Esti aici:
Prima pagină > Blog > Imperiul Ciutacesc > Ce-o zice mintea mea în gândul ei?

Ce-o zice mintea mea în gândul ei?

După online-ul cu voi despre viața și opera mea, poate că zilele astea o să-mi ofer și eu niște răspunsuri la multele întrebări existențiale pe care mi le pun singur.

P.S. Uitai să vă spun că poza-i făcută de Șuțu

Comentarii

comentarii

Similar Posts

68 thoughts on “Ce-o zice mintea mea în gândul ei?

  1. Mi s-a parut mie ca te vad la tv la coada la Cotroceni … Cred ca-l sunai pe Comandante : ” Hai bai fa-mi turul proprietatii ca ma grabesc ! “

  2. Uneori ma intreb ce te face sa lupti in continuare, nu te dezamageste ceea ce se intampla in jurul tau, felul cum traiesc unii romani, felul cum se lasa inselati pt nimic?

  3. Care ar fi acele intrebari?
    Va intreb si eu cu indiscretie vinovata..:)

  4. Sper ca mucurile de tigari de pe linga picioarele tale nu iti apartin! Banuiesc ca fotografia e facuta in Romania …Vazind si masinile din planul secund , se pare ca am dreptate.
    In legatura cu subiectul, abia astept sa-ti citesc cugetarile!

  5. Victore intotdeauna un on-line cu bloggerii o sa-ţi aduca ceva bun e bine să faci sondaje din astea să vezi cum te văd altii.eu am făcut unul recent şi am avut numai de căstigat. o zi faină in continuare

  6. Sa intelegem ca ti-a placut Consiliul National de joi al PSD, daca ai pus o poza de acolo, de la Romexpo? :)…

  7. Probabil zice ce bine era în tinereţe, când stăteaţi cu tovarăşii în fund pe bordură şi nu aveaţi nicio grijă.

  8. Fiind lumina afara si cu doamnele acelea cu multe trigliceride in fundal precis nu erai prin zona Bamboo.

  9. Boss, io zic, de data asta din mintea mea, ca sa mai lasam introspectiile si filosofia, ca e groasa: marinaru’ ni-l da pe boc catindat la pezidentiale, chestie pe care nu stiu daca o s-o mai suportam!!! In plus, poporu’ se calca azi in picioare ca sa vada tufisurile printre care se piteau madam cocos si geoana, in gradina lu’ traian, cand veneau la consiliere!Baga-ti mintile-n cap, don ciutacu, avem de blogarit la greu! Pe diseara la gadea!

  10. Mintea Ta in gandul Ei spune: “Cred ca o sa arat, foarte aiurea,imbracat la costum si murdar in posterior,cand o sa ma ridic de pe bordura asta varuita si murdara”

  11. probabil este incantata de meleagurile frumoase…dar oripilata de sentimentul de vinovatie ca mai misuna libera in Romanica..diseara ne onorezi cu prezenta la sinteza zilei ??

  12. Din experienta stiu ca de ce iti pui mai multe intrebari, de aceea te vei tot aglomera punanduti-le. Raspunsuri prea rar.

  13. o fi rau, o fi bine? daca tot ai sange evreiesc banuiesc ca e misto ca-i gratis sa gandesti! :))

  14. Buna seara d-le Ciutacu,

    Intr-adevar sunt multe intrebari la care sa raspundeti pentru Dvs.-e foarte corect si va vor face foarte bine.
    Eu va sugerez,cand aveti timp,sa le sintetizati intr-o carte;sigur va fi o reusita,in primul rand pentru Dvs.,cat si pentru noi.

    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  15. “-D-apoi, ce faci bade stai şi cujeţi?
    – Nu, numa’ stau…”
    Da’ mata, coane Victor, vorbeşti la telefon, în timp ce stai!:)))
    Am avut, cândva, şi io tentative de-astea de-a mă autoinvestiga. La un moment dat, răspunsurile m-au cam speriat. Acu’, nu ştiu, poate mata eşti mai puternic.

  16. Cat de mult am asteptat sa termini convorbirea ca sa avem ocazia sa iti strangem mana si sa ne tragem intr-o icoana. Pacat ca a sunat clopotelul si a trebuit sa plecam. Perhaps it will be a next time. 🙂

  17. Ce poză profesionistă, cu siguranţă este facută de un fotograf de la JN. Nu-i aşa? 🙂

  18. Pana cand zice ceva “mintea” Dvs. “in gandul ei” indraznesc sa comentez un gand al Dvs. exprimat in ‘pamflet(ul) misto ‘vis-a-vis de un eventual slogan electoral al Dvs. (ce bine ar fi!!!):” Samba si, trabajo no “.
    Scotand aceasta sintagma din contextul in care a fost creata si mutand-o in plan socio-psiho-filozofica, consider ca este o forma pozitiva de implicare totala in plan sensibil, fizic, (ceea ce va caracterizeaza), dar mai ales psihologic. Este un joc estetic asumat; miscarea asumata dansului; este de la extrema senzuala spre cea spirituala. Extrema spirituala se identifica uneori cu mimarea zborului, care inseamna aspiratia zborului spre absolut. Dansul e in OPOZITIE nedeclarata cu “trabajo”, o forma de implicare impersonala, plina de rutina cu consecinte in plan material, corelata cu o permanenta nemultumire. Are si consecinte psihologice care se pot traduce uneori prin tendinta de a manipula pe toata lumea. Aceasta conduce spre o dedublare a personalitatii, spre agrearea unei masti speciale cu care ajung uneori se se identifice.

  19. Mintea ta in gandu’ ei cred ca e multumita de ceea ce a reusit pana la 39 de ani.

    Inca un cadou pentru tine, se poate spune si asa, Dinamo se apropie de Liga !
    In sfarsit !

    Off topic:
    Nu stiu ce am facut pentru a merita acel link de vineri, dar iti multumesc!
    Am fost surprins, asa o promovare, mai rar; nu stiu cati ar fi facut asta in locul tau.
    Presupun ca a fost o surpriza placuta, chiar daca nu ai avut nicio reactie explicita. Oricum, ai reusit sa dai peste cap clasamentele pe wordpress! 🙂

  20. Bă, eşti prea amar, BĂĂ!!!… Bine, aşa eşti de felu’ dumitale; da’ las-o, domn’e, mai uşor cu filozofia la modu’ serios!! O să te legi de detalii, ştiu sigur. Ascultă-te cu sinceritate, iar dacă o să consideri că e ceva serios, bagă-te! Din nou, dacă e nevoie. Mai uşor cu ‘de ce’-urile, că răspunsu’ e unu’: ‘pentru că se poate!’. 😀 😐

  21. bine ar fi sa nu renunti. ai citit ,drumet in calea lupilor, a lui Iorga? gasesc mult mai mare vina intelectualilor,plesu,liiceanu,patapievici asa zisii formatori de curente de gandire etc pt faptul ca trebuie sa mi se faca sila de cate ori vad moacele astora de la conducere,base , boc, berceanu etc. oare ce ar fi zis Iorga despre ei?
    cam in acelas ton vorbea si maestrul Paler,
    ce ne-ar mai trebui cativa oameni de talia si anvergura maestrului.
    in concluzie, NU RENUNTA. avem nevoie de oameni care sa strige si sa arate cu degetul spre ei, sunteti putini cei pe care ii urmaresc si ii ascult si lista se imputineaza de la o saptamana la alta, saptamana trecuta ctp-ul a pierdut un admirator in mine

  22. Un vechi proverb arab suna asa :
    ” … decat sa alergi mai bine sa mergi…
    … decat sa mergi mai bine sa stai …
    … decat sa stai mai bine sa dormi …
    … decat sa dormi mai bine sa mori … ”
    Ce-o fi in mintea capului dvs, dle Ciutacu ?

  23. Si-a facut EBA blog, OMG :)) as zice cateva dar ma abtin, ne-a pus si galerie foto, ca doar pe alegatorii ei asta ii intereseaza, pozele ei, hmm, cine i-a putut da 200000 semnaturi? intreb si eu, poate imi raspunde cineva…

  24. aici cred ca-l sunai pe valentin stan sa-i spui de noul laptop de la apple…:); a mai prins vreunul?

  25. Nu vă hazardaţi, vă spui, ar fi dezastru! Cam trei milionimi de secundă i-aş da (minţii d-voastră) termen, să rămâie (‘n gândul ei) întreagă. S-ar dezintegra (aproape) instantaneu. Zău! 😛

  26. Buna fotografia,facuta ca la carte.
    4 chistoace jos si inca unul sus….pe margine,nu fumezi cam mult ? Beton amprentat pe jos,kiiih,iar buxus-ul e taiat neglijent.Dupa tantzilealea,trebuie sa fie in fata la apaca.

  27. Este un blog politic? Fotografia ma duce cu gandul la un site de matrimoniale. Are toare ingredientele: profil misterios, telefon de fitze bine evidentiat, ceas lucitor care poate simula bunastarea. Fetelor, atac unduitor!
    Calm, domnule Ciutacu!….Nu ma dau la domnia ta.

  28. poza e super! Pe categorii de varsta! Lipseste pionera!
    Sfatul era un sfat bun, mai ales ca era din experienta! Intre 39 si 40! 🙂

  29. Victore, ce zici de scenariul asta:emisiune la Realitatea cu zeul somnului ,treninguristul si huhurezul(intra in direct si Baselu),se analizeaza parerea pupinbasestilor(deontologii adica)si decide Baselu ca se sacrifica pentru binele natiei si o sa candideze(era sa scriu candidoze!)

  30. Orice raspunsuri ati avea, ganditi-va ca noi, “prostimea”, contam pe dvs. Pozitia noastra nu se aude, nu se poate exprima decat prin oameni ca dvs. D-asta aveti si audienta si tiraj maxim.

  31. A ! Cred ca e bine sa ne concentram pe adevarata realitate, aceea care confera baronilor locali, puteri negandite, sefu’ politiei locale, sefu de la scoala, sefu’ de la spital.Cine “calca stramb” e schimbat imediat.Daca tot aplicam legi americane cu “descentralizarea” ne-ar trebui si niste “afaceri interne”, nu? Ca la noi, pe Dambovita nu e ca la ei! Doar o spune UE, ca suntem campioni la coruptie! Si daca ma gandesc, in viitor,ia sa vedem cine organizeaza alegerile, cine le supravegheaza,cine…Cu groaza ma gandesc si la finantarea unor activitati locale, cu bani locali…Am o presimtire negra ca mi se va mari impozitu’…

  32. sunteti o voce a intelectualilor din aceasta mirobolanta tara, si ne reprezentati mai bine decat ne-am reprezenta noi insine “keep up the good work”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.