Esti aici:
Prima pagină > Blog > Delatiuni cetatenesti de bine > Cine semnează pentru Elena Udrea?

Cine semnează pentru Elena Udrea?

Jurnalul Naţional este primul ziar care publică toate declaraţiile de avere şi de interese ale Elenei Udrea. Nu insist asupra conţinutului lor. Cei care au curiozitatea necesară pot s-o facă accesând linkul de mai sus. N-am de scris decât două lucruri, o constatare şi o întrebare. Unu la mână: n-am văzut în viaţa mea documente depuse pe propria răspundere de un om care să conţină atâtea lucruri contradictorii. Doi la mână: poate un om să-şi schimbe semnătura în două zile?

UPDATE: Roberte, dat fiind că aseară ai făcut ceva obişnuit ţie (adică ţi-ai băgat ceva, şi anume pixul, în munca a zeci de ziarişti), n-am putut decât să iau act, cu maximă satisfacţie, de modul absolut magistral în care te-a ridiculizat invitata. Poate-nveţi şi tu, o dată în viaţa asta curvă, că mokăciunea-i cea mai scumpă.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

102 thoughts on “Cine semnează pentru Elena Udrea?

  1. pe vremuri cand un vajnic marinel ducea biruinta la porturi din lumea mare, in biblioteca navei tenta seria pardaillan shi acolo a aflat de vestitul batalion de fuste a caterinei de medicis. evryka a gandit cu voce tare marinalul. iar acum, niste tovarasi de drum, ii decimeaza batalionul, ca cica da rau la electiuni. eu cred ca ei stiu ca nu mai candideaza.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.