Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Cine cu cine mai guvernează? Şi de ce…

Similar Posts

87 thoughts on “Cine cu cine mai guvernează? Şi de ce…

  1. ce gluma buna!!!! daca se va intampla dizolvarea parlamentului, dupa ultimele gafe monstruase, USL-ul nu va mai obtine majoritate la niste urmatoare alegeri, hahaha, asta sa fie planul secret al lui Base??? atunci sa le vad fata lui Ponta si lui Antonescu ca eu deja nu ii mai suport, isi bat joc de votul nostru, pe mine ma deranjeaza foarte tare…se pare ca mai importanti sunt europenii decat romanii, a mai gandit cineva asa si era sa termine prost; poate termina ei ffff prost

  2. spune-i te rog lui Dragnea ca data viitoare (cine stie,poate chiar curand) vom vota PRM in loc de USL ca poate astia nu fac guvernare cu UDMR!

  3. Chiar nimeni nu-si da seama ca Ponta e cel ce nu l-a lasat pe Basescu
    sa se duca la fund precum Titanicul la Referendum, asigurindu-i o domnie
    linistita pina in 2014, precum si imunitate dupa in schimbul “pacii” ?
    Si Antonescu si restul l-au urmat; toti am observat, dar cine s-a prins ?

    Cine face referendum fara sa cunoasca numarul de electori si cum naiba
    s-a facut ca taman acum era musai nevoie de un prag, care prag este in
    strinsa legatura cu numarul REAL de electori ?!

    E o piesa de teatru prost si lumea inca e sub imperiul trairilor.

    LOL, l-au gasit pe Geoana “cel mai destept din curtea scolii”.
    Uitati-va la ei cum isi dau miinile cu UDMR-ul, UNPR-ul si PDL-istii
    ce-au schimbat barca in vara. Frate, l-am auzit pe fostul sindicalist
    din invatamint convertit la PDL si apoi la PSD ca ei nu fac compromisuri
    si ca sa nu vorbim noi de UDMR ca se trezeste nationalistul din el.
    Voi va dati seama ca astia inca ne iau de prosti la modul cel mai
    de jos cu putinta ?!

    Nu trebuiau sa faca nici-un compromis, incepind din primavara.
    Asta era ce aveau de facut. Nu muream pina la alegeri.

    Nu e nici “un tradator” la aia. Toti sint tradatori !

    Esenta democratiei este Justitia.
    Fara Justitie orbecaim fie in coruptie, fie in dictatura, fie in anarhie.
    Daca incepem “reconstructia” fara sa restabilim ordinea fireasca – adica
    cei ce-au baga laboantele adiiiinc de tot “la caraiman” scapa nepedepsiti
    de noua orinduire, atunci si cei de acum sint la fel de corupti precum
    inaintasii lor (la guvernare).

    Cel mai rau e ca nu se va face nimic nici economic, nici social, nici ce
    vreti si ni se va spune: “Ce, v-am promis noi ceva ? Nu v-am spus c-o s-o
    ducem rau ?!”.

    Avem nevoie de o noua clasa politica, nu neaparat de un sistem electoral
    nou. Mizga e prea mare, legaturile intre ei toti, prea puternice.
    E ca si cum ai cladi pe nisip. Mai bine, vorba lu’ Badea, ne facem noi
    partid si aducem creiere din afara si-i punem ministri si alte alea.
    Niels Schnecker are si el mereu dreptate cind vorbeste de sistem.
    N-ai cum sa faci nici-o brinza cu astia. Progres ioc.
    Ne zbatem aici cu rahaturi in timp ce vesticii au alte prioritati.

    Eu vreau sa-l mai vad pe sticla macar o singura data pe d-l Stan ca sa
    ne spuna si parerea d-lui.

    Este tragic ce se intimpla si nu gasesc nici-o scuza daca nu ne ridicam
    sa spunem “NU asta si Nu ailalta” in strada !

    Imi cer scuze in numele tuturor d-lui Emil Hossu. Cred ca daca ar fi
    stiut cum vor involua lucrurile ar fi avut un alt discurs atunci in
    ianuarie, pentru ca n-ar fi tacut.

  4. Liviu Dragnea are limbaj de lemn!!!! Vreau sa fim condusi de oameni capabili cu mentalitate occidentala!!!!!Singura lui valoare e ca manipuleaza oameni amartati si aduce voturi la partid!!!

  5. Ce calitati au recomandat o fetisoara de 23 de ani sa candideze sub sigla USL?…in afara de faptul ca e secratara lui?
    Stiu,poporul a ales…dar poporul ar fi ales si un babuin,daca ar fi candidat sub sigla USL.
    23 de ani…e vreun geniu ceva?Sau are “proiecte” si fatuca asta?

  6. Atat de scarba mi s-a facut de USL numai la ideea ca vor sa bage UDMR la guvernare. Tare mi-e teama ca la prezidentiale vor plati scump mutarea asta. Dar pana una alta ne-au prostit si asta doare cat o taiere de 25%.
    Eu nu am putut vota insa mi-am convins familia ca e bine cu USL.
    P.S.: In tot USL nu exista optiune secundara ptr postul de premier? Sau Ponta e batut in cuie? Presupun ca Tariceanu e cu cateva clase peste el.
    Felicitari pentru prestatia dumneavoastra! Citesc cu placere articolele dvs.!

  7. Bine zice M.B. :” Pana nu iese lumea in strada nu o sa se intample nimic!”
    Astora nu le e teama de popor! De rusine nici nu incape vorba.
    O iau putin pe campii! In Tokyo personalul de la ambasada in frunte cu d-na consul, habar n-au de capul lor si pe deasupra mai sunt si ignoranti, aroganti si dispretuitori fata de noi. Scuzati-mi abaterea de la subiect!

  8. Victore, astea 4 zile m-a lamurit. TRADARE! PSD si PNL sunt niste neseriosi in tot ceea ce fac. In afara de PC care pe langa ca a dat deputati si senatori unul si unul (oameni seriosi si profesionisti in domeniul din care provin) ailalti au bagat pe liste toate afonitatile si ne-calificatii pamantului. Plus de alta ar trada USL in principia spre bine lor oricand: vezi UDMR, sicanele cu Geoana/Tariceanu, atacuri intre ei de tot felul. Stau sa ma intreb ce punem in locul hulitilor din PDL si Basescu? cHiar nu putem gasi politicieni aidoma cat de cat celor din PC si in celelalte partied, chiar numai pe capuleala merge PSD si PNL? Mi-e o lehamite de nu mai pot!

  9. Ma simt mintita si manipulata…declaratia usl era fara udmr la guvernare…acum ii luam sub paturica si el dam si un minister…musai cultura sau sanatate…poate chiar finante, ca paduri nu mai avem. Rusine!

  10. Imi place ca UDMR-ul are pretentii. Cind ai prosti in fata le poti cere orice. Poate se prinde! Iti dai seama Victore cit de puternica e Romania in Ieuropa si in lume? Sa vezi ce puternica o sa se mai faca. Success parlamentului rezultat dintr-o porcarie. Nu mi-am inchipuit ce oameni destepti are Romania. Ceausescu era intr-adevar tare pe linga astia.

  11. Să vedem ce ne mai spune Sfântul Dragnea Inocentul. Deocamdată, agitaţie, îmbrânceli, la coada formată, în aşteptarea orei de deschidere a prăvăliei cu bunătăţi 🙂

  12. Daca am judeca dupa faptele petrecute in ultimii 4 ani UDMR-ul NU trebue luat la guvernare( au participat la desfiintarea de scoli si spitale,au aprobat/votat taieri de pensii/salarii/indemnizatii mame si copii,etc,etc…;UDMR si UNPR i-au tinut in scaun pe boc/mru/ guvernator indiferent de vointa romanilor,iar l-a referendum au aratat ca nu sunt toti cetateni loiali ai acestei tari).Cu toate acestea daca o dam pe ratiune/logica si ne intrebam cum este mai bine cu UDMR la guvernare sau UDMR in afara/opozitie? Adica sa avem a)”dusmanul” in vizor/la vedere si sa putem sa-l controlam/monitorizam sau b) sa-l lasam in negura de unde oricand poate sa apara brusc/sa atace si sa creeze probleme.In rezumat daca dorim 4 ani linistiti luam UDMR la guvernare sau daca dorim 4 ani de manifestari/actiuni antinationale(ex de 1 decembrie) , de aberatii cu “autonomie teritoriala”,de neglijare a populatiei romane minoritare din Harcov atunci lasam UDMR in opozitie acolo unde NORMAL are locul conform votului popular.In aceasta decizie nu trebue uitat ca cetatenii maghiari obisnuiti nu sunt sovini si au acelasi drepturi(nici mai multe nici mai putine) si frustari/probleme de supravetuire ca si romanii insa manipularea regimului odios a functionat atat la ei cat si la noi.

  13. La Piatra Neamţ cine o fi câştigat mandatul de parlamentar pierzând alegerile, doamna Udrea sau domnul Pinalti ? De fapt, pe cine am avea în parlament sub o înfăţişare blondă bine îmbrăcată căreia îi place să poarte fuste, pe doamna Udrea sau pe domnul Pinalti ?

  14. Ca tot vine deseara Dragnea in emisiune, as vrea sa il taxezi rau de tot pentru tradarea cu UDMR. Am vazut ca el a spus ca negociaza totusi cu UDMR pentru ca ei au cuvant…. noua ne-au spus ca nu se aliaza cu basistii, fata de noi nu mai trebuie sa aiba cuvant, noi nu mai contam? Mai stiu eu pe unu care a ignorat electoratul…. PDL nu a fost atat de inteligent incat sa invete din ce a patit PNTCD, se pare ca USL este mai putin inteligent daca nu au invatat nimic din halul in care au ajuns PDL-ul pentru ca si-au batut joc de populatie… Si mi-ar placea neaparat sa il intrebi: sa zicem ca se ajunge cumva dizolvarea viitorului Parlament si implicit la alegeri anticipate… cum vor mai atrage ei electoratul? Vor mai avea tupeul sa pozeze in anti-basisti? Dupa tradarea cu UDMR, crede ca ar mai lua peste 50%?…eu cred ca nu… Sa tina minte ca vor mai fi alegeri….

  15. treziti-va romani. Ponta e mai rau ca basescu. deja si prea repede.
    nu-i pasa de electorat de loc. nu realizeaza ca datorita noua e acolo, care am suferit si am luptat (cu putina noastra putere) tot anul, in timp ce el se batea pe functii. si cand cu guv MRU; si inainte de referendum si acum. si cand a sacrificat 3500 locuri de munca la Oltchim cu zambetul pe buze; si A3-n-ai spus nimic. si cand a sacrificat mii de locuri de munca din cauza hidroelectrica;pt ca se putea si altfel.si cand a spus iar 18,2 mil alegatori (????).sunt judete unde nu a fost un afis contra lui basescu asta vara. acum a fost plin de ponta.
    si deja ne e mai frica de el decat de basescu. e mai razbunator. deja stiu si simt ca pot suferi chiar si pt aceste cateva randuri. aveti grija romani!
    A3, cat timp crezi ca mai vorbesti liber???????????????
    Dar sa nu uite, sunt peste 3 mil care au votat contra basescu, dar acum NU!!!!

  16. cum isi permite ponta sa piarda timpul discutand despre art 1 din Constitutie cu UDMR?????????? si nervii nostrii….
    de ce nu mi-a fost frica sa-l injur pe basescu dar acum imi e pt ca scriu aici???????????????????

    o sa vina vremea curand, sa speram ca CCR si CNA (pe care le-am injurat la greu), mai pot salva democratia
    jalnici, romani

  17. P.S. Din familia mea, la aceste alegeri “anti-basistii” au luat 4 voturi din 4, la vitoarele alegeri TRADATORII vor luat garantat 0 din 4….

  18. Imi pare rau,dar nu cred ca il voi putea privi pe Dragnea! Nu le mai suport minciunile si orice ar spune nu mai este credibil! Pt. mine nu mai exista! O alianta cu o asemena majoritate se taraste ca o omida scarboasa in vazul Europei si se mai si impauneaza ca nu negociaza sintagma de “stat national,unitar…” cu ceva ce nu e partid si a intrat in parlament la limita(probabil ca si limita a fost ajutata de prietenii organizatori ai scrutinului).Usl-ul sa vorbeasca de acum cu Oprea,Diaconescu si alti oameni de “mare caracter”(aici incluzand si gradatii fara numar si drept manufacturati de Oprea,fapte infierate atunci,laudabile acum).Minciuna si lipsa de caracter nu pot fi vopsite in strategii politice cu oricat tupeu ar lucra in directia asta!

  19. Le-am dat votul crezând că tinerii Ponta şi Constantin nu sunt mânjiţi de comunism iar pentru Antonescu stătea garanţie istoria PNL. Îmi dau seama că toţi sunt nişte TRĂDĂTORI DE NEAM, MINCINOŞI şi FĂRĂ COLOANĂ VERTEBRALĂ !
    Abia acuma înţeleg complet întrebarea întrebarea “cetăţeanului turmentat”: “Eu cu cine votez ?” Dacă va mai fi un scrutin USL-ul nu va mai lua nici cât ARD-ul. Să vedem atunci dacă mai face UDMR-ul alianţă cu ei ! Sper să existe, totuşi, un Dumnezeu al Românilor şi să nu-l prindă Crăciunul pe Ponta ca Prim Ministru !!!

  20. ÎNTREBAŢI-L PE DRAGNEA CE CREDEŢI CĂ S-AR ÎNTÂMPLA CU PRIMUL MINISTRU ISRAELIAN DACĂ AR TRATA CU HAMAS FĂRĂ ŞTIREA ISRAELIENILOR ?!

  21. Salutari de peste mari si tari !

    Domn Ciutacu, nu ma intereseaza combinatiile lui Dragnea, nu mai intereseaza cine vine la DNA si Parchetul General, nu ma intereseaza daca intram in Shenghen, nu ma intereseaza de ce secretara dansului a ajuns in parlament, nu ma intereseaza nimic de la Dragnea in afara de:

    1. Sunteti sigur ca UDMR-ul a trecut pragul de 5% ?, Cum se poate demonstra fara NICI o urma de indoiala ca UDMR-ul a trecut pragul de 5% ?

    2. Care este adevaratul motiv pentru care USL-UDMR = LOVE ? Vreau un raspuns sincer ! ex. asa au vrut cei din UE, asa am vrut noi deoarece da bine la UE, ni frica de Base, etc… nu-l lasa sa-ti “injure” inteligenta !

    Sanatate si numai bine !

    P.S. Dinamo se cam clatina 🙂

  22. Si cum spuneam ieri: daca in colegiul meu era PSD-nu ii votam, ajungeam la vot dar il anulau-simplu . Am votat PNL. PSD nu neste un partid o adunatura. Nu uit 1990 cum au condus-ce a facut Masonul de Vacaroiu si altii. Cred ca o Monarhie ar fi buna. O zi placuta la toti.

  23. @Petre Nici eu nu cred ca UDMR a luat peste 5%…a fost blat!!! In plus, tradatorul Ponta anunta ca il sunase deja sa il felicite pentru intrarea in Parlament, desi toate televiziunile dadeau ca incerta trecerea pragului… UDMR pentru USL e ca si Basescu pentru PDL….

  24. Gustul amar al tradarii il simt, si cand ma gandesc ca duminica stand cu ochii pe voi am dat repede un sms cu felicitari din familia asa zisului premier.Sincer de cateva zile cand vad mutarile lor si aliantele care se fac, simt o mare scarba la fel cum am simtit anul asta pt basescu.Stau si ma intreb cati au avut curajul sa umble ca mine 2 saptramani ca o nebuna prin vazul lumii, in masina spre serviciu, banca, administratia financiara cu banda alba lipita de palton avand scris JOS BASESCU-si pentru ce, sa vina astia sa ma faca sa le dau votul eu+3 membrii ai familiei mele, si dupa ce vad.Aliante de tot rasul, impozite din ianuarie 2013 mai mari cu 16% primul vad ca e bucurestiul, si aproape 600 parlamentari.Unde dracu s-au mai vazut atatia, nici americanii nu au atatia ca sa nu mai vorbim ca acum Ponta zice ca bugetul ramane la fel, dar eu nu prea cred.Au nevoie de cazare, masina, secretara etc.
    Asa ca rugamintea noastra pt Dragnea, e sa ii transmiteti furia si neputinta noastra ca am avut incredere si ne-au facut-o din prima zi, daca v-a mai exista o data viitoare sa nu mai conteze pe noi.
    Bafta la emisiune sa ai.

  25. Ca o glumita pt Ponta si o “sarma’fierbinte pt Basescu ,am o propunere de Prim-ministru : Radu Mazare .Ponta se poate da la o parte in favoarea lui,asa cum Mazare si-a retras candidatura in favoarea lui Ponta la congres,PSD-ul n-ar avea de pierdut,dar ce figura ar face Basescu la depunerea juramantului,cand Mazare ar veni cu “garda”sa de blonde?

  26. Stii cum gandesc eu situatia asta ? Daca, Basescu + Ponta si restul politicienilor au facut blat pentru UDMR, asta-i viata !Inseamna ca le tataie “kuru” la toti de frica UE si a departamentului de stat, suntem noi , intre noi !
    Dar, daca au venit ordine clare din UE si de la departamentul de stat (eu merg pe varianta asta) inseamna ca sunt TRADATORI de TARA si de NEAM si sclavi !

    Toate sodajele din ziua alegerilor dadeau ca UDMR nu intra in parlament, pe la 19:00 zic astia de la B1tv ca gasca UDMR merge din casa in casa pentru a scoate lumea cu japca la vot, la ora 20:15-25 apare Basescu cu mesaj pe Facebook: “Maghiari iesiti la vot” !, B1tv preia filmarea si o da pe post pe la 20:30-35 (ilegal de altfel), nu stiu ce face CNA-ul, aproape de ora 21:00 toate sondajele dadeau ca UDMR-ul nu a intrat in parlament, vine ora 21:00 apare Ponta si spune ca a vorbit la telefon cu Hunor si ca la felicitat pentru faptul ca a intrat in parlament urmand ca de a doua zi sa-si vorbeasca la ureche.

    Deci, totul se schimba in 20 de minute ! Cum de stia Ponta imediat dupa ora 21:00 ca UDMR-ul a intrat in parlament ?

    Bine, am zeci de intrebari…

    Numai bine.

  27. @all,(de la un basist): Stimate doamne si stimati domni, ce sunt patetismul asta sfasietor, indignarile si condamnarile fara drept de apel la adresa lui Ponta et co.? L-ati lasat pe Basescu si acum ii ardeti in piata publica pa d-alde astia (si cu asta micu, cu Constantin, ce vi s-a nazarit?) Nu puteti trai fara smulsul parului si fara datul cu popoul de pamant? Haideti, cu permisiunea Dv., sa studiem urmatoarea tema de meditatie (practica): de unde scoatem anul viitor sa achitam 20 (douazeci) miliarde (!) Euro in contul datoriei scadente? Vom (veti) constata in saptamanile urmatoare ca muscatul de fund al lui Basescu nu tine loc de papa (pare cam atzos) si nici fundul lui Ponta nu e bun de muscat (Ponta nefiind decat un balon umflat cu aer). Si atunci, sa ne intrebam precum V.I. Lenin: “Ce este de facut?”

  28. si cand te gandesti ce optiuni vom avea la prezidentiale….Crin,DDiaconescu si psycho MRU….ti se taie scarba-n greata!o sa ne fie dor de Iliescu si basescu…

  29. @dana logofatu: Doamna, aveti dreptate, probabil ca nu a mai fost cineva la fel de nebun sa umble “doua saptramani ca o nebuna prin vazul lumii, in masina spre serviciu, banca, administratia financiara cu banda alba lipita de palton avand scris JOS BASESCU-si pentru ce, sa vina astia sa ma faca sa le dau votul…), etc, etc., pentru ca dpdv al limbii romane NU “v-a mai exista o data viitoare”, posibil insa ca “VA mai”.

  30. Nici nu s-a uscat tusul pe stampile si vrem,si vrem,ne lamentam,ne ofuscam,ne indignam,pana mai ieri vorbeam noi si Antena3,…da’mie domnule Dragnea o butelie cand imi dai!Ce vreau sa spun este ca toti acesti ani au acumulat foarte multe nedreptati,fiecare in parte s-a simtit abandonat in propria lui tara si fugarit chiar din ea!Aveti o mare responsabilitate fata de noi,de mine,pe persoana fizica,subliniez asta intru-cat politica trebuie facuta pentru cetatean ca entitate certa,de netagaduit,in folosul lui,implicit si al tarii nu al gastilor politice cum a fost pana acum.Iar subiectul udmr,daca isi faceau mea culpa intelegeam,sunt politicieni corecti pe acolo cand nu-i apuca amocul cu federalizarea,dar,nu pot uita girul dat acestor ani boccii cand noi am suferit impreuna cu ungurii deopotriva.Pot sa recunosc doar in parte loialitatea lor dar asta le-a dat-o pretentiile ridicate si cred ca opozitia le-ar face bine.Astept ca de fiecare data emisiunea si-l salut pe invitat,il consider un om onest si salut teleormanenii pentru simtul democratic demonstrat!

  31. @garlic: sunt prea subtile observatiile dvs.
    @dana logofatu: Stimata doamna, inainte sa postati comentarii pe bloguri cu pretentii,v-as ruga sa recapitulati conjugarea verbelor la viitor ( nu de alta, dar ati fi intr-o situatie nebuloasa crezand ca cei care scriu altfel decat dvs. sunt cei agramati ).
    Multumesc !

  32. Am uitat mai devreme! Transmite-i te rog d-nului Dragnea sa nu ne mai trateze ca pe niste ologofreni ce nu realizeaza ce este bine pt.ei iar domniile lor au misiunea de a ne face binele cu forta si pe ascuns! Din cauza eternului BINE facut acestei tari timp de 22 de ani am ajuns ghetoul Europei si etalon al hotiei si coruptiei! De acum voi prefera sa votez un escroc declarat decat pe unul cu masca de gentelman !

  33. Nu ştiu de ce nu mi-a mai fost publicat mesajul postat ieri, dar, domnule Ciutacu, dacă tot îl aveţi învitat pe Dragnea întrebaţi-l, vă rog, dacă generalissimo Oprea va face parte din guvern. Măcar vreau să mă obişnuiesc cu răul din timp.
    A da, şi poate dacă aveţi timp îl întrebaţi şi cum a intrat Anastase în parlament că din datele oferite de BEC, ARD a obţinut la camera deputaţilor în Prahova 24,82% şi nu 25% de cât ar fi avut nevoie pentru a obţine un mandat suplimentar, care totuşi, surpriză! în cele din urmă s-a acordat şi i-a fost atribuit lui Anastase. De nu a făcut USL contestaţie la BEC în cazul ăsta?

  34. Soc!Soc! Soc! In urma redistribuirii in parlament…Sunt declarati promovati si elevii care au toate mediile de 10 dar si cei care au toate mediile de 4. Frumos, foarte frumos! Ca la noi la nimenea. Au pierdut romanii la referendumul pentru numarul de 300 de parlamentari, au pierdut cand au votat pentru demiterea presedintelui dar si acum. Campanie degeaba, vot degeaba. De ce sa mai mergem la vot??????!!!!!

  35. probabil ca vor fi invitati la guvernare si ppdd si pdl, asa de sanchi. umbla o vorba precum ca guvernul, va asigura slujbe pentru someri…. ele vor fi oficiate de preoti, episcopi si mitropoliti…

  36. Sa te gandesti sa jignesti inteligenta romanilor asociindu-te cu UDMR,inseamna ori ca nu iti pasa de alegatorii tai,ori ca esti atat de nepregatit sa iei puterea,incat accepti ca o sluga orice os ce ti se ofera.Pentru mine USL insemna o speranta,pentru mine USL insemna o luminita pentru viitor…dar in asociere cu UDMR numai inseamna nimic…imi inspira doar o stare de scarba si imi provoaca rau ca v-am votat!Sincer daca stiam ca sunteti atat de slabi si ii vreti pe cei de la UDMR,il preferam pe DIACONESCU ca tot era in colegiu meu la TG-JIU…decamdata nu a demonstrat ca e tradator,asa cum a fost merau acest UDMR!RUSINE USL!Sa nu asteptati votul meu la prezidentiale pentru d-l ANTONESCU!Este foarte urat este ca la cateva zile dupa alegeri am ajuns sa cred ca USL s-ar putea sa fie aceiasi mizerie ca PDL!Nu ma asteptam sa va bateti joc de noi!Ne-ati folosit,v-am dat girul si in loc sa ne respectati votul,ati negociat pe la spate ca niste tradatori,iar in aceste conditii cred ca sunteti mai rau ca PDL!Asteptarile noastre sunt mari asa ca reveniti-va,intoarceti-va fata catre cei care v-au votat si incercati sa nu ne mai dezamagiti!FARA UDMR!Nu puteti sa ne dati locuri de munca,nu puteti sa ne dati locuri de munca,nu puteti sa ne dati case…dati-ne macar speranta!Nu ne furati bruma de mandrie pe care o mai aveam cand v-am votat,crezand ca sunteti altfel!

  37. si astia ne mint in fata. am votat degeaba. daca fac pace cu base + udmr… sa dea dumnezeu sa isi ia o mare teapa ca base e meserias la asta. si atunci sa mai aiba tupeu sa ceara votul meu. o sa stau in casa si o sa imi frec mainile de bucurie. amin.

  38. N-a trecut o saptamana si nu se mai termina flegmele pe care le primim drept multumire!Intrebati-l pe Dragnea ce dracu au cautat in secret la Basescu si ce intelegeri au facut?Antonescu raspunde azi unui ziarist care l-a intrebat daca Pnl-ul primeste noi membrii de la PDL si PPDD:”sa vorbim despre trecut si prezent nu despre ce va fi in viitor!” Deci DA…Ce mai poti sa zici?

  39. Eu as vrea sa stiu daca generalul de izmene Oprea va redeveni ministru al apararii. Asta ca sa fie bataia de joc totala si pe fata. Bine ca am baut sampania luni, ca azi mi-ar pica foarte prost…

  40. Cum ar suna ca cel mai mare parlament ‘ever’ sa accepte autonomia maghiarilor. Mie mi se pare ca doar dorinta lor conteaza. Noi am tot pierdut iar ei se invart si-si fac jocurile, chiar cu suport international.

  41. Victore Dragnea ne ia de prosti ?

    Zice ca fata aia de 23 de ani a mers in fata alegatorilor ?Mai stim noi una de e numar de masina…

    Bai ce i-as scuipa pe cacatii astaia.

  42. Excelent dialogul cu dl Dragnea!Felicitari!

    Foarte buna ideea sa invitati pe tanara deputata din Teleorman;tinerilor trebuie sa li se dea orice sansa,daca sunt pregatiti si au curaj sa mearga inainte.Ei sunt viitorul,acesta e adevarul.

    Sigur ne intalnim si in ziua apocalipsei si dupa; sa ne rugam la Dumnezeu sa fim sanatosi.
    Poate primarul din Silistea-Gumesti reconditioneaza casa Morometilor folosita la inregistrarea filmului,pana va duceti acolo,pentru ca am vazut-o la Tv ,intr-un reportaj,foarte darapanata…

    Speram,credem,ca USL-ul nu ne va dezamagi.

    Va doresc numai bine,cu tot respectul,
    IoanaP

  43. @garlic: auzi, baiete, data viitoare cind mai vii si-ti etalezi
    desteptaciunea p-acilea, fii bun si scoate tu ca basist ce te pretinzi
    20 MLD euro la care vei adauga si dobinzile aferente, iar cind simti
    nevoia sa te bagi precum musca in seama cu fetisurile tale “de dreapta”
    (nu era vorba de nici-o glezna si nici-o coafura “ravasita” ca-n expresia
    aia cu “ravasitul oilor”, ci de o anume “aparitie” nu tocmai norocoasa a
    Mirelei Voicu de prin 2004 de la “Circotasi”), intra matale pe site-urile
    revistelor lucioase de birfe-smenuri-susanele, ok ?
    http://www.ciutacu.ro/articol/locul-vostru-de-aberat-postelectoral/#comment-324227

    Lumea nu se da curu’ de pamint de bine, baieţică si fiecare actioneaza
    cum crede de cuviinta. Mie nu-mi pasa prea mult daca cei ce scriu aici
    au oarece carente la nivel de gramatica, ori dac-o dau in “patetisme”.
    Oamenii au feeling-uri, si atita timp cit se manifesta original si nu
    vin cu basini, nu utilizeaza sabloane ori “sopirle”, e dreptul lor sa
    aibe ceva de zis / opinii personale.
    “Arfe” si complexe de superioritate vis-a-vis de limba romana avea
    si “unguent” pina s-a constatat ca elitismul la care apela in diverse
    ocazii era doar de spoiala.

    Apropo, esti prima persoana care catalogheaza dodo-ul parintelui tau
    spiritual (esti basist, nu ?) ca fiind “aţos”.
    Wow, esti un fin connoisseur intr-ale băsismului, “aferim, bre” !

    Cind te mai iei de altii dpdv al scrisului, nu uita ca nici tu nu stai
    mai bine (vezi punctuatia defectuoasa).
    BTW, de unde ai scos verbul ala “a conjura” ? N-am mai auzit de el de
    un car de ani, din “Cei trei muschetari”, ori din filmele cu Margelatu,
    cit despre “isteria hormonala a la Oana S.”, te incadrezi perfect intre
    baietasii aia maronii care regurgiteaza mizerii in subsolurile
    articolelor de pe net ale ziarelor online.
    http://www.ciutacu.ro/articol/hagi-regele-recunoscut-in-republica/#comment-323940

    @Genoveva B.: lucrezi in echipa cu “usturoiatul” ?

  44. E bine si cu promovarea tinerilor,nimic de zis…dar la 23 de ani direct parlamentar?Si ce sa intelegem noi,ca la 14 ani lipea afise electorale???Adica a prestat cum au prestat alti tineri care au aceleasi aspiratii?Eu unu’ nu cumpar nimic din ce a spus domnul Dragnea in aceasta emisiune.
    Cred ca pana la urma e adevarat ce se spune despre acea intalnire secreta…odata ce invitatul dvs s-a abtinut sa raspunda…daca n-ar fi fost nimic,o spunea cu subiect si predicat.
    Ca de obicei o emisiune reusita.

    Abia astept sa o vad si eu intr-o emisiune la dvs pe dom’soara parlamentar…asta daca accepta invitatia dvs…mai ales dupa ce jupanul Dragnea s-a cam balbait de vreo cateva ori,deja.

  45. PS

    Pe cat de buna intrebarea “VOR raspunde pentru ce au facut” pe atat de infect raspunsul “TREBUIE sa raspunda”…taaaaaaa,asta stim si vrem si noi,ca trebuie sa raspunda,DAR intrebarea ramane:VOR raspunde?…eu nu cred

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.