Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Ce l-aţi întreba pe hâtrul dr. Bacalbaşa?

Similar Posts

58 thoughts on “Ce l-aţi întreba pe hâtrul dr. Bacalbaşa?

  1. Daca imi amintesc bine ,in emisiunea ta ,invitatul tau a spus ceva ca la revolutie nu s-a schimbat nimic.Asa e ,vad ca securistii lucreaza bine,se tot propaga curentul asta pro-Ceausescu,au aflat si ei ca UE cere curatenie in sistemul de securitate romanesc,altfel nu vom adera nicaieri,nici macar in Schengen nu vom intra.Trebuie sa facem curatenie acolo.Dar mai bine sa aratam ca Ceausescu a fost incredibil de bun.Ca sa aratam lumii intregi ca Ceausescu e iubit inca,deci si sistemul pe care l-a lasat in urma sa la fel.

  2. De obicei, vinerea nu prea stau in fata TV-ului… dar aseara, neavand alte planuri, m-am nimerit imediat dupa ora 22:00 instalata in pat. Ia te uita, doctorul Bacalbasa la Ciutacu in emisiune. Hai sa vad despre ce e vorba.. pana trec pe urmatorul canal. Pur si simplu, abia la publicitate am mai cutezat sa schimb, povestile erau narate cu atata haz si asteptai sa mai zica inca una, si inca una… Bineinteles, cat a rulat publicitatea… eram focusata sa nu pierd vreo clipa. O EMISIUNE FOARTE REUSITA cu un invitat care stie sa tina telespectatorul pe post 🙂

    Mi-a placut foarte mult explicatia data intrarii domniei sale in politica. Pasivitatea dauneaza grav democratiei! Sa incercam sa facem fiecare ce putem, dupa principiile proprii, in imediata aopropiere: familie, cerc de prieten, comunitate locala – cu siguranta ceva ceva se va schimba 🙂

    Somnul ratiunii (natiunii) naste monstrii!

  3. Doctorul Bacalbasa este o persoana speciala, are acea calitate de medic, cunoaste atat de bine fiinta umana atat “pe interior cat si pe exterior” cu toate calitatile si defectele ei .Are o mare calitate simte omul , e un fin psiholog-medic si un mare umanist chiar daca oamenii l-au dezamagit de n ori. Este un OM admirabil.

  4. Pe un post concurent, domnul doctor Bacalbasa a afirmat ca in arhivele fostului KGB s-au descoperit niste documente care dezvaluiau un adevarat program de subminare a sanatatii unor natiuni, un fel de genocid tacut, mascat. De fund in sus a sarit un invitat care l-a luat in ras, suparat, probabil ca se lega de “stapanii” sai. Dupa care, alt invitat (si el “jurnalist”) sare si mai sus cu replica (citez din memorie): “acum o sa ziceti ca si CIA e implicata”. Si acesta, probabil isi apara proprii “stapani”, cel putin asa s-a vazut, “citind” dincolo de ecranul tv. Dupa care toti au inceput sa rada, in studio, ca idiotii. La nici 2 secunde, legatura e intrerupta, chipurile, fara ca domnul doctor sa mai poata spune ceva. Dupa care, la sectia dansului se descopera nu stiu ce microb intraspitalicesc (fenomen intalnit in toata lumea) foarte intens mediatizat. As vrea sa-l intreb daca toate acestea sunt pure “coincidente”?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.