singura tabara, un singur sens…
    Va rog nu va obositi sa-mi explicati cum absolut toata Romania este polarizata anti Basescu…ar fi iesit alt candidat presedinte direct din turul I daca era asa…

    Stiti unde am mai vazut eu un consens atat de general ?!?
    Acolo unde/ cand nu aveai dreptul sa vorbesti dupa cum te taia capul ci trebuia sa vorbesti cum vroia altcineva.
    Astept o demonstratie logica, care sa nu implice politica, candidatii, etc… doar sa mi se demonstreze cum un subiect (oricare ar fi el) genereaza un singur tip de raspuns si nu formeaza aproape nimeni opinie separata… (stiu ca va cer prea mult 😉 )

  12. Penibilul asta, micinosul asta ordinar,iopcritul asta cand nu mai are ce sa spuna PLANGE! Handicapatul asta isteric ii pacaleste pe papagali cu bazaitul lui de fiecare data! Pana nu se stoarce un pic in fata ecranelor nu se lasa! Abia astept sa-l vad pe dobitoc bazaind la OTV duminica noaptea! m-am saturat de el pana peste cap! Scoateti-l in afara ISTORIEI ca m-am saturat de nulitatea asta absoluta!

  13. sunt doar comentarii anti-basescu pt ca lui ciutacu ii e frica sa lase si comentarii pro-basescu.

  14. D-le Ciuatcu,

    Nu aveti un raspuns la intrebarea mea?
    SWau nu vreti sa-mi raspundeti…

    Cu acelasi respect,
    ioanap

  15. : Ceea ce se intampla in Romania,tot haosul creat este din cauza lui Basescu care doreste a controla el totul.Rusine sa va fie rusine celor ce il sustineti,chiar sunteti orbi,chiar nu vedeti sau chiar nu ati vazuc ce a facut Basescu din Romania?

  16. Adevarul si realitatea n-au importanta.
    Ce spune carmaciul e important Si ce vrea el.
    Boala noastra strmoseasca. Sa ne inchipuim ca avem nevoie de un lider, un “geniu din Carpati”.
    De fapt avem nevoie sa ne schimbam profund mentalitatea. Pentru ca noi acceptam ca un dat de la Dumnezeu, ca domnii cu functii sunt mai presus de lege si mai presus de noi toti. Ni se pare firesc (20 de ani n-au fost destui pentru ca romanii sa invete democratia).
    Cand are vreo persoana de platit o amenda, cauta pe cineva, care are pe altcineva, care sa poata interveni pe langa cine trebuie, sa anuleze, ca nici “persoana” nu va ramane datoare. Exista unii care sunt in stare sa cheltuie dublu, decat sa se afle in cercul lor ca-s fraieri si nu s-au descurcat.
    Atata timp cat le vom permite sa faca “ce le pofteste sufletelul” si noi doar ii invidiem, putem doar sa speram ca poate, copiii nostri vor gandi altfel si vor avea de castigat.

  17. Aceasta “pisare” a ochilor nu a impresionat pe nimeni dl Basescu. Ati primit un aviz, nu o expertiza, a unei copii nu a originalului, de la un om al pdlului.

  18. Iar a pisat ochii… Cum?! Cum sa-l faci pe Geoana fatalau cand tu pisi ochii ca sa ajungi presedinte?!

  19. Si eu imi convertesc filmele de pe format dvd in divx sa incapa pe pc . Asta NU inseamna ca filmul nu are aceeasi actiune si acelasi ontinut .

  20. Biblia a fost “trucata”! Era rosie! I-a trimis-o Iliescu! Basescu, palid, transpirat s-a refugiat in trecut, de frica sa nu-l traga curentul lui Vantu…
    M. Macovei era beata?
    Traiane, in 2009, Decebal te invinge!

  21. pai … de ce o fi aparut filmuletul in turul 2, asa cu 1 sapt inainte de alegeri ? Sa nu apuce nimeni sa faca o expertiza pe el. Si in cazul asta ramane asa cum e, adica “l-o fi lovit, cine stie” poti sa dovedesti contrariul ?

  22. Daca este “cimeg” sa vina in Timisoara sa spuna cu gura lui ca nu a fost comunist, nu a beneficiat, nu a profiat de pe urma comunismului, a ajutat familile nevoiase.
    Am fost cea MAI PROASTA NATIE care a ascultat de un profitor mincinos si nesimtit.

  23. D-l Ciutacu eu am prevenit, D-l Antonescu sa adresat electoratului minor din ani care nu ies la vot, este o masa de manevra foarte usoara,gresala a fost la TIMISOARA oricit nimeni nu vrea sa recunoasca.
    In ziua votului intre sectiile de vot de la Casa Tineretului si sectia 157 rona in mijlocul intersectiei din fata Mag.Nova Tim cortul de campanie a lui Basescu,pe acolo a trecut masini de politie de la sectia 2 fara sase i-a nici o masura pt.ca comunistul sef al judetului d-l Ostaficiuc a dat orind sa nu se miste nimic din loc.
    Se pare ca Primarul Ciuhandu nu a putut face nimic.

  24. Eu ma intreb un singur lucru.Daca filmul a fost trucat,persoanele care erau in acel film de ce au intors capul catre copil cand acesta a fost lovit?Sau probabil sa trucat totul,pana si umbrele oamenilor..

  25. bai, fratilor ma apuca groaza cand ma gandesc cum voi respira eu aerul imputit din tara asta in urmatorii 5 ani. mi.e sila de situatia in care ne aflam . cu ce am gresit eu , sa accept prostia atitor idioti care l.au vrut tot pe satrap, cand noi, ceilalti, 5 milioane de suflete suntem obligati sa ne luam gandul de la o viata normala si cit se poate de obisnuita inconjurati fiind de atita mirlanie.. ce mai e de facut, oare?

  26. CNP-ul este UNIC !!! Nu sunt 2 CNP-uri la fel !!! Pe “principiul” acesta s-au dat credite cu buletinul si s-au recuperat sumele de la actiunile pierdute (de la certificatele de actionar pierdute) !!! Daca apar 2 CNP-uri la fel, ESTE VOT DUBLU !!!!!!!!!!!!!!!!!! Numai cu aceasta verificare se pot gasi zeci de mii de repetari !!!!

  27. Bravos natiune! Tineti-o tot asa si vom ajunge la ras peste ( nu suntem departe). Noi bunicii si nepotii “va multumim” din inima pentru limbajul elevat si plin de decenta. De rautate nici nu poate fi vorba. Nici usturoi n-ati mancat……..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.