Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Cine şi-a aprins bricheta-n rezervor?

Similar Posts

60 thoughts on “Cine şi-a aprins bricheta-n rezervor?

  1. Scrieti fratilor cat mai mult,daca aveti rabdare si matzul cimpoi.Ca tot ce vor muschi lor o sa faca si cu putinele resurse naturale care au mai ramas in proprietatea poporului.Las’ sa se bucure straini de ele.Voi nu vedeti cu tinerii nostri isi ineaca amarul in etnobotanice?! Pentru ei nu mai este rost in sistem asta decat ca sclavi in propria tara.

  2. Ca de obicei, o emisiune foarte buna, cu un specialist in domeniu. Nu m-a interesat pretul motorinei pana la instalarea ultimului guvern Boc, de faot Base&Boc. Nu pot sa inteleg procesele neuronale care se petrec in capul celor care apeleaza intotdeauna la trecut ! Astia nu pot sa inteleaga ca nu ultimii douazeci de ani sunt de vina, ci ultimii 50, 100 de ani, ba chiar Bing-Bang-ul care “a pornit motorul” Universului actual.

  3. Guvernul ne-a anuntat prin Boc ca ne aflam in pragul falimentului.Cred si eu ca vom ajunge acolo.La noi nu se respecta legea,investitorii straini au interesul sa respecte legea pentru ca sunt firme mari,cu pretentii.Firmele astea in general tin la asa ceva pentru ca e in joc reputatia lor.O sa dau un exemplu :Vinci ,in Franta ,a trebuit sa plateasca bani grei pentru a obtine ceea ce a dorit ,nu insist pe speta ,dar a respectat legea .Asa ca Boagiu ar trebui sa fie prudenta cand ataca pe cineva,pentru ca statul roman are probleme in afara in privinta respectarii legilor proprii.Ma refer la CEDO,CEJ,CE,etc.Daca vrem investitori seriosi,ar trebui sa ne gandim cum facem legile,cum le respectam,in functie de asta avem si imaginea Romaniei in afara.

  4. Cu tot respectul , Victore , dar Antena 3 a inceput sa devina al doilea OTV .
    Nu credeam sa o vad pe Stoicescu , pe care o admir enorm , sa stea sa comenteze ciate jumate ora viata lui Moni si a lui Irinel !!!
    Si nu e singura !
    Incercati sa nu va bagati in porcariile astea . Ramaneti un post demn !…

  5. Specialisti,păreri,dezbateri,zbateri,ieri,azi mâine.Până la urmă vom pica în plasa analizării copacilor,făcută de amorul artei în situatia asta în care banii portocalii cumpără totul,inclusiv constiinte,si pădurea condusă ca un blestem din vârful piramidei va creste cum vrea ea,sau mai bine zis cum o pregătesc laboratoarele unei puteri ce devine din ce în ce mai mult intangibilă.

  6. @Vlad

    Total de acord…dar ce are Victor cu politica editoriala a trustului? Daca vrei un vinovat, uita-te la Gadea 🙂 Victor da cu subsemnatu’ doar pentru Vorbe Grele din cate stiu, care din pacate (sau din fericire) este printre foarte putinele emisiuni decente de la A3.
    In general ai dreptate…A3 = OTV.
    Parerea mea!

  7. @Drujbaru: parca ai citat din mine 🙂 oricum, eu am obosit sa explic rational. e nevoie de vinovati, sa fie Ciutacu vinovatul si gata!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.