Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Căţărarea şi descălecarea Elenei Udrea

Căţărarea şi descălecarea Elenei Udrea

Pentru prima oară-n istoria recentă, Guvernul a înfiinţat, în interiorul Pa­latului Victoria, un minister pentru o singură persoană. Fiindcă Elenei Udrea i se părea că n-are unde să vegete­ze intelectual şi să-şi cazeze grupurile de interese, iar lui Traian Băsescu îi era tea­mă să-l lase nesupravegheat pe Emil Boc, două etaje ale Guvernului au fost evacuate, în ultima zi a anului trecut, pe baza unui bileţel. Cea care-l acuza la televizor, în gura mare, pe fostul premier liberal de corespondenţa pe bileţele cu preşedinte­le în funcţie a ajuns, tot prin intermediul unui bileţel, scris de noul premier de­mo­crat-liberal, stă­până peste ceva mai puţin de jumătate din clădirea Executivului.

Ca să nu se sim­tă cumva singură în imensitatea cu­loa­re­lor şi să n-o sperie ecoul, men­­torul său po­litic i-a trimis-o, la aco­pe­rirea pe schimburi a filajului lui Emil Boc, pe post de se­cretar general al Guvernului, pe Da­ni­ela Andreescu. Astfel, absolut întâm­plător, agenda şedinţelor de guvern va fi fă­cută, de acum încolo, de fosta mână bionică a legen­darului Dorin Cocoş în Ministerul Muncii. Pasionată de par­cări şi de afaceri­le imobiliare până-n su­fle­tul ei generos decoltat, Elena Udrea şi-a desă­vâr­şit, în doar şase ani de carieră, par­ve­nirea po­litică. Ca un iepuraş pufos, a făcut ţup-ţup şi bani cu lopata pe tra­se­ul PSD – PNL – Cotroceni – PD-L şi, într-un final dramatic, după ce s-a consacrat prin parcurile Sectorului 6 în luptă dreaptă cu Lu­miniţa An­ghel, i-a picat la zar un minister. Fiindcă suntem prea puţini oameni de valoare-n ţara asta ca să ne certăm în­tre noi, nu-i aşa?

Viata si opera Duduii, aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

66 thoughts on “Căţărarea şi descălecarea Elenei Udrea

  1. Poate ca de restul de obice ne amuzam , da` cand e vorba de “curvacioasa” blonda, nu pot frate sa rad deloc. Are dreptate Badea cand zice ca noi suntem de vina. Bine, nu chiar toti.
    Mi-e scarba in special de oamenii simpli care o sustin. De ce care ii scriu pe blog (care de atata sedentarism in ultima vreme, a redevenit virgin) urari de sanatate si de fericire in viata. Care ii scriu “Felicitari Doamna Ministru Elena Udrea !!!! ”
    Aia o merita pe deplin si aia-si merita o soarta crunta in tara asta, sa se izbeasca de tot raul pe care ti-l poate face Romania fiind doar cetatean. Aia sunt de vina pentru ca o nesimtita a ajuns Ministru Turismului. Mi-e greata pentru ca aceasta parasuta agatata de pe gardul politiei de Basescu, ma reprezinta pe mine care lucrez in turism de aproape 10 ani. E definitia perfecta a decreptitudinii si a obscurantismului in care, unii dintre noi…destul de reprezentativi se pare, ne balacim pana-n gat.
    Ce pot sa-i doresc la inceput de an altceva decat sa o vad si la stirile de la ora 5 pana la urma cu tot cu q7-le din dotare ??

  2. nu stiu ce aveti cu femeia cadorisita cu un costum de ski? ce are daca are birou la Palat,altii au un palat intreg-vezi Becali:)))!

  3. Victore,nu esti singurul plin de scarba in tara sta,dar pacat ca suntem putini. Cum dracu o tara intreaga e anesteziata si extaziata de marinar si nu vede ca isi pune in aplicare marele plan,,,,,,sa conduca si guvernul si sa-si puna fatucile in posturi cheie,,,,,oare sa reincarnat Carol al doilea?,,,sper ca nu,in rest succes tie si dumnezeu cu mila fata de amaratii de romani,nimic nu ne mai ajuta

  4. Victore, ce e mult strica. Nu prea vad bine ascensiunea asta…Nu poti sa sti niciodata.In orice caz, nici in visele mele cele mai urite nu mi-am inchipuit ca dupa Revolutia din 1989 o sa am parte de asa ceva.Comunistii si acolitii lor faceau ce faceau dar era mai pe ascuns…Aveau si ei, poate o ladita de whisky, ceva cartuse de Kent, dar le tineau dosite care pe unde apuca, se fereau unii de altii ca dracul de tamiie.Erau baietii cu ocheanele pe ei, imediat transmiteau la tovarasa si pac, erau mutati la dracu-n praznic ! Astia de acum, nu mai au nici o frica, ca de rusine nici nu poate fi vorba…Acuma eu stiu c e sa mai zic…Nu mi-am inchipuit sa apuc ziua in care una ca d-na asta, Udrea, sa ajunga ministereasa !Doamne iarta-ma…Ce capacitate de om ! In doi ani, lector universitar, apoi ministru !Ce e mai rau, nu avem partid de opozitie, sa zica cineva ceva…Liberalii parca au murit…Nu li se mai aud glasurile…Parca mi-e dor chiar si de Vadim !Ce se intimpla, d-le ! Nu avem oamen i de meserie, oameni competenti ? Sa-ti spun drept,cind vad atita diletatism ma intreb daca nu cumva sintem un popor blestemat…Cu prietenie, fara nici o speranta…

  5. Mai toti cei veniti de la PD-L sunt poame cu mare tupeu.

    De exemplu, Gabriel Sandu – ministrul Relaxa al InfoSoc.
    Nu are nici in clin nici in maneca cu IT-ul sau Societatea Informationala (poate are insa cu aia de servicii bazate pe informatii), dar … [ iata ce scria Olimpia Diaconiuc pe 26-11-2008 in Gardianul, atunci cand nici nu banuia ce va sa fie, despre viitorul ministru]… are o istorie plina de acuzatii de inselaciune, firmele controlatre de el avand procese din aceasta cauza. La dosarul de la Judecatoria Sinaia au fost depuse mai multe probe care atesta trecutul de om de afaceri tepar al deputatului de Braila care candideaza pentru un loc de senator la Ploiesti. Într-o sentinta pronuntata la 20 septembrie 2006, împotriva SC Albert THS SRL, aflata atunci în proprietatea lui Gabriel Sandu, a fost deschisa procedura de faliment, ca urmarii neplatii unor datorii catre creditoarea A.N.R.S. U.T. 370 – Ionesti judet Valcea. SC Albert THS pierdea dreptul de a-si conduce activitatea, de a-si administra bunurile din avere si de a dispune de acestea, în favoarea unui administrator judiciar numit de instanta. Între timp, 96,36% din actiunile acestei societati au ajuns pe numele lui Liviu Daniel Sava, administratorul-paravan de la Maximus Grup SRL.
    Un caz similar cu cel de mai sus este relatat într-un ziar timisorean. „Societatea timisoreana Grandagri SRL a reclamat anul trecut (2005 – n.n.) ca firma deputatului liberal (între timp deputat PDL – n.n.) i-a dat o teapa de peste trei miliarde de lei. Grâul fusese livrat în lunile august-septembrie 2004, toate transporturile fiind primite si receptate de firma deputatului liberal. Firma lui Gabriel Sandu nu a platit decât o parte din suma stabilita, refuzând sa mai dea apoi vreun ban. El a ramas dator cu mai mult de un miliard de lei vechi, bani pe care a refuzat sa-i plateasca chiar si dupa ce a reusit sa negocieze o scadere a pretului. Nici hotarârea definitiva a tribunalului nu l-a convins pe Sandu sa plateasca datoria, acesta afirmând despre banateni ca sunt „tigani” si „porci nesimtiti”. El sustine ca grâul de proasta calitate i-a distrus mai multe afaceri, dintre care una cu armata”.

    Sesizarea de la «Spalarea Banilor»
    Numele sau apare, alaturid e alte persoane, într-o sesizare a Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor: “Gabriel Sandu, deputat în Parlamentul României si patron al grupului de firme Albert, a identificat noi surse de finantare, în vederea rambursarii mai multor credite restante, contractate prin societatile detinute, atât prin dezvoltarea unor relatii de parteneriat cu reprezentantii gruparii Avakian – grupare care actioneaza pe teritoriul Italiei si despre care exista indicii ca desfasoara activitati suspecte de spalare de bani – , cât si prin împrumutarea de importante sume de bani, în sistem camata, de la Paul Petre târdea si Adrian Marghescu, persoane implicate în coordonarea jocului de noroc Eurotombola. Afacerile ce urmau a se dezvolta între Gabriel Sandu si gruparea Avakian din Italia vizau schimbul valutar ilegal al unor sume din euro în franci elvetieni (estimat la circa 5 milioane de franci elvetieni), în urma caruia s-a obtinut un profit de 13% din fondurile respective.”

  6. Pe o nulitate ca asta o cocoloseste toata lumea.S-pa dovedit a fi si mincinoasa (apropo,s de firma Dalli…Pe ziare.com, niste neica-nimeni il injura pe poetul Adrian Paunescu asa cum n-am mai auzit. Ideea este ca s-a intors scara valorilor cu c…l in sus ! Asta e.Traim vremuri in care vocile guturale, animalice, lanturile atirnate la gitlejuri,burtile revarsate sint de bon ton.Unul, un aiurit de pe forumul ziare.com.propunea, nici mai mult nici mai putin, decit arderea tuturor cartilor ;poetului Adrian Paunescu… Ce parere aveti ?!

  7. Mi-e scarba, mi-e scarba, mi-e scarba……de ctot ce se intampla pe lumea asta, in Romania asta. Cred ca devin din ce in ce mai frustrat de ce retardati au ajuns la conducerea acestei tari si mai retardate. Raman la concluzia ca rasa umana este cea mai infecta specie de pe aceasta planeta, ca suntem una esuata si ca CE BINE ar fi pentru aceasta Terra daca n-am mai exista. Elena Udrea minstra. Voi va dati seama in ce metastaza ne aflam? Vorba lui Badea ce spunea aseara: NOI SUNTEM DE VINA.

  8. Pentru votantii portocalii in special:
    La asa votanti asa ministresa!
    Frumoasa*,blonda si goala pe dinauntru ca o rosie turceasca!

    Revin si zic:’ba voua va trebe niste palmi!’

    Ba ce GOGI a-ti fost!!!

  9. @Robin Hood, Frumoasa pe dinafara si goala pe dinauntru, ca un bibelou comunist, se potrivea mai bine. Frumoasa in viziunea celora de atunci, evident.

  10. CEA MAI IMPORTANTA STIRE: AVAS se muta la ministerul economiei. Sa inceapa afacerile baieti.

  11. Eu ma rad. Este o stare de neputinta generala, o tara paralizata. Fara opozitie, cu un Domn Presedinte diliu cu oameni debusolati, cu parlamentari de bagat in pusscarie, care dupa cersit va da flit, si pe care la urmatoarele alegeri ii veti vota mai departe , cu Guvern impotent, cu ministrii oribili, fara exceptie,
    cu CRIZA la portile Romaniei, voi mai aveti sperante. In ce? Si de ce? Si cum? Si cu cine?
    S-a ajuns la sah-mat.
    L-am vazut la “Sinteza Zilei” pa ministrul muncii. Fara rusine! N-am stiut!? Jeg!Scarba! Ordinar! Demagog! Auzi:” Suntem demagogi. dar nu iresponsabili…” Pe cuvantul tau?
    Dar daca DOAMNA(????) Udrea a ajuns ministru, in fond , este indiferent…

  12. Politica e treaba de moravuri usoare…intr-un univers bolnav, prezenta madamei chiar are sens 😐 Mi se pare minunat, sa trecem peste reguli si obiceiuri, sa trecem peste aparente (caci ea este esenta, cum ar zice domnul Mircea Badea, Udrea e miezul din dodoasca), sa trecem peste bun simt, sa trecem peste legi si mereu sa avem la putere exact ce meritam si alegem cu obstinatie.
    Sa ne fie de bine, caci “multi da’ prosti” si mai ales “prosti, da’ multi”.

  13. @ De astea

    Nu-ti fie „scarba in special de oamenii simpli”! Aia din Drumul Taberii care au iesit la vot si au votat Udrea nu sunt simpli, sunt doar simplisti, frustrati, fitosi, idioti sau masochisti!
    Oamenii simpli ori nu au mers la vot, ori ii mai gasim pe la tara. Parerea mea!

  14. asteptam o analisa legate de trecere Da­ni­ela Andreescu la palat Asta inseamna ca numai are incredere nici in micul napoleon? Acum va dam dreptate cand spuneti de oameni bolnavi de putere absoluta e foarte periculos
    norocul ca oprescu vine din spate tare

  15. Comentariul Nr. 24 de pe forumul JN la acest admirabil articol are o savoare total reconfortanta. Bravo Gogule !

  16. Tanasescule! Atentie Dom’le Tanasescu… Hapciu! Scuze, sunt alergic la comentarii de o stupizenie infioratoare!. Rusine “Doamnei”, si rusine celor care au votat si au permis prin votul lor cretinizarea Romaniei. Dar, vorba lui Mircea: “Intre Luminita Anghel, “doamna blonda” si Smarandescu…pe cine sa alegi fratioare? Sunt mandru ca sunt roman, dar imi ascund fata in palme cand cineva ma intreaba de clasa politica din tara in care provin si de ce fac “mai marii nostri” pentru tara mama. Ce au facut si pentru mamele lor! Le-au furat banii din portofel cand erau “copacei mucosi” sau mucoase… Respect domnule Ciutacu!

  17. Buna dimineata
    Faptul ca Nutzi Udrea a ajuns unde a ajuns, nu este vina ei ci a alora care au sprijinit-o sa ajunga aici: Gusa, Tariceanu, Boc si evident, cu voia d-voastra, ultimul pe lista Basel, caci nu-i asa, nu-i prost cine cere, prost e ala care da.
    La acestia, eu as mai adauga inca un element si anume media.Faptul ca muierea arata bine, poate fi subiectul unor misiuni de genul “de 3 ori femeie” sau “cum sa facem sex in armata” si nicidecum al unor emisiuni cu caracter politic, care se vor cat de cat serioase – sa nu uitam ca povestea celebrului biletel roz s-a difuzat la Antena 3 in emisiunea conului Gadea.Nutzi Udrea a crosetat in direct, a spalat cu mopul, a impartit sarmalute, a lasat presa sa clampaneasca cat a vrut ea si iacat-o ministereasa, care matura pe jos cu omuletii din palatul Victoria.Imaginile cu Nuzti care croseteaza au fost reluate obsesiv pe toate canalele de stiri, s-au facut zeci de emisiuni pe tema asta; fiecare post se lauda cu ratingurile facute cu aceasta ocazie, iar acum se dau de ceasul mortii si zic “vai soro uite ce face blondina lui Baselu’!” Dupa parerea mea, cam 70% din cei care o critica vehement pe Udrea, stateau noptile cu ochii beliti in televizor sa vada ce mai zice madame si faceau ratingul televiziunilor care o promovau, iar cam 30% din astia 70% asteptau sa isi ridice un crac sa arate poate si altceva roz( pe modelul Sharon Stone) decat biletele guvernamentale.
    Pai fratilor, nu noi am votat-o pe onor cucoana asta? Ca doar nu o fi venit Hamasul sa vare buletinele de vor in urna?
    Si, chiar daca nu are legatura cu subiectul,nu pot sa nu aduc aminte aici din nou de gunoierul sef al Romaniei, care alaltaieri ne spunea celor care avem un card de consum ca am fost lacomi si acum sa platim efectele crizei, iar aseara spunea ca maestrul Beligan sa lase draku Teatrul National si sa mearga catre privat sa castige bani, ca pensia pe care o ia e prea mare!Si domnul Prigoana este un participant activ la emisiunile tv, invitat pe toate canalele si toata lumea sta ca vitelul la poarta noua sa asculte dejectiile pe care domnia sa le debiteaza, ca un guru al natiei.
    Pe astia ii avem, pe astia ii promovam, cu astia ne traim traiul si ne mancam malaiul.
    Salutare taica si noroc.
    PS. Puneti-va intrebarea de cate ori au aparut pe sticla in ultimul an : Neagu Djuvara, Ion Diaconescu, Mircea Ionescu Quintus? Care bineinteles, nu fac rating.

  18. Cum bine observau toti invitatii de aseara din emisiunea doamnei Gabriela Vranceanu Firea, prin aceasta uniune guvernamentala de 70 % la care se adauga tacerea “ opozitiei “, CASTA CONDUCATOARE din Romania si-a dat arama pe fata. Daca pana acum cel putin mimau diversitatea, cu toate ca stiam ca este o DIVERSITATE IN UNITATE, acum s-au aratat a fi ceea ce sunt: un mare grup unit in interese proprii si s-a petecut RUPTURA lor iremediabila de electorat. Din nefericire aceasta deschide larg portile ANARHISMULUI sau a tot felul de miscari si revolutii terifiante. Se pun bazele repetarii scenariului din Germania inceputului de secol 20 … Ca si atunci , aceste miscari “ ANTI-SISTEM “ vor avea in spate niste PAPUSARI : urmasii celor de atunci, ce nu au lasat nimic la voia intamplarii.

    Daca situatia se va generaliza global, pe fondul declansarii VOITE a mega crizei economico-financiare planetare, al razboiului ce-l doresc cu ardoare mintile ticalosite si al legilor aparute dupa 11.09.2001, se va putea instaura cel mai sinistru BIG BROTHER din istoria omenirii.

    Iar guvernantii nostrii, amagiti ca ar fi egalii ELITELOR planetare si inebuniti dupa putere, nu realizeaza ca sunt doar simple marionete …

  19. Plapuma de Plescoi,dezumflata,resapata,reumflata,cu dimensiuni pufoase,bust nesimtit,popo cat masca de ghiveta,minte superblonda,picere roz,interpicere basca,uzata pana la jerpelire,tzavnoasa,atzoasa….ghici ce e?

  20. Ciutacule, nu cumva Romania importa gaze de la rusi numai “pe hirtie” ?????….adica gazele importate de la ei sint tot ale noastre (toata lumea se fereste sa spuna cu cine avem contracte)….ca prea se bilbiie autoritatile, asta una, alta ar fi, ca gazele autohtone sint mai ieftine cu vre-o 70% …nu cumva ne “fac” astia care incaseaza comisioane?…mai acum citi-va ani, am citit in NY times ca Romania are cel mai mare zacamint de gase din Europa, dupa Rusia si ca Romanii ar trebui sa aiba pensii viagere de $500 / luna din acest motiv…ia cauta New Yorl Times …era un articol de jumatate de pagina!

  21. Ultimele stiri.

    Putin a fost sunat de catre Basescu in legatura cu intreruperea totala a distributiei de gaze catre Romania.
    Declaratia lui Putin dupa deranjantul telefon a fost:
    -Presedintele Romaniei este ingrijorat de situatia creata.

    Cine zicea ca Marea Neagra este lac rusesc?
    Ce licurici rece!
    Sa ne radem?

  22. Exemplele pot continua, Victor, cu Roberta Anastase – de la miss la europarlamentar si ministru. Dureros este ca unii tot nu inteleg ce teapa a dat Basescu si a luat poporul cu uninominalul! Normal ca a fost votata, ca doar nu era sa-l voteze lumea pe Zmarandescu sau pe Luminita Anghel. Vor fi unii care sa spuna ca nu asta e uninominalul pe care il voia Basescu, doar atat le spun : si daca era si turul 2 nu tot din cei propusi alegeai? exemplu de uninominal cum voia Basescu, primaria sector 6 alegeri 2008: Dan Darabont PSD si Cristian Poteras PDL – voteaza popor daca ai cu cine !!! primul nu a facut nimic in 2000-2004, al doilea nu a facut nimic in 2008-2008… alege poporul pe cine vrea… cine n-a fost la vot sa taca din gura, nu are dreptul sa comenteze

  23. Eu cred ca “elena” este o farsa, sau mai bine zis plapumioara sub care se deruleaza afacerile Cocos…intrebare: Este cumva Cocos seful lui Basescu pe vre-o linie de “partid” (servicii)…hammm…cine este Dl. Cocos, de unde a aparut el dupa revolutie? , stie careva ce a fost de fapt si ce este?…ce afiliera arae? …inca o data eu, cred ca Lenutza este acoperirea, iar relatia cu basescu este alta, adica Cocos – Basescu…. sa traiti, doamne ajuta! ca sa inchei cu “parola”

  24. Dincolo de orice contestatii referitoare la competentele si realizarile care au recomandat-o pe dna Udrea pentru functia de ministru, unii lideri de opinie se asteapta la surprize placute din partea acesteia. Ce iti recomand, dnule Ciutacu e sa-i faci bilantul, din cand in cand, mai ales ca dna ministru incepe din ianuarie cu festivalurile internationale de turism. Are toate parghiile sa promoveze turismul romanesc, iar Romania sa castige din turism.
    Si mai e ceva.. e femeie… nu cred ca-si va hartui angajatele, nici secretara, nu va face angajari pe concursuri in natura si cred ca nicio tanara/doamna mai mult sau mai putin competenta decat ministrul insusi nu “va mai face fata” cerintelor postului pentru ca are ochi frumosi.Sunt convinsa ca numai o femeie in posturi de conducere poate incepe reforma in sensul axarii pe competente (chiar daca propriile ei competente sunt negate)

  25. Romani “oprescu-l” pe Basescu !
    Imediat dupa infiintarea actualului B.O.R.D.E.L., nu am intuit dimensiunile pe care acest stabiliment fesenist, sub directa indrumare manageriala a lui Tata San de la Cotroceni ar putea sa le ia.
    A fost nevoie de contributia inedita si fara limite pe o scara imaginara a tupeului, adusa zilele acestea de Duduca Lenny (pseudonim de serviciu) ot Plescoa, pentru a realiza ca in Romania basesciana, orice fantezie a cuplului adulterin din capul statului este posibila si poate ramine nesanctionata de un electorat abrutizat si tembelizat (deoarece de Opozitie nici nu poate fi vorba), ba chiar considerata un nou act de creatie politica autentica a “animalului politic” Traian Basescu&Co.
    Caci cum ar putea fi altfel caracterizat actul de itinerat turistic al noii ministerese de la fel de noul minister al turismului, prin care aceasta s-a campat cu catel si cu purcel la nivelul unui intreg etaj al Palatului Victoria?
    Daca pina mai ieri consideram ca Zeus nu poate fi egalat in materie de tupeu pe piine si nefacute sau nefacubile (sic!), evolutia nou promovatei Duduci il surclaseaza cu mult pe iubitul nostru preedinte, trimitindu-l aproape in derizoriu.
    Probabil ca parvenitismul “sanatos si taranesc” al Duducei ar fi avut mult de suferit fara o astfel de demonstratie de forta prin care sa dea de inteles prostalailor de romani cine-i Jupina in aceasta tara.
    Insurubata insa in caldurica si luxul oferite cu generozitate de alcovul victorian al B.O.R.D.E.L-ului, Duduca poate acum sa-si materializeze cu succes ideile creative in materie de turism monahalo-popesco-religios.
    Oricum, in conditiile acestea, de inceput va incepe tot cu o inovatie in materie de turism si anume tursimul itinerat-ministerial pe care vor trebui sa-l practice vrind-nevrind angajatii ministerului de resort in jogging-ul zilnic practicat intre minister si Palatul Victoria in vederea indeplinirii cu “succesuri” a sarcinilor de serviciu.
    In ceea ce priveste ideea nastrusnica a susamintitului turism religios, tinem sa-i amintim Duducei ca acest gen de turism are radacini adinci in Istorie, insa cu rezultate nu tocmai fericite pentru participantii la acest schimb de impresii turistice. Se pot cita ca argument si exemplu, vizitele facute de catre Cruciati la Mormintul Sfint, uneori cu escale devastatoare la Constantinopole, sau mai nou vizita aeropurtata a islamistilor fundamentalisti la New York in data de 9.11. si terminata odata cu parcarea a doua avioane la etajele superioare ale Gemenelor simbol ale orasului.
    In aceste conditii este totusi de preferat turismul sexual (oricum Dudca pare a fi specialista in acest gen de tursim-vezi ruta Plescoa-Palatul Victoria), initiat prin aducerea fetitelor noastre deja specializate pe trotuarele europene si atragerea clintelei bogate din tarile respective catre frumoasele trotuare dimbovitene recent bordurate artistic de maestru’ Videanu.
    Lasind gluma la o parte si judecind la rece ispravile intru nesimtire si tupeu ale cuplului adulterin in preacurvie (sic!) care pastoreste momentan si accidental destinele neamului si care probabil se viseaza fie Cezar si Cleopatra, fie Carlo al II-lea si Duduia Lupeasca, este totusi cazul ca o anumita parte a electoratului roman sa se trezeasca din inertia adularii fara frontiere si neconditionate a Alesului si la viitoarele alegeri prezidentiale sa-l “oprescu” prin “antonescizarea”, “nastasizare”, “sorinizare” sau oricine “altizare” pe acesta din marsul sau triumfal catre limitele absurdului si nebuniei puterii absolute.
    Altfel jar minca-vom!

  26. Buna dimineata,
    bun-bun articolul de astazi.Acid,spumos si neiertator,ca orice produs,scris,marca “made in Ciutacu”.Tare !
    Mi-au placut reactiile,multi te injura,iar toti care fac revista presei l-au mentionat.
    Bun,deci impactul este urias.Pt.ca “circul” sa fie maxim ar trebui sa apara si reactia duduii.Iti dai seama ce spumega cocoselul marinaresc ?
    Interesanta si sinteza de aseara,asa parca mai merge.Nu uita sa te uiti prin gaura din gard,televiziunea eoliana invata din mers,fura idei,se plimba cu elicopterele.Incearca sa fie moderni,aleg subiectele cu grija,le strabat rapid,exact cit trebuie,nu devin plictisitori.Au grafica si dinamica interesanta.
    Nu cred ca este o idee fericita scrisul la tabla,are un usor iz didactic.Nu am zis ca l-a fortat cineva pe maestrul cu vesta sa plece si-a explicat gestul de citeva ori.La o anumita virsta doresti sa fii mai catolic decit purtatorul Inelului Pescarului.

  27. Oupsss,mi-a venit o idee,ma rog alimentata si de altii inainte de alegeri.V-a ride-n barba Mircea Badea.
    Sa zicem ca unele lucruri merg prost.Dar prost rau,atunci Boc trebuie sa plece.
    Acum,i-a uitati-va la poza de mai sus,cine ar putea fi noul Prim Ministru ?
    Are fatza,nu ?

  28. Nici macar nu e singura p…a care face jocurile in guvern si-n parlament !! Cunoscatorii culiselor negocierii ce s-a purtat anterior Craciunului stiu ca jumatatea din alcov a negocierii a facut travaliul nasterii guvernului asa de lung si de anevoios. Ca fatucile voiau si bateau din picior, si nu se gasea solutia sa impace si CAPRELE si pe aia facuti varza de capre. Vreti exemple celebre de la noi si de aiurea de ce face o femeie ambitioasa in cel mai eufemistic sens dintr-un barbat , altminteri destept, politician versat si barbat adevarat?
    Ce se intampla cu madamita Udrea nu este decat proliferarea la varf a practicilor din institutiile romanesti. Ca tot omul isi rezolva problemele de satisfactie si orgasm cu cine-i place , se intelege (de neinteles fiind prostia COCOSULUI care nu se ridica scuturandu-se si plecand mai departe), dar ostentatia cu care, in ultimii ani, fufele se afiseaza si promoveaza in posturi de care depind destinul si demnitatea tarii ar trebui sa indigneze pana la voma si pe simpatizanti si pe opozanti, pentru ca , vorba aceea , asa ceva nu se poate ! Nu cred ca se va schimba ceva , cu toate articolele din ziare, deja boborul nu mai are reactie , am impresia ca poti sa dai cu bomba , sa le tai gazul si lumina si nu mai misca nimeni!

  29. Comentarii pertinente dar inutile.Aceste bloguri sau forumuri nu au rolul decat de a diminua frustrarile romanilor ,toti avand falsa impresie ca influenteaza cumva societatea .In nici un caz.E echivalentul situatiei descrise de prof.Teodorescu cand afirma ca televiziunile nu mai pot influenta in mod decisiv alegerile mai ales cele uninominale.Dovada sunt si recentele emisiuni de stiri si de analize politice unde nu se mai regasesc atacuri virulente la adresa sefului statului.Din pacate a fost instaurata un nou tip de cenzura in care patronii de televiziuni sunt santajati si constransi spre o anumita atitudine.’Ocupati’ acum scaunul pe care au stat oameni valorosi(Paler,Cristoiu,Teodorescu) dar mie teama ca nu veti ajunge la valoarea lor,nici pe departe.Limbajul s atitudinea mistocara mai ales atunci cand vine si Valentin Stan va coboara meritele spre zero.Cat despre scarba ce v-o provoaca unii sau altii politicieni……la cate petreceri,evenimente mondene alaturi de ei ati fost?…..???

  30. @everybody: va rog (deocamdata, doar atat) sa incetati cu mitocaniile; fie ca-s la adresa Elenei Udrea, fie ca-l vizeaza pe Traian Basescu. daca vreti sa-i injurati birjareste, forumurile va stau la dispozitie.
    @cip: apreciez grija dumneavoastra fata de vitorul meu, dar nu “ocup” scaunul nimanui, il am pe al meu si-mi ajunge asta. cat despre scarba mea, ea vizeaza anumite atitudini si diversi oameni, nu e la gramada. la mondenitati nu merg in general; nici cu, nici fara politicieni.

  31. “nu stiu ce aveti cu femeia cadorisita cu un costum de ski? ce are daca are birou la Palat,altii au un palat intreg-vezi Becali:)))!”. Da, dar Becali are palat pe banii proprii, nu pe ai romanilor!

  32. Eu nu inteleg mirarea, inca prezenta pe fata unora din presa de la noi si cu atat mai putin raman tampit cand observ diferitii deontologi dandu-si cu parerea despre ceea ce se intampla acu’ la Cotroceni, de parca nu era previzibil dupa rezultatele alegerilor, ca toti vor trage la tata si de asemenea toti care si-au facut treaba isi vor primii platile! Am obs ca naivitatea domina inca ingrijorator de mult atat mintile mai luminate(atatea cate au mai ramas), din tara , cat si norodul,care spre nenorocirea noastra, a tuturor,inca voteaza dupa cum ii canta pecia!
    Ma bucur nea Victore,ca tie vad ca iti place ceea ce faci;asadar felicitari ca nu suferi de naivitate!!!

  33. interesante comentariile de astazi…parerea mea ca d-nei ar trebui sa i se spuna CASIERA..restul este fatada colorata…hihihi

  34. De ca avem nevoie de Ministerul turismului? Dupa perceptia publica( nu am date oficiale)90% din turismul romanesc e privat.Atunci ce poate promova domnia sa decat interese, majoritar private? Zau ca mi-asi deschide si eu o firma de turism iar pe banii publici ,de publicitate, eu sa incasez comisioane.

  35. Datorita evitarii spam-ului puteti efectua un nou comentariu la acest articol peste 60 minute.

    ce minte stralucita a gandit acest citat?

  36. Buna ziua!Va propun urmatorul scenariu:tara merge din greu in mai greu si guvernul incepe sa incaseze lovitura dupa lovitura,de la sindicate si alte foruri.Domnul din fruntea statului se pregateste de alegeri,iar cum toata lumea stie ca guvernul este “visul implinit” a lui,v-a reactiona asfel:-va critica premierul si-l va scoate tap ispasitor.Nu va critica Guvernul ci premierul pe care il va schimba inainte de alegeri.Cu cine???Surpriza!-cu Elena Udrea.Si asfel isi va realiza visul sau si a camarilei de smenarii pe care o conduce.Nimic nu m-ar surprinde.Cat mai este pana la un regim tiranic?

  37. ca s-a infiintat ministerul turismului este foarte bine. romania este o tara cu un urias potential turistic nevalorificat. dar decat acest minister sa fie condus de lenuta, mai bine nu s-ar fi infiintat. in afara faptului ca domna in cauza este umblata prin hoteluri, ce legaturi mai are ea cu turismul?
    citeam aseara intr-un ziar local ca multi romani sunt nevoiti sa se recalifice pentru a scapa de somaj. ca absolvent al unei facultati de turism si avand serviciul in turim, ma gandesc serios sa ma orientez spre un alt domeniu. viitorul turismului romanesc este mic si negru (ca adrian copilu minune)

  38. Am citit pe undeva un articol in care era numita “Duduia”.Pai daca a ajuns fatuca asta sa fie comparata cu Elena Lupeascu(fosta Wolf)inseamna ca Basescu se crede Carol al II-lea?Acum, cu toate faptele sale(unele neimputabile direct, altele deloc,dar cele mai multe reale)Carol al II-lea avea stofa de conducator si politician.In perioada domniei lui,Romania a atins apogeul dezvoltarii sale economice si culturale.In plus avea o cultura care uimea pe oricine si niste maniere pe care Actualu’nu le-ar dobandi nici in o mie de ani.In altele se potrivesc,si Carol injura ca la usa cortului,era anturat de indivizi josnici si avea inclinatii catre femei vulgare…Totusi cred ca Actualu’o sa ramana cel mult in istoria ridicolului romanesc!

  39. Incetati cu vaicareala si n-o mai injurati pe Nuta. Injurati-va pe voi insiva, voi care fie ati votat-o, fie n-ati fost in stare sa-i impiedicati alegerea. Intr-un cuvant impotenti.
    PS. Eu n-am drept de vot.

  40. Bla, bla, bla. Cainii latra, ursul delimiteaza locuri de parcare si, de altfel, il doare la 100 de metri in fata de post-urile vehemente. Pentru ca ursul – dupa cum am vazut eu pe Discovery – are un instinct de supravietuire mult superior celui al chilotarului si, mai mult, alearga mult mai repede. Elena Udrea este un substantiv comun, pe care noi insine l-am introdus in vocabular si care exprima exact definitia noastra ca romani. Suntem fascinati de ursi, dar nu ne incumetam sa ne bagam in gura lor. Comentam tampit pe blog-uri, convinsi fiind ca vom schimba ceva, ei bine, naspa, pentru noi toti, NU VOM SCHIMBA NIMIC! Nu s-a trezit nici o organizatie democratica in tara asta care sa spuna: “frate, hai s-o scoatem in suturi din Palatul Victoria, s-o mutam undeva unde sa practice in conditii turismul ecumenic, spre exemplu la o manastire, desi sistemul de aceptare in astfel de stabilimente este foarte ermetic {trebuie sa fie virgina). Suntem niste imbecili!

  41. Când te ridici în vârf (şi ce mai vârf!) pe trepte de nisip, prăbuşirea este spectaculoasă, foarte dureroasă iar uneori chiar mortală.
    Nu-i de invidiat femeia asta, adevărată viperă în grupul ei de interese (sau partea lor de guvern, cum vreţi!). E chestie de timp să i-o tragă şi ei cineva.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.