Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Căţărarea şi descălecarea Elenei Udrea

Căţărarea şi descălecarea Elenei Udrea

Pentru prima oară-n istoria recentă, Guvernul a înfiinţat, în interiorul Pa­latului Victoria, un minister pentru o singură persoană. Fiindcă Elenei Udrea i se părea că n-are unde să vegete­ze intelectual şi să-şi cazeze grupurile de interese, iar lui Traian Băsescu îi era tea­mă să-l lase nesupravegheat pe Emil Boc, două etaje ale Guvernului au fost evacuate, în ultima zi a anului trecut, pe baza unui bileţel. Cea care-l acuza la televizor, în gura mare, pe fostul premier liberal de corespondenţa pe bileţele cu preşedinte­le în funcţie a ajuns, tot prin intermediul unui bileţel, scris de noul premier de­mo­crat-liberal, stă­până peste ceva mai puţin de jumătate din clădirea Executivului.

Ca să nu se sim­tă cumva singură în imensitatea cu­loa­re­lor şi să n-o sperie ecoul, men­­torul său po­litic i-a trimis-o, la aco­pe­rirea pe schimburi a filajului lui Emil Boc, pe post de se­cretar general al Guvernului, pe Da­ni­ela Andreescu. Astfel, absolut întâm­plător, agenda şedinţelor de guvern va fi fă­cută, de acum încolo, de fosta mână bionică a legen­darului Dorin Cocoş în Ministerul Muncii. Pasionată de par­cări şi de afaceri­le imobiliare până-n su­fle­tul ei generos decoltat, Elena Udrea şi-a desă­vâr­şit, în doar şase ani de carieră, par­ve­nirea po­litică. Ca un iepuraş pufos, a făcut ţup-ţup şi bani cu lopata pe tra­se­ul PSD – PNL – Cotroceni – PD-L şi, într-un final dramatic, după ce s-a consacrat prin parcurile Sectorului 6 în luptă dreaptă cu Lu­miniţa An­ghel, i-a picat la zar un minister. Fiindcă suntem prea puţini oameni de valoare-n ţara asta ca să ne certăm în­tre noi, nu-i aşa?

Viata si opera Duduii, aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

66 thoughts on “Căţărarea şi descălecarea Elenei Udrea

  1. Aoleu Domnu’ Ciutacu!!! Stergeţi vă rog din sufletu’ meu de om amărât fotografia asta, că tocmai am înfulecat bine la cină şi mi se-apleacă!!! Dacă dau în gălbinare, vă fac răspunzător!
    Domne, dudia asta o fi văzut “Basic Instinct” de prea multe ori, de s-o fi crezând Miss Univers la secţiunea fatalitate nr. 1 de pe toată Terra!
    Cu privire la articol, nota 20, se pare că nu numa’ CTP-ul are talente literar-jurnalistico- editorialistice! FELICITĂRI!!!
    PS: Şi vă mai rog încă odată: ŞTERGEŢI FOTOGRAFIA!!!

  2. asta se f***e cu base sub ochii nostrii si ai sotilor , dar ce soţi ? uitaţiva pe degetele ei , locul unde ar trebuii sa fie o vergheta , nu E !!!!!!!!!
    concluzia : amanta lu base .. GOGO SUPERBASE,
    dar ce conteaza.. noi sa fim sanatosi , mai putin grupurile de interese .

  3. Doamna ministru sta in poza expusa foarte frumos, are o mina de Sharon Stone, numai ca ma intreb eu acum daca ne va arata daca are (sau nu are) lenjerie pe ea si ma mai intreb unde isi tine chestia aia fioroasa de spart gheata, ca sa ne sparga cu ea. Dan

  4. In lumea asta politica lipsita de normalitate si moralitate nu ma mira daca ii facea birou lu’ Udrea sub biroul lui:)Poate de acolo si-ar fi facut datoria mai bine.

  5. Domnule Ciutacu, VĂ ROG, ŞTERGEŢI FOTOGRAFIA DUDUII, CĂ MĂ APUCĂ RĂU DAMBLAUA!!! Nu cred că vă cer prea mult, dar mie îmi provoacă silă!!!

  6. O femeie mai perversa si mai avida de putere decit ea nu cred ca mai cunosc.Am urmarit evolutia ei in lumea politica si culmea este ca am observat cu cit cistiga din afaceri ilegale mai mult cu atit se afisa mai mult si mai evident in public cu masini si haine de lux si proiecte in care promitea sa se implice.
    A convins pe cineva??? Nu cred ,daca a fost promovata inseamna ca reprezinta un grup de interese puternic sau pur si simplu poate sa presteze si pentru niste libidinosi trecuti de 50 de ani din lumea politica.

  7. In loc sa va bucurati ca in Romania si blondele pot ajunge ministrii……Pardon , prim ministru .
    Ce , dara nu credeti ca Boc conduce guvernul ?

  8. Victore, imagineaza-ti ca stai la o serie de discutii intelectuale cu dudia asta. Daca as fi in locul tau, Lenuta ar avea surpriza sa ma auda spunand, indiferent cine mai participa la discutie, ca eu nu ma pot uita decat la sânii ei, asa ca ori gaseste pe loc o solutie, ori ne intalnim in alta zi, cu alta vestimentatie.
    Dacă o femeie care arată destul de bine, nu are suficientă demnitate să nu folosească asta ca un avantaj într-o discuţie în care aspectul fizic n-are ce căuta, atunci nu văd de ce eu aş avea atât de multă demnitate, încât să nu o fac să se simtă prost faţă de ceilalti.
    Asta o caracterizeaza pe madam Udrea si asta-i tot secretu carierei ei.

  9. Dupa parerea voastra,credeti ca madame Udrea,inainte de ascensiunea in politica, s`a culcat in prealabil cu traian basescu?

  10. Toti hotii si toate curvele sunt in fruntea tzarii. Mi-e rusine ca l-am votat pe primul pesedist al tarii, dar aveam de ales intre el si nascase. Si pe ala chiar nu puteam sa-l votez.

    udrea e o panarama totala. Chiar nu inteleg cum de a ajuns asa de sus. Cat de buna poate sa fie la oral ? Sa fie ea cea mai profesionista ? Parca raduleasca a fost declarata cea mai buna la orale, ca de aia a pus-o ministerul sanatatii pe panouri in toata tara.

    Badea – vin si eu la mitingul tau, si nu vin singur !

  11. aseara la sinteza acel domn profesor a punctat foarte bine….dupa 20 de ani de reforma ne-am ales cu acest guvern, bravo noua, adik vai de steaua noastra. Imi iubesc copiii enorm dar imi pare rau ca i-am facut in tara, cu un minut dak eram mai desteapta plecam pe jos si-i faceam in civilizatie….nu e tarziu nici acum, dak o sa vedeti la stiri ca cineva a mers pe jos vreo 1000 km, eu sunt aceea, hahaha, la trap voi plek…..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.