Esti aici:
Prima pagină > Blog > Delatiuni cetatenesti de bine > Cine semnează pentru Elena Udrea?

Cine semnează pentru Elena Udrea?

Jurnalul Naţional este primul ziar care publică toate declaraţiile de avere şi de interese ale Elenei Udrea. Nu insist asupra conţinutului lor. Cei care au curiozitatea necesară pot s-o facă accesând linkul de mai sus. N-am de scris decât două lucruri, o constatare şi o întrebare. Unu la mână: n-am văzut în viaţa mea documente depuse pe propria răspundere de un om care să conţină atâtea lucruri contradictorii. Doi la mână: poate un om să-şi schimbe semnătura în două zile?

UPDATE: Roberte, dat fiind că aseară ai făcut ceva obişnuit ţie (adică ţi-ai băgat ceva, şi anume pixul, în munca a zeci de ziarişti), n-am putut decât să iau act, cu maximă satisfacţie, de modul absolut magistral în care te-a ridiculizat invitata. Poate-nveţi şi tu, o dată în viaţa asta curvă, că mokăciunea-i cea mai scumpă.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

102 thoughts on “Cine semnează pentru Elena Udrea?

  1. A propos de Turcescu: la asa politicieni, asa jurnalisti!
    Udrea: nu inteleg de ce ne mai dam cu curul de pamint! Nu e clar ca Romania a devenit tara lui Mickey Mouse? Totul e o gluma, e un hai, mai primeste cite unul o laba dupa ceafa si apoi ramine cum s-a stabilit. Adica , la fel.
    Nici nu inteleg de unde atita nemultumire, cind de votat sint votati aceiasi sau nu se iese la vot, pen’ca, nu-i asa, “n-avem pe cine”.
    Pai astia care se ridica , nu tot cu sprijinul nostru se ridica? Si cind apare careva mai de Doamne ajuta, vin 3 “deontologi” si-l umplu in singe , in numele ratingului!
    De ani de zile se freaca menta de catre ciinii de paza ai democratiei, in timp ce cei pe care ar trebui sa-i pazeasca isi fac de cap.Si pe urma :oh, vai, “chiar ne iau pe toti de prosti”? Intrebare pusa la fiecare matrapazlic.Raspuns :DA ! Si nu ne iau de prosti, sintem prosti. Pentru ca inghitim totul , nu sanctionam nimic.

  2. Stiti bancul? Daca faci, sa nu spui, daca spui sa nu scri, daca scri sa nu semnezi si DACA SEMNEZI SA NU RECUNOSTI. Se pare ca duduca Leanca stia bine bancul, asa ca saracuta s-ar putea sa nu isi recunoasca, nici una din cele doua semnaturi, sau sa o recunoasca doar pe aceea care corespunde mai bine intereselor sale. Ceea ce mi se pare jenant, la un ministru, este faptul ca nu sti sa faca o impartire care o fec elevii pana in clasa IV-a, asa a confundat leii ROL cu leii RON, si i-au iesit neste dividende de era sa moara Basescu vazand ce capacitati paranormale are duduca in perioada de criza( in cele in care face crize stie domnia sa mai bine).
    Vorbind serios acum, nu stiu cum se face ca celebra A.N.I. nu are nimic de comentat sau de verificat pe tema declaratiilor de avere ale ministrei turistice, in schimb dovada eliberata de camera de comert Constanta pentru d-l Mazare, care dovedea ca nu se afla in incompatibilitate, a refuzat sa o primeasca, si se pare ca l-a cam trimis pe acesta la parchet. Asa ca d-le Ciutacu, are ANI gusturi fine, pentru blonde-portocalii Lorelei si nu pentru Siegfrizi cu parul rosu.
    P.S. pentru kaloo- asa spun toti misoginii, ca nu sunt misogini si toti alcoolicii ca beau doar sirop de tuse

  3. @Fiara: poti sa preiei tot ce crezi de cuviinta 🙂 in 2001, spre exemplu, eu ma ocupam de privatizarea Sidex; buna sau rea, istoria va decide. da’ nici nu luam, nici nu dadeam diurne la plic. fiindca nu era legal. ba m-au cautat, frate, stai linistit. si continua s-o faca, perseverent si neabatut.
    @iulian n: ar vrea ea 🙂

  4. Am vazut si eu o parte din emisiunea lui Turceascu. Trebuie sa recunosc si sa-ti dau dreptate ca Sexy-buzoianca l-a facut muci pe Robert! Are scoala vietii madam Nuti!
    Tin minte si emisiunea lui Gadea, cea cu biletelul, va ramane in anale. Le are cu tupeul rau de tot! Are cu ce domnule, are cu ce! Doar e prima blonda a tarii, nu?! 🙂

  5. Bai nene, da’ a reusit mistocut diversiune “all eyes on Nistorescu & Cotidianul”.
    Udrea aproape a intrat in anonimat. 🙂
    Felicitari!

  6. Domnule Ciutacu, daca va cauta, o sa va gaseasca, si asta nu pentru ca au motive sa va caute, EI AU MOTIVE SA VA GASEASCA.

  7. @ Costin Tanasescu: Are pe dreaqu. E simplu sa ii dai in cap aluia care a fost suficient de fraier sa ia plicul (vorba Ciutacului). Vreau sa vad o schema mai rafinata (scheme financiare internationale, etc). Ar trebui sa stie badia ala ca nu te poti vinde decat o singura data.

    Ciutacule,

    E cumva analistul militar R. Tudor in concediu? Imi place place schema; va luati concedii pe rand, ca sa fie mereu cineva OSU. O sa fie oare vreo zi in care Antena celor 3 sa nu zica nimic de scandalul politic perpetuu ? (evident, pp ca nu iese vreun razboi ceva).

    Fiara.

  8. @Fiara: o sa razi, da’ ni le-am luat chiar de capul nostru. da, e-n concediu. A3 mai are mult de pomenit pana sa spele rusinea de a fi tacut o saptamana.

  9. De ce oare toate femeile odioase din politica romaneasca poarta numele Elena?!? Daca stam sa socotim … Ceausescu, Udrea, Basescu…. ce mai colectie de “Nutzici”…

  10. @ Nelu Campean: pt. ca e un nume f. popular la romani. De aia si presedintii de pana acum se termina in -escu.

  11. E acelasi scris si doua semnaturi. Personalitate ‘crapata’, dubla.
    Oricum nu poate sa nu recunoasca inscrisul daca nu l-a negat pana acum.
    Comisia asta o sa esueze. Eu v-am zis mai demult ca Udrea e altceva decat Ridzi. Au avut sigur loc niste negocieri in “coalitia” lu’ peste.
    Faptul ca Orban e presedintele comisiei imi intareste banuielile. O sa va enerveze si o sa va iroseasca munca. Prietenii stiu de ce.

  12. VICTORE, VICTORE, HOTIE LA PENALII ASTIA…am vrut s vad si eu cu ochii mei pe site-ul guvernului romaniei si pe site-ul camerei deputatilor (scriu intentionat cu nemajuscule pentru ca astea nu sunt institutii atata vreme cat tin in spate tot felul de udristi si ridzi pitzosi) semnaturile ubicuiste ale blondei si surpriza…toate au un stampila mova sau verde dupa caz cu textul SEMNATURA ORIGINALA SI DECLARATIA IN ORIGINAL SE POT SOLICITA DE LA DEPARTAMENTUL DE RESURSE UMANE

  13. @Fiara: hai recunoaste! Nuti e smechera, stie! E departe de Ridzi, foarte departe. Sa-i dam cezarului ce-i al cezarului. Chiar daca o detest, imi place ascensiunea ei. Stie ce vrea.

  14. Off topic: scoateti replicile la atacuri, cu iuteala, cu care cow-boy-ul isi scoate pistoalele.
    Si ce mai raspunsuri:…chiar asa gaina de jurnalist sunt, ca sa ma folosesc de Udrea sa-l atac pe Basescu. Nu pun ghilimele ca poate nu am retinut cuvintele Dvs. cu exactitate; dar mesajul propriu-zis l-am inteles bine.

  15. 1. Daca documentele “e originale” si nu e o intoxicare, ma intreb cat poate sa coste o expertiza grafologica autorizata, care sa zica cu stampila, semnatura si numr de inregistrare ca Nutzi biciclista “a pus-o?”
    2. Turcescu a fost facut mat in momentul in care Nutzi i-a infipt lista cu jurnalistii platiti; a inceput sa se balbaie, parca era cu Oana Sarbu in Liceenii 🙂
    3. Intrebarea zilei – nea Pieleanu la A3: ” Dna. Saftoiu, cum puteti fac o ancheta asupra unei colege cu care ati baut o cafea?”
    Oare era prea cald in studiou? 🙂

  16. @Misu: daca Gorghiu a semnat sau a fost semnata-n fals, e la fel de penala ca Udrea. criteriul fac si eu ca fac si altii nu scuteste de consecinte

  17. @ Costin Tanasescu: Imi pare rau sa te dezamagesc. Nu o consider pe Nutzi smechera / isteata / cu scoala vietii. Nici macar frumoasa (dar asta e parerea mea). Ca si Ridzi, e doar o trecatoare cu mari carente academice. Daca vrei un exemplu de tipa smechera / cu scoala vietii uite una: Lacramioara Isarescu.

    Fiara.

  18. pana la urma ajungi la amicul tau SOV. Razvan Dumitrescu te cita la greu azi cu semnaturile vesele ale topi-buzoiencei, pe cand A3 avea alte subiecte.iar Pieleanu azi era pe langa drum

  19. @olimpiu: asa crede si “amicul” SOV 🙂 stiu ca m-a citat Razvan, dar hai sa nu dim nedrepti: Gabi Firea cu asta a inceput si m-a luat prin telefon

  20. @Fiara: toti oamenii gresesc, mai ales persoanele publice, politicienii. E parerea ta si ti-o respect. Vei mai auzi de ea, iti garantez. Stiu ca are carente, dar cine n-are?! Nu ma refer la caracterul ei, stim cu totii cat e de imoral.
    Cat despre Lacramioara Isarescu, iti garantez ca daca nu era taica-su, nu auzeai de ea!
    Mugur Isarescu nu e oricine!

  21. Ziaristi chemati la Comitie…Hmmm!.Ca ce chestie?Sa spuna ce?Surse,dume,comentarii personale,umori,antipatii sau simpatii,barfe?
    Sau ce?Eu unul m-as simti lezat,ca ziarist,dac-as fi invitat la Comitie.Ce mai poate adauga un ziarist meserias,da’meserias,la articolele,investigatiile,anchetele deja publicate?Un pic de publicitate,sau o cafea bauta cu Ludovic?
    La Comitie,la Comitie!La circ!

  22. @ Costin Tanasescu: Am zis eu ceva de greseli? Eu nu cred decat in stiinta. Ce o sa fie, o sa fie. Poate maine Ciutacul apare la Eolian. Poate maine Israelul atacat Iranul. Poate maine Basescu demisioneaza. Ai vreo dovada certa ca e imposibil asa ceva? Nu imi place sa prevad viitorul. Prefer sa fiu spectator. Si nici nu ma intereseaza moralitatea / imoralitatea. Asta e o chestie subiectiva si eu am deja o parere. Despre Mugur Isarescu nu stiu ce sa zic, dar poate i-a dat niste vin lui Pieleanu aseara ca era ciudat azi la Antena celor 3:).

    Nu stiu daca as fi auzit de ea sau nu.

    Fiara.

    PS: F. multi au carente academice, dar astea 2 su prea multe pt. gustul meu. E un parametru la care tin. Dar repet, sunt f. subiectiv aici.

  23. Salut Citacu-le
    iti dai seama ca udrea are o semnatura pentru fiecare zi a saptamanii, .. eu o banuiesc ca are cate o stampila pentru pentru fiecare zi a saptamanii si asortata la geanta viuton :D.
    Da-o dreaku’ .. sa moara in chinuri.

    Tot respectul ..

    P.S. cum zicea Oaia Fosforescenta: Cine ii aresteaza pe astia?

  24. comandante, pe A2 esti in conced?…ca-l tot vad pe brancu dandu-se pe sticla in intervalul tau orar…in reluare, dar o face.

  25. @victor: constat, cu modestie, ca doua persoane despre care imi exprimam dubiile pe blogul tau si-au dat adevarata masura a valorii. este vorba de domnii cristoiu si pieleanu. sa-ti mai spun pe cine “pretuiesc”?

  26. @brazvan: astept cu nerabdare sa-i nominalizezi pe urmatorii marsavi 🙂

  27. update: Comisia “Udrea” si-a inceput activitatea ,azi, cu un mare “fas”. Or fi incheiat un pact cu diavolul? Nu se grabesc sa o audieze,in schimb, ii cheama la audieri pe jurnalisti.
    ANI se face ca nu vede declaratia de avere, DNA e in vacanta, apoi in protest, apoi in alte anchete , sigur nu va avea timp pentru o auto-sesizare. Sunt banii publici ,din astia trebuiau platiti si magistratii, chiar nu intereseaza pe nimeni ?

  28. @ Ioana S: Nu vreau sa iau la misto munca echipei Ciutacului. Eu am urmarit treaba cu Udrea si, dupa mintea mea, in “dosarul” Udrea nu e suficient. Parerea mea ca sunt un tampit, produs al scolii romanesti. Eu zic ca Zeus jubileaza: a iesit cred exact ca la referendum. Ce nu te da jos, te intareste. Iar Udrea probabil va iesi intarita.

    Fiara.

  29. @ All: De ce sariti toti la Pieleanu ? N-are voie sa zica si el ceva de bine de PDL ?

    Ciutacule,

    Uite provocare: poti nominaliza 5 lucruri bune facute de PDL dupa 2004 si 3 de catre Guvernoi ? Refuz sa cred ca fac numai si numai lucruri negative. Sa fie ei intruchiparea lui Pan ? N-ar fi mai frumos sa incercam sa vedem si acele elemente pozitive decat sa dam mereu cu cacat in ventilator (expresie pe care am invatat-o de la Ciutac).

    Fiara.

  30. @Fiara: unicul lucru bun este retragerea de la guvernare. din pacate, n-a tinut mult fericirea. e un partid perfect in opozitie si dezastru la putere; pe verificatelea dupa ’90. n-au viziune si nici dorinta de a construi, ci numai tentatia de a distruge. PD-L mi se pare singurul partid de esenta fascistoida din Romania, d’aia nu-l inghit nici cu un kil de lamaie.

  31. Ciutacule,

    Nu vreau sa incalc principiile bune de altfel ale Ciutacosferei si sa o dam in chat. Dar vezi tu, la PDL in afara de demagogie nu am vazut alte caracteristici fascistoide (extremism, misticism, nationalism exacerbat etc). Au dezertari inspre PSD cum si altii dezerteaza la ei la fel de oportunist. Un partid care sare de la Socialisti la Populari nu e un partid. E o gasca care isi zice partid in mod glorificat. Valabil si la PNL si la PSD. (traseism). Tu iti faci treaba si o faci bine (pe langa ratingul care probabil in extaziaza pe Mogul) scrii si interesant si inca nu te-am vazut in chiloti la emisiune si inca vin oameni imbracati la A2.

    Dar esti obiectiv fata de ultimul tau post ? Daca ar fi ceva bun la PDL l-ai putea vedea ?

    Si pe mine ma enerveaza Zeus, dar uite un lucru bun: i-a lasat pe sarbi sa iti tina avioanele la noi cand americanii s-au jucat de-a bombele in Iugoslavia.

    Fiara.

  32. zise fiara
    “caracteristici fascistoide (extremism, misticism, ”

    La Spiru Haret se invata ca misticismul este fascistoid.
    Internetul suporta mai multe decat hartia, chiar decat hartia higienica.

  33. Pai n-am ce-ti face, tin la intelesul cuvintelor. Am fost prezentat sfintei Tereza de Calcutta pe cand traia, si nu mi s-a parut ca seamana cu El Duce.

  34. @ Alex Dumitrascu: Nu stiu cum e corect: El Duce sau Il Duce.

    Incerc sa respect si eu intelesul cuvintelor (in limita capacitatilor mele). Relatia intre misticism si fascism, dupa cata carte am eu ca tampit – am facut scoala in Romania, nu e bijectiva. E doar surjectiva nu si injectiva ( misticismul nu implica fascism , dar fascismul implica misticism}.

    Multumirile le-am adresat nu pt. post ci pt. chestia cu hartia igienica.

    N-ar fi fost mai frumoasa o alta formulare (ca sa nu visez urat la noapte) ?

    Fiara.

  35. @ Alex Dumitrascu: [email protected]

    @ Ciutacu, in mod sigur as fi polemizat pe mail sau pe malul apei, dar nu stiam adresa omului. Apoi, m-am simtit nevoit sa raspund.

    Fiara.

  36. Nu e relevant. Daca doamna Udrea recunoaste ambele semnaturi si ambele declaratii… atunci asta e, sunt valabile.

  37. Dle Ciutacu se vede clar ca cele 2 semnaturi nu apartin aceleiasi persoane..nu trebuie sa fii expert in grafologie..A 2 a semnatura e facuta de altcineva..poate tinar….e fals in inscrisuri cumva??si persoana respectiva daca exista ar trebui sa raspunda pentru asa ceva,nuu??Toate bune..

  38. Cum ați vrea voi ca femeia de serviciu Udrea(aia de dădea cu mopul)sa aibă aceeași semnătura cu “ministra”Udrea?Asa o personalitate complexa,cu flaut,cal,bicicleta,andrele,grebla,auto,sturioni si Paleologu,președintele Norvegiei nu poate avea o singura semnătura.Sau o singura declarație de avere.Sau sa știe câte zerouri are milionul sau miliardul.Sau sa aibă bun simt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.