Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > “A violat-o prima dată Traian Băsescu”

“A violat-o prima dată Traian Băsescu”

Există o specie de lepre bipede cu aparenţă umană care dau impresia că, în afara lor, toată lumea-i proastă sau amnezică. Jenant e că se dau balene-n găleata cu apă.

Societatea Timşoara, aia cu punctul 8 (lustrarea activiştilor PCR şi a securiştilor) al faimoasei proclamaţii, s-a înnobilat azi cu membrul CC al UTC Mihai Răzvan Ungureanu, zis omul cu maiou sub cămaşa cu mânecă scurtă şi purtător de blugi călcaţi cu dungă. O ruşine mai mare decât asta zău că e greu de închipuit.

Ţara fetei de la pagina 5 a ajuns locul de joacă al preşedintelui de pe tasta 3.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

71 thoughts on ““A violat-o prima dată Traian Băsescu”

  1. @ violet
    Inteleg ca expresia “mincinos si repetent” nu-ti place. Poate am gresit; mi-ar face placere sa-mi spui unde am gresit. La fel si cu dictatorul; in caz ca ti-a scapat.
    Ia-o ca pe un exercitiu de echilibru.

  2. Daca nu e santajat ( ceea ce ar explica cat de cat omeneste intoarcerea la 180 de grade ) atunci omul este o mare cazatura .

  3. @Bigradu: zau c-o dai in propaganda ieftina cu repetentia lu’ Crin

  4. In sfârșit ceva ce trebuia de mult spus…deși nu sunt votanta PDL îmi pare rău ca, mai ales, Antena 3 s-a pozitionat atât de abrupt anti acest partid si anti Basescu. Si asta pentru ca ați pierdut mult la capitolul credibilitate…acum tot ce spuneti este privit de unii cu suspiciune…iar acum nu avem nevoie de asta când suntem pe punctul de a scapa de turbulent

  5. @bigradu:

    Deci ce sa inteleg …?! 🙄 Ca ne faci idioti sadea ?! 😯

    Sa vii aici pe blog la Victor cu propaganda pt. copii cretini , asta e culmea bataii de joc :
    – auzi tu , stateau la coada dupa colt investitorii si taman acuma cand or vrut sa vie , s-or spariat de USL-isti …! 😳 Uauuuu …! Cam cat de idioti ne credeti ???

    – ma daunazi mentorul tau Basescu , o dadea de cat era de respectat el si Romania in UE , d-aia nici dracu nu mai statea cu el la ultimele intalniri ale Consiliului UE (sau ce alte intalniri erau) , ba chiar le mai statea si in cale ,iar pe noi de 2 ani nici dracu nu ne primea in Schengen , nici americanii nu ne ridicau vizele , iar despre investitii …. , de raposati numai de bine ! 😉

    Hai sa fim clari: de Basescu avea nevoie UE-ul PT. A DISTRUGE , A “MULGE” si A TINE LA REPECT Romania , ca nu cumva s-o ia pe calea Poloniei , sa se dezvolte , sa le ia investitiile , fondurile UE si sa ajunga in final sa dea cu pumnu-n-masa CERAND SA FIE RESPECTATI la fel ca vechii membrii UE .

    DOAR de asta au sarit nemtii si francezii (dupa cum vezi BRITANICII NU !!!) sa-l apere ca disperatii , trecand peste orice norma de democratie , diplomatie sau bun-simt ! 😡

    Clar ?

  6. Sigur. E fair play sa fac asta. Tocmai citisem (pe un site de stiri, daca nu chiar A3, la subsectiunea ziare, cu un articol de nu stiu unde, care facea el insusi trimitere la rtv) ca onor comisie a ministerului daduse verdictul ca Victoras P. nici usturoi n-am mancat, nici gura nu-i miroase. Pe motiv ca standardele erau altele in 200…. (Sper ca nu crede nimeni tampeniile astea; ti-am aratat ca standardele ante-1995 erau aceleasi ca azi, ca mi le-a infipt in ochi coordonatorul meu de licenta, saracul!) Acuma nu prea stiu eu componenta finala a acestei comisii, dar cateva nume propuse imi ajunsera la urechi si m-am inspaimantat de ce am auzit. De fapt mai degraba m-am ingretosat.

    Stiind ca UB are propria comisie de etica, care are tot dreptul (ba chiar obligatia!) sa faca investigatia si ca aceasta incepuse deja analiza dosarului, am vrut sa aflu si io mai multe. Ce am aflat tocmai am scris mai sus.

  7. va trimit acest mesaj pentru a demonstra o data in plus cat minte Basescu: acum cateva zile declara ca nu vrea sa ramana Presedinte la masa verde (cred ca la TVR era interviul) iar azi la intalnirea cu bloggeri si jurnalistii din Republica Moldova intrebat fiind ce va face daca nu vor veni 50%+1 dar majoritatea vor vota impotriva lui a zis:”Sa ajungem acolo si vom vedea.Eu am obligatia de a respecta legea”..aici aveti dovada..min 55.07

  8. Pentru cei care nu stiau sau nu au stomac sa urmareasca asemenea mizerii, va informez ca in seara asta Traian Basescu a fost invitat la B1 TV unde a avut un monolog (sic!) cu Ion Cristoiu. Am ramas putin traumatizat pentru ca la un moment dat Cristoiu i se adreseaza suspendatului: “dumneavoastra care stiti tot, ce parere aveti despre (…)?”
    Ba esti nebun??? Asa ceva??? Asemenea intrebari nu primea nici Hitler!

  9. Eu am vorbit cu un prieten din Tara Galilor si mi-a zis ca daca Basescu e demis o sa investeasca exact atatia bani cati n-a mai investit prietenul lui Bigradu.:)
    Si am aflat ca Basescu a avut paduchi in clasa a 3 a. Asta asa ca tot vorbesc altii despre repetenti. Ba daca repeti anul la facultate nu inseamna neaparat ca ai fost prost. Poate insemna ca anul ala ai avut alta treaba mai importanta.

  10. am o dilema: daca ar exista un DEX cu poze, la cuvantul slugarnic, oare ar fi poza lui Boc sau cea a lui Cristoiu?

  11. @alphas: profiti (si, crede-ma, nu faci bine) de faptul ca am o anumita sensibilitate fata de tine si nu-ti aplic tratamentul clasic. altul ar fi zburat demult pentru off-topisme. da’ parerea mea e ca-i recomandabil sa nu insisti…

  12. si Boc Si Cristoiu au acelasi profil,unul este ‘politician; si celalalt “ziarist’,este incredibil…

  13. 100% justa critica. Am scris cumva constient ca-s pe dinafara, dar impacat, ca la subiectul Cristoiu am comentat ceva vreme in urma, zic eu o data pentru totdeauna. Nu ma laud ca-s asa, mai taliban, ci ma spasesc spunand asta. Nu stiu subiectul discutiei / interventiei maestrului si pur si simplu nici macar nu am vrut sa vad clipul. Eu unul nu il prea urmaream nici cand era la A3, darmite acuma, cand il vad cel mult 25-30 de secunde la saptamana / luna.

    Am cedat pacatului de a fi oftopic mai ales sub impresia socului dat nu de stirea in sine, cat de ora anormala a aparitiei acestor stiri si informatii. Adica dupa 19, cand e stiut ca dupa 14 in universitati nici iarba nu creste… Idea mea este ca evenimentele se precipita al naibii de tare. Mult prea tare pentru cat de alert pot fi gestionate si digerate adecvat. Si, de asta, cred ca aceste intamplari nu vor produce pana la urma nici un invingator, dar vor face victime.

  14. Intr-o emisiune “Sinteza zilei” de acum 4-5 ani, Cristoiu il compara pe Basescu cu un rege care obisnuia sa-si scoata fundul pe geam, ca sa-l pupe oamenii. Ar fi foarte tare daca ati gasi fragmentul.

  15. Este greu sa ramai vertical cand iti plac banii ,cand ai o structura de parvenit .Pacat de scaunul de la bibloteca ,ramane “gol” dupa intelepciunea lui Rabi Nahman. Il regasim in citatele de mai jos:

    “Nimic nu e mare , daca nu e onest, caracterul fara intelepciune poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic”(Cicero )

    “De cele mai multe ori un om are mai multe caractere: unul pe care-l crede el, altul pe care i-l da publicul si un al treilea pe care nici unul, nici altul nu-l pot deslusi niciodata, si care e cel adevarat” (Nicolaie Iorga)

    “Trădarea nu-i nici bogată, nu-i nici săracă, ea nu are miros, nu are culoare, ci se regăseşte în oameni fără onoare şi caracter!” ( Viorel Muha )

  16. mru este un jalnic jucator de ,cum spunea cineva mai inainte,CURLING…
    Visceralitatea declaratiilor sale rezida in frica de anonimat,caci dupa demiterea lui beshescu,el se va duce in groapa de gunoi a istoriei…Ma intreb ce exemplu da studentilor acest “piggie” rotofei cu ochi ultra rotitori…Asta e produsul edcatiei parintesti,caci tat-su a fost sef de lucrari la Facultatea de Chimie industriala ,promovat conferentiar si care inainte de ’89,se baga peste tot sa traga cu urechea,doar lepra de fii-su era in cc al utc…si taticu presta…
    Era un personaj sters,fara personalitate.fara merite stiintifice,un neica nimeni…umplutura…

    Acum cand toti fac comparatii ,mi-a venit una ,nu stiu daca inspirata,dar v-o impartasesc :

    mru = mihail ,caine de circ…

    Sa stiti ca n-am avut intentia sa jignesc cainele…

  17. Tocmai mi-am baut cafeaua, si imi vine sa vomit acum cand l-am revazut pe slugoiul asta pupator de fund basist.L-am vazut pret de cateva secunde si pe colonelul turcescu, dar am schimbat repede din telecomanda ca imi venea sa sparg aparatul, si sincer nu am bani de unul nou.Ar fi grozav sa ruleze la voi cateva colaje cu acesti oameni.Sincer si eu le-as sugera celor de la USL sa trimita naibii oameni pe teren, sau acolo unde sunt primari usl isti sa faca intalniri, in care sa se aduca la cunostiinta oamenilor ce le-a dat basescu in anii astia, adica multa ….. scuze de limbaj, ca nu toti au copii, rude care sa ii destupe la minte.
    AMR – 13 JOS BASESCU.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.