Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Chiar mai are vreun rost să mă dezbrac?

Chiar mai are vreun rost să mă dezbrac?

Motto: …Consiliul Concurentilor (Laura Chiriac, Realitatea TV)

Cand eram eu pusti si ma prefaceam a juca fotbal, cand intalneam unii slabi, venea vedeta si intreba: “Mai are vreun rost sa ma dezbrac?” Aseara, dupa o tacere de vreo luna, am revenit ca invitat la “Sinteza zilei”. Si am concurat – nu-i asa? – cu “Fetele Cotidianului”. Cifrele comparative de audienta cred ca spun totul. Dat fiind ca deseara mai bagam un episod din serialul clasic Echipa castigatoare nu se schimba niciodata, va intreb pe voi daca are vreun rost sa ma dezbrac. Stau in trening pe margine si intru la nevoie sau le dam doua-trei si dupa aia jucam numai la misto? Cand sa incepem sa le-o dam printre picioare?

UPDATE: Blonda spune cam asa: “Zic ce zisei si la telefon: stirea nu e atat ca ai batut Realitatea, ci ca ati sters pe jos si cu telenovelele de pe Acasa. That’s breaking news! :))” Zau ca n-am motive s-o contrazic.

P.S. In privinta povestii cu Huidu, in contextul in care tu-i comentezi prestatia publica televizata, iar el te-njura de mama, nu cred ca mai e ceva de comentat. E mai eficient sa lasi omul sa-si dea singur palme, sa se enerveze singur in oglinda si sa se autoiluzioneze ca parerea lui chiar conteaza.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

61 thoughts on “Chiar mai are vreun rost să mă dezbrac?

  1. La fundu’ gol. La noi in cartier pe vremuri le luam si tenisii dupa asa o bataie , adu-le aminte mai des faza cu “Echipa castigatoare…” amicilor din A2/3 😉

  2. @Nea Victore,

    Parerea mea e ca ai putea sa te deschei la vreo 2-3 nasturi sau chiar pan’ la buric ca altfel te critica Huidu cum il critica pe Mircea Badea cu freza. Ia si tu exemplu de la el si trage-ti si niste camasi de lautar ca nu esti deloc trendy-fancy. :))))

  3. te vrem dezbracat.. se stie numai din povesti de ciomagul lui ciutacu, avem nevoie si de confirmare :))

  4. Zic ce zisei si la telefon: stirea nu e atat ca ai batut Realitatea, ci ca ati sters pe jos si cu telenovelele de pe Acasa. That’s breaking news! :))

  5. N-are rost sã te dezbraci, da’ potzi sã-ti scoti pãlãria în fatza lui Mircea Badea, pentru cã la ce reclamã ti-a fãcut (e drept cã mai ales asearã 😉
    cred si eu cã esti sky rocketing… … …

    🙂

  6. Foarte adevărat ! Felicitări !
    Daaaaaar,doar daca eşti tu invitat in Sinteză se produc astfel de cifre.
    Ultima perioadă a fost cam proastă la Sinteză,nu prea aţi arătat rating-urile nici tu,nici Gâdea,nici Badea.
    Nu o lua ca reproş,nu te certam,e doar o constatare.
    Sper sa-şi revina Sinteza,ar fi păcat să urce doar cînd eşti matale în studio.

  7. De ce nu dai si audienta OTV-ului? Te simti cumva ca e pe undeva acelasi stil? Sper sa nu-mi spui ca nu concurezi cu OTV-ul ca nu e de nisa (sic!) ci cu Realitatea. Posturile pot sa fie de aceeasi nisa, dar emisiunile ba: un canal de stiri poate sa transmita chiar si meciuri sau filme sexy, etc..
    Insa smecheria e alta; si asa ajung si la razboiul cu Huidu: banii vin din publicitate; degeaba ai rating total per emisiune bun, daca la publicitate schimbi postul sau nu esti atent la reclama.
    Banii grei vin de la radio, mai ales in intervalul cand lumea merge la servici si asculta plictisita si dornica de umor pe carcotasi; mai ales de cand au plecat de la Radio 21 Morar si Buzdugan, acum le e greu sa recupereze.
    Deci e vorba de bani, asa cum zice Badea cand politicienii se cearta in mod penibil si pueril; insa si el face la fel; tot taraboiul este de promovare sau discreditare a celor doua cupluri umoristice pe segmentul orar in care curg banii; deoarece mult mai rar schimbi postul de radio in timpul reclamei, si esti si mai atent…deci se plateste la greu…

  8. In privinta povestii cu Huidu, stimate domn, pe langa a comenta prestatia sa publica televizata, ati denumit niste fete “borfeturi”. Variantele sunt doua: ori le cunoasteti la un nivel foarte, foarte personal (pe toate 4, ca sa functioneze generalizarea), caz in care suntem nevoiti sa va credem pe cuvant, ori sunteti doar un golan.

  9. parerea mea desprea toata tarasenia asta cu hUIDU …
    1.emisiuni gen cronica nu mai au audienta iar el marele jurnalist a vrut sa -si demonstreze k poate sa faca si altcva …sa stea la ale lui
    2.sunt student la jurnalism dar tot vad k zi d zi apar noi jurnalist care nu mai pot de dragul tarisoarei..mor de ea
    3.campania inceputa de antena2 si antena3 asta cu lupta anti-politica mai acum 2 ani chiar a prins si acum toti vor sa o copieze…..copia nu are valoare baieti
    4. am dreptate dle CIUTACU?….THE BEST

  10. Prin crîşme încă se mai poate auzi o expresie clasică: “Bă, te legi de salariu’ meu?”

    Domnule Victor, un lucru trebuie recunoscut: subiectul e brici! Şi ştim cine este Figaro…

  11. …da, misterule ,dar vorba lu bancu ala a lu mircea b.(de la best sau de la badea,ca-i acelasi number one all over the world)…”multumesc ,mircea!!!) (asta e raspunsul corect la intrebarea din banc ( dar si din viata …) ca “ce zice o femeie dupa o noapte plina de orgasme adevarate” nu simulate ca la alti impotenti…(mental?) … oricum succes misteriosule si…mergi pe…mina lu mb (ca el stie cum se mai traieste in ro …inca)

  12. Am fost convins ca oarece neintelegeri au facut ca-n ultima vreme sa nu va mai alaturati echipei, de acum incolo insa nu mai stati pe ganduri, si nu-l uitati nici pe dl teodorescu!! E atat de palcut sa va aud cand ziceti: “cu mine va revedeti peste cateva minute la sinteza zilei…”. Felicitari si va asteptam!

  13. @luptatorul – ce e prietene nu mai ai loc pe celalat topic sa te exprimi ? tu ai pune niste minore sa danseze dezbracate asa cum o fac la TV doar pentru ca Huiu si compania pierd puncte de rating ?

    mai mult nu au avut bunul simt sa le includa in echipa lor :

    http://www.carcotasii.ro/echipa/

    E o diferenta imensa intre Ciutacu si Huidu cam aceeasi diferenta intre o Dacia si un Mercedes . e vorba de calitate. trebuie sa fii suficient de inteligent ca sa-l apreciezi pe Ciutacu care are si el deviieri clare de la “normalitate” cand il apuca exagerarile.

    revin cu intrebarea mea obsesiva :
    “ce reprezinta prima coloana din tabel ?”

  14. Domnule Ciutacu, noi, gibonii si babuinii de pretutindeni, stiind ca sunteti bun prieten cu Mircea Badea, va rugam respectuos sa-l convingeti pe acesta sa-si deschida un blog, pentru ca nu mai avem de cine sa radem si suntem foarte tristi din cauza asta.
    Va multumim anticipat !

  15. @Ciutacu
    hauleuuuu dar ce se intampla la postul ala de au cifrele alea imense la rating ?
    e cumva vreun club al manelistilor ?

    merci pt. raspuns.

  16. nu,nu are nici un rost sa te dezbraci…chiar te rog nu te dezbracă…incearca sa-ti reprimi astfel de porniri,asta de vrei sa-ti ramana audienta in erecție…

  17. @ bubu,

    ştiu ca întrebai serios,de aia am şi făcut gluma,pentru că am vazut că ai întrebat de 3 ori.
    pe de altă parte,interesante cifrele de pe prima coloana.
    transmite-n toată lumea total tv ăsta ?
    că la mine-n cartier nu se prinde.
    serios vorbesc,nu ştiu ce e cu postul ăsta şi ce acoperire are.

  18. cred ca a picat in sfarsit fisa la dobitocul de mine
    TTV = total adica tot … iar tabelul este incomplet adica lipsesc televiziuni…pentru ca adunasem eu cifrele pe linie dar dadeau mult sub TTV … iar ca sa fie televiziune cu rating-ul ala … mai greu

    ehh PDL-istilor vedeti fac progrese…

  19. ouau,degeaba ai pus audientele ca romanii astia habr nu au la ce se refera! se vede ca nu se prea uita la badea,”taranu'” explica destul de bine cum sta treaba cand le dadea pe post! Cat despre Huidu uita-te la cronica maine seara…si zi asa:”uite mama ma vad la tv”:))

  20. Fratilor……..voi sunteti normali???Ma refer aici si la Ciutacu si la Huidu.Dupa parerea mea ori nu aveti ce face,din lipsa de subiecte, ori doriti sa iesiti in fata dupa exemplul tabloidelor.Nu sunt un simpatizant infocat al niciuneia dintre parti insa genul asta de paruiala imi provoaca repulsie.E drept ca ”scandalul” mi-a atras atentia, tinand cont de faptul ca este pentru prima data cand accesez un blog.Imi parea penibil si ”schimbul de replici” dintre Badea si Huidu insa era cat de cat de inteles din anumite puncte de vedere (amandoi sunt frustrati, amandoi se cred frumosi, destepti,….. si creatori de opinii) insa nu credeam sa-l vad vreodata pe Maestrul Ciutacu angrenat intr-o astfel de penibilitate.Toata lumea are dreptul la o parere legata de orice subiect indiferent daca se numeste Huidu,Ciutacu sau Om_normal:)).In alta ordine de idei :1)fetele respective(borfeturile) nu au saracele nici o vina si chiar nu inteleg de ce trebuie jignite;2)Cronica este realizata pe un format cumparat si nu copiat, ca si multe alte emisiuni de la antene;3)ambii protagonisti,atat Huidu cat si Ciutacu, au culoare politica…ca aproape toata lumea.Sa nu uitam ca exista si in Antena un ”regulament” destul de in amanunt realizat,care va spune ce si cum sa dezbateti,in cine sa ”loviti” si in cine nu,ba chiar din ce unghi sa fie filmat Nea’ Voiculescu ca sa nu para prea batran sau cu nasul prea mare:))***Asta e pe bune***;4)treaba cu socru senator nu tre’ sa fie neaparat un plus,din cate stiu pentru Huidu este chiar un mare minus.
    La final:Sper ca Dl. Ciutacu sa revina la ziaristica de buna clasa ca sa ma pot uita si eu la o emisiune cumsecade.Cred ca exista destui ”clauni” in jurnalismul romanesc care isi umplu timpul cu astfel de aberatii.Sa ma scuzati draga domnule Ciutacu daca am ”sarit cumva calul”.
    Cu deosebita stima,
    Eu…..om_normal.

  21. @everybody: nu ma intereseaza nici viata personala a lui Huidu si nici macar repercusiunile din emisiunea lor. am mai facut obiectul mistourilor ieftine, nu ma impresioneaza. eu nu-mi folosesc emisiunea la reglari de conturi. daca exista portocale la el, ne batem in blouguri. da’ nu stiu daca risca…

  22. Chiar nu va pune pe ginduri in nici un fel faptul ca sinteti obsedati, la Antene, de “concurenta” cu Realitatea, in vreme ce aia de la Realitatea nu sint obsedati de “concurenta” cu voi? O concurenta falsa, oricum, pentru ca cine se uita acolo nu se va uita decit din greseala aici, si reciproc. Nu aveti acelasi public-tinta, e asa de greu de acceptat asta?

  23. Felicitari!Pastrati aceeasi decenta si nu va dezbracati de…caracter! Daca lumea a mutat canalu’ pe Antena 3 este pentru ca sunteti in asentimentu’ ei.Vrea sa auda ceea ce-si doreste,asta-i adevarul si nu sondajele de opinie mincinoase.
    Unde e perioada de timp, in tabel?

  24. Ar fi culmea sa fie aia sa fie obsedatzi de audientza…..Care audientza?! Aia de 1 si un strop….

  25. @Om_normal:
    demonstraza te rog,
    afirmatia asta :
    “.Sa nu uitam ca exista si in Antena un ”regulament” destul de in amanunt realizat,care va spune ce si cum sa dezbateti,in cine sa ”loviti” si in cine nu,ba chiar din ce unghi sa fie filmat Nea’ Voiculescu ca sa nu para prea batran sau cu nasul prea mare:))***Asta e pe bune***;”

    daca vei reusi jos palaria,incepand de maine scot Antenele din memorie, daca nu vei fi doar un demagog gen…cine sa fie … Basescu care incearca mereu sa pozeze in “fata mare ” scotand in fata asa zisele greseli ale altora…

  26. Daca era Huidu n-ar fi recunoscut ca a fost greseala lui, si aici se vede diferenta…

  27. bubu’le……si care sa fie motivatia mea ptr a demonstra chestii de genul asta??????…ce sa demonstrez de fapt??…ca sunt mai securist decat securistii lui Badea?? sau ca vezi Doamne nu sunt un ”demagog” ce pozez in ”fata mare”??…nu vad sensul.Eu doar zic ce stiu.Nu ma intereseaza cine crede si cine nu.Imi dau si eu cu parerea.Si de ce sa renunti la antene?…..au o gramada de emisiuni bune,una dintre ele este chiar emisiunea lui Ciutacu.
    …Si daca pare cumva ca il sustin pe Huidu iti jur ca nu este asa.Uite iti zic o picanterie si despre el:este adevarat ca nu are vila in Delta dar are 2 ambarcatiuni care costa cat 2 vile….mmmm gigea!!! ;))

    am zis….n’am dat cu paru’….cine lucreaza in Antena stieeeeee….

  28. 1.) Nu vad intervalele orare …
    2.) Data viitoare cand mai publici aceste date, da-le pe toate complet. Inclusiv cu liderii acestor audiente: Discovery, Eurosport, National Geografic etc.

  29. Ciutacel, vezi ca te-a cam batut Nashu’ si te penalizeaza Rusineanu. Apropo, emisiunea aia cu “Limbi grele” mai e in grila?

  30. @ionut miroiu: voi, labeunu, aveti sarcina sa postati pentru binele lu’ Moraru?

  31. Ai fost in forma maxima aseara. Referitor la borfetul din emisiunea lui Huidu ai exagerat ceea ce justifica oarecum reactia lui Serban care si el la randul lui a sarit calul ijurandu-te de mama. Oricum, sper ca pe viitor vedetele din tv sa-si rezolve adversitatile fata-n fata fara sa mai foloseasca spatiile de emisie implicand oarecum si telespectatorii de o tabara sau alta. Vorba ceea: sunteti prea putini oameni de valoare in tara asta ca sa va certati intre voi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.