Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Bidinele pe statuia stăpânei în viață

Bidinele pe statuia stăpânei în viață

De-atâta democrație în era Băsescu, PD-L continuă să rămână singura formațiune politică românească unde la alegeri concurează un singur candidat în luptă grea cu el însuși. M-am uitat până acum, pe bucăți, la mascarada de la televizor, unde supușii închidă nesfârșite și grețoase ode iubitei coducătoare, și-mi aduc aminte de un text pe care l-am publicat la un moment dat și care a isterizat conștiințele pure. Vi-l reamintesc, să nu ziceți după aia că nu v-am anunțat ce vă așteaptă.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

99 thoughts on “Bidinele pe statuia stăpânei în viață

  1. Cea mai misto parodie despre Elena Udrea mi s-a parut cea din emisiunea lui Mircea, in care a comparat-o cu actrita porno Gina Lynn, si a facut referire la filmul “Over the top” al lui Stallone

  2. Soarele PDL? Kill Bill? Inalta doamnă a ţării? Ce dracu mai urmează? Savanta de renume mondial? Hotărît lucru, pedelicii ăştia au ficatul sănătos. Eu, unul, am o greaţă “istorică”.

  3. Cred ca ai fost prea bland atunci cand ai scris textul acela. La nemernicii astia trebuie sa le spui in fata ca la porc altfel nu stiu de nimic.

  4. 🙂
    Nu stiu tu de ai apucat sa fii membru PCR… Insa… mie, dupa ce m-am uitat azi la alegerile de la PDL Bucuresti…, mi-am adus aminte de sedintele de partid de dinnainte de mascarada numita revolutie.
    Cine-si mai aduce aminte, a fost un moment cand s-a semnat un tabel pentru “pace”. Acest tabel avea 3 rubrici: “sunt de acord”, “ma abtin” si “sunt impotriva”. Numai ca… nu puteai semna decat la rubrica “sunt de acord”, deoarece celelalte doua rubrici erau acoperite de o folie de plastic! 🙂 Astfel…, a fost raportat un rezultat de 99,9%, adeca… unanimitate!
    Asa si cu madamme Udrea de la Organizatia de partid pe Bucuresti. A dat “Timonierul Sef” ordin sa castige “metresa prezidentiala” sefia organizatiei…, membrii acestei organizatii se conformeaza! Cum ar putea sa se puna in contra curentului?
    Si… mi-a mai placut ceva! Faptul ca au fost invitati cei din conducerea UNPR-ului in calitate de “invitati speciali”!

  5. Genială idee: statuia semiecvestră. Femeia se află pe cai mari, argumentele pentru posibilităţile ascensiunii ei către o statuie pe deplin ecvestră sunt solide, dar noi chiar suntem ultimii oameni?

  6. Astia oricum s-ar invarti,
    tot in filme model “Doi oligofreni numarau o bila” nimeresc.
    Au reusit inclusiv sa desfiinteze notiunea de alegere,
    cum mama dracului sa alegi intre Udrea si Udrea?
    Cat despre textul tau mai din urma,
    are sa capete tot mai mult sens as we keep walkin’
    si daca minunatii din opozitie ignora posibilitatea,
    cu atat mai bine si mai neted pentru Leana.
    Sa dea zeii sa exageram noi,
    dar dupa lantul lung de treburi
    pe care le-am incadrat cu totii la “aia nu se poate”,
    ca in secunda doi sa ne explodeze-n fatza,
    nush daca privirea de sus ar fi tocmai indicata.

  7. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Aveti dreptate in acel text pe care l-ati publicat in primavara;sper ca majoritatea au inteles de atunci si incoace, ce ne asteapta.
    Mi-e sila de ce vad la televizor…Mi-a venit sa vomit cand l-am auzit pe dl Oprea ca nu o lauda pe mama lui,daca nu merita,dar pe udrea o lauda ca are tot meritul!!!Creed ca s-au scrantit toti!

    Va doresc numai bine,cu acelasi respect,
    Ioanap

  8. Cucoana asta va stapani poate peste un partid mic-mic,vreau sa vad cine mai voteaza pdl-ul pentru ceea ce fac ungurii in Ardeal. Acolo e baza electorala a pdl-ului.Bucurestiul,greu de cucerit.Interesanta propunerea lui Ponta,deocamdata cele 2 partide ,pnl si psd ,trebuie sa isi clarifice electoratul si sa lase cat mai putin spatiu de manevra pentru pdl.Deocamdata pe cont propriu.

  9. De ce mai era nevoie sa organizeze PDL alegeri?O simpla numire era suficienta!S-o numeasca direct presedinte PDL de ce sa mai astepte ??!Tot acolo se ajunge!

  10. e exact modelul comunist, doar ca a venit putin cam tarziu si pe un fond de criza (uneori chiar de nervi).

    eu cred ca E Udrea, dupa momentul de ascensiune maxima, care poate ca inca nu s-a atins, va sfarsi prost….

  11. Vă daţi seama că n-au vrut să rişte nimic, să aibă, totuşi, Udrea un contracandidat. Că nu se ştia ce pot fi în stare unii membri de partid sau poate tocmai că se ştia. 😉

  12. Maare dreptate ai,Victore!Toti au uitat ca atunci cind era doar consiliera pe probleme de politica externa( si-a demonstrat competentele la Turcescu in emisiune-dupa a fost reevaluata de deontolog),Presedintele(ai observat ca asa i se adreseaza lingaii) a justificat prezenta ei in functia respectiva de considerente estetice.Acuma tot asa,fraierii nu au inteles ca el nu a spus ca nu o sustine, ci ca nu are sanse.Dar daca a fost votata de partid,ce sa-i faci.Pe fiica-sa, Elena nu sfatuit-o sa nu candideze-dar daca a fost votata nu te pui cu democratia.
    M-am uitat prin sala dupa Andreea Pora sa o vad cum face matu gros, insa cred ca avea activitate la alta praznuire.
    Vrea sa insist pe niste imagini cu Elena Udrea de la ziua S.U.A.,acum vreo doi ani,cind era imbracata cu o rochie albastra mulata,cu chiloti tanga si tocuri de 12cm parca ar fi fost la petrecerile Play Boy.Nu s-a sezizat nimeni, si azi o armata de atirnatoare incearca ascensiunea prin aceleasi metode in politica.Am vazut cam pe la toti ministrii mai pulisani cite o secretara sau asistenta de 20 de ani cu studii pe la Universitatea Ecologica.
    E o moda ca sa ne adoarma ca e o chestie nevinovata initial,apoi creste miza un pic ca a fost o neintelegere ca in final sa nu mai recunoasca nimic si sa acuze opozita pentru orice:legea ANI, a pensiilor, etc.
    Salutare,ma inclin!

  13. Ne aduce aminte de vremuri ” luminate ” cand exista la fel , un singur candidat la presedentie …
    Era un suspans incredibil … Iesea Ceausescu sau … Ceausescu ???
    Traim din plin acele vremuri ” reloaded ”…
    Dar stii ce ? … Intr-o tara normala cu cetateni nu mase amorfe , asa ceva nu se intampla . DECI : avem ce meritam !!!

    Astept cele 2 ore de cantari si telejurnal !!!

  14. Aferim , Victore !
    Acum , ca-ti recitesc textul si dupa timpul scurs de atunci pana acum (nu mult dar cu evenimente si evolutii F. ELOCVENTE pt. viitorul acestei natiuni si a acestei tari) , am ajuns sa fiu de acord CU ABSOLUT TOT ce ai scris atunci (desi la vremea respectiva aveam mai multe retineri ) !!! 🙁

  15. A venit de prin Moldova,
    a venit, mai in trecut.
    A ajunns si tare sus!
    A ajuns ca s-a putut!
    Stau uimit!Si-ma-ntreb,
    Doamne!
    Da cu calul ce-ati avut?

  16. Dupa o saptamane cu alde Soric, Toba si Fatuloiu, faptul ca Udrea are sanse mari la prezidentiale nu mai pare deloc suprinzator.

    Si are un mare atu fata de Basescu, toti oligofrenii care n-au cunoscut o femeie adevarata in viata lor balesc atunci cand o vad, deci voturile or sa tot curga.

    In plus, eu prea vad alti candidati credibili (cu sanse) in PDL, cu exceptia lui Blaga, dar e intr-un con de umbra, pe cand Leana e mereu pe val, eu cred ca au programat-o de mult pe Udrea la prezidentiale in 2014, numai un accident o poate impiedica sa candideze sau sa castige, iar pana in 2014 exista toate resursele pentru a se evita orice accident.

  17. Perla Ralucai Turcan, cum ca Udrea ar fi o kill Bill a politicii romanesti, e antologica. Intrebarea e, cine e Bill ? 🙂

  18. @gogu:
    Cred ca n-ai inteles ideea: textul acela , al lui Victor , A FOST SCRIS PT. NOI (!!!) , nu pt. EI (EI STIU tot ce-a scris Victor , doar fac parte din scenariu si sunt dintre “actorii” principali)… 🙄 Victor a scris PT. NOI , pt. cei care inca n-au inteles ce se intampla IN REALITATE sau pt. cei carora nu le este destul de clar CE NE ASTEAPTA ! 🙁

  19. Railor! Tinara e, frumoasa e, bogata e, ministresa e, influenta e, Elena o cheama… cine ce are cu ea? Dati-i pace femeii, ei asta-i acum… ca ma nervez. :(Lasati-o sa ajunga presh-ul Romaniei. 🙂

  20. Statuia este ideala! O singura pata are…Sta cu spatele la popor. Insa poate chiar este in ton cu realitatea. Daca PDL reususte sa construiasca un brand cu numele Elena Udrea atunci inseamna, fie ca este un partid ”creator”, fie poporul acesta este prea ”credul” ca sa inteleaga esenta lucrurilor. Incep deja sa am indoieli ca populatia este misogina. Cel putin, cei de la PDL Bucuresti in nici un caz. Insa, nici cu ce sa judece corect nu mai au!

  21. Istoria se repeta iar noi toti invatam fara de invatatura! Sa ne traiasca, ca-i dama buna si dac-o fi sa ne fie carmace, o meritam cu prisosinta!! Chiar, sociologii ar trebui s-o includa in setul de intrebari la sondaje, al naibii de surprinsi ce-am fi!

  22. Daca e armasar este bine! poate fuge cu ea in padure! Pana la urma de vina sunt tinerii ca lasa astfel de specimene sa acapareze puterea.

  23. Cine-i calu’??? Sa inteleg ca fara cal….d-na nu valoreaza nimic?! Pai la cum arata i-ar prinde mai bine un peste.

  24. servicii in sus, servicii in jos. De fapt cine sunt serviciile astea, nu ai putea sa scrii un articolash de genul – ‘Servicii’ for Idiots. Sa stim si noi despre ce vorbim.

  25. Am comentat si la postul acela si nu mi-am schimbat parerea . Udrea nu va fi presedinte , nu cred asta . Sunt gata sa pariez . Peste vreo 15-20 de ani abia , o femeie va avea sansa sa castige alegerile intr-o Romanie fundamental misogina . In schimb , daca ramanem cu PDL si dupa 2012 (sau 2014) e posibil sa ajunga prim-ministru .

  26. De ce or fi astia fericiti?? Ca aduc numai nenorociri? IQ-ul lor are o valoare conform careia e bine, chiar foarte bine.

  27. m-am saturat de voi popor de homalai, de 20 de ani urlati cu ura, presedintilor “M..e Iliescu, Constantinescu, Basescu”, acum va veni ziua cand suav, delicat si melodios voi putea discret sa ridic tonul:
    Doamnaaaaaaa Presedintaaa, Doamna Presedinta, doriti m..e, suntem 100.000 in fata la Cotroceni, dar veniti repede Badea cu Ciutacu se bat, care sa intre primul

  28. O BLESTEM IN NUMELE CELOR CARE S-AU SINUCIS SI SE VOR SINUCIDE PENTRU CA NU AU DIN CE TRAI …
    BLESTEMATA SA FIE ACEASTA FEMEIE IMPREUNA CU TOT PARTIDUL LOR …
    SA AIBA CEL MAI NEGRU CRACIUN SI SARBATORI DIN VIATA LOR !!!
    AMIN !!!

  29. Si uite asa ajunge Nuti de pe centura la primarie, in laudele limbricilor si cu sprijinul miticilor.

  30. cum comentati dle ciutacu opiniile d-lui Plsu fata de dvs? refuzand sa traiasca intr-o tara in care dvs, dl Gadea, Diaconescu, Basescu apareti in prin plan? O sa o ignorati in continuare?

  31. Ma mir cum atatia barbati cu minte la cap sunt in stare sa o pupe in fund pe tanti asta….
    Ajung sa ma indoiesc de minima lor inteligenta si mandrie masculina.

  32. Si totusi, la modul serios, nu va este sila, rusine, greata la ceea ce vedeti? Este o gluma?
    O neispravita, o nulitate pe care nu ar angaja-o
    nimeni intr-o functie; probabil ca bufetiera, da; tine ore intregi televiziunile penibile in direct, ca sa o auda vorbind prapastii si nimic in acelasi timp. Iar corul robilor marlanului, cazut in extaz mi-a reamintit de mizeria din timpurile mai vechi.
    Eu sunt scapat de balamucul ala si nu pot sa cred ceea ce vad. Si nimeni nu reactioneaza.
    Daca televiziunile, care se respecta si-si respecta telespectatorii, nu transmiteau aceasta mascarada ramaneau ei intre ei.
    Dar, speranta mea a fost in van.
    A fost intaia oara cand am putut sa vad tot ce are tara mai rau adunat la un loc. Si pentru prima data mi-a parut rau ca nu s-a produs un cataclism sa-i distruga pe toti.
    Imi pare nespus de rau, dar este exact de unde am plecat. Si ma intreb; oare pe Ceausescu de ce mama dracului l-am dat jos si omorat?
    Ca sa ce?

  33. Cred cu tarie ca pdl-ul va fi un PNTCD dar mai mic, daca nu va fi asa ma fac haiduc de drumu mare.
    Vorba Domnului OCTAVIAN PALER ” sper sa nu traiesc sa o vad si pe asta prim ministru” desi am doar 45 de ani.

  34. oda Elenei …ii statea mai bine “supt” cal
    imi vine sa vomit si mi-e sila de toti libidinosii barbati din PDL…rusine!!! eu nu as mai iesi pe strada in locul lor

  35. @un om revoltat-
    cunosc oameni in pntcd deosebiti, chiar daca poti sa-i numeri pe degete, exista. In PDL nu cunosc pe nimeni, macar unul.

  36. La ce dorsala de casalot esuat ne prezinta, incep sa ma gandesc la ce va asteapta cand isi va pune dosul pe tronul prezidential. Pun pariu ca una din primele legi pe care va inflori semnatura doamnei Cocosila va tinti presa. Victore, poate ca e cazul sa scoti de la naftalina benzile de magnetofon si sa repeti temeinic : “partidul, Elenuta, rRomani-i-i-aa…” altfel canalul va manca pe toti. Asta daca Oprescu tot mai tine sa faca Bucurestiul port in fundul curtii. Personal, daca cea mai blonda dintre elenutele prezidentiabile, tovarasa academician doctor inginer Leana U ajunge ( pe baza calitatilor orl -iste probate unde trebuie ) intr-o foonctie “mai superioara” dupa urmatoarea runda de furaciuni legislative, ma gandesc foarte hotarat sa renunt la cetatenia Basistaneza, ca sa nu ajung in Urdistan.

  37. In 2014 castiga alegerile prezidentiale. Cu peste 60%. De ce? Ca asa e romanul. Cum? Ca si ea…
    Oricum ajunge presedinte si cu “sprijinul” acordat de PSD.

  38. Alta era ştirea: PDL dă semne că există, ba chiar are tendinţa periculoasă de a fi un partid format din mai mulţi membri… Noroc de ei că n-au şefi prea mulţi… 😛 😛 😛

  39. Contrar cu opinile genialului text de la inceputul primaverii lui 2010, acum, mai mult ca oricand , s-a ivit o noua ocazie de a o invita pe cuscra la Vorbe Grele.N-o rata. :-q ~X(

  40. gata, nu mai pot!!!!!!! Daca o parasuta ca asta care a venit acum aprox. 12 ani de la buzau, care a terminat o facultate particulara numai cum D-zeu stie a ajuns atat de sus, ce mai urmeaza? Romani daca nu va treziti o sa ajungeti vai de voi ptr. ca sunt convinsa ca daca ” salope” ( boarfa in lb. franceza ca tot il facu sarko de rahat pe base) ajunge la putere o sa fie mai rea decat leana lu’ nea nicu.

  41. oameni buni fiti crestini! (asta unu la mana)
    vorbind foarte serios nu este necesar sa injuram chiar daca suntem plini de obida (doi la mana si unu la picior)
    nu vreau sa le iau apararea dar nu merita sa ne consumama energia(care ne-a mai ramas, daca ne-a mai ramas)cu niste creaturi parca desprinse din kafca(asta la modul general)
    incercati sa-i ignorati(daca puteti) si fiti increzatori ca vor dispare
    nu uitati ca sunteti romani.

  42. victor, apropo de problema cu base la lisabona, nu e si o atitudine transmisa prin ambasadorii tarilor NATO de la Bucuresti ca omul e gata politic si in consecinta, nefrecventabil? eu am senzatia asta, plus ca nu stie cred sa faca diplomatie si-n asa conditii iar il evita ceilalti.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.