Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Chiar puteţi să-mi spuneţi “dobitocule”

Chiar puteţi să-mi spuneţi “dobitocule”

UPDATE:  Propaganda portocalie funcţionează pe bază de unanimităţi. E ca la unitatea militară: “ordinul se execută, nu se discută”. Pe asta şi-a bazat ani de zile Băsescu succesele. Nimeni n-a mişcat în front, toţi au comunicat unitar. Nenorocirea e că-s irecuperabili. Pentru ei, orice ieşire din front e sigur o chestie de tactică. Mă uitam la nefericitul ăla de Tapalagă. El, în calitate de pudel al sacrei Macovei, nu poate concepe că, spre exemplu, Badea şi Ciutacu pot gândi diferit faţă de Tudor şi Stoicescu. Nu, tată, nu ştiu ce n-a obţinut Voiculescu la împărţire. Şi s-a gândit el, mogulul, în imensa-i viclenie, să folosească atacul tonomatelor şi lauda celuilalt fel de tonomate. Că doar n-or gândi vreunii cu capul lor. Îmi şi închipui o şedinţă la noi. Gâdea ne aliniază şi, din spatele geamului de criminalistică, Voiculescu ne studiază. Şi după aia decide: ăia doi dau în Ponta, că-s mai nervoşi, ăilalţi doi o dau pe invers. Rămân în rezervă Grecu şi Coman, care intră-n joc doar dacă se accidentează vreunul dintre titulari. Bârzilă se ţine neutră, iar seara, după un time-out, Dumitrescu-i pasează decisiv lui Gâdea şi se-nclină balanţa. Trist e că, în loc să-şi înnoade fashionist cămeşile la spate, astfel de oameni, injectaţi cu ură şi bolnavi de scenarită, fac sex şi se înmulţesc necontrolat. Ceea ce-i extrem de periculos pentru echilibrul omenirii

N-am votat nici (alianţă cu) UDMR, nici modificarea Constituţiei, nici reconciliere naţională-n Palatul Victoria. Am votat strângând din dinţi o alianţă politică asumată.


Există anumite specii de vieţuitoare care nu pricep de vorbă. Cărora trebuie să le desenezi. Inclusiv faptul că n-ai de gând să te sinucizi, fizic şi profesional.

Dat fiind că am înţeles de la televizor că numai dobitocii nu-s în stare să remarce măreţia lui Ponta şi geniala lui mişcare politică, puteţi să-mi spuneţi “dobitocule”.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

154 thoughts on “Chiar puteţi să-mi spuneţi “dobitocule”

  1. @victor ciutacu N-am telefon cu boxe, dar am unul cu casti ;), care merg perfect pentru al doilea film. Sunt la servici si ascult pe sestake :))

  2. 1 – De fapt sunt “Tudor Postelnicu” si din nou am fost un mare dobitoc!
    2 – UDMR nu mai are ce cauta la guvernare dupa 23 de ani in care ne-au fericit pe toate partile
    3 – pt. Simona si altii ca ea: daca i-am votat pe unii nu am voie sa ii critic? Ba tocmai eu (si altii care au votat) au voie sa critice. Singurii care trebuie sa taca sunt cei care au stat acasa (ca de obicei).

  3. Bravo Domnule Ciutacu ! Aveti CARACTER ! Pacat ca suntem atat de putini romani, care nu acceptam sa ne vindem. De aceea si profita toate scursurile comunisto-securiste de ieri si de azi, de acest popor si de aceasta tara.

  4. Si inca ceva. Am auzit astazi un banc genial. Stiti de ce se fac alegeri in Romania ? Ca stie UDMR, cu cine o sa guverneze !
    Numai bine va doresc !
    Cu respect,

  5. Sper totusi ca dupa tot valul asta ce arata clar ca lumea nu vrea o alianta cu UDMR, Victor Ponta dupa discutia promisa sa nu cada la nici un acord si astfel sa fie toata lumea multumita.

  6. Pacat ca romanii sunt tari doar pe blog.
    E mai rau cand esti pus in situatii penibile cum suntem noi cei care am o meserie destul de frumoasa, in cercetare, sa le explicam strainilor ca nu suntem un neam de tigani si cei mai saraci din Europa.

  7. De ce sa iti spui dobitoc? Pentru ca le-ai readus aminte ceea ce spuneau cand nu castigasera inca alegerile, pentru ca ii bati la cap sa se tina de cuvant?

  8. Pai putem sa ne numim toti DOBITOCI si chiar suntem daca si acum UDMR va intra la guvernare . In cazul acesta dragii nostri conducatori pe care i-am votat se p….e pe votul nostru . O mare rusine pentru neamul romanesc . Suntem solidari cu voi Mircea si Victor C.

  9. Salut, Victore. As fi fost si eu un dobitoc dc m-as fi intrebat de ce a facut VP ce a facut. Nu incerc sa inteleg ce nu merita. Nu am sperante prea mari ca gasca asta va incerca o altfel de guvernare. VP pozeaza in premierul de tip european, dar nu prea vad “europeni” in jurul lui, dimpotriva… In plus ii place prea mult protocolul de inalt rang si deci nu va lasa nemultumiti pe cei care ar putea sa-i pericliteze acest confort

  10. deci 100% deacord cu tine,Ponta daca va intoxica speranta romanilor in USL,cu UNPR si UDMR,sa nu uite un lucru,daca va fi la greu cu basescu,si o sa-i trebuiasca votul romanilor la un eventual referendum(mai mult ca sigur,pt ca nu il vad pe Antonescu stand pe banca de rezerve pana in 2014),cred ca stie de acum care o sa fie votul romanilor..ar trebui sa reflecteze mai bine,la ce vrea de la viitor….

  11. Am citit recent un banc. Am ras, dar nu a fost rasul meu …

    Intrebare la Radio Erevan:
    -De ce se fac alegeri in Romania?
    Raspuns:
    -Ca sa se stabileasca in mod democratic cu cine guverneaza UDMR.

  12. Da d-le Ciutacu, si eu sunt tot o dobitoaca.O dobitoaca ca nu m-am nascut cu aceasta gena pe care o poarta aceasta noua specie umana aparuta in ultimii 20 de ani in Romania (specia hotului,coruptului,incultului,mincinosului,nesimtitului,nesatului,egoistului,a lasului,a imbuibatului burtos,specia celui ce te minte cu zambetul pe buze).Da sunt o dobitoaca ca mi-am tocit neuronii si am absolvit doua facultati iar acum nici ajutor de somaj nu mai am iar altii (avand aceasta gena pe care noi ceilalti nu am avut noroc s-o avem) devin parlamentari la 23 ani,ministri,presedinti ai Camerei Deputatilor la 27-30 ani etc.
    Da sunt o dobitoaca ca ma incapatanez sa mai sper ca va fi bine intr-o zi in tara asta frumoasa dar saraca si imi exercit de fiecare data dreptul”democratic” la vot si le dau girul meu sa faca ce vor in tara asta a lor.Si pentru “n” motive sunt o mare dobitoaca si imi asum.
    Va felicit pentru verticalitate si atitudine,atat pe dvs cat si pe Mircea Badea, pe Dana Grecu si pe ceilalti.Asta e si motivul pentru care urmaresc Antena 3.Acolo chiar e liber fiecare sa aiba propria opinie si sa o faca publica.Revolta asta verbala ne-a ramas caci revolta aceea stradala nu face decat sa pietruiasca,”acestei specii” poteca spre virf. Se folosesc de noi si atat.
    Ascultandu-va am inteles ca specia umana din care fac parte inca nu a fost total acaparata de cealalta.Va multumesc!

  13. si eu am votat strangand din dinti si aproape inchizand ochii pt,a-mi razbuna votul de la Referendum…iar acum regret ca m-am dus vazand giumbuslucurile lui Ponta…cum e mai bine oare.”mana pe ärme??!!”‘

  14. Te-am vazut la televizor pe la 15,45 si chiar daca undeva in sinea mea credeam ca e posibil sa primiti unele indicatii pe mine m-ai dat pe spate. Nu stiu daca ai ce face cu ele, dar iti trasmit: Felicitari!!! Pentru atitudinea ta si a lui Badea imi scot palaria!

  15. Securitatea (sistemul) conduce Romania. Am vazut cu totii ce s-a intimplat dupa referendum. Nu putem iesii (scapa) asa usor de sub pasalacul american. Poate doar cu o reintoarcere la regenta, s-a avem acces intr-o alta liga (poate cea mai mare liga a pamintului). Decit pres la intrarea UE facut in USA-Palestina_ocupata, mai bine un covoras pe unul dintre holurile Imperiului Anglo-Saxon, avem sansa sa fim mai putin calcati in picioare, si poate ceva reguli de respectat. Si sigur scapam de porcaria asta cu transilvania si ai lor oameni conducatori (din umbra sau nu).

  16. eu stiu ca am votat si pt modificarea Constitutiei,cat despre udmr la guvernare cred ca ne inflamam prea usor,parerea mea e ca acest lucru nu se va intampla…sa fim mai calmi…

  17. Draga Dobitocule,

    In opinia mea fara o monarhie constitutionala nu se va rezolva nimic.Daca dorim sa rezolvam ceva in aceasta tara trebuie sa luam exemplul Norvegiei.Asa cred ca vom intra intr-o normalitate in ceea ce priveste nivelul de trai,educatia,sanatatea,etc.
    Acesti abjecti fac doar schimb de palarii intre ei si ne rad in nas…
    Avem un rege destul de inaintat in varsta si cu siguranta vom avea multe regrete ca nu am optat ptr o monarhie constitutionala atunci cand aveam inca ocazia.

    Cu multa stima,
    Un alt mare Dobitoc

  18. Te-am vazut astazi “in direct”. Pe langa multa dreptate pe care o ai ai si o mare problema: Incepi sa descoperi “sistemul”… Si din pacate “sistemul” este acelasi tot timpul, numai oamenii sunt altii. Asta se pare ca nu a inteles foarte multi pana acum. In politica oamenii functioneaza dupa alt cur orar si alte principii.

  19. D-le Ciutacu,

    Foarte tare postarea si analiza post electorsla facuta in calitate de invitat…..despre post electorale : fantana lui Piedone din parcul Lumea copiilr platita din bani privati si inaugurata cu mare fast..sobor + candidatii s-a oprit din motive meteo cica….de parca suntem tampitti sa credem ca apa pompata continuu de la o asa adancine are nevoie de antigel….macar daca stabileau un program ca tot au laudat-o ca e cu oligoelemente si o binefacere pentru alegatori…..nimic nu e gratis in lumea noastra doar teapa poate… pana si unguentul se deconteaza 🙂

  20. Ok , romanii au votat si ce au rezolvat? s-au pricopsit din nou cu Blaga, Anastase , Udrea , Ritzi , Ioan Oltean , ala cum se numeste, branconierul, dracu sa-l ia ca nu i-mi amintesc, si toata trupa PDL, cu exceptia la cativa. JUR pe viata mea ca a fost ultima mea participare la un scrutin electoral. Nu se poate sa apara nemernicul de Ponta la putin timp sa-mi spuna ca el se aliaza cu UDMR . Asta am votat noi UDMR? Sa-l ia dracu cu UDMR-ul lui cu tot. Mare scarba e politica asta din Romania. Adio pentru totdeauna alegeri in Romania . Eu nu voi mai fi prezent . Si nici familia mea.

  21. Eu cred ca PSD isi construieste alternative prin alianta cu UDMR.
    La ce isi construieste alternative, ramane sa vedem.
    🙂
    Cat despre fuziunea cu UNPR… dovedeste o abordare profund morala si are menirea de a ajuta la lupta contra coruptiei.
    🙂

    Minunat.
    🙂

  22. Victore, te alinti, dar e meritul vostru (tu, Badea si d-l prof. Stan)
    ati fost mereu consecventi cu voi insiva ca sa nu va injure lumea ca
    faceti propaganda.

    Despre “maretie”:

    Victor Ponta in emisiunea “Sinteza Zilei” din data de 10 decembrie 2012,
    ora 22:23, pe stream la 58:30: “… daca raminem doar ca sa ne razbunam
    si daca folosim cei 67% ca sa ne razbunam, vor urma alte razbunari…
    impotriva noastra, iar eu consider ca atunci cind cistigi o victorie de
    acest fel, trebuie sa nu repeti greselile celor de dinaintea ta”.

    http://inregistrari.antena3.ro/view-10_Dec-2012-Sinteza_Zilei_cu_Mihai_Gadea-12.html

    D-le Ponta, eu, cetateanul X (sau Gogu-X), eu imi aduc perfect aminte de
    mitingul din ianuarie al USL la care am fost foarte aproape de dvs si de
    celelalte virfuri ale USL (va trimit poze, daca doriti).
    Imi aduc aminte de promisiunile facute de dvs, de d-l Antonescu si de
    ceilalti fruntasi USL, de prezenta d-lui Mircea Diaconu (pe care l-ati
    abandonat), precum si de d-nii Emil Hossu si Gh.Zamfir.

    Eu nu vreau “razbunare” in sensul in care multa lume amarita din aceasta
    tara se gindeste sa-si faca singura impotriva asupritorilor si canaliilor
    (e.g. lapidare, suturi in dos, tundere in strada ca dupa eliberarea
    tarilor de jos in 1944, flegme in fata, etc), ci justitie.

    Justitie: substantiv feminin, din latina, “justitia” = dreptate, echitate.
    Din moment ce stiti sensul substantivului dreptate, mergem la echitate
    (substantiv feminin) = dreptate, nepartinire; cinste, omenie, egalitate,
    comportare bazata pe respectarea riguros reciproca a drepturilor si a
    obligatiilor, pe satisfacerea in mod egal a intereselor fiecaruia.

    Deci, cind o pleiada de insi, impreuna cu cel mai mincinos “fiu” al
    tarii sale, calcind in picioare nu numai norme de drept, ci si morale,
    au facut zob tara asta in numai 2 ani, au imprumutat in numele nostru
    un purcoi de bani care s-a dus dracu stie, cind au facut varza sistemul
    de sanatate, armata, internele, educatia, ca au pus imm-urile pe butuci,
    bagindu-le in insolventa, faliment, faliment sau le-au suspendat,
    dvs. veniti acum impaciuitorist si vorbiti de concordie, armonie,
    reconstructie si alte bulshituri, asta, dupa ce zilnic, politrucii USL
    au tocat marunt la TV si in alte medii faptul ca “portocaliii sint
    inamicul poporului si ne duc pe toti la sapa de lemn si groapa”.
    Stiti citi s-au sinucis, si-au pierdut casele, ori au iesit
    “cu picioarele inainte” din sistem in acesti 2 ani ?
    Nu era zi de la dzeu in care dvs sa nu ii infierati proletar de vi
    se umflau venele pe frunte tuturor.
    Iar acum, ca intr-o piesa de-a lui Caragiale, la final, dvs va
    infratiti cu ei intr-o nirvanizare pina la prosti(r)e si uitare
    ce insulta poporul asta care v-a ajutat sa ajungeti unde ati ajuns.

    Domnule, eu zic asa: am auzit ca l-ati reevaluat si dvs pe “seful mafiei
    personale”, deci Dobritoiu nu e bun de ministru al apararii. Puneti-l
    deci pe Aţică. Luati-i si pe UDMR, sint buni de pusi la rana !
    Nu-i uitati nici pe MRU, Placinta, Neamtu, Anastase ori Ridzi.
    Dar cel mai bun lucru, luati-i si pe Basescu si pe Udrea, va rog eu.
    Stau si ma intreb, de ce naiba v-ati mai caznit atita sa sustineti ca
    aia sint rai si dvs buni, cind ii puteati cere din prima lui Basescu
    prietenia si nu mai faceati alegeri.
    Ca sa fiti toti o familie mare si unita care suge de la ţîţele aceleiasi
    cotcodacitoare (sau licurici).

    Deci, scuzati-mi lungul dar necesarul excurs, intrebarea mea pentru dvs,
    vis-a-vis de ce ati spus apropo de razbunare la Gidea in emisiune este:
    pe citi dintre USL-istii de vaza va are Basescu la mina ?

  23. Considera-ma in cireada.
    Daca voiam un Bistos tesek si alti d’astia in parlament votam UDMR. Eu am votat ca Anastase boc udrea, mai ales base, titriplicii sa vada soarele printre bare (punct). Am votat pt ca dobitocul de Duta, vita cu morfina, sa petreaca macar o zi langa un canceros fara morfina care urla de durere 24 din 24. Ma cam doare in cot de “proiectele” pontiene, oricum dicteza EU+FMI orice politica economica. Am votat ca sa nu mai vad zegreni, motoci, danileti, morari si alte vite cu nasu’in suflet ca iau decizii care afecteaza viata a milioane de oameni. Intr-un cuvant am votat sa moara basismul. Dupa care a venit ponta, si neasteptat , de mana cu crin, sa imi explice mie, care urasc melteneala si targuiala, ca fara udmr nu se poate.
    Daca maine nu se paote fara udrea? Ca fara frunzaverde si jiji clar ca nu s-a putut…
    Eu cui ii cer sa imi dea votul inapoi, ca e in garantie.

  24. Corecteaza te rog! Ai votat strangand din buze o alianta asumata, pentru ca tu i-ai promovat la tv.

    Cei care au avut incredere in tine au votat stangand “din dinti”.

  25. Buna seara d-le Ciutacu,

    Nu sunteti dobitoc,sunteti un OM in toata firea.

    Cu tot respectul pentru Dvs.,
    IoanaP

  26. @mas: ai o parere extrem de idilica despre promovare
    @ソリン: nu ma alint deloc. sunt realmente dezgustat

  27. nu stiu pentru ce ati votat voi, dar eu am votat doar manat de ura, si am pus stampila pe cei care imi promiteau razbunare! Odata ce s-au vazut cu sacii in caruta, razbunatorii au devenit pacificatori, s-au lepadat de coltii cu care ii amenintau pe basisti si au inceput sa tuguie buzele !! Poate ca e cum spune Victor, suntem noi prea dobitoci ca sa intelegem “maretia politicii” (mai era un inapt de munca care ne invata cum e cu maretia dreptului…). Dar eu ma bucur ca is dobitoc, ca daca nu eram, poate imi permitea inteligenta sa inteleg maretia politica a lui Base, Boc, Macovei, Udrea, Anastase, Ridzi, etc… Si USL ar trebui sa priceapa ca PSL-istii au ajuns in halul in care au ajuns, pentru ca au fost foarte multi dobitoci care nu au reusit sa inteleaga “maretia politicii” portocalii…

  28. propaganda si propagandistii uslisti au devenit la fel de mizerabili ca si basistii la numai o zi dupa ce s-au vazut in fruntea praduielii

    iar voi doi acum cred ca le incurcati planurile

    p.s. la tapalaga te uiti doar daca vrei sa dai cu pumnul… altfel se numeste sadomasochism

  29. P.S Poti sa le spui liderilor USL sa o lase mai moale cu meritele, sa nu se mai laude ca oamenii le-au votat programele, ca nu le-a citit NIMENI! Votul e bazat pe un singur program, programul Antena3….(si desigur existentei lui Basescu)…

  30. Victore niciodata nu o sa imi permit sa te fac dobitoc. Ai foarte mare dreptate cu UDMR-ul de altfel Libralii in grup au confirmat-o. Pe mine ma doare ca lumea nu a iesit la vot. Cum dracului nu le pasa nu pot sa inteleg. Unii ingheata de frig in Februarie si dau un guvern jos si pe altii ii doare in cot. Mi se urca nervii la cap cind vad asa ceva. Eu conduc cite 2-3 ore sa votez si altii cu sectia la capul lor nu gasesc cinci minute sa se duca sa voteze.

  31. Ca un veritabil dobitoc ce sunt, le urez sa tranteasca doua propuneri de-ale presului, urmate de o dizolvare. Si voi pune iar stampila. Ca un dobitoc.

  32. BRAVO BRAVISISIMO VICTORE.Ai fost si tu si Badea ca BRAZII .Nu ca altii care au incepu sa-i scuze ca sa vezi ca sa crezi.EI AU FOST ALESI DE ROMANI PT ROMANI SA FACA POHTACE-O POHTESC ROMANII.Nu PPE,nu Barroso nicovala,Frau ss Merkel sau Viviane hoasca.Si nici Guitenstein sata zboara.Noi cu noi de restul ni se rupe.

  33. @Victor: vorba vine “alintare”; dobitoc e un
    cuvint aiurea folosit in contextul asta (ok, ok,
    e folosit la figurat).

  34. @Victoreee!
    Spune-i tu lu’ Ponta si lu’ Crin sa-l puna udmr-ul DIN NOU pe Cseke Attila ls sanatate!
    Vrem ca Cseke sa inchida DIN NOU cele 67 de spitale pe care le-a mai inchis odata iar din greseala le-au deschis cei din USL..
    Si sa nu uit, inca ceva legat de USL, mai spune-le ca sa faca guvern de uniune nationala: cite un ministru de la USL in brate cu unul de la PDL.
    In acest fel MRU poate introarce serviciul ridicandu-l in slavi pe Ponta la investitura la fel cum si Ponta i-a adus osanale lui MRU. Iar in final cei doi luandu-se de manute se pot duce sa se dea cu unguent pe trup, sa bea un snaps, sa fumeze babaroase si sa conduca tara reconciliata, sub privirea “inlacrimata” a matelotului hahaitor!

  35. Pentru ca a aruncat piatra in balta, USL trebuie sa fie foarte atent la consultarile cu UDMR. Se pedaleaza pe ideea ca nu trebuie sa punem semnul egal intre populatia maghiara si UDMR. Dar ma intreb, daca maghiarii cu drept de vot doreau sa voteze la referendum de ce au ascultat indemnurile UDMR, ale lui Orban si ale presedintelui nostru de a nu se prezenta la vot si din aceasta cauza nu s-a realizat cvorumul impus samavolnic si aprobat cu prea mare usurinta prin promulgarea legii respective? Trebuie sa le fim recunoscatori pentru asta si sa le aducem reprezentantii in guvern? Si atentie! Daca se va ajunge la alegeri parlamentare anticipate PP-DD va ajunge in frunte!

  36. 1.) Am mai spus cateva articole mai inainte ca Badea a sarit din baie. Eu zic sa nu ne grabim. Hai sa vedem Guvernul ca la lingurica ne doare cel mai tare. Cu UDMR-ul sunt niste “consultari”, politica este cu dialog. Si la Cotroceni sunt tot consultari. Asta nu inseamna ca trebuie sa-si insuseasca dorintele lui Basescu. Ok, or sa vorbeasca cu ungurii si or sa incerce sa ii tina aproape. Atata vreme cat nu exista cedari fundamentale se poate discuta oricand.
    Eu am votat sa scapam de Basescu dar si de gasca lui si astept sa vad suturile in fund. Mai am putina rabdare. Tot asa isterici erau cativa si asta vara cand l-au suspendat si s-a dovedit ca au facut-o prea devreme. Cred ca daca mai pregateau putin acuma eram cu presedinte nu cu guvernator.
    2.) Chiar esti sigur ca stiti voi exact pentru ce au votat toti aia 60% care au pus stampila pe USL. Eu unul stiu sigur doar pentru ce am votat eu. Despre nimeni altcineva nu bag mana in foc. Ba prdon, stiu pentru ce a votat Badea. A spus-o raspicat de multe ori, bravo lui. Asa si?

  37. Victor, Mircea – aveti toata stima mea. Am explodat cand l-am auzit pe Ponta, la 10 minute dupa anuntarea oficiala a victoriei, batandu-si joc de mine, de sperantele mele greu adunate sub titlul “e ultima oara cand..”, de onoarea mea si de cele cateva luni de stat in piata, in Brasov, suportand toate cele stiind ca acea manutza de oameni sunt de fapt facliile aprinse ale neamului. Datoriile pe care le avem fata de Europa sunt platite la zi – datorii pe care nu le-am fi avut daca nu am fi fost condusi de aceiasi oameni alesi azi – dar datoriile fata de poporul roman sunt neplatite de atata timp incat pare dintotdeauna. Pe acestia de azi i-am ales pentru felul lor talentat de a se bate cu pumnii in piept ca ei stiu de ele (de datorii) si ca le vor plati. Sunt atat de “pissed off” incat vreau in piata, vreau afara, vreau pancarte, vreau sa privesc jandarmi in ochi…vreau dreptate !

  38. Domnule Ciutacu, sunteti un dobitoc, la fel ca toti din tara asta care au votat cu USL crezand ca fac un gest corect, pozitiv. Iata ca nu. Puteti sa-mi spuneti si mie la fel!

  39. Cred ca nu vedem aceleasi lucruri…de unde atata manie? l-am urmarit si pe Badea in seara asta,”deja regreta daca Ponta e prim ministru,etc”…intr-adevar,omul a rostit o ineptie insa din ce vad ca se petrece momentan udmr NU va intra la guvernare dar voi tot o dati inainte pe acest subiect,mai mult voi il intretineti artificial decat Ponta…

  40. Putini vor fi cei care vor uita simpatiile voastre politice avand in vedere inversunarea si ura fatise fata de basisti. Multi ne vom asigura ca veti fi si voi urati atunci cand lucrurile vor merge rau. Si vor merge

  41. Am fost la vot, am stampilat energic si cu sange rece ambele buletine, considerand ca mi-am exercitat legal, democratic, moral si corect dreptul castigat prin sacrificul eroilor revolutiei din ’89. Daca stiam ca USL ne va sfida votul, cu siguranta optiunea mea ar fi inclinat balanta intr-o alta directie. Am realizat in vara, pe cand am fost sa votez (in carje, dupa o ligamentoplastie)demiterea putregaiului impostor, ca alegerea mea a fost flegmata, fara posibilitate de eschiva. Ma consider la fel de “dobitoc”, prin simplul fapt ca am crezut imposibila repetarea experientei dezgustatoare, si cred in genialitatea maximei celebre, enuntate de eminentul Mark Twain:”Daca votul nostru ar schimba ceva, nu am mai fi lasati sa votam”. Deasemenea, cred ca voi parasi cat de curand tarisoara asta, in care se intampla mictionarea pe un drept considerat democratic, dar care in realitate nu isi produce efectele benefice interesului general. Votul, in sensul intelesului deplin si pe sistemul securist(nu securizat), are adresabilitate prioritara in randul puhavilor, loazelor, arivistilor, hotilor, mincinosilor si penalitatilor inumane. Onoarea, in acceptiune politicia(nu)rista romaneasca, este doar un reper firav, fara valoare si lipsita de verticalitate incontestabila. In concluzie, sunt mai mult decat “dobitoc”, sunt penibil si imi detest alegerea stigmatizata duminica seara, 9 Decembrie 2012. Trist, foarte trist! Aveti, din partea mea, dle Ciutacu, o deosebita consideratie pentru tot ceea ce faceti! Multumesc divinitatii pentru faptul ca existati si ne mentineti neuronii in functiune!

  42. Buna seara,
    Eu cred ca vor face marche arrière si nu va fi nici un fel de alianta cu UDMR. Daca acest lucru se va întîmpla, cred dlor Ciutacu si Badea ca aveti un mare merit… In sfîrsit, nu sînt o specialista, este o doar o simpla parere

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.