Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Băi, politrucilor, mi s-a acrit de voi toţi!

Băi, politrucilor, mi s-a acrit de voi toţi!

Emisiunea mea e eminamente politica. Exceptiile nu fac altceva decat sa confirme regula. Pe cale de consecinta, invitatii sunt, in covarsitoarea lor majoritate, oameni politici: trecuti, prezenti sau viitori. Problema mea e ca am impresia ca am cam ajuns intr-o fundatura politica. Traiesc printre oamenii astia, al dracu’ de politici, de vreo 15 ani fara intreruperi semnificative. Si mi s-a acrit de ei, indiferent de coloratura lor politica.

Am impresia ca nici unul nu poate veni cu absolut nimic nou sau atractiv. Si pararea mea e ca, daca nu pot deveni eu interesat de politicianismele lor, e normal ca telespectatorii sa devina, la randul lor, dezinteresati de aparitiile televizate ale vorbitorilor. Nu-mi vine s-o mai pun nici macar de-o executie politica. Fiindca zau daca mai simt vreo placere la corazon.

Dat fiind, insa, ca n-am de gand nici sa ma sinucid, nici sa mor de foame, iar voi vreti sa va uitati la televizor, se pare ca n-avem, impreuna, decat o singura solutie. Asa ca , pentru a-mi elimina disconfortul de a ma duce la studio ca la uzina, voi imi propuneti invitati apolitici sau politruci de rit (mai) nou, imi dati si o justificare a nominalizarii, iar eu o sa-i invit. Nu exclud nici varianta organizarii unor dezbateri politice alaturi de invitati profund apolitici. Hai sa va vad cat de imaginativi sunteti…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

80 thoughts on “Băi, politrucilor, mi s-a acrit de voi toţi!

  1. Drobul prezidential de sare
    Nu stiu altii cum sint, dar eu cind vad cu cita naivitate pune presa din Romanica osu’ la treaba la temele date de asimetric, ma tavalesc de ris si ma apuc la joaca cu cateii, ca pisici ca Nica nu am.
    Scenaritele basesciste sint atit de usor de intuit incit pina si catelul meu inchide televizorul atunci cind prezidelu’ mai lanseaza, asa pentru peluza, cite-o noua fumigena bashit mirositoare.
    Asta cu ziaristul care l-a atacat in onoarea lui de prezidel este de coma. Am citit si rascitit articolul respectiv si, sincer sa fiu, n-am gasit nimicuta pentru care un avocat cu cit de cit bun simt si-ar risca reputatia, reprezentindu-l de traienel in respectivul proces cu numitul Oprea.
    Daca tot vroia reparatiuni, putea actiona la Valentin Stan, care-i ofera la fiecare aparitie motive cit pentru un milion de jelanii, nu una, transportabile doar cu flota dusa pe apa Simbetei. Dar, nope, ca stie ca daca se pune cu d-l Stan, dracu’i al lui si si-o mai ia in suvita si in Justitie nu doar la televiziunea motanului.
    Asa ca, luati cu Oprea, gaozarilor si tiganilor imputiti, poolimea va vedea cum ma oropsiti voi pe mine, victima inocenta a tonomatelor, Oprea isi sporeste audienta si credibilitatea, iar eu cainat de corul pupinbasistilor mai ma catar putin in sondaje.
    Simplu si eficient !
    Pe de alta parte, atunci cind vad mentalitatea timpitilor, atit de bine descrisi in povestea cu drobul de sare, care se caineaza si-si dau cu capul de pereti pe motiv de unicitate prezidentiala si cum ca, chiar daca ar fi sa fie schimbat prezidelu’, nu “se exista” altu’ “mai trainic si mai frumos”, intre milioane de romani, iar ma apuca amocu’ si-mi vine sa-mi bat copiii si sa-i pun in geam sa rida la vecini. Bre, istoria a venit cu solutii care mai de care mai tirgovisteana sau majoritar consimtita prin vot de a scapa de neschimbabili pe veci, dar domniile voastre n-au invatat nimicuta din aceasta. Blaga si acolitii lui si acum isi plng milioanele de dolari “investiti” in Capitala tarii pe motiv ca “sondajele” si “analistii politici” nu-i gaseau contracandidat.
    N-are rost sa ma lungesc, dar basescu din toate punctele de vedere ajunge doar pina la glezna unui Cristian Diaconescu sau Crin Atonescu, care pe linga calitatile intelectuale mai detin si moralitatea unei vieti neintinate de trecutul securisto-comunist al basescului. Si astea doua nume sint doar asa de incalzire, sa nu se plictiseasca corul bocitoarelor antice.
    Tineti-va caii fratilor pina la alegerile prezidentiale si om vedea atunci cam pe unde isi scoate camasa tovarasul asimetric.
    Pina atunci, sa fiti iubiti !

  2. Monica Macovei – “Despre mafiotii obraznici si tepe”
    IT Morar – ” Limbajul personajului Catavencu ”
    Mihai Tatulici – ” Fenomenul FNI privit prin prisma Caritas “

  3. @Victor Ciutacu:
    Propunere: Daniel Buzdugan de la ZU FM facand pe batranica de la tara ( asa cum face si la radio) si sa comenteze posibila candidatura a Oanei Zavoranu si cum a dat cu mopu Elena Udrea. sau sa-l punem , tot pe buzdugan, s-o interpreteze pe Elena Udrea tricotand 😆

    Ce, e prea de divertisment propunerea? 😉

  4. IOn Cristoiu ( dar alta coversatie decat politica).
    Crin Antonescu, Andrei Plesu , Lucian Avramescu si toti marii actori -pana mai sunt in viata – Rebenciuc,Albulescu,Besoiu,Olga Tudorache,Dinica si multi altii care sunt persoane fermecatoare.

  5. @everybody: ati putea sa-mi dati un nume de om care sa nu apara macar o data pe saptamana la tv?
    @YODA: incerc sa fac o emisiune de tinuta, nu balci su saltimbanci.

  6. Dan Puric – printre putinii oameni care te conving ca nu e neaparat rau ca te-ai nascut roman;

    Cosmin Alexandru – un om care a avut curajul sa se reinventeze de mai multe ori (daca nu va deranjeaza ca a incercat totusi in politica, dar a esuat lamentabil – remember URR?). A fost la emisiunea aia imbecila cu ringul de pe Realitatea, dar a preferat sa nu se coboare la nivelul celorlalti participanti;

    Marii actori romani, in frunte cu Marcel Iures – nu vreau sa fiu macabru, dar vreau sa ii mai vad vii la emisiuni inainte de a le citi necrologurile prin ziare;

    Tandarica, Baniciu, Johnny Raducanu etc – oamenii astia au vazut multe si au fost atat de putin chemati pe la televiziuni sa isi impartaseasca experientele, incat ma tem ca, daca nu se apuca de scris, pe multe nu le vom mai afla deloc.

  7. Am citeva propuneri:
    1)Scriitorul Horia Gârbea, autorul cartii “Trecute vieti de fanti si de birlici. Viata si, uneori, opera personajelor” pentru o discutie amuzanta, dar substantiala despre politica si delicatese, vreau sa spun despre politica asa cum au vazut-o mai marii sau mai micii nostri scriitori.
    2) Poeta Daniela Crasnaru, fost presedinte al PNL. A iesit din politica de mai multi ani. Din poezie nu.
    3) Elena Dumitru, fost ministru al muncii, PSD. Daca vrem un exemplu de persoana care nu a tras nici un fel de foloase personale din politica, ea e. Si nici nu candideaza. Nici la televizor nu prea apare. Nu se pricepe la politichie. In schimb la politica serioasa… ar fi interesant, credeti-ma.
    4)Iar la capitolul divertisment, as sugera o discutie cu doi-trei actori care apar in sketch-uri si show-uri cu tema politica (Nu Florin Calinescu, el a trecut de cealalta parte.)

  8. Ce zici daca l-ai invita odata pe regele Mihai? Ar fi interesant sa vorbiti despre diferite momente din trecutul lui, atat din exil dar si dupa 89. Sa discutati despre contactele lui cu diferite personaje ale clasei politice de dupa 89, incepand cu Ion Iliescu, dar si cu altii. Puteti vorbi de asemenea despre cum vede el clasa politica de azi, etc. Omul asta chiar este un invitat de calibru greu. Si poti sa faci in asa fel incat discutia sa fie cat mai aproape de viata de acum. Ce parere ai?

  9. … revin putin cu alta idee. Poti vorbi intr-o emisiune cu regele Mihai si despre cum ii vede si simte el pe romanii de azi, care crede el ca sunt defectele si calitatile romanilor de azi, in comparatie cu defectele si calitatile romanilor din trecut. Ar fi cred, eu, o discutie interesanta- nu doar politica ci si culturala, prin prisma vietii atat de incercate a unui om ca el.

  10. Mi-e dor să-i ascult pe Alexandru Mironov şi Răzvan Teodorescu.
    Deosebiţi de aşa numitele “valori intelectuale consacrate”. Cu adevărat Valori!
    Dintre politicieni, ascult cu multă plăcere un Adrian Severin ori o Corina Creţu.
    Subiecte?
    Le-aţi construi împreună, pe parcursul emisiunii. Pornind de la Extratereştrii (nu, nu cei despre care ne povesteşte uneori Mircea!) trecând prin Experimentul de la Geneva, până la cum se vor împarţii voturile pe care noi (naivii!) credem a le da individual… Dar ce să vă spun eu, ştiţi dumneavoastră mai bine ce subiecte se pot scoate cu asemenea Oameni!

  11. Pe mine ma intriga o chestiune: ce fac absolventii de Stiinte Politice. Eu cred ca majotiatea politicienilor care apar pe sticla, nu au nici cel mai mic substrat de stiinta politica. Iti propun, sa iei vreo 2-3 absolventi eminenti de SP si sa incingi o hora simpatica cu niste minti proaspete si ne intinate… Poate ai sa simti si o oarecare placere intelectuala. Ai grija numai sa nu te impotmolesti in prea multe… “succesuri”

  12. Poate iti iese: Dan Voiculescu- vorbind deschis de cat de mult s-a retras din politica.

    Si de ce nu oameni politici noi ca daca au vrut sa intre in jocul asta ar trebui sa-i si tina: Florin Calinescu, Luminita Anghel, Dida Dragan, Oana Zavoranu etc (dar sa fii fair si sa nu-i pui fata in fata cu politruci versati ca mi-e teama ca-i mananca de vii). Iar daca vezi ca politica nu se poate discuta sunt convinsa ca vei gasi subiectul potrivit astfel incat sa fie o emisiune reusita.

  13. Si…. (nu stiu daca are sau nu onorariu ca la ea ma astept sa fie totul pe bani) de ce nu o discutie despre politica cu Floriana Juncan. E desteapta si a reusit sa cunoasca politicienii din alte unghiuri. O parte din ei scriu si-n revista ei.

  14. daca vrei oameni apolitici sa aduci pe acei care nu au nici o stampila in buletin de la votare , va fii greu dar sunt

  15. nu stiu ce format, buget si “constrîngeri” are emisiunea . dar o varianta poate fi axata pe ideea “de cînd si cum se face politica în românia”? cu invitati “barisani” din domeniul istoriei , artelor plastice , literaturii ce sa strabata ca un fir istoria politicii românesti à travers marturiilor ramase (documente istorice, plastice, literare, muzicale etc);
    facuta cu umor dar fara balacareala de neam cu vag trimiteri la ce se petrece acum pe scena politica poate te’ar motiva mai mult decît transpiratia politica actuala. nu stiu ce audienta poate face dar pentru unii ( mai tineri si obsedati) ar fi interesant sa afle ca politica nu s’a nascut cu ultimul pe lista în studioul 4.

  16. (off topic)@Victor Ciutacu:
    La postul “Deontologilor, s-a deschis drumul ocnei”, am pus un link al unui articol despre Elena Udrea de pe site-ul cotidianul.ro, care a fost scos dupa doua zile (vineri). Desi exista inca pe server (l-am recuperat vineri seara cu Google), nu mai poate fi accesat de nicaieri de pe site. Avea un titlu mare pe prima pagina – “Scene de mojicie” – si banuiesc ca a zgariat privirea cuiva si l-au scos, ei fiind cica in proces cu Basescu (!?).
    In fine, poate tu poti sa intelegi mai bine si doar aparent e un serviciu facut lui Basescu. Salut.

  17. Buna dupa amiaza
    Daca e adevarat ceea ce ai spus mai sus, atunci clasamentul meu este:
    1. Dan Puric
    2. A.G.Weinberger
    3. Radu Beligan
    Motivatia:nu stiu sa o spun, doar imi doresc sa ii vad pe sticla.
    Salutare taica si noroc

  18. Daca tot vrei sa faci ceva original, cred ca ar fi foarte tare o emisiune saptamanala sau lunara cu doi dintre comentatorii de pe blog. Sunt foarte multi aceia care, de-a lungul timpului, s-au dovedit comentatori redutabili ai articolelor tale. Unii dintre ei au expertiza, altii sunt comentatori de bun-simt. Ramane doar sa-ti faci mix-ul intre ei si sa alegi tema. Cred c-ar fi o chestie tare. Si mai ales comentata.

  19. Mie mi-ar placea sa o ai invitata pe Elena Basescu,cred ca m-as distra de minune.
    Pe Oana Stancu ar fi o idee sa o inviti,imi plac de obicei opiniile ei si relationez cu cele mai multe.
    Pana una alta mult succes in continuare cu emisiunea.

  20. Chiar inainte sa vad nominalizarea dlui Marius Mina, am vrut sa propun pe Paul Goma – stiu ca nu in studio, dar macar telefonic; pe orice tema s-ar discuta, va fi o evadare din politichia recirculata din Romania. Si, cred eu, ca iti va face placere o asemenea sarcina de serviciu.
    Daca ar fi sa incerc sa pledez pentru propunerea mea as insista asupra faptului ca el este un om a carui existenta creaza controverse (contrar opiniei adesea intalnite in presa ca ar fi un personaj care creaza controverse). Si nu in ultimul rand, este un om care se exprima minunat in limba romana, putand fi inteles de orice fel de auditoriu, mai avizat sau mai putin avizat.
    Bineinteles, un vot si pentru Valerian Stan.

  21. eu mizez pe MECIURI, chiar daca nu iese intotdeauna box dar ceva balet tot se mai naste.

    SORIN OPRESCU versus NICOLAESCU pe tema: cine pe cine ia la spital ?

    B Teodorescu vs Mr Stan: analize si scenarii

    Andrei Plesu vs Ion Cristoiu: filo sau contra sofiei ?

    mi-ar placea sa vad niste securisti 100% analizand traiectoria Romananei vs Ex-Iugoslaviei post`90 (da` aici nu prea cunosc nume)

  22. Eu zic sa inviti si sa-i iei la bani marunti pe alti realizatori de la alte televiziuni (omologii tai) dar asta in masura in care AI voie si AU si ei voie.

  23. Victore, n-ai cum. N-ai cum să schimbi formatul. Lumea asta aşteaptă de la Vorbe Grele. De la Tonomat. Prin urmare, rămîi la ce faci, că faci bine. A! Şi spune-i lui Gâdea să facă ceva la Sinteză, că deja bate cîmpii cu nea’ Stan. Şi să scape de profanu’ ăla de face Răi da’ Buni. De fapt să elimine porcăria aia de emisie. Serios! Repet: tu Victore încîntă-ne tot cu Vorbele Grele.
    Mulţam’! 😉

  24. Buna seara d-le Ciutacu,
    Constat ca si Dvs. v-ati saturat de oamenii nostri politici…E firesc,toti ne-am saturat.
    Eu as vrea sa invitati(macar din cand in cand) si oamenii ai culturii noastre,medici care sunt extraordinari,muzicieni….
    Eu va propun sa-l invitati pe d-l Radu Beligan-e o personalitate covarsitoare-nu se stie cand o sa vrem sa-l invitam mai incolo ,nu mai putem si regretam amarnic apoi.
    Invitati,daca doriti medicii de la Centrul De Excelenta a spitaluilui Bagdasar Arseni ,care practica radiochirurgia Gamma Knife,neurochirurgi de la acest spital,de care multi romani nu stiu;afla mai degraba de la media de clinici din strainatate(de ex.Anadolu Medical Center din Turcia,sau Clinica din Hanovra).
    Mai sunt multi altii care merita sa-i revada romanii,sa-si bucure toti sufletul .
    Poate va mai ganditi si noi ne-am bucura.
    Cu tot respectul meu,
    IoanaP

  25. Victore, trebuie sa-ti duci crucea. Trebuie sa arati poporului asta atit de usor de pacalit fata politicianului din Romania. Pregateste-te vin prezidentialele, vom avea multe de discutat inclusiv momente vesele. Rolul tau este bine definit iar formatul emisiunii trebuie sa ramana asa. SUCCES !

  26. Victor iti dau si eu o lista

    Cheama-i pe economistii:

    Ionut Popescu,
    Daniel Daianu,
    Mugur Isarescu,
    Tanasescu,
    si eventual Georgescu chit ca e o “emineta cenusie”.

    cred ca astia nu apar asa de des la tv. Si macar pot vorbi despre “economie” ca intre specialisti.

    Nu ii chema pe stoloboc(doi iepuri dintr-un foc), videanu, vosganian, ciumara, remes, serbanescu, etc ca astia nu stiu ce e aia economie. Listele raman binenteles deschise singura regula fiind complementaritatea(adica nu amesteca “mere cu pere” ca iese circ).

    Cine stie asa poate se vor “influenta” si partidele(plagia, copia, insusi, fura, etc) pt a oferi romanilor niste programe economice si nu “jocuri de mingi”.

  27. Daniel Barbu. Prof de stiinte politice. Un persoanj enciclopedic si savuros in discutii. Cred ca va candida din partea PNL

  28. Domnule Victor Ciutacu,
    Ce-aţi zice de ” drăgălaşul ” cameleon Talpeş ?
    Evident să-i serviţi în stilul pe care-l admirăm la dumneavoastră, câteva ” aperitive ” pe măsură, dar ştiţi cum, tir să fie,el să rămână şi lista ” aperitivelor ” să curgă pe sub năsucul său …
    Vă urez succes şi să nu vă opriţi, faceţi treabă bună şi avem nevoie de … vorbe grele !
    Multă sănătate şi putere !
    respecte,
    Sibilla

  29. Suparat nevoie mare pe ultimile sondaje reale, asimetricu cere si obtine o audienta la Dumnezeu:
    – Buna colega, spune-mi si mie te rog, ma aleg romanii pe viata, ca in sondaje stau prost de tot!
    – Traienele, din surse am aflat ca nici al doilea mandat nu-l mai vezi, insa stai linistit, vei avea un destin maret. Tot din surse stiu ca imediat ce nu vei mai avea imunitate, romanii iti pregatesc o rastignire pe deal la Mitropolie, mai ceva decit a fost a lu’ fi-miu, intre Elena si Videanu, sa nu te plictisesti. Vestea proasta este ca trebuie sa-ti iei gindul de la Inviere ca mi-au taiat astia fondurile si le-au realocat lui Geoana, Tariceanu si Boc pentru ca macar ei sa infaptuiasca Minunile promise romanilor in campania electorala, asa ca doar Dracu te mai poate ajuta de acum incolo, mie mi-au dat Geoana si Tariceanu interzis

  30. Buna dimineata .

    Va propun sa-l invitati pe d-nul DAN PURIC , cel ce spunea ca pentru parlamentari neamul romanesc reprezinta cuprinsul dintre mama soacra si nepot . Cu dansul puteti insa aborda multe teme importante , nu doar politice .

    O alta propunere este ca macar o data pe saptamana , alaturi de Moise Guran , sa-i luati la intrebari pe politicienii ce fac incredibile promisiuni electorale , de parca Romania nu se afla pe acest pamant sau mega criza planetara in care a fost bagata omenirea se opreste la hotarele ei .

    Referitor la CASTA CONDUCATOARE DIN ROMANIA :

    Desigur cu totii ati observat prezenta din ce in ce mai slaba la vot a romanilor . Motivul ? Greata de politic , faptul ca aceeasi se tot perinda la putere dupa un algoritm al “ schimbarii “ , in fapt o nesimtita rotatie a lor la guvernare . Iar omul simplu o duce din ce in ce mai rau , in timp ce ei o duc din ce in ce mai bine .

    Cum s-a format aceasta plaga a natiunii , care ne tot conduce si care nu se mai satura ?

    Silviu Brucan ( nascut Saul Bruckner , 1916 – 2006 , papusarel local dar cu relatii in lumea GREILOR ) , spunea in 1990 :

    “ Am stiut cand vine trenul , am stat pe peron si l-am luat “

    Dupa caderea blocului comunist ( masonul Amedeo Lazarescu a recunoscut ca acesta a fost creat dupa al doilea razboi mondial pentru o perioada prestabilita de 50 de ani ) s-a pus problema crearii clasei politice si a mega capitalistilor in tarile foste socialiste . Schema a fost aceeasi pentru fiecare dintre ele .

    Ciolanul nu era pentru oricine ci conform listelor ce cuprindeau oameni loiali si de incredere adevaratilor stapani planetari . Cei ce s-au perindat prin acele cercuri isi aduc desigur aminte ca in anii 90 cuvantele parola necesare si suficiente pentru a realiza ceva mare erau : “ e de al nostru “ spuse obligatoriu de cel ce te introducea in noul sistem . Desigur unii au incercat sa sara in trenul de care zicea Brucan din mers . Daca reauseau sa dovedeasca ca sunt “ valabili “ , erau integrati , daca nu … Multe morti suspecte s-au intamplat in primii ani de dupa revolutie … Aceeasi soarta au avut-o si cei din sistem care tradau … Este evident ca cei din tagma din care facea parte Brucan ( el a insistat pentru uciderea Ceausestilor in zi Sfanta de Craciun ) nu glumeau .

    Odata ajunsa la putere , casta conducatoare din Romania ( in fapt marionete ale PAPUSARILOR mondiali ) ce se tot roteste la guvernare de aproape 20 de ani , a instrainat pe nimic sectorul energetic si de materii prime ( strategic pentru orice stat ) , a distrus industria si agricultura ( pentru a devenit o tara consumatoare bazata aproape strict pe importuri ) , a distrus unul din cele mai bine puse la punct sisteme de irigatii , vinde lemn si importa mobilier , etc.

    Tot ce s-a privatizat pana acum in Romania a costat aproximativ 12 miliarde dolari . Se gandea cineva cat de ieftina este o tara ? Ba ne-am si grabit sa dam drepturi peste drepturi homosexualilor pe chestia asta , pentru ca aceasta era una din “ conditiile de baza ale aderarii “ la NATO si UE … Azi multi recunosc ca nici acum nu s-a reformat ce trebuia si totusi am intrat in cele doua organizatii . Si asta pentru ca pe stapanii vestului ii interesa cu totul altceva . Privatizarea sectoarelor strategice bancar , energetic plus eventual maruntisuri . Iar asta autoritatile romane au realizat . Si asta era tot ce conta , tot ce interesa . Interesul “ investitorilor “ din vest in Romania este minim in alte domenii . Sperantele romanilor indoctrinati cu himerice iminente masive investitii in tara noastra , s-au spulberat . Doar cate un mastodont isi mai deschide din cand in cand cate o sucursala aici , deoarece isi permite sa plateasca mana de lucru locala in bataie de joc .

    Intr-o emisiune recenta la B1TV , Theodor Stolojan zicea ca ar fi auzit ca una din conditiile aderarii erau privatizari strategice din zona bancara si petroliera . Ca si el se exprima multi politicieni importanti . Toti spun ca asa e dar ca „ au auzit „ si ei . Atunci cine conduce REAL Romania domnilor ? Va ingramaditi sa fiti alesi pentru ce ? Pentru ciolan si atat ? Desigur , e greu sa lucrezi cu miere fara sa-ti lingi degetele dar sa te limitezi doar la lins fara sa faci ceva bun pentru neamul asta , nu e bine .

    Cateva date despre fostul prim ministru :

    1988 – 1989 Director Adjunct şi Director al Departamentului Relaţii Valutare şi Financiare Internaţionale; Inspector General în Departamentul Venituri de Stat şi Consultant în Ministerul de Finanţe.

    După Revoluţia din 1989 lucrează în continuare în cadrul Ministerului Finanţelor, ocupând funcţia de Ministru Adjunct al Finanţelor până în aprilie 1990, apoi pe cea de Ministru al Finanţelor, în perioada iunie 1990 – aprilie 1991.

    În mai 1991 devine preşedintele Agenţiei Naţionale de Privatizare, lucrând la elaborarea primului proiect al Legii privatizării şi la înfiinţarea Fondului Proprietăţii de Stat (FPS).

    Dansul ne poate spune multe , dar n-o va face . De ce s-a pus remorca la locomotiva presedintelui Basescu ?

    Nu toti politicienii si afaceristii sunt astfel . Dar sunt exceptii ce confirma regula …

  31. Ileana Malancioiu ,Radu Beligan, Dan Puric ,la Goma cred ca nu se poate ajunge,Lucian Avramescu, Marian Nazat,toti cei care nu fac politica (ceea ce nu inseamna ca nu au opinii)si care INCA traiesc.M-am saturat de lacrimile televiziunilor care descopera, dupa ce au murit ce oameni am avut, dar cand traiau i-au ignorat, ocupate cu Andreele !A, si ce zici de o extraordinhara doamna de la TVR, Ileana Ciugulea intr-un dialog despre teatru si oamenii pe care i-a intervievat? Chiar va rog, dle.Ciutacu ,mai invitati si oameni la emisiuni, ca de maimute suntem satui si aveti grija sa va anuntati din vreme invitatii, sa stim si noi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.