Esti aici:
Prima pagină > Blog > Romania TV > Cititorule, tu ce l-ai întreba pe Ponta?

Similar Posts

39 thoughts on “Cititorule, tu ce l-ai întreba pe Ponta?

  1. nu crede ca isi subapreciaza adversarii, degaja un sentiment de autosuficienta, cand se considera deja calificat in turul 2 al alegerilor? sau se auto incurajeaza ?

  2. Acum ceva timp PSD-ul a propus/sustinut legea de interzicere a migratiei politice. Atunci era in opozitie si pierdea din alesii locali. Acum este la putere si are nevoie de alesii locali (ca sa-si faca majoritati) si schimba legea pentru a permite migrarea politica a alesilor locali.
    De ce atunci? De ce acum? Va fi la fel de “consecvent” si cand va fi presedinte?

  3. L-as intreba, daca as putea, daca are de gand sa preia sistemul monstruos din justitie si servicii creat de basescu sau are de gand sa-l schimbe din temelii?!…. Presupun ca la aceasta intrebare nu va raspunde transant. Oricum la aceste alegeri ma duc doar daca unul dintre candidati va raspunde la aceasta intrebare. Nu se pune in calcul udrea ca ea a raspuns cat se poate de transant la intrebare: continua ce a facut basescu! Raspunsurile de genul asta nu le iau in calcul. Din punctul meu de vedere aceasta este cea mai importanta intrebare la care trebuie sa raspunda orice candidat.

  4. Daca are un proiect pentru Romania. NU detalii despre pensii si salarii, ci despre destinul Romaniei, astazi cand se retraseaza granite si zone de influienta. Daca stie, daca poate (si vrea) sa echilibreze obligatia de a platit tribut cu interesul real national.

  5. Sa scrie pe o coala de hartie ca in timpul mandatului sau nu il gratiaza pe Traian Basescu . Eventul sa o si semneze in direct la tv !

  6. @Octavian,
    Asta in situatia in care basescu chiar va fi condamnat! eu am mari dubii…..

  7. Pare sa ti se potriveasca functia de PM.
    Sincer, iti doresti sa fii presedinte sau nu ai garantia numirii dupa alegeri?

  8. Doua intrebari de la mine:

    1. De ce nu propune PSD-ul o reforma radicala a sistemului electoral? Mai precis, de ce nu se “piloteaza” (in teorie, deocamdata) varianta unui sistem electoral mixt, compensat si proportional. Mai precis, 150-200 de locuri atribuite uninominal si inca pe atatea pe liste. Ca sa se impace si capra (baronii locali, avantajati de uninominal) si varza (politicienii sadea, comunicatorii partidelor, lipsiti de potenta financiara pentru a sustine pe cont propriu o campanie electorala)

    2. Are de gand sa sustina PSD-ul introducerea votului prin corespondenta?

    Bafta!

  9. De ce nu-i mai dă voie dlui Iancu la tv,să ne mai explice o dată cum e cu formula prin care suntem furați la factura de electricitate și la cea de gaze?Înainte de alegeri ,dl.Iancu făcea turul televiziunilor și eu,ca prostul,credeam ca dupa alegeri nu vom mai fi furați cu factura.Toți credeau că dl. Iancu va fi ministru și că va opri chestia pe care o descoperise,cînd colo s-au gîndit mai bine și au hotarît să fure și ei,tot cu formula.
    Acuma,in funcție de răspunsul dlui Ponta mă voi gîndi și eu,poate îi dau o șansa dlui Ghișe!

  10. De ce a dat dovadă de slăbiciune în două momente cheie: anularea referendumului când PARLAMENTUL trebuia să ia act de rezultat și să demită pe BĂSESCU (Curtea Constituțională nu se poate substitui Parlamentului și să pună sau să repună un președinte în funcție) și 13 decembrie 2012 când a semnat acel pact de coabitare cu SATANA! Restul întrebărilor sunt inutile!

  11. Ce inseamna “stanga” pentru el ? Sa te lauzi ca esti cel mai de “dreapta” premier de stanga din Europa sau chiar are idee despre ce inseamna stanga ?

  12. 1.Este mulţumit de activitate lui G. Maior în fruntea SRI-ului?
    2.În ipoteză în care ajunge preşedinte, îl schimbă din funcţie pe G.Maior?
    3.Este G.Maior un posibil premier?

    Am şi eu o obsesie… Sper să mi-o tratez în seara asta.

  13. Mai am o întrebare:
    De pe treptele Jilavei, Adrian Năstase a tratat cu ironie ultimii 10 ani şi, în special, ultimii doi… Se simte vizat? Este posibil să asistăm la o execuţie publică a premierului din partea lui Adrian Năstase? Are motive Adrian Năstase?

  14. @George Damian
    S-ar putea sa si-o fi scris singur (desi, ca si tine, am dubii), doar ca ce a scris era copiat de la altii:)

  15. Daca se teme de fraudarea alegerilor prezidentiale si daca o va schimba pe Kovesi de la DNA. Am inteles ca se poate face.

  16. considera ca merge tricoul cu Che Guevara cu pupatiul moastelor de sfntii Brancoveni??
    cand pleaca din politica si nu ne mai abureste cu povesti??

  17. De ce strange bani abuziv cu decizii de impunere din oficiu care ti se aduc la cunostinta dupa 5 ani cand dobanzile sunt mai mari decat contributiile.Eu am o problema cu casa de sanatate care vrea bani din 2009 ca mi-am vandut locuinta sa supravietuiesc si nu am dat la cnas 5.5% din pretul de vanzare

  18. buna seara,

    pai cam asa l-as intreba…

    1. ce strategie sau ce plan de strategii si ce echipa de oameni are,pentru a asigura demersul planului de strategii in restructurarea justitiei?
    pentru ca acuma justitia este la pamant,este musamalizata,erodata si uzata la maxim de catre vendetele basesciene si nu a dovedit nici un fapt de coruptie(manareala cu caltabosul la d-ul Traian Remes nu este coruptie, termopanele la d-ul Nastase iarasi nu demonstreaza coruptie, pedepsirea cumparatorului si nu a vanzatorului in cazul terenurilor cu Voiculescu iarasi nu este coruptie s.a.m.d.)

    2. ce plan de strategii si ce echipa de oameni pentru implementare are in privinta sistemului de invatamant. si daca are un proiect pentru a aduce beneficii de pe urma absolventului de medicina,, de exemplu, care este chemat si angajat in sistemele de afara, in urma caruia statul a cheltuit pentru educare si formare

    3. daca vede Romania ca un organism si economia ca sangele proaspat care trebuie sa circule in organism. daca DA, atunci ce proiect si ce echipa de oameni are in privinta arterelor, a AUTOSTRAZILOR hai s-o zicem direct.

    4. daca vede necesar faptul ca trebuie sa existe niste legi care sa oblige sucursalele bancilor straine precum si a multinationalelor sa circule banii in Romania prin diverse proiecte si programe fara sa afecteze preturile de pe piata.

    5. daca poate sa fie garantul romanilor si a intereselor constructive ale acestora. in privinta asta, daca are un plan de strategii si ce echipa de oameni pentru a ocroti bunul demers pe piata al privatului roman si cum il va stimula pe acesta din urma pentru a reinvesti?

    6. este cunoscut faptul de toata lumea, ca la stabilirea bugetului de an viitor se iau in calcul alocarea de fonduri catre Biserica Ortodoxa Romana(pastriarhul Daniel) si ca aceste fonduri reprezinta o foarte mare parte din buget. are de gand sa aloce pe viitor MAI PUTINE FONDURI LA BOR? Ce plan de strategii si ce echipa de oameni are in vederea taxarii bisericii?

    7. este arhicunoscut faptul ca pamantul romanesc este fertil(tarile nordice depun mari eforturi prin cheltuieli uriase in vederea fertilizarii) si propice pentru agricultura. ce plan de strategii si ce echipa de oameni are pentru stimularea si punerea in valoare a culturilor romanesti si agricultorul roman, pana la ce nivel va fi stimulat? la nivel de cooperativa(5-10 oameni)care sa aibe terenurile? la nivel de intreprindere(1000-10000oameni)care sa aibe terenurile + liniile de productie + piata de desfacere?

    8. poate sa ma ocroteasca de MARII DESPADURITORI STRAINI? daca DA cu ce strategie si cu ce echipa de oameni?

    9. ce proiect are pentru refacerea mediului(diguri, baraje, impaduriri etc) mai ales in zonele afectate de inundatii? ce implica proiectul(costuri,oameni,materiale)?

  19. Daca are de gand sa fie un presedinte “euroatlanticist” (ugh, limba de lemn a lui Predoiu) convins sau roman convins? Daca alege prima varianta, pot sa ma duc linistit la padure pe 16 noiembrie. Dar daca nu, ii ofer un citat aproximativ din scrierile prietenilor nostri americani de acum vreo 60 de ani: “cand e vorba de interesul national, romanii stiu sa se prefaca al naibii de bine”. Well?

  20. 1.Sunteti SINCER d-le Ponta?
    2.Aveti proiecte-program pentru evolutia pozitiva a tot ceea ce inseamna ROMANIA ,pentru noi care traim acum si pentru cei care ne urmeaza?

  21. 10. cum va beneficia statul roman de pe urma fortei de munca pe care o livreaza aproape moca, tarilor din vest.

    11. presa va redeveni cainele de paza al democratiei?
    sau va continua trendul: presa care cocheteaza cu puterea(pe banii publici) versus presa din opozitie(amendata si urmarita abuziv cu scopul paraliziei financiare)

    12. ce acorduri cu marile puteri va urmari? acordurile vor urmari REAL INTERESELE STATULUI?daca DA, care este planul de strategii?

    13. este cunoscut numarul foarte mare de agentii de servicii secrete care opereaza pe banii statului, pe langa si chiar impotriva statului: EXISTA VREUN PLAN DE DIMINUARE AL AGENTIILOR DE SERVICII SECRETE? DAR DE DIMINUARE AL BUGETULUI ALOCAT SERVICIILOR?

    14. sa enumere, care sunt, dupa parerea lui la ora actuala, 15 probleme existentiale majore cu care se confrunta in lupta de supravietuire, CETATEANUL ROMAN?

  22. Dle Ciutacu, nu sunteti sociolog sau altceva, dar va intreb: credeti ca la o prezenta de 50% in primul tur, apropiata de cea din 2009, Ponta va avea 40%, adica in jur de 4 milioane de voturi?

    E pur si simplu curiozitate.

  23. Va mai intreb cateva lucruri, daca nu va deranjeaza, e doar curiozitate.

    Excludeti o victorie din primul tur? Dar un tur doi care sa nu-l cuprinda pe Iohannis? Si, ultimele, credeti ca PSD incearca cu Traiceanu schema din 2009 cu Crin si, daca da, vi se pare plauzibila, tinand cont ca Tariceanu nu are partidul in spate?

  24. Mircea Geoana a luat in primul tur vreo 3 milioane de voturi . Cu organizator al alegerilor din partea adversa . Si cu ceva contestare in partid .
    Sigur nu pica guvernul pana pe 2 noiembrie , deci au un avantaj in plus ca si organizatori. Contestare in partid sigur exista si pt Victor Ponta . Dar acuma trebuie sa nu rateze alegerile . Ca doar le au pierdut si in 2004 si in 2009 . Sigur se mobilizeaza . Important este cu ce scor intra in turul doi contracandidatul . Si iar foarte important este daca apar ceva evenimente neprevazute , gen filmari compromitatoare sau vreo arestare spectaculoasa . Si mai este o componenta importanta in 2014 fata de 2009 . Comunicarea in randul tinerilor pe facebook este infinit mai puternica fata de acum 5 ani . Cei care utilizeaza un smartphone azi sunt foarte numerosi . Dintre ei , cel putin 85 % au si cont de facebook.
    Cu mentiunea ca trebuie sa se si prezinte la vot acel segment de public .
    Si eu cred ca atinge un 35 % in primul tur . Chiar daca baletul sau cand vine vorba de intrebari cheie este evident . Este acelasi personaj care cu multi ani in urma se exprima putin golaneste spunand “o sa imi iau bani ” in loc de a spune ” o sa castig bani ” . A carui sotie este buna prietena cu Lavina Sandru ( care a si sustinut o in 2009 la europarlamentare cu al ei PIN care a disparut in UNPR ) . Iar sotul Laviniei Sandru este noul ministru al bugetului propus de Victor Ponta. Care Lavinia Sandru face niste emisiuni absolut penibile cand vine vorba despre Elena Udrea . Care Lavinia Sandru in 2013 nu a incasat absolut nici un ban pe drepturi de autor de la realitatea media . Probabil a luat cash ul la punga . Se pot vedea veniturile realizate din declaratia de avere a sotului care este si senator sau deputat.

  25. Intrebari am multe, postez doar cateva:

    1. de ce in vara lui 2012 l-ati pus ministru de interne pe ioan rus? (stiind ca urmeaza suspendarea lui basescu – si spunand ca “l-am pus ministru pe rus pentru ca ma simt dator fata de el”). dvs ati fost pus prim-ministru pentru a va plati datorii fata de PSDisiti? de ce nu ati facut NIMIC pt ca rus sa isi faca treaba, si, la randul sau sa ii puna la treaba pe cei care se ocupau cu oficializarea datelor recensamantului? – pt ca asa cum stie toata lumea, pragul cerut de 50% a fost atins, dar datele oficiale au iesit cand nu mai era nevoie de ele.

    2. de ce ati mers la institutiile europene, dupa suspendarea din 2012, si ati spus ca totul este in regula (cu basescu repus presedinte)? prin urmare, de ce ati tradat votul celor 7,4 milioane?

    3. de ce, dupa ce ati aflat rezultatele alegerilor parlamentare din dec.2012, in conferinta de presa, totusi ati invitat UDMR la guvernare?

    4. de ce ati fortat-o pe dna Mona Pivniceru sa plece din functia de min. justitei? de ce ati stat atat de mult interimar la acel minister? de ce ati numit-o pe kovesi procuror general (plus celelalte numiri)? si nu, nu vreau un raspuns ca cel livrat cretinilor care va cred: pt ca e bine vazuta in Europa, sau pt ca nu puteati continua criza cu basescu pt ca orice ai fi nominalizat dta, ala ar fi refuzat. daca refuza, i-l suspendati din nou, si nu ne spuneati timpenia cu “daca-l suspendam iar, bagam tara in criza” – pt ca si asa tara e intr-o continua criza, deci nu ati “salvat” nimic prin ne-re-suspendarea piratului, din contra.

    5. de ce ati fost/sunteti basist? nasul dvs e nimeni altul decat george maior, omul de incredere al lui basescu atatia ani la rand. de ce v-ati inconjurat de “noua securitate”, care, inteleg de la dnul radu tudor, sunt in acelasi timp oamenii lui basescu? ce obraz mai ai dta sa vii in conferinte sau la emisiuni, si sa imi pui mie cum imi vei creste nivelul de trai, cand dta m-ai mintit in tot acest timp? ( https://www.youtube.com/watch?v=MmM4EmmfhFk )

    6. ce s-a intamplat cu min marilor proiecte? dnul sova era foarte tare in declaratii, si prezenta trilioane de slide-uri cu autostrazile care urmau sa fie construite. au trecut 2 ani din mandatul dvs si inca nu ati realizat nimic. mai aveti inca 2 ani din acest mandat – anul 2014 deja e compromis, pt ca sunt alegeri; credeti ca veti reusi ceea ce ati promis? care sunt argumentele pro? ce se mai aude de acel contract cu bechtel? l-ati gasit pana la urma? ce mai stiti de acel stalp din mijlocul centurii de sud a craiovei? mai e acolo?

    7. de ce nu v-ati manifestat un minim de interes in cazul accidentului aviatic din apuseni? nu in fiecare zi are loc un accident aviatic in romania. nu credeti ca era cazul sa fiti prezent (nu stiu: telefonic, personal, oricum) si sa miscati lucrurile, mai ales ca stiati ca institutiile sunt pline de incompetenti? sigur, declarativ, puteti spune ca oamenii aia sunt competenti, dar asta inseamna ca sunteti total inconstient.

    8. de ce v-ati aliat cu UDMR si ati creat acest guvern de azi? sunteti multumit de rezultatele ministrilor dvs? ce ati imbunatatii la ei?

  26. I-aş pune o întrebare în privinţa voturilor şi fraudarea acestora pe dinafară:

    Din moment ce, mai întâi, s-a speculat şi demonstrat că voturile pot fi furate din afara teritoriului României (cu ajutorul serviciilor), PSD-ul sau dvs., d-le Ponta, aveţi de gând să schimbaţi DEFINITIV sau pe o durată de câteva decenii regulile în aşa fel încât ca în timpul alegerilor (nu aceasta care urmează) să nu se mai ia în calcul voturile din afara teritoriului românesc?

    Victore, dacă crezi că mi-e validă întrebarea, vezi tu cum o mai scurtezi ca să nu pară prea lungă şi obositoare. Aş mai fi băgat ceva în plus referitor cu Geoană, dar, tot cam acelaşi lucru ar fi vorba.

  27. Victore,
    Am vazut ca Ponta se plange ca DNA-ul si Curtea de Conturi ii saboteaza proiectele de investitii. Mai mult, DNA-ul este responsabil de franarea economiei.
    1. DNA-ul nu face nimic altceva decat ceea ce facea si Ponta cand se juca de-a procurorul.
    2. Curtea de Conturi nu face nimic altceva decat ceea ce facea Ponta cand era Seful Corpului de Control al Primului Ministru.
    3. In 2012 si 2013, Ponta a avut noroc de proiectele incepute de mult-hulitul Boc. Acum, in 2014, ar fi trebuit sa beneficieze de proiectele pornite in cursul guvernarii lui. Surpriza, prietenul Sova nu l-a ajutat de loc si acum investitiile au scazut cu 30% fata de 2013 iar finantarile cu bani europeni au scazut cu 14%.
    Halal prim-ministru. Vai de noi daca Primul Mincinos va ajunge presedinte.

  28. dar si o intrebare pentru tine Victore,

    Crezi ca Baselu, in goana lui de a prinde postul de premier, merge pe strategia cu hidra? Capetele: Udrea(interesant cat sa atraga atentia,va aduna voturi putine…DAR VA ADUNA), Macovei(idem Udrea), Cristian Diaconesc(idem Udrea-Macovei) si Iohannis(care aduna voturi mai multe decat cei 3 de mai sus la un loc). Iohannis care singur fara cei 3 de mai sus, n-are nici o sansa DAR, in turul 2 va beneficia de voturile lor, modeste dar care vor fi importante in turul 2.
    Ok, la hidra orice cap ii taiai, crestea altul, in varianta descrisa mai sus, tai primele 3 capete il maresti pe al 4-lea: Iohannis.
    Crezi ca Baselu merge pe varianta asta? Ca deja s-au pus in miscare.

  29. Basescu va sustine orice candidat a carui victoria i-ar oferi o garantie, fie ea cat de mica, de a ramane important in jocul politic din 2015. D-aia pare a avea o atitudine ambigua

  30. sa explice foarte clar relatia cu udrea -cocos si daca facea trafic de influenta in calitate de avocat al acestei familii

  31. Intrebati-l va rog daca nu ii e frica de “pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti”.

  32. Daca ati fi avut curiozitatea sa urmariti video-ul postat, nici unul dintre voi nu mi-ar fi trimis azi intrebari pentru emisiunea de ieri

  33. eu l-as fi intrebat daca in eventualitatea ca va ajunge presedinte va alege el viitorul premier sau va lasa psd-ul sa-l propuna

  34. Bogdan, Iohannis a fost categoric deunazi, si nu cred ca se va razgandi: nu va cere voturile nimanui (Udrea, Macovei, etc.) in turul 2. Va cere votul oamenilor, evident, dar nu al cuiva in particular. Stie si el ca Ponta va juca cartea Basescu, singurul lui atu veritabil. Dar Iohannis nu va marsa, doar nu ia de 14 ani peste 75% in Sibiu de prosti ce-s adversarii sai!

    Am observat in sondajul CCSI (nu stiu cine-s astia, dar ceva apropiati de PSD de vreme il prezinta Sova) de la jumatatea lui august ca Ponta l-ar bate pe Iohannis 58 la 42. In sondajul CCSI de acum cateva zile Ponta l-ar bate pe Iohannis 55 la 45. Nu cred ca pesedistii dorm prea linistiti…

  35. L-as intreba cui da raportul la Jerushalaim. Nu ca ar avea vreo importanta, omul tot o papusa de paie ramane, dar asa, de-al naibii, ca sa nu ne creada prosti chiar pe toti.

  36. Daca edili au nevoie de analize medicale la zi in termenul de prostitutie legal de 45 de zile aprobat de guvern? Sa stim daca ca sanatatea capilor marilor stabi din psd este protejat in vreun fel in noua ordonanta de urgenta!

  37. Daca as dori cu tot dinadinsul sa il intreb ceva ar fi de ce naiba trebuie neaparat ca parcul auto al TUTUROR institutiilor sa fie alcatuit din automobile ultraluxoase de provenienta straina?ma uitam la la tv5,automobilul presedintelui francez este un peugeot 805!in rest este la fel de inconsistent ca si adversarii lui…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.