Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Chiar mai are vreun rost să mă dezbrac?

Chiar mai are vreun rost să mă dezbrac?

Motto: …Consiliul Concurentilor (Laura Chiriac, Realitatea TV)

Cand eram eu pusti si ma prefaceam a juca fotbal, cand intalneam unii slabi, venea vedeta si intreba: “Mai are vreun rost sa ma dezbrac?” Aseara, dupa o tacere de vreo luna, am revenit ca invitat la “Sinteza zilei”. Si am concurat – nu-i asa? – cu “Fetele Cotidianului”. Cifrele comparative de audienta cred ca spun totul. Dat fiind ca deseara mai bagam un episod din serialul clasic Echipa castigatoare nu se schimba niciodata, va intreb pe voi daca are vreun rost sa ma dezbrac. Stau in trening pe margine si intru la nevoie sau le dam doua-trei si dupa aia jucam numai la misto? Cand sa incepem sa le-o dam printre picioare?

UPDATE: Blonda spune cam asa: “Zic ce zisei si la telefon: stirea nu e atat ca ai batut Realitatea, ci ca ati sters pe jos si cu telenovelele de pe Acasa. That’s breaking news! :))” Zau ca n-am motive s-o contrazic.

P.S. In privinta povestii cu Huidu, in contextul in care tu-i comentezi prestatia publica televizata, iar el te-njura de mama, nu cred ca mai e ceva de comentat. E mai eficient sa lasi omul sa-si dea singur palme, sa se enerveze singur in oglinda si sa se autoiluzioneze ca parerea lui chiar conteaza.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

61 thoughts on “Chiar mai are vreun rost să mă dezbrac?

  1. Domnule Ciutacu….dar lasati domne’ sa traiasca si Moraru :)) ce?… el nu e om? Sa-i dorim sa-l depaseasca pe Diaconescu la puncte….ba chiar sa ii fure publicul!!!

  2. Domnu incearca sa nu te mai lauzi cu audientele astea si aroganta ta, esti exact ca becali doar ca un pic mai inteligent….

  3. “@ionut miroiu: voi, labeunu, aveti sarcina sa postati pentru binele lu’ Moraru?”

    hihihi
    absolut genial !

  4. Problema emisiunilor de seara atat la antena3 cat si la realitatea este ca se prezinta “grupuri” de analisti care au toti in 99% din timp aceeasi orientare si emisiunile devin un fel de executii la adresa unor evenimente sau oameni. Mie sincer mi-ar placea sa vad emisiuni la care se prezinta doua tabere si se dezbat cu adevarat chestiunile zilei pentru ca in momentul de fata parca invitatii se bat sa explice cat mai bine “concluzia” discutata si stabilita inainte de emisiune.
    Cat de despre audiente, la nivelul de procente la care se discuta, eu as tacea. Exact cum ati spus:”ca atunci cand erati pusti”.

  5. Wow ce rating are TVR-ul…., la rating-ul asta ei mai cer si taxa tv ? `ratz ai dracu de hoti 🙂

  6. Ce scarba imi este de ratingurile astea “ridicari in slavi” pentru un trust cu o tenta politica pro 100% cu felix motanul incaltat. Din cauza acesteti tente am inceput de mult timp .. sa mai ma uit la emisiunile acestea cu tenta securista

  7. Da ce s-ntampla domne’ cu blogu lu’ Huidu ca de ieri nu mai e accesibil. Nu mai face fata serveru’ la atatia vizitatori si comentarii?

  8. ORICUM,SINTEZA ZILEI,VORBE GRELE SI IN GURA PRESEI SINT LIDERI DE PIATA!!! ASA CA…!!!

  9. Sunteti mult prea infatuat pentru gustul meu, domnule Ciutacu! Este o simpla parere si atat. Iar treaba cu rating-ul nu-mi miroase a bine, fiind o lauda de sine. Oricum nu cred ca va intereseaza prea mult asa ca “i just say”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.