Esti aici:
Prima pagină > Blog > Imperiul Ciutacesc > Arză-te-ar focu’ pe mațe să te arză…

Arză-te-ar focu’ pe mațe să te arză…

În noaptea de Înviere, după ce în prealabil mă săturasem de imagini cu înțelepciuni de pe taburetele din curtea latifundiarului religios scăpat din greaua recluziune de la Cercetări Penale, am avut prilejul de a testa, pe propriu-mi stomac, validitatea blestemului din titlu. Ceea ce, sincer să fiu, chiar nu doresc nici unuia dintre voi.

P.S. 21 30: Antena 3, Ediție specială Sinteza zilei

Comentarii

comentarii

Similar Posts

58 thoughts on “Arză-te-ar focu’ pe mațe să te arză…

  1. Mereu la panda,in perindari sistematice,expertizezi deavalma,fara cautare de solutii care sa se dovedeasca viabile,avalansa de evenimente,vesnic intr-o confruntare-cu cine,stim dar de ce(?)toata tarasenia asta…Nu vezi ca rugurile sunt deja ridicate? Doresti cu tot dinadinsul sa-ntindem mainile dupa brichete?!

  2. Don ciutacu, aseara la sinteza, aratati nesifonat, deci ati scapat ieftin! Eu, de la o banala gogoasa cu branza era sa mor acu’ vreo 3 ani, am zacut in chinuri crunte aproape doua sapt! Deci, fiti optimist, se putea si mult mai rau! Sa fiti sanatos!

  3. daca vine gigi deseara la Sinteza Zilei ratingul va fi de 8 sau 9. doar k trebuia sa se faca mai multe promouri.

  4. Am aflat de ce in noaptea de Inviere “niste tampiti” (am spus eu atunci) aprind artificii!
    Vaaai, era vorba despre Care Este pe persoana fizica!

  5. La Comarnic se spune (in zona Coltul Pietricelei) swe spune ca te-a ‘trantit boala neagra” si chiar nu este asa grav.Trece… pana la Pastele viitor.
    Asa este … esti genial .Cel mai destept dupa toata Valera Prahovei.Si chiar sunt mandra de toti prahovenii din antene… si sa nu o uit pe Doamna Norica { e e cea mai tare … si e si pe jumatate comarniceanca}

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.