Esti aici:
Prima pagină > Blog > Imperiul Ciutacesc > Arză-te-ar focu’ pe mațe să te arză…

Arză-te-ar focu’ pe mațe să te arză…

În noaptea de Înviere, după ce în prealabil mă săturasem de imagini cu înțelepciuni de pe taburetele din curtea latifundiarului religios scăpat din greaua recluziune de la Cercetări Penale, am avut prilejul de a testa, pe propriu-mi stomac, validitatea blestemului din titlu. Ceea ce, sincer să fiu, chiar nu doresc nici unuia dintre voi.

P.S. 21 30: Antena 3, Ediție specială Sinteza zilei

Comentarii

comentarii

Similar Posts

58 thoughts on “Arză-te-ar focu’ pe mațe să te arză…

  1. va rog cercetati viata politica a liderului PNL Calarasi Raducu FIlipescu….acum se da onest si marinimos….dar cand a fost prins in flagrant cu mita la chiloti nu mai era asa…este un fapt adevarat…interesati-va….si ultima chestiune grava s-a intamplat acum o saptamana sau doua….la alegerile pentru primar in comuna Crivat , jud. Calarasi , dansul insusi a avut 30.000 RON pe care i-a impartit la vedere in comuna pentru a fi votat canditatul PNL….altfel cum va explicati faptul ca in primul tur Bumbacaru de la PDL conducea detasat si in al doilea tur s-au rasturnat situatiile….si acest Baron local Filipescu a fost ajutat de cei de la PNTCD , in speta de Milut Marian care le-a asigurat microbuze pentru aducere la urne si masini pentru a bloca intrarea in sectie…VA ROG INTERESATI-VA SI AFLATI adevarul…ar iesi un reportaj tare de tot pentru ca domnul Filipescu este presedintele CJ si proaspat ales vicepresedinte PNL ….

  2. @buican bogdan: ce legătură are președintele CJ Călărași cu mațele mele suferinde? azi mă prind cam greu, poate mă lămurești tu.
    @mery: nu zic nimic. dacă voiam, o făceam până acum.

  3. Cred ca a venit timpul sa re-Inviem si noi dupa atata pauza in care ne-am detonomatizat…vreau sa cred deasemenea ca azi la Sinteza o sa revenim la normal si n-o s-o dam tot cu teme religioase sau cu “unde si-a petrecut Basescu sarbatorile”…Sper.

  4. Sa nu ziceti ca ati avut o “reactie organica”, la propaganda electorala de Pasti? Cine v-a declansat colita?

  5. Cu multa placere am luat act de prezenta dvs la Sinteza, ca si a Sintezei insasi pe sticla in acesta seara.

    Si eu m-am intrebat daca era nevoie sa vina Lumina de la Ierusalim si pe ce bani. Sa ma ierte Dumnezeu, da’ cred ca se putea si fara, mai ales ca e prima oara cand se intampla. Si, ca sa vezi, taman in an electoral.

    Udrea pe bicicleta, in ie, cu traista etc, se adauga cu succes la episoadele cu tricotatul si datul cu mopul. Daca voteaza lumea asa ceva? Vom trai si vom vedea. Dar, dincolo de optimismul meu nativ, as zice ca lucrurile incep sa se schimbe. Sigur ca asta se intampla si pentru ca nu stam cu mainile in san. Si, mai ales, Guvernul insusi nu o face, actionand pe toate caile sa le ia banii romanilor, sub diferite forme, iar tichetele de vacanta pe un an ale Udrei, cat patru(4) ani de impozit forfetar, sunt ultima cireasa de pe tort.

    P.S. Dupa cum va prezentati in acesta seara, inteleg ca indigestia e de domeniul trecutului, slava Domnului! 🙂

  6. Pe mine m-au ars pe suflet “mormânturile” preotului de la biserica din colţ! Cred că e prieten cu Elena Băsescu!
    Altfel, arsura de pe maţe se rezolvă cu tot felul de doctorii: au fost pline reclamele de ele… Sănătate!

  7. Hristos a inviat,d-le Ciutacu!

    Asta-seara am venit de la tara si am ramas surprinsa ca nu v-ati simtit bine de Pasti;imi pare foarte rau(stiu cum este cand suferi fizic si implicit,altele).
    Sper ca v-ati revenit deplin si va doresc multa SANATATE!

    Cu acelasi repect si cu multa incredere,
    IoanaP

  8. daca nu ai tras o gura de palinca ..tot degeaba. am confundat eu o cana de apa cu un de palinca… eram si racita si nu prea aveam miros asa ca s-o dus pe gat in jos ca palalaia de foc in sura…
    no daca nu0i nici asta…ce pot sa mai spun ..aaaa
    Hristos a inviat!!!

  9. salutam calduros pe domnul tonomat !! 🙂

    eu cred ca vorbele din batrani nu se pot interpreta asa usor, gen…materialist, fizic si 3d.

    orice vorba din batrani care te damna, de fapt te trimitea cumva inspre lumina sa te cureti, nu iti dadea in cap sa te duci mai jos. eu asa cred. adica…o interpretare babeasca ar fi “curata-s-ar intestinele tale, ca de-acolo provin multe boli daca nu-s curate…” .. focul arde adica purifica…si de ce pe matze pana la urma ? matzele nu ard niciodata….decat cand sunt probleme mai grave, adica abuzuri 🙂

    bun asa, io zic sa te tii de vorba asta care o zisashi si cu niste curative verzi de primavara gen urzici, si sa vezi tu ce se schimba problema. vorbesc foarte serios, eu o fac deja cam in fiecare primavara.

    cat despre nervi, ai grija nenica, ca nu o sa te mai arda matzele ci stomacul, si e greu. io zic ca politica si curatenie se poate face si cu zambetul pe fata.

    numai de bine si sanatate maxima la domnul tonomat si destui euroi ca sa mearga tot timpul 🙂

  10. Hristos A Inviat pt tine si toti cei care citesc aici..Imi dau cu presupusul si io ai avut oarece indigestii ca tot omul din cauza palincii si a mancarii sau iar te-au indispus astia.din pacate eu am pierdut Sinteza in direct o urmaresc chiar acum pe inregistrare.oricum bine ai revenit printre noi muritorii mi-ai lipsit zilele astea.

  11. Raul la mate se ia prin simpatie? Mi-e rau!
    Udrea e eroina zilei ! Medicamente, doctori, doctorii !Se delireaza in grup! Ultimul joc :
    “Jocul de-a religia/politica” !

  12. Hristos a inviat!
    Cel mai hazliu mi se pare faptul ca insii au inceput sa se certe pe tema”care lumina-i mai sfanta?” ; aia a lu’domnu Flutur, adusa cu 20.700 euro din donatiile membrilor PDL Suceava, sau cea a lui Daniel, adusa pe “cai oficiale”.
    Saracul Flutur, mai avea un pic si in loc de lampa lui David spunea lampa lui Basescu:), cea prin care PDL va ureaza un Paste fericit!
    Salutare taica si noroc

  13. Hristos a inviat…adevarat a inviat…nu mai fii asa de slab…acum e pastele si poti sa faci indigestie:)))..lasa victore ca eu mi-am luat singura lumina aprinzandu-mi o tigara la 12.05:))) si am luat un somn de ala crunt…ca mai dormisem si pana la 12 doar ca era geamul de la baie deschis si am auzit cum ne cheama si in bucataria mea am primit lumina…

  14. Da,am vazut Sinteza cam pe jumatate pt ca pe un alt post era Principele dar am remarcat o chestie devastatoare pentru imaginea lui Basescu,acele momente in care nu-si gasea locul la PE,era stingher si nebagat in seama,se plimba ca un animal strain de turma…nu era din filmul ala,gresise intrarea.Acel film ar trebui bagat ori de cate ori se poate pentru ca este cel putin concludent asupra valorii celui care ne reprezinta Statul la cel mai inalt nivel pe cele mai importante scene ale politicii mondiale.Degeaba esti smecher si faci glume expirate cu ziaristii la Aeroportul Otopeni afisand un aer de invingator daca acolo unde ai fost te confunda lumea cu un ciudat scapat inauntru de lipsa de vigilenta a oamenilor de ordine.YES ! Adica aia e imaginea externa a Hahaitului pe care niciun pliant cu Sloganuri intraductibile al coanei Mitza Biciclista nu i-o poate cosmetiza.

  15. Hristos a înviat!
    Depinde coane Victor de la ce ni se trage! Oricum, dacă ascultaţi vreun nutriţionist, veţi constata că nimic nu-i de băgat la maţe. Aşa că… vorba ‘ceea: Capu’ face capu’ trage!
    Deci, MULTĂ SĂNĂTATE!!!

  16. Si cum a fost ,domnu nea Victor ? Ca la schi ..?
    ” PARTIEEEE , ca pateazaaaa !!! “

  17. In primul rand “Hristos a inviat” tuturor !!!! Si mai apoi, ca un umil observator ce ma aflu, doresc sa-mi exprim scepticismul cel mai profund cu privire la persoana lui Jiji de Pipera. Am spus-o din prima zi si o spun si acum dupa “marea eliberare” ca am asistat doar la un act dintr-o piesa pusa in scena de acelasi regizor care a pus in scena si piesa cu ziaristii “rapiti” in Irak. Tare ma tem ca voi Antenistii, prin mediatizarea si victimizarea becalianului, ii faceti jocul Basescului !!! Aproape sigur, intre cele 2 tururi la prezidentiale, Jiji isi va indruma simpatizantii sa voteze cu Basescu. Cat despre iRealitatea, ei bine, cred ca ei doar mimeaza ca sunt impotriva Basescului. Mi-e greu sa cred ca Vantu va avea vreodata curajul sa caraie cu adevarat impotriva lui Basescu. Prietenii stiu … de ce !!!

  18. Bine ca nu ai facut indigestie. Pana sa fie criza bateam recordul de sarbatori golindu-ne matele la urgenta. Noroc ca ne-a invatat criza sa umplem matul cu chibzuiala. Vezi…niciodata nu-i tarziu!
    Hristos a Inviat!

  19. @ Mircea:
    Am ascultat cu atentie ce a spus Becali atunci cand a iesit din arest si, mai ales, a doua zi, cand a dialogat din palatul sau cu jurnalistii din studioul Antenei 3. Am motive serioase sa cred ca nu-i va face jocul badaranului. In cel mai rau caz, daca e nevoit s-o faca, totusi, va urma si partea a doua a comportamentului sau fata de marinar.

  20. Hristos a Inviat.

    Nasol cu arsurile. Eu zic sa mergi la un doctor. Dar nu din curtoazie.
    Asta daca vrei sa mai discutam si la Pastele urmator.

  21. Foarte interesante informatiile de pe Antena3, referitoare la prezenta pe litoralul romanesc, al cetatenilor romani. Mincinoasa de Udrea Elena, urmand modelul mentorului ei, a mai adaugat de la ea un zero (!) si, astfel, am aflat ca pe litoralul nostru au fost 10000 de turisti. Ei au fost, de fapt, 1000, cazati in hotelurile noastre. 10000 s-au adunat PENTRU CONCERTUL lui Bregovic. Mai mult, lumea a plecat la mare in Bulgaria si Grecia, aglomerand la intoarcere DN6, Bucuresti-Giurgiu, nu A2.

    Deci, plimbatul in ie pe bicicleta, nu a dat roade. N-a nimerit-o cu meseria de agent de turism.

  22. Stiu de la ce te-ai simtit rau! Ai fost de Inviere la Trei Ierarhi (pentru cei care nu stiu, slujba de aici s-a desfasurat sub inaltul patronaj al primarului Vanghelie)

  23. @alina gorghiu: nu eram in satu’ cu ministri si oricum n-am fost deloc. a mai bagat Marean focurile de artificii la miezu’ noptii?

  24. Prima emisiune in care Mihai Gadea il are ca invitat pe Gigi Becali.Va fi un dialog interesant.

  25. @mirko: mie nu-mi place zona, sunt satul pana-n gat. stau pe la prieteni, beau si incerc sa uit vecinatatile. cat despre Gigi, asa zicea Gadea aseara. om muri si om vedea ce suprize ne mai ofera Iisus din Pipera colt cu Tunari.

  26. io-s satul de be..eee si de Ba..haaa deja fac alergie cand ii vad la televizor.sper sa nu o fi luat razna si Gadea incat sa-l aduca in emisiune.M-am saturat sa vad tot rahatul care pe ce trotuar a luat-o care ce culoare a avut hartia cu care s-a sters in dos.Doar de astea auzim.strategii pe termen lung pt tzara asta nema ca nu-s de ei.Grija pt cei de acum si pt cei care vor venii nema ca nu-s de ei.In loc de elite conducatoare ne-a dat dracu ca D-zeu sigur nu a facut-o niste japitze care nu-s in stare sa conduca nici macar o primarie darmite o tzara.ne mai auzim

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.