Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Boldea, preşedinte! Sau Superman?

Boldea, preşedinte! Sau Superman?

Un om care face 3.000 km, cu maşina, între Kenya şi Congo, pe drumurile din filmuleţul de mai sus, ori e Superman, ori preşedintele Planetei Giganţilor. Boldea vrea respect!

UPDATE: Citiţi-o pe Lelia, e demenţială!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

53 thoughts on “Boldea, preşedinte! Sau Superman?

  1. omul dispune de un imens tupeu si-si bate joc
    de oricine e dispus sa se uite in gura lui.
    cam ca hahaitorul, numai ca la un nivel mai mic.
    ceea ce-l caracterizeaza este verbul “a incerca”;
    daca-i merge si poate sa prosteasca lumea, bine.
    daca nu, mai incearca.
    baietii locali il pot face pachet si trimite
    ramburs in patrie, motive se pot gasi, nu asta
    e problema.

  2. Probabil ca este in Congo dar a bagat si Kenya ca sa nu il dezamageasca pe presedinte. Sau poate ca a luat o gazela din Kenya pana in Congo. Oricum daca vine singur e nasol ca ii strica aranjamentele presedintelui de a poza in haitas global de infractori. Ce dracu ne faceam noi fara acest atoate-priceput,economie stie,taie salarii,politica ce sa mai vorbesc,prinde infractori urmariti international,salveaza euro,stie cum se bea whisky-ul…ce sa mai vorbim ? Cred ca mai bine stai prin Africa Boldea ca daca vii aici te infunda astia…nu vei avea parte de justitie ca sunt toti blat intre ei mafiotii si chiar daca vei face dezvaluiri ei nu vor pati nimic ca ei au creat un stat mafiot pe care il manevreaza dupa cheful lor. Las-o balta cu justitia corecta ca statul Roman este condus de indivizi plini de dosare care nu patesc nimic. In Romania s-a realizat visul suprem mafiot ,,Toto Riina,, si banda lui conduc statul.

  3. Li s-a dat un zgarci de molfait fatucilor cu buze rujate si ochii iesiti din orbite(parca asa le-a le-a descris cel mai mare critic tv in viata,nu?) asa ca,pina s-o intoarce Boldea de pe unde e,avem marfa cacalau!O corespondenta e chiar la aeroportul Otopeni si ne tot transmite de acolo ultimele noutati.Din jungla sau din desert,nu m-am prins inca!
    Boldea,daca si-ar fi facut rezervari spre mai multe destinatii din acelasi aeroport nu l-ar mai fi gasit spionii astia meseriasi anul asta.

  4. De acord, dar banuiesc ca postarea asta are un scop nu?Explica-mi si mie te rog, ca nu inteleg…daca nu a mers cu masina atunci cum?Sa stii ca atunci cand pui o problema trebuie sa expui si concluzia.Eu nu am inteles ce ai vrut tu sa spui cu asta.Sa nu te superi da?

  5. Dle Ciutacu, individul nu este nici Superman nici altceva, este un infractor care a beneficiat de sprijin politic. Atat si nimic mai mult. Restul nu este decat claca, vorbe in vant sau unsubiet slab de presa care sa ascunda multe alte probleme(gaze de sist,petrolul din platoul continental sau altele care vor iesi la suprafata). La modul cinstit in orice tara civilizata fuga acestui individ se lasa cu demiteri sau demisii, cu trimiteri la Interpol.si gata .Dar nu, la noi trebuie sa batem apa in piva, sa vorbim vorbe de dragul de a ne auzi sa despicam firul in patru.Sigur, daca e sa analizam cum a ajuns asta parlamentar atunci este foarte trist , dar nimeni nu spune asta sau o spune cate unul dar usurel sa nu deranjeze. Asa ca dle Ciutacu hai sa discutam de lucruri serioase, mult mai presante si sa nu mai facem atata reclama pdl-lui, chiar daca pare negativa, nu de alta dar la un moment dat s-ar putea sa pozeze in victima iar balalaii votanti sa-i si creada obtinanad astfel “efectul Copenhaga”.Serios vorbind.

  6. Vorba bancului ala cu Vintul de Sus sau de Jos,
    Congo-Brazaville sau RD Congo-Kinshasa (fostul Zair)? Ca primul e departe rau, din Kenya trebuie sa traversezi aproape toata Africa. Si chiar si pana in RD Congo trebuie sa treci intai prin Uganda si prin provinciile congoleze din est, unde nu e chiar pace-pace, daramite autostrazi!
    Mai mult ca sigur ca l-a apucat strechea asa de rau cand a auzit-o pe aia cu gaura de sarpe, ca nu s-a mai uitat pe harta unde e el -sanchi- de fapt, inainte de a suna la Romanica sa se rasteasca la elefanti.
    Dar oricum nu conteaza, ca la cat de tare vor astia sa il aduca inapoi il vor cauta de jos in sus, incepand cu Capul Bunei Sperante, care se stie ca nu moare niciodata.

  7. Victor, nu crezi că s-a întins prea mult pelteaua cu băiatul ăsta, un mafiot din filme de serie B? E un subiect supra-expus, care plictiseşte. Voi transmiteţi din faţă de la Oto Peni. Ce dracu, vă dau banii afară din casă? Credeţi că vine cu ozeneul?
    Îi înjuraţi pe portocalii că schimbă agenda publică, după care trudiţi din greu să impuneţi agenda portocaliiilor. Mi se pare mie, sau sunteţi masochişti?
    Ştiu, e efectul de turmă. Dar nici ţie, nici altora din trust, nu vă lipsesc nici mintea, nici spiritul critic. Şi atunci? Sunteţi convinşi că lumea leşină de nerăbdare să afle veşti despre Boldea?
    Poate sunt eu tâmpit, că văd lucrurile aşa. Dar are şi tabloidizarea limitele ei…

  8. Neither! E unul care si-a luat-o in bot pentru ca a ridicat coada mai sus decat trebuie. Dixit!

  9. adevarui-i ca-i nevoie de traduceri speciale si de niste desene ca sa priceapa unii ca nu poti merge cu o medie de peste 300 km/h pe drumurile africane. din pacate, permisivitatea mea excesiva a scazut dramatic IQ-ul mediu al celor care posteaza pe blog. cred ca ar trebui sa reevaluez situatia.

  10. Nu mai bate apropouri ca stiu ca la mine te refereai.Eu ti-am spus doar sa spui clar ce ai de spus ce nu intelegi?Am inteles ca insinuezi ca nu putea merge cu masina , te-am intrebat doar ce crezi tu…pentru ca tu ai expus doar ipoteza, nu si concluzia…aoleu mai greu cu matematica asta nu?Nu e cazul sa te enervezi, calmeaza-te ca era doar o intrebare.

  11. Ca n-ai ce sa mai zici si de-aia.Esti prea suparacios sa stii , parca ai avea 5 ani.Te superi din orice si cand nu mai ai ce sa zici te apuci sa jignesti lumea.Tu crezi ca toata lumea e proasta numai tu esti destept.Esti, nu am ce zice pentru ca esti printre putinii pe care chiar ai consider inteligenti dar sa stii ca nu esti singurul.Putina modestie nu strica.

  12. Scuze, efectul este ‘STOCHOLM” NU COPENHAGA.( se refera la relatia rapitor ostatec)

  13. @Cristian: pai eu zic sa nu te mai obosesti pe aici. strici ochii degeaba

  14. Un fleac,3000km.,ce ti-e si cu Congo asta,e la o aruncatura de bat,mizlic,fata de cat pot astia sa fuga!.boldea a dat startul si ma intreb cui preda stafeta,pentru ca exista si un va urma?!Doar s-a antrenat la scoala lui udrea,probabil ca lumina,flacara violeta,degajata de ea i-a dat propulsia!.Pana una alta e comic cum se incurca in povestile lor,adevarul asta le cam da bataie de cap,iese la iveala cand nu se asteapta!Vizionam acum filmul mult asteptat,amestec de comedie,scienece-fiction,spionaj,politist si trihller,in orice ordine vrei,in roluri principale basica et comp.Asteptam momentul asta cu harmalaia din interiorul pdl-ului,dosarele din sertare freamata!

  15. nu mi se pare mare brinza a insira citeva
    cuvinte in kiswahilli si statiuni.
    doamna a uitat sa pomeneasca de jomo kenyatta
    si arap moi (bun prieten cu ceausescu),
    de maratonisti, antilopele gnu (eventual
    sa faca o paralela cu portocaliii ce vor
    fugi sa se ascunda dupa alegeri),
    de scuipatul aplicat in crestetul capului
    cu degetul de batrinii din triburile de
    pe munte, precum si de insorita mombasa.

  16. Am un fel de respect pentru Boldea, nu pentru ce e acuzat de fapte inimaginabile ,ci pentru faptul ca sasaie din gaura lui de sarpe spre ai lui si spre marele tataie de tara care-l ameninta ca il va gabji.E cool Boldea asta ce mai.E jucator.

  17. Ca s-a dus nush cate mii de km cu rata prin africa inca suna credibil. Da’ ma gandesc la bietul hayssam, care cica a stat cu mutra lipita de berbecuti. Aia performanta! Nu stiu daca pute ceva mai groaznic decat oaia, oricum e in top 3. Asa ca eu il propun ca prezident pe sirian, el avea si cetatenie romana, nu?
    PS A promis reformatorul ca il gaseste si in gaura de sarpe. Eu cred ca boldea a cam bagat-o pe maneca, e clar, al batran cand spune ceva aia e. 🙂 Probabil o sa fie livrat cam prin 9 iunie, asa, ca sa mai ia procentu’ partidului un shpitz in c.
    PPS De popa ce se mai aude?

  18. Cate un Boldeanu au toate popoarele.La noi, sunt foarte multi, au proliferat, s-au inmultit peste masura datorita mediului inconjurator fiindca n-au avut antidot(vezi inmultirea excesiva a pestilor rapitori pe anumite fluvii din America).Ce antidot sa aiba in Romania cand populatia este manelista,este manipulata mai usor ca niste copii(pixelul albastru si calcularea vitezii manii de funeriu ce a fost recompensat cu un post de ministru),poate fi cumparata cu o punga portocalie,nu gandeste cu capul propriu si ii place sa fie siluita/chinuita, sa aiba motiv sa se vaite/MIORITA este prezenta in ADN nostru/,in loc sa-si ceara in MOD FERM SI DEMOCRATIC drepturile.In Romania se participa la manifestatii la minus 20 grade(este la moda/kool sa iesim si noi cu ceva din” rand”) iar la plus 20 grade ,nu mai iesim ca” nu mai este asa de interesant”.Puterea formata DIN BAIETI DESTEPTI(presedinte,premier,etc) ne cunoaste ca pe buzunarele proprii si actioneaza ca atare/BRAVO LOR FIINDCA ASA MERITAM/ iar opozitia a actionat de multe ori f slab.S-a dovedit de n ori ca n-avem in ADN nici spirit democratic si nu stim sa votam(putini stiu ca votul inseamna nu numai cui incredintam functiile in stat/parlament ci ceva mult mai mult:PE MANA CUI DAM BANII NOSTRI/din impozite,contributii/IN URMATORII 4 ANI.Cand cei saraci cu duhul si chiar cei ceva mai dotati, vor intelege acest lucru,atunci vom scapa de majoritatea BOLDENILOR,Videnilor,Blejnarilor,etc.

  19. Va propun o mica inductie matematica in cazul celor 3 mari evadati din istoria noastra recenta. Omar Haysam – terorism, Popa – FNI. Cu alte cuvinte: cat da groaznice sunt potlogariile lui Boldea de a trebuit sa fuga? Ce dracu a facut omul asta de a intrat in clubul exclusivist in care, pana acum nu s-a intrat decat cu rapiri de persoane in Irak si FNI? Eu pur si simplu ma ingrozesc.

  20. Baiatu’ asta e de-al locurilor, se descurca la moment, dar daca se hotaraste sa faca scufundari, in gaura cui il mai cauta marinaru’? Apropo, m-as fi asteptat la un omagiu conducatorului iubit, care a promis sa ia problema in propriile maini si sa se implice, asta dupa ce a cerut, a primit, a citit si a aprobat dosarul de urmarire al lui boldea. N-am inteles, a venit carare la cotroceni, ori s-a deplasat marinaru’ la carare, ca nu reiese! In rest, abia astept sa-l vad pe marinar in africa neagra, cautand in gaurile serpilor! Traiasca serpii!

  21. din cite zice SRS despre basecu, acum, la Q&A si Victor B., si adunind cu cazul alro, se pare ca basecu e un aghent sovetic si e la mana lor?

  22. da’ de ce nu s-a bagat intr-un avion de pe h coanda cu destinatia kenya direct? parca ziceau la stiri ca a plecat pe la giurgiu pe urma istanbul etc, omu’ s-a dus roata… ii place iexcursiili nu gluma 🙂

  23. waka, waka astia ne iau de fraieri, boldea fu destept pleca unde merg numai bastanii cu bani multi sa faca safari, altfel ce doamne iarta ma sa cauti pe acolo?Ma gandeam ca poate in tupeul lui, va da telefon in timpul emisiunii cu dl.Antonescu.Asteptam saptamana asta sa vedem ce mai debiteaza puterea portocalie, cum isi dau cu stangul in dreptul.Iar articolul prezentat mai sus e demential, am ras cu lacrimi.Sa aveti o duminica frumoasa

  24. Eu aș propune alt cuplu de supereroi. Și dacă nu poate fi „Batman, Batman”, să așteptăm să vedem: dacă abdică, e rege; dacă nu abdică, e președinte.

  25. Reiau o intrebare vazuta printre comentariile din “Gandul”: de ce Lelia Munteanu nu este invitata in emisiunile de la Antena3? Am putea beneficia cu totii, cred eu, de prezenta dansei.

  26. Doamna Munteanu a postat si o “convorbire” extrem de savuroasa intre Baselu’ si presedintele Kenyei. (Pentru pedeleii infiltrati – Da ba! E pamflet.)

  27. Îmi placeți ca redactor, jurnalist, om de televiziune, dar, vă implor, nu mai folosiți cuvinte din argoul golănesc, precum „gagică” și „cafteală”. Folosiți-le numai între prieteni!

  28. boldea este un mancator de rahat si nu pricep de ce trebuie sa ne uitam in gura lui? ce nu avem televizor? cam in acelasi mod cred ca trebuie sa-l vedem si pe marinar… asa ca pac cu telecomanda…

  29. Buna seara d-le Ciutacu,

    Cred ca Boldea e superman!!!(?!?)

    Desteapta e Lelia- e femeie,dar cu creier de super-superman!!Felicitari din toata inima pentru ea!!!

    Cu acelasi respect pentru Dvs.,
    IoanaP

  30. Felicitari pentru retrospectiva Ion Cristoiu de vremea cind era la A3. Cred ca ar trebui sa dedicati 5 min. din emisiune pentru “Daca doriti sa revedeti” Stiti ca multi uita cu desavarsire de unde au plecat. Apreciez interventia dumneavoastra din emisiunea lui Radu Tudor cu privire la atributiile securitati statului in privinta HOTULUI DIN PDL. Acelus lucru l-am gindit si eu.

  31. pe mine deja ma enerveaza la culme tot taraboiul asta despre Boldea. Kenya – Congo, cred ca s-au pronuntat aceste doua nume de tari de sute de ori in ultimile 2 zile, de parca ar fi vreun obiectiv turistic nemaivazut in lume pana acum(si chiar nici atunci n-ar fi atata agitatie). tot circul asta este, cred, foarte, chiar foarte bine regizat. probabil Boldea e bine ascuns de catre astia din PDL. poate nici nu este plecat din tara. dracu’, daca-i in Congo mai dureaza 2 ani pana-l aduc in tara, alti 2 pana-l judeca, si inca un an dupa aia(daca cumva il mai si condamna) pana cand ajunge in celula. si apoi, dupa vreo 2-3 luni iese pe motiv de buna purtare sau mai stiu eu ce cauza, ca e bolnav. inteleg ca trebuie sa vada toata tara ce fel de oameni sunt astia din PDL, dar e suficient, mai da-l incolo, ca devine mai important decat sefu’ lui de la Cotroceni.

  32. @Cezar: trebsoara cu savurosenia e teribil
    de relativa, tine de gust; personal cred
    c-am inceput si eu ca multi altii sa ating
    temperatura de voma cind il aud/vad pe
    personajul la care se face referire in
    “stenograma” si nu ma mai amuza genul asta
    de articole marca “urzica”.

  33. Voi stati sa-l cautati pe boldea…v-au dat inca o teapa de doua saptamani..nu mai auzi de duta..de privatizari..oricine sa ma injure..natia romana isi merita soarta..daca toti stau si se uita cum o mana de imbecili ii fura…sa va fie uitatul placut…de la un timp se satura omul sa auda de politica..ca de fotbal…jandarmii infiltreaza ‘baieti’ in orice miscare de protest apoi ii cotonogesc pe demonstranti…daca jandarmul are spray,baston…vreausa vad si eu primul care ridica piatra..ca sunt destule..gratis…cazul boldea e o fumigena…deveniti penibili abordand-o.

  34. Ciutacule,

    Se stie ca cei din Kenya sunt temerari la maraton…iti reamintesc (ca stii sigur) pe clasicul Moses Kiptanui. Crezi ca asta e o explicatia pt. balansul din frontiere a lu’ Boldea ? De Uganda nu zic nimic ca nu stiu cine il cara in spate pe acolo

    Vespasian.

  35. Eu sunt convinsa ca Boldea a calatorit cu bicicleta….=)))) ; A furat bicicleta Lenutei Udrea, o Mitza Biciclista a zilelor noastre, o “Margaret Thatcher” ….dar in mizerie.
    …sau o fi luat acceleratul…=))))))
    Am citit comentariile….dar ce nu intelegi mai Victore, ca e simplu, daca nu a calatorit cu masina atunci cu ce?! =))))))

    Eu cred ca stiu cu ce se intoarce, doar ne-a spus sa stam linistiti ca se intoarce, am auzit eu ca vine cu calul lui Fat Frumos , acum il hraneste cu jatatic ca sa-l poarte cel putin 3000 de km dar nu stiu in ce directie =)))))

  36. Salut Victore.
    Intre Nairobi si Kinshasa sunt aprox.2500km.
    Poate nu a plecat pana la Kinsasha si doar a trecut granita ceeace ar insemna mult mai putin.Daca treci prin Uganda (trebuia sa ai glontz pe teava) pana la Kisangani mergi in 2 zile…
    In fine, vine si asta , sta 2 luni la racoare si o sa stea dupa aia ca Necolaiciuc ala sau cum dracului il cheama….

    O zi buna.

  37. BOLDEA VA SCAPA … VA FI LIBER CA ASA VREA ” COCOSELUL ” LUI !!!
    O SA VEDETI !

  38. nemernicii zisi pompos clasa politica ne-au dus in stadiul de colonie, iar noi umblam ca bezmeticii dupa potcoave de cai morti (alde cacao cu lapte boldea si alti trogloditi ca el). si atunci care-s prostii….ei sau din pacate noi?

  39. La fel de tare este şi articolul cu “stenograma” convorbirii dintre preşedintele României şi al Kenyei! Am râs cu lacrimi …

  40. Ciutacule,

    Ai putea sa imi faci si mie o schema ca sa inteleg si eu raspunsul la dilema: Boldea nu gaseste bilet de intoarcere ? Adica s-a dus cu one-way (ca la Boney M) care e din start mult mai scump, da’ voia sa se intoarce negresit (nici macar bilet open) ?

    Vespasian.

  41. Domnule Ciutacu credeti in coincidente? :)) Eu simt ca urmeaza o alta “coincidenta” cu venirea lui boldea in tara… Parca vad ca-l vor aduce in tara “intr-un mare fel” (eventual escorta militara, mascati, elicoptere, tancuri, masini blindate etc) fix in ziua in care UMF Targu Mures va fi data “pe tava” ungurilor, chiar de catre “patriotul independent cu coloana vertebrala si singura salvare a tarii” mihai ungureanu! :))

  42. boldea a plecat din tara, pentru ca asa s-a dorit ..asta cu legislatia si etc mis e pare o vrajeala

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.