Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Băi, Doreilor, AMR două săptămâni

Băi, Doreilor, AMR două săptămâni

Asemănarea flagrantă dintre vot şi Net e că şi proştii, şi deştepţii, şi sceleraţii, şi raţionalii, şi analfabeţii, şi cei cu şcoală au acces egal. Diferenţa majoră e că, măcar teoretic şi legal, la vot nu poţi participa decât o singură dată la fiecare tură. Pe cale de consecinţă, dupa ce va trece isteria asta electorală, voi tria la sânge proştii, analfabeţii şi activiştii de partid. Iar blogul meu va redeveni respirabil.

UPDATE: Nu vă isterizați preventiv, nu vă va cenzura nimeni opiniile. Curățenia se va face natural, pe măsură ce voi găsi postate injurii, amenințări, lozinci și îndemnuri faccistoide, agramatisme, off-topisme, linkuri de autopromovare etc.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

175 thoughts on “Băi, Doreilor, AMR două săptămâni

  1. Da,votezi o singura data,doar daca nu-ti inchide usa in fata,la ora 21.Ca despre “organizare” nu discuta nimeni.Eu am fost din 2000 membru intr-o sectie de vot(mereu aceeasi),unde aveam 270 persoane pe lista permanenta,din care se prezentau in jur de 150.Si pentru asta,aveam 5 cabine de vot la dispozotie!Bu doar 2 ca-n gara de nord!Cine avea interesul sa nu poata vota toti doritorii?

  2. Fara Referendum si fara Turism Electoral, marele carmaci ar fi obtinut vreo 25% !!! Sa nu ne mai plangem de mila, sa nu ne mai facem procese de constiinta (uneori sunt bune, alteori NU), sa trecem la traba, si sa punem in practica : JOS basescu

  3. Cu blog respirabil sunt sustinatoarea Dumneavoastra. Nu sunt o comentatoare, dar o cititoare fidele sunt.Si sincer ma enerveaza cei care posteaza doar sa si vada numele pe blog. E SUPER SA FACETI ACEASTA.

  4. Interesanta decizie. Ideea unui blog este sa-ti exprimi opiniile ca autor si ca sa genereze discutii. Si pe acest blog sunt destul de aprinse. A reduce numarul de “culori” din blog nu ar face decat sa-l faca monocolor! Comunistii au facut asta: cine nu e de acord cu noi, e impotriva noastra si urau diferentele de opinii. Eu cred ca puterea acestui blog (si a oricaruia altul) vine din asta. Intr-adevar, partea cu agramatii sa spunem, as remedia-o si eu. Nu stiu insa care ar fi efectul advers al masurii la care te gandesti… poate ar fi mai respirabil, dar nu am da si celeilalti parti dreptul la replica. In fond, toti sunt votanti si conteaza fiecare vot, chiar si al prostilor si analfabetilor, chiar mai mult daca stai sa te gandesti (sunt de obicei mai multi decat ceilalti)! Lasandu-i aici, le dai o sansa sa se intelepteasca, chiar daca asta ne oboseste pe noi…

  5. Jos Basescu va deveni in 5 ani jos Geoana pt ca asta e cercul mocirlos al alegerilor in Romania,si eu ,si altii ca mine vom ajunge sa fim iritati de geoana exact cum ne irita basescu(de regretat nu vom regreta ca l-am votat,pt ca deja vom vota plini de remuscari pe 6 dec,e oarecum un vot fatalist,o bucurie platonica ca-l dam jos pe marinar).Pnl va ramane,cel putin in urmatorii 15-20 ani, un jucator secundar pe scena politica ce va fi momit mereu de celelalte 2 parti pt a li se alatura din simplul motiv ca nu poate sparge blocul votantilor tipici psd si pdl, ori ,nu putem schimba principiile votului astfel incat sa permitem participarea la vot doar a celor sub 45 ani si cu minim 12 clase.

  6. Dupa vizionarea videoclipului postat de D-l Ciutacu ce epistola sa-i scriem?
    Propun urmatoarea adresare:”Domnule Ciutacu, felicitari! Sunteti un maestru al hazului dupa necaz!

  7. Apropo de scelerati, alegeri si prosti: astazi, un domn in varsta imi povestea cu lacrimi de neputinta in ochi, cum fiul lui, profesor la institutul hurmuzachi din crevedia, un institut in care invata straini sau ceva de felul asta, fiul lui, cum ziceam, dar si toti colegii lui si directoarea, au gasit pe birou o nota prin care erau instiintati ca, dupa alegerile din 6 dec, daca iese tot marinaru’, cine nu se inscrie in pdl, va fi disponibilizat! Sceleratii nu-s pe bloguri, acolo-s prostii, sceleratii ne conduc dupa buna lor placere si noi nu facem nimic sa-i oprim, fie de frica, fie din interese materiale. Domnul respectiv il regreta pe ceausescu, ca “macar ala era sincer si facea totul pe fata”! Dupa 20 de ani, sa facem un sondaj sa vedem cati din oamenii de pe strada gandesc asa! Si tara-i mare, si plosnitele portocalii, multe, obraznice si lacome!

  8. Eu zic sa incepi de acum,
    dor nu esti atit de fara inima si la
    lovitura indirecta, via baselul, sa o mai
    ia o smetie de la tine.Altii, poate si eu,
    pentru ca paxionez prea mult. Ms.

  9. Super tare…e genial….Apropos de referendum…Legea este absolut imbecila…Articolul 5 spune ca referendumul este validat daca inregistreaza o participare de cel putin jumatate plus 1 din numarul alegatorilor inscrisi pe listele permanente. Nici un cuvant despre voturile anulate…Astfel, chiar daca s-au anulat 500000 de voturi la referendum, deci participarea valida este undeva la 42%, se ia in calcul participarea efectiva…Adica 50% si un pic…Cumplita si tampita lege. Astfel, daca unii, asa cum s-a intamplat, au venit la referendum, au luat buletinele si s-au sters cu ele la kur in semn de respect pentru ideea marelui carmaci, tot se cheama ca au participat si au validat tema de campanie a marinarului in turul 2.

  10. Pastorel Teodeoreanu:

    De la Cluj pana la Iasi,
    Se resimte lipsa sarii,
    Fiindca cei mai multi ocnasi
    Au ajuns in fruntea tarii!

  11. @Bucurestean: nu reduc numarul culorilor politice. esti mai nou aici. revin la regulile de baza: fara spam politic, injuraturi, off-topisme si agramatisme

  12. @costin
    daca ai rabdare, peste 10 ani PNL-ul
    o sa fie la 30%, constant si fara convulsii.
    E primenirea votantului.

  13. daca antonescu este macar putin diferit de basescu(asta credeam) isi va cere scuze diseara.daca nu, asta este.eu unul am hotarat ca sunt anti basescu si merg pana la capat.imi rezerv dreptul sa regret si mai tare dupa.

  14. Proba gustată de TB – aruncatu’n adversar cu balegă de om – în confruntările premergătoare Turului II, a fost aprobată, drept care la timpul stabilit fiecare concurent va primi câte o găleată cu aceiaşi cantitate şi calitate, o pereche de mănuşi medicinale şi o mască-gripa nouă.
    La prima confruntare un băiat cu şorţ cauciucat de pe o vidanjă aduce materialele, pe care le predă celor doi, cu observaţia că zăboveşte lângă MG căruia-i ciripeşte :
    – Frumosule te văd mai spălat.Fă-mi semn când punctezi,
    şi-i fac găleata caschetă lu’ nasolu’, pă doar o poză cu Eminescu.
    – OK! cu plata pe 07.12.2009 la Cotroceni, şopti Gioană .

  15. Domnul Antonescu a FOST SINCER aseara. Asa simte el… restul e si va fi politica si lipsa de diplomatie.

  16. primul meu comment dupa vot, poate off-topic la acest post,dar tin sa-mi exprim usoara dezamagire(la care ma asteptam)referitoare la clasamentul de aseara.speram totusi sa fie Crin pe locul 2, undeva acolo in suflet avem o urma de incredere in Romania.am pierdut-o:( merg totusi pana la capat si votez contra Basescu peste 2 sapt, poate avem noroc…

  17. pentru un blog respirabil exista solutie 🙂 pentru o viata normala cam greu…prostii si analfabetii sunt f. multi si ne cam decid soarta prin vot…alegerile trec, mizeria ramane;

  18. Am auzit astazi cea mai cretina explicatie a unui votant al lui Basescu: “daca sunt asa multi impotriva lui e clar ca face el ceva bine”, dar ce e mai revoltator este ca aceste cuvinte au fost slobozite de catre un profesor.
    Traiesc bine deci…

  19. Nea Ciutacule ne-om fi timpit cu alegerile astea ,ca miza e mare, dar nici matale n-ai stat cuminte aseara dupa ce ai ascultat vorbele lu’ Crin.

  20. Dragii mei PNL-işti, vă rog eu mult de tot, ajutati-L pe şeful meu, Traian Băsescu la încă un mandat la Cotroceni ca să vă mai ocîr_muiască încă 5 ani de acum încolo. Vă mulţumesc anticipat.

  21. Nu pot sa nu fac un exercitiu de comparatie a ceea ce se intampla acum in tarisoara, cu ceea ce s-a intamplat in anii ’60 cand s-a schimbat un regim stalinist cu unul ceausist. Ciclicitatea istoriei este, deja, o axioma. Diferenta intre noi, romanii, si lumea civilizata este ca nu invatam nimic din pildele istoriei. Saracia si ignoranta populatiei este tinuta de autoritati,in mod intentionat, intre limitele in care pot fi usor folosite ca mijloc de manipulare si ca parghie asupra intentiei de vot. Desi suna fatalist, sunt aproape convins ca nu mai avem nicio sansa de izbavire.

  22. Doar Basescu are voie sa faca guvern cu psd si implicit cu mogulii,daca Antonescu si pnl incearca acelasi lucru devin automat vanduti.Este incredibil cum acest om nu are nici o logica in gandire

  23. Victore,imi pare rau ca un om destept ca tine isi pierde timpul cu politica in ROMANIA…ar fii genial sa ai o emisiune de caterinca,cel putin la o asa emisiune nu te-ai mai da cu capul de pereti.

  24. Mi se pare un program cam radical asta de ti l-ai propus . Chiar daca voi fi contestat cu pudica oroare de cuviinta , ca persoana publica (inclusiv ziarist) numarul celor care te urmeaza (se recunosc in ideile tale / simt nevoia sa-ti spuna parerea lor) conteaza mai mult decat ai vrea sa recunosti . Pana la urma , ziaristul (chiar si cel cu blog , genial si arogant 🙂 ) e un meserias care e evaluat ca noi toti . Ca va place , ca nu va place , cat va exista lumea si pamantul asta , tot la numarul de cititori / ascultatori / privitori pe care-i aveti se va reduce evaluarea valorii voastre profesionale . Cu siguranta in Hyde Park sunt analisti politici sau comunicatori poate la fel de sau mai talentati decat tine (nu spun o enormitate si sper sa intelegi ca n-am nici cea mai vaga intentie sa te jignesc in vreun fel) . Daca nu acolo , sigur in alta parte . Doar ca n-au beneficiat de acele mici circumstante care te-au facut pe tine un ziarist atat de influent (m-am gandit putin pana am hotarat sa folosesc termenul asta) . Traficul pe blog e (cred) legat biunivoc de notorietatea ta (biunivoc nu inseamna neaparat ca relatia e la fel de puternica in ambele sensuri – blogul a contribuit evident mai putin la “ratingul” tau general , dar a contribuit si el putin ).
    In sfarsit , sunt sigur ca ai inteles ideea . Inteleg sa elimini spamerii (nici nu stiu daca e un cuvant corect) , dar chiar asa cum ti-ai propus … 🙂

  25. Sper sa nu ma declari si pe mine “persona non grata” in Imperiul Ciutacesc. Nu te-am facut dobitoc, doar am aprobat ce ai spus. As fi si argumentat, dar m-am gandit ca nu te prea intereseaza ce zice un neica-nimeni. Si unde mai pui ca nu-s nici prost, nici agramat. Cel putin asa imi place sa ma alint…

    Cheers!

  26. Doamnelor si domnilor,
    nu stiu ce sa mai zic… Cred ca doar o vorba va mai spun si apoi ma autotriez.
    NU Basescu ! Ok, am inteles si chiar va sustin.
    Insa, dupa 20 de ani de la singura revolutie sangerie din Europa de est, dupa 20 de ani in care am vazut si trait tot spectrul de mizerii ale unei societati ce inca nu se regaseste, sa mergi la vot pentru a investi un presedinte sustinut de un om care a nenorocit Romania si de un altul (cam tuciuriu de felul sau) care, probabil, va continua nenorocirea, mi se pare cel putin o impietate.
    NU Basescu ! Total de acord. Dar, DA Geoana !?
    Dle Ciutacu nu am mai scris demult si nu stiu daca optiunea mea va indreptateste sa ma urati sau macar sa ma dispretuiti chiar daca acesta este blogul dvs. personal.
    In concluzie, eu n-am votat niciodata, dar niciodata, Ion Iliescu sau PSD-ul in nici o forma a lui ( FSN, FDSN, PDSR ) si n-o sa ma apuc s-o fac acum. Il urasc din suflet pe Ion Iliescu asa cum probabil dvs. il urati pe Traian Basescu.
    Sper sa ma intelegeti.
    Cu respect.

  27. DL Ciutacu

    Diseara la SINTEZA ZILEI ne onorati cu prezenta ?o sa fie invitat si Crin…!?!?!

  28. Corect ! Vă citesc cu regularitate blogul şi nu pot să nu observ cîţi inteligenţi, bine intenţionaţi, obiectivi şi bine crescuţi îşi permit să vă jignească. Felicitări pentru această hotărîre !

  29. Crin Antonescu nu trebuie judecat atat de aspru pentru declaratia de aseara.Spiritul critic la romani functioneaza schiop si fara nuantare. In secunda doi a unui esec ne schimbam radical opiniile.Ca si la fotbal, daca bate echipa nationala toti sunt extraordinare, daca pierde in jocul urmator nu mai sunt buni de nimic.Daca vreti cu adevarat sa scapati de Basescu treceti peste principii si votati-l pe Geoana.Pana si Doina Cornea l-a votat pe Iliescu in 2000.
    Si, de regula, intr-un om trantit la pamant nu se loveste.

  30. mda…las` ca mai bine ma onorezi tu cu prezenta la antena 2 la Vorbe Grele dar…cu declaratiile lui referitoare la presa ce dracu`??l-am votat degeaba sa-si bata joc de singurii oameni care l-au sustinut(DVS v-ati asumat public sustinerea )ce-i cu el ??de fapt nu este treaba mea dar este urat din partea lui…

  31. Victore !!
    Te org sa-ti revii , ai avut zile si mai rele, stiice nu vad sa fi comentat nimeni pina acum
    De cel putin 2 ori intr-o declaratie ni se adreseaza nou cu ‘dragi romani ” Ei dati replay pe caseta . Asta suna a D I S P E R A R E !!

  32. Domnule Ciutacu, am o curiozitate, mergeti la vot pe 6 dec.? Am si eu o dilema si vreau sa aud parerea altora mai destepti ca mine.

  33. Netul poti folosi oricand pentru a te enerva, a te distra dupa preferinta. Videoclipul ne amuza la inceputul dialogului prin limbajul simplu folosit, dar mesajul protagonistilor este incarcat cu semnifactii dureroase; fiind “someri”au probleme mari de familie, si ca sa uite de jale, unul propune sa mai auda sloganul prezidential:”Sa traiti bine!”doar doar ii mai face sa rada. Dar cel caruia se adreseaza spune cu un ton grav:”Nea Gogule de data asta nu-i de ras”. Si chiar ca ne apuca plansul unde am ajuns. Si ne agatam din noua de speranta ca peste 2 saptamani sa alegem din doua rele, raul mai mic.

  34. Dom’le! Chestia e ca: face domnul Ciutacu o curatenie generala dupa?!!! sa faca! Da’ numai cat ce ma mai pot “esprima” mai am si eu o intebare (era sa zic un singur dor!). Eu nu le am cu artimetica. Defel. Mai veni si calculatorul, gata, praf am ajuns. Da’ asa, din voleu, vad tot felul de “cacu_lele”. Cati s-au prezentat, cati au votat, cati au zis da, cati au zis nu. O mica paranteza. Pe vremea cand eram apolitica si eram presedinta ori vicepresedinta de sectie de votare, pur si simplu eram ingrozita de faptul ca multi dintre colegii mei, habar nu aveau de intocmirea unui proces-verbal, statistic. Atatia au venit, atatia au votat, atatia n-au fost + restul valabil exprimate, pro ori contra cuiva! Pe multi ii prindeau zorile, calculand si certandu-se cu membrii. Acuma, eu, tot incercand sa pun cap la cap toate procentele…sa-mi dau seama fara sa ma “dirijeze” cineva cum sta treaba, ma intreb: a luat cineva in calcul aia 22 % sau cat au fost care au votat “NU” la referendum??!! pai aia nu sunt tot anti-Basescu??!! Aia sunt ai mei ori ai cui!??

  35. Hmmm!!! Autocarele PD-L-ului au dus oamenii din Sannicolaul-Mare la meci la Poli.Timisoara-Dinamo…se poate verifica.

  36. LA ANIVERSAREA A 20 DE ANI DE LIBERTATE IN DECEMBRIE NE VOM LUA RATIA DE LIBERTATE. DESTUL CU DIKTATURA! AM STAT LA COADA 4 ORE SA-L VOTEZ PE CRIN- CRIN TE IUBIM SI ITI SUNTEM ALATURI. DESTUL CU MINCIUNI SI CU ABURELI. ATI FURAT DESTL PEDELEILOR.VA AJUNGE

  37. Ce mult va plac cei ce va spun “ce bine ziceti, domnule Ciutacu!”…Oare la ce va foloseste? Mai e cale lunga, pana sa invatati ce-i aceea prietenie. Nu te lepezi de un prieten in mod public…Prietenia e o chestiune de intimitate. Cu siguranta ca stiti cati oameni, dupa emisiunea de aseara, zic ca nu se mai duc la vot. Cine pe cine joaca in piesa asta?! Antonescu nu v-a atacat personal, in timp ce dumneavoastra ati facut-o. Este o prietenie de tip nou, probabil, aceasta pentrut el…Poate ca si cea pentru Oana Dobre, care moare de dragul ei cand crede ca a reusit sa loveasca decisiv…Prostii…Sunt lucruri mai importante pe lumea aceasta, cum ar fi, spre pilda, prietenia adevarata…Dar cu asta e ceva mai greu. Victoriile nu sunt nici facile si nici falsa. Cu siguranta ca trebuie sa cenzurati putin blogul…E o proprietate si nu-i frumos sa intri pe propretatea omului sa-i spui ca nu este atat de imaculata…proprietatea…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.