Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Ciutacii baleari

Similar Posts

52 thoughts on “Ciutacii baleari

  1. misto. si zambetul tau din ultima poza e atat de sincer si de placut. ti-ai incarcat bateriile?!

  2. sunt superbe… mai ales ca altfel le privesti cand cunosti locurile… insa nu am inteles pana acum de ce imaginile in care apar si membrii familiei ar trebui puse pe blog, pentru toata lumea.Mie mi se pare ca au mesajul:”uite ce bine ne-am distrat noi… sic!”
    altfel, bine ati revenit… la gadea!

  3. @monica: este un blog PERSONAL, care gazduieste, al treilea an consecutiv, pozele noastre din concedii si diverse excursii prin tara si strainatate.
    @Jademan: merci mult!
    @gabi: mai zambesc si eu 🙂 da, intr-o oarecare masura. nu si cheful.

  4. Foarte tari pozele!Ai o familie foarte frumoasa!Foarte misto ultima poza!Chiar sexy:)Sper ca nu se supara doamna 🙂

  5. Cum spuneam,daca treceati prin Benudorm nu mai plecati.Frumoasa Palma si “provinciile” mai au pan a junge la niv elul Benidormului.Nimic de criticat in Palma dar….Benidorm e “para tirar coetes”(pentru a incepe jocurile,pentru a trage cu tunurile,imtr-o traducere aproximativa).Sa va fie de bine

  6. Am intrebare: ala micu’ a bagat berea dupa inghetata? Nu de-alta, dar stii ca nu sunt un mix bun. In orice caz, sa va fie de bine!

  7. Ciutacule…
    Sunt poze din cocediu pe tichetele oferite de Udrea…?!!

  8. Frumoşi! Să-ţi trăiască, să te bucuri de ei, să fiţi sănătoşi! Te-ai pus şi pe tine la sfârşit, să vedem ce urât eşti, prin comparaţie…

  9. Victore, ia intreaba-l pe Vlad daca ii place ceva ceva din ce vede pe pagina mea. Vad ca si el e cu grafica/poze.

    Toate cele bune si ma bucur sa te revad la tv.

  10. Nice:) tot timpul vacantele ne dau un zambet ca al tau pe buze, ne fac sa uitam de realitatile vietii de zi cu zi.Avem nevoie si de asa ceva, mai ales dc traiesti in Romania.

  11. @Mihai: da’ fac copii misto. tu n-ar trebui sa-i centralizezi declaratiile de venit global si forfetaru’ lu’ Pogea in timpul programului?
    @adrian cosmin: n-ajungeam nici la casutele din Branesti de tichetele alea.

  12. Urat! Nu-mi place deloc la aia unde ai fost.

    – Nu au nici urma de turism ecumenic. Adica chestii din alea amestecate si distractive cu linguri de lemn, Spagoveanu’ la malu’ mariisi calcare in picioare la sf. Parascheva.

    – Nu au gratare cu pulpe de pui congelate de la Hypermarket, gunoaie menajere, bere la litru din portbagaju’ loganului si copii tampiti care nu stiu decat sa zbiere si sa urineze peste tot.

    – Nu au adunare populara cu pariuri sportive si atractie sexuala cand se suie ministrul turismului pe cal. Cred ca n-au nici ministru al turismului.

    – N-au seminte, n-au floricele, n-au culturisti cu burta mare si lanturi de aur pe burta.

    – Nevestele alora nu-i zic “fata” vanzatoarei de la magazin sau receptionerei, asa ca sunt ciumete, nesociabile si inculte. Daca te uiti mai bine la ele nici nu zici ca sunt neveste; adica nu sunt grase, lalai si nu ies in capot in public. Or fi celibatari sau homosexuali cu totii.

    – N-au spirit sportiv si vitejie, nu se injura in trafic, nu se bat cu batele pentru locul de parcare, nu au nici un mod civilizat de distractie. Niste degenerati.

    – E mai ieftin decat la noi, asta inseamna ca suntniste sarantoci si niste neamuri proaste vai de zilele lor. Nu pot sparga nici macar 1000 de euro pe zi.

    Concluzie:
    Mai bine stateai acasa, din patriotism, sa incurajezi romanismul si turismul ecumenic veritabil stramosesc. Unde mai pui ca ti se poate schimba metabolismul si sa devii un degenerat si un neadaptat, doamne fereste, te trezesti cerandu-ti scuze in loc sa-ti injuri de mama interlocutorul. Sau si mai rau, te apuci sa respecti cumva regulile de politete si legile tarii, situatie in care dracu’ te-a luat.

  13. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Foarte frumoase fotografiile,care ne transfera ideea unui concediu extraordinar,dar prea…scurt!
    Va doresc numai bine,fericire si sa zambiti mereu,chiar daca nu aveti chef!Cand zambiti,imi dati curaj!

    Cu mult drag si respect deosebit,
    IoanaP

  14. Mamaaa, da ce bunaciune de nevasta ai !!! Si juniorul e simpatic, si are atitudinea lui tat-su !

  15. Nu stiu ce sa admir mai intai: Mallorca inundata de luminite, de palmieri falosi, de cerul rosiatic, de locuri inedite sau sa admir un cuplu perfect, fericit, cu cel mai reusit baietel din lumea-ntreaga? (Ce mult a crescut Vladut de anul trecut – luandu-ma dupa pozele facute de el pe la Sibiu!!!);sau sa admir poza sexy al Imparatului cu zambetul senin, sincer?
    As vrea ca aceasta stare de fericire inedita sa dureze mult, sa nu aiba parte de suparari!!!

  16. aveti o familie foarte frumoasa dl ciutacu!
    sa fiti sanatosi si fericiti!

  17. 🙂 foarte frumoase pozele, ma bucur ca ati reusit sa va relaxati un pic… noi vom bate franta cu masina peste 2 sapt 🙂
    La cat mai multe zambete!

  18. 🙁 Mie imi place Romania si nu m-a tentat niciodata sa-mi fac concediile in strainatate(asta pentru ca nu m-am gandit sa merg pe litoral…), dar sunt in asentimentul lui Alex Dumitrascu: romanii pot fi(si chiar sunt) de GROAZA!!!
    Victore, suntem atat de prinsi in lupta impotriva pionului care apara regina, incat nu ne dam seama ca nebunul e la o mutare de mat… Si mai pierdem inca o lupta…
    Cat despre fotografii… EXCELENTE!

  19. Tare frumosi mai sunteti toti 3!!! Sa ai grija de ei, Victore! Pupici!!!

  20. deci, ieri (de acum) ne gasim pe mess sa-ti iau interviul; iti scap pontul cu jurnalistul agerpres ‘expulzat’ din moldova – pauza cateva minute, timp in care (pt ca nu intrasem pe blogul tau) am banuit ca fiind la munca, ai pasat pontul mai departe – apoi ai revenit la discutia noastra…
    te-am prins – din concediu ai sunat la jn si A3 sa le dai pontul – nici in concediu nu ai stare si tot mai prestezi pt media mogulului :))

  21. @costin: norocul lui ca-l cresc parintii, nu bloggerii plini de initiative

  22. Frumoasă doamnă,frumos copil…şi tu la fel.Ce să mai spun de imagini!

  23. O sotie cu alura de topmodel, un baiat mare si teribil de frumusel, soare, flori, mare, libertate si liniste, adica raiul pe pamant! Si dupa toate astea sa mai ai inima pt duhoarea si promiscuitatea damboviteana?!…Tre’ sa ai nervii tari, frate!

  24. Onofrei, cred ca voiai sa zici ´´para tirar coHetes´´, fir-ar el sa fie de H!!!!

  25. Da, e norocos. Sper numai sa nu ajunga fotbalist 🙂
    Si nu sunt nici blogger, nici plin de initiative.

  26. Ciutacule – bravo. Arati si tu mai odihnit, mai uman… Sa-ti traiasca feciorul.

  27. Pe fiul meu,il cheama Vlad,iar sotul meu,la fel se lauda,ca stie sa faca copii frumosi!Da a facut numai unul!!De unul stiu eu,ca e Vladutu nostru,in rest…cine stie.Barbati laudarosi.Glumeam.
    Doresc copilului meu,la toti copiii,macar cat sunt copii,sa fie sanatosi sa se poata juca.Parintii care au copii sanatosi,nici nu realizeaza,ce bogati sunt!Alex Dumitrascu,cata dreptate ai!Da de unde atata predispozitie,a acestei natii,pentru tiganizare??!

  28. victoree,spune-i prietenului tau ce scrie pe bolg de domnul din Sibiu,dute acolo si afla adevarul te rog ,nu dezamagi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.