Esti aici:
Prima pagină > Blog > Imperiul Ciutacesc > Care o fi cea mai sigură slujbă de criză?

Care o fi cea mai sigură slujbă de criză?

Motto: “Ce-şi face omul cu mâna lui O sole mio se cheamăCă dacă te scarpini în cur n-are cum să îţi miroasă mâna a căpşuni” (Mordechai)

Update la Motto: “Munca intotdeauna il gaseste pe prost. N-a dat gres niciodata!” (Gogu Sclipici)

In timp de Le Monde ne-a oferit pe site un filmulet cu solutia pentru trecerea peste criza mondiala, cel mai ilustru vlastar al imperialei familii Ciutacu e sfatuit prieteneste sa se faca arhitect si mogul. Sau, eventual, sa-si ia o slujba serioasa

UPDATE: Mie mi se pare ca ocupatia de pitic de gradina este rentabila pe vremea asta. Taranu’ are alta parere. Lui, baiat de Salajan, i se pare – total nedrept, dupa parerea mea – ca autoclaustrarea-n Biblioteca Academiei e si mai rentabila:)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

76 thoughts on “Care o fi cea mai sigură slujbă de criză?

  1. Iti scriu aceasta intamplare pentru ca tu poti sa faci un pic de scandal pe aceasta tema. Sper sa iti trezeasca interesul.

    Acum 2 zile am fost nevoit sa cumpar pungi de plastic din Cora pentru a transporta produsele de la casa la masina. Am platit pentru o punga de plastica, care in mod normal costa cam 400 de lei vechi, 3000 de lei vechi. Mi s-a parut in regula tinind cont de fenomenul eco-friendly care exista in Romania in aceste zile pana in momentul in care am vazut ca pe pungi exista logo-ul Cora.
    Mi-am dat seama ca in Romania chiar totul a scapat de sub control atata timp cat noi trebuie sa platim ca sa facem reclama diferitelor super, hyper market-uri din Romania.
    Nu stiu daca Carrefour vinde pungi cu imaginea lor, dar am observat ca si Mega Image a inceput sa vanda la un pret de 1000 de lei vechi.
    Trebuie sa ii obligam cumva sa vanda pungi fara branding sau sa dea gratuit pungi de hartie.

  2. meseria de trantor e cea mai buna. Trantorul e cel care-i ajuta pe cei care nu fac nimic.

  3. Badea are o grija cu Cristoiu…probabil ca plecarea acestuia a fost luata ca un afront la adresa prietenului Gadea…prostii,ala a plecat ca s-a manelizat emisiunea cu tot felul de You Tub – uri…cred si eu ca a crescut audienta.

    Tot Badea a comis-o de data asta f bine aseara spunand pe post cu subiect si predicat ca un om normal il trimite la plimbare pe Basescu daca acesta da buzna peste el in emisiune.Asta e reactia normala si nu luatul pozitiei de drepti.

  4. Filmuletul e total si poate fi realitate in viitorul apropiat.
    Cred ca in situatii de criza reala cel mai bine e sa stii sa faci ceva concret. Orice abstractizare devine inutila.

  5. salutari lu’ Mircea Badea!

    … vezi ca nu sunt corecte orele afisate atunci cand se posteaza. Trebuie sa dai ceasul blogului in urma cu o ora!

  6. Cea mai buna meserie este de patron al unei firme de constructii drumuri si daca ai si pile la Cotroceni, il bati pe Casuneanu. Alocatiile bugetare si fondurile externe pentru infrastructura rutiera sunt ugere pline cu lapte….numai ca la ele sug doar lingaii sugatorului Marelui Licurici.

  7. Ce-si face omul cu mana lui se numeste laba lucru manual!
    Cel mai bine e sa fii pupincurist pe langa cei de la putere si sa prinzi si tu un contract zdravan cu statul. Mai niste acte aditionale…

  8. Cea mai sigura e meseria de “ales local” fiindca tu decizi: cui tai, cui nu-i dai ca sa ai ce sa iei.

  9. sluga…asta este, sluga la cocos, la piticii vostri de gradina, la oricine numai de stat sa fie!

  10. Superb…dar in acelasi timp tragic…cum acesti “stalpi de iluminat” ai tarisoarei noastre ale caror creiere facute de Elba Timisoara nu stiu decat sa-si “lumineze” lor viata ne duc de vreo 20 de ani “spre locuintele lacustre” ale lui Bacovia. Aaa…as vrea sa-ti stiu parerea referitoare la “LEGEA” interceptarii telefoanelor si emailurilor. Vor sa ne mai ia si dreptul la viata sau vor sa neo lom noi???????? Bye BYE

  11. porumbel voiajor mut … cu siguranta o sa fie cel mai cautat mod de a trimite mesaje 🙂 … are cele mai mari sanse de a nu fi interceptat dar in acelasi timp in perioade de criza risca sa fie papat 🙁

  12. te compatimesc..aseara ai stat cu mutra lui Falca o emisiune intreaga…(ala n-are bani destui de operatie estetica???)Gidea sa fie de vina ca ti l-a bagat pe gat?

  13. @omu’: arat eu a om sa mi-l bage Gadea pe Falca pe gat cu de-a sila? cand or scoate portocaliii altul mai comunicativ in relatia cu Antenele, anunta-ma si pe mine, ca n-as vrea sa-l ratez.

  14. E pur si simplu genial filmuletu =))))) …prezinta ceea ce multi dintre ei ar merita cu prisosinta 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.