Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Chiar puteţi să-mi spuneţi “dobitocule”

Chiar puteţi să-mi spuneţi “dobitocule”

UPDATE:  Propaganda portocalie funcţionează pe bază de unanimităţi. E ca la unitatea militară: “ordinul se execută, nu se discută”. Pe asta şi-a bazat ani de zile Băsescu succesele. Nimeni n-a mişcat în front, toţi au comunicat unitar. Nenorocirea e că-s irecuperabili. Pentru ei, orice ieşire din front e sigur o chestie de tactică. Mă uitam la nefericitul ăla de Tapalagă. El, în calitate de pudel al sacrei Macovei, nu poate concepe că, spre exemplu, Badea şi Ciutacu pot gândi diferit faţă de Tudor şi Stoicescu. Nu, tată, nu ştiu ce n-a obţinut Voiculescu la împărţire. Şi s-a gândit el, mogulul, în imensa-i viclenie, să folosească atacul tonomatelor şi lauda celuilalt fel de tonomate. Că doar n-or gândi vreunii cu capul lor. Îmi şi închipui o şedinţă la noi. Gâdea ne aliniază şi, din spatele geamului de criminalistică, Voiculescu ne studiază. Şi după aia decide: ăia doi dau în Ponta, că-s mai nervoşi, ăilalţi doi o dau pe invers. Rămân în rezervă Grecu şi Coman, care intră-n joc doar dacă se accidentează vreunul dintre titulari. Bârzilă se ţine neutră, iar seara, după un time-out, Dumitrescu-i pasează decisiv lui Gâdea şi se-nclină balanţa. Trist e că, în loc să-şi înnoade fashionist cămeşile la spate, astfel de oameni, injectaţi cu ură şi bolnavi de scenarită, fac sex şi se înmulţesc necontrolat. Ceea ce-i extrem de periculos pentru echilibrul omenirii

N-am votat nici (alianţă cu) UDMR, nici modificarea Constituţiei, nici reconciliere naţională-n Palatul Victoria. Am votat strângând din dinţi o alianţă politică asumată.


Există anumite specii de vieţuitoare care nu pricep de vorbă. Cărora trebuie să le desenezi. Inclusiv faptul că n-ai de gând să te sinucizi, fizic şi profesional.

Dat fiind că am înţeles de la televizor că numai dobitocii nu-s în stare să remarce măreţia lui Ponta şi geniala lui mişcare politică, puteţi să-mi spuneţi “dobitocule”.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

154 thoughts on “Chiar puteţi să-mi spuneţi “dobitocule”

  1. In niciun caz. Principiile tale sunt solide si imbatabile. Ca si “scopul scuza mijloacele”. In politica, si nu doar in politica, istoria ii retine doar pe invingatori, niciodata (sau doar la “si altele”) metodele folosite sau conjuncturile. Cand adversarul tau apeleaza la toate tertipurile posibile si castiga TOATE bataliile (sau daca nu le castiga macar iti blocheaza tie victoria) e foarte neproductiv sa te ghidezi doar dupa principii. Ponta actioneaza amoral, nu imoral. Basescu nu s-a impiedicat niciodata de moralitate, si-a injunghiat pe la spate toti aliatii si a calcat pe toate cadavrele intalnite in cale. Cu un astfel de adversar nicio precautie nu e inutila.
    Nu, nu esti dobitoc, in niciun caz, si rolul tau, ca jurnalist, e sa urli atunci cand principiile sunt terfelite de politicieni, oricat de simpatici ti-ar fi acestia. Pe de alta parte, daca politicienii ar fi niste tipi principiali, care ar mai fi rolul vostru, al ziaristilor?

  2. Dl.Ciutacu, dvs. si M.Badea nu va dati seama, pentru ca sunteti inca infierbantati dupa alegeri. Dar noi trebuie sa facem alianta cu UDMR-ul. Vreti sa ramanem fara bani de pensii si salarii?

  3. @pastrama ovidiu: pe tine te-au transferat de la propaganda basista sau asta-i noua linie de comunicare, de cand e Ivan purtator de cuvant?

  4. A, si sa nu uit: cred ca toti am fost la vot pentru a-l sanctiona pe Basescu si regimul sau. Daca prin votul de duminica am reusit sa-i dam lovitura decisiva (sper ca da!) atunci nu am fost degeaba la vot, am obtinut (aproape) tot ce ne-am dorit.

  5. Adica au nevoie de UDMR ca mesager la Bruxelles?Pai de aici sa inteleg ca ei nu sunt in stare sa se descurce singuri?Atunci ce cauta la Guvernare???Oricare din scuzele cu care vin sunt ca nuca-n perete…Daca e doar o chestiune de imagine pt UE,pai atunci hai s-o scurtam,sa propuna USL un prim ministru de la UDMR si am rezolvat-o 😀

  6. Era de anticipat o astfel de miscare “politica” din partea lui VP. Si cred ca Basescu i-a intins latul cu maestrie…Sau poate ca jocul a fost facut de la suspendarea din vara?!

  7. singurul repros pe care indraznesc sa-l fac,este ca atat dvs. cat si d-l Badea,sunteti un pic,prea impulsivi, putina diplomatie,nu strica…in rest,toata simpatia mea…

  8. @Adi: absolut, e aproape dat jos Base =)))))
    @silvia dumitrescu: trebuia sa le spunem domnilor tradatori si mincinosi?

  9. @silvia dumitrescu impulsiv cand incerci sa te stergi de lichidul vascos primit in fata?! Eu gasesc motivate iesirile lor si cred ca sunt singurii “jurnalisti” care au o pozitie definita si nu sunt influentati de jocurile policite…

  10. @Adi
    eu prin votul de duminica nu mi-am dorit sa ii vad pe toti hotii PDL din nou in Parlament
    nici sa vad din nou UDMR la Guvernare
    nici sa vad cum ma mint alesii a doua zi
    la mizeriile astea incepe sa mi se rupa de soarta lui base,daca il dau jos sau nu

    nu am votat doar anti Base…totusi,te astepti sa si faca ceva pt tara (:D)
    dar speranta e pentru prosti,nu?!

  11. s-a cam grabit Antena 3 ieri sa-i puna pe TV pe cei care i-au invins pe Blaga, Anastase…
    Uite ca pana la urma n-au intrat in parlament

  12. Ma refer la regimul lui. Daca-i tai mainile n-are ce face. Aminteste-ti cum era in vremea lui Tariceanu, cand avea in spate si sprijinul electoratului. Mie mi-e suficient sa-l stiu blocat la Cotroceni. Pe urma, dupa cum vezi, am pus si un semn de intrebare in paranteza (acel “sper ca da”).

  13. Am si eu o intrebare….ce anume se schimba in viata MEA de cetatean care nu fac politica si nu am interesul de a fura statul daca pica Base si vine Crin de ex?
    Moaca de pe ecranul TV?
    Chiar e o intrebare sincera si a nu se intelege ca oi fi devenit peste noapte vreun fan Base,locul lui e la parnaie dupa parerea mea

  14. Inca o dezamagire din partea celor de la USL,dupa cea de la referendum.Se pare ca si aceste alegeri nu vor schimba mare lucru in Romania.Dupa tot ceea ce vad ca se-ntampla dupa aceste alegeri,am impresia ca totul s-a jucat inainte.Mai exact cred ca cei de la USL,au ajuns la o-ntelegere cu Basescu fara ca noi sa stim.Mai exact Basescu stiind ca USL-ul va castiga detasat a facut tot acest taraboi in campanie ca sa poata negocia cu cei de la USL.Conditiile lui Basescu cred, ca sa-l numeasca pe Ponta premier au fost sa se asigure ca acestia nu-l vor suspenda pana la terminarea mandatului si ca vor baga UDMR-ul la guvernare(deoarece cred ca le-a promis acestora acest lucru dupa ce l-au ajutat la referendum).Ponta sa se vada premier din nou a acceptat tot la fel cum a acceptat si lista de la Barosso.ARD-ul si PDL-ul nu vor avea nimic de obiectat cu conditia ca dupa redistribuire toti liderii importanti din aceasta alianta sa se regaseasca in noul parlament,ceea ce s-a cam si intamplat.Concluzie:toti politicienii au avut de castigat de la aceste alegeri mai putin,noi fraierii care votam.

  15. o mai dam mult pe langa gard?! psd+unpr+minoritati+ce mai ciupeste de la PPDD si PDL+eventual UDMR vor sa guverneze fara PNL si in 2014 sa-l bage pe dom doctor la prezidentiale. oricum totul se va schimba in 2014. Crin nu prea o sa fie de acord cu modificarea constitutiei in sensul reducerii drastice a atributiilor prezidentiale. asa ca PSD se pregateste sa arunce PNL peste bord. doar ca nu o spune cu glas tare

  16. Daca nu ar fi fost interventiile si aparitiile dvs,ale lui M. Badea si ale doamnei Grecu(deocamdata eu atat am identificat),zau ca as fi spus ca ma uit la alt post tv,nu la A3.
    Si eu sunt un “dobitoc” care nu intelege rationamentul acestui rahat aruncat in cei care le-au dat votul.
    Si mai mult,acum se iau la intrecere cu baselu in incercarea de a ne prezenta un rahat drept prajitura…care o mai fi diferenta intre ei si ala cu pixelu’ albastru?

  17. this video has been removed because it is too long (referitor la primul link youtube).. cenzura ceva?

  18. ce inteligenta superioara… Cum si-a dat el seama imediat dupa ce si-a vazut sacii in caruta , ca va deveni un mare lider “zonal” vorba lui Emil Constantinescu – alt mare lider.
    Deci e simplu.Am terminat cu prostimea , acum incep jocurile noastre pe care “dobitocii” nu le inteleg.
    Cu toate ca inteleg eu prea bine ce doreste Maria Sa Victor , ma declar si eu un MARE DOBITOC, ca am votat in spiritul liberal ce ma caracterizeaza – adica votai o ditamai Stanga.

  19. Oare de ce am aceasi senzatie de neputinta ,ca dupa referendum?
    Si astia si-au bagat picioarele in votul nostru. Mai urmeaza prima vizita oficiala a lui Ponta(in calitate de p. ministru re-desemnat) la Viktor Orban si ,de ce nu ,intrara USL in PPE.

  20. Eu nu am votat pentru un guvern de “uniune nationala” al PSD-istului George Maior, in care sa se-adune competentii Udrea, MRU, DD, Orban, Tariceanu si niscai UDMR-isti. Mai bine sa fie UDMR-istii cu Ponta, ca sa stie si tradatorii din PNL ca decapitarea conducatorilor dupa castigarea razboiului nu le aduce niciun avantaj.

  21. Victore m-am chinuit o juma de ora sa scriu ceva inteligent si dupa ce am postat observai ca nu apare la comentarii. asa ca rezum scurt – ma declar si eu un MARE DOBITOC

  22. @Simona: scuteste-ma cu propaganda pesedista proasta. deocamdata voi sunteti tradatorii. iar faimosul domn Maior e nasul nu mai putin faimosului domn Ponta. care a anuntat din vreme ca nu-l schimba

  23. eu n-am votat din cauza ca mirosea de la o posta a tradare inca dupa referendum ;adica scoti 70000 de oameni sa-ti prezinti candidatii si nu poti sa-i scoti cand rezultatul referendumului unde am participat depindea de 9 oameni +sa accepti cvorum poate ar fi trebuit si la alegerile astea cvorum ca poate nu mai intrau toti la gramada in Parlament acum ; UDMR-istii sunt in cardasie cu astia si-i prostesc pe-ai lor cu autonomie never gonna happen’ pentru ca se defriseaza mai usor padurile cu maimutoii astia de la conducere .

  24. E bine de lamurit acum anumite neintelegeri si inteleg vehementa ta dar nu am auzit pusa problema unei aliante politice ci doar a unor convorbiri parlamentare.Imi suna in cap The winner take it all,sper ca am scris bine,pe principiul asta au mers si ailalti cu ciocu’mic si au dat-o in…strapontina!E bine sa sune clopotelul din cand in cand acum cand n-avem opozitie!Cum ii este mai bine unui campion,singur cu trofeul pe un raft prafuit sau impreuna cu sustinatorii savurand gloria?!Filozofie curata…!N-am sa-ti spun niciodata asa,imi place stilul,dar poate daca ai desena… as intelege si l-as vedea in JN!!!

  25. Victor Ciutacu :de acord,trebuia sa le spuneti,dar mai cred,, ca nici o clipa,Victor Ponta cu un asa rezultat in spate,nu a dorit UDMR la guvernare,a fost un joc de imagine pt. a inchide gura PPE,care ar fi strigat din nou,ca 70% este mult prea mult,bla,bla,bla… Ce zici,as putea avea dreptate ?

  26. @silvia
    nu PPE sunt cei care i-au votat,nu pe ei tb sa ii multumeasca
    daca si USl face compromisuri urate pt a fi pe placul PPE/UE,cu ce se deosebesc de PDL/Base?

  27. N-am cuvinte sa spun cum am votat pe 9 decembrie: am strans din dinti, am inghitit cu ciuda si am pus stampila pe USL. Pentru ca ii stiu foarte bine pe cei pe care am pus stampila si in veci n-as fi pus-o daca n-ar fi fost “proiectul” USL: “jos Basescu si ai lui”. Si-acu’ ce aflu?! UDMR ?! Aaaa, aiasta nu se poate !

  28. Salutari de peste mari si tari !

    Domn Ciutacu, eu m-am lamurit de toti si toate, nu m-ar mira ca presedintele sa ne tranteasca un prim ministru din UDMR, un fel de Obama din Romania.

    Of, of, mai, mai…

    Numai bine si sanatate.

  29. Te inteleg, Victor Ciutacu.
    Insa aminteste-ti ca modificarea Constitutiei era o parte consistenta din oferta electorala USL. Deci, am votat toti modificarea Constitutiei.
    Eu nu pot uita nici tradarea UDMR din 2004, nici absenteismul abject de la referendumul din vara…insa vreau modificarea Constitutiei intr-un context politic cat mai suportiv cu putinta.
    Pot sa inghit UDMR in majoritatea constitutional-parlamentara, dar nu in guvern, cu ministri si secretari de stat.
    Ce-mi este imposibil sa inghit este UNPR si fuziunea cu mizeria politica respectiva. Asta imi este peste poate!Si cu asta Ponta o sa aiba probleme mari de la cei care au luat doar picioare in gura prin tara in anii din urma…

    Victor, tu si alti cativa jurnalisti (putini, oricum!) v-ati asumat pozitii publice teribil de incomode si chiar riscante in ultimii 7-8 ani. Mult mai riscante si mai stresante decat o majoritate a politicienilor din opozitie, daca nu-i punem la socoteala pe unii care si-au pierdut libertatea. Aveti toata admiratia mea si respectul!
    Ticalosii “deontologi” v-au transformat in substantive comune, ati inghitit fluvii de dejectie morala…a fost mai mult decat as fi putut suporta eu.
    De aceea, ai dreptul sa fii oricat de sever in judecarea USL si a politicienilor respectivi. Ti-ai castigat acest drept.Dar nu mai spune ca nu ai votat pentru modificarea Constitutiei. E necesara modificarea, nebunul din deal ne-a demonstrat asta.
    Altfel, sa stam cu ochii pe baietii de 70%, sa nu-si piarda uzul ratiunii.

    Pentru rezistenta din acesti ani negri de basism, ai multumirile mele si ale familiei mele. Sa fim atenti la USL, sa-i atentionam fara mila si fara rezerve cand gresesc, sa nu dezarmam. Am avut vreodata naivitatea sa credem ca nu sunt si ei politicieni dedulciti la broate pe burta goala?! Nu.
    Ochii pe ei ca sa ne pastram victoria “noastra”. Adica, puterea de a-i aduce in fata decontului politic.

  30. victor, nu esti singurul care nu a inteles “miscarea” lui ponta … asa ca suntem mai multi “dobitoci”

  31. Prin 2004 aveam 18 ani si tocmai ma inscrisesem in PNL pregatit sa ies in strada daca pierdea Basescu alegerile din simplul motiv ca Nastase devenise un soi de imparat pe plaiurile meltenesti iar PSD reinventase partidul-stat.

    In 2012 am iesit in strada din fix aceleas motive doar ca numai era Nastase ci Basescu pe post de fanariot dambovitean.

    Acum dupa alegeri iese Ponta si a 2-a oara ne arata noua astora care nu suntem morti dupa USL dar pur si simplu nu-i mai suportam pe Basescu & co ca nu doar ca nu da doi bani pe noi dar mai ales ca este un FSNist sub acoperire – prima data fiind cazul discursului monumental de la inaugurarea lui Ungureanu.

    Multi, foarte multi romani au votat nu ca sa fie bine ci ca sa fie rau – mult rau pt toti cei care au sprijinit puterea basista.

    Sa fie clar Basescu a devenit un mini-dictator numai si numai pentru ca multi parlamentari cu natura umana de slugi l-au ajutat – printre ei si UDMR-isti. Asta toti ar fi cazul sa fie trasi pe dreapta un numar bun de ani.

    Insa Ponta – inspaimantat din pct. meu de vedere de exit-poluri – se arunca repede si anunta ca UDMR-ul numai e rau – e bun si ca in principiu sa facem hora mare cat mai multi.

    Povestile cu consultarile si discutiile pre-alegeri tin pt aia care au creierul de gaina. Astia s-au panicat si atat. Iar acum fiind muieri nu barbati politici o dau cotita – ca domle noi vorbisem demult despre consultari si ca oricum in principiu UDMR-ul e bun si colaborarea e buna. E zau!

    A si inca ceva – toti il lauda pe Antonescu pt ca a obtinut marele scor mare la alegeri pt PNL.

    Hai sa ne uitam la cifre – PNL-ul sub Tariceanu avea cam 20% in Parlament dupa alegerile din 2008. Dupa 4 ani de basism si pe fondul unui val de ura absoluta fata de Basescu si PDL Antonescu (un excelent orator cu buna priza la public) a reusit performanta de a obtine circa 26-27% in Parlament pentru PNL.

    Mare mare mare performanta frate.

    Repet dupa 4 ani de basism si pe fondul unui val de ura a populatiei care ar fi votat si maimuta de la zoo daca vena cu programu’ “Jos Basescu” marele om politic Antonescu a adus PNL-ului inca 6% peste ce avea Tariceanu in 2008.

    Mai e ceva de zis?

  32. @mamica lui David: stai linistit ca pentru tine/mine nu se va schimba nimic. Din buzunarul tau se va fura cel putin la fel de mult doar ca se schimba din nou culoarea politica a hotilor. Cine isi face sperante ca va trai sa vada Romania o tara civilizata viseaza frumos.

  33. victor, buna seara.

    te rog sa ne spui, la teveu, cine poarta vina intrarii in parlament a muhaielelor pedeliste.

    aseara cand m-am culcat, flutur, boagiu, blaga, ungureanu, vass etc nu erau parlamentari. azi, hait, vad pe site-ul antenei ca “la redistribuire” au devenit parlamentari.

    cine poarta vina acestei legi antidemocratice? eu, cetatean, am fost la vot pt a-i sanctiona, ei au devenit, peste noapte, parlamentari?

    cumva au premeditat o astfel de lege? daca da, curtea constitutionala nu trebuie demisa in bloc pt ca a declarat legea uninominalului, propusa de usl, in vara, neconstitutionala?

    aceste lucruri nu trebuie trecute cu vederea de usl, pt ca noi, cetatenii, va trebui sa-i tinem in carca pe acesti infractori politici!

    merci

  34. @femina: PNL, care a facut legea asta acum patru ani; cu sprijin parlamentar PSD

  35. victore, am luat cu totii teapa votand usl! am strans din dinti votand odata cu usl si unpr, am strans din dinti votand curvele si amantlacul unor penali, am strans din dinti votand derbedei care au muncit 25 de ore din 24 pe zi facand avere numai cu bani de stat, fasificatori de cvuri si mtomani notorii, care au relatii cu secretarele lor si isi numesc amantele prin functii prin diaspora precum dan sova, un bolnav psihic inainte de toate, am strans din dinti cand am votat puscariabili si fosti pusacariasi, am inteles ca e trenul lor, al tuturor, dar am votat gandidu-ma ca pot face cevaz pt noi si nu numai pt fundurile lor! ponta e un egoist si idiot care inainte de interesul national, primul gand e la interesul lor ca vor ei sa il izoleze pe baselu si sa fie cu orice pret numir premier!! bai, treziti-va! ponta e un tampit umflat in pene si pazit la orice pas de galbejita aia de daciana care si-a pus prietena consiliera la el la cabinet sa il pazeasca pas cu pas, o femeie bolnava cu capul si asta, are si ea o grija, i-l f..ra dreaq pe victor! huo, nemernicilor~! nu mai luam noi teapa data viitoare, dar pt a va da jos si poe voi vom iesi si mai multi in strada!!! imi e rusine ca am girat nist tampiti!sun si eu la fel de dobitoc!!nu is nici astia cu nimic mai buni!

  36. sunt un dobitoc, nu am inteles nimic si merit sa-si bata joc de mine si alianta de la putere, asa cum si-au batut joc si portocalii. numai ca suntem multi care nu am votat actuala coalitie, ci contra portocaliilor, si nu ne-am asteptat atat de repede sa regretam…ce sa-i faci daca suntem dobitoci?

  37. domnule ciutacu, am uitat sa va spun ca aveti toata admiratia si respectul nostru si dl m.badea, de asemenea si suntem alatutri de dvs oriunde veti merge, pt ca aveti principii si consecventa si sange in instalatii sa spuneti adevarul cu orice pret! putini din presa mai sunt asa . cu coloana!!! mult respect! vom vedea ce fac si astia si astia, dar mi-e ca nimic bun, dupa cum au inceput….Sa nu uitam si cum am luat teapa cu referendumul din vara…. can victoras nu s-a mai batut pt noi, ci a venit cu listuta de la bruxelles. inimaginabil, cum istoria asta va ramane scrisa tot de ticalosi, ca viteji nu mai exista! cum ajung la putere, nu se mai lasa dusi de acolo! nu mai vreau sa ,mergem in genunchi si sa ne-o traga toti pe unde pot! nu mai vrem! ne-am saturat!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.