Esti aici:
Prima pagină > Blog > Imperiul Ciutacesc > Ce-o zice mintea mea în gândul ei?

Ce-o zice mintea mea în gândul ei?

După online-ul cu voi despre viața și opera mea, poate că zilele astea o să-mi ofer și eu niște răspunsuri la multele întrebări existențiale pe care mi le pun singur.

P.S. Uitai să vă spun că poza-i făcută de Șuțu

Comentarii

comentarii

Similar Posts

68 thoughts on “Ce-o zice mintea mea în gândul ei?

  1. @jad: ma scuzati ca nu mi-am luat telefon gratis cu minute incluse la superoferta si ceas branduit primit cadou cu iepurasul de ciocolata

  2. @torque
    Vreau sa va intreb ce aveti cu pantofii?!Daca se simte bine in ei,sunt excelenti!Mintea nu sta in frumusetea sau trendul pantofilor…
    Dvs.ce purtati?Vreau sa-mi spuneti ce incaltati?!(care nu sunt nasoi,nu-i asa?!)
    Cu stima,
    IoanaP

  3. @radu popa: intreaba-l pe stapanu-tau cine pe la usile cui atarna. tot la el gasesti si raspunsul la un anume dosar penal pentru mita electorala. cred ca si chitanta de la diploma aia cumparata de la Universitatea Ecologica. chilotii Romanitei nu stiu exact unde ar (mai) putea fi gasiti zilele astea. te mai bagi mult in seama ca sa te dai util cauzei?

  4. @radu popa
    De dragul deontologiei câte-n lumea-ai suferit.
    Noi toţi restul doar am slugărit, de dragul PSD, al mogulilor, al urii faţă de TRU şi de stăpânu-i.
    Sunt emoţionat până la lacrimi. Bravo! *ovaţii lungi*

  5. Victore as vrea sa stiu si eu cine-i tipa care te-a pus in cur ,pe recele beton ?
    Pana la urma a raspuns la telefon ?

  6. Altfel , cred ca voiai sa-ti legi siretul de la stangul ( de aici confuzia cu CN Psd ), cand ti-a sunat telefonul si Oana te-a anuntat ca nu poate ajunge ….
    La emisiune ….

  7. @Radu Humor: la prima aluzie mitocaneasca pe care o vei face la adresa Oanei (vad ca te preocupa foarte tare subiectul), acest blog va ramane o amintire pentru tine.

  8. Ce sa zica?! Sunt arogant si genial, dar ce bine e cand mi-o zic si altii! 😀

  9. Hai ca prea repede pui botul….
    Parca-i fi blonda…
    Unde-ai vazut tu mitocanie si mai ales de ce n-a vazut-o si Oana ?!
    Nu ma face sa-mi schimb impresia pe care, cu chiu cu vai, mi-am facut-o despre voi !

  10. Draga Victore,
    N-am mai scris de multa vreme pe blog…de ce? Mi-e asa o scarba de tot ce se intampla pe marea scena a tarii, mi-e asa o sila sa vad mutrele alea carora le-as trage un glont intre ochi (si tot n-ar fi de-ajuns)…incat numai faptul ca fac referire la ei si parca-ncepe sa-mi puta mana…are dreptate Mircea badea: sa ne facem bagajul si sa plecam dracului de aici sa-i lasam aici pe toti imputitii astia care ne conduc, sa inchidem granitele si sa punem o placuta la intrare ” Pericol de holera politica!!” Ma uitam aseara la Sinteza Zilei… pierdem 21 mil de euro pe zi… mi-e sila…ar trebui ca intreaga populatie sa faca greva si sa nu mearga nimeni dar nimeni la votare nici la europarlamentare si nici in toamna la presedintie…nimeni… sa se auda doar cucuveaua pe la sectiile de votare… propune-i lui Mihai Gadea sa inventeze la emisiunea sa o chestie de genul cu aruncatul de oua pe ecran ca la Dan Capatos’ dar varianta cu Scuipinol…si telespectatorii sa dea sms (un scuipat)…sa vezi ce-o sa iasa….intram in Cartea Recodurilor ….Victore, daca n-ati mai fi nu stiu ce-as face….EMO ar scrie pe mine….

  11. Poza ar trebuii intitulata ”icaltat pe trotuar”:)
    dupa filmul lu stefan bani jr” descult in parc”;)
    sper ca n-am facut reclama nu?(nu il simpatizez pe respectivul dar mi sa parut haioasa comparatia:))) )

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.