Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Ciuti, Ciuti, Ciuti, lasă-ne, lasă-ne…

Ciuti, Ciuti, Ciuti, lasă-ne, lasă-ne…

Startul l-a dat, ca un trendsetter ce se află, Traian Băsescu. După ce a băgat mogulii de presă, ca oameni răi, în conştiinţa poporului suveran, a stârnit o luptă cu televizorul. Mai exact, cu oamenii din el, Mihai Gâdea, Vali Stan şi Mircea Badea având nesperata onoare de a deveni chiar personaje de clipuri electorale. Ulterior, delirantul Sebastian Lăzăroiu a ridicat obsesiile prezidenţiale (materializate într-o strategie de imagine articulată) la nivel de bătălie între presă şi democraţie, iar Elena Udrea ne-a declarat, oficial, adevărata opoziţie din România. Au urmat interdicţia oficială pentru membrii PDL de a participa la talk-show-urile Antenei 3, încercările de a închide postul (şi nouă gura) şi, cireaşa de pe tort, declaraţiile politice din Parlamentul României. Acolo unde, ca orice om preocupat de ţărişoară, senatorul PD-L Alexandru Mocanu, recent desemnat vicepreşedinte al Comisiei de control a activităţii SIE, cere demisiile lui…Mihai Gâdea, Mircea Badea şi Victor Ciutacu. Şi, ca să fie sigur că-l ia lumea în serios, le şi publică în presa din Teleorman. Haios e, dincolo de faptul că eu pot demisiona doar de la Jurnalul Naţional, că supărarea ghiduşului ăsta, distins în activitatea parlamentară prin încercarea de ştergere prin lege a datoriilor fabricii de bere a nevesti-sii, a fost generată de faptului reprobabil că eu îl înjur la Antena 3 pe…Victor Ponta; de la PSD.

P.S. Dacă tot se pregătea să treacă şi el, imediat după Sorin Frunzăverde, de partea poporului, finuţul Ghiţă Falcă s-a trezit cu procurorii-n poartă

UPDATE: Hai că l-au dat afară şi pe şeful de la doi ş-un sfert. Pus de Igaş, executat cu mâna lui Berca. Ponta şi Antonescu ar face bine să plece-n concedii prelungite. Prezenţa lor în campania electorală mai mult ar dăuna cauzei. Fac pedeliştii ce trebuie în locul lor.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

56 thoughts on “Ciuti, Ciuti, Ciuti, lasă-ne, lasă-ne…

  1. Neica, a il trece pe junele Mocanu la categoria “Rezervaţia cu imbecili” e prea soft. Mai degraba la “Umanitar”, cu mentiunea f.f urgent!

  2. D-aia avem gură: să vorbim fără rost, să pupăm unde trebuie şi să mâncăm…icre negre.
    Facem pariu că, la anul, fix pe vremea asta, îl vedem la TV, lăudând Antenele?

  3. Asta-i buna rau. 🙂 Trebuia sa va ceara demisia de onoare. Si retragerea dreptului de a mai candida la functia de … jurnalist, cred, nu? Ati putea demisiona si voi in 5 minute, zic. Asa va trebuie! 🙂

  4. Normal ca ANTENA 3 si JURNALUL NATIONAL sunteti broscoiul din gatul puterii.De fapt voi ati fost adevarata opozitie si USL a cules roadele stand la umbra pomului si asteptand sa se coaca para si sa le cada in gura.Sa nu intelegem ca am ceva ai reprosa /DEOCAMDATA/d-lui Antonescu, pe care in prezent il consider corect si cinstit si singurul candidat valabil la presedentie.Dar trebue sa remarc ca OPOZITIA a cam dormit in papuci sau pe dormeza cum a aratat d-na LELIA(cu exceptia grevei parlamentare si a unui miting putin util la acea vreme).Un miting era necesar ACUM la vanzarea cuprului pe 2 lei(pariez PE ORICE ca in 3=4 ani va valora peste 100 miliarde euro cu care s-ar fi putut plati datoria la FMI,fara a saracii romanii si asa f saraci;si chiar sa fi marit pensiile si salariile).De altfel greseala enorma ESTE VANZAREA UNEI REZERVE STRATEGICE/cine face asa ceva?;poate o tara africana bananiera cu dictator precum AMIN DADA ,sau o Romanie condusa de o UNICA PERSOANA/fara macar a se consulta PARLAMENTUL sau CETATENII.Cred ca aveti posibilitatea sa discutati cu reprezentantii USL si sa le spuneti ca ii asteptam sa se lege cu lanturi de gardul parlamentului/guvernului/cotroceniului privind acest lucru si privind otravirea apelor prin exploatarea gazelor de sist(o sa devina deabia atunci credibili in ochii nostri!!!).Mai am o singura remarca ca ,dupa ce OPZITIA va ajunge la PUTERE ,va va creste audienta,fiind primii care veti critica si numai daca va face numai 10% din “BINELE”care ni l-a facut si il face basescu,boc,m.r.ungureanu.

  5. Saracu Dom’ Mocanu,purcelix are dreptate,trebuie trecut la ajutor umanitar urgent dar nu sunt sigur ca medicii fac si transplant de creier.
    Un lucru tot e clar totusi: Dom’ Mocanu nu si-a luat pastilutele de mult…auzi,sa ceara public demisia unora angajati in privat…TARE.
    Asta nici de Caragiale nu mai tine, e doar delir PUR.

  6. Subscriu la ce spune Purcelix.
    Aşa se întâmplă când ajung toate loazele în Parlament. Şi, mai ales, PROŞTII. 😯
    P.S. Eu credeam că puneţi iar de-un protest, când am văzut poza. 😀

  7. Jos Comunismul
    antena3 sa fie inchisa pentru ca iradiaza prin tranzistorii de la televizoare capacitatea craniana a votantilor anti-comunisti.
    Jos cu rusii, traiasca americanii si exploatarile de sist
    hai sa cintam cu totii:
    chevron si poporul american bucurie ne-a adus!
    semnat:
    Napoleon Costel Bonaparte

  8. Daca ridicolul ar omori ( asa cum se spunea ), numitul Mocanu ar fi deja pe nasalie. Daca prostia ar durea, numitul Mocanu ar alerga acum dupa morfina. Mare noroc are numitul. Se verifica zicala ” Prost sa fii, noroc sa ai “.

  9. senatorul pdl alexandru mocanu este cu mintea acasa?… iar Socrate a cam gresit zicala… se zice “prost sa fii, noroc ca esti” (referitor la un imbecil care vrea demisiile unor ziaristi din privat dar suporta tot felul de dobitoci la stat)

  10. sfirsitul comunismului e foarte aproape
    eu Napoleon Costel Bonaparte impreuna cu ilustrul anti-comunist Basescu traian o sa cucerim Moscova lui Putin si nu o sa ne mai oprim decit in siberia

  11. Musiu a renuntat din motive de saracie la un tratament ceva? Sa facem dom’le cheta pentru om ca se chinuie rau de tot.

    E haios cand vad d-astia care delireaza crezandu-se in anii ’60.

  12. Din pacate acest Mocanu crede ca e indreptatit sa va ceara demisiile. El si cei ca el au convingerea ca trebuie sa detina controlul absolut. Desigur, pentru binele natiunii. Aproape toti liderii pdl-isti, cu mic cu mare, au luat apucaturile liderului lor suprem si au um mod de a fi dictatorial, convinsi ca asa e corect. Asa ca daca furand alegerile o sa fie realesi (altfel e imposibil) ceea ce pare acum o declaratie euforica si iresponsabila, s-ar putea sa fie cat se poate de realizabil.

  13. Foarte tare! Si pe imbecilul asta l-au trimis in senat sa-mi faca mie, poporeanului, legi? Bietii de noi, ne-am nascut fara noroc…

  14. La noi “la tara” la capatul lumii, daca-i spui unuia mocan, e ca si cum l-ai injura de mama, ca pe valea unde traiesc mocanii, mai mult de cioban nu poti deveni. Asta e, dar nu stie inca, mocan sadea. Da sa va inchida, ca poate asa ne vedem in piete.Astia sunt zerourile.Eu am mai zis aici pe blog, ca pentru N0 1 ar trebui sa facem cheta pentru elicopter catre Targoviste. Am scapa de toti astia, dar inca nu ma crede nimeni.

  15. @Violet
    Ce-ar fi sa punem noi de un protest? Cati suntem pe blogul asta? Si daca ne arata Antena 3 la tv poate mai vin unii. Oare nici acum nu avem subiecte? Cand o sa ne ajunga?

  16. Pe mine ma distreaza ca in timp ce boc recita poezele si le fuge partidu’de sub picioare,mai recita bocuta o poezea,mai apare cotoi si mai zice stati ba fratilor nu sariti parleazul en gros ci en detaille,pe rand in sir indian!.Apriga dizidenta a voastra,A3,a trezit constiinte,le-a taiat maioneza de multe ori,acum stam si-i urmarim cum si-o trag la gioale!.In timp ce basica,sta de la nucleriada,pitit printr-un cotlon din Cotroceni,mucles bai ca va mai dau dosare!

  17. Daca la nivel de parlament democratia atita cita e pe pamintul asta e calcata in picioare atunci ce sa mai zic de alte institutii precum justitia, guvernul, presidentia. Mucii portocalii dau vina pe ziaristi si realizatorii de programe TV pentru analfabetismul lor si pentru dezastrul social si economic in care au adus. E ca intr-un cosmar care nu se mai termina.

  18. Am bagat magaru-n Senat si acum ne muta nasul mirosul de balegar.

    Poate vom invata si noi sa punem mai bine stampila aia de vot, ca sa nu ne trezim in viitorul mandat ca ne conduc paramecii si amibele.

  19. Uite cum sta treaba , d’le ciutacu !!!
    E o veste proaspata , pentru ca se intampla doar de o saptamana !! Presa nu a aflat inca , nici televiziunile , dar o sa se afle negresit !!!

    Un mare PDL -ist are ca prietena pe vecina mea de apartament ( locuiesc intr-o zona selecta ) . Fata are facultate , e frumoasa , dar nu a avut nor de angajare … Pentru protectia ei , nu o sa-i dau numele !!!
    E prietena cu bossul asta si de cand sunt impreuna A VAZUT LUMEA , prima vacanta fiind in Dubai …
    In prezent lucreaza la o agentie smechera cu 4000 de euro pe luna si s-ar putea sa ma ajute si pe mine !!!

    JOS PDL -ul ??? … NU PREA CRED !!!…
    Si da : pe banii prostilor de contribuabili ….

  20. Ce vrajeala rasuflata are in el Mocanu asta are de gand sa sara in barca lui Ponta si se face ca ii ia apararea. Ia uite domnu Ponta ce pumni in gura le dau eu lu alde Ciutacu si Gadea. A,le dau bine? Le dau ca va arunca in ,,cap conţinutul oliţei de noapte a stăpânului lor,,. Domnu Ponta eu zic sa ne unim pdl cu usl si sa luptam impotriva ,,celulei securiste localizata in Antene,,. Totusi pentru inceput avertizez ,,celula securista localizata in Antene,, sa-si dea demisia si sa paraseasca de urgenta tara. Mocanule mergi domle la un cabinet medical si cere de urgenta sa ti se faca cateva injectii in cap.

  21. Intamplare reala:o prietena de familie isi plimba cainele pe strada.Se intalneste cu o cucoana cu un dulau care mergea fara lesa.Prietena noastra ii atrage cucoanei atentia ca este interzisa iesirea pe strada cu caini fara lesa si,daca este cazul,fara botnita.Raspuns:are dreptate DOMNUL Basescu,daca nu iti convine pleaca din tara!Asa ca DOMNUL Basescu are simpatizanti…Prin comparatie cu stapana dulaului Mocanu este de-a dreptul bland,nu cere DACAT demisia!

  22. Pe acelasi principiu ar trebui sa-i ceara Robertei demisia pentru ca ne-a jignit pe noi 😉

  23. Observ că analiștii și moderatricele cam bat câmpii cu treaba cu Falcă.

    Eu pe asta cu finuțul o citesc așa.

    Băi primarilor, dacă nici pe Falcă nu-l iertăm de la anchete … vă imaginați ce se poate întîmpla cu voi care sunteți niște nimeni?

    Este un joc de manipulare și atât!

  24. Domnule Ciutacu, as avea doua remarci:
    1. singurul rezultat al demisiei domnilor Gadea si Badea de la Antena 3 (ca la dumneavoastra chiar nu inteleg cum ar fi posibil) ar insemna unanimitate in puparea papucului puterii.
    2. daca este atat de apasatoare aceasta lipsa de unanimitate pentru musiu Alexandru Mocanu, daca este atat de grea viata in lipsa unanimitatii, poate sa plece peste granita asa cum am facut si eu cand nu am mai putut supravietui din salariul de medic primind si “binecuvantarea” din partea presedintelui Basescu sub forma unui sut in cur: “problema nu trebuie exagerata”,”medicii sunt liberi sa plece unde castiga mai bine”. Tot asa este liber si dumnealui sa plece acolo unde va avea unanimitatea mult dorita!

    Si inca ceva! Tot spunea Badea despre fituicile alea de ziare pe care ar vrea sa le vada supravietuind intr-o economie reala… Eu as supralicita: sa-i vad pe toti politrucii astia supravietuind intr-o economie reala, cumparandu-si vuitoane, vile si limuzine intr-o economie reala, vanzand nu resursele altora ci chiar munca lor… si atunci imi mananc stetoscopul cu halat cu tot!

  25. Dileala recenta cu demisiile / unde dai si unde
    crapa a inceput cu Dan Grigore de la CNA care
    plingea de sarea camasa de pe el ca Antonescu
    a spus despre domnia sa ca nu are onoare.

    Figura de stil cu “olita de noapte” e luata de pe
    acest blog, acest lucru denotind ca portocaliii se
    indestuleaza cu intelepciune de aici.

    Celelalte doua stiri din articol sint legate de
    curatenia de primavara (e an electoral, ce dracu’…).

  26. Alina,
    lasă-i pe ei, că se pricep mai bine să ne adune. Eu vin. Ca întotdeauna. Bine, protest a fost doar unul. Celelalte două au fost “mişcări contra statului”. Mă rog… 😉 În Piaţă, am fost o dată. Cam departe…peste 200 km, ca să fac naveta. Nu ştiu ce aş fi făcut dacă era vara, în vacanţă. Cu cazarea s-ar putea să mă descurc. 😉
    La noi în oraş, îmi pare rău s-o spun, dar a fost pierdere de vreme.

  27. @Violet
    sper sa incerce macar sa inchida A3. Ca mergem impreuna la Bucuresti. Cu piata, si eu am fost in oras, asa la capatul lumii, dar daca am iesi multi in multe orase mici sau mari, i-ar tremura din nou piftiile la Base. Si pentru distractia asta, si tot ar merita, dar romanul e din pacate dezinteresat si comod din fire, si comoditatea nu se impaca cu democratia.

  28. Alina,
    asta ziceam şi eu în legătură cu A3. Dar nu-s chiar atât de proşti. Nu şi-au permis nici cele 10 minute, ca la A1. Le-a fost frică şi să citească audienţele de după. 😉

  29. E dementa totala la pedelei!
    Da ce ziceti voi de Kovesi(scuze!daca n-am scris corect)si laba ei de la Otopeni??????????!!!!!!!!!!!Delir total!

  30. Scuze … la problematica bunei guvernări linkul potrivit este ăsta

    http://www.moepp.gov.mk/WBStorage/Files/BacgroundDocument-GoodGovernance_Mavrovo%20Conference.pdf

    Oricum, ideea este că legislația europeană este prevalentă față de cea română … iar secretizarea lui Ungureanu face ca România să nu poată fi verificată de UE dacă respectă Aquisul Comunitar … deci s-au afectat grav interesele și obligațiile României.

    Antonescu și Ponta dorm?

  31. mocanu asta zici ca e in sevraj, auzi ce ii trece prin cap sa va dati demisia, ori e prost ori e tampit din doua una, esti penibil mocane tu si gasca portocalie sa va luati incontinuu de PROFESIONISTII ANTENEI 3, v-au rupt gura fraierilor.I-a naucit pe toti plecarea lui Frunzaverde, au inceput spiritele sa se agite, umbla vb in s2 ca ontanu iar vrea in barca psd, daca face asta Ponta sunt in stare sa o sun pe sorsa sa o intreb daca a inebunit.Atat astept un semn sa ne vedem la miting, unde ve-ti dori.Tare alarma falsa cu picior/laba de urs.O seara frumoasa, excelente pozele inconjurat de colege dupa program relaxati pe canapea la o sueta si cu nelipsita tigare.

  32. Sunteti genial d-le Ciutacu. La fel si cea mai mare parte a comentatorilor fideli blogului ce va apartine. As remarca-o pe Violet. Incepe sa se fie tot mai aproape de “stacheta” dumneavoastra. Felicitari, inca odata!

  33. Am uitat sa scriu in articolul de ieri
    (“Banda lui Jesse James juca la juniori”)
    ceva; domnii juristi din USL sigur stiu
    foarte bine la ce ma refer si ar putea sa-si
    exprime o opinie oficiala in acest sens:

    – daca Roman Copper, cumparatorul Cuprumin
    este o firma cu un trecut si un prezent mult
    mai indoielnice (cifra de afaceri, datorii, experienta,
    e.g. cumpara cu 200.77 M euro compania romaneasca,
    dar nu are bani si cauta actionari), n-ar
    trebui (nu stiu, zic si eu) ceruta o investigatie
    ceva la nivel european ?

    – la afacerea cu Chevron si gazul ala de sist,
    n-ar trebui initiata deasemenea, o investigatie
    pe mediu la nivel european, avind in vedere
    precedentul din Bulgaria, precum si faptul ca
    metoda e interzisa in alte tari/state precum
    Franta, UK, Germania (pe cale de) ?

    – n-ar trebui creata la nivel national,
    o masiva miscare cetateneasca, politica,
    a tuturor ONG-urilor pentru blocarea oricarui
    demers in a mai instraina orice fel de
    resursa strategica/nu, regenerabila/nu
    pina dupa alegeri (inclusiv Rosia Montana)
    si reanalizat impreuna cu oamenii de stiinta,
    avind si parerea locuitorilor din zonele
    respective, punind in balanta ce pierdem
    si ce cistigam ca tara ?

    Apropo de Rosia Montana, mai tine minte cineva
    care a fost la mitingul din Piata Universitatii
    din data de 28 ianuarie acea zi, si daca a observat
    ceva mai neobisnuit ?
    Atunci a avut loc in paralel si mitingul de la
    Piata Victoriei impotriva exploatarii de la
    Rosia Montana si alaturarea protestatarilor
    la mitingul din Piata Universitatii.
    Tot in acea zi, densitatea de baieti cu grade pe
    umar din Piata a crescut.
    Coroborind evenimentele din acea zi cu evenimentele
    de la protestul de acum citeva zile de la Min.Mediului,
    cu saltarea protestatarilor in dube in cea mai mare
    viteza, ni se confirma banuielile ca pentru baietii
    portocalii, vinzarea acestor resurse pe ultima suta
    de metri, pe sestache, e o treaba ce-i arde rau de tot.

    Nationalismul pe care eu il percep inseamna
    nu numai prezervarea totalitatii lucrurilor
    ce ne definesc ca si entitate colectiva,
    dar si prosperitatea celor ce fac parte
    din acelasi neam.
    In rest, totul e bla bla si fraze sforaitoare
    ale meschinilor politicieni de cumetrie.

    Oh, all right… MRU, DA-TI DEMISIA, CARTURARULE !

  34. @alina, violet, hehee, ma luati si pe mine la shopping?
    glumeam, sper sa nu le dea prin cap sa o faca…
    nici in gluma!

  35. PS2: am uitat sa spun ca am cel mai mare respect
    pentru protestatarii din Barlad, pentru ca-si
    apara ce-i al lor, in special pentru d-l preot
    (protopop am inteles) ce a vorbit in editia
    Sintezei de ieri si care a ales sa fie alaturi
    de enoriasii in loc sa stea pitit dupa fraze tip
    politician ale ierarhilor bisericii.

  36. @Victor Ciutacu:

    Sa-mi fie cu iertare, dar pe langa genial si arogant ai putea te rog sa fii si putin mai nesimtit? Nu mereu. Macar asa, la comanda. Ca e nevoie.
    Sa-mi moara mie antena de Bulgari daca ai dus vreo idee pana la capat in seara asta la Sinteza. Te-au intrerupt toti, pe rand. Eu inteleg ca sunteti prieteni si ca esti respectuos, dar din cate am observat, cand intervine cate unul peste vorbaraia altuia, ceilalti tac si-l lasa sa intervina, intr-o colegiala fenta a la Messi. Numai ca in cazul tau, reciprocitatea pare sa dispara. Cand incerci si tu sa intrerupi pe cineva, incep toti sa vorbeasca si tre’ sa-ti inghiti vorba. Si mai rau, atunci cand tu vorbesti, dupa primele 10 cuvinte, se trezesc toti ca au ceva de completat si vocea ta se pierde printre randuri instant. Si se mai mira lumea ca Ciutacu tipa la Gadea-n emisiune…Pai frate, la Vorbe Grele abia te aud, ca esti la tine acas’, iar la Sinteza racnesti si tot nu apuci sa termini o idee… No fooking comment!! 🙁

    Cam asa si Ciuvica. Numai ca nea’ Ciuvi are experienta, nu gluma. A ajuns omu’ sa se si balbaie cateodata, dar macar face fata. Rar trece vreunu peste el. E trecut prin transee rau de tot nea’ Ciuvi.
    Asa trebuie? Sa capeti aptitudini speciale ca sa poti sa termini un construct logic sau vreo idee din care sa se inteleaga ceva?!….

  37. daca pedelarii aplica “psihologia inversa” si e totul o manevra, la asta s-a gandit cineva? 🙂 pur si simplu nu pot sa cred ca se duc de rapa

  38. Apropo de “Operatiunea LABA” (de urs) si operativitatea
    onor organelor si a bravelor institutii ale statului,
    imi vine in minte episodul din “B.D. intra in actiune”
    unde, unde era vorba de un schimb oneros in care erau
    implicati un porc, un cetatean cu initiativa si
    militia noastra…
    Referitor la laba de azi, domnii din institutiile
    cu pricina, pot sa-si pastreze laba si sa dea drumul
    chinezului :))

    “Plt. Capsuna: Plutonier de militie, Capsuna !
    Procop Dumitru: Sa traiti, d-le plt., asa-i cind
    pica necazul pe capul omului, dar de injunghiat,
    nu l-am injunghiat eu.
    PC: Dar cine ?
    PD: Nu stiu, eu numai l-am transportat.
    PC: Si singele, singele de unde e ?
    PD: De la el…
    PC: Miinile sus !

    Mr.(Iurie Darie): Procop Dumitru, ce ne poti spune
    despre petele astea de singe de pe haine ?
    PD: Eu, tovarasu’ colonel, eu n-am omorit pe nimeni…
    eu cind fac rau, spun, cind nu… sa spuna altii.
    Mr: Recunosti ca sint pete de singe proaspat ?
    PD: Da, proaspat, de aseara, dar nu l-am injunghiat
    eu, altii l-au injunghiat, nu stiu cine, eu numai
    l-am transportat.
    Mr: Unde l-ai dus ?
    PD: La mine acasa, l-am dus in spate si s-a scurs singele.
    MR: Si acum unde se afla ?
    PD: Acum… nu se mai afla, acum… l-am mincat.
    Plt.Capsuna: CANIBALISM !
    Mr: Cum l-ati mincat ?
    PD: Era cam mic, n-avea decit 40 de kile… cuu oase cu tot,
    4 le-am pastrat pentru noi, restu’… le-am dat la o nunta,
    la un botez al lui cumnatu-meu, e drept ca nu l-am dat la
    pret oficial…
    Capsuna: Dumneata vinzi cadavre ?!
    PD: Pai, daca era injunghiat, se cheama ca era cadavru,
    asa se vind porcii cind vinzi la mai multi…”

  39. E randul sa-i ceara demisia lui Obama pentru ca s-a ridicat impotriva companiilor petroliere si incurajeaza “energiile verzi”.Super!Eu zic sa ne ceara demisia tuturor cetatenilor din aceasta tara ,cred ca ,daca ar putea,ar face-o.Au nevoie de banii pe care ii platim,zau ca ar face-o.

  40. …offf nu mai inteleg nimic…dreapta merge spre stanga si stanga spre drepata…..sus-ul se duce jos…si jos-ul?e pe culmi….frate mai putem trai normal?adica chiar nu exista reguli?…am ramas cu aceeasi dilema eu cine votez?ca acush vine scadenta si tre sa merg sa imi puan abtibild pe CI ca cica cartea de votangios….nu se este buna….e doar asa de decor….deci….nu mai inteleg nimic…. 🙁

  41. Am urmarit mai spre seara emis. tv. sarind de la un post la altul sa vad ca mai fac basistii si ce sa vezi ,cristoiu si cotoiul l-au atacat dur pe MEREUTZ avertzindu-l ca fara pdl moare ca om pilitic Eu zic ca -iterminat dupa primul contact cu poporul cind va lua rosii si mere in cap . O sa-si aminteasca de vinzarile de gaz ,cupru ,sare si ce mai vinde pina la alegeri Am crezut ca are aplecare catre noi dar vad ca are treaba numai cu licuricii(vorba lui basescu )A inceput cu stg activitatea politica ,mare pacat…
    Asa cum spuneti d-le Ciutacu poate opozitia sa mearga in concediu ,pdl-istii au innebunit ,biziie ca albinele in stup cind intra un dusman si termina prin a se sinucide (a recunoscut si cotoi care din fericire s-a pieptanat in aceasta seara )Va urmaream cu drag si ma gindeam ca sinteti singurii ce luptati pentru binele acestei tari , pentru romani ,cu mult curaj ,bravo voua si multumim din suflet Nu va luati dupa mocanu ,a dormit pina acum si s-a trezit vizionind o emisiune la A3 ,disperat da din gaura gurii cum spuneati cindva Sa vina la noi sa va ceara demisia , sinteti angajat la romini ,la suferintele si neputintele noaste ,va platim cu dragoste si respect ,n-au inteles ?
    Va asteptam la vot portocaliilor si puneti harta in fata cu localitatiile unde ati pradat ,mintit ,ati vindut pe nimic bogatiile noastre ,veti obtine 0 voturi si va luam si la fuga Asigurati-va masinile …
    Sintem cu voi d-le Ciutacu,noapte buna si multumim

  42. eu nu l-am mai auzit/citit pe acest domn senator vorbind public. se pare ca acum cand a facut`o a cam dat`o de gard (asta chiar nu`i o noutate la pdl). o fi simtit nevoia sa “pupe” si el nitel dosu` “partidului”. si da se pare ca sunteti cel mai mare adversar “politic” al pdl-ului 🙂 🙂 🙂 saracutii de ei 🙂

  43. V-am vazut (si ascultat) pe toti aseara la Sinteza Zilei. Imi place cand sunteti acolo toti pentru ca aveti multe idei, va completati unii pe altii. In opinia colegelor de birou (basiste toate) , noi astia care urmarim “antenele securistului” suntem …”vai mortii nostri”! Ma rog, fie la ele acolo. Eu imi tin plombele sa nu-mi zboare cand le aud cum ii ridica in slavi pe Lenuta Cocos si al ei presedinte.
    Afirmatia lui Mocanu in ce priveste demisiile voastre este la fel de interesanta ca si “teroristul” chinez cu laba de urs!
    Ideea lui Mocanu valoreaza cat o laba “sanatoasa” in “privata ecologica” din Parcul Cismigiu.Poti sa te superi pentru limbajul meu dar constat ca toata suflarea din “pedeleu” are IQ-ul mult scazut, il cauti cu excavatorul.
    Tocmai am citit ca cercetarile continua in legatura cu laba de urs. Culmea, nu?! De ce se fac atatea cercetari pentru o problema deja rezolvata? De ce nu se fac cercateri pentru modul in care tara este vanduta bucata cu bucata? De ce nu se ocupa oamenii legii de infractorii care devalizeaza tara asta?

  44. V-at gandit cumm gandesc si cum vor proceda membrii PNL si PSD care au sustinut (pana acum) partidul si au efectuat munca de jos, sau cei care se vedeau candidati pe listele USL ?

  45. Dar cine e Mocanu asta sa ceara demisia oricui pe lumea asta? E Dumnezeu pe pamant si eu nu stiu?
    Din ce in ce mai mult, portocalii imi demonstreaza ca problemele reale ale Romaniei nu sunt si problemele lor. De ce-ar fi din moment ce ei le creeaza? Pe ei ii preocupa sa instaureze un totalitarism in tara asta si sa vanda, sau sa dea gratuit, tot ce avem.
    Deja pentru campania electorala nu se preocupa de USL, ci de A3/Jurnalul, de parca voi sunteti adversarii puterii.
    Chiar n-au alte treburi politicienii astia?

    PS. Ati avut dreptate. Lumea cere mult prea mult de la dvs. Ma uit la unele postari si constat ca dvs, din punctul de vedere al unora, nu numai ca trebuie sa stiti tot de parca ati intra pe gaura cheii in sediile partidelor, dar sunteti si adversar politic al puterii. 🙂

  46. Sa inteleg ca si @ex vrea inchiderea A3? S-ar putea sa fim cam multi domnule Ciutacu :}. Ce ne facem daca dorindu-ne atatia, chiar se intampla?

  47. Nu are logica !!! Si nu inteleg cum tocmai tu nu vezi asta: cum de astia (USL-ul) pe care toate sondajele-i indica pe la vreo 60% au nevoie de traseisti.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.