Esti aici:
Prima pagină > Blog > Delatiuni cetatenesti de bine > Cine semnează pentru Elena Udrea?

Cine semnează pentru Elena Udrea?

Jurnalul Naţional este primul ziar care publică toate declaraţiile de avere şi de interese ale Elenei Udrea. Nu insist asupra conţinutului lor. Cei care au curiozitatea necesară pot s-o facă accesând linkul de mai sus. N-am de scris decât două lucruri, o constatare şi o întrebare. Unu la mână: n-am văzut în viaţa mea documente depuse pe propria răspundere de un om care să conţină atâtea lucruri contradictorii. Doi la mână: poate un om să-şi schimbe semnătura în două zile?

UPDATE: Roberte, dat fiind că aseară ai făcut ceva obişnuit ţie (adică ţi-ai băgat ceva, şi anume pixul, în munca a zeci de ziarişti), n-am putut decât să iau act, cu maximă satisfacţie, de modul absolut magistral în care te-a ridiculizat invitata. Poate-nveţi şi tu, o dată în viaţa asta curvă, că mokăciunea-i cea mai scumpă.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

102 thoughts on “Cine semnează pentru Elena Udrea?

  1. in primul rand uita-te la cifrele din data completarii…asta chiar sfideaza pe toata lumea?

  2. O semnătură de protejată a lui Băsescu şi una de ministru al turismului romanesc inexistent. O aşteptăm pe-a treia 🙂

  3. Ciutacule,

    Da, e cam nasol cu semnatura. Hai sa ne uitam cu atentie si la data. In prima semnatura orientarea scrisului pare a fi usor inclinata spre dreapta. La a 2a e clar de la stanga la dreapta, aceeasi macheta o vad si unde scrie E. Udrea.

    Fiara detectiva.

  4. Cine poate mai mult poate si mai putin :)). Poate dna .Udrea inca nu s-a hotarat cum sa semneze si mai face incercari 😉

  5. Punct ochit! Punct tintit! Super! Ohne Worte!
    Sper din suflet, ca DNA-ul isi va manifesta vointa de a se autosesiza, vazand acest fals cras!!!!!!! si atunci chiar nu vad, de ce si-ar continua comisia parlamentara (adunata azi in prima sedinta de organizare) de ancheta activitatea. Dar oricum, pana si un om cu deficienta de vedere severa poate vedea falsul !!!!
    Mii de felicitari!
    Oare mai e nevoie ca ‘jurnalistii’ care au facut dezvaluirile, sa fie chemati in fata acestei comisii? Ar fi chiar culmea! Dar daca asa o sa fie, va doresc succes rasunator, impreuna cu multi alti cititori ‘derbedei’.

  6. Domnule Ciutacu, din povestite am auzit ca domnul Cocos, sotul doamnei Udrea, a luat in cesiune de la Primaria Drobetei Turnu-Severin un teren pe o perioada de 99 de ani.

    La momentul acesta, primaria vrea sa inceapa lucrarile pentru centura orasului, centura ce trece fix pe terenul respectiv. Domnul Cocos este despagubit de primarie.

    Puteti verifica daca e adevarat?

  7. Semnatura poate fi contestata doar de persoana in cauza.De chestiile astea ar trebui sa se ocupe ANI.Vad ca si-a mai temperat comportamentul,desi inca ameninta in stanga si in dreapta.

  8. Nu numai semnatura dar si scrisul. 1, 2 si 6 sunt vizibil diferite. Scrisul de sus e aplecat spre dreapta iar cel de jos spre stanga. Intrebarile care se impun: care-i falsul? Sau sunt amandoua false? Evident, ma refer la semnatura, ca declaratiile banuiesc ca sunt pline de omisiuni, nedorite desigur.

  9. Semnaturile nu seamana intre ele,( sunt doua scrisuri diferite) in concluzie ,ori a dat unda verde la trepadusi sa o semnzeze in falsh , astfel sa poata evita raspunderea penala in urma analizei grafologice.Fie asa semneaza ea de obicei , de fiecare data alta semnatura, ceea ce psihologic vorbind , are o mare si blonda problema.

  10. Am si eu o intrebare: Ce firma e aia care da dividende 2.000.000 RON pe an? (aproximativ 40.000 Euro pe luna) Nu de alta dar as cumpara si eu ceva actiuni acolo…

  11. Doamnelor si Domnilor, nu va suparati … am si eu o intrebare din mijlocul stanii, daca se poate:

    3,2,1 si:

    Cine ii aresteaza pe astia ???

    Give me your best shot!

  12. Eu astept urmatoarele semnaturi – cele de pe declaratiile date catre DNA, apoi cele de pe hartiile de apel, recurs, etc. Vor fi din ce in ce mai inclinate … acum ramane de vazut in ce parte (stanga sau dreapta)? 😉
    PS: Proaspat intors de pe litoralul si apoi muntii patriei, mi-am permis sa pun pe blog varianta reala de slogan al tarii noastre … pozele de acolo nu-mi apartin, pentru ca, fireste, cineva a imprumutat (de tot) aparatul foto de la mine…

  13. Radeam eu odata, aici, ca ti se va face analiza grafologica. Uite ca am ajuns sa facem toti, aici,acest lucru !!! Pai, din cate stiu, o semnatura ascendenta e semn de aspiratii inalte, de vise marete si glorie. Cea de a doua semnatura insemna retinere, timiditate, cumpatare…Din interpretarea mea de geniu rezulta ca prima e a Lenutei, iar a doua a unui XYZ. Ma semnez si eu, un “ciutac in criza”.
    P.S. Cea mai frumoasa stire am citit-o insa, ieri. Concluzia era ca ghicitoarele si bobii, si cartile prefera… doctorii. Sau mai bine zis, DOCTORUL SUPREM. Crin Antonescu era scos de carti primar general al capitalei.Zau daca nu mi-a placut articolul.

  14. O semnatura poate fi descifrabila si indescifrabila. Problema e continutul declaratiilor. Dar…d-na le poate contesta cu semnatura cu tot !
    PS: sunteti siguri ca nu vi s-au “livrat” declaratii contrafacute?

  15. @Ioana S: n-am absolut nici un dubiu asupra autenticitatii declaratiilor 🙂

  16. E foarte simplu de raspuns. Prima semnatura este de dinainte de a deveni lector universitar sau ce-i m’neai pe acolo, iar a doua de dupa ce-a devenit cadru universitar. 🙂

    Insa prima oara cand am vazut titlul, m-am gandit ca va referiti la cine-i semneaza pe blog..:-) In nemernicia mea…

  17. Alo?!! DNA???!!! Sau poate mai degraba militia?!
    Rog un cititor binevoitor sa ne spuna ce infractiune a comis tarancuta si ce pedeapsa prevede legea pt aceasta.

  18. @V. Ciutacu: O.K.
    1.Am vazut ca are venit si pe cabinet de avocat.Legea profesiei de avocat are si ea incompatibilitati. Le-ati verificat ?
    2.Imi aduc aminte(trebuie revazute imaginile), ca a declarat la o emisiune televizata ca nu mai are nicio legatura cu firma Dalli.Din aceste declaratii vad ca are. Cine minte?

  19. Hai sa fim seriosi ca nu pateste nimic.Chiar ne imbatam cu apa rece ca o vedem pe preferata lui Base la racoare si cu ochii dupa chiftelutele care i se arunca de pe partea cealalta.Base, nici nu se va uita si va sterge cu ea pe jos dupa ce si-a facut meandrele.Urmeaza… Anastase ???Mantale??? Boagiu Anca???

  20. bine, maitre, ai prins-o ca a sagetat un fraier sa ii faca hartiile si, ca o marchiza de pompadour ce este care se afla, nici macar nu a catadicsit sa semneze, tot fraierul ala de-a completat actele a scuipat si semnatura
    intrebarea care se pune – care e olograf, primul, al doilea, sau niciunul ? 😉

    apres moi – le deluge

  21. Victore, evident ca acum “toati sirviciile si aginturili” platite de noi se zbat s-o salveze pe pleskkoista-modifica licitatii, site-uri, declaratii de avere, filme pe eurosport- ca sa stearga orice urme. trupa de latrai pdl “tataru & comp” te injura pe b;log si pe jn. savanta leantza2 e greu de prins, o sa o coasa si o s-o virgineze din nou

  22. Am auzit ca vor fi invitati si reprezentanti ai presei la audieri in comisia Udrea. Vor chema si pe cineva de la Jurnalul National, avand in vedere ca ati demarat ancheta jurnalistica in acest caz?

  23. interesanta pe forma observatia cu aspectul diferit al semnaturii.dar ineficienta in angrenajul acestor zile si in persepectiva celor ce vor veni.parca sunteti la scoala si verificati scrisorica de amor ce tocmai ati primit-o.sa verifice altii acest lucru.mai bine ati intreba-o pe duduie, daca vine pe la antene , de ce nu a facut plangere penala impotriva celor pe care-i considera vinovati in legatura cu aspectele reliefate in discursul “roz” de la tribuna parlamentului.

  24. Azi a incept comisia sa lucreze;nu-mi pun mari sperante in eficienta ei dar as arata ideea care ma framanta cand vad clipurile cu d-na Udrea:dansa este in concediu de odihna continuu, se distreaza pe bani publici in timpul orelor rezervate lucrului, isi plateste placerile zilnice din bani proprii? daca intr-un an de criza a fi ministru -oricarui minister-presupune sa primesti salariu nerusinat ca sa incaleci cai si biciclete,sa mergi sa faci baie in mare, sa joci tenis(indiferent de coechipier),sa mananci,sa faci parada imbracamintei,etc…atunci d-na Udrea nu a facut nici o ilegalitate si poate sa-si vada linistita de propria-i promovare; si cand ma gandesc cat de greu castiga breasla mea profesionala -dupa ani greu de specializare-un venit din care sa se poata tarai de pe o zi pe alta,mai ma gandesc ca ma roade invidia………

  25. In declaratia de interese din 12.06.2009 (de pe site-ul ministerului turismului), se poate observa destul de evident, fara a fi in nici fel expert grafolog, ca persoana care a completat acesta hirtie nu stie ca numele complet al doamnei ministru este Elena Gabriela Udrea (intr-un act oficial fiind obligatoriu sa-ti scrii numele complet, asa cum insasi doamna ministru a scris in celelate hirtii oficiale), modul de scriere al cifrei 2 la doamna Udrea nu seamana cu cel scris de cealalta persoana si in mod evident nimeni nu semneaza cu E. Udrea in clar, fiecare dintre noi avem o semnatura personala care poate fi mai explicita sau nu, insa in nici un caz nu semneaza nimeni cu pauza si punct, ci legat. Cifrele celelalte oricum spun totul si nu merita adaugat nimic, personal m-a uimit in declaratia de avere 10.06.2009, venitul obtinut din cabinetul de avocatura (55920 RON), iar in cea din 5.01.2009, acelasi venit era de 101055 RON. Lasind putin sumele total diferite, ma intreb cind a avut doamna atita timp pentru avocatura in 2008 si obtinerea unor asemenea cistiguri. Dar ca si in cazul doamnei Ioana Basescu, aceste “doamne de succes” au talente care pe noi oamenii de rind ne depasesc, in mod evident.

  26. Din cîte ştiu eu, fiecare ministru are două semnături – una cu numele în clar şi una gen parafă. M-am gîndit în prima clipă că a folosit cele două semnături la întîmplare. Dar literele şi cifrele sunt prea diferite. Dacă totuşi semnăturile îi aparţin, cred că are o problemă despre care se pot pronunţa nu doar grafologii, ci şi psihologii.

  27. Victore, iti atrag atentia asupra unui calcul simplu pe care nimeni nu l-a facut. Elena Udrea are avere, are venituri bunicele, dar nu prea justifica o calificare pentru un credit de 3,3 milioane Euro pe care l-a luat de la BRD, cu scadenta la 1 an. Din declaratia ei de avere rezulta ca are venituri care se ridica pana la vreo 800000 RON anual. Adica, pana in 200000 de Euro. Adica, aproximativ 166000 euro pe luna. Are un credit de 3,3 milioane de euro cu scadenta la un an. Asta ar insemna o rata de aproximativ 298000 de eruo pe luna, daca este credit normal, ca pentru toti mutitorii, cu dobanda de 8,5%. Sau, daca este vorba de credit punte ar insemna o dobanda de aprozimativ 20.000 Euro lunar si obligativitatea de a rambursa intreg creditul dupa un an. Deci, cum am da-o, Nutzica are rate ceva mai mari decat veniturile ei. Iar din declaratii nu reiese ca ar avea posibilitatea sa produca 3 milioane de euroi pana la sfarsitul anului. Nu ma interesseaza, desi ar trebui, care este averea reala a demnitarului. Dar sunt curios, cum de i-a dat BRD un credit atat de mare pentru venituri atat de mici? Cine a incercat sa ia, vreodata, un credit de la o banca, stie foarte bine ca nu conteaza atat de mult garantia oferita, cat dovada capacitatii de rambursare a creditului. Dovada pe care Udrea nu o are. Sau daca o are nu a declarat-o. Sa fie BRD atat de generos pentru ca a primit acel contract de 1 milion de Euro de la Ministerul Turismului? Sau e Udrea mult mai bogata decat declara?

  28. Inca ma mai mir ca Tuciurescu asta face pe deontologul, cind stie bine ce-a facut la viata lui. Inca n-a explicat cum e cu banii de la Jiji si cu casa de la ANL, saracutul.
    Si apare asa, la ceas de seara, si-si ia fata aia de intelectual ratat, si ne invata pe noi cum sa traim curat si le arata el obrazul alora de nu-s deontologi.
    Un singur lucru i-as spune lui Tuciurescu: Huooo, tzarane!

  29. Victore,ia-ti mainile de pe “tuciurescu”,e rezervat pentru Badea,iei painea de la gura omului.
    Apropo ai vazut campania din Adevarul (minciuna) la adresa lui Tuca,de mana lui Ecrivant?
    Baaa,ce scarbe imputite.

  30. Turcescu era la un pas de apoplexie. 🙂 Cu ocazia asta, e foarte posibil ca cei de la Europa Fm să-și mai amintească două-trei chestiuțe marca Turcescu, din aceeiași perioadă.

    Apropos de Udrea, Marius Pieleanu l-a înlocuit pe Jack de Găgești, în postul de vajnic apărător al duduilor Udrea, Ridzi, EBA, Anastase?? Domnul Pieleanu știe că se observă deja lucrul ăsta și și-a făcut un fel de mea culpa: ”Prietenul meu Victor Ciutacu mi-ar zice că sunt cam portocaliu.”

  31. @dumitruc: intreaba-l pe el. da’ d-aia a semnat Udrea in doua feluri actul?
    @Raluca: ma uit si eu la Marius cu stupoare si incerc sa-l inteleg. recunosc umil ca nu reusesc. e problema lui si a constiintei pe care o poseda.

  32. Nu tre’ sa facem pe detectivii. E suficient sa te uiti cum se stramba la noi, si o sa avem explicatia pentru TOT ceea ce face si pentru IMPERTINENTA de care da dovada. Consumam tone de energie ca sa demonstram ceea ce nu trebuie demonstrat, si anume ca e o hoata si o inkipuita, in loc sa-i tragem binemeritata flegma direct in fata.

  33. Bai frate, n-oi fi eu misogin dar femeile din Romania nu prea au ce cauta in politica! Cand vad toate babele si mosii ca o aclama imi vine sa le f*t care o palma peste ochi…

  34. Ciutacule,

    Imi aminteam de singura diferenta dintre un ziarist si un securist: ziaristul da pe public pontul (ca sa faca rating) in timp ce securistul tine “la pastrare”.

    Daca pe Turcecu l-au gasit din 2001 inseamna ca te-au cautat si pe tine la greuceanu, nu ? Nimic, nimic ?

    Fiara.

  35. Ciutacule,

    Scuze de 2 mesaje in loc de unul. Daca tot ii dai sfaturi Danei Grecu iar Pieleanu preia doar ce zice presa , fara sa verifice (Saftoiu are scandal cu Udrea) , n-as putea sa preiau si eu , tot din presa, ca Pieleanu s-a dat la Ana Birchall ? Nu-i tot aia ?

    Fiara.

  36. @ Dumitruc: Din cate stiu eu, nimeni nu trebuie sa isi justifice averea la prima strigare. Trebuie doar sa o declari. Nu-i tot aia. De mogul nu s-a legat nimeni inca (pe declaratia de avere).

    Fiara.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.