Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Agentul VIP şi-a tras vorbe grele

Similar Posts

72 thoughts on “Agentul VIP şi-a tras vorbe grele

  1. Sarbatori Fericite!
    Reusite profesionale!
    Impliniri in plan personal si multe bucurii!
    La Multi Ani! Impreuna cu familia si cei dragi!

  2. Nu-l urmăresc niciodată, mondenităţile nu-s tocmai o prioritate pentru mine… 😛 Dar acum, că sunteţi acolo, înseamnă că-i ceva serios, nu?

    Sărbători fericite, pentru toţi românii.

  3. Victor draga, NU voi face un comentariu despre ai nostri proapst alesi!! O urare am, de bine, multe realizari, la job, in familie, acum unde iti doresti tu si cand iti doresti tu, sa ramai vesnic asa cum cum esti si sa ne mai incanti multi ani de-acum incolo cu regalul-ul tau !! Esti bun, asta-i adevarul, al dracului (ma scuzi, dar dar e de bine de data asta) si asa iti doresc sa ramai. Fii frate asa caci de oameni ca tine, ca Mihai, ca Mircea avem nevoie.Deseara, in Ajun ma voi gandi la voi!! Sarbatori Fericite!!Aaa….si felicitari tuturor celor care fac posibila existenta Antena 1, Antena 2 si Antena 3. Sunteti buni, mai!! Da, sunt foarte buni!!

  4. De aici din Chicagoland va doreasc sa aveti un Craciun fericit. Sa fiti sanatosi, si sa va bucurati de familie. Sa va aduca Mosul realizarea tuturor dorintelor. Mai putine patimi politice, mai multa toleranta si indiferent de simpatii, o speranta de mai bine. Indiferent de oiptiuni, am trait aici luni frumoase si sper sa continui sa le am. Dumnezeu sa fie cu voi!
    LA MULTI ANI SI CRACIUN FERICIT!

  5. VICTORAŞ,
    SĂRBĂTORI FERICITE!
    LA MULŢI ANI CU SĂNĂTATE, BUCURII, ÎMPLINIRI, DRAGOSTE ŞI FRUMUSEŢE, ŢIE ŞI TUTUROR CELOR DRAGI ŢIE.
    Eu voi fi mereu aproape de tine.
    Cu drag,
    Moş Hapax

  6. sarbatori fericite si multa sanatate de aici din Shangay,China. Va urmarim cu drag chiar daca numai inregistrarile din cauza fusului orar.
    La multi ani, Mari

  7. Să nu uitam esenţa !

    Sărbătoarea Naşterii Domnului sa va gaseasca sanatoşi şi bucuroşi !

    La mulţi ani cu sănătate iar recesiunea să vă stea departe !

    Şi s-auzim numai de bine !

  8. Craciu fericit Impwriului Ciutacesc, cum ii place unui om drag mie sa va spuna! La multi ani si mult noroc, ne reauzim dupa vacanta. Si emisiunea aceasta “Agentul VIP” a fost geiala.

  9. aripi de inger sa-ti atinga sufletul si sa-ti dea sanatate tie si familiei tale La multi ani si un Craciun fericit

  10. Spiritul Craciunului sa va lumineze gandul si sa va gaseasca aproape de familie si de prieteni, alaturi de care sa treceti fericiti pragul in 2009.
    Va doresc din tot sufletul un CRACIUN FERICIT, sanatate si armonie alaturi de cei dragi!

    LA MULTI ANI !

  11. Craciun fericit tuturor romanilor !!! Iar BASELEI neamului romanesc: sper ca visul ce tocmai shi l-a vazut cu ochii , sa i se transforme in coshmar!!! CA ALTFEL VA FI COSHMARUL NOSTRU IN VREMURILE CRUNTE CE VOR VENI !!! DOAMNE , OCROTESHTE-I PE ROMANI!!!

  12. sarbatori fericite, multa sanatate si bucurii fara numar din partea lui Vladut, din partea mea si a lui tolo.

  13. Sa nu uiti sa fii copil in Sfanta Seara de Ajun si, asemeni lui, sa uiti tot ce-a fost rau, sa te bucuri de ceea e frumos si bun in jurul tau, si sa traiesti Craciunul in adevaratul lui Spirit!

    Grinch

  14. Craciun fericit , multa sanatate si putere de munca Dumneavoastra si familiei…

  15. Stimate domn,
    Sunteti un om intelept
    De ce?
    Fiindca luati propriile decizi
    Nu aveti prieteni
    Totui desartaciune si goana dupa vint
    Cind veniti in Brasov va rog sa ma cautati
    Toate cele bune
    RIN

  16. domnule ciutacu, urarile postate aici par plate si depersonalizate, dar asta fiind calea, o bat si eu si va doresc liniste, sanatate, noroc si satisfactii si nu uit sa va multumesc pt gazduirea comentariilor si pt emisiunile pe care le realizati! Sa fiti iubit!

  17. Mister Ciutacu, va rog sa ii transmiteti domnului Badea urmatoarea nedumerire: am vrut sa urmaresc emisiunea In gura presei cu Badeaa si Dl.Tuca,insa pe siteul Antenelor, in loc de emisiunea mai sus amintita era un film!?! Ce se intampla? Vreau neaparat sa vad acea emisiune.
    Multumesc
    P.S. Am incercat sa scriu pe blogul lui Mircea, insa mesajul meu nu a fost postat.

  18. Nu vi se pare ca “scaparea” de la B1Tv a lui Basescu – cea referitoare la faptul ca Geoana a stiut, inainte de semnarea Parteneriatului, ca Stolo nu mai era prim-ministru – a fost facuta pentru a baga zizanie in PSD? Eu asa cred!

  19. Cu ocazia sarbatorilor de iarna, iti doresc o vacanta plina de liniste, odihna, pace sufleteasca si implinire. Fie ca de Craciun sa ti se indeplineasca toate dorintele, iar Anul Nou sa te surprinda alaturi de cei pe care ii iubesti.
    Carmen – TSD VL

  20. Sarbatori Fericite, si Victor speram sa ne incanti in continuare cu replicile si emisiunea ta!!

  21. SARBATORI FERICITE, pentru un om cu “vorbe grele”, multa sanatate si noroc alaturi de cei dragi, va ureaza din Arad, Nuti Stana.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.